1. Pa on je ponikao u vasem FMP...u!!!Sory Covicevom!!!
    (Bg, 2. oktobar 2022 06:27)

    # Link komentara

  2. Ha ha ha, napravljen je dogovor. Kakva gomiletina gluposti.
    (miskelic, 30. septembar 2022 23:03)

    # Link komentara

  3. Definitivno , najveći neprijatelji moje Crvene Zvezde su ove delije. Koliko smo samo para uludo bacili plaćajući kazne što neki neruotični kompleksaš basca novčiće ili upaljače na teren. Ili bruka zbog psovanja i vredjanja protivnika. Kada sam ja kao Ciganin išao na utakmice pre 40 i 50 godina, mi smo bili gospoda, a komunisti su bili primitivci. Ko nam je i kako ubacio i ove. Ko su bre oni da napišu "postignut je dogovor". Ko šta ima da se dogovoara sa vama, koji ste vi faktor osim što nas brukate? Meni ne smetaju igrači koji su igrali u Partizanu, pa došli kod nas: ni Praja, ni Kinsey, ni Gurović. Kamo sreće da je država i njima polomila noge kao nekada nama, pa da oni postanu razvojni klub iz koga će najbolji igrači dolaziti kod nas, kao što su kod njih išli iz Zvezde Dejan Tomašević, Vujanić, Vraneš, Roberts, Luka Bogdanović, Žeravica, prof Aca Nikolić. Da li je moguće da se dozvoljava da na politiku kluba utiču iskompleksirani i ostrašćenim ljudima, oni koje osećaj mržnja rukovodi kroz život. O komunistima i Partizanima imam najgore mišljenje, ali zar nas hiršćansko uverenje ne obavezuje da zabludele ovce treba ljubavlju da vraćamo u pravo stado? Zar ćemo i decu bivših komunista gurati da se vraćaju u kroatokomunističke partijske organizacije umesto da ih privolimo da se bore za Srpstvo? Klubaška strast, kakva glupost! Pametni i dobronamerni su od ovakvih prizemnih stvari operisani još na rodjenju
    (sir Oliver, 30. septembar 2022 15:36)

    # Link komentara

  4. Svaki dan kada se probudim zahvalim se Bogu što nisam jedan od njih.
    (Dejan, 30. septembar 2022 13:59)

    # Link komentara

  5. Cime se vi bavite u ionako kratkom zivotu
    (Milan, 30. septembar 2022 12:41)

    # Link komentara

  6. Jel imaju ove "Delije" sezonske karte?
    (sale_Pa, 29. septembar 2022 20:28)

    Карте??? Човече, нико од њих нема шансе да се сети и како било каква карта изгледа. Као што су све државне фирме и државне установе, рођачка и паритјска предузећа, тако ти је и са овим.
    (mr, 30. septembar 2022 10:03)

    # Link komentara

  7. A severine poznate po jakom karakteru... Ahahaha, vec sledece godine ce opet neko doci... To je kao Robert majka mu iz Cacka, nikad Hrvat na klupi petokrake...
    (Goran, 30. septembar 2022 09:38)

    # Link komentara

  8. Svi na referendum za ukidanje Crvene Zvezde i Partizana (i slicnih njima) kao perionice novca dobijenih iz budzeta.
    (Bre!, 30. septembar 2022 09:38)

    # Link komentara

  9. Verovatno je ova frakcija navijača na platnom spisku suparničkog kluba.
    (bobo mk, 30. septembar 2022 09:32)

    # Link komentara

  10. Bože kakva glupost.
    Ko igra za klub igrači ili navijači???
    Kakve veze ima što je igrao za Partizan? Da li to važi i za igrače Metalca, Hemofarma, Vojvodine???
    Navijačke komplekse lečite kod psihijatra!
    (Ivanche, 29. septembar 2022 22:12)

    Видим сви су нешто политички коректни....па пошто ја нисам добио америчко држављанство ја нећу да будем PC...

    Момак је супер. Као репрезентативца га поштујем и захвалан сам му на свему. Исто се односи на Богдановића и Маринковића, Милосављевића и све репрезентативце који навијају за јсд.

    Али код нас, а и код њих се кошарка игра срцем. Знамо ми за Новицу, знају они за Гудурића, али обојица су играли срцем за један тим и то срце је увек било кључ њихове игре.

    Доводити неког ко је играо код њих значи да или тај неће играти пуним срцем за нас, или да тај нема срце. И то је ок кад је у питању Волден или Лесор. Не разумеју они нас. Њима срце игра за паре.

    Радуљица је наш. И поштујем га као нашег, као оба климоглава, као оног што се бусао...то значи да волим да их видим у црнобелом, и да волим да их видим да губе.

    Не желим да га видим у мојим бојама јер, или није био срећан некад, или неће бити срећан сад, или га никад није занимало где игра...то нам не треба.

    Нек иде у Партизан да обнавља каријеру...

    И велики поздрав за све момке од интегритета, и за Новицу и за Вању и за Богдана.
    (Алекса, 30. septembar 2022 08:24)

    # Link komentara

  11. nije bitno sto je bivsi igrac partizana, vec sto je partizanovac raduljica, a to nam nije potrebno.
    (eto, 30. septembar 2022 07:15)

    # Link komentara

  12. Ma, koga briga šta je stav
    interesne grupe:
    "Ja nemam škole, niti drage svoje".
    (zvezdaš, odlikaš, stara škola, 30. septembar 2022 00:15)

    # Link komentara

  13. Covek i nije došao u Zvezdu,vratio se u klub u kojem je ponikao...u čemu je problem
    (Milan, 30. septembar 2022 00:14)

    # Link komentara

  14. Prelazak Milka kod nas je nemerljiv...moj brat od strica ga i dan danas “mrzi”...
    Sada nema igraca u Zvezdi koga bih voleo davidim ni u fk ni u kk. Nedovic mi je bio pik kada je -upr- bio aktuelan ali nije dosao.
    (kiza D., 29. septembar 2022 23:49)

    # Link komentara

  15. Ima li Zvezda još navijača od šačice ovog Delija? Ovo je velika sramota za klub, ali ako se zna ko su i šta su ti tzv navijači, onda nam je jasno u kojoj državi živimo. Joj, Tacerko ustani iz groba da i u Srbiji zaveden red medju navijačima.
    (az, 29. septembar 2022 23:05)

    # Link komentara

  16. Bože kakva glupost.
    Ko igra za klub igrači ili navijači???
    Kakve veze ima što je igrao za Partizan? Da li to važi i za igrače Metalca, Hemofarma, Vojvodine???
    Navijačke komplekse lečite kod psihijatra!
    (Ivanche, 29. septembar 2022 22:12)

    # Link komentara

  17. Jesu li mi oprostili i izjavu da će za njega Zvezda uvek biti FMP?
    (Istok, 29. septembar 2022 20:55)

    # Link komentara

  18. kakva tragedija ovih prostora. bez ljudskosti, uma,... pa kakve pobogu veze ima gde je igrao
    (entri, 29. septembar 2022 20:37)

    # Link komentara

  19. Jel imaju ove "Delije" sezonske karte?
    (sale_Pa, 29. septembar 2022 20:28)

    # Link komentara

  20. Ovo je za mene potpuno isto kao da su neki simpatizeri Partizana izdali saopstenje da ne sme vise da se dovode njihovi bivsi igraci. Ovi nesrecnici sto misle da su bitni bas toliko znace prosecnom Zvezdasu. Nista nula, interesna grupa koja bi da zivi na racun Zvezde. Hteli bi da ne dolaze na kosarku, ali da udju besplatno na finale i da ljudi sa placenom kartom ostanu napolju jer bi zeleli da budu elita. Bukvalno od kad je Covic to zabranio i podigao ih na nivo 400 u Areni oni uvredjeni izmisljaju svakakve razloge da opljunu po klubu za koji ni ne navijaju.
    (Elita, 29. septembar 2022 20:27)

    # Link komentara

  21. kompleksi
    (fmp, 29. septembar 2022 20:27)

    # Link komentara

  22. E moj Raduljica,kako si ispao jadan,umesto,da se lepo penzionišeš jer vidiš,da te ćak i Kinezi neće više,ti u kk boranija,da se pred penziju do kraja obrukaš.
    (Rade74, 29. septembar 2022 19:29)

    Sine, ta KK boranija kako je nazivaš igra od poslednjih 10 godina, 8 EL, a tvoj klub 8 Kup Lilijane Ronketi, a za EL ove desete godine kupio WC. Zato sine, obriši sline, budi malo uredan, kada pameti i obraza nemaš.
    (Srbin, 29. septembar 2022 20:23)

    # Link komentara

  23. Ovo je sramota.Na sta su nasi klubovi spali,da se navijaci pitaju ko sme a ko ne sme da dodje u klub.Zasto jednostavno ne ugase i jedan i drugi klub posto ovo vise ni na sta ne lici.Samo trose pare od poreskih obaveznika a ne mogu ni jednog igraca za reprezentaciju da izbace.Bolje da se te pare potrose za nesto drugo,kao na primer za bolesnu decu kojih ima sve vise(nazalost),a ne da se stalno skuplja novac i da stalno zivoti te dece zavise od dobre volje drugih ljudi.
    (Sasa, 29. septembar 2022 20:20)

    # Link komentara

  24. "u fudbalu smo pre sad već dosta godina uveli pravilo da igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana nisu dobrodošli u naš klub."

    Svim srcem sam, sa drugom, u Hali sportova navijao za Partizan (Divac, Grba, Đorđević...) protiv Barselone (Solozabal, San Epifanio, Himenez...) u kupu Šampiona. Pitao bih delije da li sada imam pravo da gledam Zvezdu jer za nju oduvek navijam. Imao sam 17 godina, dakle nisam navijao za Partizan kao senior, ali sam bio na granici. Molim delije za hitan odgovor i da što pre zauzmu stav zbog sezonske karte.
    (DCHH, 29. septembar 2022 20:20)

    # Link komentara

  25. Da li vam je i Gurovic smetao?
    (cc, 29. septembar 2022 20:09)

    # Link komentara

  26. Kakav klovnovski klub dozvoljava ovo.Komedija.
    (koala, 29. septembar 2022 20:08)

    # Link komentara

  27. Zaista sramno ponasnje "navijaca" frakcije Delije.Da li mozete da proverite kako su to pricali sa upravom (ako uopste zanju da pricaju), i cime su ti promaseni likovi zasluzili da im se objavi sopstenje.
    Pre par godina oterali su Omica (koji je uzgred bio jedan od najboljih igraca u drugom delu sezone) jer su dolazili samo da vredjaju igraca a za basket ih je bolelo uvo. Oterali su trenera vaterpolo kluba jer je Hrvat (ne ulazeci u njegove profesionalne kvalitete) sto je dno svesti ove frakcije.
    Znaci, igraci iz Zvzde mogu da idu u Partizan, ali obrnuto ne moze.Kada ta frakcija bude davala novac za finasiranje bilo kog kluba iz SD CZ onda prema procentu finasiranja mogu da odlucuju ko ce igrati u Zvezdi.
    Licno me vise zabrinjava sto ni KKCZ i SDCZ nisu dali svoja saopstenja o ovoj nebulozi za bilo koji klub u okviru SDCZ, da svi igraci koji su PROFESIONALCI mogu igarti u bilo kom klubu SDCZ, bez obzira gde su pre toga igrali i koje su veroispovesti.To su izmedjuostalog i odredbe koje se nalaze u Ustavu, kada je u pitanju pravo na rad.Nepostovanje ovoga je rasizam i diskriminacija.
    Mozda nas u nekom trenutku i izbace iz nekog dakmicenja jer se "frakcija Delije" mnogo mesa u vodjenje klupske politike!
    (pedja, 29. septembar 2022 19:54)

    # Link komentara

  28. Dečko počela je škola. Usredsredi pažnju na školu
    Ali malo edukacije. Srpski jezik ima preko 1000 turcizama.Čaršaf,Jorgan,Čorba, Čaj, Pilav.... Kolo Igrale se Delije nastalo u vreme osmanske imperije. Nisu turski konjanici igrali srpsko kolo koje se čulo do Stambola.
    (NY, 29. septembar 2022 16:26)

    "Играле се делије је песма српског учитеља и песника Милорада Петровића Сељанчице. Испевана је у духу српске народне поезије, те је многи погрешно сматрају народном песмом.
    На стихове песме Играле се делије, Божидар Јоксимовић је 1919. године компоновао музику и унео је у своју вокалну свиту Песме из младости."

    Sedi jedan!
    (Kum Žoržo, 29. septembar 2022 16:58)

    Sedi, minus jedan. Osmansko carstvo je postojalo sve do 1923. godine. Dakle, pesma je nastala za vreme Osmanskog carstva, muzika na tekst je dodata za vreme Osmanskog carstva. I svakako Turci nisu mogli igrati da se čuje do Stambola, kako kaže pesnik, jer je Srbija u vreme nastanka pesme bila SAMOSTALNA. Koji deo treba da ti nacrtam?
    (Dexxov, 29. septembar 2022 19:53)

    # Link komentara

  29. Navijače na teren,političare na klupe, sportiste na tribine.

    Srbija je ozbiljno bolesna.
    (zex, 29. septembar 2022 19:50)

    # Link komentara

  30. Sramota za klub kakav C.zveda da grupa ljudi odreduje ko ce potpisati za klub, ustvari to je sramota za ceo nas sport.
    (Mike, 29. septembar 2022 19:48)

    # Link komentara

  31. Rekose navijaci privatnog kluba kojem niko ne moze da zabrani kako ce da se zove i ciji predsednik te iste navijace do te mere nipodastava da im porucuje da sami osnuju svoj klub pa neka onda dovode i teraju igrace po svojoj zelji.
    Cirkus se nastavlja...
    (Nole, 29. septembar 2022 19:43)

    # Link komentara

  32. Ovi su se mnogo zaigrali. Kakva tragikomedija.
    (Jeremija, 29. septembar 2022 19:43)

    # Link komentara

  33. Au, pa ovo je pretnja!
    (ja, 29. septembar 2022 19:40)

    # Link komentara

  34. A ko ste vi da dovodite, komentarišete i na karaju određujete i zabranjujete ko može da dođe a ko ne??? Čuj, bio igrač Partizana?! Pa? Pitanje je da li trenutno ima kvalitet ili ne, a vi ste nebitni. Uživanje je gledati Aba ligu bez vas. Ja bih doveo još dvojicu kona su igrala u Partizanu, pa ako Bog da da bojkotujete sve mečeve Zvezde, pa da možemo ko ljudi da uživamo u prelepom sportu...
    (Jofel, 29. septembar 2022 19:32)

    # Link komentara

  35. Ala se pomamili ovi iz naprednog kluba sa komentarima, strašno...
    Klasične gliste
    (Batko, 29. septembar 2022 18:03)

    Kakav ostrouman komentar. Sta jedes kad si tako pametan, ljubi te majka.
    (Sasa, 29. septembar 2022 19:30)

    # Link komentara

  36. E moj Raduljica,kako si ispao jadan,umesto,da se lepo penzionišeš jer vidiš,da te ćak i Kinezi neće više,ti u kk boranija,da se pred penziju do kraja obrukaš.
    (Rade74, 29. septembar 2022 19:29)

    # Link komentara

  37. Mislim da je Raduljica pogresio, prvo zato sto nije dosao u Partizan gde ne bi bio docekan na noz, drugo , svaki los potez ce mu biti proprace sa bar stotinak negativnih komentara , a bogami i uvreda. Mislim da bi u Partizanu kao treci centar svojim iskustvom 5-10 minuta po utakmici, dao svoj doprinos, jer Partizan vise "gradi" napad za razliku od Zvezde.
    Ali , ipak , to je samo njegov izbor, zelim mu sve najbolje, osim u susretu sa Partizanom.
    ("Dijagnosticar" Nis, 29. septembar 2022 19:25)

    # Link komentara

  38. Aj komšije,da se kladimo,da će biti Raduljica jedan od najboljih igraća ove sezone?
    (Rade74, 29. septembar 2022 19:25)

    # Link komentara

  39. Markonato, 29. septembar 2022 18:23)

    Svaka ćast na komentaru.
    (Rade74, 29. septembar 2022 19:20)

    # Link komentara

  40. Ja vidim da velika većina vas nije pročitala saopštenje od početka do kraja.Delije neće praviti problem klubu pri dovodjenju Raduljica već traže da u buduće ne dovode igrače koji su igrali za Partizan.Tako da prvo pročitate od a do š pa onda pišite glupe komentare.Uskreno meni je žao zbog nekih stvari jer primer Milana Gurovića govori koliko grešimo.Čovek postao miljenik navijača.
    (Dzo, 29. septembar 2022 19:11)

    # Link komentara

  41. Радуљица се вратио у клуб у коме је и отпочео играчку каријеру. То је било давно, у време када навијачи творци овог саопштења нису пратили кошаршарку. То може да им потврди и сам Небојша Човић који је и тада је био газда клуба као и сада.
    (Sl, 29. septembar 2022 18:42)

    # Link komentara

  42. Jel su spomenuli možda Prosinečkog? zna li se nešto
    (no_6, 29. septembar 2022 18:34)

    # Link komentara

  43. Ako su vam dobro zapretili onda šta da se radi..pa bar se ne oglašavajte
    (Radenko, 29. septembar 2022 18:32)

    # Link komentara

  44. Covek se vratio u klub gde je ponikao.Vecina sportista zeli da zavrsi karijeru tamo gde su i poceli.
    (Miroslav, 29. septembar 2022 18:27)

    # Link komentara

  45. Gde su bile velike Delije 2010. kada su nosili koseve sa Kalemegdana? Bojkotovali su Aba ligu jel, pa nisu bojkotovali Aba ligu nego celu kosarku. Zvezda se bori za opstanak te 2010/2011 nesto se ne secam da su davali neke komentare. A danas su im puna usta zvezdastva. Nasi neimari, Obilici, cetnici sa petokrakom. Jedna tuzna i katastrofalna grupa ljudi, tragedija sto uvlace decu u tu pricu, to je i vise nego pogubno po ovo drustvo. Ko su oni da brane nekim igracima da potpisuju, ej bre, na sta to lici? Oni koji Srbuju po tribini videli bi kako bi se ponasali da pocne rat sutra. Uostalom oni da vole svoju zemlju ne bi krali preko tendera ovaj napaceni narod, i bavili se distribucijom nedozvoljenih supstanci po stadionima.
    (Markonato, 29. septembar 2022 18:23)

    # Link komentara

  46. Kakvi klovnovi
    (Tor, 29. septembar 2022 18:20)

    # Link komentara

  47. Jesu li trazile Delije da se poveca fond za placanje kazni za njihovo sportsko navijanje?
    (tuga od kluba i uprave, 29. septembar 2022 18:16)

    # Link komentara

  48. Raduljica je ovo zaslužio od komšinice. Oćeš u Zvezdu...evo ti Zvezda.
    (Goks, 29. septembar 2022 18:13)

    # Link komentara

  49. Ha, ha, ha a ne smeta vam što navijate za fmp. Pa došao čovek da završi karijeru u klubu u kom je počeo! U čemu je problem?
    (statuskan, 29. septembar 2022 18:09)

    # Link komentara

  50. Da kojim slučajem Bogdan potpiše za njih, sve se bojim da bi se bunili iako je ikona Grobara.
    (Vlada, 29. septembar 2022 18:09)

    # Link komentara

  51. Zvezdo dokle di dogurala daleko si od one Zvezde kad si bila ZVEZDA!!!
    (Branko, 29. septembar 2022 18:05)

    # Link komentara

  52. Za sve ove što laprdaju o "DELIJAMA" kao nekakvim "turskim konjanicima", mala edukacija.
    Reč "DELIJA" je TURCIZAM. Što znači da jeste Turska reč ali ukorenjena u Srpskom rečniku!!! Sama reč "DELIJA" je izvedena iz Turske reči "DELI" što znači LUD. A u Srpskom narodu ona je prihvaćena kao reč kojom se opisuje nečija snaga i hrabrost, tj. u prevodu LUDO hrabar i jak!!! Što na kraju kod Srba dobija značenje,
    JUNAK, tj. DELIJA.
    Toliko o značenju reči "delija"!!!
    (zvezdaš, 29. septembar 2022 17:02)

    Srpski klub koristi turcizam za naziv svojih navijača.... Ha, ha, ha... Karađorđe se u grobu prevrće. Zar ne postoji neka odgovarajuća SRPSKA reč?
    Nemoj više da nas braniš, molim te!!
    (Pravi Zvezdaš a ne ''delija'', 29. septembar 2022 18:04)

    # Link komentara

  53. Ala se pomamili ovi iz naprednog kluba sa komentarima, strašno...
    Klasične gliste
    (Batko, 29. septembar 2022 18:03)

    # Link komentara

  54. Zvezda..
    Napacenko,Novak je igrao za Partizan.Novak je izjavio da je zahvalan TK PARTIZAN za svoju karijeru.A vi Gani crkniten od muke.Novak je na srcu nosio grb Partizana to nemoze nikada da ospori te.
    (Rock, 29. septembar 2022 17:38)

    A tek pravopis ti "nemože" niko osporiti :-)
    Ne bih sad i o "ospori te" :-)))
    (MJ23, 29. septembar 2022 18:03)

    # Link komentara

  55. da je brat Radulja sad pametan pa lepo raskine ugovor i bude megacar...a krezavi nek pišu saopštenja!
    (građanin opasnih namera, 29. septembar 2022 17:41)

    Nije bolest sve što boli !
    Opusti se mukice. Nije Zvezda valjda sve u bašim promašenim životima ?!

    Koliko tupave komentare ti možeš da pošalješ, a? Nema ograničenja ?
    (Batko, 29. septembar 2022 18:02)

    # Link komentara

  56. То није мишљење већине, само пар бизгова слобода за све да играју у Звезди будимо људи прије свега...
    (Зума, 29. septembar 2022 17:59)

    # Link komentara

  57. Raduljica je ponikao u Železniku. Sad a ovi navijači koji vode politiku kluba tek od skora navijaju za taj klub tj FMP
    (Djordje, 29. septembar 2022 17:58)

    # Link komentara

  58. Nemoj da ti pricam o Darku Pancevu i Draganu Stojkovicu , Deji Savicevicu kakve su slucajnosti morale da se dese da bi igrali u fk cz
    (nenad, 29. septembar 2022 16:40)

    Gluposti. Nema slučajnosti. Čim Zvezda zove, oni dobro znaju ko je bio najozbiljniji klub u SFRJ.
    Jok, nego će sa Bajrom Župićem da osvajaju Kup Suda udruženog rada.
    (Mali Hijavata, 29. septembar 2022 16:59)

    Aj ne lupetaj...citaj.Piksijev intervju u oci dolaska iz Radnickog u Zvezdu..Tamo kaze da je Zvezda jedini klub za koji bi igrao.
    (urke, 29. septembar 2022 17:57)

    # Link komentara

  59. Ovakve stvari ne postoje nigde na svetu. Pa valjda praviš ekipu za dobrobit kluba, ko da je bitno gde je igrao. Ako će biti bolje voljenom klubu, dovedeš sve igrače suparnika... Ali kod nas je drugačije, trebaju se svi naplatiti. Pa gde dalje ići kad Delijama Piksi nije dobro došao, toliko o tim pravim navijačima Zvezde. Pa čoveku se divi ceo svet, ali oni znaju bolje
    (Patriota, 29. septembar 2022 17:56)

    # Link komentara

  60. Ako ja dobro razumem maternji jezik, uprava se ovde nista ne pita a ubuduce se nece pitati ni oko drugih "stavova".
    (Serbissimo, 29. septembar 2022 17:54)

    # Link komentara

  61. Fudbal i košarka u kandžama mafije
    (ABC, 29. septembar 2022 17:54)

    # Link komentara

  62. Tužno, tužno, tužno....ovo navijači ? Ovo su Srbi?
    (zex, 29. septembar 2022 17:53)

    # Link komentara

  63. da je brat Radulja sad pametan pa lepo raskine ugovor i bude megacar...a krezavi nek pišu saopštenja!
    (građanin opasnih namera, 29. septembar 2022 17:41)

    # Link komentara

  64. Koliko tih "navijaca" je kupilo sezonske karte, a koliko ce njih na mufte za dzabe da dolaze na utakmice??? Cuj oni odlucili!!??Ne svidja vam se politika kluba, sto dalje od Pionira, hvala dovidjenja.
    (Zivota, 29. septembar 2022 17:38)

    # Link komentara

  65. Zvezdasi kao ja su Delije, a ovi diskriminatori su dileje, a ne delije.
    (pravi zvezdas, 29. septembar 2022 17:38)

    # Link komentara

  66. Zvezda..
    Napacenko,Novak je igrao za Partizan.Novak je izjavio da je zahvalan TK PARTIZAN za svoju karijeru.A vi Gani crkniten od muke.Novak je na srcu nosio grb Partizana to nemoze nikada da ospori te.
    (Rock, 29. septembar 2022 17:38)

    # Link komentara

  67. To nisu navijači.
    (Gde ja živim, 29. septembar 2022 17:37)

    # Link komentara

  68. Какви паћеници,боље да отерају Терзића...!!!
    (Dejan, 29. septembar 2022 17:37)

    # Link komentara

  69. Kari Pešić je igrao za Partizan.
    (Pištoljević, 29. septembar 2022 17:33)

    # Link komentara

  70. Raduljica nije ništa nažao uradio preka KKCZ, pa da ga ovako tretiraju. Jedini greh ima prema KKFMP, pošto je sa 18 godina raskinuo ugovor sa ovim klubom i presao u KK Partizan. E sada, ako ti navijaci misle da je KKCZ i KKFMP isto, to je njihov problem. Ali nije prijatno mojim prijateljima pravim zvezdašima.
    (djole, 29. septembar 2022 17:33)

    # Link komentara

  71. Jadno.
    (Z, 29. septembar 2022 17:30)

    # Link komentara

  72. E moj Radulja.
    Kad malo bolje razmislim i neka ti je...
    (iskreno, 29. septembar 2022 17:30)

    # Link komentara

  73. mrš bre džukele bezobrazne
    (BZzzzzz, 29. septembar 2022 17:28)

    # Link komentara

  74. meni kao Grobaru odgovara ova nova politika Zvezde :)
    (aca, 29. septembar 2022 17:24)

    # Link komentara

  75. Jel su to one dIleje što su oterali Piksija?! Kao grobar koji pamti Piksija kao fudbalerčinu, a čoveka bez mrlje, ne shvatam prave zvezdaše koji su to dozvolili! Njima je legenda Tvorza???
    (dure, 29. septembar 2022 17:22)

    # Link komentara

  76. A kad ste menjali ime u fmp slavili ste u prijateljskoj protiv Bajerna.
    Znači kad si plaćen nemaš principe.
    (Giljam dade dudureste, 29. septembar 2022 17:20)

    # Link komentara

  77. Nedostaju mi stari Cigani. Ove današnje Delije kao prvo, sve krimos do krimosa, a kao drugo, bahati do (sopstvene) imbecilnosti. Sportski pozdrav svim pravim navijačima bilo kog kluba od Grobara.
    (Dosadnjaković, 29. septembar 2022 17:20)

    # Link komentara

  78. Bože dragi pa ovi bi se odrekli i Rajka Mitića da mogu. Sad na prvoj utakmici da priredimo ovacije cele hale za Raduljicu, da vidi čovek da je dobrodošao i da nijedan pravi zvezdaš nema ništa sa ovakvim nebulozama i glupostima.
    (Milan, 29. septembar 2022 17:10)

    # Link komentara

  79. Aha, pa korektno ipak. Vrsice se sveobuhvatna analiza stranaca, verovatno primenom navijačkih naučnih metoda.
    (Stiven, 29. septembar 2022 17:10)

    # Link komentara

  80. svaki klub postoji i zarađuje na osnovu posete navijača na utakmicama, tako da navijači za svoj novac i Aki pravo da postavljaju uslov koga će da gledaju za svoj novac.
    (UŠATI i stoka, 29. septembar 2022 14:32)

    jel UŠATI zna da i njega potpisujes pored svog imena kad ostavljas koment?
    (aca, 29. septembar 2022 17:07)

    # Link komentara

  81. Za sve ove što laprdaju o "DELIJAMA" kao nekakvim "turskim konjanicima", mala edukacija.
    Reč "DELIJA" je TURCIZAM. Što znači da jeste Turska reč ali ukorenjena u Srpskom rečniku!!! Sama reč "DELIJA" je izvedena iz Turske reči "DELI" što znači LUD. A u Srpskom narodu ona je prihvaćena kao reč kojom se opisuje nečija snaga i hrabrost, tj. u prevodu LUDO hrabar i jak!!! Što na kraju kod Srba dobija značenje,
    JUNAK, tj. DELIJA.
    Toliko o značenju reči "delija"!!!
    (zvezdaš, 29. septembar 2022 17:02)

    # Link komentara

  82. Raduljica ce da vozi klubski autobus

    Sta se primate da ce da igra
    (Kali the greek, 29. septembar 2022 17:02)

    # Link komentara

  83. Ušati ne daju oni svoje pare već im klub daje besplatno ulaznice, plaća im troškove na gostovanjima. A svojim ponašanjem su klubu napravili više milionske štete. Ako neznatne kako se navija nađite klipove sa utakmica od pre 20/30 godina. Real, Milano, Bajern, Benfika...
    (Kosta, 29. septembar 2022 17:01)

    # Link komentara

  84. Zašto plaćamo ovu državu i ove 'klubove'?
    (cirkus, 29. septembar 2022 17:00)

    # Link komentara

  85. Nemoj da ti pricam o Darku Pancevu i Draganu Stojkovicu , Deji Savicevicu kakve su slucajnosti morale da se dese da bi igrali u fk cz
    (nenad, 29. septembar 2022 16:40)

    Gluposti. Nema slučajnosti. Čim Zvezda zove, oni dobro znaju ko je bio najozbiljniji klub u SFRJ.
    Jok, nego će sa Bajrom Župićem da osvajaju Kup Suda udruženog rada.
    (Mali Hijavata, 29. septembar 2022 16:59)

    # Link komentara

  86. Opa drzavo,evo vam jedan pravi primer NACIZMA,i to domaći.Pa izvolte se pozabaviti malo!
    (istina!, 29. septembar 2022 16:59)

    # Link komentara

  87. Dečko počela je škola. Usredsredi pažnju na školu
    Ali malo edukacije. Srpski jezik ima preko 1000 turcizama.Čaršaf,Jorgan,Čorba, Čaj, Pilav.... Kolo Igrale se Delije nastalo u vreme osmanske imperije. Nisu turski konjanici igrali srpsko kolo koje se čulo do Stambola.
    (NY, 29. septembar 2022 16:26)

    "Играле се делије је песма српског учитеља и песника Милорада Петровића Сељанчице. Испевана је у духу српске народне поезије, те је многи погрешно сматрају народном песмом.
    На стихове песме Играле се делије, Божидар Јоксимовић је 1919. године компоновао музику и унео је у своју вокалну свиту Песме из младости."

    Sedi jedan!
    (Kum Žoržo, 29. septembar 2022 16:58)

    # Link komentara

  88. Jbt, koji kreteni
    (Dusan, 29. septembar 2022 16:56)

    # Link komentara

  89. (matori, 29. septembar 2022 16:17)

    Izgleda da su kao vi iz kksns-partizaи
    (Batko, 29. septembar 2022 16:53)

    # Link komentara

  90. Smeta vam Raduljica a ne smeta vam što Čović svoj privatni klub FMP zove Zvezda a vi navijate za tog mutanta iz Železnika ??
    (Gangula lopov Šapić, 29. septembar 2022 16:22)

    2007.
    Ćao
    (Batko, 29. septembar 2022 16:52)

    # Link komentara

  91. Vi ste uveli pravilo. Vi ste kriminalci obicni koji prave zgrade i dobijaju tendere. Nama Raduljica ne smeta.
    (duledudule, 29. septembar 2022 16:49)

    # Link komentara

  92. ovi likovi i onako bojkotuju aba ligu, zašto bi bili bitni ?
    (Saša, 29. septembar 2022 16:49)

    # Link komentara

  93. Raduljica se vratio u svoj FMP. Imate i njegovu izjavu na ovom sajtu "Zvezda je za mene FMP".
    (Perica, 29. septembar 2022 16:49)

    # Link komentara

  94. moralni gmizavac: vama privatnik vodi kk, ne onaj zvanični, nego onaj iz senke finansijer!! Al važno je da ti za Zvezdu, ostaviš komentar!!
    (SAŠA FRANKFURT, 29. septembar 2022 16:49)

    # Link komentara

  95. Ako su ozbiljni, Raduljicu ne bi potpisali.

    Jednostavno.
    (Mrki, 29. septembar 2022 16:47)

    # Link komentara

  96. A šta su oni, neko pravno telo ili bagra?! U svakoj drugoj državi, bili bi manji od mahovog zrna!!
    (SAŠA FRANKFURT, 29. septembar 2022 16:46)

    # Link komentara

  97. Nemoj da ti pricam o Darku Pancevu i Draganu Stojkovicu , Deji Savicevicu kakve su slucajnosti morale da se dese da bi igrali u fk cz
    (nenad, 29. septembar 2022 16:40)

    # Link komentara

  98. opet ove delije izmišljaju toplu vodu? Mi Zvezdaši nećemo da delije dolaze na stadion ili u halu pa moramo da ih trpimo. Muka je svima od njih.
    (Liberty, 29. septembar 2022 16:32)

    # Link komentara

  99. hocete da najurite Gurovica sa severa kad sledeci put bude na utakmici? Kakvi licemeri... i Rajko Mitic je igrao za Partizan a Djokovic trenirao u Partizanu.
    (aca, 29. septembar 2022 14:14)

    Djokovic je i dalje clan TK Partizan sto TK Partizan cini klub sa najvise GS titula na svetu. Novakove + jedna Ane Ivanovic. Cudo do i Novaku ne zabrane ulaz na teren.
    (Deda, 29. septembar 2022 15:54)

    Novak je samo forme radi bio u TK Partizan i ni jedan meč nije odigrao za klub. Tu ga je odvela Jelena Genčić jer je klub bio najbliži mestu stanovanja (Banjica) dok su tereni TK CZ na drugom kraju grada na Karaburmi preko puta stadiona OFK. To je i on sam objasnio
    (Zvezda, 29. septembar 2022 16:29)

    # Link komentara

  100. zao mi je sto Gurovica ovo nije docekalo :-)
    (RoD, 29. septembar 2022 16:27)

    # Link komentara

  101. ti kmetovi zvezdini bas tripuju pakao...ljudi ostali u srednjem veku...sve ih treba pohapsiti i spaliti crveno bele kranove koji grade nelegalne zgrade po beogradu sa novcem od droge...
    (ananecunadeklaravitz !!!, 29. septembar 2022 16:26)

    # Link komentara

  102. Delije, lazni navijaci zvezde, mars od KK. Ostavite to nama koji ga volimo i koji idemo na utakmice da brinemo ko moze a ko ne da dodje u klub. Unistili ste FK kojim upravljate jos od Lukica. Postali smo mali, krimi klub po kome rovari ko kako hoce. primenjujete silu i pretnje kao americki mafijasi. Ne volite vi zvezdu, volite samo pare. Sluzite gospodarima iz politike koji vam daju privilegije da bi bili njihova vojska. Fuj, gadite mi se. Zbog vas ne gledam FK od kad ste oterali Piksija. Ko ste bre vi?
    (steva, 29. septembar 2022 14:48)

    AMIN! Sve si rekao. Kad god se oglase treba samo ovaj tvoj komentar zalepiti. Takj olosh j eleglo zla i kriminala decenijama i decenijama. Ogadili su mi fudbal za sva vremena. Samaraju Pizona, zvizde Piksiju, upadaju sa bakljama u autobus reprezentacije, cute kao zaliveni na tribinala o bilo kom bitnom drustvenom pitanju. Tale se sa dilerima droge i mafijasima. Ucenjuju igrace, uzimaju reket procenat od transfera... OLOSH!
    (Kent, 29. septembar 2022 16:26)

    # Link komentara

  103. NY, 29. septembar 2022 15:42)

    znaci postoji pesma igrale se delije pa je to domaća reč. bitno da si napisao sedi jedan. a domet ne 1 nego 0.
    (posmatrac sa strane, 29. septembar 2022 15:59)

    Dečko počela je škola. Usredsredi pažnju na školu
    Ali malo edukacije. Srpski jezik ima preko 1000 turcizama.Čaršaf,Jorgan,Čorba, Čaj, Pilav.... Kolo Igrale se Delije nastalo u vreme osmanske imperije. Nisu turski konjanici igrali srpsko kolo koje se čulo do Stambola.
    (NY, 29. septembar 2022 16:26)

    # Link komentara

  104. Bitno da je Misko uvalio jos jednog svog igraca sa extra provizijom a ni privatnik iz zeleznika nije ostao bez svog dela kolaca.
    Pozdrav
    (moralni gmizavac, 29. septembar 2022 16:25)

    # Link komentara

  105. Stadion fk Crvena Zvezda nosi ime po coveku koji je nosio dres obadva kluba.
    Nemam problem da ijedan igrac koji poseduje kvalitet igra za Zvezdu,tako je bilo u proslosti takav odnos imam i prema buducem vremenu...a neinformisani neka se informišu po kom igracu su dali ime stadiona pa da povuku ovo saopstenje.
    (Dejan CZ, 29. septembar 2022 16:24)

    # Link komentara

  106. Možete samo da se ložite da ste neke face. Da vas podsetim šta je Radulja pričao pre :

    [link]

    Njemu svaka sreća osim kad igra protiv nas a vi ste za prezir svake vrste!
    (matori, 29. septembar 2022 16:23)

    # Link komentara

  107. Smeta vam Raduljica a ne smeta vam što Čović svoj privatni klub FMP zove Zvezda a vi navijate za tog mutanta iz Železnika ??
    (Gangula lopov Šapić, 29. septembar 2022 16:22)

    # Link komentara

  108. Kakvi ložači!? A ovi će kao da ih slušaju ? Kad ste face što niste zabranili dolazak Radulji? Pa on se direktno ismevao toj vašoj čuvenoj magiji prelaska FMPa u KKCZ i obrnuto. Njemu svaka sreća osim kad bude igrao protiv nas a vi se opredelite: jeste li Terzini i Pudlicini botovi ili samo Vučićevi obožavaoci?
    (matori, 29. septembar 2022 16:17)

    # Link komentara

  109. Ovo stvarno ptevazilazi sve mjere...Volim Zvezdu do ludila..Ali cilj mi je da bude sto bolja..Raduljica je igrac koji moze da bude plodonosan u nasem timu..Fucka mi se gde je igrao..Pa nasih igraca je bilo u PAR koliko hoces...Sta je sledece/da ne igrsju tamnoputi...Par igraca smo vec ranije tjerali...Nerazumno
    (Igor, 29. septembar 2022 16:09)

    # Link komentara

  110. A koji su to navijaci ?
    (Mercedes Petronas F1, 29. septembar 2022 16:08)

    # Link komentara

  111. Delije - Turski konjanici.
    (Momcilovac, 29. septembar 2022 16:01)

    # Link komentara

  112. (NY, 29. septembar 2022 15:42)

    znaci postoji pesma igrale se delije pa je to domaća reč. bitno da si napisao sedi jedan. a domet ne 1 nego 0.
    (posmatrac sa strane, 29. septembar 2022 15:59)

    # Link komentara

  113. Jeli Pero jel gledaš ti televizor.
    Evo ja gledam i vidim povampirili se komunisti.
    (Klaus, 29. septembar 2022 15:55)

    # Link komentara

  114. Ovde kao da navijaci vode politiku kluba, zanima me dali i daju svoje pare?
    (ikis, 29. septembar 2022 15:55)

    # Link komentara

  115. hocete da najurite Gurovica sa severa kad sledeci put bude na utakmici? Kakvi licemeri... i Rajko Mitic je igrao za Partizan a Djokovic trenirao u Partizanu.
    (aca, 29. septembar 2022 14:14)

    Djokovic je i dalje clan TK Partizan sto TK Partizan cini klub sa najvise GS titula na svetu. Novakove + jedna Ane Ivanovic. Cudo do i Novaku ne zabrane ulaz na teren.
    (Deda, 29. septembar 2022 15:54)

    # Link komentara

  116. To si ti isti navijaci koji i ne dolaze na kosarkaske utakmice...A i ne trebaju ovakvi idioti.
    (Bodinn, 29. septembar 2022 15:51)

    # Link komentara

  117. Nista ovo nije sporno me znam zasto toliko dramite, ne mogu navijaci da zabrane ali su rekli svoje misljenje, da ce zvizdati takvim igracima i da ce bojkotovati utakmice, takva atmosfera sigurno nije dobra ni za klub. Koliko primera ima kad su navijaci jednog kluba stopirali transfer jer nisu hteli da vide odredjenog igraca, bilo je primera i u Juventusu i u Mancesteru i u drugim evropskim klubovima, da ne pricam za Lacio kad je bila frka kad je Liverani potpisao jer je tamnoput. Jednostavno ni klubu ne odgovara da navijaci zvizde igracu, niti taj igrac moze da igra kako treba niti atmosfera moze da bude dobra. Kad je Vieri presao iz Intera u Milan, prvo su mu navijaci Intera zapalili lokal pa su ga onda i navijaci Milana isterali iz kluba. Ne kazem da je to dobro ali to se desava svuda, milion je primera kad je uprava poslusala svoje navijace i nije dovela igraca kog oni izricito nisu zeleli,sto je donekle i razumljivo jer se fudbal igra i zbog publike, a i ti sto su tu svaku utakmicu imaju neko pravo glasa, ne kazem da treba da odlucuju, ali svakako je u redu cuti i njihov glas. Tako da pravite od muve slona, a to sto ste vi slavili Mustafu koji je izjavljivao da mrzi Partizan, da mu je krv crveno bela i da ne bi presao tamo ni za milijardu, to je vec nesto drugo.
    (Sub013, 29. septembar 2022 15:50)

    # Link komentara

  118. Zbog vas i vaših ucena oterali ste poštene navijače sa tribina. 2014.god. ucenom ste izjednačili žrtve poplave i okorelog kriminalca Dunjića odajući im počast minutom ćutanja.
    (Kosta, 29. septembar 2022 15:50)

    # Link komentara

  119. Čitam komentare i ponosan sam što 99% piše isto o ovim izrodima, jadnicima, iskompleksiranim lažnim navijačima koji tvrdim nemaju pojma ni ko igra u klubovima, da ne pričam o drugim važnim stvarima, a oni su kao veliki navijači, srce im je uz Zvezdu, da pod uslovom da uz to isto srce idu plaćena putovanja, besplatne karte, i omogućena zarada preko tribina, oni su kao veliki vernici, a polovina ne zna da se prekrsti, oni igrače dele po veri, pripadnosti bivšim klubovima, zemlji porekla, jadna moja Zvezdo i upravo koja to aminuješ jer nemaš snage da oteraš to van stadiona i hala, pa nek sa ulica navijaju za kog hoće, a nek puste normalne ljude da sa porodicom dodju i navijaju zaista iz srca, jer Zvezdu vole čisto i bez predrasuda, kao što to rade pravi navijači velikih klubova, a ne uz silu, pretnje i kriminal pod plaštom lažne privrženosti našoj svetinji ZVEZDI.
    (Miki ciganin, 29. septembar 2022 15:45)

    # Link komentara

  120. Delije, su inace su turski lako oklopni konjanici. to je zancenje te reci, koja nam je ostala od vremena osmanlija. Toliko treba da znate o stubu srpstva, koji nosi to ime
    (PATRIJOTA, 29. septembar 2022 14:30)

    Lupi čovek i ostade živ. Delije u srpskom jeziku znači kršan momak. Jesi li ikada čuo pesmu Igrale se delije na sred zemlje Srbije, sitno kolo do kola čulo se do Stambola. Ili sve Delija do delije sitno kolo šarenije...Ništa ne znaš. Sedi jedan
    (NY, 29. septembar 2022 15:42)

    # Link komentara

  121. Vest taman takva da glodiše zaborave Mitrovicu. Ako.
    (Toto-ko-tunjo, 29. septembar 2022 15:42)

    # Link komentara

  122. da postoji prava uprava trebali bi da se ograde od ovih. s kojim pravom u moje i ime ko zna koliko jos navijaca u pravom smislu te reci oni mogu nesto da odlucuju i postavljaju uslove. molim vas privatizujte sve sto ima veze sa sportom u ovoj zemlji pa da vide sta i kako ce da se pitaju.
    (lux, 29. septembar 2022 15:41)

    # Link komentara

  123. Kad sve navijačke grupe i to svaki navijač ponaosob bude plaćao kartu i o svom trošku prevoz za gostovanja, onda može da se čuje saopštenje. Do tada hitno privatizujte Partizan i Zvezdu.
    (Lale gator, 29. septembar 2022 15:41)

    # Link komentara

  124. Samo da podsetim prisutne da uskoro ulazimo u 2023. godinu. Neki još nisu iz pećina svojih izašli. Šta ja sad pročitah.
    (Bojan, 29. septembar 2022 15:19)

    Čuj pametnjakovića u naletu mudrih misli....
    Zar nije lepši predlog Delija od situacije gde igrači prelaze iz Cz u Pfk i obratno i da to bude standardna praksa?!
    Fudbal gubi na draži, emocija bi vremenom postala plastika i mnogo toga bi izgubilo smisao.
    Sva velika rivalstva među klubovima imaju sličnu praksu a to je da retko kad igrač promeni klub da bi otišao u tabor najvećeg rivala. Znači to se nije radilo samo u pećinsko doba kako ti misliš nego je to nepisano pravilo i dan danas.
    Ne kažem da se nije desilo i da se neće dešavati ali je mnogo lepše ovako.
    Ne kvarite fudbal i navijačku privrženost klubu nekim plaćenicima preletačima!
    (Coa, 29. septembar 2022 15:40)

    # Link komentara

  125. mnogo je više nas normalnih navijača ,rasterati bandu koja sebi daje za pravo da ucenjuje ....
    (zelja, 29. septembar 2022 15:40)

    # Link komentara

  126. Mnogo ljudi govori, idu samo na EL meceve, a na ABA ne dolaze. Koje meceve u EL? Sakupi se par stotina njih, eventualno hiljadu za meceve sa "poznatijim" klubovima. Vecinu publike cine sezonci i ljudi koji sa navijacima veze nemaju. Ovu gamad basket ni ne intersuje, tu su samo kada treba da se divlja ili neka politick agenda izvrsi
    (bvb, 29. septembar 2022 15:40)

    # Link komentara

  127. Boli me uvo. Ne interesuje me ovakav KK a ni FK.
    (n, 29. septembar 2022 15:38)

    # Link komentara

  128. A ne smeta im kada "vođe" navijaca menjaju tabore? To je ok?
    (bvb, 29. septembar 2022 15:36)

    # Link komentara

  129. Pa on se vratio u matični klub da završi karijeru...
    (DjukaDrugi, 29. septembar 2022 15:36)

    # Link komentara

  130. Sa Raduljicom, koji, zadnje tri godine, ne igra ozbiljnu kosarku Zvezda pokazuje svoje ambicije.
    (sin lovca na medvede, 29. septembar 2022 15:36)

    # Link komentara

  131. Moj predlog je da se napravi registar grobara i delija, te da se isti pošalju na prvi front na ispomoć dvema zaraćenim stranama. I ovako su neiživljeni, besposleni, na grbači roditeljima i društvu, vođe im po zatvorima,nemaju više nikakvu ulogu u ovom svetu..
    (Obrad, 29. septembar 2022 15:33)

    # Link komentara

  132. svaki klub postoji i zarađuje na osnovu posete navijača na utakmicama, tako da navijači za svoj novac i Aki pravo da postavljaju uslov koga će da gledaju za svoj novac.
    (UŠATI i stoka, 29. septembar 2022 14:32)
    Pojma ti nemas mali nacisto
    (istina!, 29. septembar 2022 15:29)

    # Link komentara

  133. Slazem se za Raduljicu jel je on olicenje pravog gejlije a ubuduce treba zabraniti dolazak neopredeljenih u nas klub.
    (Zetov advokat, 29. septembar 2022 15:29)

    # Link komentara

  134. Sta ovi rade brate mili, je li ovo moguce
    (Steel, 29. septembar 2022 15:22)

    # Link komentara

  135. Samo da podsetim prisutne da uskoro ulazimo u 2023. godinu. Neki još nisu iz pećina svojih izašli. Šta ja sad pročitah.
    (Bojan, 29. septembar 2022 15:19)

    # Link komentara

  136. Pravilo ne važi ako je istetoviran Čiča. Koji su ovo indijanci.
    P.S. Da ne bude zabune imam pretplatne i za fudbal i za košarku za Zvezdu.
    (Vlada, 29. septembar 2022 15:18)

    # Link komentara

  137. Kakva glupost..ko ste bre vi NAVIJAČI da odlučujete ko i gde će igrati..e zemljo Srbijo…milion svetlosnih godina daleko od civilizacije…
    (Vladan 1977, 29. septembar 2022 15:16)

    # Link komentara

  138. U nekom od članaka o Partizanu sam napisao da je “Partizan” cirkus, ali ovo sa “Zvezdom” je cirkus na kub.
    (XXX, 29. septembar 2022 15:13)

    # Link komentara

  139. U nekom od članaka o Partizanu sam napisao da je “Partizan” cirkus, ali ovo sa “Zvezdom” je cirkus na kub.
    (XXX, 29. septembar 2022 15:13)

    # Link komentara

  140. U nekom od članaka o Partizanu sam napisao da je “Partizan” cirkus, ali ovo sa “Zvezdom” je cirkus na kub.
    (XXX, 29. septembar 2022 15:12)

    # Link komentara

  141. Još jedan dokaz koliko ste zaostali.
    (iskreno, 29. septembar 2022 15:12)

    # Link komentara

  142. Zamislite da navijaci Reala izdaju saopstenje i naredjuju Florentinu Perezu da ne sme da dovede Adama Hangu naprimer...
    Pa kakva smo mi banancina od drzave.
    (Ragina Glava, 29. septembar 2022 13:06)

    Lepo su naglasili da stranci mogu, ali će proceniti od slučaja do slučaja.
    (Ilija Dukić, 29. septembar 2022 15:11)

    # Link komentara

  143. Ko je vlasnik kluba, i ko može da određuje ko će da igra? Ko voli Zvezdu uvek će navijati bez obzira na rezultate i na to ko igra.
    (djole, 29. septembar 2022 15:09)

    # Link komentara

  144. Oni ucenju klub, tako sto posle nece da dodju na utakmice ili zvizde protiv cz, to isto rade I grobari! Svi oni isti!
    (Kontras, 29. septembar 2022 15:09)

    # Link komentara

  145. Hahahahaha koji cirkus! ???
    (JWick, 29. septembar 2022 15:07)

    # Link komentara

  146. AAHAHAHAH kome zaista trebaju takvi navijaci? Da li su oni Uprava ili profesionalni treneri, ako ume da igra kosarku koga briga da li je igrao za seniore Cibone, Splita, Olimpijakosa, Zvezde, Partizana, Fenerbahcea itd. Naravno Divac kad je igrao u Zvezdi nikom nije smetalo, a i sto bi?
    (Vroom kadme opije, 29. septembar 2022 15:06)

    # Link komentara

  147. A sto bi se navijaci uopse pitali? Njih treba da zanimaju samo pobede. Niti su vlasnici, niti finansijeri kluba, niti su sta ulozili.. Ako im se ne svidja, slobodni su da navijaju za druge, i da tamo kupuju karte. A samo se uspesi pamte.
    (Dali Bocek, 29. septembar 2022 15:05)

    # Link komentara

  148. Vreme je došlo da se klubovi ograde od ovakvih navijača i u Zvezdi i u Partizanu. Koliko su samo kazni platili klubovi zbog nekulturnih i bahatih navijača! Na svakoj utakmici ko god remeti red treba uhapsiti i zabraniti pristup utakmicama pa će se stanje valjda popraviti.
    (Dragan - Sava, 29. septembar 2022 15:04)

    # Link komentara

  149. Очекујемо да управа клуба хитно изда саопштење да неће ни слушати ни послушати захтеве тих "Делија".
    (има још навијача, 29. septembar 2022 15:03)

    # Link komentara

  150. Kad će privatizacija klubova ali stvarno?
    (Šta se čeka decenijama?, 29. septembar 2022 15:02)

    # Link komentara

  151. Svasta
    (Samo kažem, 29. septembar 2022 15:01)

    # Link komentara

  152. To se valjda podrazumeva, a i ne razumem igraca koji sa jednakim zarom moze da igra i za Partizan i za nas, nisu obicni klubovi.
    (Master Yoda, 29. septembar 2022 14:59)

    # Link komentara

  153. Prihvalitili da godinama navijaju za Fmp a sad im smeta Raduljica, cirkus
    (Admiral, 29. septembar 2022 14:59)

    # Link komentara

  154. A najjaca izjava da ce sto se tiče stranaca videti sta i kako? Kao da njih boli ..... i za jedne i za druge
    (Tako je kako je, 29. septembar 2022 14:58)

    # Link komentara

  155. Kupite svoj klub pa dovodite koga zelite!
    (moralni gmizavac, 29. septembar 2022 14:58)

    # Link komentara

  156. Delije,grobari jako veliki polusvet
    (Tako je kako je, 29. septembar 2022 14:56)

    # Link komentara

  157. Delije hahahahaha!
    Pravoslavni talibani!
    (dragan, 29. septembar 2022 14:55)

    # Link komentara

  158. kako je ovo jadno...
    (milan, 29. septembar 2022 14:55)

    # Link komentara

  159. Ko ste bre vi da odlucujete u ime svih Zvezdasa? Kakvo je bre ovo ludilo?
    (Kum, 29. septembar 2022 14:51)

    # Link komentara

  160. Navijači postavljaju pravila upravi kluba?
    Stvarno ne mogu da verujem, da je do dogovora došlo.
    (Metnem, 29. septembar 2022 14:50)

    # Link komentara

  161. Oni su odlučili???
    Ovo je vrh.. Znači navijači odlučuju ko sme a ko ne sme da dolazi u nas klub... Haos...
    (mile76, 29. septembar 2022 14:50)

    # Link komentara

  162. Delije, lazni navijaci zvezde, mars od KK. Ostavite to nama koji ga volimo i koji idemo na utakmice da brinemo ko moze a ko ne da dodje u klub. Unistili ste FK kojim upravljate jos od Lukica. Postali smo mali, krimi klub po kome rovari ko kako hoce. primenjujete silu i pretnje kao americki mafijasi. Ne volite vi zvezdu, volite samo pare. Sluzite gospodarima iz politike koji vam daju privilegije da bi bili njihova vojska. Fuj, gadite mi se. Zbog vas ne gledam FK od kad ste oterali Piksija. Ko ste bre vi?
    (steva, 29. septembar 2022 14:48)

    # Link komentara

  163. Od kada ovi fudbalski, navijači iz koristi prate basket. Za mene kao osobu koja voli basket, a fudbal ne, pogotovo nas, je dobrodosao svako u KK Crvena Zvezda ko ima kvalitet i ko ce da se bori za taj sveti grb. Sportski pozdrav
    (RSCZ, 29. septembar 2022 14:44)

    # Link komentara

  164. Ne sećam se da ste ovako pričali kada vam je vaterpolo klub Partizan poklonio igrače da se ne biste ugasili.
    (krle, 29. septembar 2022 14:44)

    # Link komentara

  165. Čuj Delije da odredjuju ko može a ko ne može u klub. Jedini kriterijum može i treba da bude kvalitet. Jesu možda kupili akcije kluba? Ovo samo može u Srbiji.
    (Duci, 29. septembar 2022 14:43)

    # Link komentara

  166. Jadni "suporteri"! Samo se ovakve stvari dešavaju u Srbiji.. Banana država a i klubovi. Ozbiljan klub nebi nikad primio takve polukriminalce u diskusije!

    Jadno! Raduljica dobro došao!
    (HanSolo, 29. septembar 2022 14:42)

    # Link komentara

  167. teska bolestina
    (veljko, 29. septembar 2022 14:40)

    # Link komentara

  168. "Delije" pričale sa upravom – Raduljica je poslednji bivši igrač Partizana u Zvezdi




    Koliko je narod koštalo taj vaš oprost što za izjavu da je CZ u stvari FMP?
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 29. septembar 2022 14:40)

    # Link komentara

  169. Hahahah…ahah a
    Navijaci blizanaca naredjuju upravi kakve transfere smeju a kakve ne da vrse.
    Pa nema dalje od ovoga.
    Zamislite da navijaci Reala izdaju saopstenje i naredjuju Florentinu Perezu da ne sme da dovede Adama Hangu naprimer...
    Pa kakva smo mi banancina od drzave.
    (Ragina Glava, 29. septembar 2022 13:06)

    Ne mešaj nas sa ovim limenim!
    (Jaaaa, 29. septembar 2022 14:40)

    # Link komentara

  170. nisam siguran da li je ovo smesno ili zalosno.
    ipak mislim da je vise zalosno
    (rv, 29. septembar 2022 14:40)

    # Link komentara

  171. Bolest nije sve sto boli
    (Dunning-Kruger, 29. septembar 2022 14:38)

    # Link komentara

  172. A ja bih da se uvede pravilo da "navijači" nemaju nikakav uticaj na to ko dolazi u klub. Da probamo da budemo normalni. Ja sam protiv dolaska Raduljice iz nekih objektivnih razloga (prestao je odavno da se bavi ozbiljnom košarkom), a ovi dileri samo šire mržnju.
    (Stomak, 29. septembar 2022 14:37)

    # Link komentara

  173. Гњиде задригле, неписмене, наркомани, силоватељи, убице и крволоци да захтевају нешто од Звезде?

    Од Звезде коју сам волео као дете, остало је само име.

    Ни Партизан није ништа бољи (невоља и слични), али за тај клуб никад нисам ни марио.
    (гњиткиња, 29. septembar 2022 14:37)

    # Link komentara

  174. ZAUVEK ZVEZDAS, NIKAD DELIJA!!!
    (ja, 29. septembar 2022 14:35)

    # Link komentara

  175. Predsednik tresnu ispred brka pun šljem sperme
    Reče – doktore brzo s ovime u frižider da mi ne ugine pleme
    Odma’ me operišite i od mene napravite ženu
    Pa mi ubrizgajte ovu moju punjetinu

    Nada se da će odma’ ostat’ u drugom stanju
    Da bude muško, doktori primiše k znanju
    A sin totalitarno i etnički čist
    Biće idealan za političku kampanju
    (Rumba King, 29. septembar 2022 14:33)

    # Link komentara

  176. svaki klub postoji i zarađuje na osnovu posete navijača na utakmicama, tako da navijači za svoj novac i Aki pravo da postavljaju uslov koga će da gledaju za svoj novac.
    (UŠATI i stoka, 29. septembar 2022 14:32)

    # Link komentara

  177. Pa ne znam odakle takvo shvatanje da igrač Partizana ne bi trebalo da igra u Zvezdi. Pa ako je korektan čovek i dobar igrač zašto da neigra. Ja bih bio jako srećan kada bi recimo igrač ljudskih kvaliteta i igračkih kao recimo Novica Veličković došao u Zvezdu..

    I u fudbalu smo bili najjači kada su najbolji igrači bivše Jugoslavije igrali u Zvezdi..Bez obzira na nacionalnost. I mnogi su bas ljubimci navijača.. Musemic, Halilovic, Sead Susis, Prosinečki, Pancev, Sabanadzovic, Najdoski...

    A možda su i ti igrači u mladosti i navijali za Zvezdu. I dugačak je spisak onih koji su kao mladi navijali za Zvezdu.. Medju njima su i Željko Obradović, Zoran Savić, Novica Veličković, Strahinja Pavlovic i mnogi drugi.
    (realan zvezdas, 29. septembar 2022 14:32)

    # Link komentara

  178. Delije, su inace su turski lako oklopni konjanici. to je zancenje te reci, koja nam je ostala od vremena osmanlija. Toliko treba da znate o stubu srpstva, koji nosi to ime
    (PATRIJOTA, 29. septembar 2022 14:30)

    # Link komentara

  179. Uveli smo pravilo haha
    Uzas...

    Ne zele bivse igrace Partizana, ne zele Hrvate, Bosnjake, Albance.
    Ima jos tko da nije dobrodosao u tom klubu?
    (josip_zg, 29. septembar 2022 14:30)

    # Link komentara

  180. A koga je to Zvezda dovodila od bivsih igraca Partizana u kosarci? Znam za Kinzija i Gista a od domacih ne mogu nijednog bivseg da se setim.
    (aca, 29. septembar 2022 13:36)

    Evo ja sam Partizanovac, koliko na brzinu mogu da se setim...Dalipagić, Divac, Lukovski, Vlada Đokić, Oliver Popović, Gurović, Boris Bakić, Sava Lešić, Samardžijski...ima sigurno još.
    (Geda, 29. septembar 2022 14:29)

    # Link komentara

  181. Kazu oni koji bojkotuju regionalnu kosarkasku ligu a zalazu se za regionalnu fudbalsku. Koji kada treba da podrze klub okrenu ledja i bojkotuju utakmice. I oni sebe nazivaju pravim navijacima, oni mogu da odredjuju ko ce da igra. More, sve to van hale i a u pm. Samo porodicne ljude u halu, prave navijace, simpatizere i ljude koji nece svojim ponasanjem da pune kasu evrolige i fibe.
    (Arkadius, 29. septembar 2022 14:29)

    # Link komentara

  182. Znači oprostili su mu ono "Oni su za mene FMP"?
    (Gazda, 29. septembar 2022 14:28)

    # Link komentara

  183. Kažu, neće da prave probleme zbog Raduljice.
    (Parni valjak, 29. septembar 2022 14:27)

    # Link komentara

  184. Cuj ti njih, oni ce da zabrane.
    (Dzo, 29. septembar 2022 14:26)

    # Link komentara

  185. AMIN!
    (tranzicija, 29. septembar 2022 14:23)

    # Link komentara

  186. Ni Raduljica ne bi nikad došao u Zvezdu nego se vratio pred penziju u matični klub FMP, dužni mu pare od prethodnog ugovora, kao i većini drugih, pa će ovako lakše da ih izvuče.
    (Stjepan Supanc, 29. septembar 2022 14:00)

    Da bi bio ironičan treba da imaš nešto u glavi.
    Ti nemaš.
    Šta ćeš...
    (Batko, 29. septembar 2022 14:22)

    # Link komentara

  187. niko ne može da zabrani kako će se zvati fmp
    (junior

    Reče nam navijač kluba koji je jedini ZVANIČNO promenio ime u partizanIgokea!!!
    Koja ironija!!?
    (Aster Blistok, 29. septembar 2022 14:22)

    # Link komentara

  188. A koga je to Zvezda dovodila od bivsih igraca Partizana u kosarci? Znam za Kinzija i Gista a od domacih ne mogu nijednog bivseg da se setim.
    (aca, 29. septembar 2022 13:36

    Divac, Gurovic...
    (Miroljub, 29. septembar 2022 14:22)

    # Link komentara

  189. IZBACITE DELIJE
    (xd, 29. septembar 2022 14:19)

    # Link komentara

  190. Jesu to one Delije sa treninga?
    (Delije Knin, 29. septembar 2022 14:19)

    # Link komentara

  191. Raduljica nemam problem s tim gde je igrao i slično..... Mene više zanima šta će nam toliki centri?
    —Gomilamo centre a na pleju škripi žestoko.
    -ovaj Adams ništa nije pokazao u pripremama.... Marković bolji od njega.... Ivanović videćemo kako će ići.
    - Treba i pouzdan šuter kao Bili Beron!
    —mnogo se vise očekivalo od nekih igrača, jako razočaravajuće za sada.
    -Odbrana, preuzimanje igrača sve škripi.
    -Napad sve nerezonski.
    -Olimpijakos otkrio sve slabosti.
    -Na kraju trener ima brdo posla a za sada nije pokazao da ima potencijal da upravlja timom.
    (zoran, 29. septembar 2022 14:18)

    # Link komentara

  192. Ništa, nije im problem da javno kažu da su bolesni.
    Nije im sveta Srbija nego zvezda i to samo kako par kriminalaca sa severa želi...
    Sportski, nema šta.....baš puno veze sa rečju "sport" imaju....
    (Idi begaj, 29. septembar 2022 14:17)

    # Link komentara

  193. A sto vas uopste interesuje ko dolazi u klub kao igrac kada vas u ABA ligi uopste nema na tribinama, a u EL takodje dolazite u veoma malom broju? I ko ste pa vi da govorite ko sme a ko ne sme da dodje u Zvezdu?
    (Gossa placa Zeljko 89, 29. septembar 2022 14:16)

    # Link komentara

  194. Mene živo interesuje koji je njihov stav o Deji Savićeviću koji je jedan od najvećih "Grobara" u Podgoricu i čija je cijela familija crno-bijela. Da li možda zato nije postao Zvijezdina zvijezda, iako je to morao biti?
    (Nikšićko ladno, 29. septembar 2022 14:16)

    # Link komentara

  195. Covek se vratio u klub gde je ponikao (Fmp),cemu frka?
    (cosigliere, 29. septembar 2022 14:15)

    # Link komentara

  196. Hahahahaha, a da im je došao Veseli, Bogdan, Luča, Bertans, Jaramaz, druga priča bi bila...a Milutinovu bi spomenik digli za života...
    (ugansko-uptarsko licemerje, 29. septembar 2022 14:15)

    # Link komentara

  197. hocete da najurite Gurovica sa severa kad sledeci put bude na utakmici? Kakvi licemeri... i Rajko Mitic je igrao za Partizan a Djokovic trenirao u Partizanu.
    (aca, 29. septembar 2022 14:14)

    # Link komentara

  198. Шта су ти навијачи, већински акционари Звезде, па да их питају кога ће да доведу у клуб?! Ја сам вишедеценијски Звездаш и тврдим да је Радуљица дободошао, као и сваки други играч кад неко стручан процени да је потребан клубу!!!
    (Бојан, 29. septembar 2022 14:13)

    # Link komentara

  199. Bojkotovci odredjuju ko može a ko ne može da dodje u klub.
    (Back in Black, 29. septembar 2022 14:13)

    # Link komentara

  200. pa Radonjić je partizanov pa igrao u Zvezdi..
    (tompus, 29. septembar 2022 14:12)

    # Link komentara

  201. Ni prvi ni poslednji igrač koji je igrao za oba kluba. Tako i treba.
    Bitno je da dolaze oni koji žele i za koje Uprava proceni da je potreban.
    Dobrodošao!!!
    (Sike, 29. septembar 2022 14:10)

    # Link komentara

  202. A mlade igrače da kradete,to možete... Kakvo licemerje.
    (Fly, 29. septembar 2022 14:09)

    # Link komentara

  203. Covek se vratio u klub u kom je ponikao, ne znam zašto to navijacima Crvene Zvezde smeta..
    (PredragDrobnjak, 29. septembar 2022 14:08)

    # Link komentara

  204. Ej vođe a jel može ovi tipa Filip "Nikad protiv Partizana" Petrušev?
    (Srle, 29. septembar 2022 14:07)

    # Link komentara

  205. To ovi sto pola utakmica ne dolaze?
    (vp, 29. septembar 2022 14:07)

    # Link komentara

  206. Da ih zamolimo da onda igra u Zvezdi neki isluženi stranac.
    (Dragan, 29. septembar 2022 14:06)

    # Link komentara

  207. Debili, kakav raspad zvezde na svim nivoima. U upravi seljačine, lopovi i kreteni. Na tribinama kriminalci, debili i moroni. Totalni raspad, sledi tužan kraj posle duge i teške bolesti....
    (stara ciganštura, 29. septembar 2022 14:06)

    # Link komentara

  208. Hahahahahaahahahahah
    Da li je ovo realno? :D
    Ahahahahahahahahahahah tragi-komedija ahahaha
    (bob, 29. septembar 2022 14:06)

    # Link komentara

  209. Au kakva boleština...
    (balkanbojo, 29. septembar 2022 14:05)

    # Link komentara

  210. Delije, ajde malo navijajte za nekog drugog.
    Pored vas Zvezdi ne trebaju neprijatelji.
    (KolPorter, 29. septembar 2022 14:04)

    # Link komentara

  211. Veliki sam zvezdaš ali ovi mi se gade, DILEJE a ne DELIJE
    (aaaauuuu breeee, 29. septembar 2022 14:04)

    # Link komentara

  212. A može od Cz da postane FMP i obrnuto?! Ma daj više...
    (Giordano Vizopraći, 29. septembar 2022 14:00)

    # Link komentara

  213. Gluposti!!!
    (Nebojša, 29. septembar 2022 14:00)

    # Link komentara

  214. Ni Raduljica ne bi nikad došao u Zvezdu nego se vratio pred penziju u matični klub FMP, dužni mu pare od prethodnog ugovora, kao i većini drugih, pa će ovako lakše da ih izvuče.
    (Stjepan Supanc, 29. septembar 2022 14:00)

    # Link komentara

  215. Kakvo ludilo mozga, kakvo razmisljanjs. Kada mislim da smo dotakli dno, uvek me nesto jos iznenadi.
    (janko, 29. septembar 2022 14:00)

    # Link komentara

  216. cirkus
    (?, 29. septembar 2022 13:54)

    # Link komentara

  217. Ne primamo Srbe u nas "nacelno srpski" klub!

    Zvuci razumno!
    (Steve, 29. septembar 2022 13:53)

    # Link komentara

  218. Hahaha... Navijaci ce prihvatiti, razgovarali sa upravom... Hahaha
    (ue, 29. septembar 2022 13:52)

    # Link komentara

  219. hahahahah
    (lol, 29. septembar 2022 13:51)

    # Link komentara

  220. Каке везе има штоје игро за партизан једну сезону. Очему се ради па није партизан страни клуб па да немогу њихови бивши играчи да играју. Ево примера Стојић је изјавио да навија за звезду а цени партизан јер игро ту Милко Ђуровски реко да му је звезда у срцу и неможе да избрише али цени партизан јер игро у њему Кад би све набрајали билоби предуго списак . Само да посетим на далипагића Кићановић Васовића Марића Катића и тако даље.
    (zdravko, 29. septembar 2022 13:49)

    # Link komentara

  221. Evo i ja bih da malo upravljam Liverpulom jer sam njihov navijac. Upravo im pisem koga da dovefu i pojacaju srednji red. Mnogo si se opistivi.
    (View, 29. septembar 2022 13:48)

    # Link komentara

  222. Da,da,idete na evroligu a bojkot ABA,a samo sampion Abe ide u evroligu,znaci mi obicni navijaci smo uvek tu a vi kada je evroliga,da se ja pitam mozete da dolazite samo na domace prvenstvo.
    (gvozdje79, 29. septembar 2022 13:47)

    # Link komentara

  223. ako vam se nesvidja navijajte za drugi klub.
    (mare, 29. septembar 2022 13:47)

    # Link komentara

  224. Da,da,idete na evroligu a bojkot ABA,a samo sampion Abe ide u evroligu,znaci mi obicni navijaci smo uvek tu a vi kada je evroliga,da se ja pitam mozete da dolazite samo na domace prvenstvo.
    (gvozdje79, 29. septembar 2022 13:46)

    # Link komentara

  225. Tražili ste, glasajte
    (g, 29. septembar 2022 13:45)

    # Link komentara

  226. Jel to važi i za navijače i njihove vođe ili samo za igrače?
    (profesionalni navijač zvezde, 29. septembar 2022 13:45)

    # Link komentara

  227. Pa carevi kada bi bili prvaci Evrope u vaterpolu da vam nisu igrali bivši igrači Partizana.Licemerno,jadno a jasan pokazatelj kakva smo mi država.Ejjjj.Veliki mulj .
    (Q, 29. septembar 2022 13:45)

    # Link komentara

  228. Ugasite svetlo.
    (popov, 29. septembar 2022 13:44)

    # Link komentara

  229. Da se zna ko je pravi gazda i ko odlucuje o svemu.
    (Fam, 29. septembar 2022 13:44)

    # Link komentara

  230. Bivši igrači Zvezde dobrodošli su u Partizan, kao i svi ostali za koje stručnim štab proceni da su klubu korisni.

    Opraštamo vam unapred vašu ružnu prošlost.

    A inače, interesantno je da su naglasili da neće seniore. Znaju da su njihove najveće legendr Partizanovi klinci bili. Ha ha ha
    (Džingis Man, 29. septembar 2022 13:44)

    # Link komentara

  231. Videcemo od situacije do situacije... Hahahaha, mi smo dotakli dno dkao drustvo
    Nisam za dovođenje Raduljice iz sportskih razloga, ali da Delije odlučuju ko može da dođe a ko ne, to je nedopustivo
    (dzobs, 29. septembar 2022 13:43)

    # Link komentara

  232. Ladno su napisali da imaju malo više razumevanja....ahahahahah. Ne može iz Partizana...al ajd, može ako je stranac, on to ne razume....stubovi srpstva, nema šta.
    (Salle, 29. septembar 2022 13:43)

    # Link komentara

  233. Hahaha lepo sam se nasmejao ako nista, mi bolje nismo ni zasluzili kao drzava i drustvo
    (Dragan, 29. septembar 2022 13:42)

    # Link komentara

  234. ko su oni da odlučuju o tome.
    (peki, 29. septembar 2022 13:42)

    # Link komentara

  235. A ђе сте на утакмице, Делије??
    (дс1989, 29. septembar 2022 13:42)

    # Link komentara

  236. Kakve budale. Ljudi igraju za novac a ne iz ljubavi prema nekom klubu. Luis Figo je igrao i za Real i Barsu. Pa šta
    (a, 29. septembar 2022 13:40)

    # Link komentara

  237. Ako je fond sportista smanjen, onda u redu. U fudbalu je smanjen, ali u košarci nije, i tako.... pa čoveče ko piše ovo... Taj neko odlučuje o nečemu ej... Ludilo mozga...
    (djoka, 29. septembar 2022 13:40)

    # Link komentara

  238. Ovo nema ni u Zimbabveu samo u Srbiji navijaci odredjuju ko dolazi u klub. Nemam nista protiv da bilo ko cak i navijaci imaju svoje klubove ali neka ih osnivaju i vode privatnim sredstvima. Ovo da drzava finansira a navijaci upravljaju je bizarno.
    (ButterFly, 29. septembar 2022 13:40)

    # Link komentara

  239. ići će ljudi od slučaja do slučaja...sunce ti zarano
    (KKP, 29. septembar 2022 13:40)

    # Link komentara

  240. Nisu "Delije" pričale sa upravom, nego su delije "pričale" sa upravom.
    (Jel jasno bre!?, 29. septembar 2022 13:39)

    # Link komentara

  241. Ja sam Zvezdas ali ko ste bre vi da pricate koga ce da dovede uorava i trener a koga ne, da sam na mestu uorave vise mi ne bi usli u halu u zivotu, da odredjujete mozete ko ce doci u vase dvoriste a ne u sportski klub.
    (Marko, 29. septembar 2022 13:39)

    # Link komentara

  242. Navijači?
    "Navijači"?

    Jezivo...
    (No1e, 29. septembar 2022 13:38)

    # Link komentara

  243. Navijaci su "UVELI PRAVILO".....toliko o tome....
    (kima, 29. septembar 2022 13:37)

    # Link komentara

  244. Strasno, ne verujem sta citam.
    (Dzeronimo, 29. septembar 2022 13:37)

    # Link komentara

  245. A koga je to Zvezda dovodila od bivsih igraca Partizana u kosarci? Znam za Kinzija i Gista a od domacih ne mogu nijednog bivseg da se setim.
    (aca, 29. septembar 2022 13:36)

    # Link komentara

  246. niko ne može da zabrani kako će se zvati fmp
    (junior, 29. septembar 2022 13:36)

    # Link komentara

  247. Ово је безобразлук такозваних навијача, какве везе има где је ко играо, ако је добар и користан играч. Само ко од нас је могуће да навијачи - хулигани одлучују о оваквим стварима, а ко пита за нешто нас нормалне навијаче који долазимо на утакмице са плаћеним картама и није нам то професија која нам доносимо материјалну корист.
    (Зоран, 29. septembar 2022 13:35)

    # Link komentara

  248. A jeste ovo debilski, nema sta. Prelazili su i bivsi igraci CZ u Partizan, pa sta? Bolji smo klub, logicno. Od Milka Djurovskog pa da ne nabrajam dalje...Mi se ne bunimo, kakav stav! Ne mozes ti nekog da zabranis da predje u bilo koji klub zato sto je ta osoba bila u proslosti sa drugim klubom. Da li ste vi normalni?
    (Grobar, 29. septembar 2022 13:35)

    # Link komentara

  249. Ha ha ha
    (Beli, 29. septembar 2022 13:35)

    # Link komentara

  250. mislim da ste pogresili rec koju cete staviti pod navodnike.
    Delije "pričale" sa upravom – Raduljica je poslednji bivši igrač Partizana u Zvezdi, mislim da bi ovako trebalo da glasi naslov. Kad nekome pretis to moze da se okarakterise kao "pricali smo" a ne- pricali smo.
    (aca, 29. septembar 2022 13:33)

    # Link komentara

  251. Ako mozete i ovde da nas postedite dolaska to bi isto bilo sjajno. Imate sa zvezdanom vaznija posla
    (brmbe, 29. septembar 2022 13:32)

    # Link komentara

  252. Ahahaha, pa ovo je za rubriku Verovali ili ne!
    Da li je realno da nazovi navijaci odrdjuju ko ce doci u klub???
    Napredno dno dna nema sta!
    (ju123, 29. septembar 2022 13:32)

    # Link komentara

  253. Radonjic je bio samo u juniorima partizana, kao Bosančic, Dimitrijevic…. Nema kraja ludilu iz rupe
    (naivko, 29. septembar 2022 13:32)

    # Link komentara

  254. а човек поникао у ФМП :)))
    (мишо, 29. septembar 2022 13:32)

    # Link komentara

  255. Stidim se ovog saopstenja kao najvatreniji navijac Zvezde!
    (ShooBeeDoo, 29. septembar 2022 13:30)

    # Link komentara

  256. Sta se ovi bune kad 20 godina bojkotuju kosarkaski klub,sta ih briga ko igra kad ne dolaze na utakmice.
    (Sotir zvani djubre, 29. septembar 2022 13:30)

    # Link komentara

  257. Raduljica uopste nije bio igrac partizana.On je dosao kao pozajmljen igrac iz Efesa i to nepunu sezonu.Nikad se nije deklarisao ni kao grobar ni delija.On je sasvim drugi slucaj a interesantno da se nisu bunili za Gurovica,koji je takodje igrao sezonu u omrazenom partizanu,pre nego sto je dosao u voljeni klub.Neka se navijaci ne mesaju u politiku kluba.
    (Realno, 29. septembar 2022 13:30)

    # Link komentara

  258. Ko su navijci da se pitaju ko ce da igra? Sramota!
    (Nemanja, 29. septembar 2022 13:30)

    # Link komentara

  259. "nisu dobrodosli u nas klub"...

    dijagnoza
    (nevski, 29. septembar 2022 13:30)

    # Link komentara

  260. Da je došao Veseli nikakav problem ne bi bio.
    (game over, 29. septembar 2022 13:30)

    # Link komentara

  261. A, šta kažu "navijači", jel važi isto pravilo i za njih? Ko je npr. jednom bio vođa "navijača" jednog kluba može li, preko noći, da postane vođa drugog? Ili će se ići od dosijea do dosijea...pardon, htedoh reći... od slučaja do slučaja?
    (Car Trojan, 29. septembar 2022 13:30)

    # Link komentara

  262. Para vrti gde burgija neće... Znam toliko igrača koji navijaju za jedan od ta dva kluba, a igraju ili su igrali za drugi klub. Cast izuzecima, ali 90 % ljudi bi za novac otišli da igra za drugi klub. Ipak je to karijera i novac, ne gledaju na to kao mi...
    (,,, 29. septembar 2022 13:26)

    # Link komentara

  263. kazu oni koji nedolaze na utakmice bas me interesuje koliko njih ce biti protiv MZT-a verovatno niko ali zato hoce za sve da se pitaju
    (zvezdas, 29. septembar 2022 13:25)

    # Link komentara

  264. CKSKJ.
    (Zoran, 29. septembar 2022 13:25)

    # Link komentara

  265. Koji vi..!? Ko ste vi!?
    (Bora Jovanovic novinar, 29. septembar 2022 13:25)

    # Link komentara

  266. " A za potencijalne strance ćemo ići od slučaja do slučaja"

    Covece, navijaci ce ici od sluccaja do slucaja.

    Ja ne razumem zasto onda da u SD Crvena Zvezda uopste postoji ta skauting ili kakva vec sluzba, dajte to nek Delije rade odmah, zasto dupli posao, vi samo dajte pare.
    (nenad, 29. septembar 2022 13:25)

    # Link komentara

  267. Aha, Raduljica moze, a posle ne. Dobar biznis, ultra kop da bude ponosan.
    (Xman, 29. septembar 2022 13:21)

    # Link komentara

  268. Dodjite rodjaci u halu i podrzite klub. Manite me vaših saopštenja!
    (Spale, 29. septembar 2022 13:21)

    # Link komentara

  269. Najtragicniji aspekt ovde je da je ovo otvoreno saopstenje za javnost, predstavljajuci ovakvu praksu kao neskrivenu i normalnu.
    (Ja, 29. septembar 2022 13:21)

    # Link komentara

  270. A Kori Volden je mogao?
    (kengurko, 29. septembar 2022 13:20)

    # Link komentara

  271. Ja sam navijac KKZC i voleo bih da vidim i Bogdanovica pa i Zeljka Obradovica u KKZC i nista mi ne bi smetalo kao sto mi ni Omic koji je ginuo za nas dres i grb nije smetao. Ovo je debilitet saka “navijaca” odredjuje koga cemo i da li cemo potpisati, ako im se ne svidja ne moraju da gledaju. Definitivno sve vise zelim da se klubovi privatizuju i da se i politika i ovakvi navijaci oteraju od oba kluba i iz sporta.
    (neko iz mase, 29. septembar 2022 13:20)

    # Link komentara

  272. kakav problem lik potpisao za fmp
    (kilijan, 29. septembar 2022 13:19)

    # Link komentara

  273. Sad ce Goss da botuje za gazdu.
    (DELIJA bosanceros, 29. septembar 2022 13:18)

    # Link komentara

  274. "Država" Srbija u jednom saopstenju...
    (Cile, 29. septembar 2022 13:17)

    # Link komentara

  275. Građevinari, a "ideolozi".
    (Goran, 29. septembar 2022 13:17)

    # Link komentara

  276. Tako je bre, zna se ko konanduje u FK i KK. Ne moze da se radi tek tako sta se hoce. He he!
    (pastaimapastaima@gmail.com, 29. septembar 2022 13:17)

    # Link komentara

  277. Hvala Bogu imamo patriote da vode racuna o klubu.

    Za one sa IQ
    (KKok, 29. septembar 2022 13:14)

    # Link komentara

  278. Sta bre ljudi svaka cast? Pa ko vodi klub?
    (borisc, 29. septembar 2022 13:13)

    # Link komentara

  279. VI STE UVELI PRAVILO ?????

    VI STE OBAVILI RAZGOVOR SA UPRAVOM ???

    kako sam sretan sto vise nisam deo placenicke grupe....
    (pravi ZVEZDAS - DELIJA NIKAD, 29. septembar 2022 13:13)

    # Link komentara

  280. Vi niste navijaci Zvezde ,vi ste interesna grupa.
    (Bari, 29. septembar 2022 13:12)

    # Link komentara

  281. U pravu ste!
    (Slažem se, 29. septembar 2022 13:12)

    # Link komentara

  282. Ogoljeni fasizam . Situacija, samo smo mi u pravu, bice onako kako mi kazemo. Niko nam nista ne moze. Ko su "delije". Ko im je bio vodja ? E, Srbijo sta si docekala.
    ("Dijagnosticar" Nis, 29. septembar 2022 13:12)

    # Link komentara

  283. Banda odlucuje ko ce doci u Crvenu Zvezdu!Pa zaista smo dotakli dno.
    (Wolf, 29. septembar 2022 13:11)

    # Link komentara

  284. HAhhHAHAHAHAHAHHhahHAhahahaHHAHAHha cirkus od kluba i navijaca!
    (Grobar, 29. septembar 2022 13:09)

    # Link komentara

  285. Molim? Navijaci rekli da je ovo pislednji igrac iz partizana? Navijaci?
    (sone, 29. septembar 2022 13:09)

    # Link komentara

  286. Smehotres...
    (laza89, 29. septembar 2022 13:08)

    # Link komentara

  287. Hahahahhaahhahahahahah x milion
    (herbert, 29. septembar 2022 13:08)

    # Link komentara

  288. Ajoj majko mila gde mi živimo
    (Deda Tripko, 29. septembar 2022 13:07)

    # Link komentara

  289. Nema šta, jedno sasvim realno i korektno saopštenje.
    Uzeta je u obzir i situacija na tržištu, kao i ostali "parametri".
    Ipak mora da se zna ko ovde vodi klub,... i državu.

    Bog te maz'o, gde mi živimo. Nema nam spasa.
    (posmatrač, 29. septembar 2022 13:06)

    # Link komentara

  290. Svaka čast.
    (zvezdaš, 29. septembar 2022 13:06)

    # Link komentara

  291. Hahahah…ahah a
    Navijaci blizanaca naredjuju upravi kakve transfere smeju a kakve ne da vrse.
    Pa nema dalje od ovoga.
    Zamislite da navijaci Reala izdaju saopstenje i naredjuju Florentinu Perezu da ne sme da dovede Adama Hangu naprimer...
    Pa kakva smo mi banancina od drzave.
    (Ragina Glava, 29. septembar 2022 13:06)

    # Link komentara

  292. A da dolazite malo na tekme i podrzite klub ili samo da ser…te tako iz daljine? Gde ste protiv Galete, protiv Zalgirisa, Makabija, tamo nas docekali na noz a ovde pozoriste…
    (borchacity, 29. septembar 2022 13:05)

    # Link komentara