1. @čikadjura Objasnio si sve.
    (the truth, 8. februar 2023 20:25)

    # Link komentara

  2. Jeste Lebon dobar, ali zna se ko je glavni: jedan i jedni Michael Jordan.
    Ststistika je drugo.
    (Milosav, 8. februar 2023 16:12)

    # Link komentara

  3. Objektivno:
    1. Leteći
    2. Mamba
    3. Kralj

    Subjektivno:
    1. Mamba
    2. Leteći
    3. Kralj
    (Obrad, 8. februar 2023 15:45)

    # Link komentara

  4. Sve je deo soua. Ostampani logotip, zaustavljanje utakmice, svi koji treba su bas bili na toj utakmici. A na sve to klub nije vazan.
    Cirkus...
    (Daulex, 8. februar 2023 15:19)

    # Link komentara

  5. Jordan je G.O.A.T i niko nikad neće biti bolji i veći igrač od njega tačka.
    (MJ G.O.A.T🐐, 8. februar 2023 14:57)

    # Link komentara

  6. Jordan je ubedljivo najbolji kosarkas svih vremena a James odmah iza njega.Sinoc sam naleteo na jedan sulud komentar nekog tipa sa talijanskim pseudonimom koji izjavljuje nebulozu da je Bryant goat,tj.poboljsana verzija MJ-a!Pa taj sebicni egocentrik da nije igrao sa Shaqom i da mu nisu doveli Gasola koji mu je spasio karijeru osvojio bi 0 titula(toliko o tome da je bio glavni igrac Lakersa u to vreme),a Jordan je u doba kad su centri bili najdominantniji i kad se igralo najzesce dobijao batine osvojio svih 6 finala a centri sa kojima je to postigao su bili-Cartwright i Longley!!!Koliko bi onda titula osvojio da je igrao sa O Nealom ili Gasolom,jedan je i nepinovljivi MJ-GOAT!
    (Marko 666, 8. februar 2023 14:45)

    # Link komentara

  7. Kakva divna vest, pa oni ni OKC ne mogu da pobede. Nadam se zaista da ni play inn nece da vide.
    (Milan Kosanovic, 8. februar 2023 12:30)

    # Link komentara

  8. Svaka čast,ali izgubiti kući od Oklahome opet.Isključivo lična statistika,sve ostalo je nebitno.
    (Mandrak, 08. februar 2023 07:52)

    Oklahoma je mnogo bolji tim od Lejkersa trenutno, rezultat je očekivan.
    (MCV, 8. februar 2023 12:21)

    # Link komentara

  9. Toliko nije jurio statistiku da do kraja utakmice nije dao nijedan jedini kos od ubacenih 31 i toliko je nije jurio da je Dejvis uzeo samo 9 suteva protiv nepostojecih centara Oklahome samo da bi se sklonio u stranu kako bi se ovaj razmahao poenima.
    (Mare, 8. februar 2023 11:46)

    # Link komentara

  10. Tuga. Dzaba statistika kada niko ga ne voli kao sto su ostale ljude. Jednostavno ne moze sve na silu.
    (NR, 8. februar 2023 11:41)

    # Link komentara

  11. Toliko dugo da traje sa tolikim prosecima to je ludilo. Svaka cast.
    (zmajognjeni, 8. februar 2023 10:52)

    # Link komentara

  12. Novak i Lebron,nigde veze! Novak ce imati najvise slemova i direktnih okrsaja sa svojim konkurentima. Lebron ima negativan rekord u finalima i negativan rekord protiv svojih konkurenata. Cak nema ni bolju statistiku od Dzordana koga pominjes. Ima manje titula,manje mvp priznanja,manje defanzivnih selekcija,nije bio defanzivac godine,iza Dzordana je u dve glavne napredne statistike,izgubio je najvise lopti. Novakov i Lebronov status ne moze da se poredi.
    (Mare, 8. februar 2023 10:49)

    # Link komentara

  13. CirkuZ
    (E, 8. februar 2023 10:37)

    # Link komentara

  14. Lebron za 34' sto je igrao ima +8.. Da,sigurno je on kriv za poraz :) Rekord koji vrlo verovatno niko nece oboriti narednih 50 godina.. I sinoc laganih 65% iz igre bez ikakvog silovanja ili jurenja statistike.. Covek od 38 godina..Vi nastavite da hejtujete
    (nidza, 8. februar 2023 10:30)

    # Link komentara

  15. Za sve one koji misle kao on, da jeste najbolji, i ako ni jedan jedini parametar ne potkrepljuje njegov, pa samim tim ni vas stav, posto ima par ozbiljnih rupa u vasoj tvrdnji. Za one koji ne kapiraju, ajde ovako, ako je Lebron stvarno toliko dobar i dominantan u odnosu na ostale, i to ne moramo racunati starije igrace, vec samo one iz vremena njegove karijere, kazi mi zasto nema vise titula? Plus da dodamo da Kari ima isti broj naslova kao i on, a nije trcao iz super tima u super tim, vec su GSW nastali potpuno prirodno, dobrim delom kao i Cikago nekada. Uz to je Lebron igrac koji je imao najvise talenta All Star kalibra pored sebe od svih najvecih NBA zvezda tokom karijere, a opet je jedini za kog vazi, i za kog se stalno prica i ponavlja kako nije imao dovoljno pomoci!? Kako je to moguce? Ako je on zaista toliko dobar kako pojedinci pokusavaju da nam nametnu i prikazu, kako uz sav talenat koji je imao uz sebe nije ostvario vise, mnogo vise? Pritom je vecinu karijere proveo u ligi gde su pravila menjana u takvom smeru da se ofanzivi maksimalno olaksa postizanje poena, gde regularni deo sezone postao gotovo ne glediv, i vise lici na NBA kecere i All Star utakmice, nego na ozbiljnu kosarku? I pored svega toga, uz sest sezona vise, uz veci talenat uz sebe, u drasticno olaksanoj igri, uz dozvoljeno nosenje lopte, pravljenje koraka, gde se odbrane igraju kao da su revialnog karktera, on je nekako postigao manje, i individualno i timski? Kako ako je toliko dobar?
    (Da nije tuzno, bilo bi smesno, 8. februar 2023 10:25)

    # Link komentara

  16. @Dejan
    Tesko je porediti godine igre pleja i visokog beka sa postom i centrom.
    Bekovi se mnogo vise fizicki trose, u karijeri moraju biti neuporedivo eksplozivniji i samim tim im karijera obicno traje krace.
    Ja mislim da Djordjevic i Danilovic moraju danas da imaju masazu da bi ustali iz kreveta.
    (Aleksa Pufta, 8. februar 2023 10:25)

    # Link komentara

  17. Najvise poena u istoriji kosarke, medju 7 najvecih asistenata u istoriji kosarke, malo li je! Hejteri pored takve statistike nasli da mu broje izgubljene lopte.
    (Goat, 8. februar 2023 10:13)

    # Link komentara

  18. Gubiš od Oklahome kod kuće, a cela hala ustala da snima kako se Džejms namešta da šutne za ta dva poena koja mu nedostaju , momentalno se uzima tajm aut, on slavi kao da je osvojio titulu tim šutem. Nema šta, NBA postao totalni cirkus. Mislim, stvarno je to rekord za koji će trebati ko zna koliko vremena da neko obori i treba ga obeležiti, ali nije valjda da je to bitnije od pobede za tim koji se bori da uđe u plej of
    (basko, 8. februar 2023 10:12)

    # Link komentara

  19. @Djura Ako je najdominantniji,kako je izgubio 6 finala? Kako je izgubio od Dirka sa superekipom? Kako u njegovom vremenu igrac jednoglasno bio mvp? Ako je najkompletniji zasto ne zna da izvodi slobodna bacanja? Zasto je toliko puta promasio kljucna bacanja i kljucne suteve? I na kraju,providno je da si neki klinac koji se potpisao kao neko ko prati od 69 godine,takvi dinosaursi i ne znaju sta je nba kosarka!
    (Mare, 8. februar 2023 10:08)

    # Link komentara

  20. LeFlop Đems je dokaz kako je kada pare moraju da se vrte, gde magije nema. Sirovi statističar, privatnik i neko ko je uništio NBA magiju-Leflop Đems lično!
    (Teorema., 8. februar 2023 09:49)

    # Link komentara

  21. Mislim da u ovom trenutku uprava Lejkersa zali sto rekord nije oboren u 75. utakmici. Ovako ih stvarnost udara na pola sezone. A stvarnost je da su 13. na tabeli. "Tankuju" u sezoni nakon koje nemaju pravo izbora na draftu.
    Slavna ekipa koja je dve sezone svela na obaranje individualnog rekorda! I kao sto neko pre mene napisa (ono sto sam i sam mislio), utakmica koja savrpseno odrqzava ovu i prethodnu sezonu. Le Bronu rekord, Lejkersima krompir. Ko zaista voli kosarku radi kosarke ne moze a da ne oseca gadjenje.
    (Phoenix, 8. februar 2023 09:47)

    # Link komentara

  22. @NastyB
    A koliki imaju prosek poena po utakmici i koliko godina su igrali NBA ligu De Andre Džordan, Rudi Gober i Džaret Alen? Koliko godina su dominirali ligom? Koliko su puta izbrani u 1., 2. ili 3. All-NBA Team? Koliko puta su uzeli MVP? Koliko puta su osvojili titulu? Koliko puta su oni bili ti koji su nosili tim na ledjima?

    Ne znam da li su ovakva maliciozna poredjenja rezultat neznanja ili prosto hate-a ka Lebron-u. U svakom slucaju, all time leading scorer je za Lebron-a jedna od mnogo stavki u njegovom CV-u. A uz to 20 godina ima prosek od 27+ poena uz fenomenalne procente sutra. Ova trojca koje si naveo imaju vecu efikasnost jer su centri, ali zato ni blizu nisu po proseku poena i duzini karijere.

    Da je DeAndre Jordan uz tu efikasnost dao 40K poena u karijeri sa prosekom 25+ poena, onda bi bio u konverzaciji za jednog od najboljih svih vremena. Ali zato primer slicnog igraca koji jeste u toj koverzaciji je Shaq, koji je bio efikasan ali zato imao i dugu i uspesnu karijeru, nosio Laker-se do tri titule, osvojio jos jednu sa Majamijem, ima 28K+ poena u karijeri i 23+ prosek po utakmici.
    (Lobby, 8. februar 2023 09:43)

    # Link komentara

  23. Magic Johnson
    (n, 8. februar 2023 09:41)

    # Link komentara

  24. Kao sto Nole ne može biti gost jer je statistički bolji od federa tako ni labron ne može biti bolji od čarobnog Jordana ! Ne može kako vam odgovara da pričajte o statistici a kad ne neke druge priče .kao što vi većinom smatrate da je Jordan naj naj tako shvatite da i u svetu Nole će biti u senci pravog goata a to će biti Federer.
    (Zoran, 8. februar 2023 09:33)

    # Link komentara

  25. Meni je Kobi i dalje bolji i omiljeniji. Sama cinjenica da je on senka Dzordana i njegov veliki imitator je meni fascinantno. Jos mu je to i uspevalo. A onda one neverovatne price o nadljudskim naporima, o jutarnjem treninzima u 4,o nepobedivoj radnoj etici. Meni je Lebron u poredjenju sa tim...nezanimljiv
    (xd, 8. februar 2023 09:31)

    # Link komentara

  26. Kakav cirkus, lik da kos sve staje, ulecu novinari, fotoreporteri, neki ljudi, show.
    Nejasan koncept sporta koji je, iako kolektivan, podredjen pojedincima.
    (srb, 8. februar 2023 09:30)

    # Link komentara

  27. Nema sumnje da je Lebron odlican igrac, jedan od najboljih!
    Kao i Džordan, koji nije jurio rekorde, i koji je rano prestao da igra...I dalje je najbolji strelac po utakmici! I igrao je 5 godina manje od Lebrona...Zamislite tih 5 godina koliko bi poena imao, nedostižan...Izračunajte,nije tesko. U njegovoj 15-godišnjoj karijeri,više poena od Lebrona za 15 godina. Ja sam fan Lebrona, takođe fan MJ-a...Nema sumnje da je Lebron jedan od najvećih, ali ne može sigurno biti "veći" od MJ-a... Zato što je igrao, još uvek igra u drugoj eri. I ne možete da ih poredite, drugačiji stil igre... Ima dosta najboljih medju bekovima, krilima, centrima...Pogledajte samo Alena Ajversona, karijeru, njegovu visinu, težinu, najslabiji igrač uvek na terenu,a šta je mogao na terenu,takođe jedan od najboljih... Ali MJ je imao nešto jedinstveno, poseban vid napada, agresivnost u odbrani,IQ na terenu...Jedini uporediv igrač sa MJ je Kobi, ne možete porediti čak ni Trejsi Mekgrejdija, bio je drugačiji igrač.
    Ljudi treba da shvate da postoje najbolji u svakoj eri,kao što je Lebron u svojoj eri🤷🏻‍♂Ima jedan minus, ali nije Lebron kriv,NBA je sada mekši,drugačija pravila. Nisu slabiji, jaki su momci, ali je način igre drugačiji.A centri su tada bili viši nego danas, bili su dominantniji...A danas su krila viša, i mnogo više šutera. Danas nema previše kontakta, zbog pravila. Glupo je svađati se ko je bolji, ili ko više voli njihov način igre,to je stvar ukusa, a glupo je svađati se oko toga🤷🏻‍♂
    (Dejan, 8. februar 2023 09:25)

    # Link komentara

  28. Bravo....velika karijera...ali prekid utakmice na 10minuta upravo oslikava danasnju NBA kosarku...jedna lepa srpska rec....sprdnja...
    (Comy SB, 8. februar 2023 09:24)

    # Link komentara

  29. Covek je legenda ali nije bolji od najboljeg.
    (XXX, 8. februar 2023 09:23)

    # Link komentara

  30. Sek 28.500 hiljada poena bez trojki i jedno 5 hiljada promasenih slobodni bacanja,kakva legenda.
    (Super Mario, 8. februar 2023 09:23)

    # Link komentara

  31. Ludilo. Utakmicu i to kod kuće protiv Oklahome, direktnog konkurenta, su apsolutno morali da dobiju. Sada već i PI postaje nedostižan, a ne PO.
    Ali ne, oni su igrali da on postigne rekord. Ko da ga neće postići na sledećoj ili utakmici posle te?! I u izveštaju nema da su oni tu utakmicu I.Z.G.U.B.I.L.I. !! Pri čemu je ova konfiguracija događaja izuzetno simbolična za celu njegovu karijeru. Sve zajedno sa proslavom sa još jednim crnim rasistom Ferdinand Lewis Alcindor Jr. poznatijim kao Lu Alsindor mada kasnije imena Karim Abdul. Eto to je ta šarada zvana NBA. Specifična je to psihoza i distorzija, ta smeša politike, ideologije, muvačine i ponešto košarke.
    LeBron je izvesno odličan igrač impresivne karijere. Nažalost ljigavac je u nažalost dominaciji naopakog rasnog mentaliteta u nažalost naopakoj antiGojim krovnoj konstrukciji.
    (znanje-imanje, 8. februar 2023 09:22)

    # Link komentara

  32. Ernesto

    Ljudi, odgledajte The Last Dance i shvaticete zasto je MJ najbolji. Jeate ga sujeta napravila na najboljeg, ali je najbolji
    (Pera85, 8. februar 2023 09:22)

    # Link komentara

  33. Joj uopšte mi nije drago. Ne hejtujem ga, ali on je totalno antipatičan. Sav besmisao ove statističke brojke se vidi u tim sekundama šuta, davanja, "radovanja"... Vidi se je to toliko želeo da je postalo nebitno jer igra vesmisleno unazad nekoliko godina. Ali je prefrigan i zna da se neće pričati o kvalitetu timova u kojima igra zadnje vreme, već samo o tome da je on postigao najviše poena. Ne znam... Žao mi je klinaca koji se lože na njega. Žao mi je jer je on klasičan energetski vampir koji čini štetu svom timu, a samo sebi daje korist. Baš je bljak.
    (Ime, 8. februar 2023 09:16)

    # Link komentara

  34. James nikad nece biti GOAT makar osvojio 10 prstena i 40k poena! James, Djokovic i Ronaldo ne mogu biti GOAT, vec samo statisticki najbolji igraci. Nemaju magiju u igri poput Jordana, Federera, Mesija!
    (realno, 08. februar 2023 08:20)
    tacno ali u toj trojci najslabiji (po magiji) je Ronaldo pa Djokovic a Lebron najbolji .A u gornjoj najslabiji je Federer pa Jordan a najbolji Mesi.Da se vratim na temu, Lebron je Boat sigurno a Goata neka svako sebi izabere
    (Milan, 8. februar 2023 09:14)

    # Link komentara

  35. James nikad nece biti GOAT makar osvojio 10 prstena i 40k poena! James, Djokovic i Ronaldo ne mogu biti GOAT, vec samo statisticki najbolji igraci. Nemaju magiju u igri poput Jordana, Federera, Mesija!
    (realno, 8. februar 2023 08:20)

    Porediti pojedinačne sportove sa ekipnim je potpuno sumanuto. Za pojedinačne sportove cifre govore dovoljno. Kao kad bi se reklo da najveći šahista na svetu nije bio Boris Spaski jer ima najviše titula i pobeda (ne znam, nagađam), nego Bobi Fišer jer je bio lepši i zgodniji, imao zanimljiva otvaranja i mnogo elegantnije je pomerao figure.

    A što se LeBrona tiče, statistika ne govori ništa. Znate li ko su tri igrača sa ubedljivo najvećim procentom pogođenih šuteva u NBA svih vremena??? De Andre Džordan, Rudi Gober i Džaret Alen.

    Usput, LeBron je prestigao Džabara po poenima, ali sa skoro 2000 šuteva manje, kao četvrti igrač u istoriji sa najviše pokušanih trojki, a da je pri tome i igrač sa ubedljivo najviše izgubljenih lopti u istoriji NBA. Daleko je on od GOAT ma kako se ko upirao da dokaže, statistika ga i tu protiv njega.
    (NastyB, 8. februar 2023 09:12)

    # Link komentara

  36. Rekord uz poraz, otprilike takvog ću ga i pamtiti.
    (Jugoplastika, 8. februar 2023 09:05)

    # Link komentara

  37. Ova recenica lebronovog fana "najbolji koji je bio i koji ce ikada biti" govori koliko su fanatici zapravo licemeri,ove price kako sve napreduje,rekordi su price za malu decu jer oni i za 30 godina nece priznati da je neko bolji od Lebrona. I da je zavrsio karijeru 2012 bez ijednog rekorda i sa jednim prstenom oni bi i dalje pisali da je najbolji ikada i koji ce biti ikada a ovamo napadaju ljude koji su satro "nostalgicni ili pristrasni". Kad je neko zaljubljen u nekog sportistu shvatis sa kakvima imas posla. "Sve napreduje,sportisti su bolji ali moj idol je najbolji koji ce postojati" to vam je ta prica. Uostalom da je to istina,ti ne bi imao ni potrebe ovde da pises,ali posto znas koliko miliona ljudi vise misli da je neko drugi najbolji ti se nadas da mozes to da promenis. Na kraju A.Davis 6-9 i poraz Lejkersa od klinaca iz Oklahome protiv "najuticajnijeg" na tim. Na kraju pitanje,sta ce Jokicu Lebron? Ne treba mu dodavac,ne treba mu neko ko ce mu uzeti loptu iz ruke a treba mu suter!!
    (vince carter, 8. februar 2023 09:01)

    # Link komentara

  38. Cestitam. LeBron James je prvi na strelaca NBA svih vremena, uz prvo mesto sa najvise izgubljenih lopti u NBA svih vremena. Kompletirao je vrh u ove dve kategorije. To ne moze svako.
    (Ompf, 8. februar 2023 08:58)

    # Link komentara

  39. Ubedljivo najbolji.
    Pratim kosarku decenijama, tacnije od Evropskog prvenstva u Napulju 1969 godine, licno sam igrao kosarku na odredjenom nivou i sa sigurnoscu mogu reci LeBron James je najkompletniji i najdominantniji kosarkas koji je ikad igrao ovu igricu.
    Bilo je i drugih vanserijskih kosarkasa koji su bili dobri, uspesni, popularni ali ni jedan od njih nije bio kompletan i dominantan kao LeBron. Fizika koju James ima kombinovana sa kosarkaskim talentom, inteligencijom i radnom etikom je nevidjena.
    (Cika Djura, 8. februar 2023 08:56)

    # Link komentara

  40. Jokic 11525 do sada. idemooo Nikola
    (zoki, 8. februar 2023 08:55)

    # Link komentara

  41. Bravo i svaka čast.
    Uskoro će postaviti i rekord da mu treba 10.000 poena da osvoji titulu. :)

    Ti njegovi koševi vrede isto koliko i Westbrukovi trible dablovi ?
    (hoćeš iskreno ?!, 8. februar 2023 08:51)

    # Link komentara

  42. Odlucite se vise,ko ima najvise uticaja na tim Lebron,Jokic,Bird ili Dzejson Kidd? Vase nepoznavanje igre ide do krajnih granica,od toga da je Lebron sam okrenuo 1-3 iako je Irving rasturio Kleya i Karija uz 33ppg u zadnje 5 utakmice do toga da apsolutno nema te pojma da je ona prethodna ekipa Klivlenda bila top 5 defanzivna ekipa lige u vremenu kad je padalo malo koseva,a ova glupa statistika kad je igrac na klupi i na terenu,pa po tome je Dzordan prvi u istoriji,od skoro Jokic ali on do kraja moze i da uveca ali i pokvari tu statistiku. Nema uticaj na tim covek koji je raspale Bullse uveo u playoff kao ruki,bez koga su sledece sezone izgubili 43 utakmice kad je polomio zglob,koji je ostvario 62 pobede kada je Pipen propustio pola sezone sa 35 godina. Kako su Lejkersi mogli pobediti Majami bez Lebrona a da izgube sa njim 16 razlike nedelju dana pre toga od istog protivnika ako ta statistika funkcionise? Sinoc je na 99-104 oborio rekord i do kraja nije postigao nijedan kos a mec zavrsen 130-133. Klivlend je 2007 imao 3-1 bez lebrona ubacivsi 127,124,106 uz primljenih 100,97,95 poena..koja to krsina od ekipe moze bez svog najboljeg igraca? Posle bez istog trenera i sistema su tankovali da bi skupljali prve pikove na draftu. I kako moze ekipa sa 45-37 2008 skociti na 66-16 za jednu sezonu ako je samo jedan igrac u pitanju a koji ima istu statistiku? Kako li treneri cine igrace i timove boljim pitam se,posto nisu u terenu? :))
    (vince carter, 8. februar 2023 08:50)

    # Link komentara

  43. Svaka čast, zaista nisam očekivao da će iko stići Karima. Vidim da su komentari uglavnom polarizirani, ili su za LeBrona, ili za MJ. Ne razumijem to, zar se mora čovjek opredjeljivati? Uživao sam u igrama Jordana, kao što sad uživam u igrama LeBrona, a iako pratim košarku jako dugo, ne bih se usudio govoriti o tome ko je GOAT. Čak sam i Džabarove utakmice gledao u prenosima uživo, ali recimo nikad nisam gledao OSkara i Wilta i mislim da nikad ne možemo objektivno govoriti o tome ko je najveći. Ali možemo uživati u košarci uvijek i prestati "ratovati" putem tastatura. Opustite se i uživajte, košarka će uvijek dati nove majstore i nikad se neće znati ko je najbolji.
    (WillyWonka, 8. februar 2023 08:49)

    # Link komentara

  44. Svaka cast na rekordu jedno iod najvevih dostignuca ikad,ali bas je jadno i izvestaceno bilo gledati od pocetka sezone kad je bilo jadno da ce oboriti rekord,lejkersi teski raspad od ekipe i igre, a on vestacki trpa.
    (Super Mario, 8. februar 2023 08:48)

    # Link komentara

  45. Sve je to u redu, samo treba napomenuti da je Karim za celu karijeru šutnuo samo jednu trojku...
    (Airplane!, 08. februar 2023 07:30)

    Па, какве то везе има? Није му било забрањено. Леброна можемо волити или не, каријера је једна од најбољих, ако не и најбоља. Оборио је нестваран рекорд. Можемо видети колико је ово велики рекорд кад кренемо од себе и замислимо колико би нама требало да постанемо најбољи у свијету у послу којим се бавимо, или бар приближно најбољи.
    (Кузма92, 8. februar 2023 08:45)

    # Link komentara

  46. Jel može neko da mi objasni, ko je taj Jordan koga stalno spominjete u komentarima i kažete da je najbolji svih vremena, ja sam gledao NBA i mislim da je Džordan najbolji svih vremena. Ime Jordan u košarci nikad nisam čuo, znam da je to staro srpsko ime i uglavnom se tako zovu neki starci.
    (marko, 8. februar 2023 08:40)

    # Link komentara

  47. Dzaba sve kad je to samo odraz dugovecnosti, a ne realne sposobnosti kao strelca, kad skoro da ga I ne udvajaju, a Dzabar je sutnuo samo jednu trojku u karijeri. Da je igrao u vreme kad se na utakmicu nosio pancir, kad je na svakoj utakmici bilo tabanje I da je to uradio na 500 utakmica, jos I da pricamo.
    (Roki, 8. februar 2023 08:39)

    # Link komentara

  48. Човек у 39 година игра као да му је 10 мање и нико не поставља питање да ли “нешто” узима а када Ђоковић,који је 4 године млађи, дере “клинце” онда знак питања.
    (др, 8. februar 2023 08:38)

    # Link komentara

  49. Inace, za sve one koji nisu gledali... LBJ je na zagrevanju vezbao horog ( Karimov skyhook) ne bi li na taj nacin dao kos za rekord. Vezbao je na 1.5m od kosa bez da ga iko cuva i znate li kako je to proslo ? Uspeo je da ubaci iz 6-og pokusaja, a ore toga dva,tri uzastopna air ball-a hahahaha. Pazi,covek ne moze na zagrevanju da ubaci horog !!! U pravu je bio Rodman. LBJ jednostavno nema i ne zna finte. Sve pravolinijski i na snagu -:) Da se pravila oko odbrane nisu menjala i da nije olaksano napadacima pre 10-ak godina nikad, ali nikad on ne bi prestigao Karima. O tome kako su odbrane izgledale 70-ih i 8o-ih u Karimovo vreme i koliko su bile jace fizicki i sta je sve bilo dozvoljeno, a kako su danas smesne ne treba ni da govorimo. Kad vec zekite da poredite dostignuca iz epoha medju kojima je vremenska distanca 30-40 godina onda te situacije stavite u pravi kontekst i perspektivu..
    (Mutimir, 8. februar 2023 08:37)

    # Link komentara

  50. Kvalitet > Kvantitet. Uvek bi pre uzeo Jordanovih 32,292 poena i 6 titula u 15 sezona, nego Jamesovih 38,390 i 4 titule u 20...
    (Mile, 8. februar 2023 08:37)

    # Link komentara

  51. Utisak veceri su njegove 2 asistencije, ne bi rodjenoj mami dao loptu. Toliko o nesebicmosti. Drugo, odbrana koju je ugrao nocas je skandalozna I bio je kao cunj. Vrhunac svega mi je njegov osmeh posle 30-og poraza u sezoni. Covek gubi konstantno meceve iz dana omu dan. Danas od smesne ekipe I sve vreme se smeje. Svaki mec u kom je licnu statistiku ispunio nebitno je da li mu ekipa gubi ili dobija. Neopsorno vrhunski kosarkas I medju 20a ikada, ali marketinski svakako jeste goat, kosarkaski ne. Tuzan dan za sve ozbiljne ljubitelje kosarke. Objektivno, Lejkrsi se raspadaju I rapadsce se dok on ne ode ili opet ne oformi super tim. Tuga koja nonsanlancija jednog profesionalnog kosarkasa.Ne znam gde my je pobednicki duh.
    (Hajde malo realnoari, 8. februar 2023 08:34)

    # Link komentara

  52. Tužan dan. Kad čitam "postavio rekord u porazu od Oklahome" sloši mi se
    (DM32, 8. februar 2023 08:29)

    # Link komentara

  53. До краја живота бићеш у сенци најбољег спортисте и кошаркаша свих времена,ГОАТа МАЈКЛ ЏОРДАНА...
    (КОШАРКА - ТО ЈЕ ПАРТИЗАН!, 8. februar 2023 08:29)

    # Link komentara

  54. eto Lebron je oborio… rekord
    pricali sta pricali, volelil ga ili ne, covek je ikona NBA lige i definicija sta znaci superstar u njegovom slucaju Megastar americkog profesionalnog sporta…
    baviti se 20 godina necim i biti uspesan u tome nije lako, a ovo sto je on uradio je nestvarno i to treba postovati. Mogu slobodno reci iako mi nije omiljeni igrac, cak su to bili Kobe pa Kd njegovi najveci rivali, u periodu dok je igrao, on je simbil NBA kosarke i neponovljivo je gledati takvu karijeru
    (Rade, 8. februar 2023 08:23)

    # Link komentara

  55. James nikad nece biti GOAT makar osvojio 10 prstena i 40k poena! James, Djokovic i Ronaldo ne mogu biti GOAT, vec samo statisticki najbolji igraci. Nemaju magiju u igri poput Jordana, Federera, Mesija!
    (realno, 8. februar 2023 08:20)

    # Link komentara

  56. Džaba mu. Nek se zaposli u USCB kao glavni statističar.
    (Dżon Wick, 8. februar 2023 08:14)

    # Link komentara

  57. Zato su i najgori u ligi
    (Baron, 8. februar 2023 08:11)

    # Link komentara

  58. Najbolji igrac u istoriji uz Dzordana. Njih dvojica bez premca. Tu uz njih pokojni Brajant
    (nikola, 8. februar 2023 08:09)

    # Link komentara

  59. Najbolji statistički igrač svih vremena.
    (marepp, 8. februar 2023 08:08)

    # Link komentara

  60. Veliki su Lebrone!!!
    (max, 8. februar 2023 08:08)

    # Link komentara

  61. juri statistiku a oklahoma trpa..
    tako se to radi
    (cpjts, 8. februar 2023 08:06)

    # Link komentara

  62. nepostoji igrac i nije postojao koji ima toliki uticaj na igru kao Dzejms , u svim aspektima , odbrane , napada , tranzicije , asistencije , moze da igra od 1 do bukvalno 5 , ima uticaja kod sudija kad je na terenu , mada mu 1000 faula nisu svirali bukvalno rvanja pod kosem , jer bi nabio ogromnu statistiku slobodnih back ja , prosto on u timu i on na klupi to su dva razlicita tima i ono sto je on uradio sa onim " otpadnicima " u kavalirsima je jedno od najvecih dostignuca nba lige , pogotovo kad se uzme da su gubili 3:1 u seriji . Dzordan je bio madjionicar ,poenter ,lepo za gledati , ali je imao jedan ukomponovan tim iza sebe gde se znalo ko sta radi a znalo se sta on radi , u osvajanju prstena sa kavalirsima Le bron je radio sve a ostali ono sto im on naredi i doda , cak je i u tajm autima on drzao govore umesto trenera ( ako se to moze nazvati trenerom ) . Svako ima svoj ukus , za mene su kobi i dzordan , poenteri sa puno stila lepi za gledanje , ali Le bron je cinio ekipu i igrace poput naduvanog
    (Ernesto ce, 8. februar 2023 08:05)

    # Link komentara

  63. I izgubio kod kuce...?
    (Brkajlo, 8. februar 2023 08:02)

    # Link komentara

  64. nepostoji igrac i nije postojao koji ima toliki uticaj na igru kao Dzejms , u svim aspektima , odbrane , napada , tranzicije , asistencije , moze da igra od 1 do bukvalno 5 , ima uticaja kod sudija kad je na terenu , mada mu 1000 faula nisu svirali bukvalno rvanja pod kosem , jer bi nabio ogromnu statistiku slobodnih back ja , prosto on u timu i on na klupi to su dva razlicita tima i ono sto je on uradio sa onim " otpadnicima " u kavalirsima je jedno od najvecih dostignuca nba lige , pogotovo kad se uzme da su gubili 3:1 u seriji . Dzordan je bio madjionicar ,poenter ,lepo za gledati , ali je imao jedan ukomponovan tim iza sebe gde se znalo ko sta radi a znalo se sta on radi , u osvajanju prstena sa kavalirsima Le bron je radio sve a ostali ono sto im on naredi i doda , cak je i u tajm autima on drzao govore umesto trenera ( ako se to moze nazvati trenerom ) . Svako ima svoj ukus , za mene su kobi i dzordan , poenteri sa puno stila lepi za gledanje , ali Le bron je cinio ekipu i igrace poput naduvanog dzej ar smita da izgledaju tri puta bolje na terenu , za mene najbolji igrac svih vremena jos odavno i vez ovih cifara , s ovim bez dileme .
    (Ernesto ce, 8. februar 2023 08:02)

    # Link komentara

  65. A izgubio tekmu. Sada mi je jos odvratniji. Toliko se trudi celu karijeru da ga ljudi vole na silu. Fuj. Pri tom ovaj rekord je napravljen u kosarci gde fakticki godinama nema odbrane. Kareem je bog za njega.
    (Zxc, 8. februar 2023 07:57)

    # Link komentara

  66. Romario je najbolji igrac u fudbalu svih vremena. On je postigao najvise golova. Toliko o tome.
    (Le flop, 8. februar 2023 07:57)

    # Link komentara

  67. Svaka čast, samo Karim je do njegove rekordne cifre stigao bez šutiranje trojki.
    (iskreno, 8. februar 2023 07:53)

    # Link komentara

  68. Uspeh za divljenje, toliko vremena trajati na najvišem nivou, veliki poklon za King Dzejmsa! Debata oko Goat statusa će uvek biti aktuelna jer za razliku od tenisa, MJ i Dzejms su igrali u dve potpuno drugačije ere (kao i drugi igrači koji se mogu staviti u tu diskusiju zbog doprinosa, "legacy-a" i dominacije u tom vremenskom periodu). U svakom slučaju, istinska legenda, veliki Lebron!

    P.s. Veliki naklon i za doktora Dirkenštajna! Ej šesto mesto i samo 700 poena manje od MJ-a!
    (MidRange, 8. februar 2023 07:53)

    # Link komentara

  69. Svaka čast,ali izgubiti kući od Oklahome opet.Isključivo lična statistika,sve ostalo je nebitno.
    (Mandrak, 8. februar 2023 07:52)

    # Link komentara

  70. Pa igrao je je i jos uvek igra mnogo duze, ovako moze da ulazi u igru do 55 godine i da daje po 2 kosa i da budzi u nedogled broj koseva. Karim je bio apsolutno bolji igrac u vreme kad faulovi skoro da nisu postojali.
    (donko, 8. februar 2023 07:52)

    # Link komentara

  71. Neverovatno je da ce i nakon ovog rekorda ljudi (koji se ocigledno ne razumeju u kosarku) da pricaju kako Lebron nije scorer. Covek ne samo da je oborio rekord za koji se mislilo da je neoboriv, nego ce do kraja karijere da podigne letvicu u stratosferu. Uz sve to, efikasniji je od skoro svih igraca koji su blizu 30K ili preko, i ima prosek 30 poena u 20-oj sezoni. A uz to je 4-ti asistent ikada, plus ostali individualni i timski uspesi.

    Za svakog ko poznaje kosarku, jasno je da su Jordan i Lebron dva ubedljivo najbolja kosarkasa u istoriji. Praznina do treceg mesta je velika. Sto se tice Jordan-a i Lebron-a, to ce biti vecita debata i realno pitanje ukusa (osim ako Lebron ne uzme jos 1-2 titule). Kada se realno pogleda, Jordan je imao highest peak ikada u NBA a Lebron jedan od najvisih (svakako iza Jordan-a), ali zato ubedljivo najduzi prime. I jedno i drugo je za svako postovanje.
    (Lobby, 8. februar 2023 07:51)

    # Link komentara

  72. cirkus rekord! MJ23 Unique ?
    (Kodar, 8. februar 2023 07:50)

    # Link komentara

  73. Ekipa ti gubi u momentu kad dajes taj kos, a ti se radujes kao malo dete zbog rekorda za koji si izjavio pre utakmice da je manja bitna stvar od eventualne pobede. Osmesi i sreca posle izgubljenog meca takodje govore dovoljno o tome koliko ti je poraz lako pao -:) Keep losing bro..Ne mozes ni u ej in da se plasiras, a pravis supertimove konstantno...
    (Mutimir, 8. februar 2023 07:50)

    # Link komentara

  74. Skidam kapu, ovo je neverovatan uspeh, za postovanje. Ali onda ce se javiti Srpski strucnjaci i reci kako nije ni u top 5 svih vremena, presmesno...
    (Ccc, 8. februar 2023 07:49)

    # Link komentara

  75. Karim Abdul Dzabar je veca faca,ustao je i prvi mu cestitao.A Lebron je obrnuo igricu.
    (Pokondirena Tikvica, 8. februar 2023 07:48)

    # Link komentara

  76. Cestitam majstore, ali si na kraju ipak, u najbolju ruku, drugi najbolji…
    (ShooBeeDoo, 8. februar 2023 07:46)

    # Link komentara

  77. Какав би то тим био да се у његовој последњој сезони склопе Никола и он! Рекао је да ће последњу сезону играти где год да му син игра, било би добро да Денвер размисли. Прстен сигурица!
    (Јоца, 8. februar 2023 07:44)

    # Link komentara

  78. Ovo sa GOAT trkom medju kosarkasima je komplikovanija stvar nego sa teniserima.
    Ipak pored koseva i statistike u prvom redu treba sloziti koliko ko ima prstenova kao sampion NBA i eventualno olimpijskih zlata obzirom da je Olimpijada prvorazredno sportsko takmicenje koje nadmasuje ostala takmicenja.

    Nisam pretrazivao ali verujem da je Majkl Dzordan ipak ispred Lebrona u tim parametrima. E onda dodjemo do umetnickog dojma kao kod Federera i verujem da je svima u glavi ostala fizicka dominacija, monstruozan odraz i atraktivnost Dzordana a onda i koliko je kosarka postala planetarni sport uz rame sa fudbalom i po finansijskom obrtu u toj industriji oko kosarke.

    Licno vise sam preferirao Medzik Dzonsona u to vreme zbog nivoa intiligencije u igri, organizovanja tima i asistiranja ostalim igracima jer je za mene Majkl bio sebican ali ne moze se gumicom brisati ono sto je postigao.
    (Aleksa Pufta, 8. februar 2023 07:43)

    # Link komentara

  79. Mogao bi umesto statistike da se malo fokusira na dobijanje meceva. Ipak su igrali protiv Oklahome
    (..., 8. februar 2023 07:41)

    # Link komentara

  80. Retko antipatican lik...na stranu sva ta njegova dostignuca, tezak silovatelj lopte i kosarke uopste... I nikad nece biti priznat kao Majkl, Kobi...
    (nik, 8. februar 2023 07:40)

    # Link komentara

  81. Ne volim ga,ali ovo su brojke za poštovanje.
    (Dragan Babić-Čarapan, 8. februar 2023 07:39)

    # Link komentara

  82. Ova vest savrseno opisuje njegovu karijeru, oborio je jos jedan rekord, njegova ekipa je ponovo izgubila ali to niti igde pise niti ikoga zanima, samo statistika i samo rekordi a kosarka nekada bese timski sport koji se igrao 5 na 5 a sada je to obicno 2 na 2 i ona ostala sestorica rade za ovu cetvoricu, pogledajte Doncica u Dalasu on sam i jos jedan polu igrac i ostatak tima u sluzbi Doncica, titule videti nece u takvom sistemu ali rekorde ce obarati a to je najbitnije. Samim tim ovakvi rekordi i nemaju nekog smisla jer je sve podredjeno obaranju istog najbolje je to pokazala ona sezona trip dabla Vestbruka gde su se saigraci sklanjali da on uhvati skok, svi pravi ljubitelji kosarke se sprdaju sa tom njegovom sezonom a samo klinci se pale na tu kobajagi tripl dabl sezonu...
    (Solarnaut, 8. februar 2023 07:39)

    # Link komentara

  83. Dzaba mu, samo individualna statistika, sramno je svako poredjenje sa Jordanom...a ekipa LA samo kanta za nabijanje...
    (penzija, 8. februar 2023 07:39)

    # Link komentara

  84. Respect!
    (Banjaluka, 8. februar 2023 07:39)

    # Link komentara

  85. Pre neki dan ga slušam kako priča da je nesebičan i kako čini saigrače boljim igračima. Slušam i ne verujem šta čovek priča.
    (eda, 8. februar 2023 07:39)

    # Link komentara

  86. Велики успех. Толико велик да је тотално бацио у сенку пораз њехових тринаестопласираних Лејкерса од дванаестопласиране Оклахоме, без Холмгрена, Покушевског и Дорта.
    (ajs nigrutin, 8. februar 2023 07:37)

    # Link komentara

  87. Ljudi ga ne vole mnogo na ovom portalu, al covek je posle Dzordana po meni najbolji. Stil mu nije lep, ali je igrac koji vam dobija utakmice. I sa 40 sad igra kao zver, prosek mu 30 poena po mecu... Nadam se da ce ga Jokara prestici jednog dana, a ko zna, mozda i Jordana... Svako dobro
    (vukkk, 8. februar 2023 07:37)

    # Link komentara

  88. Za karijeru svaka čast.Ali realno je ovo tužan dan za sve prave poznavaoce košarke,i ljubitelje NBA lige.
    (Miroslav, 8. februar 2023 07:37)

    # Link komentara

  89. Lejkersi su taoci Lebrona Dzejmsa i njegovih rekorda.Dok se ne penzionise oni ne mogu da računaju ni na kakav sportski uspeh.Naravno sa marketinške strane prolaze dobro.
    (Aleksandar, 8. februar 2023 07:36)

    # Link komentara

  90. G.O.A.T.
    (Dr Mr bez fakulteta, 8. februar 2023 07:34)

    # Link komentara

  91. Заиста импресивна каријера. За мене лично је Џордан бољи, али нико не може да спори да је Леброн међу 10 најбољих кошаркаша у НБА икада.
    (Пеђа, 8. februar 2023 07:33)

    # Link komentara

  92. Cestitke,istorisko vece za Lebrona.Prestigao je Karima najpotcenjetijeg kosarkasa ikada.Sad krece GOAT debata LJ vs.MJ,a Karima niko ne spominje.Pravilna GOAT debata bez Karima nike relevantna
    (Luckyone, 8. februar 2023 07:33)

    # Link komentara

  93. Statisticki totali su skoro pa besmisleni.Vise govore o dugovecnosti nego o efikasnosti. Da je po totalima onda bi Malone bio bolji strelac od Dzordana, Oukli bolji skakac od Rodmana, a Dzabar bolji plejmejker od Bilapsa itd..
    (Nino, 8. februar 2023 07:30)

    # Link komentara

  94. Stvarno veliki rezultat, za postovanje. Kosarka nije individualni sport, inace vec vidim paralelu izmedju nas, Noletovih fanova, kada nipodastavaju statistiku i Lebronovih fanova koji tvrde da je Dzordan najbolji ikada, sta god ovaj uradio:-)
    Sigurno da ne moze sve da se meri brojevima, ali hajde da se slozimo da su Lebron i Dzordan najveci ikada u ovom sportu. Ja sam od onih koji je na strani Dzordana, ali je to mozda zato i sto sam ga gledao u to doba, sada je NBA nesto drugo… Tesko je to izmeriti i staviti u kontekst danasnjeg vremena.
    (zoran, 8. februar 2023 07:30)

    # Link komentara

  95. Sve je to u redu, samo treba napomenuti da je Karim za celu karijeru šutnuo samo jednu trojku...
    (Airplane!, 8. februar 2023 07:30)

    # Link komentara

  96. Bilo je prelepo prisustvovati istoriji nocas. Pustio sam suzu, priznajem. Amerikanci imaju najzdraviji pogled na sport. Tako to treba, zabava.
    (RW#0, 8. februar 2023 07:30)

    # Link komentara

  97. Kosarka =Lebron James svaka cast majstore! 18 godina ista strast. Neverovatno!
    (aca, 8. februar 2023 07:29)

    # Link komentara

  98. Čestitam. Bez obzira na priče da je ovo ili ono, zaista impresivan uspeh.
    (Miroslav_zna, 8. februar 2023 07:25)

    # Link komentara

  99. Najbolji koji je ikad bio, najbolji koji će ikad biti
    (Miličić Darko NBA šampion, 8. februar 2023 07:25)

    # Link komentara

  100. leking
    (jas, 8. februar 2023 07:24)

    # Link komentara

  101. GOAT!
    (Lazar, 8. februar 2023 07:23)

    # Link komentara

  102. Toliko je to želeo.
    (Ras, 8. februar 2023 07:23)

    # Link komentara

  103. Izgubili od jedne od najlosijih ekipa
    (zmJ, 8. februar 2023 07:23)

    # Link komentara

  104. Cestitke. Poraz od direktnog rivala za playin. Sad par dana preziveti havlospeve i pokusaj da ga ubace u pricu sa MJ ali brzo ce ih realnost stici i videti da Lebron moze u grupu sa Kobijem, Magicom, Karimom, Birdom, Wiltom a da je MJ no1.
    (SAF, 8. februar 2023 07:21)

    # Link komentara