1. @(pejton, 07. decembar 2022 17:41): košarka je timska igra. Da bi neko dobio asistenciju od Jokića mora prvo da se kreće, a drugo da bude na približno na istom košarkaškom IQ da bi razumeo igrača kao Jokić; treće bi bilo da ima trenera koji će igru da 100% podredi Jokiću (takvog jos nismo pronašli), a ne da Micić “davi” loptu 19-20 sekundi i onda preda loptu (uglavnom) tom istom Jokiću. Ti se, blago meni, razumeš u košarku kao Marica u … nauku.
  (XXX, 9. decembar 2022 00:44)

  # Link komentara

 2. Ti očigledno niti igraš basket niti gledaš košarku a verovatno nikada nisi ni trenirao košarku. Samo pogledaj najbolje asistencije u EL za prošlu sezonu. Ne treba ići daleko u prošlost. Nego da li je kod vas slinavaca u modi laganje i pričanje gluposti?
  (smeh, 7. decembar 2022 13:12)

  A zasto ne bi videli Jokiceve asistencije sa EP za pocetak?
  Nije smeo da sutne van reketa, nije imao jednu asistenciju vrednu paznje.
  Ja sam kada vec pitas odigrao vise basketa nego sto si ti u zivotu gledao utakmica, a za to slinavac dodji ako smes pa mi reci u lice. Video bi kako bi prosao.
  (pejton, 7. decembar 2022 17:41)

  # Link komentara

 3. @pejton

  Ti očigledno niti igraš basket niti gledaš košarku a verovatno nikada nisi ni trenirao košarku. Samo pogledaj najbolje asistencije u EL za prošlu sezonu. Ne treba ići daleko u prošlost. Nego da li je kod vas slinavaca u modi laganje i pričanje gluposti?
  (smeh, 7. decembar 2022 13:12)

  # Link komentara

 4. Svaka cast na asistencijama, Jokic zna da dobaci loptu.
  Medjutim, pola ovih asistencija ne bi prosle realno na basketu.
  NBA liga je prepuna kosarkaski netalentovanih u odbrani nepismenih igraca.
  U Evroligi koja je slabije takmicenje ovakve stvari ne mogu da prodju.
  Prvo se igra inteligentnija odbrana, a drugo igraci nisu prezasticeni u napadu kao u NBA.
  Jokic bi u Evroligi bio prosecan centar, sto on u srzi i jeste, ali u NBA ima prodju zbog slabih odbrana pod reketom prvenstveno.
  Drugo, uporedite asistencije Divca u brzini gde odbrana cita akcije i krece se i ove asistencije iz mesta dok protivnicka odbrana stoji stacionarno, videcete koliko je to razlika.
  Opet kazem svaka cast Jokicu, ali ovo su precenjeni potezi igraca koji uvek u jacim utakmicama gubi 5-6 lopti, zarad 5-6 asistenicja.
  To je realno slabo, i takav tim nema sanse protiv malo ozbiljnijih protivnika.
  (pejton, 7. decembar 2022 11:49)

  # Link komentara

 5. Iako su obe akcije, prva asistencija i drugo dodavanje, fenomenalne ova prva je mnogo lakša za izvesti nego ova druga. Čovek je u drugoj situaciji totalno pogrešno okrenut za takvo dodavanje. Valjda mu pomaže to što ima veliki raspon ruku i velike šake u suprotnom ovo dodavanje bi se završilo vrlo komično. Retko koji plej bi mogao da izvede ovakvo dodavanje u onom položaju. Moja greška, retko koji igrač a ne samo plej. Lud čovek.
  (smeh, 7. decembar 2022 10:53)

  # Link komentara

 6. U Australiji i u Americi i cak na Saturnu samo pricaju o Jokicu..Amebe ga spominju non stop.
  (Mr_Melbourne, 7. decembar 2022 09:51)

  # Link komentara

 7. I naravno glupavi marej mu zezne drugu asistenciju.
  (iskreno, 7. decembar 2022 09:42)

  # Link komentara

 8. Kako da ne ......
  (pink movies, 7. decembar 2022 09:39)

  # Link komentara