1. Cini me srecnim ova fotografija,jos kad bi zaigrali za Srbiju naredn SP (po americkim medijima uveliko se prica izjava da je Nikola obecao to selektoru!?)bio bih jos srecniji!
    (beograd011, 6. februar 2023 01:00)

    # Link komentara

  2. Baš će biti noćas zanimljiva utakmica izmedju Minesote i Denvera s obzirom da za Denver neće nastupiti Jokić , Gordon, Marej i KCP ( po zadnjim informacijama koje je objavio Atletik )

    A za Karija iz Golden Stejta je izašla obavijest da će zbog ozljede propustiti nekoliko sedmica, na žalost
    (Arm, 5. februar 2023 20:23)

    # Link komentara

  3. @Pogan ovo je najgluplji odgovor koji sam ikada dobio. Dakle moras da navedes imena tacno u slovo da bi znao o kome se prica,strasno sta sve necu da cujem od vas pacijenata koji ne mogu da podnesu kad ih neko trpa. Kad bi ovde gledali ko kako pise gde bi kraj bio. A svi su napisani onako kako se izgovaraju na Srpskom sto je najjace,nego kad je neko frustriran i hvata se za slamku obicno pise ove gluposti🤷
    (vince carter, 5. februar 2023 18:54)

    # Link komentara

  4. @pogan Znaci poenta nisu igraci koje imaju Kanadjani vec kako se pravilno pisu???
    (vince carter, 5. februar 2023 17:16)

    Poenta je da si im napisao imena nekim izmisljenim englesko-srpskim jezikom, sto odaje utisak da si ili nepismen ili neinformisan. I naravno da te tako nesto u startu diskredituje u svakoj raspravi.
    (Pogan, 5. februar 2023 18:03)

    # Link komentara

  5. Statisticar, marej kralj nebitnih utakmica 41 poen ?
    Drugo kolo plafon, sramota bi bila da ovaj lik bude Mvp opet
    (pep gvardiolaa, 5. februar 2023 17:37)

    # Link komentara

  6. @pogan Znaci poenta nisu igraci koje imaju Kanadjani vec kako se pravilno pisu??? Jamal Murray,Andrew Wiggins,Kelly Olynyk..jel ti sad lakse? Tebi i ovom Bojanu koji sve cita a "nista ne razume" i jos ne moze da shvati da sam Srbin,nivo inteligencije zamrznut!! Partizanovci i Zvezdasi vredjaju jedni druge najcrnje a isti narod,sto dovoljno govori koliko je bojan inteligentan!
    (vince carter, 5. februar 2023 17:16)

    # Link komentara

  7. Sve u svemu bolje je za Denver da Jokic ima malo manje poena a Marej i MPJ da trpaju jer jedino tako Denver moze do finala.
    (Dr, 05. februar 2023 09:25)

    Uopšte nije bitno kako će biti raspoređeni poeni između Jokića, Mareja i MPJ-a, već kako će braniti pick and roll u kom se Nikolina sporost eksploatiše do besvesti. Može Denver da postigne 120 poena svaku utakmicu, al ako će da primi 130 od bilo kog "pismenijeg" tima, mislim da im je finale konferencije maksimum.
    (Pogan, 5. februar 2023 16:11)

    # Link komentara

  8. sastavu..Marey,Wigins,Shai Alexander,RJ Barett,Walker,Dort,Brooks,Clarke,Sharpe,Olynaik,Powell itd,bilo bi vrlo interesantno.
    (vince carter, 05. februar 2023 10:20)

    Druže ko je ili šta je "Marey", "Wigins", "Olynaik"? Koji je to jezik, Mute?
    (Pogan, 5. februar 2023 16:03)

    # Link komentara

  9. Samo da nisu prerano dohvatili formu.
    (Dragan Feliks, 5. februar 2023 08:57)

    Ma meni nesto mirise na to da im je forma mnogo slabija nego sto izgleda. Oni rutinski resavaju utakmice i to je super, medjutim mislim da nisu dosad imali dovoljno utakmica protiv jakih timova koji su potpuni. Mislim da su jedine dve takve utakmice bile protiv Bostona i File. A tu su prsli ko zvecke.
    Ne znam. Bojim se da im ne naleti neki oporavljeni tim u plej ofu i odelje ih u prvom-drugom kolu. Posto se oni pogube god je frka....
    (Mare, 5. februar 2023 15:50)

    # Link komentara

  10. Došao samo da udarim minus vince carteru. Ćozdra!
    (Kole, 5. februar 2023 14:37)

    # Link komentara

  11. Ako Jokić nastavi ovim načinom igre sasvim sigurno neće biti MVP mada je pitanje da li ga to interesuje.Ovo forsiranje Mareja i MPJ bi se moglo razbiti o glavu Denveru.To su dva igrača koja forsiraju i kada ih ide i kada ne ide.Neko je dobro naveo da kada dođe plej of i Nikola bude zaboravio na šut biće problema.Bilo je priče da je Denver nesebična ekipa.To je zbog Jokića koji nije dozvoljavao neke stvari.Sada kad ova dva počinju da divljaju a Jokić ide u pasivu vidi se da to nije tačno.
    i još nešto.Nema crnca a da nije sebičan
    (Litar vina litar kisele, 5. februar 2023 13:13)

    # Link komentara

  12. Nije mi sve što sam htio napisati moglo stati u jedan komentar pa da dodam još i ovo.
    Tiče se mladog Bounsa. Šta će se desiti ako ga ne uspiju trejdovati a "neko pametan" iz Denvera je brže bolje pustio vijest prije desetak dana da na njega ne računaju. Izgubili su igrača koji im može itekako zatrebati kasnije ako ostane u timu a njemu je u glavi misao "ne trebam im više"
    Isto su napravili sa mladim Hauardom koji je vanserijski talenat pogotovo u šutu za tri poena. Uništio ga je Meloun..
    Sam Jokić je u intervjuu koji je dao za Arenu rekao da mu je najžalije upravo tog igrača.
    Nezadovoljan igrač je "rak" svakog tima . Očigledan je primjer Finiks sa Ejtonom , Krauderom , Atlanta sa Kolinsom i još puno drugih timova.
    (Arm, 5. februar 2023 12:53)

    # Link komentara

  13. гледам табелу, невероватно колико је Денвер ове године ефикасан
    (нека, нека... маца, вратанца, 5. februar 2023 12:35)

    # Link komentara

  14. Trljaj se Bogi od Jokica mozda ce malo da predje i na tebe.
    (Paja, 05. februar 2023 11:06)

    Po toj logici 99% igrača iz NBA lige treba da se ,,Trlja" od Jokića!
    (statuskan, 5. februar 2023 12:24)

    # Link komentara

  15. Marey sa 41 poenom,7 asistencija i odlicnim procentom nije zasluzio da se pomene,a da je saigrac nekog drugog bilo bi pod obavezom. Vidim nema ni Lejkersa,jer su izgubili,tako da znamo ciji je fan urednik,tako isto nigde nije bilo vesti kad su Lejkersi dobili Majami jer lbj nije igrao! Sinoc neki Thomas dao 44 poena za Bruklin! A kad smo kod Mareya,zamislite da Kanada dodje na neko takmicenje u najjacem sastavu..Marey,Wigins,Shai Alexander,RJ Barett,Walker,Dort,Brooks,Clarke,Sharpe,Olynaik,Powell itd,bilo bi vrlo interesantno.
    (vince carter, 05. februar 2023 10:20)

    Moraš nam objasniti neke stvari:
    1. Koji je to jezik kojim pišeš?
    2. U kojoj državi se govori?
    3. Zašto ne pišeš na portalima te države?
    (Bojan, 5. februar 2023 11:53)

    # Link komentara

  16. "Taj strah su mu, naravno, uterali Vujošević i Obradović."

    Hahahahahaha, kakva laz. Pa ako je neko pustao Bogdana da radi sve i svasta na terenu i nije mu pravio "blokade" to su njih dvojica...
    (Kozuki Oden, 5. februar 2023 11:47)

    # Link komentara

  17. Marej se izgleda konačno vratio (već treći uzastopni meč sa 30+), i mislim da mu apsolutno treba oprostiti i (po)malo tog forsiranja kojima je sklon u nekim momentima, pošto cilj opravdava sredstvo, a svi znamo šta im je cilj ove sezone. Isto važi i za MPJ.
    Sebičnost prema Nikoli u nekoliko situacija (na svakom meču), sa druge strane, to već i ne bi trebalo, pošto im je glavna mantra ove sezone baš nesebičnostu i na tome treba maksimalno insistirati. MPJ se još uvek čeka, tako da će Jokić sigurno i dalje nastaviti u ovom svom (samo ako moram) modu u kome je od početka sezone, a to je pre svega težište čitave igra na vraćanje samopouzdanja Mareju i MPJ. Doduše, mora se priznati da se MPJ značajno popravio u defanzivi, ali se ipak još uvek čeka da potpuno proradi i ofanzivno.
    Bogdan sinoć, što mi je baš krivo, jednostavno nije uspeo da se dovoljno pokaže/dokaže potencijalnim timovima, pošto realno nije imao ni mnogo sreće. Denver je ekipa sa trenutno najboljim skorom, a njihova druga postava Denvera na koju je on "udario" je verovatno defanzivno i najbolja druga postava u NBA ligi (pogotovo sada kada je Hajland na tankom ledu i ne igra), tako da mu nije bilo lako. To je bila jedna stvar, a druga je (što su još neki primetili) ponovo prisutna neka neodlučnost/nesigurnost u napadačkoj igri, gde je barem u dve (relativno otvorene) situacije propustio da šutne trojku, već se odlučio za asistenciju. Ne kažem, čini mi se i da su mu obe prošle, ali svejedno, trebao bi biti hrabriji.
    (posmatrač, 5. februar 2023 11:37)

    # Link komentara

  18. dajte ljudi dosta o tom jokicu samo mvp a u reprezentatiji nista od nista samo da ima dolare
    (Kruross@gmail.com, 5. februar 2023 10:54)

    Pa igrao je sa reprezentacijom. I bio daleko daleko najbolji u istoj. Sta hoces vise ? Da sam osvoji zlato ? Jel bi ti to bilo dovoljno ili bi morao da bude i najtrofejniji u istoriji reprezentativne kosarke ?
    (Steva, 5. februar 2023 11:32)

    # Link komentara

  19. Trljaj se Bogi od Jokica mozda ce malo da predje i na tebe.
    (Paja, 5. februar 2023 11:06)

    # Link komentara

  20. Pročitao sam sve komentare pa da ne ponavljam pokušaću napisati nešto drugačiji.
    Super je što Denver pobjedjuje ali bih ja na mjestu svih trenera i generalnog menadžera bio ipak zabrinut iz nekoliko razloga. Prvi je ovo nenormalno forsiranje Mareja a on je sklon ludiranju i ludim prodorima kad mu proradi ego da je najbolji a vidjeli smo noćas na primjeru Karija koliko je malo potrebno da koljeno popusti( nadam se da magnetna neće pokazati oštećenje ligamenata) a sve to u trenutku kad Denver nema drugog plejmejkera. Noćas je Meloun pokušao sa Braunom na pleju ali to nije to. Zato sam i pisao nekoliko puta da trebaju pokušati trejd MPJ za dvojicu ,trojicu manje plaćenih igrača ili nekog kome ugovor ističe ubrzo jer sa ovako tri ogromna ugovora za tri igrača od kojih ni jedan nije ekstremno dobar u odbrani( a pritom su dvojica jako skloni povredama ) se ne može osvojiti titula( daj Bože da griješim)
    Drugi problem je ovaj mod igre gdje Jokić sve manje pokušava pogoditi koš i to traje već predugo( sinoć samo osam pokušaja za cijelu utakmicu) a vrhunskom košgeteru treba da je stalno u tom modu da napada koš ( isto kao vrhunskom fudbalskom napadaču ) jer treba biti siguran u svoju ruku i svoje šuteve jer kad dodje stani-pani on treba svojim napadom dati koš u presudnim trenutcima. Ovako se u plejofu ne dobijaju utakmice u kontinuitetu jer protivnički igrači stave flaster na Nikolu , njegovi igrači promaše nekoliko šuteva i desi se Filadelfija.
    (Arm, 5. februar 2023 11:04)

    # Link komentara

  21. dajte ljudi dosta o tom jokicu samo mvp a u reprezentatiji nista od nista samo da ima dolare
    (Kruross@gmail.com, 5. februar 2023 10:54)

    # Link komentara

  22. Samo realno

    Razbio ih je sa svih 41, ne samo 41. poenom.
    (Roki, 5. februar 2023 10:54)

    # Link komentara

  23. dajte ljudi dosta o tom jokicu samo mvp a u reprezentatiji nista od nista samo da ima dolare
    (Kruross@gmail.com, 5. februar 2023 10:52)

    # Link komentara

  24. U igri Denvera se najviše oseti odlazak Bartona.
    (kiza-iz ofsajda, 5. februar 2023 10:48)

    # Link komentara

  25. Marey sa 41 poenom,7 asistencija i odlicnim procentom nije zasluzio da se pomene,a da je saigrac nekog drugog bilo bi pod obavezom. Vidim nema ni Lejkersa,jer su izgubili,tako da znamo ciji je fan urednik,tako isto nigde nije bilo vesti kad su Lejkersi dobili Majami jer lbj nije igrao! Sinoc neki Thomas dao 44 poena za Bruklin! A kad smo kod Mareya,zamislite da Kanada dodje na neko takmicenje u najjacem sastavu..Marey,Wigins,Shai Alexander,RJ Barett,Walker,Dort,Brooks,Clarke,Sharpe,Olynaik,Powell itd,bilo bi vrlo interesantno.
    (vince carter, 05. februar 2023 10:20)

    Dečko, ja stvarno ne znam čemu potreba za lupetanjem, jel se osećaš moćno možda? Jel te možda to ispunjava?
    Ajde pročitaj tekst pažljivije i ne mlati bez potrebe. Jasno piše ko je najzaslužniji sinoćnu pobedu Denvera, apsolutno nema potrebe da omalovažavaš Jokića.
    (iskreno, 5. februar 2023 10:41)

    # Link komentara

  26. Bogdan - beli bek u NBA. Tu je pocetak i kraj. Ekstremno kosarkaski pismen igrac, dobar u organizaciji, solidan u odbrani, kosgeter slabije psihilogije tj s'manjkom nametanja u igri koja dosta vise zahteva individualizam u odnosu na Evropu za koju njegov mentalitet i igra vise pasu. I sam je rekao u vise navrata, NBA je liga pojedinaca, Evroliga igra timova. Nije crno belo tako, naravno, ali marketinski i kroz uloge i minutaze na parketu, to je sustina.

    Imate Bogdana, najboljeg strelca Svetskog prvenstva npr ali onda dodje Marej (Atlantin) i zatrpa kos odakle god hoce... Brz, elitnog suta, "bezobrazan" i nametljiv i tu je kraj. Jednostavno, evropskim bekovima, koji nemaju tu nametljivu individualnu crtu, bilo je, jeste i uvek ce biti tesko da se nametnu pored brdo nenormalno kvalitetnih, brzih, agresivnih i preciznih americkih (da ne kazem crnih) bekova.

    E sad, gledajuci prosek karijere u NBA, Bogdan je cak i iznad prosecan igrac JER mnogo veca imena su imala i danas imaju proseke po 5+ poena. Cesto me i inzenadi njegov prosek sezone s'obzirom na oscilacije u sutu i pasivi koju cesto ispoljava jer taj prosek na nivou sezone nikako nije los i mali. Gledajuci tako, mesto mu je i te kako u NBA, ne bas kroz prirodnost i njegove kosarkaske afinitete ali ako moze sa doprinese + novac, jasan je izbor, ZIVOTNO. Ako dodamo na sve i povrede, klimava situacije ali ..

    Jokic ko Jokic, maestralan, poenterski pasivniji, slaze ekipu i forsira ostale za formu za prsten itd itd. Bice sve to kako treba samo da se "iskupi" 28og marta protiv Embiida i da FOffice napravi dobar potez do cetvrtka kroz trejd Bounsa i dovodjenja poslednjeg uspesnog delisa sampionske slagalice.

    Kristijan B + Cncar + Zeke IN / Bouns + Dzordan + Grin OUT = uspesan Denver!
    (Pera Ždera, 5. februar 2023 10:36)

    # Link komentara

  27. Bogdanoglu izdominirao u odbrani, strpao Mareja u džep… Šalu na stranu, Marej izgleda bolje nego pre operacije. Ako ovako nastavi sve je moguće. Jokić odigrao koliko treba, a ono što je stvarno impresivno da su obojica imali 62,5% šuta.
    (Tocka, 5. februar 2023 10:33)

    # Link komentara

  28. Marey sa 41 poenom,7 asistencija i odlicnim procentom nije zasluzio da se pomene,a da je saigrac nekog drugog bilo bi pod obavezom. Vidim nema ni Lejkersa,jer su izgubili,tako da znamo ciji je fan urednik,tako isto nigde nije bilo vesti kad su Lejkersi dobili Majami jer lbj nije igrao! Sinoc neki Thomas dao 44 poena za Bruklin! A kad smo kod Mareya,zamislite da Kanada dodje na neko takmicenje u najjacem sastavu..Marey,Wigins,Shai Alexander,RJ Barett,Walker,Dort,Brooks,Clarke,Sharpe,Olynaik,Powell itd,bilo bi vrlo interesantno.
    (vince carter, 5. februar 2023 10:20)

    # Link komentara

  29. Ako ćemo po KSS snajper je i dalje bolji igrač.
    (Lale gator, 5. februar 2023 10:14)

    # Link komentara

  30. Jokić je tito u nba!
    (Taurus1, 5. februar 2023 09:59)

    # Link komentara

  31. Gde su sad oni carevi sto pljuju Mareja, trenera i MPJ-a?!
    Koliko vas lezilebovica pljacka babinu penziju i ne bavi se nicim nego samo kenj.te ovde kao znate basket!
    Milion vas je ostavilo isti komentar kad je pocela liga u fazonu jaaaaao ovi opet nista nisu promenili! Doveli KCP-a Marej ozdravio, MPJ odlican kad igra, Aaron Gordon gazi decko a Joka standard. Klupa ko klupa, uvek su oni imali 2-3 ok igraca na klupi ali nikad nisu imali nesto sto imaju danas! To je zdravlje, da svi igraju u isto vreme. Nadamo se da ce ga zadrzati.
    (glavonjo 1, 05. februar 2023 09:30)

    glavonjo trebalo bi da naucis da normalno razgovaras sa neistomisljenicima. Ove gnusne uvrede koje si uputio ljudima koji mozda prerano i neosnovano kritikovali igru pojedinaca su analizu nekog psihologa.
    (aca, 5. februar 2023 09:57)

    # Link komentara

  32. Sutirao 4-10.
    (Bogi standardno, 5. februar 2023 09:57)

    # Link komentara

  33. Krkljanac na zapadu, od treceg do trinaestog mesta samo cetiri pobede razlika.
    (aca, 5. februar 2023 09:53)

    # Link komentara

  34. Marej sa 41.poenom razbio Atlantu.
    (samo realno, 5. februar 2023 09:39)

    # Link komentara

  35. Jokicev oziljak i dalje ne kapiram? Bogda vrati se u Evropu, nije za tebe Nba, mek si igrac
    (Crnogorac100, 5. februar 2023 09:36)

    # Link komentara

  36. Igra se decko igrice koja se zove kosarka.
    I ne zeli bas preterano da se umara i znoji.
    (Ragina Glava, 5. februar 2023 09:35)

    # Link komentara

  37. Gde su sad oni carevi sto pljuju Mareja, trenera i MPJ-a?!
    Koliko vas lezilebovica pljacka babinu penziju i ne bavi se nicim nego samo kenj.te ovde kao znate basket!
    Milion vas je ostavilo isti komentar kad je pocela liga u fazonu jaaaaao ovi opet nista nisu promenili! Doveli KCP-a Marej ozdravio, MPJ odlican kad igra, Aaron Gordon gazi decko a Joka standard. Klupa ko klupa, uvek su oni imali 2-3 ok igraca na klupi ali nikad nisu imali nesto sto imaju danas! To je zdravlje, da svi igraju u isto vreme. Nadamo se da ce ga zadrzati.
    (glavonjo 1, 5. februar 2023 09:30)

    # Link komentara

  38. Kako je krenuo ove godine ako zadrzi taj prosek ni Vestbruk nije nedostizan do kraja karijere. Ove godine ce verovatno imati 25 td. Ako bi drzao oko 20 godisnje za 5 godina stize do 200. Nije nemoguce.
    (D, 5. februar 2023 09:30)

    # Link komentara

  39. Bogdanović malo izmršaveo, možda je pokušao nešto da promeni kod sebe.
    Ipak, glavni njegov problem je kao i uvek, psihologija. Kada ima igrača u svom timu koji igra na njegovoj poziciji, on mu pusta da bude dominantan, ne bori se za mesto u timu, nije agresivan prema saigračima za svoju poziciju. Taj strah su mu, naravno, uterali Vujošević i Obradović. Drugim rečima, pošto je sada Marej na njogovij poziciji, bolje za njega da bude trejdovan.
    Ove noći nije igrao Jang. Videlo se da mu je mnogo bolje sa Jangom, nego sa Marejem.
    Može on otići u mnoge dobre timove i igrati mnogo dobro.
    (Saša, 5. februar 2023 09:29)

    # Link komentara

  40. Bravo za Jokica ali bravo i za Mareja koga ovde ljudi redovno pljuju, ne kapirajuci da bez njega Denver ne moze daleko da dogura. Jedini put kad su usli u finale konf. bilo je kada je Marej u seriji imao 2 utakmice po 50p i generalno doktorski odigrao plejof. Sve u svemu bolje je za Denver da Jokic ima malo manje poena a Marej i MPJ da trpaju jer jedino tako Denver moze do finala.
    (Dr, 5. februar 2023 09:25)

    # Link komentara

  41. @Denveru i Jokari svaka čast ali kakva je ovo gužvetina na tabeli zapada od 4. to 13.mesta? tu niko nije siguran.
    (iki, 5. februar 2023 08:44)

    Ludnica od zapada a ima još manje od polovine sezone do kraja. Ove nedelje si 4. a sledeće 13. Verovatno će od sada odmaranje igrača biti na minimumu za te ekipe. A najbolje je to što svako svakoga može da pobedi. Ko zna, možda doigravanje prođe bez šampiona i onih ekipa kojima su predviđali sam vrh.
    (smeh, 5. februar 2023 09:24)

    # Link komentara

  42. Bogdanoviç nije za NBA.
    (marko, 5. februar 2023 09:17)

    # Link komentara

  43. J👀ker MVP x3 ---> Loading...
    (M.M., 5. februar 2023 09:16)

    # Link komentara

  44. Jokić je bio sam ko duh 10 puta, nijednom mu Mari nije dodao. Koja sebičnost.
    (the truth, 5. februar 2023 09:08)

    # Link komentara

  45. Bogdanović solidan
    (Mile76, 5. februar 2023 09:07)

    # Link komentara

  46. Bogi se dokazao Denveru...da ga slucajno ne uzmu
    (Kralj Rone, 5. februar 2023 09:02)

    # Link komentara

  47. Jokić odličan, košgeterski rezervisan, ali video je da ide i druge i nije bilo potrebe forsirati. Ovoga puta čak i u odbrani prilično agresivan, baš kao i MPJ. Marej u ,,babl režimu,, treću utakmicu zaredom 30+ poena, defanzivno standardno nešto slabiji, Gordon standardno dobar, MPJ dobar osim kada pokušava sam sebi da iskreira, KCP dobro krenuo pa se povredio (skočni zglob),B.Braun ovoga puta slabiji, Čančar i Nadji dobri, K.Braun vrlo dobar sa dobrom minutažom. Grin, Džordan i Bouns bez minuta. U prvom poluvremenu odličan protok lopte i sjajno čitanje pravca kretanje lopte protivnika, u drugom u nešto skraćenom rosteru malo konfuzije i slabiji protok lopte usled ,,upaljenosti,, Mareja. Atlanta bez Janga i sa odličnim Marejom i Hanterom, ali su Kolins i Bogdan bili čudno rezervisani (možda je neki trejd na pomolu). Sve u svemu Denver zasluženo pobedio, mada su sudije sredinom 4/4 donele nekoliko baš problematičnih odluka na štetu Denvera (čitaj Jokića ). Za manje od 24 časa duel sa Minesotom, pitanje je u kom sastavu će Denver nastupati, a i Minesota zbog potencijalnih kazni. Sada već ubedljivo prvi na Zapadu, sa Bostonom izjednačeni na čelu čitavog NBA karavana. Samo da nisu prerano dohvatili formu.
    (Dragan Feliks, 5. februar 2023 08:57)

    # Link komentara

  48. Giannis 35 - 15 - 11

    Uzeli bi Nuggetsi prsten da nema Bucksa :)
    (Samo Realno, 5. februar 2023 08:52)

    # Link komentara

  49. Denveru i Jokari svaka čast ali kakva je ovo gužvetina na tabeli zapada od 4. to 13.mesta? tu niko nije siguran.
    (iki, 5. februar 2023 08:44)

    # Link komentara

  50. jokic postavlja neke nove standarde... jokic legenda
    (johnny, 5. februar 2023 08:42)

    # Link komentara

  51. Bogalj Bogdanovic
    (Kukatilo, 5. februar 2023 08:30)

    # Link komentara

  52. “Svetsko a nase”
    (Zokara, 5. februar 2023 08:28)

    # Link komentara

  53. Smesi se prsten i treci MVP…
    (sasa the king, 05. februar 2023 08:08)

    Daleko su oni od prstena, a MVP moze da bude.
    (kaokakao, 5. februar 2023 08:25)

    # Link komentara

  54. Smesi se prsten i treci MVP…
    (sasa the king, 5. februar 2023 08:08)

    # Link komentara

  55. Sta ti decko radis?
    (veva, 5. februar 2023 08:07)

    # Link komentara