1. Sabonis je jedan od boljih igraca u regularnom delu i to je to. Pravu vrednost ce pokazati u PO, a tek nakon jos dve-tri sezone i POs mozemo pricati da li je zaista dobar ili mu se desila jedna dobra sezona.
    (Skid, 10. mart 2023 15:28)

    # Link komentara

  2. Cobretty is filma Cobra sa Staloneom,ti imas bas teska cepanja u glavi. Postoji youtube da se vidi kako je izgledao Arvydas pre povreda u svom prajmu 80tih. Covek je fizicki tri levela iznad svog sina a brzi,bolji atleta i bolji suter i dodavac. Brkate pojmove sa "bolji" i igra u pravom timu ili vremenu koje savrseno odgovara igracima tog tipa,brza igra,mnogo sutera oko tebe koji sire reket,brzi saigraci kojima lako mozes da dodas loptu. Ovaj Sacramento bi i za Arvydasa bio idealan tim,a oni koji kazu da je bio spor,znaju samo za Sabonisa posle povreda kad je nabio kilazu,to je Sabonis 90tih.
    (vince carter, 10. mart 2023 09:35)


    Neću komentarisati ovo što je pisao al baš mi smešno kako hoće da da doznanja da zna iz kojeg mu je filma nik
    (Luka Vildoza legenda Baksa, 10. mart 2023 10:25)

    # Link komentara

  3. @Goran

    Skoro smo pričali na poslu o tome i zezali se kako su u vrhu po tom parametru belci i da je to zaista rasistički prema Afroamerikancima koji biše vole da siluju obruče. Moraće Perkins i njegovi saborci da nešto urade po tom pitanju.
    (smeh, 10. mart 2023 10:17)

    # Link komentara

  4. Dva sjajna igraca. Igraju za tim, extra talentovani i korisni, visok IQ. I potpuno nezasluzeno zapostavljeni. Tolika galama se dize oko nekih igraca, koji realno bi bili zamena ovoj dvojici. Ali, promenice se to sa vremenom, ostavice obojica dubok trag u NBA, fizika nije vecna, inteligencija jeste.
    (Pera Magic Mitic, 10. mart 2023 09:25)

    Videli smo mi taj visok IQ Sabonisa na EP kada je bacao cigle sa 2m od kosa i nije mogao da ubaci 10p.
    Mada, videli smo i jos jednog slicnog centra, koga je prosecni krilni centar Italije ispratio kuci.
    (baron, 10. mart 2023 10:10)

    # Link komentara

  5. 3 prva igrača po broju tripl dablova ove sezone:
    Jokić 25
    Dončić 10
    Sabonis 8

    Šta primećujete?
    Svi beli. Kakav rasizam....

    Kendriče Personse, reaguj
    (Goran, 10. mart 2023 09:43)

    # Link komentara

  6. Cobretty is filma Cobra sa Staloneom,ti imas bas teska cepanja u glavi. Postoji youtube da se vidi kako je izgledao Arvydas pre povreda u svom prajmu 80tih. Covek je fizicki tri levela iznad svog sina a brzi,bolji atleta i bolji suter i dodavac. Brkate pojmove sa "bolji" i igra u pravom timu ili vremenu koje savrseno odgovara igracima tog tipa,brza igra,mnogo sutera oko tebe koji sire reket,brzi saigraci kojima lako mozes da dodas loptu. Ovaj Sacramento bi i za Arvydasa bio idealan tim,a oni koji kazu da je bio spor,znaju samo za Sabonisa posle povreda kad je nabio kilazu,to je Sabonis 90tih.
    (vince carter, 10. mart 2023 09:35)

    # Link komentara

  7. Dva sjajna igraca. Igraju za tim, extra talentovani i korisni, visok IQ. I potpuno nezasluzeno zapostavljeni. Tolika galama se dize oko nekih igraca, koji realno bi bili zamena ovoj dvojici. Ali, promenice se to sa vremenom, ostavice obojica dubok trag u NBA, fizika nije vecna, inteligencija jeste.
    (Pera Magic Mitic, 10. mart 2023 09:25)

    # Link komentara

  8. Jbt mali bolji od ćaće
    (Lt. Marion Cobretti, 10. mart 2023 08:34)

    # Link komentara