1. U cemu je problem, mogu li da znam? Objavite mi bar ovaj komentar jer mi uopste nije jasno zbog cega uporno ne objavljujete moja pisanija.
  (Pirotehnicar, 2. oktobar 2022 13:59)

  # Link komentara

 2. Pardon, jos dva igraca i imacemo postavu, zaboravio sam Florencija.
  (Pirotehnicar, 01. oktobar 2022 23:58)

  Koji vi?
  (MiLaN, 2. oktobar 2022 09:28)

  # Link komentara

 3. Menjo- Kalabria, Kjer, ???, Ernandez- Florenci, ???- Selemekers, Mesias, Origi- Ibrahimovic. 30% igrackog kadra nam je van stroja, od toga znamo da ce dva igraca (Ibrahimovic i Florenci) odsustvovati jos najmanje tri meseca (Ibra tri i po, Florenci cetiri)- najveci Milanov problem su katastrofalni kondicioni treneri, i to ponajvise (ako ne i iskljucivo) osti i peresuti (namerno malim slovima) koji su odavno zasluzili otkaz, niko ko je malo bolje upucen u materiju ne moze da razume kako su oni i dalje tu, odnosno, kako je moguce da vec odavno nisu najureni i naglavacke izbaceni, osti je Milanov misa "pilates" filipovic, jedna teska stetocina i potpuni diletant je u pitanju.
  (Zeljko Tomic, 2. oktobar 2022 08:49)

  # Link komentara

 4. Pardon, jos dva igraca i imacemo postavu, zaboravio sam Florencija.
  (Pirotehnicar, 1. oktobar 2022 23:58)

  # Link komentara

 5. Miloske, Kjer nije bas prvotimac (veceras jeste bio), a i Aleksis se smenjuje sa Mesiasom na toj desnoj strani. Tri povrede, tri gola, tri boda, jos tri igraca pa cemo imati citavu postavu sastavljenu od povredjenih igraca, a sad nam slede tri teske utakmice (dvomec protiv Celzija i mec protiv juventusa), sve je nekako u znaku broja tri.
  (Pirotehnicar, 1. oktobar 2022 23:17)

  # Link komentara

 6. FORZA MILAN!
  (Dezurni smarac, 1. oktobar 2022 23:14)

  # Link komentara

 7. Au kakva drama..i jos tri prvotimca Milana povredjena (Kalabrija, Kjaer, Salemskers). Pre utakmice povredio se i Messias. Povredjeni od pre Maignan, Hernandez, Origi, Ibrahimovic. Rebic se vratio posle mesec dana i nema vise od 20 minuta na nogama. Protiv Celsija Pioli ce mora igrati sa omladincima
  (Miloske, 1. oktobar 2022 23:04)

  # Link komentara