1. Sevojno, Banat, Borac 1:5 kod kuce, Macva na penale...
    (Kraca verzija, 29. septembar 2022 12:56)

    # Link komentara

  2. Zvezda je veliki klub,kod nas najveci, želi i u Evropi da bude veliki,sad sto to nije ima hiljadu razloga ali jedan trener koji nije dorastao da vodi veliki klub mora da ide,pogotovo kad gubi od manjih klubova od Zvezde. To isto važi i za upravu koja se godinama drži na celo kluba a pravi milion gresaka.To je najveca boljka našeg tima što se ovim propalitetima vecito gleda kroz prste,što imaju dobru pozadinu koja im čuva leđa,a sve na našu stetu.Prodaju maglu navijacima kupovinom raznih skart igrača I još koje drskosti time se hvale...uz to i pojedini novinari zarad par evra pisu o tim propalim pojacanjima prave hvalospevke...!
    (ZVEZDAŠ, 29. septembar 2022 09:52)

    # Link komentara

  3. Vladana Milojevica a posle i Stankovica???
    (Realnost u srbiji, 29. septembar 2022 06:54)

    To sto oni ćute ne znači da je kod nas sve u redu. Stankovic je skroz opravdano oteran, sto zbog igre na terenu, tako i zbog ponasanja van njega.
    I ne uporedjujte neuporedivo. Ako je neko los ne treba se meriti s njim, nego traziti bolji primer i slediti ga.
    (Cile, 29. septembar 2022 07:39)

    # Link komentara

  4. Zvezda ispadne od Makabija koji je pre toga izbacio Olimpijakos ,haos, trazi se odgovornost ,tera se trener od strane medija, Partizan izgubi od Flore, dozivi petardu, ispadne od drugoligasa, nema nikakve frke za trenera sve kao da se nista nije ni dogodilo vec sledeceg fana...Sad ce da ako zvezda ne izbori prolece u Evropi biti nevidjena hajka. Da li je ikome to nije cudno? ili zvezdu pokušavaju na svaki nacin da medijski da uzdrmaju tako što manipulisu I ubede ih da teraju jednog Vladana Milojevica a posle i Stankovica???
    (Pustite mi komentar., 29. septembar 2022 06:57)

    # Link komentara

  5. A kada je zvezda bila kao jsd??? partizan je mali klub koji je navikao da ispada od nizeligasa
    (Evooo, 29. septembar 2022 06:55)

    # Link komentara

  6. Zvezda ispadne od Makabija koji je pre toga izbacio Olimpijakos ,haos, trazi se odgovornost ,tera se trener od strane medija, Partizan izgubi od Flore, dozivi petardu, ispadne od drugoligasa, nema nikakve frke za trenera sve kao da se nista nije ni dogodilo vec sledeceg fana...Sad ce da ako zvezda ne izbori prolece u Evropi biti nevidjena hajka. Da li je ikome to nije cudno? ili zvezdu pokušavaju na svaki nacin da medijski da uzdrmaju tako što manipulisu I ubede ih da teraju jednog Vladana Milojevica a posle i Stankovica???
    (Realnost u srbiji, 29. septembar 2022 06:54)

    # Link komentara

  7. Ko bi uopste i zeleo da bude k'o Partizan, mozda samo neko ko potpuno izgubi razum.
    (Papilon, 29. septembar 2022 06:46)

    # Link komentara