1. @ SMS može opstati samo u takvoj lig


    Jel to važi i za Brozovica posto je i on celu karijeru proveo u Italiji?
    (Bucko, 3. februar 2023 16:39)

    # Link komentara

  2. Vlahovic polako ali sigurno postaje igrac koji je bio precenjen. Napumpana prica u novinama, Fiorentina je htela da zaradi i zaradila je ali Vlahovic ima previse rupa u razvoju...
    (Slavko, 3. februar 2023 09:38)

    # Link komentara

  3. Mene je sramota gledati ovu raspalu italijansku ligu i naše igrače koji zbog komfora života u Italiji i bez ikakve ambicije u karijeri igraju tamo. Pa jel neko gleda Premiership i Seria A jel vi vidite koja je tu razlika u brzini fudbala, dodira lopte, kvaliteta igrača i svega ostalog? A kao Vlahovic pretendira da bude u Top 3 centarfora u svetu. Pa sa kime rodjače, ko da te tu izabere kad igraš protiv prosek ili raspad igrača?
    (Alex, 2. februar 2023 23:53)

    Dosta je poglegati 15 minuta bilo koje utakmice vrha talijanske lige pa da se vidi da je to nogomet 30% lošiji i sporiji od španjolske i britanske lige. U britaniji sve pršti od brzine i siline u igri, ali zato ima manje kreacije i maštovitosti dok se u španjolskoj igri vidi brzina igre i protoka lopte uz nešto manje forsiranje samo naprijed i više kombiniranja.
    U talijanskoj ligi skoro nitko ne igra na prvu, a pola lopti je unatrag. Nema ni brzine ni ofenzive ni agresije i vrlo malo kombinatorike. SMS može opstati samo u takvoj ligi, a Vlahović je pre nježan u kontaktima i to što mu sude kao prekršaj na njem u britaniji mu nitko ne bi sudio. Samo bi izgubio loptu.
    U tako lošoj ligi on bi morao raditi prevagu kao klasni igrač, a ne utopit se u sivilo momčadi i onda im stoper daje golove!?
    Talijnsku ligu je teško odgledati 90 minuta i ne izgubiti živce. Malo radosti, više sekiracije.
    Vjerojatno ne gledate HNL, ali je daleko interesantniji i ljepši za gledanje u barem 70% utakmica.
    (Ivan ZG, 3. februar 2023 09:12)

    # Link komentara

  4. A kude je bio?
    (NR, 3. februar 2023 07:22)

    # Link komentara

  5. Po naslovu bih rekao da je dao tri gola a to je u Juventusu nemoguce. Nije pogresniji klub mogao izabrati a to ne pisem sad negi smo pisali uporno i cim je presao u Juventus. Ne treba biti Tesla pa izracunati da u klubu koji nema nikakvu igru ne mozes dati 30 golova po sezoni sve i da si Ronaldinjo.
    (Nikola, 3. februar 2023 06:48)

    # Link komentara

  6. @montoya
    Isti sam. Unakazili su mi i ono malo zelje sto sam imao.
    (ssss, 3. februar 2023 06:22)

    # Link komentara

  7. što će da rade igrači iz juventusa kad juve ode u drugu ligu. kako loša liga....dno dna....ko još gleda italijanski fudbal
    (šmrkenzi kikiriki everi najt, jes aj krk, 3. februar 2023 03:51)

    # Link komentara

  8. Dali moze novinar B92 da navede svoj izvor, jer se radi o ozbiljnoj optuzbi za koju bi igrac naknadno mogao dobiti kaznu neigranja 2-3 utakmice. Sta je to igrac Juventusa "svasta rekao"? Hvala.

    "Kada je sudija dosudio prekršaje, nervozni Vlahović mu je svašta rekao, ali nije imao razloga da se buni."
    (Bookmaker, 3. februar 2023 02:25)

    # Link komentara

  9. Alex

    Informisi se... ovo je kup utakmica, italijane briga za kup, vaznije im je pogotovu laciju da obezebedi mozda ligu sampiona kad je vec juve skracen za 15 bodova. U toj ligi igrao je Lukaku kad mu nije bilo ravnog, Ronaldo, Salah itd, i to sve u skorijoj proslosti. Liga je super zanimljiva i kad vec ne znas nista molim te ne lupaj ovde
    (lexa, 3. februar 2023 01:37)

    # Link komentara

  10. Mene je sramota gledati ovu raspalu italijansku ligu i naše igrače koji zbog komfora života u Italiji i bez ikakve ambicije u karijeri igraju tamo. Pa jel neko gleda Premiership i Seria A jel vi vidite koja je tu razlika u brzini fudbala, dodira lopte, kvaliteta igrača i svega ostalog? A kao Vlahovic pretendira da bude u Top 3 centarfora u svetu. Pa sa kime rodjače, ko da te tu izabere kad igraš protiv prosek ili raspad igrača?
    (Alex, 2. februar 2023 23:53)

    # Link komentara

  11. Kostic igrač utakmice.
    (Kole sampion, 2. februar 2023 22:52)

    # Link komentara

  12. Lacio ce uvek biti samo osrednji klub u senci Rome, Milana, Juventusa i Intera. Nesto poput Fiorentine, Partizana, Hajduka, Vest Hema...
    (noble, 2. februar 2023 22:49)

    # Link komentara

  13. Kostic jedan od najboljih na terenu Vlahovic klasika,kao da je pred moždanim udarom.
    (Eric Cartman, 2. februar 2023 22:00)

    # Link komentara

  14. Posle SP, ubili su mi zelju da uopste gledam fudbal, prebacio sam se na kosarku i NFL, i mnogo sam opusteniji.
    (montoya, 2. februar 2023 20:57)

    # Link komentara

  15. Daće im SMS tri komada!!!
    (Petarda, 2. februar 2023 20:32)

    # Link komentara