1. Kina ako ne pobedi sama sebe, može i Americi da parira. Ako je SAD klasa za sebe, Kina je druga, a Australija/Kanada/Francuska/Srbija/ i još nekoliko ekipa su u trećoj.

    @fenomen, ma da, napravili ženskog Jao Minga i to dve! :P (Ne, ozbiljno, imaju najvišu igračicu na turniru plus drugu koja je isto tu negde.) Uz brze bekove koje su imali i pre, radili na šutu, proveli dve godine bez stranaca u domaćoj ligi zbog korone i vidimo rezultat.
    (očekivano, 29. septembar 2022 20:23)

    # Link komentara

  2. Opet mislim da bismo imali vise sanse protiv Kine bez obzira na sve. Ali kakav rast Kine u ovom sportu u zenskoj konkurenciji. Pre samo par godina bile su ekipa koja uglavnom nije prolazila grupu, a ako se desi da prodju to je sa poslednjeg mesta. Svaka cast za napredak i rad!
    (231, 29. septembar 2022 17:56)

    # Link komentara

  3. Полуфинале 4 екипе ван Европе. Тај жреб је био само формалност јер су и Кина и Сад миљама испред сваке европске репрезентације. Кинескиње ускоро ће моћи да парирају американкама, јер се ради озбиљно и улаже као нигде тамо а њихове жене имају далеко развијенији осећај за тимски дух у односу на мушкарце.
    (Boristheblade, 29. septembar 2022 14:02)

    # Link komentara

  4. Ne pratim osim ponekad kad igraju naše. Otkud to da su Kineskinje tako dobre u kosarci ako uzmemo u obzir da su prilicno niske kao nacija. Jedino ako imaju neke visoke.
    (fenomen, 29. septembar 2022 13:29)

    # Link komentara