1. Ovo sve ima smisla ako na svakoj narednoj utakmici hala bude puna. Sve ovo pisanje a hala konstantno polu prazna, onda ispada da igraju za sebe a da navijače imaju samo u trenucima euforije ili kada treba da se ratuje sa Partizanom.
    (Zulu, 29. novembar 2022 14:30)

    # Link komentara

  2. Не само што се Никола Ивановић тргнуо,усредсредио на игру и много боље почео да игра,него што је младоићу сломљено ребро.Добро ће бити да се не јави инфекција на месту напрснућа или прелома ребра.Нема среће дечко,па то ти је.Опет дуга пауза,опет изнова враћање у захтевном психичком,физичком стању,и опет мучно и споро улажење у форму.Све најбоље Никола,да нам потпуно,брзо и без последица оздравиш.Прво то,а после ћемо те сачекати да се прикључиш екипи и улазиш у форму.
    (Младеновић, 29. novembar 2022 14:15)

    # Link komentara

  3. Ivanović je i kao igrač, i sad kao trener bio i ostao dokazani majstor. Ali , rekao BiH u oba slučaja pomalo potcenjen Vidi se njegova stručnost, već posle par nedelja provedenih u klubu. Ako još uspe da Kuzmić može da odigra bar desetak minuta kao nekada i da Dobrić konačno prekine ( već predugačak ) šuterski post, nama niko više i ne treba !
    (Bocko, 29. novembar 2022 09:42)

    # Link komentara

  4. Bice naravno jos puno pobeda ali i poraza ali Dusko Ivanovic je ubedljivo najbolji trener koga smo imali u dvadeset godina, u rangu Karija Pesica!!!
    (E, 29. novembar 2022 08:24)

    # Link komentara

  5. Dokaz sta znaci imati trenera, za sve one koji obozacaju Radonjiica koji je pobedjivao kad nije imao konkurenciju, da je Dusko Ivanovic tada vodio onakve timove Zvezde isao bi na F4, nije slecijalno kad dobijas bedni Partizan kakav je bio jedno dobro vreme, ovo je slecijalno kada na svoje znanje razbijes ovako snazan tim!!!
    (Car, 29. novembar 2022 08:20)

    # Link komentara

  6. Hvala Zadru!
    (super, 29. novembar 2022 06:35)

    # Link komentara

  7. Uboli smo dzek-pot sa Duskom Ivanovicem kao trenerom, cini se da je svaki igrac bolji nego u eri njegovog prethodnika. Cak i Bentil koji ima znacajno limitiraniju ulogu se nekako bolje koristi nego ranije. Svi ostali, pa cak i Holand koji je stalno na meti kritika, su bolji individualno i timski. Bice ovo odlicna ekipa, uz jos malo pojacanja (polivalentno krilo umesto Holanda) i puno rada, ne sumnjam u uspeh na kraju sezone, bez obzira na neverovatno pojacanu konkurenciju
    (Lord of the Flies, 29. novembar 2022 00:29)

    # Link komentara

  8. Bog košarke, definitivno! Bravo doktore, sve pohvale, za ovo kratko vreme toliko sam zavoleo ovog čoveka da je to neverovatno! ??
    (Dacha, 29. novembar 2022 00:04)

    # Link komentara

  9. Ovaj covek je bog kosarke, nema sta. Ovakvu grupu gradjana nebitno za talenat, realno grupu divljih sutera i neorganizovanih pajsera dovesti na ovaj nivo timske igre i vere u sebe posle onakvog starta sezona je u rangu sa cudom, apsolutno. Onakve sutere kakve grobari imaju svesti na 74 poena mozda i vise. Samo zamisljam sta bi covek radio da je imao onaj tim sa Bili Beronom i Lorencom Braunom ili ono kad su Jovic i Bobi bili na vrhuncu.
    (Sabre, 28. novembar 2022 23:53)

    # Link komentara

  10. Kakav je ovo profesor ljudi moji. Španci ga obožavaju, jedini trener koji je uzeo 3 titule direktno Barseloni i Realu. 4 puta se to desilo za 30 godina a 3 puta je to uradio Duško sa Tau Keramikom. Šta dalje pričati. Dajte čoveku ugovor do penzije da od Zvezde napravi pravu špansku ekipu, koja igra oba pravca, borbeno a inteligentno. Hvala!
    (basketaš, 28. novembar 2022 23:52)

    # Link komentara

  11. Sve pet, ali nemojte sada posle nekog poraza oplesti po treneru. Mora se neka utakmica i izgubiti. Nego, podrška kada i to dođe. Važno je da se momci bore i vidi se preporod Zvezde. Dakle, nova energija uvek od strane navijača i kada ne ide
    (kimiko, 28. novembar 2022 23:46)

    # Link komentara

  12. Gospodin trener...covek smiruje euforiju i poziva na razum...bice jos puno pobeda i poraza i u svemu treba ostati dostojanstven. Partizan je napravio strasan tim, ima jednog od najboljih trenera, fantasticnu podrsku publike i to znaci da ce i Zvezda morati da bude na istom nivou. Zasada se Ivanovicevim dolaskom izjednacio disbalans na trenerskoj poziciji, verovatno ce doci jos 1-2 top igraca i za ocekivati je onda i navijacki vulkan na tribinama.
    (SportX, 28. novembar 2022 23:31)

    # Link komentara

  13. Znali smo svi da je čovek trenerčina ali ovo što sada radi je već za katedre i predavanja. Poptuno mrtvu ekipu digao sa dna i preslišao nikada jači Partizan, praktično od 92-e. Evroliga 3 vezane pobede, a ide Virtus za 4.

    Vildozu, Nedovića, Petruševa urihtao da igraju odbranu bolju nego ikada. Ne da nisu rupe nego i sasvim korisni. Nestvarno.
    Pritom igramo sasvim lepo i napadčki, ima pregršt akcija, pikova, blokada itd. Komadant!
    (zvezdale, 28. novembar 2022 23:30)

    # Link komentara

  14. Duško stariji 3 godine od Željka a fizički izgleda 3 puta bolje i aktivnije. Spartanac bio i ostao. Tako mu i igra ekipa. Svi u stavu, borba u kost, u napadu raznovrsno. Zvezda ako dovede samo jedno dobro krilo, uzeće sve trofeje ponovo. A boriće se i za top 8.
    (cccc, 28. novembar 2022 23:17)

    # Link komentara

  15. Bože kako je ovo lako sve delovalo, milina gledati
    (Valjevska podvala, 28. novembar 2022 23:16)

    # Link komentara

  16. Na kraju ispade rutinski, ali duga je sezona,

    Ovo je tek prvi derbi od minimalno 4, a mozda ih cak bude i 15, ako se KLS finale igra na 3 dobijene.
    (Dvokorak, 28. novembar 2022 23:11)

    # Link komentara

  17. bravo ekipoooo
    (aleksaczv, 28. novembar 2022 23:11)

    # Link komentara

  18. Kakav doktor kosarke...Napisao sam sinoc komentar da se Partizan nece naosvajati trofeja sada kada je Dusko Ivanovic preuzeo Zvezdu....Jasno je kao dan da bi Zvezda totalno potonula i da bi Partizan poceo da vlada Aba Ligom i svim ostalim takmicenjima....Velika sreca,pa je dosao Ivanovoc i sve okrenuo za 180 stepeni.
    (Simke, 28. novembar 2022 23:10)

    # Link komentara

  19. Kako čovek preporodi ekipu i šta napravi od Zvezde, pa ovo je za emisiju verovali ili ne, ovako rasturanje i ponižavanje najskuplje ekipe na Balkanu, sa jeftinim domaćim igračima je za udžbenike košarke.
    (jovka czbg, 28. novembar 2022 23:09)

    # Link komentara

  20. Kakav gospodin, alal vera na svemu, vođenje ekipe, izjave, sve onako kako treba, ovo je samo sport, ns bi bilo problema ni sto se publike tice da nije bilo haotičnog suđenja u prvoj četvrtini, isključivi krivci sudije, što ne znači da opravdavam navijače, naprotiv ...
    (Marko, 28. novembar 2022 23:08)

    # Link komentara