1. Џордан без сумње изваредно добар кошаркаш, стрелац, одбрамбени играч и победник! Немогуће је игнорисати достигнућа Карим Абдула Џабара, Вилт Чембрлена, или Била Расела када се говори о најбеољем играчу свих времена. Искрено највише бих волео да у данашњој ери видимо Џордана, Шека, Карима, Вилта, Ајзеу...па бисмо онда могли да кажемо ко је најбољи свих времена другачије је немогуће установити!
    (Objektivni posmatrač, 28. decembar 2022 08:31)

    # Link komentara

  2. nemozes biti bogat i uspesan ako nisi, a on je daleko bogatiji i uspesniji od tebe.
    (Eto, 27. decembar 2022 10:33)

    # Link komentara

  3. Ajzea je veliki šampion, za razliku od prodavca kineskih patikica, koji je medijski napumpana ličnost. Ajzea je pobeđivao po pravilima koja su postojala kad je došao da igra košarku, Majkl je pobeđivao kad su promenili pravila tako da nameste Bulsima titule.
    (Uroš, 27. decembar 2022 09:56)

    # Link komentara

  4. Zato je i goat zato sto je prgav i sujetan i samo mu je uvijek bilo stalo do pobjede , jedini njemu slican je bio kobi ali kod kobija je kad je zavrsio karijeru vidilo se koliko je zabavan lik dok jordana sam je priznao vrsio torturu nad kim je mogao , samo je postovao one koji bi mu uzvratili
    (husky, 26. decembar 2022 20:28)

    # Link komentara

  5. Ajzi da bude zadovoljan što ga se sete preko Džordana kao jedinog načina. Nekakvo veštačko kvazirivalstvo cele te šoubiz scene tipa 2Pac vs Bigi.S druge strane, Džordan treba da prestane da se folira i izigrava naivnu francusku sobaricu, ne podnose ga prijatelji, ne poštuju rivali sa razlogom. Iritira sve oko sebe bez obzira na neprikosnovenost svoga GOATstva.
    (Obrad, 26. decembar 2022 19:39)

    # Link komentara

  6. Jordan ne prica sa svojim najboljim prijateljem iz kosarkaskih dana, Barklijem, koga inace obozava cela liga. Jordan je u ocajnim odnosima sa vecinom svojih bivsih saigraca, racunajuci i Pipena. Jordan ocajno vodi svoj kosarkaski klub, sto nije subjektivna procena vec rezultati Charlot-a to potvrdjuju....

    Jordan mi je oduvek izgledao kao lik sa dosta licnih problema. Nekako nisam nikada mogao da kupim pricu o njemu iako su 90-tih svi mediji pokusavali da nam ga prodaju kao nekog fenomenalnog coveka. Azeja mi je oduvek delovao kao covek, od krvi i mesa, sa dusom i emocijama. Nije andjeo, vec samo covek, koji i gresi ali i spoznaje svoje greske, uci iz njih, prasta sebi i drugima.

    Jel znate zasto Jordane ne razgovara sa Barklijem? Kada saznate bice vam jasno o kakvom coveku se radi.
    (Ivan, 26. decembar 2022 17:59)

    # Link komentara

  7. Imao sam priliku da radim close protection NBA legendama u Abu Dhabi u, jedan od njih je bio doticni gospodin. Ne treba nikoga mrzeti bez razloga, ali je toliko evidentno koliko covek zraci negativnom energijom.

    Michael Jordan nije jedini koga ga ne mirise.
    (Bojan, 26. decembar 2022 17:27)

    # Link komentara

  8. Sudeći po izjava Džordanovih savremenika, Majkl je izuzetno rđavog karaktera.

    Uporedite Majklov karakter i Jokićev karakter recimo? Džordana izgleda samo rođena mama voli dok je Nikola omiljeni igrač svih u timu.
    (JeRemija, 26. decembar 2022 17:24)

    # Link komentara

  9. Hahaha kad god je neki članak o čuvenom Ajzei Tomasu setim se onog "poznavaoca" koji se pre neke godine smejao u komentarima i čudio se kako je on mogao da igra protiv Jordana i Medžika kad ima samo 30ak godina.
    (dakiliz, 26. decembar 2022 17:03)

    # Link komentara

  10. Cuj ovde se uhvatili ljudi sta je ko reko o tomasu od bivsih saigraca,pa sta prica skoti pipen o dzordanu i to ne samo on nego i drugi
    (Tasmanijski Djavo, 26. decembar 2022 16:48)

    # Link komentara

  11. Одувек су ми били дражи бад бојси од бикова.
    (још данило, 26. decembar 2022 16:44)

    # Link komentara

  12. Pistonsi su bili zaista prljav tim, ali Džordan je imao naviku da se dodatno motiviše sa naduvanim ili čak potpuno izmišljenim konfliktima. Tako je recimo slagao da mu je B.J. Armstrong (bivši saigrač) nešto dobacio tokom utakmice, a ima još tih primera...Teško je prihvatiti da mnogi vrhunski sportaši karakterno i nisu baš simpatični, sujeta i egoizam su im često gorivo da dadu svoj maksimum.
    (milan11, 26. decembar 2022 16:36)

    # Link komentara

  13. Nakon što ste ih fizički klali, satirali Džordana faulovima za robiju, sastajali se na tvoju inicijativu mimo klubskog stafa da pravite Džordan ruls, kada vas je oduvao izašli ste sa terena i opet na tvoju inicijativu bez da pružite ruke, i ne, uprkos svemu on te ne mrzi, ne poštuje te.... s pravom.
    (da se ja pitam ja bi protero autobus ovuda, 26. decembar 2022 16:04)

    # Link komentara

  14. @rdja Jordan je udario Kera zbog teskog faula,kakve bahatosti..to je ono sto se desi i medju najboljim drugarima kad igraju neki sport,ne mozes ti to razumeti.
    (vince carter, 26. decembar 2022 15:25)

    # Link komentara

  15. Ma Dzordan je sujetno govedo i ponaša se kao da nikad nije grešio. Ok Ajzea se nije rukovao i ovaj se drži toga 30 godina kao razloga što ne komuniciraju. Po toj logici bi Stiv Ker koga je Dzordan udario iz bahatosti trebao da ga pljune kad god ga vidi. Uostalom, tačno je da Tomas nije ništa nažao uradio Dzordanu, za razliku od Pipena koga je glorifikovo.
    (Rđa, 26. decembar 2022 14:45)

    # Link komentara

  16. John Salley bivsi bad boy je o ovome ovako govorio u podcastu Vlad TV. "Ajzea je bio heroj rodnog grada Chicaga,onda je dosao Jordan i promenio to" taj njegov necak je nosio dres Chicago Bullsa i Jordana sto je Salley isto pomenuo u trenucima kad su igrali jedni protiv drugih. Ono sto je Salley rekao takodje u podcastu o izostavljanju Thomasa iz dream teama da je Medzik bio taj koji nije zeleo Ajzeu u timu a ne Dzordan jer je Thomas izjavio da je Medzik imao odnose sa muskarcima i da je zato pokupio Hiv. Njih dvojica nisu pricala do pre 3 godine. U prici izmedju ove dvojice nekako je Ajzea uvek pozitivac iako se ovaj rukovao sa njima posle svakog poraza za razliku od Bad Boysa,udario je svog bivseg saigraca Mahorna pesnicom na sred utakmice,davio je pomocnog trenera,Karl Malone mu je laktom razbio glavu,Pipen ga ne voli,sazivana je konferencija za njega i Birda zbog rasisticke izjave da Bird ne bi bio tako dobar da nije belac. Sta znam valjda je slatkoreciv i ima lep osmeh taj Ajzea?!
    (vince carter, 26. decembar 2022 14:19)

    # Link komentara