1. pravi doktor kaze bolesniku imas rak idi trazi pomoc gde znas. Pravi navijac kritikuje svoj klub ili svog zemljaka ne sto ga mrzi vec sto mu zeli dobro .Kazete MVP igra losu odbranu pa ko bi glasao da bude MVP da je los u odbrani. Ajmo redom MPJ je ove sezone placeniji od Jokica za 4 godine odigrao 125 utakmica od 326 procenat za 3 mu u zadnjim utakmicama 20 posto ,JM koga on moze da sacuva pa nikog. Ko je igrao kosarku zna kad protivnik probije prvu liniju centar moze da samo ispadne smesan jel je sam protiv 2 ili 3 igraca. Radmilo Misovic najbolji kosgeter eks yu je rekao NEMA ODBRANE U KOSARCI ima samo uigranih varijanti pokrivanja prostora.Trener MM 7 godina selektira i dovodi i otpusta igrace i tvrdim da je ove sezone Denver gori nego prosle. MPJ je najveci promasaj NBA to je igrac koji kod Obradovica nebi bio ni na klupi a kod Duska I.nebi bio ni u publici.MPJ ima max ugovor i jos za 125 utakmica se nije uznojio.Decko nemoze da igra a moze da podigne 35 miliona po sezoni -kod mene bi igrao i mrtav za te pare ili bi ga naplatio od osiguranja a poslao u invalidsku penziju
    (Obren Matijevic, 3. decembar 2022 23:08)

    # Link komentara

  2. pravi doktor kaze bolesniku imas rak idi trazi pomoc gde znas. Pravi navijac kritikuje svoj klub ili svog zemljaka ne sto ga mrzi vec sto mu zeli dobro .Kazete MVP igra losu odbranu pa ko bi glasao da bude MVP da je los u odbrani. Ajmo redom MPJ je ove sezone placeniji od Jokica za 4 godine odigrao 125 utakmica od 326 procenat za 3 mu u zadnjim utakmicama 20 posto ,JM koga on moze da sacuva pa nikog. Ko je igrao kosarku zna kad protivnik probije prvu liniju centar moze da samo ispadne smesan jel je sam protiv 2 ili 3 igraca. Radmilo Misovic najbolji kosgeter eks yu je rekao NEMA ODBRANE U KOSARCI ima samo uigranih varijanti pokrivanja prostora.Trener MM 7 godina selektira i dovodi i otpusta igrace i tvrdim da je ove sezone Denver gori nego prosle. MPJ je najveci promasaj NBA to je igrac koji kod Obradovica nebi bio ni na klupi a kod Duska I.nebi bio ni u publici.MPJ ima max ugovor i jos za 125 utakmica se nije uznojio.Decko nemoze da igra a moze da podigne 35 miliona po sezoni -kod mene bi igrao i mrtav za te pare ili bi ga naplatio od osiguranja a poslao u invalidsku penziju
    (obren, 3. decembar 2022 23:00)

    # Link komentara

  3. Jokić je sinoć odigrao jednu od svojih lošijih utakmica,promašivao slobodna,čitavo prvo pp samo 4 poena.I takav prosečan,do kraja je bio najbolji u Denveru.Marej i društvo nisu ekipa od poverenja,a kamoli za "prsten".Tu ne postoji odbrana,konstantnost u igri,poenima...Što se Bogija tiče-dobro došao!Samo da se oporavi i vrati u formu.Falio nam je na Evropskom.
    (NS, 3. decembar 2022 18:36)

    # Link komentara

  4. Isus je uskrisivao mrtve, a Jokić diže mrtve grumenčiće i daje im malo života. Momčad izabrana po željama trenera MM igra bez života, sporo, mrtvo, pozicijsko. Trener MM čita knjigu -Čekajući Godoa i ništa mu nije jasno. MM čeka MPJ, ali ne shvaća da postoji bolji Z.Nnaji i Vlatko i Bones. Nema povjerenja u svoje mlade igrače i tolerira Kentaviousa Caldwella-Popea, DeAndrea Jordana. sporo reagira i slabo vidi. Ne razumije da je njegovo razmišljanje i procjena vrijednosti igrača 0...ti igrači koje hvali bez Jokića kad igraju su skupina građana koja igra bez ikakvog sistema, bez krila, sporo, bez života.
    (Obren Matijevic, 3. decembar 2022 18:10)

    # Link komentara

  5. Slika za celu karijeru zaradio koliko Jokić za jednu nedelju.
    (Vlada Slon, 3. decembar 2022 16:58)

    # Link komentara

  6. @Smeh ovo je ubedljivo najneverovatniji lik na sajtu koji tvrdi da je igrao kosarku i samim tim je nabedjen da moze da prica o Nba ligi i Nba igracima strucnije nego neko ko nije. Ludace ti si igrao kosarku sedamdeset nivoa ispod Evrolige a nekom pametujes,postoje treneri koji nikad nisu igrali fudbal ili kosarku pa su daleko uspesniji ili strucniji kao treneri nego mnogi bivsi asovi. Shaquil O Neal je u studiju rekao Rajanu Holinsu da ne treba da prica o kosarci jer imao 3 poena u proseku,a ti si navodno igrao kosarku a koja nema dodirne tacke sa Nba kosarkom. Deset kosarkasa u studiju i svih deset imaju razlicito misljenje,pa kako onda svih deset nisu u pravu jer eto svi su igrali kosarku i eto niko ne moze da gresi...a sto se tice statistike uopste nije moj fazon da uporedjujem bilo cije statistike to su tvoje izmisljotine,ja sam samo pricao kako se menjao stil kosarke u nba,ko je igrao u razlicitim erama,ko je posedovao kakve mogucnosti itd. A ti si decko najobicniji biser kome mogu da predajem o Nba ligi,sadasnjoj i prosloj i to je cinjenica.
    (vince carter, 3. decembar 2022 16:47)

    # Link komentara

  7. da l bre neko uopste gleda denver koji komentarise? mi.koji gledamo sad ustajemo... jokic na 5 sek pre kraja 2/4 2 poena (sut 1/4) i skoka, 4 as (koje je napravio u prva 3 minuta). tad krece da igra od -16 licno on ih na 2,5 min pre kraja 3/4 vraca na +1, (jokić zavrsava 3/4 sa 19-7-8 uz sut 8/11 dakle savrseno posle onih 1/4) onda ulazi ludi bouns, ish i on pored njih ne vidi loptu do kraja cetvrtine, bouns tad dve uzg dva promasaja, cancar i iš po promasaj i ovi opet odlaze na +9, što raste na pocetku 4/4, vraca jokica na 7 min pre kraja, ali pravog mareja nema ko da cuva u denveru, gordonu, kcp, a tek braunu radio sta je hteo. nezaustavljiv decko, kad gordon pored njega izgleda andersajz, plus ceo mec ovi iz g lige i iz trece petorke hoksa kao raspomamljeni uostalom u 1/2 atlanta imala 67 posto iz igre. bogi ovacije, komentatori blagonakloni prema njemu, kazu zardjao bogi ali vratice se u formu, ima bogi social skil vole ga i omiljen gde god da igra. jos jedan glup poraz denvera. odgledah poslednjih par minuta la- mil i bos-maj. boston majami plej of nivo kosarke, svi veliki jaki celicni nivo odbrane, boston po meni glavni kandidat za titulu ove godine, batler sa 4 poena ih odvede na +3, onda na 4-5 sek do kraja braun ludacka trojka preko batlera sa 10 metara za produzetak, ali tamo bem i na kraju batler rešiše. la se izgleda konacno posložiše, vratio se prvo sreder, sad beverli, dejvis igra sezonu zivota, izgleda da se iskulirase i lebron i vestbruk dobise bakse u punom sastavu u gostima. imali su baksi na -3 dva pokusaja, ali onaj alen sto povredjuje protivnike prvo izg lopta pa promasena trojka i to je to. boston 5 poraza, sansi i baksi po 6, denver 8 a toliko glupih i nepotrebnih poraza (detroit, niksi, la, hoksi).
    (nba-86, 3. decembar 2022 15:56)

    # Link komentara

  8. Мареј Атланте бољи од Денверовог Мареја. Да је било обрнуто добили би утакмици.
    Али није Мареј кривац. Сви су одиграли лоше. Јокић такође иако то бројке не показују. Пошто је Јокић њихов најбољи играч сноси и највећу кривицу за пораз.

    Не разумем зашто неко из стручног штаба не објасни неке ствари Јокићу, ако Малоун то већ не зна? Разумљиво је да покушава да укључи остале играче у игру, да не носи сам екипу као прошле године, па када дође плеј-оф он исцрпљен.
    Али човече, удри првих пет минута свом силом. Па када стекнете неку предност, онда се повуци и разигравај играче.

    Стварно не разумем зашто Малоун форсира Рида а малог Брауна избацио из ротације. Једино логично објашњење би било да га хоће да трејдују, па покушавају да му подигну цену. Видећемо када прође ”trade dead line”.

    Ја се искрено надам да ће некако успети да трејдују МПЈ-а, иако су шансе мале због здравствених проблема. Не зато што је он лош играч. Него што се једноставно не уклапа у игру Денвера. Било би боље и за МПЈ-а и за Денвер. Он би у некој лошијој екипи где би био главна карика напада, растурао у нападу. Окруже га одличним дефанзивцима и ето успеха. У Денверу је трећа опција у нападау. Али није ни то толики проблем, као тај што ни Јокић ни Мареј нису добри дефанзивци. У најбољем случају солидни. Превише је то да имаш 3 од 5 играча на паркету који су само солидни дефанзивци, поготово у плеј-офу. Да Денвер уместо Мареја има нпр. Дру Холидеја била би друга прича. Онда би МПЈ био итекако користан.
    (јд123, 3. decembar 2022 14:47)

    # Link komentara

  9. Samo napred Bogi 😀
    (Nba true fan, 3. decembar 2022 13:37)

    # Link komentara

  10. Bogalj Bogdanovic se vratio!
    (Kukatilo, 3. decembar 2022 08:55)

    Bogalj te napravio, balvacino.
    (Sah mat, 3. decembar 2022 12:19)

    # Link komentara

  11. Ajde Bogdane, dugo te nije bilo. Da se vratiš u formu pa da odrađujemo neke stvari na leto. Falio si burazeru mnogo.
    (Gde ja živim, 3. decembar 2022 12:16)

    # Link komentara

  12. @vince carter

    Ti nekome govoriš da nema blage veze o košarci? To valjda isto dođe kao kada bi jedan ludak govorio drugom ludaku da je lud. Još prozivaš lika da samo gleda statistiku a to ti radiš konstantno u vestima o NBA. Stalno upoređuješ statistiku današnjih igrača i bivših igrača po potrebi i samo pričaš o statistici. Ako me dobro sećanje služi za tebe je jedna akcija u košarci situacija kada igrač promaši a njegov saigrač uhvati loptu i poentira. Možda to da predložimo svim trenerima i da je nazovemo akcija idiota. Stvarno mi ne ide u glavu da neko ko nije trenirao i igrao košarku "pametuje" drugima o košarci. Jesi ti normalan? Prestani više sa tim glupostima. Mada ko zna, možda i pametuješ lekarima, prodavcima, automehaničarima i drugima kako da rade svoj posao. Srećom po tebe pa postoji internet gde možeš drugima da prenosiš svoju "pamet". Neverovatno zaista.
    (smeh, 3. decembar 2022 12:09)

    # Link komentara

  13. (vince carter, 3. decembar 2022 09:36)

    Vidiš, čoveče, ja sam i rekao da sam video da je odigrao loše, pa si, eto, promašio temu. Ali i tako je napravio brojke o kojima 99% igrača sanja. I ne govorim o broju postignutih koševa, uz šut 8 od 22, kako pravi, recimo, Vestbruk koga pominješ, ili LeBron, ili Luka. Ne, Nikola je uz očajan šut imao 10 od 15 iz igre, a 3 od 6 za tri. To ni Stef Kari nema. Deset skokova, s lakoćom. Krađa. "Samo" osam asistencija, neke od njih su šokirale sve koji su ih gledali. Uostalom, na [link] zauzima prvo mesto kao kandidat za novu MVP titulu, ispred Tejtuma, koji daje čak osam koševa više (što bi ti rekao, statističar). Ne, ne gleda se broj postignutih koševa, nego procenat. Niko od konkuranata za MVP nema šut iz igre veći od 60%, a solidni su mu i procenti za 3 i za 1, mada ih ove godine mnogo lošije izvodi nego lane. U odbrani prepušta skok saigračima kad god može kako bi ubrzao kontru, u napadu nikad ne znaš šta će da uradi (kad misliš šutiraće, doda; kad misliš dodaće levo, doda desno; kad misliš dodaće bilo levo bilo desno, šutira i da koš). Sinoć je bila prva utakmica nakon duga vremena da je bio u minusu na parketu (-8, s koliko su i izgubili). Nije to prazna statistika, to je pokazatelj. Nikola Jokić je naš najbolji košarkaš svih vremena, mada je tek na polovini karijere. To s trolovanjem ne može pobiti, trolovanjem se može samo zadovoljiti ego. Nije li tako, čoveče koji si uzeo nik velikana?
    (Moljac, 3. decembar 2022 11:53)

    # Link komentara

  14. bogdan se vratio i sve po starom 1/9 ili maksimum 2/9. ajmo realno, ja losijeg sutera nisam vidio u zivotu a neki od vas ga jos zovu sniper, nevjerojatno.
    (mateo, 3. decembar 2022 11:41)

    # Link komentara

  15. Bogdanović je bivši igrač posle toliko povreda.
    (Faust, 3. decembar 2022 11:00)

    # Link komentara

  16. Ma kakav Jokic i Bogdanovic prošlo tri minuta a niti jedne vesti o Džaki.
    Cak mi se i baba zabrinula.
    (Eric Cartman, 3. decembar 2022 10:24)

    # Link komentara

  17. Denver u naletu krajem trece i onda "genijalna" ideja prodavca kola Malonea, ladno stavi 3 plejmejkera na parket sa Jokicem i Atlanta ode na +8. Ignorise Zekea a igra sa 3 beka pored Jokica i naravno odbrana ne postoji. On je potpuno lud ako misli da Denver ima ikakve sanse za neke velike stvari sa raspalim Dzordanom. Prvo poluvreme drzi 15 minuta Jokica i Mareja na klupi i potpuno ih oladi. Denver može do titule jedino ako Jokic i Marej budu nestvarno igrali kao u mehuru. Gordon doveden da igra odbranu a on jos gori od Jokica u odbrani. Lik ne postoji ove sezone u odbrani. Cim odustanu od kreiranja preko Jokica sa posta i krenu solirati odmah idu u minus. Mali Bones nema nikakvu disciplinu i igri. Jedno 4-5 puta gubi lopte kao skolarac, mnogo neozbiljan. Sreca pa ni drugi nesto ne blistaju. Osim Bostona stvarno nema neke ekipe za koju bih mogao reci da je teško pobediva na 7 utakmica.

    Bogi se vratio ❤️😎
    (DraganBorca, 3. decembar 2022 10:22)

    # Link komentara

  18. Šta je sa Porterom, zna li neko?
    (Lajkovačka pruga, 3. decembar 2022 08:16)

    Istegnuce cini mi se ahilove tetive. U svakom slucaju nije problem sa ledjima i trebalo bi da propusti jos sutrasnju i eventualno vrati u tim kada Denver ponovo bude domacin.
    Ako mene pitas, plansko odmaranje. Kao sto su i Jokicu i mareju dali po 4-5 utakmica vezanih da preskoce. Oprezni su posle svega sto se desilo, cuvaju se za plej-of i isprobavaju razne kombinacije vec sada.
    (Vrg, 3. decembar 2022 10:14)

    # Link komentara

  19. KINESKI SNAJPER HAH
    (Corleone, 3. decembar 2022 09:52)

    # Link komentara

  20. Sad ce da "izlazi" iz povrede mesecima, a lik zapravo uvek ima max 30% suta iz igre.
    (Kukatilo, 3. decembar 2022 08:5

    Kao sto si ti izasao iz rupe da komentarises Bogija, najboljeg naseg igraca posle Jokica! A 6 meseci te nigde nije bilo!
    (Under KV, 3. decembar 2022 09:42)

    # Link komentara

  21. @Moljac To je jeste tvoj problem,sto nemas blagog pojma o kosarci,tebi tabla odredjuje ko je kako odigrao a ne ono sto si gledao svojim ocima,ajde da pogledamo tablu Westbruka iz 2017,op najbolji igrac svih vremena...al zamalo,obicni statisticari koji samo prate brojeve a cak i kad gledaju utakmicu svojim ocima bitna im je tabela za brojevima,zato i imamo mozgove koji tvrde da je Jokic nadigrao Scolu iako smo svi gledali utakmicu svojim ocima. Inace Zion Wiliamson dominira,kao sto sam i rekao pljuvacima i to ne sad,nego jos dok je bio na koledzu.
    (vince carter, 3. decembar 2022 09:36)

    # Link komentara

  22. Koje poštovanje sinoć, bravo Bogi!!!
    Samo napred
    (Nex, 3. decembar 2022 09:32)

    # Link komentara

  23. Kukutalo i perafmp na već poznati standardni način leče svoje bolesne frustracije pljuvanjem po našem reprezentativcu. Koji je to stadijum mržnje da ostaviš 10 negativnih komentara jedan za drugim ismevanjem igrača koji zbog povrede nije igrao pola godine. Pitam se samo šta je u glavama tih ljudi, a i živo me zanima koliko može godina da ima jedna takva osoba obzirom na tako jadno i više totalno ponašanje.
    (društvance iz predgrađa, 3. decembar 2022 09:29)

    # Link komentara

  24. Od 13 komentara, 8 su od one dvojice... Tužni ljudi baš.
    (Randy Marsh, 3. decembar 2022 09:28)

    # Link komentara

  25. Sad ce da "izlazi" iz povrede mesecima, a lik zapravo uvek ima max 30% suta iz igre.
    (Kukatilo, 03. decembar 2022 08:57)

    Па кажи им да га не плаћају толико и стављају у игру већ у првој утакмици и то против Денвера 22 минута. Видим ја да се комплесаши брзо изашли из повреде.
    (Неко123, 3. decembar 2022 09:28)

    # Link komentara

  26. Neka je sa srećom Bogi... nedostajso si ljubiteljima košarke.
    Ali možda još više onim drugima, koji se nimalo ne razumeju, al vole da te prate
    (Randy Marsh, 3. decembar 2022 09:27)

    # Link komentara

  27. (Under KV, 3. decembar 2022 08:20)

    Biće trampljen do kraja sezone.
    (Patrick Ewing, 3. decembar 2022 09:26)

    # Link komentara

  28. Srećno Bogi! ❤
    (Milan, 3. decembar 2022 09:21)

    # Link komentara

  29. Dosta više o Jokiću,Vlahoviću,Mitroviću.Kada se dokažu i pokažu pišite o njima svaki dan.Do tada neka pišu Ameri,Englezi,Italijani...
    (Prebranac, 3. decembar 2022 09:20)

    # Link komentara

  30. I Srbija je bila blizu. Ali samo blizu
    (tako nekako, 3. decembar 2022 09:17)

    # Link komentara

  31. Sad ce da "izlazi" iz povrede mesecima, a lik zapravo uvek ima max 30% suta iz igre.
    (Kukatilo, 3. decembar 2022 08:57)

    # Link komentara

  32. Neverovatno dobre brojke Jokića za ovako lošu igru (najlošiju ove sezone). Kad sam pogledao tablu sa statistikom, kao da se odnosi na neku drugu utakmicu, a ne onu koju sam gledao. E, sad, zamislite: kad ovako napunite tablu kad igrate baš jako loše, šta biva kad igrate dobro, a šta kad igrate odlično. E, to je Jokić. Košarkaški genije.
    (Moljac, 3. decembar 2022 08:56)

    # Link komentara

  33. On nam je falio da osvojimo EP. Tih 20% iz suta i 5 izgubljenih lopti u proseku.
    (Kukatilo, 3. decembar 2022 08:56)

    # Link komentara

  34. Bogi 2/9, klasika.
    (Kukatilo, 3. decembar 2022 08:55)

    # Link komentara

  35. Bogalj Bogdanovic se vratio!
    (Kukatilo, 3. decembar 2022 08:55)

    # Link komentara

  36. Bogi punio sve kolone, narocito onu gde su izgubljene lopte.
    (Kukatilo, 3. decembar 2022 08:55)

    # Link komentara

  37. Kad se setim pre 3-4 godine strucnjaka koji su ovde pisali kako je bogdan bolji igrac od jokica i doncica hhahahahaha
    (petarczv, 03. decembar 2022 08:19)

    Da ima slobodu u igri kao njih dvojica, imao bi 25ppg, lagano! Hahahahahahahhahaha…haha
    (Kukatilo, 3. decembar 2022 08:54)

    # Link komentara

  38. Veče velikih iznenadjenja i porazi svih vodećih timova lige. Denver bez energije i ritma, uz katastrofalno prvo poluvreme, i samo jednu dobru četvrtinu i nije mogao bolje proći. Nikola baš kao i Denver samo jedna dobra četvrtina (u prvom poluvremenu sada već standardno nezainteresovan 4p, 4as i 2 skoka ),u trećoj poludeo ali u četvrtoj u poslednjih 5 minuta nestao kao i ostatak ekipe. Za ono na šta nas je on navikao loša partija. Marej se definitivno vratio ali uz veliki problem, čovek odbija da igra odbranu a sinoć su mu drugi Marej i ekipa ogolili sve defanzivne mane. Gordon i Braun dobri, KCP ovog puta nešto lošiji. Sa klupe Bouns u prvom delu dobar u drugom užasan, Džordan pokazuje da više nema snage ni za najosnovniji zadatak - skok, sinoć ponovo igrač od 1,9 m skuplja skok pored njega, i mislim da treba da ga izbace iz rotacije i trejduju ako je moguće. Čančar ponovo veoma dobar i dokazuje da zaslužuje i više minuta, Iš Smit sinoć loš. Rid ponovo loš (vidi pod Džordan, klupa i trejd ). Nadjija nije bilo, baš kao ni malog Brauna. Meloun za njegove standarde dobro miksovao (minus Nadji i mali Braun ukoliko su bili spremni ).Atlanta iako značajno oslabljena odlično odigrala, Marej doktorska partija, Bogdan se vratio ali mislim da će njegov uticaj u ekipi uz ovakvog Mareja biti vrlo mali pa je trejd veoma moguć. Denver u decembru 14 mečeva protiv uglavnom respektabilnih protivnika, pa videćemo na šta će to ličiti,
    (Dragan Feliks, 3. decembar 2022 08:49)

    # Link komentara

  39. bogi,,,,,,, solidno.
    (nix, 3. decembar 2022 08:31)

    # Link komentara

  40. Nakon 7 meseci 22 min, sut ce naravno biti los do ulaska u formu, ali raduje da je tu. Jokic i Bogdan zasluzuju zlato sa Srbijom.
    (laki, 3. decembar 2022 08:27)

    # Link komentara

  41. Koje odusevljenje navijaca Atlante zbog Bogijevog povratka! Dobio je stojece ovacije cele hale! Ceo tim je igrao za njega da postigne prve poene! Erupcija oduševljenja kad je dao prvi koš!
    Neverovatno ga vole i cene. Igraci i navijaci, a Boga mi, i igraci Denvera!

    Dobro, bio je realno los, ali ko bi bio bolji posle 6 meseci neigranja!

    Bitno da je Atlanta pobedila u utakmici njegovog povratka!

    Bogi i Jokic na kraju! Neprocenjivo postovanje i uvazavanje!
    (Under KV, 3. decembar 2022 08:20)

    # Link komentara

  42. Kad se setim pre 3-4 godine strucnjaka koji su ovde pisali kako je bogdan bolji igrac od jokica i doncica hhahahahaha
    (petarczv, 3. decembar 2022 08:19)

    # Link komentara

  43. Šta je sa Porterom, zna li neko?
    (Lajkovačka pruga, 3. decembar 2022 08:16)

    # Link komentara