1. Iskreno nikakva igra a krivac je Milojevič C.Zvezda je u velikom problemu jer Milojevič silom gura na beka Erakoviča koji je doktor fudbala na poziociji stopera strašno gotovo da smo uništili sami sebe slično se desilo i Stankoviču u meče za ligu Šampiona strašno recimo Gobeljič je duplo bolji od Erakoviča na beku i onda dobijemo 2.mesta gde duva u obrani i napadu samo sreča i sjajni Katai je izvadio Zvezdu i Milojeviča spasila sreča i prečka umesto gola ma glupost koju radi Milojevič kako se nebi zamerio Milunoviču koštalo nas da nismo mogli da otvorimo tu desnu stranu neznam dali je smetao više Erakovič na beku ili Milunovič na stoperu pravi se Toša e moj Milojevič prestani sa glupostima pusti Erakoviča na mesto stopera gde ga zbog sjajnih igara pozvao Piksi a na mestu beka nema koristi plus Milunovič je spor nemogu igrači da igraju silom na poziciji koja jim neleži.Iz jedne Šanse i jedne polušanse dali smo 2.gola ma sreča i sramota moj Miloje.
    (Slaviša, 28. oktobar 2022 17:39)

    # Link komentara

  2. Pešić jedini napadač? A zašto smo onda dovodili Kulibalija? Čisto na kilo ili lepo izgleda na klupi
    (jaaaw, 28. oktobar 2022 17:23)

    # Link komentara

  3. Nemam ništa protiv Erakovića, ali ovoliku količinu tekstova sa pohvalama nisam odavno čitao ni o jednom igraču. I to neosnovanih. Najbolji igrač na utakmici! Čovek ne može da igra beka na ozbiljnom nivou, nazad ništa posebno a u napadu da ne govorim. Na štoperu mu fali još mnogo da uči. Nije ovo nikakvo mračenje, ali prestanite sa ovakvim tekstovima, verovatno smetaju i njemu.
    (Nebojša, 28. oktobar 2022 10:19)

    # Link komentara

  4. Свака част Катаију, али Букари је мајсторски асистирао, а не "Није знао шта ће са лоптом"...такође, и другог гола не би било без њега...Букари нам је донео победу...
    (profche, 28. oktobar 2022 09:22)

    # Link komentara

  5. Teško Zvezda i u Ligu Konferencija. Ispostaviće se na kraju da je poraz od Monaka na domaćem terenu bio ključan za nastavak takmičenja na proleće! Fudbalske "gluposti" ove jeseni Pavkova i Srnića čine svoje! Realno, Zvezda loše odigrala ovojesenjsko evropsko izdanje i ne zaslužuje bolje od četvrtog mesta u grupi!
    (judd trump, 28. oktobar 2022 08:04)

    # Link komentara

  6. Deluje da su igrali sa Cityem?!
    (BlatKopč, 28. oktobar 2022 07:57)

    # Link komentara

  7. Jel ovo zvezdina ofanziva iz batrija, haha
    (hn, 28. oktobar 2022 07:16)

    # Link komentara

  8. Mali Erakovic briljira u evro utakmicama
    (urke, 28. oktobar 2022 06:43)

    # Link komentara

  9. Prosečna partija koju uglavnom ne završimo pobedom. Večeras jesmo i to je jako bitno zbog samopouzdanja.
    Lično mislim da imamo kvalitet, ali ne i igru da dobijemo Monako u gostima, tako da je nerešeno realan ishod. Isto tako je realno da Trabzon dobije kući, nažalost..
    Mislim da smo morali da uzmemo bar bod u Mađarskoj i to nas je koštalo. Mnogi pričaju kako smo dobro igrali protiv Monaka kući i nesrećno izgubili, ne bih se složio, mislim da sada igramo mnogo bolje nego tada, ali i dalje nedovoljno dobro za proleće u evropi..
    (Nocni vuk, 28. oktobar 2022 02:09)

    # Link komentara

  10. Katai razred za sebe odlična partija i Pešiča solidna Bukaria loše nam se piše ako če spori milunovič igrati stopera a brži Erakovič umesto stopera siluje se ga na beka i zato nam duva promaja u odbrani umesto da smo imali desno Gobeljiča ili novo pojačanje a Erakoviča na stoperu Milojevič radi istu glupost kao Stankovič i opet nas gotovo koštalo poraza sreča Milojeva da je Katai ovakav znalac i snažan pa dobije velčinu duela zna da stane na loptu jedini pored Kange kome ovo nije bilo najbolje veče pomeni je krivac Milojevič imamo izuzetno jaku ekipu i Milojevič nezna to da skocka več radi gluposti kao večeras.Pa šta asko Milunovič malo sedne na klupu jer je Erakovič puno bolji od Milunoviča na mestu stopera nesme da se zameri Milunoviču ali može Gobeljiču.
    (Slaviša, 28. oktobar 2022 00:53)

    # Link komentara

  11. Ništa, da se za 7 dana pretvorimo u neki Lil, Lion, Ren i dobijemo taj Monako. Šta nam teško. Čestitke momcima, lepa pobeda.
    (zvezda ole, 27. oktobar 2022 23:59)

    # Link komentara

  12. Zvezda je odigrala odlican ofanzivni mec, nije mi jasno zasto kažete da je lose odigrala? pa Trabzon je unistio Monako u prošlom kolu, Trabzon nije slaba ekipa.
    (zex, 27. oktobar 2022 23:36)

    # Link komentara

  13. Eraković MORA na svetsko da ide, a razmislio BiH iskreno i za Milunovića, kakva doktorska partija obojice večeras.
    ERAKA za ispod 10mil ne smeju dati.
    BUKARI vredi duplo
    (VOSAK, 27. oktobar 2022 23:36)

    # Link komentara