1. U ovom ratu nemam stranu, rat mi je odvratan sam po sebi. Recimo da sam mnogo voleo Putina, ali posle ovog, ne baš, ali ne smatram da je samo on kriv. Nebitan uvod, ali smatram da bez obzira šta političari radili, ne treba kažnjavati sportiste. Sami imamo primer, koliko je sportskih rezultata i sve što ide uz to propalo zbog naših sankcija. Ovaj Zelenski bolje da je rekao, sportisti iz Rusije ništa nisu krivi, neka se takmiče, samo neka ne pominju politiku. Zamislite scenu, da sada izađu zagrljeni dvoje sportista iz Ukrajine i Rusije, i pozovu na mir. Sigurno bi to neki i uradili, ali bi bili u obe zemlje proglašen izdajnicima. Političarima ne odgovara trenutno mir, tako da će ljdui uzalud da ginu, dok ne reše da se ovo okonča. Katastrofa za običan narod, gde spadaju i sportisti
    (Gatsby, 30. januar 2023 14:03)

    # Link komentara

  2. Ozbiljno mi je dosta Ukrajinaca i njihove planetarne kuknjave, kao da su jedine žrtve na svetu, a ti isti koji ih brane milijardama u isto vreme seju žrtve unaokolo o kojima ni da se zucne! Još veselo nastupaju širom sveta i šalju poruku "mira". Ukrajina je sama birala da do ovoga dođe, i dosta je više kuknjave i osuđivanja svih redom. U početku sam ih zaista žalio, jer jesu žrtveno jagnje u obračunu velikih sila, ali da budemo do kraja iskreni, da su oni u poziciji Rusije, svet bi bio daleko gori!
    (Avanturista, 30. januar 2023 13:16)

    # Link komentara

  3. Ne znam, možda nisam sve ispratio, ali čini mi se da nisam video, barem od vrhunskih, nijednog Ruskog sportistu da je javno podržao rat u Ukrajini.
    (Bocko, 30. januar 2023 13:02)

    # Link komentara