1. Moraće da menjaju igru.
  (2CRAZY, 6. oktobar 2022 15:45)

  # Link komentara

 2. Svakako potez u stilu kecera, ali ne mogu da se otmem utisku iako je udarac bio u donjem delu glave (potiljak), znaci vrlo nezgodan.. da je svakako podloga na kojoj se igra doprinela takodje neublazavanju udarca. Ta sinteticka gumena podloga sa vestackom travom, umesto zemljane sa pravom.
  (zeljan, 6. oktobar 2022 13:11)

  # Link komentara

 3. Tua je trebao da izadje jos u prosloj utakmici sa Bilsima kad je udario potiljkom u zemlju i teturao se pola minuta. Umesto toga oni ga vracaju u igru a zatim nije ni bio u concussion protocolu za sledecu utakmicu koja se igrala u cetvrtak i onako sa ociglednim potresom mozga bio je dovoljan neki ostriji start da ga baci u carstvo snova sto je bilo bas uznemirujuce sa zgrcenim prstima. Nesto slicno kad je pro bawl LB Panthers Luk Kikli pre par godina imao sstrasan concussion ,ali on je LB pa je iocekivano,ali Tua je QB i to se vrlo retko vidja nakon svih promena pravila u zastiti QB. Zbog tog je Kikli morao i da zavrsi karijeru ubrzo posle toga.
  (Aesculus glabra, 6. oktobar 2022 13:02)

  # Link komentara

 4. ragbi je nasilna igra nfl je modna pista
  (kilijan, 6. oktobar 2022 11:14)

  Kilijane, šta osobu poput tebe tera da demonstrira energičnu, razbarušenu tupost ?
  (Milijan, 6. oktobar 2022 11:41)

  # Link komentara

 5. [link]
  Колико сам слушао стручњаке на ту тему - није тако. Рагбисти играју без заштитне опреме и зато су разумнији по питању тога шта све раде. Плус што је игра другачија, не залећу се једни на друге као сивоње. Тако да рагби може бити у просеку чвршћа игра, али људи немају кацигу и тиме се не доводе нон-стоп у ситуацију да их неко патосира тако да закуцају главом о земљу.
  (Златко, 6. oktobar 2022 11:28)

  # Link komentara

 6. "Takve stvari se stalno dešavaju. Imao sam utakmica u srednjoj školi i koledžu kojih se ne sećam do kraja ali nisam imao nikakve posledice zbog toga. Ne znam da li bi to trebalo nazvati potres mozga ali je definitivno neka povreda glave", rekao je Džo Burou, kvorterbek Sinsinati Bengalsa

  Pa to što ti misliš da nisi imao nikakve posledice, ne znači da ih nije bilo. I da se neće javiti još veće posledice za 10 ili 20 godina, što je već odavno dokazano da se dešava.

  Ima ljudi koji bi pristali i da na gladijatorske borbe do smrti, pa ne znači da to treba dopuštati.
  (brm, 6. oktobar 2022 11:24)

  # Link komentara

 7. ragbi je nasilna igra nfl je modna pista
  (kilijan, 6. oktobar 2022 11:14)

  # Link komentara