1. A ruku na srce, bombardovanje Jugoslavije 1999-te i invazija Ukrajne se ne mogu porediti ni na koji način. Bombardovanje je trajalo znatno kraće, nije bilo ni izbliza destruktivno kao ovaj rat u Ukrajni, i bilo je ograničeno na bombardovanje iz vazduha, bez pešadije koja bi da okupira. Dve situacije se ne mogu više razlikovati, tako da su Troicki i Tipsarević ti koji bi trebalo da ućute.
    (Milos, 13. mart 2023 22:22)

    # Link komentara

  2. Viktor vredi za dva čoveka. Jednog Srbina i jednog Rusa a Tipsarervić ljudina za dva Serbina.
    (posmatrac, 2. decembar 2022 19:15)

    # Link komentara

  3. A jos manje cudo je da je ova bedna kreatura najgori lik ikad, sto je samo ponekad delovalo ranije ali mu je ovo dalo sansu da zasija u punom sjaju.
    (Sabre, 1. decembar 2022 19:52)

    # Link komentara

  4. Bože dokle ovo ide... Ovi ukrajinci su polupali načisto.
    (iskreno, 1. decembar 2022 19:44)

    # Link komentara

  5. Bla bla truć. Ovi ukrajinci su se svima već popeli na glavu. Vojska im je razbijena u paramparčad. Iselilo im se skoro 10 miliona ljudi iz zemlje. Jedini razlog što uopšte postoje i dalje je to što Rusi ne ciljaju civile.

    Da im nije Američkih i NATO vojnika ne bi ko imao da ispali metak na Ruse.
    A oni i dalje laju na svaki žbun. Tužni su postali. Od svih Rusa ukrajinci su najgori.
    (Adante, 1. decembar 2022 19:36)

    # Link komentara

  6. Jel on iz rova tvituje?
    (raZbijač, 1. decembar 2022 19:32)

    # Link komentara

  7. Koliki moraš biti jadnik pa da čoveku kome je POLOVINA FAMILIJE ruska zameriš što je otišao u Rusiju, domovinu polovine svojih predaka! Kakvo je to bezumlje zaista! Ja ne znam šta je u glavama ovakvih fanatika koji odlazak čoveka u jednu državu proglašavaju "nacističkim" samo zato što je ta država u ratu sa njegovom? Skroz imbecilno zaista, nemam reči! Napao je jadnik Viktora i Janka kao da su mu sve najmilije po kući pobili, kao da su non stop pljuvali protiv Ukrajinaca! Užas!
    (Ivan, 1. decembar 2022 19:30)

    # Link komentara