1. Sve vise pocinju da "guraju" crne kvoterbekove u prvi plan. Ne kazem kako nisu kvalitetni, nacin je los. Isto tako mi se ne dopada gubitak one prefinjenosti na toj poziciji - pogledajte geto reakcije Mahomsa. Opet, da neko ne pomisli da je rec o rasizmu, setite se Daka Preskota, crnca i kvoterbeka, koji elegantno baca i krece se. Ovi drugi jednaki su geto stilu.
    (Sasa, 1. februar 2023 15:21)

    # Link komentara

  2. Ja ne verujem šta uradi čovek na samom kraju utakmice!!!! ‘Ladno bi išli u produžetak , dao bih mu otkaz momentalno! Još se i povredio.
    (Zeljko, 30. januar 2023 13:33)

    # Link komentara

  3. Dve utakmice gde su sudije pogurale pobednike. Gledam ovaj sport od kako je došao na tv u Srbiji i večeras mi je bas bilo, blago rečeno, otužno. Sudije nedorasle važnosti utakmice.Baksuzluk SF i sudije moj najveći utisak. Koliko dugo gledam, ovo je najveći promašaj u dve utakmice zaredom. Neko ko je prvi put gledao ovaj sport posle ovoga , više ga nikad gledati neće. Užasno i otužno.
    (fambl, 30. januar 2023 13:14)

    # Link komentara

  4. 3 puta 3&9 i sudije im poklanjaju nova 4 downa kao holding negde u secondary, pa onaj forward progress za prvi down, i na kraju roughing the passer u zaru borbe sa same linije nategnuto da pogura Chiefse u SB. Postaje kao rukomet i vaterpolo gde kod priblizno jednakih ekipa sudije mogu da odluce odlukama koje su u najmanju ruku diskutabilne a nekad i toliko ocite na stranu jedne ekipe.
    (Aesculus glabra, 30. januar 2023 11:54)

    # Link komentara

  5. Neverovatan je uticaj sudija na igru. Meni je još uvek u sećanju kako su sudije masakrirale Jaguarse protiv Patriotsa u finalu AFC pre 5 godina. Kad kod im nije išlo to odmah neka besmislena kazna.
    Evo sad gledam šta radi OL Kanzasa, pa to grebe, vuče, kuda, ne možeš pipnuti Mahomsa...
    Gorak ukus, upropastili su u potpunosti oba finala. Ne pamtim da se ovoliko pisalo o sudijama.
    (Betonka, 30. januar 2023 10:27)

    # Link komentara

  6. Zutim zastavama do Superbowla.
    Nikad losija finala konferencija, u smislu koliko su sudije i prljava igra odlucili. U prvoj tekmi Fila bukvalno prebila 49erse, dok su sudije sve nemo posmatrale, u drugoj toliko losih odluka sudija, da su Bengalsi na kraju psihicki prsli. I Mahomes i Hurts da se poklone svojim ofanzivnim linijasima sto su mogli da odigraju partiju saha pre nego sto izbace loptu. Steta za utroseno vreme.
    (XXX, 30. januar 2023 09:00)

    # Link komentara