Šifrin na korak od rekorda Stenmarka

Američka skijašica Mikaela Šifrin zabeležila je 85. pobedu u Svetskom kupu, pošto je slavila u slalomu u češkom Špindleruv Mlinu.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
  1. Kraljica. Imace ona preko sto pobeda. I pobedjivala je u svim disciplinama od slaloma do spusta. Najbolji skijas/skijasica svih vremena. Savrsena tehnika, uzivanje je gledati je.
    (Igor, 28. januar 2023 22:21)

    # Link komentara

  2. Obozavam je,obicno skoro sve skijasice imaju mnogo jake noge,misice,a ona je ustvari mrsava a rastura u svim disciplinama.Najbolja skijasica svih vremena,doci ce ona i do 100 pobeda i vise.
    (Dejo, 28. januar 2023 17:04)

    # Link komentara

  3. @Masina
    Spust je priča za sebe. Kao da kažeš da Džordan nije najbolji košarkaš ikada jer nije najbolji centar i nije ni do kolena Šeku ili Hakimu ispod obruča. Ne mogu svi sve da imaju jer ti za različite discipline treba drugačije telo, ali Mikaela je toliko dominantna da vrlo moguće da jeste najbolja skijašica ikada. Godinama pobeđuje sa takvom lakoćom da to nije zabeleženo i sa razlogom se priča o tome, a i brojke to pokazuju.
    (Jimbo, 28. januar 2023 16:52)

    # Link komentara

  4. BRAVO "mala"! ;)
    (Aleksandar Lajić - Srbac, 28. januar 2023 16:02)

    # Link komentara

  5. Ovakva dominacija nije viđena skoro ili nikad ( što se tiče Svetskog kupa)! Svaka čast!
    (vlada82, 28. januar 2023 15:51)

    # Link komentara

  6. Sad ce mnogi da kazu kako je GOAT ali to u skijanju ne postoji.Mikael je mozda najbolja ali u tehnickim disciplinama, koje su lakse,a u spustu nije ni u top5.Isto kao Marsel Hiser koji je najbolji u tehnickim disciplinama, ali u spustu nije ni u top5.Recimo Herman Majer i Franc Klamer su po meni bolji skijasi.Lindsey Vonn je bolja od Mikaele u spustu i super G ali Mikaela je bolja u tehnickim disciplinama.Jako je tesko reci da je neko GOAT u skijanju.
    (Masinac, 28. januar 2023 15:19)

    # Link komentara