1. Dalas sa penala 10/24 Luka
    4/10 malo je to.
    (dusan jichici, 10. decembar 2022 10:06)

    # Link komentara

  2. Utakmica loša ali vesela. I činilo sa da će Dalas ipak dobiti. Pa ih je Milvoki stigao. Ali je Dalas imao opet pobedu kada je dosuđen sumnjiv 6. faul Janisu, dok je blokirao trojku. Tada je međutim Tim Hardavej uspeo da promaši sva tri slobodna bacanja i ta je zla kob pratila Dalas u zadnja 3 minuta. Vrlo bizaran rasplet.
    Upravo pre i posle tog ponovljenog snimka sumnjivog 6. faula Janisa NBA je pustio reklamu za neku medicinu za gej da ih kao HIV zaštiti. Nisam shvatio kako će da ih HIV zaštiti jer je još više od reklame za to medicinsko sredstvo taj soft porn bio reklama za gej egzistenciju, sa sve poljupcima u usta itd.
    NBA je dakle totalna ideološka naprava "ugroženih manjina" pa i ove "pol je socijalni konstrukt" ideologije tj. nebuloze. Vidite da sad pod obavezno moraju imati neko žensko (ili približno) biće u trenerskom sastavu. Za sledeću sezonu možemo očekivati obavezno igranje verifikovane autovane gej persone.
    Kao mnogo manje bitno Midlton je rukama zadržao Klebera pa je Lopes ubacio zadnje poene, a Luka se na to zadnjom ciglom ispucao.

    Minesota igra bolje bez Taunsa, protok lopte i sve. Ali i jer su zadnje dve utakmice oni iznuđeno našli da im praktično play bude niko drugi nego visoki, spori i trapavi Anderson, kao dečko sa najviše mozga i najmanje ego tripa u ekipi. On im je sad jokić za siromašne.
    (znanje-imanje, 10. decembar 2022 08:59)

    # Link komentara