1. Prvi gol - Milunovic loše postavljanje, Borjan loša procena, Gobeljic i Bukari van pozicije. Direktni krivci za prvi gol
    Drugi gol - Milunović lose izbacivanje, direktan krivac za gol, da ne analiziramo opet centaršut sa desne zvezdine odbrambene strane (opet Gobeljic i Bukari)
    Treći gol - Katai izgubljena lopta direktni krivac, Eraković loš blok i reakcija u igri 1 na 1 (posledica izgubljene lopte Katai i lose pozicioniranje)
    Četvrti gol - Milunovic van pozicije, lose markiranje i anticipacija, van pozicije cela desna strana opet u zvezdinoj odbrani.
    Ovako laički, kada se analiziraju samo primljeni golovi, vidi se koji problem prestavlja desna strana u zvezdinoj igri, nije leva ništa bolja i Rodić je "visio" x puta ali nije "kažnjen". Sada se vidi kvalitet Dragovića koji je falio, i sve mane Gobeljica i Rodica.
    (Mitar iz Dubiča, 4. novembar 2022 13:53)

    # Link komentara

  2. Trebaju bekovi - mi dovedemo Milunovica (a imamo Dragovica, Erakovica, Pankova). Ako se dovodi centralni bek - treba valjda neko mlad da uci a ne vremesni Milunovic - drvo. Treba zadnji vesni oni dovedu 5 krila. Imamo Ohija (za koplje iznad Pešića) i Pavkova - prodaju se i dovode dva8 drveta. Pesic igra ledjima ka golu i on u modernom fudbalu nema sta da traži. Kada se doda fizička nepripremljenost svih igraca i loš trener i protivnik od 300 mil.Eur - šta očekujemo? Dobro smo prosli! Hoce li Mrkela i Terza platiti za promasaje???? Ogadili su mi Zvezdu, sinoc sam prvi put u zivotu prebacio da gledam nesto drugo dok igra moja Zvezda! I manite se placenih navijaca, ove odmah treba najuriti!!! Hvala Pavkovu za aautogol!!!! U LŠ bi primili 40 golova
    (iki73, 4. novembar 2022 09:10)

    # Link komentara

  3. baš smo loši, baš..
    dogodine u ligu šampiona neko ide, timovi se ne prave, ne uigravaju se, baš neozbiljno, bez ikakvog sistema, rada, baš do izražaja dolazi amaterizam.
    (m340i, 3. novembar 2022 22:52)

    # Link komentara

  4. Malo sta valja, pocev od uprave. Njih tesko da mozemo lako zameniti, nazalost, ali trener je katastrofa. Verovatno bi bio top kao pomocni. Pa da krenemo od toga za pocetak.
    (sto mu gromova, 3. novembar 2022 22:41)

    # Link komentara

  5. Katastrofa od fudbala počerničkih grešaka koliko hoćeš..Igraju periodično dobro (svaku treću - četvrtu utakmicu). Borjan nije ni za drugu ligu, bolje bih ja branio sa mojih 5 "banki".
    (Jovan, 3. novembar 2022 22:41)

    # Link komentara

  6. Stanković nikad nije bio na skeneru.
    (Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 3. novembar 2022 21:09)

    # Link komentara