1. @Manager

    Kamo sreće da su i košarkaši "mentalno slabi" poput nas. Oni mrtvi 'ladni nakon poraza
    (sasa pg, 1. oktobar 2022 14:38)

    # Link komentara

  2. Ne mogu da verujem sta covek kaze.Umesto da ste gledali svakog samo da pobedite,onaj kikirez iz Italije vas napravio smesnim sipajuci vam trojke.Sprdate se sa ljudima koji su zivce pokidali zbog vas.
    (Pavle, 30. septembar 2022 17:28)

    auh prijatelju koliko si samo mentalno slab ako ti se zbog toga kidaju zivci
    (Manager, 30. septembar 2022 19:43)

    # Link komentara

  3. Aman možeš analizirati i pripremati se koliko hoćeš...ako ti se ne dese 2 stvari džaba sve:
    1. da ti najbolja forma kljucnih igraca dodje bas kad ti najvise treba
    2. da imas i malo srece bas kad ti treba

    Može se ponekad i bez toga, ali tada to ide malcice teze a i moras biti 3 puta bolji od svih..kao oni nasi nekada ili da si SAD
    (Dražo, 30. septembar 2022 19:38)

    # Link komentara

  4. Eto kolko su analizirali prvenstvo i mec kad izjavi ovakvu glupost.
    (aabb, 30. septembar 2022 19:01)

    # Link komentara

  5. Najbolju analizu ovog neuspeha je dao Paspalj kada je rekao da smo utakmicama u grupi koje smo dobijali previše lako pomislili da i protiv Italije možemo tako sa pola gasa i tako se i ušlo u meč. Poprilično smo podcenili Italiju sa kojom smo imali loše iskustvo, ali ni to nije bilo dovoljno da ih shvatimo ozbiljnije. Što kaže, svaki ozbiljan igrač pred spavanje pred važnu utakmicu razmišlja o protivniku koga će čuvati, kako će ga čuvati, sve opcije i varijante... a naši to očigledno nisu imali, otišli su da spavaju opušteno, igrali poprilično ležerno i onda kad je đavo odneo šalu bilo je kasno za pravi pristup iako su delovali da se kao trude. Zato ja volim Radonjića jer njegova ekipa kad se igra za pare što se kaže ne prepušta ništa slučaju i pristup je uvek maksimalan bila to neka lošija ekipa, bila bolja, pristup je sto posto. Partizan je bio bolji veći deo meča u majstorici protiv Zvezde jer igrače Zvezde ama baš ništa nije išlo, šut bio katastrofa, ali taj pristup, odbrana i izgaranje su doprineli da na kraju i šut dođe i da se pobedi. E to je falilo ovim momcima i siguran sam da nam je rival bila Španija, Francuska, Grčka ili Slovenija da bi pristup bio takav i da bi bila druga pesma.
    (Džoni, 30. septembar 2022 18:52)

    # Link komentara

  6. Kad ode 12 ZDRAVIH igraca i RAVNOMERNO rasporede vreme u igri bice zlato.
    (Pragmatik, 30. septembar 2022 18:41)

    # Link komentara

  7. Tačno tako! Elementarna je greška pobeđivati velikom razlikom svakog protivnika, potrebno je samo pobediti nije vazno koliko.
    Ništa se ne dokazuje ako si pobeđivao sa 30 ili 3 razlike. Svaka utalmica je novo dokazivanje. Ako se igra sa najboljim igračima dobijaju se utalmice ali se igrači umaraju i moze se desiti (kao nama ) da nemaju svezine u ključnim utakmicama. U psihololgiji košarke je zapisano da kada vodis tada i pogađas, to moze svaki kosarkas, ali kada počnes da gubis onda moze samo da pogodi KLASA IGRAČ. Da smo igrali neki egal meč pronasli bi naseg klasa igrača, ovako smo se trošili i posle niko nista nije pogodio.
    Dosta krivice na sebi nosi Šarenac sa tom njegovom "uspalom" kako treba da gazimo i meljemo sve protivnike, a čovek ne odgovara ništa a loži i narod i struku. Zapamtite ove reči ako želite da budete klasa igrača igrajte stalno egal utamice i postacete vrhunski ako uvek izvučete pouke.
    (Emil, 30. septembar 2022 18:40)

    # Link komentara

  8. tiću bre ti
    (dalje, 30. septembar 2022 18:13)

    # Link komentara

  9. Kaskamo za svetom imamo trenere koje je vreme pregazilo i igramo košarku iz 80-tih.
    Ne proizvodimo igrace šutere,dovode se neki stranci koji su ili istrošeni ili su došli tu da bi što pre otišli jer ih niko nije hteo.
    Ako neki mladi igrac,mora da naglasim Srbin šutne dva puta na koš odmah na klupu i na ribanje.
    To je klasicno trenersko iz nekih davnih vremena što više ne prolazi.
    Nemamo više talentovanog plejmejkera a nemamo ni šutere.
    Imaš Micica a nemaš zamenu za njega ako njemu ne ide.
    Igramo sporo,sporo razmisljanje,spori u odbrani,spori u šutu, sve radimo sporo.
    Pogledajte kako Italijani ispaljuju trojke kao metak a naši usporeni snimak.
    I sve to prolazi protiv slabih reprezentacija protiv brzih kao što su Italija,Argentina,Spanija pa i Nemacka mi ne možemo da igramo.
    Nas razbije Kampaco.A zašto zato što je brz ko munja.
    (Back in Black, 30. septembar 2022 17:43)

    # Link komentara

  10. cccc- Tako je brate,zaboravio sam na Marinkovića,ostali što se kaže samo neka su zdravo bez ikakve namjere da ja nešto se pravim pametan i omalovažavam tu nekoga.
    (ivan, 30. septembar 2022 17:32)

    # Link komentara

  11. Ne mogu da verujem sta covek kaze.Umesto da ste gledali svakog samo da pobedite,onaj kikirez iz Italije vas napravio smesnim sipajuci vam trojke.Sprdate se sa ljudima koji su zivce pokidali zbog vas.
    (Pavle, 30. septembar 2022 17:28)

    # Link komentara

  12. Koga vi da pobedite sa 20-30 razlike od ozbiljnih timova ? na cemu je ovaj ? Zna li istoriju kosarke na ovim prostorima ? Ova srpska reprezentacija nije medju 10 timova u poslednjih 35 godina kosarke na jugo prostorima. Jedva ste prosecan tim i to je to. Onog debljeka ste proglasili nekim igracem, a on ne zna gde udara. Ostale ne treba ni pominjati.
    (Zoran, 30. septembar 2022 17:26)

    # Link komentara

  13. Rodjeni, oba tima u kojima si igrao ili igras imaju samo jedan problem, a to je trener! Jedan "zelen", a drugi nazalost izlapeo, ali obojica ego kao Mont Everest...
    (Analiza, 30. septembar 2022 17:22)

    # Link komentara

  14. Ma bitno da si ti Piroćančev glavni igrač. Čim imaš tako prizemno razmišljanje kao jedan od najiskusnijih, onda i ne čudi što smo prošli kako smo prošli...
    (iskreno, 30. septembar 2022 17:21)

    # Link komentara

  15. Ne znam kako se svaki put zavezemo protiv Italijana. Uvek nekoga od njih ludacki krene sut redovno nam uvale po 15 trojki. Obicno to bude neki poluanonimni igrac Italije sto jednom u zivotu tako odigra. Tu nasi padnu i krene potop.
    (Azzuri Neri, 30. septembar 2022 17:10)

    # Link komentara

  16. Treba li ovaj posle izjava o Kosovu, kućnog videa i ruganja protivniku nakon finala ABA lige da bude reprezentativac Srbije?

    Nadam se da će naredne godine na 3 i 4 igrati: Pokuševski (OKC), Lučić (Bayern), Jović (Miami) i Davidovac (CSKA).
    (Ugled i dostojanstvo, 30. septembar 2022 17:09)

    # Link komentara

  17. @ivan

    I Marinkoviću. Slažem se, jedino su njih 5 bili na nivou, ostali sramotni. Ne možeš igraš vrhunsku košarku kada te kanali 7 igrača.
    (cccc, 30. septembar 2022 17:04)

    # Link komentara

  18. Uuuu, al’ ste poleteli, ničim izazvani.
    (Porter, 30. septembar 2022 17:01)

    # Link komentara

  19. Njemu,Jokiću,Jagodić Kuridži,Jaramazu ne može niko da zamjeri ništa,rekao bih jedini koji su dali 110 odsto sebe i odigrali koliko se i očekivalo od njih.
    (ivan, 30. septembar 2022 16:55)

    # Link komentara

  20. Ma opušteno Kaliniću...biće opet Evropsko prvenstvo za 4 godine tad ćete osvojiti titulu i sve ćete pobijediti sa 20 razlike....a ako i tad ne osvojite ima sledeće za 8 godina.,.a do tad forsirati priču nije bilo sreće...bio loš dan... protivnik ima sreće...nije valjalo parket....lopta nije bila dovoljno okrugla... Laž i samo laž je jedina istina u koju građani Srbije žele da vjeruju...
    (Black Sabath, 30. septembar 2022 16:54)

    # Link komentara

  21. Hteli smo i hoćemo uvek sve na brzinu.

    Ne samo u košarci. Sećam se nekih ranijih vremena u fudbalu. Npr. najsvežija mi je utakmica sa Belgijom u Beogradu. Izašli na teren, ludnica. Napadamo, trčimo, 2 stative koliko me sećanje služi, jedna Tošića. I to sve u prvih 15 minuta. Belgijanci se odbranili, naravno imaju kvalitet, naši pali i izduvali se jer "Kako bre ne vodimo 3:0 kad smo bolji" i kraj. Ugaziše nas. Tu mi se sviđa ova nova ekipa. Kasno pali, videćemo da li ćemo popraviti to, ai održava ritam. Što znači da su fizički spremni i dovoljno sigurni u svoje sposobnosti.

    To smo nažalost počeli u košarci. Kad bi moglo 20 razlike na kraju 1. četvrtine bilo bi super. Međutim, obično naletimo na žilave, uporne koji ne odustaju. Španci i Argentinci su nas dobili 2019., Italijan prošle i ove godine jer ne odustaju. Isti ritam gubili ili vodili. Mi se unervozimo, pravimo greške i tu je kraj. Naravno svi ti protivnici pored toga što su "dosadni" imaju i veliki kvalitet. Mi kvalitet imamo, ali nas pojede nervoza. Uđemo u protivnikov ritam i to je to.

    No dobro, bilo prošlo, da vidimo za dalje. Ti si Kalina svoje odradio na visokom nivou. Da je spoljna linija šutirala kao ti ne bi pomoglo Italijanima ništa. Neka su neke lekcije naučene, dovoljno je.
    (Gde ja živim, 30. septembar 2022 16:49)

    # Link komentara

  22. Kakva strucna analiza, kakva bistrina uma.
    (aabb, 30. septembar 2022 16:42)

    # Link komentara

  23. Pošteno bi bilo da kaže kako se malo mangupirao na EP (samome sebi davao slobodne dane i sl.) i da mu je žao što je razočarao sve navijače nakon onih promašenih zicera protiv Italije kao i loše igre u odbrani (npr. da je napravio 5 penala još u 3/4 u zaustavljanju ovih da ne šutiraju trojke).
    (bane, 30. septembar 2022 16:39)

    # Link komentara

  24. @moralni gmizavac

    Kalinić je godinama top 3 najvažnijih igrača reprezentacije. I ovo EP je odigrao odlično, najbolji uz Jokića. Uvek na svom nivou. Sramota je tvoj komentar, očigledno ti je Kalinić nabio dosta trauma kroz odrastanje.
    (basketaš, 30. septembar 2022 16:39)

    # Link komentara

  25. kad ti igras vidis rezultate.tu ti je pomogo i pesic.
    (ana, 30. septembar 2022 16:31)

    # Link komentara

  26. Cuti sramoto, kada je bitno nema te nigde, a tada se postaje sampion.
    (moralni gmizavac, 30. septembar 2022 16:31)

    # Link komentara