1. Hahahahaha
    (Drazenko Prskalo., 31. januar 2023 07:16)

    # Link komentara

  2. P.S. Ako je toliko predvidljiv, zašto ga nitko ne spriječi u naumu ? Odgovor : ZATO ŠTO JE KLASA ! Ista stvar kao kod Robbena, krilni igrač na "krivoj" strani. Svi znaju što će uraditi ; skrenuti s krila prema sredini i uputiti udarac, a nitko ga ne može spriječiti. A tip baš i nije toliko jednostran kakvim ga predstavljaju. Daje on i golove u lijevi donji kut, a i s lijevom nogom. Onu kontru s Afrikancem (genetskim sprinterom) na leđima, koji ga cijelo vrijeme pokušava srušiti ( a ne može !), nije u stanju istrčati do kraja niti jedan ex-jugo igrač osim Perišića. I još onako poentirati uz golmana...
    (djedmedjed, 30. januar 2023 21:57)

    # Link komentara

  3. Southampton je fenjeraš lige i previše očekuju od igrača koji je tek stigao i maltene još nije ni zaigrao. Oršić je dokazan igrač ; hat trick jednom Tottenhamu, Atalanti također u Ligi Prvaka, srušio Chelsea, West Ham, Sevillu, zabio Milanu, Šahtaru, pa još jednom West Hamu, pa opet Sevilli, pa asistirao za gol protiv Brazila na SP, zabio odlučujući za treće mjesto,asistirao protiv Kanade, na EP 2021 protiv Španjolske zabio za smanjenje, asistirao za 3:3 i nariktao Kramariću za 4:3 mrtvu šansu koju je ovaj promašio...Previše pa da bi bilo slučajno ! Oršić je podcijenjen zbog godina i kasnog starta. Razvio se u klasu.
    (djedmedjed, 30. januar 2023 20:02)

    # Link komentara

  4. Jos jedna hrvatska prevara od igraca,koliko su ih samo prodali za velike pare i svi propadali,moze se nabrajati do sutra..Benkovic,Halilovic,Simunovic,Brekalo,Pjaca,Rog,Coric,Cop,Ilicevic,Basic,Katic,Perica itd itd jadan onaj ko njima iskesira preko 2M evrica za igraca..
    (Bole, 30. januar 2023 17:26)

    # Link komentara

  5. Meni je on zapao za oko još onomad kad je dao het-trik protiv Totenhema. Jako mi se sviđa kakav je igrač, nije mi jasno kako mu je vrhunac karijere pre Dinama bila Južna Koreja. Opet, Sautempton jeste PL, ali nije kao što je nekad bio, tako da je pitanje da li je ovo korak unapred. Finansijski svakako, ali dogodine će igrati Čempionšip, što nije za igrača njegovog kalibra.
    (Bolesno sarkastičan, 30. januar 2023 17:10)

    # Link komentara

  6. Realno ovaj nije ni za englesku trecu ligu
    (Boca Englez, 30. januar 2023 16:55)

    # Link komentara

  7. Najgluplji komentar koji sam ikad pročitao ovdje je izvjesnog “Moline”. Oršić je kao Katai? Na stranu to vaše smiješno i vječno dječačko prepucavanje Zvezda-Partizan, apsolutno sve što si napisao je netočno. Igrač poteza? Nije za atletski “fudbal”? Čovjek nije nikakav majstor poteza, ima dobar udarac koji ga često posluži pa zabije nevjerojatne golove, a ponekad izgleda kao pretvarač u ragbiju, leti po tribinama. Trči devedeset minuta, uvijek je fizički besprijekoran, stvoren za atletski, majstore. Kakav crni dribling, on u trčanju radi sve. Zahvalan, zabio je puno važnih golova, svi ga volimo. Molina, kani se komentiranja…
    (prika iz susjedstva, 30. januar 2023 14:22)

    # Link komentara

  8. Oršić je hrvatski Sale Katai. Majstor poteza, petoparca, driblinga u cugu, šutine ali bez suvog trčanja 90 minuta i bilo kakve taktičke prilagodljivosti. Što se kaže nije za moderni tj. atletski fudbal. Pre 20-25 god su ovakvi igrači bili obožavani, danas skoro pa ismejani. Što je dokaz da se i publika promenila i skroz prihvatila industrijske igrače bez slobode i šmeka.
    (Maurisio Molina, 30. januar 2023 13:14)

    # Link komentara

  9. Tek je dosao u najgoru momcad Imajte malio,strpljenja
    (colak luka, 30. januar 2023 12:52)

    # Link komentara