1. Brale, naši su ona generacije što je jela jagnjetinu na Novim Zelandu, znaju oni kakav je ukus i baš zato nisu bahati!
    (zastavnik Džemo, 28. septembar 2022 06:33

    Da li znaš jednog Brazilca koji je igrao tamo? Ja znam jednog koji ima prosjecnu karijeru.
    (qw, 28. septembar 2022 11:22)

    Evo, ja znam dvojicu, redovno ih gledam u Premier Ligi. Sestorica njih ima prosecnu karijeru, 4 ih je igralo u najjacim brazilskim timovima, jedan bio rezerva u Barseloni. A ta dvojica su Andreas Pereira, godinama igrao u Man. Junajtedu, sada standardan clan Fulhama. A tek drugi, Gabriel Zesus, 6 sezona u Sitiju, od ove sezone u Arsenalu, 62 utakmice za Brazil, 22 gola. Proveri vrednost na transfermarketu. Idi sadi luk, nije fudbal za tebe.
    (imagirazni, 29. septembar 2022 22:24)

    # Link komentara

  2. smesni ste bre.bilo smo u najlaksoj grupi.norveska jaka jel>a svedi su 20 na FIFA tabeli ispali.najjaci u grupi su Svedjani.toliko o tome da je Norveska jaka.jedan IrAN,MAROKO,kostarika su na FIFA ispred norveske.u grupi A cemo uzeti mozda 1 bod
    (ko leti, 28. septembar 2022 19:36)

    # Link komentara

  3. Dakle, kako smo slatko poleteli, ima Kamerun da nas odvali.
    (Voja SD, 28. septembar 2022 18:36)

    # Link komentara

  4. Dve utakmice koje moraju da se dobiju u gostima, za plasman na prvo mesto u grupi, obe dobijene.

    Ovo je nov kvalitet fudbalske reprezentacije Srbije.

    Nadam se samo da je to nasa nova realnost, a ne zbog toga sto su nas protivnici potcenili - Portugal kao evropski sampion, i Norveska koja nas je dobila u Beogradu 1:0
    (analiticar amater, 28. septembar 2022 18:08)

    # Link komentara

  5. Polako ljudi. Svetsko prvenstvo, kao turnir, je jedna potpuno druga dimenzija od svega što smo do sad gledali kroz kvalifikacije ili ligu nacija. Bezbroj puta se desavalo da ekipe koje se muče pre prvenstva, tamo eksplodiraju i odu do kraja. I obrnuto, da ekipe dodju besno i samouvereno i onda ispuše u grupi. Zato ne treba biti ne pesimističan ni optimističan, nego ići oprezno korak po korak, utakmicu po utakmicu. A ove najave da idemo u finale, i dajte brazil da se igramo, to samo deca i fudbalski laici mogu misle. Lepo je sanjati, ali ništa još nismo uradili ni na Evropskoj ni na Svetskoj sceni u fudbalu.
    (Rale, 28. septembar 2022 16:49)

    # Link komentara

  6. @ Jasno vidim kako Srbija osvaja trece mesto na sledecem Svetskom prvenstvu u Kataru. Zivi bili pa videli. (voja, 28. septembar 2022 00:27)

    Realno treće mesto, ali u grupi druže. Jer su i Brazil i Švajcarska mnogo moćnije ekipe od prosečnih Šveđana i Norvežana. Osilili smo se kao da smo pobedili Nemce i Špance, ali to nije ništa novo. Euforična smo nacija koja voli da leti, pa makar i kratko bez velikog pokrića.
    (Rade, 28. septembar 2022 15:59)

    # Link komentara

  7. Ivan Ilic,Andrija Zivkovic,Piksi...Nis do Katar
    (komrenac, 28. septembar 2022 14:15)

    # Link komentara

  8. Krenuli hvalospevi i dizanje u nebesa, po nasem dobrom obicaju euforija na max posle par dobrih utakmica. Ne umemo da budemo stalozeni i umereni. Tako je bilo, secam se, i pod Ilijom Petkovicem, histerija, euforija, hvalospevi, otisli na SP kao najjaca odbrana sa samo jednim primljenim golom kad ono medjutim, tamo nas pregazise kao plitak potok.
    (Lagano, 28. septembar 2022 07:05)

    Jeste, ali su se uvek desavale nefudbalske stvari. Afera "Petkovicev sin" koja je razorila pomenutu ekipu. Savez koji je poceo hajku na Radomira Antica, da bi se resio visokog ugovora... Savez koji je smenio Muslina zbog "blede igre protiv Austrije", kako bi se izaslo u susret menadzerskim prohtevima koje ovaj nije hteo da ispunjava.
    Ako izbegnemo da nam se nesto slicno desi pred Katar, onda ovog puta mozda stvarno imamo sansu za neki bolji rezultat.
    (ProkopijeElGrande, 28. septembar 2022 13:25)

    # Link komentara

  9. Čestitke susjedi!
    (TrenerZg, 28. septembar 2022 12:28)

    # Link komentara

  10. Bravo golmane!
    Prvi minut je mozda bio kljucan.
    Inace cestitke svim igracima.
    I naravno selektoru.
    Dobro je poslozio ekipu.
    Sanse 4:2 i rezultat realan.
    (Dragon, 28. septembar 2022 12:03)

    # Link komentara

  11. Brale, naši su ona generacije što je jela jagnjetinu na Novim Zelandu, znaju oni kakav je ukus i baš zato nisu bahati!
    (zastavnik Džemo, 28. septembar 2022 06:33

    Da li znaš jednog Brazilca koji je igrao tamo? Ja znam jednog koji ima prosjecnu karijeru.
    (qw, 28. septembar 2022 11:22)

    # Link komentara

  12. znači na odbranu rezultata Piksi uvodi napadača umesto napadača. I dešava se da smo iz kontri mogli da damo još par golova. Uživao sam juče gledajući kako igraju svi zajedno. Mitrović, Vanja, Vlahović, Pavlović i drugi su odigrali za čistu desetku. Najbolji po meni je Piksi.
    (Magnus, 28. septembar 2022 10:42)

    # Link komentara

  13. Kad igra nole steta sto ovako nismo igrali pre malo smo zakasnili ali dobro drugi su daleko ispred nas nazalost necemo mi nigde zivi bili pa videli pozdrav kasno smo se setili
    (Milos, 28. septembar 2022 10:40)

    # Link komentara

  14. Prosto ne mogu da vjerujem da je naša reprezentacija dobila Portugal u Portugalu za prolaz na SP, a sada tuče lako ekipe kao što su Švedska, Norveška i to za prvo mjesto u grupi u gostima. Zvuči kao nestvaran san.
    Trener je unio nešto što nismo imali...pa rekao bih nikad. I sam je bio vrhunski igrač i očito je da ima ogroman pozitivan uticaj. Ne znam koliko sam puta gledao Mitrogol iz Portugala i sve ne vjerujem. Samo nastavite da igrate ovako i na SP će da bude lijepih rezultata. Pozdrav iz B. Luke.
    (paket, 28. septembar 2022 10:31)

    # Link komentara

  15. Nakon 20g. gledao sam dve utakmice i uzivao. Do sada sam izbegavao jer mi se pesimizam i bezvoljnost koja je bila prisutna nije uklapala u moj zivotni stil. Sadasnji stav i samopouzdanje daju novu dimenziju koja ostvarije rezultate. Bravo!
    (bla bla, 28. septembar 2022 10:01)

    # Link komentara

  16. Сложићу се са свима који кажу да је Павловић играч утакмице, али трчање и залагање Влаховића ме оставило без текста! Не памтим да сам видео да је шпиц толико трчао, помагао одбрани, дао гол..
    (Неедукован, 27. septembar 2022 23:09)

    Uzeleo se covek fudbala
    (Ahm, 27. septembar 2022 23:32)


    Pitao bih onog trenera Juventusa Alegrija za misljenje?? On je bre strucnjak??
    (ccc?, 28. septembar 2022 10:00)

    # Link komentara

  17. Za Rajkovića mogu da kažem sve najbolje, gledao sam ga od njegovh početaka, kad je branio za FK Jagodina. Ali, sinoć je Vanja pokidao, bio je tako siguran da stvarno možemo da budemo zadovoljni što imamo dva vrhunska golmana. Bravo Piksi, mešaš karte, praviš od ovih momaka i ljude i igračine.
    (Ikac Jagodinac, 28. septembar 2022 09:38)

    # Link komentara

  18. B R A V O !!!
    (Boris, 28. septembar 2022 09:35)

    # Link komentara

  19. Krenuli hvalospevi i dizanje u nebesa, po nasem dobrom obicaju euforija na max posle par dobrih utakmica. Ne umemo da budemo stalozeni i umereni. Tako je bilo, secam se, i pod Ilijom Petkovicem, histerija, euforija, hvalospevi, otisli na SP kao najjaca odbrana sa samo jednim primljenim golom kad ono medjutim, tamo nas pregazise kao plitak potok.
    (Lagano, 28. septembar 2022 07:05)

    Nisi pratio šta se sve u međuvremenu izdešavalo od kraja kvalifikacija do početka SP. Igranke i sve što prati naš fudbal, tako da tamo nije otišla složna ekipa nego je otišao raštimani orkestar. Zadnju utakmicu su se jedva skupili da odigraju.

    Ovu Srbiju sada gledam sa uživanjem, šta god da se dešava na terenu znam da će da se bore jedan za drugog. Samim tim rezultat neće izostati. nemam bojazni da kada prime gol da će stati kao zadnjih par godina.
    Uvijek idu naprijed, napadaju, bore se..to nismo gledali dugo, dugo godina.
    (jojufff, 28. septembar 2022 09:20)

    # Link komentara

  20. Hvala ....jedno ogromno HVALA Piksi...napokon nakon nepunih pedeset godina sam docekao da bez grca i laznog optimizma odgledam utakmicu...napokon pravu fudbalsku utakmicu...nakon desetina neprospavanih noci zbog grca u stomaku..razocarenja....napokon sinoc zaspah sa osmehom na licu...i probudih se sretan...hvala Vam momci ...ziveli!!!
    (Comy SB, 28. septembar 2022 09:13)

    # Link komentara

  21. Narode,ostavite se dresova! Ne igraju oni vec srce ispod njih!Reprezentacija razara sve rivale sa kamatom!Docekasmo dan da mozemo sad da izadjemo svima na crtu! Nek sad drugi razmisljaju o nama! Postali smo problema za rivale sa, pogotovo u sredini,gde uvek neko iskoci,juce Lukic,danas mladi Ilic,uz pakersku igru kapitena Tadica.Imamo dva izvrsna spoljna igraca Kostica i Zivkovica.Ako se tom timu u sredini pridoda Sergej,Djuricic,Maksimovic,a spolja Lazetic i Radonjic,vidi se po tome zasto nam je sredina bez problema.Ko god igra zna sta mu je ciniti pronaci ubojiti par forova koji ce to rutinski realozovati!
    Prijatno sam iznenadjen igranjem odbrane gde Pavlovic prednjaci a S.Mitrovic i Veljkovic stavili u dzep opasnog "vikinga" Halanda,kad se vrati Milinkovic,uz Babica bice i tu konkurencija.Sve vise se Vanja Milinkovic namece kao br.1,spravom,pogotovo juce,impozantno sprecivsi dva put pokusaj najboljeg strelca domacina!Rano je da ocekujemo sad da cemo sve pobediti,ali bar nam igra deluje zrelo a to je kvalitet koji nismo imali odavno.Ta timska homegenost,nesvojstvena nasem mentalitetu postaje odlucujuci faktor a snjur nosi onaj koji je sve osmislio - selektor Stojkovic.60.dana je ostalo do SP, mnogo i malo.Voleli bi da pocne sutra,zbog ova 3 dana,gde su isprasena,dva pristojna tima iz Skandinavije,pa se pitamo da li smo rano dosli do forme? Sumnja dokle ce trajati?Verujmo u momke i Piksija,ostavimo ih da rade u miru bez pritiska.Jeste veliki korak a mi bi dalje,vreme je!
    (bradina, 28. septembar 2022 09:05)

    # Link komentara

  22. Izbaciti Portugal na njihovom terenu za odlazak na svjetsko prventsvo,pa sada Norvesku opet na njihovom terenu za poromociju u visi rang lige nacija nije ni malo lak posao,a to je jos napravljeno onako rekao bih rutinski i vise nego zasluzeno.Trener fantastican i ekipa je odlicna za napraviti jako dobre rezultate u buducnosti.Svaka cast!
    (Goran, 28. septembar 2022 09:00)

    # Link komentara

  23. Sta smo uradili na euru
    (Milos, 28. septembar 2022 08:59)

    # Link komentara

  24. dobro je sve to ali goldzija je izvukao dve 100% prilike.i to da se pomene
    (folovi golovi, 28. septembar 2022 08:59)

    # Link komentara

  25. A na euro
    (Milos, 28. septembar 2022 08:57)

    # Link komentara

  26. Šta vredi sve ovo kad u Beogradu ne moze da se napuni stadion, ne dodje ni 10 000 gledalaca. Razmazena publika koja brzo počne da zvizdi a još i nekultura pa smo svaki put i kaznjavani. Reprezentacija treba da se izmesti iz BG i da igra na ovim novim stadionima. Bolje igrati i pred 8000 na punom stadionu u unutrašnjosti nego na praznom Mitiću. Leskovac, Zaječar i Loznica se privode kraju a kad se završe Kragujevac i Niš sigurno će toplije svi dočekati reprezentaciju od razmazene prestonice.
    (Dragan - Sava, 28. septembar 2022 08:56)

    # Link komentara

  27. Losi smo bili steta
    (Milos, 28. septembar 2022 08:56)

    # Link komentara

  28. Losi smo bili steta
    (Milos, 28. septembar 2022 08:55)

    # Link komentara

  29. Sportsko pitanje iz Hrvatske. Koje su po vama prednosti i mane vaše reprezentacije? Očito je da imate dominantan napadački dvojac. Vlahović u kombinaciji s razaračem Mitrović. Što mislite o ostatku momčadi? A koji sustav preferirate? Što se Hrvatske tiče, momčad je vrlo kompletna, s tim da nemamo pravi centarfor. Posudite nam Vlahovića na nekoliko mjeseci -). Sportske čestitke
    (Harambasa81, 28. septembar 2022 08:54)

    # Link komentara

  30. Imamo veoma ubojite spiceve sto nismo imali odavno. Nikome nije svejedno kada im preti tandem Mitrovic Vlahovic.
    (milan, 28. septembar 2022 08:42)

    # Link komentara

  31. Svaka cast za pobedu i plasman. Ali oprez.
    Tako smo u kosarci, u komentarima uzeli zlato, a u realnosti ispali u osmini finala.
    Samo da nastave momci da rade i trude se kao do sada, bice ok. Ako umisle da su Bogovi, nema od nas nista (sto se do sada nebrojeno puta desavalo)
    (Oprez, 28. septembar 2022 08:26)

    # Link komentara

  32. Piksija za dozivotnog selektora i da vratimo Saleta za basket i to je to.
    (deki, 28. septembar 2022 08:13)

    # Link komentara

  33. Idemo korak po korak. I samo ostati na zemlji.
    (Kim, 28. septembar 2022 07:59)

    # Link komentara

  34. Vratice se Piksiju za onaj ptomasen penal protiv Argentine...Bravo majstore.
    (velibor, 28. septembar 2022 07:55)

    # Link komentara

  35. Pratim nogomet i sve reprezentacije s područja bivše Jugoslavije. Osim naše Hrvatske koja je sad već konstantno velesila, bljeskovi Slovenije, BiH i Srbije valjda je došlo vrijeme da Srbija učini iskorak. Konačno izbornik Piksi koji zna što radi, izvrstan roster igrača, vrhunski napad, vezni red, jako dobra obrana. Golman siguran. Sinoć onako kontrolirati utakmicu i igrački pregaziti Norvešku i to još na njihovom terenu nije nimalo lako. Sve čestitke iz Hrvatske. Bravo!!!
    (Hrvoje, 28. septembar 2022 07:53)

    # Link komentara

  36. Cestitke Srbiji na velikom uspjehu iz SAD. Sada u Katar.
    (Dj Radetich, 28. septembar 2022 07:45)

    # Link komentara

  37. Ljudi moji svaka ćast golmanu!!!!
    (Rade74, 28. septembar 2022 07:28)

    # Link komentara

  38. Krenuli hvalospevi i dizanje u nebesa, po nasem dobrom obicaju euforija na max posle par dobrih utakmica. Ne umemo da budemo stalozeni i umereni. Tako je bilo, secam se, i pod Ilijom Petkovicem, histerija, euforija, hvalospevi, otisli na SP kao najjaca odbrana sa samo jednim primljenim golom kad ono medjutim, tamo nas pregazise kao plitak potok.
    (Lagano, 28. septembar 2022 07:05)

    # Link komentara

  39. Postavite idola za selektora i uspećemo u bilo kojem sportu!
    (shonex, 28. septembar 2022 06:52)

    # Link komentara

  40. Sa ovakvim pristupom mogu pobediti bilo koga!
    (shonex, 28. septembar 2022 06:51)

    # Link komentara

  41. Svaka čast vidimo se u finalu u Katru
    (Hrvat, 28. septembar 2022 06:50)

    # Link komentara

  42. Da vidimo igru srbije protiv brazila, pa onda cemo znati kolko je Jaka srbija.
    (salerno,ll

    Pa i brazilci imaju po dve noge a ako stbija bude ovako igrala ja im nehi bio u koži. Sta oni nisu nikad bili ppraženi? ako jesu ako i nisu e možda bi sad mogli
    (Djoka, 28. septembar 2022 06:40)

    # Link komentara

  43. E da primjetio sam ovog ilica, pravi plemenit igrac. Bolji od SMS. Piksi ima nos za takve svaka cast.
    Stvarno je dobro zategao reprezentaciju. Tadic, taj mali, iza onaj pavlovic za kog sam uvijek rekao da ce biti dobar igrac samo ga treba istrpiti, naprijed mitar i okosnica dobre ekipe je tu. Svidja mi se igra na gol vise, pa cak i kad izgubis lakse se oprasta jer napadas. Puno dobrih stvari je donio piksi, nema sta.
    Ono sto ne valja je bahatost, srbi su inace skloni tom, na celu s piksijem. Tu cete morati naci balans jer cete puknut ko balon nakon znacajnijeg poraza. Skromnost i poniznost bez obzira na snagu su velike vrline. Tu se razlikujemo mi i vi, bar u nogometu. I razlikujemo se u jos jednoj bitnoj stvari, a to je iskustvo. Imali smo mi potentnih ekipa i iako smo bili posteni dozivljavali smo teske poraze koje i danas pamtimo. Naglasak je da smo bili posteni. Vi ste konacno krenuli imati posten odnos prema nogometu i on vam u startu donosi radost, ali treba puno pure pojesti da bi se zasluzilo janjetinu, tj veliki rezultat. Vidjet cete i sami na mundijalu da na brzak nema nista.
    Jos jednom cestitke na velikoj pobjedi.
    (croata, 27. septembar 2022 23:50)

    Brale, naši su ona generacije što je jela jagnjetinu na Novim Zelandu, znaju oni kakav je ukus i baš zato nisu bahati!
    (zastavnik Džemo, 28. septembar 2022 06:33)

    # Link komentara

  44. Ulazak u A grupu gde po prikazanom i zasluzijumo da budemo. OK, jasno mi je da smo tu ipak mi autsajderi i da ima boljih reorezentacija, ali definitivno trenutno smo za taj nivo.
    Sto se tice igraca, zna Piksi bolje mene, dal Zivkovic ili Radonjic. Zna i bolje ko ce nazad da igra, koju taktiku i ko ce u sredini.
    Sto se tice Mitra i Vlahovica trenutno top 5 u svetu obojica.
    Piksi je zasluzio da imamo poverenja u njega, rezultatima. Na svetskom samo neka se trude, neka bude i srece malo i da usivamo. Ovo izgleda bolje nego sto je bilo poslednjih 10 godina i vise. Uzivanje gledato kako se bore i koliko umeju. I koliko nam je dobra atmosfera. Bravo momci. Dres je super, Aca informacija super i deljemo redom.
    (DisorderPFC, 28. septembar 2022 06:13)

    # Link komentara

  45. Meni zapada za oko Drulović na klupi. Treba biti šmeker, što Piksi jeste, pa pozvati u štab čoveka koji je vodio omladince 2015-e do titule. Ti momci su sada okosnica, a ko ih bolje poznaje od Drulovića a i oni imaju poverenja u njega. Sjajan posao radi Piksi, na svim poljima!
    Igru ne bih komentarisao, to ide prirodno uz Piksija. Nije džaba Venger njega video kao svog naslednika, i u Nagoji i u Arsenalu. Igrači mu veruju, jer nije došao politički a veruju mu i pravi navijači. Bravo!
    Grdoje

    2015. je na klupi bio Paunovic. Drulovic je osvojio evropsko sa U19 2013. Nekoliko igraca iz te ekipe (2013) igra sada, a neki su bili i u obe.
    (3PO, 28. septembar 2022 05:58)

    # Link komentara

  46. Konačno imamo golmana... To niko ne pominje. Zamerka što nismo dali 3. gol kad smo mogli...
    (Branislav, 28. septembar 2022 05:56)

    # Link komentara

  47. Veceras smo imali srece ali mislim da cemo na SP zavrsiti sa 3 poraza i bez datog gola?
    (Dachazvezda, 27. septembar 2022 23:13) # Link komentara

    Slazem se, i gol razlikom 0-100. Bez lupa ja molio bih, pogotovo kad Das 6 golova u 2 utakmice Svedskoj i Norveskoj, poprilicno ozbiljne ekipe, a primis samo 1 dok Halamda u proseku u Premijer ligi da 2 po utakmici. Ekipa ozbiljna, nema kikseva, cak i onaj poraz od Norveske smo imali tipa 15 suteva na gol a oni 2. Znaci kontinuitet je tu. Ako se malo otvori zreb na SP moze biti svasta. Grupa preteska naravno. Kao I uvek. Brazil kida, Spajcarska redom pobedila Portugal Spaniju i Cesku ali sa ovom igrom jedno od prva dva mesta uzimamo sigurno.
    (Kg, 28. septembar 2022 04:54)

    # Link komentara

  48. Srpska reprezentacija timski neuporedivo bolja od Norveske. Imaju Halanda kao vrhunskog igraca ostali daleko od nivo nasih fudbalera. Ovi momci bez sumnje imaju kvalitet za A diviziju LN. Uz malo srece mogu nesto na naprave na SP. Deluju daleko ozbiljnije od ranijih izdanja nacionalnog tima.
    (Dunaj, 28. septembar 2022 04:18)

    # Link komentara

  49. Vidim da neko piše lose o Radoniću. Svasta sa vama! Dečko koji je poslednjih godina najbrži igrač u evropi.Poseduje sve, dribling,šut,levom i desnom nogom,brzinu van serijsku. Živković igra ,mogu reći bukvalno umesto njega 1 poluvreme,ne zbog napada ka protivnickom golu ,već zbog naše odbrane. Tu je Živković potreban. U drugom poluvremenu će Radonjic uvek ući u zavisnosti od trenutnog rezultata. Da je npr. rezultat bio bio 0:0 Radonjić bi ušao odmah na 2 poluvremenu. On je jedan od najkorisnijih naših igrača. Svu su top,zaista. Selektor zna šta radi i sve je tako dobro ukopmonovao. Moram reći i nekoliko reči za golmana. Topppp.. Visina,šut,odbrana. Ma Vanja je maestralan. Nismo imali ovakvog golmana 40 godina.Napadaci vrhunski,i uvek sa dvojicom, jer na taj način ih teramo da stalno razmišljaju o njima. Vezni red,maestralan,ali sa Lukicem,Tadicem SMS,kakav Gacic i kompanija. Odbrana je generalno slabija,ali sa Pavlovićem, možda Gudeljom ,može biti top. Sve u svemu odlični smo .
    (Dragan, 28. septembar 2022 03:41)

    # Link komentara

  50. Ovo danas je Ok. I vise nego Ok.
    E sad, Pavlovic je tempirana bomba. Niko ne zna kad ce eksplodirati. Decko ima problem da kontrolise svoju snagu. Sta znaci, ako zakasni delic sekunde, to je penal ili crveni..
    Wing bekovi, Kostic-Zivkovic, ovo je super protiv reprezentacija koje ne mogu da nas previse pritisnu i igramo vise na njihovoj polovini. Ne znam kako bi funkcionisalo u drugom slucaju.
    A i sto se tice Zivkovica-Radonjica-Kostica. Svoj 3ci je prirodna pozicija uz levu aut liniju. Pa pod silom moranja igraju uz desnu. Ali bih voleo da vidim Tadica nazad na svoju prirodnu poziciju, uz desnu aut-liniju, SMS iza napadaca a Lukica i malog Ilica kao zadnje vezne. A uz levu aut, ko god je u boljoj formi u tom momentu, Radonjic-Kostic-Zivkovic
    (nele, 28. septembar 2022 03:22)

    # Link komentara

  51. Rekao sam..cim smo pukli u kosarci...odbojci i vaterpolu..sad idemo fudbal i rukomet..idemo Srbi moji..deco moja .samo polako..
    (Tomas ue, 28. septembar 2022 03:20)

    # Link komentara

  52. Pratim repku od 80ih. Ova generacija igra bolje od Osimove repke i od Anticeve koje su jedine vredne paznje. Akcija-kontra u Beogradu u kojoj smo dali gol Portugalu je najbolja koje se secam u skoro 40 godina. Presing u Lisabonu koji smo sproveli u skoro celoj utakmici je najbolje sto sam ikad video od nase reprezentacije - gol u zaustavnom vremenu je "sreca prati hrabre i borbene". I tada su trcali, posebno Pavlovic, do poslednje sekunde. Nama trce do odbrane dva odlicna centarfora do poslednje sekunde uvek - toliko zalaganja nikad nismo imali. Medjutim, ima prostora za napredovanje jer u skoro svakoj utakmici pravimo kardinalne greske, koje vrlo cesto budu pretvorene u golove. Pavlovic decko poginuo veceras, ali na samom kraju dva potpuno nerazumna faula, pregoreo od truda. Nekad mora da se "stane na loptu", cak i ako se igra na gol vise. I pod Anticem smo igrali napadacki, cak smo i Nemacku pobedili na svetskom prvenstvu, ali grupu nismo prosli. Izmedju ostalog, skupo, mozda najskuplje nas je kostao trenutak dekoncentracije velikog Vidica - nicim izazvana ruka u kaznenom prostoru. U svakom slucaju: cestitke selektoru, cestitke momcima i na zalaganju i na rezultatima! Ne poklanjajte golove, ne mrsmudite previse blizu 16 nego najkracim putem do mreze! Ja se licno nadam polufinalu u Kataru.
    (Мали Ресет, 28. septembar 2022 03:14)

    # Link komentara

  53. Igrač utakmice Pavlović. Svi ostali sjajni. Piksi i klupa takođe. Jedino mu nikako nije trebao Đuričić.
    (Čiča, 28. septembar 2022 03:14)

    # Link komentara

  54. Kunem se pratim fudbal 25 godina, bolju igru nisam video. Svi su se borili kao lavovi, celu tekmu full pritisak kada Norveska ima loptu. Mali Pavlovic je odigrao perfektno. Sta reci o Piksiju? Ubio Norvesku sa 3-5-2. Ako ovako budemo igrali, mozemo bez problema proci grupu na svetsko. Kapa dole momci i ceo strucni stab
    (Ninox, 28. septembar 2022 02:51)

    # Link komentara

  55. Hvala za zalaganje i odličnu igru !
    (dan, 28. septembar 2022 02:34)

    # Link komentara

  56. Kako mi je drago što je Katsuhito Kinoshi naš kondicijoni trener reprezentacije! Kad dovedeš Japanca eksperta, bude i rezultata. Kako bi voleo da na primer dovedemo jednon Japanskog eksperta za energetiku kao Ministar energetike. Kako bi nam za kratko vreme rešio problem sa strujom. Izvozili bi struju za nemačku ;)
    (Dziber u pokušaju, 28. septembar 2022 02:26)

    # Link komentara

  57. Ne ide san na oči :)
    Imamo reprezentaciju koju više niko ne priželjkuje u žrjebu .
    (kosta, 28. septembar 2022 02:13)

    # Link komentara

  58. Vlahović igračina.Pretrčao je što nikad nije, svaka mu čast.
    (Kale Nanin, 28. septembar 2022 01:41)

    # Link komentara

  59. Da mi je neko pričao da ćemo biti bolji u fudbalu nego u košarci ne bi mu verovao. Ceo život pričamo kako fudbaleri trebaju da se ugledaju na košarkaše.
    (Ivan, 27. septembar 2022 22:05)

    U vaterpolu, odbojci i kosarci, sportovima koji nam stalno ili često donose medalje, ispali smo ove godine u osminama finala. Da li u potencijalnoj godini paradoksa mozemo u fudbalu makar do finala?
    (Prokupčanin, 28. septembar 2022 01:28)

    # Link komentara

  60. Svaka vam čast! Piksi zna što radi! I Hrvatska i Srbija imaju što pokazati u Kataru!
    (xyz, 28. septembar 2022 01:17)

    # Link komentara

  61. Akcija za 2:0 mi je bilo ekstra! Vlahović trči u odbanu da pokrije rupu. Kontar počinje… Ilić trči u špic, prima loptu i asistira Mitroviću!! Akcija za udzbenike…
    (Dziber u pokušaju, 28. septembar 2022 01:02)

    # Link komentara

  62. sve čestitke momci su pokidali
    (zoran, 28. septembar 2022 00:55)

    # Link komentara

  63. Da vidimo igru srbije protiv brazila, pa onda cemo znati kolko je Jaka srbija.
    (salerno, 28. septembar 2022 00:54)

    # Link komentara

  64. Ivan Ilić je već igracina, sigurno će preci u neki veliki klub ako nastavi ovako.
    (Wert, 28. septembar 2022 00:49)

    # Link komentara

  65. Udruženje Napred Orlovi, čestita našim reprezentativcima plasman u A diviziju Lige Nacija.🇷🇸💪
    (Napred Orlovi, 28. septembar 2022 00:45)

    # Link komentara

  66. Kakav mi Atomski napad imamo!!! I sredinu!!!! Sto se mene tice ne moramo ni grupu da prodjemo ali Svajcarsku da odvalimo najstrasnije, zbog nekokretknog ponasnja. Zelio sam ih u istoj grupi sa nama, dobili smo ih. Sta reci o Piksetu? Kapa dole!
    (Nucky Thompson, 28. septembar 2022 00:39)

    # Link komentara

  67. Susjedi čestitke na pobjedi i dobro došli u A ligu. Mi, vi a i Bošnje svi u elitnom rangu! Pa ko bi reko majke ti?! Nadam se da se nećemo sastat u grupi. Čisto iz razloga što mislim da bi nas neki pojedinci sa obe strane na tribinama sramotili pred cijelim svijetom. Iako bi bilo veoma zanimljivo ne samo nama nego i ostalima koji prate nogomet
    (OKH, 28. septembar 2022 00:38)

    # Link komentara

  68. Radonja za klasu bolji od Živkovića
    (Zoran, 27. septembar 2022 23:18)

    Da, kada igra iz početka se ne vidi na terenu.
    Radonja ima brzinu i kada ulazi u igru u zadnjih 25-30 minuta onda su bekovi već pomalo potrošeni a još ako se juri rezultat koncentracija nije kao iz početka utakmice i onda njegova brzina dolazi do izražaja.
    Zorane pusti ti ipak Dragana da odluči ko, kada i koliko će igrati a ti uzmi brate pivo i uživaj.
    (M, 28. septembar 2022 00:32)

    # Link komentara

  69. Zapamtite moje reci, pa lupajte minuse i recite da sam euforican. Jasno vidim kako Srbija osvaja trece mesto na sledecem Svetskom prvenstvu u Kataru. Zivi bili pa videli.
    (voja, 28. septembar 2022 00:27)

    # Link komentara

  70. Auuu, kakvu levu nogu ima Ivan Ilić i kakav pas. Mali ima da dominira u narednih 10 godina.
    (Vasko Žabata, 28. septembar 2022 00:27)

    # Link komentara

  71. Vlahović, Mitrovic, Pavlovic, Lukic! Deca Partizana! Jel ima dece od najsrpkijeg kluba na planeti u reprezentaciji ?
    (shumadinac, 27. septembar 2022 21:36)

    cccccc...nije ni tebi lako SHumadinac (gde ti Š) :-)))
    Ivan Ilić, Darko Lazović, Nemanja Radonjić, Luka Jović, Filip Đuričić, Miloš Veljković, Stefan Mitrović prvi i drugi, Nemanja Maksimović, Predrag Rajković, Filip Mladenović...izvinjavam se ako sam nekog propustio.
    i selektor peta Zvezdina zvezda Dragan Stojković Piksi!
    Ajd' sad na spavanje!
    (MJ23, 27. septembar 2022 23:19)

    A na čelu kolone Bjekovic... Laku Noć!
    (M, 28. septembar 2022 00:26)

    # Link komentara

  72. Selektor je rođeni pobednik i uspeh je tu.
    (Vlada, 28. septembar 2022 00:25)

    # Link komentara

  73. Dobri smo stvarno, dobra reprezentacija. Imamo 10+ standardnih Kalco igrača. Italijanski stil se oseti uz dobrog trenera. Možemo daleko uz pametnu igru.
    (indijanapolis2002, 28. septembar 2022 00:24)

    # Link komentara

  74. "siguran da Kamerun i Švajcarsku dobijamo sigurno"

    A i brazil se ne osjeca bas najbolhe kad mu se spomene Srbija. Kako rece mitar - niko ne voli igrati protiv nas. To je to, nela nas se boje konacno
    (Kolbila, 28. septembar 2022 00:24)

    # Link komentara

  75. Taman se obradujem tekmi gde nema metiljavog SMS-a, kad eto ti Pavlovića. Uvek mi u timu moramo da imamo po nekog vezenemca. 
(Mali Hijavata, 27. septembar 2022 20:32) 

SMS je uz Tadica,igrac sa najvecim znanjem i nas najbolji igrac,dok se za Pavlovica potpuno slazem,teska vezara i kiksara.
(Realno, 27. septembar 2022 20:52)


    Pozdravio vas Strahinja Pavlovic ;)
    (Nadrealno, 28. septembar 2022 00:22)

    # Link komentara

  76. Pratim fudbal 30 godina ali naša reprezentacija nikada bolje nije igrala! Bili smo dobri dok je trener bio Antić i dominirali u kvalifikacijama ali se nadam da će Piksi nadmašiti to! I još da dodam - imamo napad kao niko u Evropi, Mitar & Vlahović su zverine! Od Mitra bolju devetku imali nismo u zadnjih 30 godina a Vlahović je mlad i može mnogo da nauči od Mitra, koji ima srce lava i tek će da kida jer je u najboljim godinama!
    Srbija!
    (Kačanga, 27. septembar 2022 23:59

    U pravu si druže, ali tandem Benzema-mbape je najjači napad u Evropi. Mi smo drugi
    (indijanapolis2002, 28. septembar 2022 00:21)

    # Link komentara

  77. Da srecom sjajne nastupe Mitra i druzine prati lep i kvalitetan dres.
    (Plavac, 28. septembar 2022 00:18)

    # Link komentara

  78. Valjda se Pavlovic setio da iz desnog dzepa izvadi Halanda a iz levog Serlota. Bojim se da mu ne naprave problem na granici.
    (Gazda, 28. septembar 2022 00:11)

    # Link komentara

  79. Ivan Ilić..... zapamtite to ime...
    (wasp, 28. septembar 2022 00:10)

    # Link komentara

  80. Cestitke iz Hrvatske!
    (Valter, 28. septembar 2022 00:09)

    # Link komentara

  81. Okosnica ovog tima su novozelanđani, dakle njih 7-8 već zna kako se za Srbiju uzima zlato. A to je nezamenljivo nešto i nešto što ima još 4-5 timova na SP. Ko se bavio sportom zna koliko taj mentalitet i stanje uma znači. Kad znaš da možeš, ne da misliš, nego znaš da možeš do kraja.
    (joj, 28. septembar 2022 00:06)

    # Link komentara

  82. Bravo momci, bravo Piksi!
    Moram reci momci, dok god se budete ovako borili za grb i za narod, svu srecu vam zelim i jedva cekam Katar.
    Piksi ziv nam bio jos sto godina.
    (SK, 28. septembar 2022 00:06)

    # Link komentara

  83. (MJ23, 27. septembar 2022 23:19)

    Covek je pitao ima li dece, a ne igraca koji su, punoletni, dosli u prvi tim CZ iz prvog tima nekog drugog kluba. Tako da sa tvog spiska otpadaju Rajkovic (mozda je imao 17 ali je bio prvi golman u SL za Jagodinu), Radonjic, Lazovic, Mladenovic, S. Mitrovic mladji. Babica si izostavio, ali ni on nije bio u mladjim timovima CZ. Takodje na tom spisku su visak Veljkovic i S. Mitrovic stariji jer nikada nisu ni bili u CZ. Dakle ostali su Ilic, Jovic, Maksimovic i Djuricic.
    (Aspera, 27. septembar 2022 23:47)

    Da se samoispravim, tu su jos Erakovic i Terzic koje si i ti zaboravio.
    (Aspera, 28. septembar 2022 00:04)

    # Link komentara

  84. Ovo je bilo fantastično. Samo jedna zamerka, Tadić bi ponekad mogao da bude sebičan i da šutira na gol, ne mora svaka lopta da ide na Mitrovića i Vlahovića.
    (maratonac, 28. septembar 2022 00:03)

    # Link komentara

  85. Ako Norveska nije ozbiljna ekipa ,ne znam koja je onda.Dokle vise o tome vidjecemo kad dodju ozbiljinje repr.,pa koje su to ozbiljnije majke vam od Portugala i Norveske,mozda njih par ,ali mozda.Dosta vise .Zabraniti komentare ovim defetistima ,ko ima primjedbu na igru veceras,neka proseta do Laze ili se odveze ako nije iz BG!Nadam se da ih je malo inda svi mogu da stanu u jedan kombi?
    (pedja, 28. septembar 2022 00:03)

    # Link komentara

  86. Piksi prekini da guras zivkovica. Radonjic pet puta bolje radi posao.
    (Tormentor, 27. septembar 2022 22:28)

    Moras da imas 4 igraca na toj poziciji za Svetsko prvenstvo i 3 uta u kratkom periodu. Radonjic je sigurno najbolja rezerva. I gledaj ako prodjem grupu, on startuje zbog parnih zutih u najbitnijoj utakmici, zar ne?

    P.s Darko Lazovic me razocarao, ali on ima godina. Odbrana kao bek i može da prodje!
    (no name, 28. septembar 2022 00:03)

    # Link komentara

  87. Piksi je kralj!
    Bio mi je idol kada sam bio klinac i sad sam oduševljen sa njegovim poslom takođe.
    Sve izgleda tako jednostavno i lako kada on odabere ekipu i postavi igru i svi su odlični.
    Uživao sam
    (rekla-kazala, 28. septembar 2022 00:02)

    # Link komentara

  88. Nekoliko utisaka:

    Jos jedna dobra igra nasih.
    Igramo napadacki fudbal cak i kad vodimo protiv jedne ozbiljne reprezentacije i to u gostima.
    Ilic prijatno iznenadjenje.
    Pavlovic odlican.
    Mitrovic standardan.
    Ostali jako dobri .
    Odlicsn uspehni uvertira za SP.
    I jos jedan utisak. Reziser prenosa kaov da je pijan, Pola akcija se nije videlo lepo. Sve su me oci zabilele.
    (Kuki, 28. septembar 2022 00:00)

    # Link komentara

  89. Radonjić čim je ušao u igru stvorio je tri šanse, brži je od Živkovića i bolji je dribler, takođe je i puno opasniji po protiničke golove, a ume i brzo da se vrati nazad da bi pomogao saigračima u odbrani, u svakom slučaju je buno bolj, po meni on obavezno mora da bude starter.
    (KAZNA KRU, 27. septembar 2022 23:42) # Link komentara
    Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
    NIkako, ima snage za bas ovoliko koliko je igrao. Zivkovic nije imao najsjajnije vece, ali je zatvarao i bio radilica.
    (omg, 27. septembar 2022 23:59)

    # Link komentara

  90. Pratim fudbal 30 godina ali naša reprezentacija nikada bolje nije igrala! Bili smo dobri dok je trener bio Antić i dominirali u kvalifikacijama ali se nadam da će Piksi nadmašiti to! I još da dodam - imamo napad kao niko u Evropi, Mitar & Vlahović su zverine! Od Mitra bolju devetku imali nismo u zadnjih 30 godina a Vlahović je mlad i može mnogo da nauči od Mitra, koji ima srce lava i tek će da kida jer je u najboljim godinama! Srbija!
    (Kačanga, 27. septembar 2022 23:59)

    # Link komentara

  91. Nekoliko utisaka:

    Jos jedna dobra igra nasih.
    Igramo napadacki fudbal cak i kad vodimo protiv jedne ozbiljne reprezentacije i to u gostima.
    Ilic prijatno iznenadjenje.
    Pavlovic odlican.
    Mitrovic standardan.
    Ostali jako dobri .
    Odlicsn uspehbibuvertira za SP.
    I jos jedan utisak. Reziser prenosa kaovda je pijan, Pola akcija se nije videlo lepo. Sve su me oci zabilele.
    (Kuki, 27. septembar 2022 23:59)

    # Link komentara

  92. Dobro ok za igrace ali velike zasluge idu i Piksiju xa ovom formacijom 3-5-2 razvalio je protivnika kako igrom i presingom na sredini terena tako i tranzicijom. Sve je funkcionisalo bezprekorno. Sve pohvale za selektora bio je kao igrac veliki i sada kao selektor isto. Vratio je nadu u nas fudbal skoro posle tri decenije.
    (Pall Mall, 27. septembar 2022 23:59)

    # Link komentara

  93. Idealno vreme za smenu Piksija i selektorsku komisiju u sastavu Ilija Stolica- Mladen Krstajić- Neško Milovanović. :) Šalu na stranu, samo mirno ljudi, izdržite bez loženja, protiv Brazila hrabro pa kako bude, neće biti katastrofa i ako izgubimo, ipak su iskusniji i namazaniji od nas ali sam siguran da Kamerun i Švajcarsku dobijamo sigurno ako ponovimo samo i 70% igre od večeras i protiv Švedske. Biće to sve dobro da ne ureknemo.
    (Rothmans, 27. septembar 2022 23:58)

    # Link komentara

  94. Treba imati razumevanja za Acu, šta je sve čovek mprao da komentariše u prethodnoj deceniji, većeras je čak bio i maksimalno suzdržan.
    (Johnny, 27. septembar 2022 23:56)

    # Link komentara

  95. Dame i gospodo, Dragan Stojkovic Piksi
    (Sk, 27. septembar 2022 23:56)

    # Link komentara

  96. Ivan Ilić tihi igrač utakmice. Ko prati Kalčo zna da taj mali ozbiljno igra već 2 sezone.
    Vreme je bilo da se gurne u 11.

    Nivo iznad Maksimovića, Račića, Gudelja i sličnih veznjaka bez tehnike i pasa unapred. Nadam se da će dobiti još više minuta. Kad se upari sa Sergejem, to će tek biti divota od fudbala. Momci, Piksi hvala za ovo veče. Srbija!
    (žigara-pantela, 27. septembar 2022 23:55)

    # Link komentara

  97. Ali kakvi odvratni dresovi..
    (Surduklija, 27. septembar 2022 23:55)

    # Link komentara

  98. Onaj ko poredi Radonjica i Zivkovica u bilo kom smislu,a najvise u pogledu ulogw u timu,blage veze sa fudbalom nema.Toliko.
    (istina!, 27. septembar 2022 23:53)

    # Link komentara

  99. E da primjetio sam ovog ilica, pravi plemenit igrac. Bolji od SMS. Piksi ima nos za takve svaka cast.
    Stvarno je dobro zategao reprezentaciju. Tadic, taj mali, iza onaj pavlovic za kog sam uvijek rekao da ce biti dobar igrac samo ga treba istrpiti, naprijed mitar i okosnica dobre ekipe je tu. Svidja mi se igra na gol vise, pa cak i kad izgubis lakse se oprasta jer napadas. Puno dobrih stvari je donio piksi, nema sta.
    Ono sto ne valja je bahatost, srbi su inace skloni tom, na celu s piksijem. Tu cete morati naci balans jer cete puknut ko balon nakon znacajnijeg poraza. Skromnost i poniznost bez obzira na snagu su velike vrline. Tu se razlikujemo mi i vi, bar u nogometu. I razlikujemo se u jos jednoj bitnoj stvari, a to je iskustvo. Imali smo mi potentnih ekipa i iako smo bili posteni dozivljavali smo teske poraze koje i danas pamtimo. Naglasak je da smo bili posteni. Vi ste konacno krenuli imati posten odnos prema nogometu i on vam u startu donosi radost, ali treba puno pure pojesti da bi se zasluzilo janjetinu, tj veliki rezultat. Vidjet cete i sami na mundijalu da na brzak nema nista.
    Jos jednom cestitke na velikoj pobjedi.
    (croata, 27. septembar 2022 23:50)

    # Link komentara

  100. Замислите Србија у а дивизији а Енглеска у бе дивизију. Па шта има боље вечерас него од ваког догађаја. Свака част играчима борили су се ко лавови. Што се тиче Норвежана ја сам мислио да они замишљају да играју рукомет а не фудбал. Толико држање у вучење рукама играче Србије ја још у животу нисам видио,они су више рукама радили него што су ногама играли ужас једна од Норвежана јер су видили дасу лошија екипа још једном браво србија
    (zdravko, 27. septembar 2022 23:50)

    # Link komentara

  101. radonjić je običan trkač, ok i takav nam treba ali osim toga on nema ništa.
    (statistika kaže, 27. septembar 2022 23:49)

    # Link komentara

  102. (MJ23, 27. septembar 2022 23:19)

    Covek je pitao ima li dece, a ne igraca koji su, punoletni, dosli u prvi tim CZ iz prvog tima nekog drugog kluba. Tako da sa tvog spiska otpadaju Rajkovic (mozda je imao 17 ali je bio prvi golman u SL za Jagodinu), Radonjic, Lazovic, Mladenovic, S. Mitrovic mladji. Babica si izostavio, ali ni on nije bio u mladjim timovima CZ. Takodje na tom spisku su visak Veljkovic i S. Mitrovic stariji jer nikada nisu ni bili u CZ. Dakle ostali su Ilic, Jovic, Maksimovic i Djuricic.
    (Aspera, 27. septembar 2022 23:47)

    # Link komentara

  103. Meni zapada za oko Drulović na klupi. Treba biti šmeker, što Piksi jeste, pa pozvati u štab čoveka koji je vodio omladince 2015-e do titule. Ti momci su sada okosnica, a ko ih bolje poznaje od Drulovića a i oni imaju poverenja u njega. Sjajan posao radi Piksi, na svim poljima!
    Igru ne bih komentarisao, to ide prirodno uz Piksija. Nije džaba Venger njega video kao svog naslednika, i u Nagoji i u Arsenalu. Igrači mu veruju, jer nije došao politički a veruju mu i pravi navijači. Bravo!
    (Grdoje, 27. septembar 2022 23:47)

    # Link komentara

  104. Ma svi su bili top!Svi odradili svoje kako treba!Bukvalno ponizena jedna izuzetno jaka reprezentacija na svom terenu ,ne samo rezultatom,nego i igrom!Svaka čast!
    (pedja, 27. septembar 2022 23:45)

    # Link komentara

  105. Ekipa su nema sta!
    Prvi preduslov za bilo kakav uspeh.
    Sportska sreca da nas pogleda.da ne bude onih kikseva kao u JAR dva penala rukom igranje i slicno.
    Ne priznaju nikom da je bolji..to je zasluga ovog divnog gospodina iz Nisa.
    (deki, 27. septembar 2022 23:44)

    # Link komentara

  106. odlična utakmica, manje više 1 postava se zna i piksi odlično vodi tim bez puno eksperimenta, Vanja ili Rajković zavisi od forme do Sp, Pavlović i Milenković sigurni i verovatno Veljković.
    Vezni sigurno Lukic i SMS delima oko Gudelja jer slabo igra na svojoj poziciji u klubu, Kostić i Živković zbog odbrane
    Vlahovic i Mitar igraju sve tekme kao starteri
    (Englez, 27. septembar 2022 23:44)

    # Link komentara

  107. Idemooou
    (Kure, 27. septembar 2022 23:44)

    # Link komentara

  108. Šta reći na ovu fenomenalnu partiju naših večeras u Oslu osim jedno veliko BRABO MAJSTORI! Odavno nisam gledao ovoliko dobru i moćnu našu repku, zaista kapa dole momcima! Čitav tim je odigrao dobro, nadigrali su jednu moćnu Norvešku koja ima dva svetska asa, jednog od najboljih napadača sveta Halanda i odličnog Odegarda i time potvrdili da kada su fokusirani i spremni da se nikog ne boje i da svima mogu da pruže veliki otpor i da u većini mečeva izađu kao pobednici! Zaista Piksi je ukomponovao jednu pobedničku ekipu, jednu ekipu koja zna šta hoće i koja ume to da ostvari na terenu. Od starta meča i pored one velike šanse Norvežana u 1. minutu naši su vrlo brzo zagospodarili terenom i u potpunosti dominirali tokom celog meča te u svim segmentima nadigrali Norvešku, pobedili 2:0 i ušli u Ligu A Lige nacija, gde je našima po svemu viđenom na terenu i mesto, u eliti evropskih reprezentacija, plus, obezbedili su naši i drugi šešir na žrebu za naredni EURO što je velika stvar. Mi imamo dobru repku i imamo SNAŽAN KOLEKTIV pod rukovodstvom Piksija i zato naši momci igraju fenomenalno. Ceo tim večeras odličan, na sredini terena kompletnom igrom naših gospodario je maestralni kapiten Tadić u odbrani Stefan Mitrović i Pavlović fenomenalni a u napadu tu je naš artiljerac Aleksandar Mitrović majstor, pogodio je danas i mrežu Norvežana i postigao jubilarni 50. gol za našu repku, alal vera majstore, i Vlahović isto odličan večeras. Sve čestitke Orlovima i jedno veliko BRAVO majstori!
    (Ivan Veljković, 27. septembar 2022 23:43)

    # Link komentara

  109. Retko viđana dominacija nad protivnikom...
    (hamer, 27. septembar 2022 23:42)

    # Link komentara

  110. Radonjić čim je ušao u igru stvorio je tri šanse, brži je od Živkovića i bolji je dribler, takođe je i puno opasniji po protiničke golove, a ume i brzo da se vrati nazad da bi pomogao saigračima u odbrani, u svakom slučaju je buno bolj, po meni on obavezno mora da bude starter.
    (KAZNA KRU, 27. septembar 2022 23:42)

    # Link komentara

  111. Po komentarima Pavlović će progutati Neimara i ostale,mnogo je dobar ali je negledljiv,meni muka od njega.Radonjića je lepo videti na terenu u napadu nezadrživ a u odbrani bolji od Neimara, šta još više treba.
    (misko, 27. septembar 2022 23:41)

    # Link komentara

  112. Vase ime@ne lazi i ne lupetaj…sve obrnuto
    (oz, 27. septembar 2022 23:39)

    # Link komentara

  113. Deco, uživajte ovo je istorija! Ovakav se ne rađa skoro. Pozdrav Mitrogol!
    (batistuta, 27. septembar 2022 23:38)

    # Link komentara

  114. ova srbija može do finala u kataru !
    (kolbila, 27. septembar 2022 23:38)

    # Link komentara

  115. Sve ok, ali pitam se sta bi pisali za Pavlovica da je Haland dao go u prvoj minuti nakon njegovog iskakanja, ne mislim nista lose o decku ali cemu ovoliko uzdizanje, polako dace Bog da mozda bude Van Dajk. Inace glavnu stvar je odradila sredina, pre svega Ilic Lukic.
    (King, 27. septembar 2022 23:38)

    # Link komentara

  116. Svi su igrali sjajno, ali ovaj Pavlović je večeras bukvalno ginuo za tim
    (Zvezdan, 27. septembar 2022 23:37)

    # Link komentara

  117. Svaka čast!
    (Kao na filmu..., 27. septembar 2022 23:36)

    # Link komentara

  118. Srbija ima vrhunske topnike i nikom neče biti drago da izvuče Srbiju. Biće interesantno SP. Čestitke Piksiju i timu. Zasluženo idu u A diviziju. I Bosna takođe. A Englezi zbog loše forme idu u B. Čuda da se dese.
    (Vitalij, 27. septembar 2022 23:33)

    # Link komentara

  119. Mitrovic je nas mozda i najuticajnici igrac mozda u prethodnih 30,40godina.
    (yo.dorro, 27. septembar 2022 23:33)

    # Link komentara

  120. Сложићу се са свима који кажу да је Павловић играч утакмице, али трчање и залагање Влаховића ме оставило без текста! Не памтим да сам видео да је шпиц толико трчао, помагао одбрани, дао гол..
    (Неедукован, 27. septembar 2022 23:09)

    Uzeleo se covek fudbala
    (Ahm, 27. septembar 2022 23:32)

    # Link komentara

  121. Radonjić je više fudbalskog pokazao za 15' nego mnogi za 94.Neki fudbaleri se forsiraju kroz medije a da to ne zaslužuju .Saša Lukić ,neshvatljiva greška,dodaje loptu domaćem igraču iz čista mira a komentator ,bravo za Sašu Lukića,isto i za Pavlovića nekoliko puta.Vanja degažira kao Borjan,od pet četiri puta domaćem a vi ga hvalite do nebesa i treba ali za intervencije a ne za greške.
    (misko, 27. septembar 2022 23:30)

    # Link komentara

  122. MJ23
    I opet Mitrović bolji igrač od svih ovde navedenih zajedno
    (pfc, 27. septembar 2022 23:29)

    # Link komentara

  123. Pavlovic izdominirao pozadi, iznosio loptu, ucestvovao u napadu. Cim je izasao Haland izasao sam pred golmana. Vanja Milinkovic Savic zacementirao mesto golmana. Odbranio dva zicera, sve visoke lopte izboksovao. Trud, zalaganje i kondicija 10. Da li je to do onog Japanca sto ga doveo Piksi ali momci trce kao navijeni.
    (Sledece godine u eliti kao prvaci SP, 27. septembar 2022 23:28)

    # Link komentara

  124. Neverovatno sta Piksi radi sa ovom odbranom.Stavlja ,odnosno vraca dve najvece kiksare u tim i ostavlja najslabijeg od tri stopera protiv Svedske.Masovic i Babic su izmislili fudbal za Pavlovica,Veljkovica i Mitrovica.
    (Zapazanje, 27. septembar 2022 20:07)

    Замисли да је Пикси такав геније за фудбал као ти....где би нам крај био
    (Србија земља стручњака, 27. septembar 2022 23:28)

    # Link komentara

  125. Зашто и даље клубашите и испадате глупи.Зашто упоређујете Живковића и Радоњића кад су обојица сјајни,свако на свој начин опасан по гол противника.Зар не можете да уживате у оваквој игри репрезентације,зар не треба сви да скинемо капу малом Илићу који игра ко матор,дели лопте,не плаши се дуела?.Зар вам не крене суза поноса кад Павловић гине на терену,све стиже и све може?Зар се не најежите кад наши апсолутно сви кидишу на играча са лоптом?Зар не осетите спокојност кад Вања крене на лопту,кад ладно скине два зицера Халанду као да је то најобичнија ствар на свету?Ова Србија није заслужила да се делимо између себе.
    (Доста бре глупости, 27. septembar 2022 23:26)

    # Link komentara

  126. Ovo je ozbiljna priča. Od velikog Antića, neka počiva u miru, nismo imali ozbiljan sistem i igru. Piksi na igrače prenosi mir, stabilnost, ozbiljnost i odgovornost. To se vidi iz njihovih izjava nakon utakmice. Odmereno i bez nepotrebnih gestikulacija i široke priče. Sve što imaju, naši igrači kažu na terenu. I sve dok je tako, biće odlično. Korak po korak rastemo kao reprezentacija i stičemo ugled koji po kvalitetu i zaslužujemo. Sada uz taj kvalitet pokazujemo ozbiljnost, posvećenost i zajedništvo. Pa, neka ostane tako, i da uz Božiju pomoć uradimo nešto veliko u sportu koji je, kako se kaže, "najvažnija sporedna stvar" na svetu. Idemo dalje. Korak po korak. Napred SRBIJA!!! Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 27. septembar 2022 23:25)

    # Link komentara

  127. Srbija u Kataru neće proći grupu ! Zapamtite to...nemoj da se ložite,tako je bilo i u basketu,Jokić MVP razbićemo sve 5:0 u grupi i na kraju žabari i ćao!
    (igor, 27. septembar 2022 23:24)

    # Link komentara

  128. Za sve ove koji komentarisu dresove, da li je to najbitnija stvar, da li je to vaznije od rezultata? Kad gledam kako igraju nasi dresove i njihov izgled ni ne primecujem
    (kobajasi, 27. septembar 2022 23:23)

    # Link komentara

  129. Najbitnije od svega veceras je da se konacno videla ta borbenost. Nemojmo odmah u oblake al igramo jako dobar fudbal.
    (Mare, 27. septembar 2022 23:23)

    # Link komentara

  130. Liga nacija A divizija:
    Hrvatska
    Danska
    Francuska
    Španija
    Portugalija
    Švajcarska
    Italija
    Mađarska
    Njemačka
    Holandija
    Belgija
    Poljska

    Ispali: Austrija, Češka, Engleska, Vels
    Upali: Škotska, BiH, Srbija, Izrael/Island

    Plasirani na F4
    Hrvatska
    Španija
    Italija
    Holandija

    Srbija večeras zasluženo. Čestitam i bilo je lakše nego se očekivalo.
    (Vitalij, 27. septembar 2022 23:23)

    # Link komentara

  131. Kad je Tadić u zoni je najbolji na svetu! Kakvu tehniku i kakav vid za igru čovek ima!
    (HanSolo, 27. septembar 2022 23:22)

    # Link komentara

  132. Sa ovim što imamo, a to svakako nije svetski krem, Piksi pravi čuda. Naterao ih je da veruju u sebe i da daju 200 % kad igraju za Srbiju. Svaka im čast za zalaganje, a posebno igru. Piksiju treba dati višegodišnji ugovor šta god da bude na SP. Mislim da će da napravi kontinuitet i za par godina uvesti nas u svetski vrh. Samo napred.
    (Giga Moravac, 27. septembar 2022 23:20)

    # Link komentara

  133. Otprilike od 1980 , 1981. pratim fudbal i reprezentaciju. Tvrdim da nikad nismo na klupi imali boljeg trenera. Imali smo nekoliko dobrih (Osim, Boskov , Antic , Milutinovic , Muslin) , pregrst neznalica ( Djoric , Krstajic, Advokat, Curcic, Zivadinovic, Savicevic , Klemente , Santrac ) , neke osrednje, da kazemo pristojne , ( Petkovic , Pizon, Mihajlovic , Drulovic ,Veselinovic ) , ali vrhunskog stratega , apsolutnog poznavaoca ove igre , a ujedno i velemajstora za stvaranje pobednicke atmosfere u ekipi , kao sto je Piksi , nikad.
    (afro, 27. septembar 2022 23:20)

    # Link komentara

  134. Priznajem ponizno da sam zaprepašćen kvalitetom Ivana Ilića na ovoj utakmici.
    (STRUČNI KONSULTANT, 27. septembar 2022 23:20)

    # Link komentara

  135. Vidim dosta se piše da Tadic igra slabo da to nije to, samo da pojasnim onima koji ne primete vazne detalje.
    Kod prvog gola Tadic je poslao idealan pas koji je izbacio Kostica u situaciju za asistenciju, kod drugog gola Tadic je dao idealnu loptu kroz sredidu za Ilica koji je napravio asistenciju za Mitra . Statistika to nigde ne beleži jer to mu dodje kao neka predasistencija ali Tadic je i dalje nas najveci majstor i najbolji igrač , samo sledeci put pre nego krenete da pljujete pogledajte kako on igra mozgom, mozgom kompezuje nedostatak u fizičkom smislu .
    (Cisse 9, 27. septembar 2022 23:19)

    # Link komentara

  136. Ne znam kako ali ovaj mali Ilić je za prvih 11 rodjen. Najkompletniji na sredini sa 21 godinom.
    Pixi nemoj Gudelja, Maksimovica i te koji su po protivnicki go bezopasni. Kakav šmekerski pas imao dečko za go.
    On i Lukić krpe odbranu na mnogo suptilniji način od krljača Gudelja i plus se otvaraju i nude saigračima odlicno
    (Arigosakić, 27. septembar 2022 23:19)

    # Link komentara

  137. Vlahović, Mitrovic, Pavlovic, Lukic! Deca Partizana! Jel ima dece od najsrpkijeg kluba na planeti u reprezentaciji ?
    (shumadinac, 27. septembar 2022 21:36)

    cccccc...nije ni tebi lako SHumadinac (gde ti Š) :-)))
    Ivan Ilić, Darko Lazović, Nemanja Radonjić, Luka Jović, Filip Đuričić, Miloš Veljković, Stefan Mitrović prvi i drugi, Nemanja Maksimović, Predrag Rajković, Filip Mladenović...izvinjavam se ako sam nekog propustio.
    i selektor peta Zvezdina zvezda Dragan Stojković Piksi!
    Ajd' sad na spavanje!
    (MJ23, 27. septembar 2022 23:19)

    # Link komentara

  138. Vanji svaka čast! Naš golman broj 1 za mene. Hvalaaaa na ovome momci!
    (Dubioza, 27. septembar 2022 23:19)

    # Link komentara

  139. Radonja za klasu bolji od Živkovića
    (Zoran, 27. septembar 2022 23:18)

    # Link komentara

  140. Samo podrzite naše momke!!!
    (Srbin, 27. septembar 2022 23:17)

    # Link komentara

  141. Ivan Ilić igrač utakmice.
    (Zarije, 27. septembar 2022 23:16)

    # Link komentara

  142. Cestitke momcima ali ovo mora jos bolje za dobre rezultate na svetskom prvenstvu. Poslednjih 20 minuta nismo bas sasvim kontrolisali utakmicu. Usli smo u "livada" taktiku koju su imali i Norvezani. Ali ogromna je razlika jer oni gube i zure pa moraju bez ikakve taktike a mi vodimo i to komotnim rezultatom i smirenost mora biti maksimalna. Utakmicu moras da kontrolises i kada vodis 2:0 i mirno je privedes kraju.
    (Makarije, 27. septembar 2022 23:14)

    # Link komentara

  143. Piksi prekini da guras zivkovica. Radonjic pet puta bolje radi posao.
    (Tormentor, 27. septembar 2022 22:28)

    Jeste bolji u napadu, ali odbranu gotovo i da ne pokusava da igra. Cim je usao imali su dva probijanja po njegovoj strani. Zivkovic ima bolji centarsut i igra odbranu zbig cega ga verovatnoni drzi kao startno krilo.
    (Aspera, 27. septembar 2022 22:58)

    Radonjic je u skoro svim.parametrima igre bolji od Zileta...kakva defanziva???
    Zasto Kostic na drugom krilu ne gine u defanzivi?
    Radonjic i Kostic moraju da budu startna krila.
    (urke, 27. septembar 2022 23:14)

    # Link komentara

  144. A svi mi koje Aca izbacuje iz ravnoteže, nek on i na dalje ovako urla, to će da znači da mi kidamo,realno!!!
    Bravo dečaci!!
    Bravo!!!
    (ford, 27. septembar 2022 23:14)

    # Link komentara

  145. Sta je Piksi napravio od grupe splavara,to je nestvarno!Momci su potpuno preuzeli njegov mentalitet,igraju majstorski i ginu na terenu.I niko ne odudara od te filozofije.Danas smo dobili jednog vrhunskog igrača,ovog Ilića.Prvi put sam ga gledao 90 minuta,bio je izvanredan.Vlahovic,Mitar,Tadic,Kostic,Pavlovic odlicni,Lukic,Živkovic,Mitrovic i Veljkovic sasvim dobri.Radonjic imao dva tri izuzetna poteza i pokazao da može da bude džoker kada igramo na kontre.Milinkovic vec trecu utakmicu brani odlično i mislim da ce biti broj 1 na SP.Oba šuta Halanda odbranio je odlično.Nogom igra ko Nojer.Pasovi i ispucavanja su mu vrlo precizni.Odavno Srbija nije imala ekipu koja moze da izađe bilo kome na crtu.Svaka čast Piksiju i njegovoj ekipi.
    (Kartonka za vanka, 27. septembar 2022 23:14)

    # Link komentara

  146. Veceras smo imali srece ali mislim da cemo na SP zavrsiti sa 3 poraza i bez datog gola?
    (Dachazvezda, 27. septembar 2022 23:13)

    # Link komentara

  147. Imamo tim za Qatar. Konačno, posle 32 godine.
    Od Italije '90 nismo imali ekipu i trenera u pravo vreme karijere na pravom mestu.

    Srećno orlovi!!!
    (Stefan, 27. septembar 2022 22:05

    Imali smo i 2010 u Južnoj Africi ali svašta se dešavalo i to van fudbalskih stvari.
    Nadam se da ovog puta toga neće biti.
    Piksi drži sve konce u rukama, alal vera majstore!
    (MJ23, 27. septembar 2022 23:13)

    # Link komentara

  148. Ovo je neverovatno kakva ekipa,kakav trener brane se od nas a gube 2-0.Bolje je što su nas prošli Škoti,ko zna šta bi bilo da je ostalo tako.Bravo momci,bravo Piksi!
    (Aki, 27. septembar 2022 22:43)

    Šta bi bilo da je ostao Tumbaković ili neki poput Krstajića,ne bi bilo ništa strašno samo se ne bi plasirali na Svetsko prvenstvo i ispali bi u treću diviziju.Sve se jasno vidi šta znači pravi trener ili selektor.Da je Piksi bio trener Zvezde od kada je Milojević otišao umesto onoga amatera Stankovića Zvezda bi igrala 3 lige šampiona.Pravi trener ili selektor je pola tima to je staro pravilo koje važi i dan danas.
    (Ljubo, 27. septembar 2022 23:12)

    # Link komentara

  149. Nema na SP Svedska,Norveška itd.vec mnogo i to mnogo ozbiljnije reprezentacije.
    (Back in Black, 27. septembar 20)

    Norveska je po imenima, zuzetno ozbiljna ekipa...
    (Baxuz, 27. septembar 2022 23:12)

    # Link komentara

  150. Sad bez euforije…. Pratim fidbalsku reprezentaciju od Minhena 1974. Ranije još fudbal sa ćaletom. Piksi je postavio ekipu kao niko od tada. Bio je fenomenalan fudbaler (u prvih 5 u istoriji SFRJ) a pokazuje se kao i dobar trener reprezentacije. Ja vidim da ovi momci igraju kao preporodjeni u odnosu na prethodne selektore. To znači da im je promenio mentalitet i nekako pokazao znanje koji momci poštuju. (Znaju ljudi Ko zna a Ko se folira). Zato:
    Srećno momci u Kataru. Slušajte Piksija! A mi ćemo da navijamo iz daleka!
    (Blek - Chicago, 27. septembar 2022 23:12)

    # Link komentara

  151. Bravo momci, svaka čast.
    (Slavko Vrekic, 27. septembar 2022 23:10)

    # Link komentara

  152. Radonjić kad bi imao snage za svih 90 minuta, sa ovom brzinom i driblingom lagano bi igrao za Real Madrid.
    (Semir988, 27. septembar 2022 23:10)

    # Link komentara

  153. vrhhhh....ali kako kidaJu na svaKu loptu...vvvrhhh i hvala..
    (dgbg, 27. septembar 2022 23:10)

    # Link komentara

  154. Mitrogol i Pavlović su nam duša tima. Tadić mozak. A Piksi snaga. Danas svi solidni ako se u obzir uzmu njihove realne mogućnosti. Ne treba zaboraviti da smo igrali bez Milenkovića, Nastasića i SMS-a. VMS prvi golman. Radonjić pre Živkovića, mada u Piksija i njegove odluke ne treba sumnjati ni trunku.
    (Bojan J., 27. septembar 2022 23:10)

    # Link komentara

  155. vanja je nas najbolji golman broj jedan
    (goran, 27. septembar 2022 23:09)

    # Link komentara

  156. 1 Cestitke
    2 Bez euforije. Te ekipe nisu medu 20 na svijetu. 3. Dobrodosli medu velike decke u ligi nacija. Iduca grupa bit ce mnogo teza
    4 Mi smo dobili dansku koja je proglasena za dark horse prvenstva u Kataru, i to dva puta. Dobili smo svjräetske prvake.
    Prva recenica Modrica je bila-bez euforije. Dosta stvari moramo popraviti. Ukoliko ne nastavimo naporno raditi, necemo postici nista!
    Dakle cestitke i to je to.
    Sretno u kataru..
    (Igorsulic, 27. septembar 2022 23:03)

    Vrlo pametan i korektan komentar!
    Psiholoski i motivacioni pristup je kljucan. Naravno, uz preduslove da igraci imaju odredjeni kvalitet i odlicnu fizicku spremu.
    (Dušan R., 27. septembar 2022 23:09)

    # Link komentara

  157. Сложићу се са свима који кажу да је Павловић играч утакмице, али трчање и залагање Влаховића ме оставило без текста! Не памтим да сам видео да је шпиц толико трчао, помагао одбрани, дао гол.. Свака част свима, био је ужитак гледати меч!
    (Неедукован, 27. septembar 2022 23:09)

    # Link komentara

  158. Momci svaka cas mnogo jako mnogo dobro uzivanje gledati posle dugo vremena!
    (Suki, 27. septembar 2022 23:09)

    # Link komentara

  159. Jedva čekam da igramo sa najjačim evropskim nacijama,mislim da se nećemo obrukati imamo dobar tim i za najjače ekipe-
    (ljusa, 27. septembar 2022 23:09)

    # Link komentara

  160. Da odgovorim na pitanje što na RTS a ne na Areni.
    Prvo čistija, lepsa, bolja slika. Na Areni stalno mutno. Plus Arena kasni 8 sekundi sa slikom. Ovo sam izmerio. Upalio u sobi Arenu u kuhinji matori gledali RTS. Stajao sam u hodniku. Znaci Arenu kada gledas kao snimak da gledas. Kasni prenos 10 sekundi.
    (Vase ime, 27. septembar 2022 23:09)

    # Link komentara

  161. Sjajna pobeda, milina je bilo gledati. Krivo mi sto ne dadosmo jos jedan gol. Dobro, nije Norveska u vrhu, ali smo ih razbili.
    (anta, 27. septembar 2022 23:08)

    # Link komentara

  162. Hoćemo peticiju da se izjasnimo oko ovog komentatora što se dere kao magarac bez potrebe,nisam mogao gledati utakmicu zbog njega.Ako bude prenosio Sp u Kataru izludeće nas.
    (pekapele, 27. septembar 2022 23:08)

    # Link komentara

  163. ilic decko..kapa do poda...kako igra kao da je 100 god u rep..
    (dgbg, 27. septembar 2022 23:08)

    # Link komentara

  164. Sjajno ali imamo mnogo tesku grupu u Kataru i nema mesta euforiji. Svjcarska je sjajna, sinoc je Spaniju dobila. O Brazilu ne treba trositi reci...
    (Ekg, 27. septembar 2022 23:08)

    # Link komentara

  165. Večeras je sve bilo savršeno osim komentatora Ace... Lik je smorio za medalju.
    (Semir988, 27. septembar 2022 23:08)

    # Link komentara

  166. Prvi u grupi sa protivnicima koje krasi izuzetna napadacka igra. Ne znas ciji napad je bio opasniji...slovenacki, svedski ili norveski. Ako je ovaj drvored u odbrani njima odoleo, lako ce sa bilo kojom napadacki potentnijom reprezentacijom. Samo sto ce prizemljenje pikseta i velicanstvenih mitrovica, veljkovica, pavlovica...i ostalih eksperimenata u odbrani biti bolno. Vec mi ih je zao, jer su umislili da su najbolji u evropi..ako ne i sire!
    (cole, 27. septembar 2022 23:07)

    # Link komentara

  167. Igra je bila brutalno dobra, ono sto bi malo trebali da popravimo je fokus kod polukontri jer imam utisak da smo bili malo pribraniji mogli smo 5 komada da uvaljamo.

    Sve najbolje na SP.
    (Partizanovac, 27. septembar 2022 23:06)

    # Link komentara

  168. "Pavlović" kraj...
    (MaStaJAZnam, 27. septembar 2022 23:04)

    # Link komentara

  169. Makar izgubili sve tri u grupi, Piksi neka ostane, samo ako bude hteo
    (DM32, 27. septembar 2022 23:04)

    # Link komentara

  170. Šta god da se desi na svetskom u Kataru, i eventualno ispadanje u grupi, Piksi mora da ostane selektor još dugo dugo.
    (Troy, 27. septembar 2022 23:04)

    # Link komentara

  171. Ovo sad, pa ovo je sjajno!!! Bravo, momci - bravo Pixi!!!
    Ne menjati Piksija do nj. 70. Nemojte da terate cara kao sto ste oterali Saleta iz kosarke! Srbija!!!!
    (Dragostea, 27. septembar 2022 23:04)

    # Link komentara

  172. Играмо толико добро, ангажовано, пожртвовано, паметно, ефикасно и лепо да су ми и ови дресови лепи и симпатични! Свака част на игри, момци! Без било какве сумње кажем да ни било који други резултат не би оставио горчину када се овако игра и труди.
    (оће то, 27. septembar 2022 23:04)

    # Link komentara

  173. 1 Cestitke
    2 Bez euforije. Te ekipe nisu medu 20 na svijetu. 3. Dobrodosli medu velike decke u ligi nacija. Iduca grupa bit ce mnogo teza
    4 Mi smo dobili dansku koja je proglasena za dark horse prvenstva u Kataru, i to dva puta. Dobili smo svjräetske prvake.
    Prva recenica Modrica je bila-bez euforije. Dosta stvari moramo popraviti. Ukoliko ne nastavimo naporno raditi, necemo postici nista!
    Dakle cestitke i to je to.
    Sretno u kataru..
    (Igorsulic, 27. septembar 2022 23:03)

    # Link komentara

  174. Svi dobri danas. Pavlovic i Kostic odlicni, Ilic otkrovenje. Vanja siguran. Dobra postavka igre Piksija i zamene u pravo vreme
    Mitro nas razmazio... bice pljuvan kad ne da gol :-)
    (Miki, 27. septembar 2022 23:03)

    # Link komentara

  175. Bravo momci!
    (Nikola, 27. septembar 2022 23:03)

    # Link komentara

  176. Ovi igrači su manje-više igrali i kod prethodnih selektora i ništa. Znači, nešto je i do selektora. Piksi majstore !!!
    (nemesis, 27. septembar 2022 23:03)

    # Link komentara

  177. Šta je sa komentatorom? Na šta se čovek oduševljava i sa kakvim reakcijama......Bože sačuvaj.
    (bVb, 27. septembar 2022 22:24)

    E, pogledaj ti onog komentatora iz Katara kako viče kad Mesi postigne gol...

    A najbolja scena sa komentatorima je iz italijanske lige, kad dvojica komentatora sede jedan pored drugog, jedan navija za Inter, drugi za Milan, i kako se rezultat menja, jedan od njih dvojice galami k'o lud, a ovaj drugi k'o pokis'o miš, i obrnuto kad druga ekipa postigne gol.
    Prvi gol postiže za Inter naš Stanković, potom opet gol za Inter, onda gol za Milan, zatim izjednačenje, komentator koji očigledno navija za Milan ustaje i šeta unaokolo vičući, i na kraju 3:2 za Milan, ovaj ostao bez glasa, plače...
    Imate na YT pod nazivom: MILAN vs INTER (funny commentary)
    (Veliki brat, 27. septembar 2022 23:03)

    # Link komentara

  178. Da mi je neko pričao da ćemo biti bolji u fudbalu nego u košarci ne bi mu verovao. Ceo život pričamo kako fudbaleri trebaju da se ugledaju na košarkaše.
    (Ivan, 27. septembar 2022 22:05)
    A zbog cega smo bolji u fudbalu?
    Zato što smo pobedili Švedsku i vodimo protiv Norveške?
    Polako brate,bez euforije preko noci može drvlje i kamenje i na fudbalere isto kao što je bilo sa košarkašima.
    Nema na SP Svedska,Norveška itd.vec mnogo i to mnogo ozbiljnije reprezentacije.
    (Back in Black, 27. septembar 2022 22:13)

    Zalaganje
    (Aspera, 27. septembar 2022 23:02)

    # Link komentara

  179. Dobro su igrali momci, stvarno su dobri, cestitam!
    (C i n i k, 27. septembar 2022 23:02)

    # Link komentara

  180. Doktor primarijus fudbalske igre,Dragan Stojković Piksi.
    (Nišlija, 27. septembar 2022 23:01)

    # Link komentara

  181. Ivan Ilic fantastican!
    (Marko, 27. septembar 2022 23:01)

    # Link komentara

  182. bravo, legende!! idemo po svetsko zlato!
    (nidzahaker, 27. septembar 2022 23:00)

    # Link komentara

  183. Jaaaaaaaaaoooo, nije moglo bolje buđenje! Smlatila me korona, prespavah utakmicu.
    (Toto-ko-tunjo, 27. septembar 2022 22:59)

    # Link komentara

  184. samo da budu zdravi i da odrze ovu formu naravicemo bum u Kataru
    (tonko tomovic, 27. septembar 2022 22:59)

    # Link komentara

  185. Pavlović i Milenkovic 2centralna beka i 3je manje bitan i bićemo veliko iznenadjenje na prvenstbj
    (sima, 27. septembar 2022 22:59)

    # Link komentara

  186. Apsolutno nestvarna utakmica, bar za naše fudbalske standarde! Sredina uradila nenormalan posao, ljudi Odegard se nije video a videli smo kako dečko igra u Arsenalu. Celokupan napad i tranzicija Norveške odsečeni. Najbolja prilika za Norge Haaland u 1om minutu i kolosalna odbrana MSa gde smo im dali do znanja da neće to moći tako lako, za mene ujedno i trenutak utakmice, ništa ne daje takav vetar u leđa ekipi nego kad vidiš da te pokriva koncentrisan golman. Bravo za Vanju, pored Mitra i Vlahovića čovek utakmice, ostatak ekipe na visini zadatka, jedva čekam Brazil!
    (Rossonero, 27. septembar 2022 22:59)

    # Link komentara

  187. Čestitke na najboljoj partiji koju sam gledao,do sad. Oduševili su me. Srećno na sp, sad sam miran. Jaki smo, baš.
    (Czv, 27. septembar 2022 22:59)

    # Link komentara

  188. Dopada mi se razmišljanje starijeg čoveka sa bradom u studiju (izvinjavam se, ne zapamtih mu ime). Vrlo prijatan i realan čovek. Voleo bih da ga RTS još koji put pozove.
    (Predrag, 27. septembar 2022 22:59)

    # Link komentara

  189. Играмо одлично. Али овај Аца коментатор је постао јако иритантан. Дере се као да је на трибини, а не у кабини. Страшно. Урла као полудео на неке полушансе. Живим за дан када ће моћи да се искључе коментатори на ТВ преносу. Па да само слушам публику и уживам у фудбалу.
    (Комша, 27. septembar 2022 22:21)

    Kakva stvar. Postoji na Amazon Prime-u. Prvo to uradim pa gledam… Jos ima i opcija da se pojaca zvuk sa tribina… Kakva milina za gledati.
    (bato, 27. septembar 2022 22:58)

    # Link komentara

  190. Ja gledam na areni, normalan komentator.
    (pobor, 27. septembar 2022 22:38)

    Ma meni je Aca kraljina!
    (statuskan, 27. septembar 2022 22:58)

    # Link komentara

  191. Prosta stvar. Rade Bogdanović rekao da pobeđujemo i mi pobedili.

    Jako dobra utakmica. Malo početak moramo da sredimo. Kasno se palimo, to na SP neće da valja. Međutim, kad uhvatimo talas to zaista lepo izgleda. Svi učestvuju, Mitar i Dule se vraćaju u odbranu, imamo ideju kada krenemo napred i nema sebičnosti. Možda manje egzibicije kada smo nadomak gola. Trebalo je par puta pripaliti pa šta bude, a mi hteli da se ušetamo u gol.

    Mitar i Dule sjajni, da je bilo više sreće i manje dobrih refleksa golmana mogu opasno da se omaste danas. Radonjić me oduševio pred kraj, nekoliko vrsnih poteza, mislim da bi onaj šut 100% bio gol, ali dobra blokada. Živković je bio dobar, ali mora da prestane da se iščuđava i priča sa sudijama. Fali mu malo brzine i mislim da bi neko drugi trebao da izvodi aut.

    Ne znam šta je priča oko Pavlovića pred svaki meč. Stalno neka kuknjava, a dečko odigrava više nego odlično. Da l' je neka fora? Pogibe pozadi, mislim da je bio na svakoj lopti, gomilu napada je bar pipnuo i presekao pas, jak je, miran, zna da iznese daleko. Možda mu fali malo brzine, ali inače sjajno.

    Ilić je odigrao maestralno. Toliko miran, staložen, koncizan u pasovima, pravovremeno bez euforije. Fenomenalna utakmica.

    Nije ovo pokazatelj ničega, ne znači da smo velesila, ali brate lepo izgleda. Svaka čast momci. Idemo u A diviziju, a bogami idemo i u Katar.

    NAPRED SRBIJA.
    (Gde ja živim, 27. septembar 2022 22:58)

    # Link komentara

  192. Piksi prekini da guras zivkovica. Radonjic pet puta bolje radi posao.
    (Tormentor, 27. septembar 2022 22:28)

    Jeste bolji u napadu, ali odbranu gotovo i da ne pokusava da igra. Cim je usao imali su dva probijanja po njegovoj strani. Zivkovic ima bolji centarsut i igra odbranu zbig cega ga verovatnoni drzi kao startno krilo.
    (Aspera, 27. septembar 2022 22:58)

    # Link komentara

  193. bravo momci, bas dobra igra!
    (cowboy, 27. septembar 2022 22:57)

    # Link komentara

  194. Bravo majstori, preponosan sam.
    Odigrali majstorski i takticki i tehnicki, zrelo, napadacki svaka cast.
    Svi su bili dobri!
    Neki su vise povukli bili hrabriji(pre svih Pavlovic koji je odigrao bez greske, dominirao) ostali se posle stabilizovali.
    Najgluplji su mi komentari koji se odnose na prvih 10-15minuta utakmice,potrcali neki da popljuju.
    Takodje bih molio da se ne komentarisu dresovi i komentator, to su najdosadniji komentari za citanje.
    Vlahovic je car, koliko se decko bori, rve, igra drsko, a kontrola lopte, svaka cast! Mnogo je doprinosio igri u polju,ne samo u napadu.
    Bavio sam se fudbalom, gresite sto se Zivkovica tice on se dosta trosio i u odbrani, a jeste probijao. Ne znam sta vi gledate. Ljudi zaboravljate da je Svetsko turnir, svi ce igrati koji otputuju, svi su bitni. Ne delite igrace na igrace Zvezde i Partizana.
    Po meni samo Jovic ne zasluzuje mesto na Svetskom, decko ne igra 2 godine, ne pokazuje da je u formi ni u fiorentini zar nemamo nekog napadaca talentovanog zeljnog da grize?
    Momcima svaka cast, toliko je bilo dobrih poteza na utakmici.
    Gde su ljubitelji Halanda? Jel vidite kad nema.saigraca da ga kljukaju loptama da nije ni on svetsko cudo.
    Vlahovic je kompletniji od njega, sa godinama to ce doci do izrazaja, videcete.
    Jos jednom cestitke igracima i Pixiju.
    (Nikola, 27. septembar 2022 22:57)

    # Link komentara

  195. Bravo momci norveska nije laka ekipa a potpuno ste dominirali!
    (maki, 27. septembar 2022 22:57)

    # Link komentara

  196. Posle dugo godina zadovoljstvo je gledati našu reprezentaciju kako igra. Inace slabo pratim sport poslednjih godina ali u mecevima Srbije sam stvarno uživao.
    (Zmaj, 27. septembar 2022 22:57)

    # Link komentara

  197. Pavlovic preorao teren, svaka cast! Ako odbrana bude na nivou na Mundijalu, napad ce sigurno isporuciti svoje, jer imamo napadace koji mogu da matiraju svaku odbranu na svetu.
    (navijac, 27. septembar 2022 22:57)

    # Link komentara

  198. Pavlovic je sve pocistio i slozio na svoje mesto.Decko je neverovatno dobar radnik.Razbija
    (TRASH, 27. septembar 2022 22:56)

    # Link komentara

  199. Kad staviš pravog čoveka na pravo mesto, dobiješ da I Srbija proigra fudbal. Svaka čast na igri i zalaganju!!!
    (Cockney Cole, 27. septembar 2022 22:56)

    # Link komentara

  200. Nikad ruzniji dresovi i nikad jaca Srbija!
    (Nikola, 27. septembar 2022 21:36)

    Ako je do toga onda nam želim još ružnije dresove u budućnosti
    (posve_nepodoban, 27. septembar 2022 22:55)

    # Link komentara

  201. Meni je Aca top. Malo je strastvenije prenosio ali potpuno drugačije od 95% ostalih dosadnih i sterilnih komentatora.
    Apsolutno nemam ništa protiv ovakvog komentarisanja koje je ličnije i nije formalno i kliše kao svaka Bogovetna utakmica.
    (Rodrigo, 27. septembar 2022 22:55)

    # Link komentara

  202. @JeRemija
    Па кад читаш по Вуку, два А у норвешком су О, исто као и у данском.
    (Боки, 27. septembar 2022 22:55)

    # Link komentara

  203. ртс 1, аца стојановић(одличан коментатор) битно да имамо пренос репрезентације... немојте у свему да тражите длаку
    (србија, 27. septembar 2022 22:54)

    # Link komentara

  204. Docekasmo da je komentator problem, bravo Aco, bravo Piksi živela SRBIJA
    (gogeta, 27. septembar 2022 22:53)

    # Link komentara

  205. Bravo Srbi, i vrijeme je da budete elita.
    (Danči, 27. septembar 2022 22:53)

    # Link komentara

  206. Cestitke! Ovo takmicenje mi jos nije potpuno jasno. Neke reprezentacije se mnogo trude, a drugima vise sluzi za uigravanje. Ali kad sam sad procitao beneficije osvajanja grupe, ovo je stvarno odlicno i fenomenalno - baraz za Euro, drugi sesir, itd. Svaka cast!
    (PimPong, 27. septembar 2022 22:53)

    # Link komentara

  207. Никад јачи нисмо били пред неко првенство.
    Само да их мимоиђу повреде и да остане иста атмосфера у тиму и да не падне атомска бомба у међувремену, па онда имамо чему да се надамо у Катару.
    (Ђенерал, 27. septembar 2022 22:53)

    # Link komentara

  208. Au kakva je igračina Pavlović! Pocepao ih je!
    (Zgazi ih sve, 27. septembar 2022 22:52)

    # Link komentara

  209. Елито стигли смо! Још једна веома добро одиграна утакмица кад је највише требало, с тим да има још простора за поравку и напредовање. Ал не сумњам у Пиксија и његове изабранике. А вечерас је опет вријеме за велико славље а кад дође вријеме за поправке у игри онда ћемо о томе. БРАВО СРБИЈА! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸👏👏👏
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 27. septembar 2022 22:52)

    # Link komentara

  210. Zašto se Aca Stojanović ovoliko dere i štreca na svaki malo bolji potez naše reprezentacije?
    (sgdp, 27. septembar 2022 22:19)

    Pa zato što nismo navikli da igramo ovako dobro, svaka im čast.
    (kukuruz kokicar, 27. septembar 2022 22:51)

    # Link komentara

  211. Bravo i cestitke za ulaz u A diviziju.
    Ali mi za Katar moramo da jos vise ubrzamo igru. Mora lopta da ide brzo od noge do noge. Nema drzanja lopte osim ako se osvaja prostor. Ako drzimo loptu u mestu nista se danas u fudbalu ne moze uraditi.
    Treba samo gledati Hrvate i kopirati, nista drugo. Oni su uspeli da ubrzaju loptu i igru i zato su tu gde jesu.
    (Dragče, 27. septembar 2022 22:51)

    # Link komentara

  212. Ilic vanserijski talenat, majstor budući, Pavlović je novi Vidić, dečko igra srcem i igra doktorski za svoje godine. Vlahović je mag fudbala, kakvo kretanje, primanje lopte, prava klasa. Glupo komentarisati zalaganje njegovi, najviše se trudi od svih. Svi su bili odlični večeras, al ova 3 su mi iskočili. Ja bih igrao sa Savićem, Tadićem I Ilićem. Radonjić umjesto Živkovića, mada se Žile bas trudio večeras.
    (realno, 27. septembar 2022 22:51)

    # Link komentara

  213. Fenomenalna igra i sjajni momci i Piksi koj zna kako se vodi reprezentacija. Svi su bili odlicni, Vanja na golu sjajan. Po meni prvi golman treba da bude. Stamen, siguran, ne kiksa. Pavlovic odlican, Mitrovic, Vlahovic ma svi momci su bili odlicni. Svaka cas Piksiju kako je ovo skockao.
    (Gossa placa Zeljko 89, 27. septembar 2022 22:51)

    # Link komentara

  214. Dobra igra lepi pasovi, pouzdana odbrana samo tako igrajte i nema zime
    (777, 27. septembar 2022 22:50)

    # Link komentara

  215. Ma baš smo ih napali. Ne izlazi lopta iz 16.
    (Dexxo, 27. septembar 2022 21:13)

    Mitrović i Vlahović po gol, i još po jedan 100% šut obojica koje ni sam Najland ne zna kako je odbranio. 54%-46% posed lopte za nas, 517-440 u dodavanjima uz 83%-79% preciznost, Pavlović i Ilić odlični, Vanja dve sjajne odbrane i to obe protiv Halanda (hvala Bogu da najzad imamo krštenog golmana). Svi trče, grizu, napadaju kao osice (koliko su samo lopti oteli ili omeli Norvežanima Mitrović i Vlahović, a obojica igraju špic). I to sve bez Sergeja, koji tek ume da poveže igrače i ubaci lopte špicevima.

    Sve u svemu, ja prezadovoljan. Ako je tebi malo, idi navijaj za Brazil. Takvi nam ne trebaju ionako.
    (Milutin, 27. septembar 2022 22:50)

    # Link komentara

  216. Браво момци, сви до једног сте одиграли докторски, а исто тако је Пикси поставио игру и водио утакмицу. Право уживање је пратити репрезентацију после дуго времена.
    (Гале, 27. septembar 2022 22:50)

    # Link komentara

  217. Odusevljen sam jer mi, koji do skoro nismo mogli da spojimo 2 pasa iz prve lopte, sada mrtvi hladni odigramo 10 iz prve i svi smisleni i precizni. Ogroman posao trojca pozadi, Veljkovic, Mitrovic, Pavlovic kao da ceo zivot igraju zajedno. Ovo je stvarno bio vrhunski fudbal.
    (garda, 27. septembar 2022 22:50)

    # Link komentara

  218. СВИ су били ОДЛИЧНИ! Из утакмицу у Португалу, најбоља наша утакмица и последњих 10+ година! Не памтим када су наши играчи оволико трчали, борили се, покривали терен, кидисали и играли веома брзо и модерно! Одакле почети! Иван Илић - па ја мислим да је имао 100% тачних пасова! Каква смиреност, сигурност, увек отворен, сјајна асистенција… Чиста 10 и то на дебију! Одавно ме овако није одушевио неки играч на средини. Вања на голу - не памтим да ми је неки наш голман уливао овако поверење. Не због две врхунске одбране, већ због става, како хвата лопту онако огроман, како увек контролише ситуацију. Павловић - најбоља утакмица у репрезентацији. После испадања из воза у 15. секунду и шансе био је касније перфектан. Чак су и Стефан Митровић и Вељковић били веома сигурни. Влаховић - не верујем да је икада неки шпиц оволико претрчао, константно притискао штопере и голмана, играо одбрану све време, трчао и за Митра, још и дао гол! Митар - без коментара, шта више рећи о човеку кога Србија зове… Костић суво злато, сваки меч врло опасан, брз, страшн центаршут… Једино се Тадић мало више играо и покушавао неке непотребне асистенције, али је онај његов пас у простор за Костића практично пресудио меч. И сви остали заслужују све похвале! Браво! Гледам и остале репрезентације и ретко игра овако леп и брз фудбал!
    (veliki strumf, 27. septembar 2022 22:50)

    # Link komentara

  219. 2:0 je najopasniji rezultat.
    (Sajber Nindza, 27. septembar 2022 22:06)


    Al' za Norvesku!
    (Trotters Independent Traders, 27. septembar 2022 22:50)

    # Link komentara

  220. Kako ovi momci igraju - ovo je nestvarno: sigurno i lepršavo, čak i sa određenim rezervama su večeras odigrali meč izabranici Dragana Stojkovića! Strahinja Pavlović je odigrao meč dosadašnje karijere, uz ,,aždaje" Tadića, Mitrovica i Vlahovića. Mladi Ilić je pokazao zašto je u ovoj reprezentaciji. A sve kreće od odličnog golmana Vanje Milinković -Savića.. Sjajno!
    (Mladen CG, 27. septembar 2022 22:50)

    # Link komentara

  221. Bravo! Ova ekipa sa Piksijem na čelu jako moćno djeluje!
    (Igor Ibk, 27. septembar 2022 22:49)

    # Link komentara

  222. vlahović gol i asistencija, a na sofi pavlovic najbolji igrac
    (ajs nigrutin, 27. septembar 2022 22:25)

    Nije Vlahovic asistirao, a i da jeste Pavlovic je svakako danas bio najbolji igrac na terenu.
    (Xman, 27. septembar 2022 22:49)

    # Link komentara

  223. Komentator na RTS-u vrhunski. Konačno malo uzbuđenja i energije!
    (Zoki, 27. septembar 2022 22:49)

    # Link komentara

  224. samo gazi!! SRBIJA BRE
    (mrrrr, 27. septembar 2022 22:49)

    # Link komentara

  225. U Piksija nikad nisam sumnjao. Čovek čiji rad Japan poštuje do neba ne može biti loš.
    (Pop, 27. septembar 2022 22:49)

    # Link komentara

  226. bravo momci, napokon igramo pravi, napadački, moderan fudbal!!!
    (b52s, 27. septembar 2022 22:49)

    # Link komentara

  227. Ovo je bilo vrlo lepo.

    Ali jos ima ovih koji mrace, pa Brazil, pa Svajcarci kad dodju, pa Kamerun ako izvucemo bod.

    A kad se pogleda, ovde ima jedno 6-7 momaka iz one generacije 2015 gde osvojismo zlato na U20, pa jos u finalu, gle cuda, protiv tog samog Brazila. A i sa sajdzijama imamo neke racune da poravnamo, Mitar ce to da regulise.

    Kad se na tu generaciju 2015 doda Vlahovic, Mitar, Tadic i druzina na celu sa Piksijem, nema vise problema sa mentalitetom. Zato i nema zatvaranja i povlacenja posle vodjstva, nego udri do kraja.

    Bice to sve kako valja.
    (Ivan, 27. septembar 2022 22:49)

    # Link komentara

  228. Auu kakav tim imamo! Ludilo
    (Danas, 27. septembar 2022 22:48)

    # Link komentara

  229. Први утисак Павловић, сјајан,ниче непосејан.Други утисак Вања,мислим да смо добили голмана.Трећи утисак,Србија игра фантастичан фудбал,знање,техника момци кидају на терену.Највећи утисак, један једини непоновљиви Пикси.А сад морам да кажем поводом пљувања по одбрани.Србија је на шест утакмица примила пет голова од тога три од Словеније.Погледајте све групе свих лига и видећете колико је мало репрезентација примило пет и мање голова.За крај,велико хвала свим момцима што поново волимо и једва чекамо утакмице репрезентације.Наравно,Пиксију највећа захвалност,само он зна шта је морао да прође и да истраје.
    (Браво момци, 27. septembar 2022 22:48)

    # Link komentara

  230. Radonjic za 7 minuta uradio vise nego Zivkovic za 70. Realno Radonjic je igracina za Zivkovica.
    (billy, 27. septembar 2022 22:23)

    Samo sto nisi primetio da je Zivkovic drzao odbranu i samo delimicno ucestvovao u napadu. Zato ej radonjic otisao u napad i tek kasnije se vratio u odbranu.
    (ultrasrbin, 27. septembar 2022 22:48)

    # Link komentara

  231. Alal vera majstori!
    (don kihot, 27. septembar 2022 22:48)

    # Link komentara

  232. Bio doktor kao igrac , a sada je isti takav doktor !! PIKSI
    (nenad, 27. septembar 2022 22:48)

    # Link komentara

  233. Piksi Piksi Piksi Piksi Piksi Piksi Piksi Piksi Piksi Piksi Piksi Piksi Nekada se skandiralo na Marakani :)
    (Marko, 27. septembar 2022 22:48)

    # Link komentara

  234. Hvala ti Piksi što si se prihvatio posla. Da je Krstajić recimo selektor ili Tumba, ovi igrači bi i dalje bili panjevi.
    (Spale, 27. septembar 2022 22:48)

    # Link komentara

  235. Zašto se Aca Stojanović ovoliko dere i štreca na svaki malo bolji potez naše reprezentacije?
    (sgdp, 27. septembar 2022 22:19)

    Pokusava da izigrava dobrog komentatora.
    (vlada, 27. septembar 2022 22:48)

    # Link komentara

  236. Da li shvatate kakav je Mitar igrac? Da igra u Sitiju sta mislite gde bi mu bio kraj? Pitajte Hallanda kakav je Mitar igrac? Pa ono sto on pruza ne u napadu, to svi znamo..u odbrani, kvari igru protivnika, skoku. Pa Halland takvoj igri Mitra ne moze da pridje. Pa on i da hoce to ne moze. Na kraju svaki gol Mitra u Fulamu je barem 2 gola Hallanda u Sitiju. Barem 2. Prema tome prestanite vise sa pricom po forumima o tome da je Halland bolji igrac. Nije. Igra samo u mnogo boljem klubu od Mitra. Nista vise. Gledao sam utakmicu sa engleskim komentatorom i to mi je drago. Cisto da vide Hallanda i Mitra. Videli su..Bravo, kapa dole.
    (Fortissimo, 27. septembar 2022 22:48)

    # Link komentara

  237. Sezona loženja neka počne!
    (mile, 27. septembar 2022 22:47)

    # Link komentara

  238. Svaka cast na pobedi moze poneki sut i van sesnajst Pavlovic je izgrmeo veceras kao i Zivkovic
    (Gorance, 27. septembar 2022 22:47)

    # Link komentara

  239. odmah moj prezimenjak ispada desetoj sekundi, tako i kod gola švedjana u bg
    (pavlović, 27. septembar 2022 20:49)

    Pa izašao dečko da izvede početni udarac sa centra.
    (Dexxo, 27. septembar 2022 21:11)

    Isto kao protiv Svedjana protiv kojih nije ni igrao.
    (Aspera, 27. septembar 2022 22:47)

    # Link komentara

  240. Gudelja nikako ne mešati sa ovom ekipom....
    (Box, 27. septembar 2022 22:47)

    # Link komentara

  241. Bravo za Acu informaciju, tako se komentariše utakmica! Ovi filozofi što ga kritikuju neka idu u pozorište da gledaju Labudovo jezero, fudbal nije za vas.
    (Djordje NS, 27. septembar 2022 22:47)

    # Link komentara

  242. Да ми је неко причао да ће Србија у две утакмице за редом да побеђује директног конкурента у групи за пролаз даље, у гостима, и то када нерешено није опција - не бих му веровао!
    (Јабучило, 27. septembar 2022 22:47)

    # Link komentara

  243. bravooo momci
    (pa, 27. septembar 2022 22:47)

    # Link komentara

  244. Kad ne mogu da se žale na rezultat, igru, zalaganje... srbi nadju komentatora pa se žale na ton njegovog glasa. A da uživate malo u uspjehu, za promjenu?!
    (Velibor, 27. septembar 2022 22:47)

    # Link komentara

  245. Radonjic za 7 minuta uradio vise nego Zivkovic za 70. Realno Radonjic je igracina za Zivkovica.
    (billy, 27. septembar 2022 22:23)
    Zivkovic i Pavlovic izginuli , svi su se borili a njih dvojica izginuse ..tako da ne gledaj jednostrano ...svako je odigrao svoju ulogu ..u ovoj formaciji zivkovic je vise bio bek ali je bio i napred i nazad...
    (nenad, 27. septembar 2022 22:47)

    # Link komentara

  246. Znaju sta hoce . Igra za cistu desetku. Stice se utisak da kad god hoce mogu doci do sesnaesterca.Dati go, a ne braniti se i biti konstantno bolji,da mi je neko rekao da je to moguce vidjeti... Napred Srbija
    (smss, 27. septembar 2022 22:46)

    # Link komentara

  247. Kad ne mogu da se žale na rezultat, igru, zalaganje... srbi nadju komentatora pa se žale na ton njegovog glasa. A da uživate malo u uspjehu, za promjenu?!
    (Velibor, 27. septembar 2022 22:46)

    # Link komentara

  248. Jedno isto stalno pisem i svi vidimo da imamo vrhunski napad, dosta dobru sredinu, ali dosta tanku odbranu. Spori smo pozadi, robusni, jaki, skocni, ali brzi napadaci ce nam praviti probleme na SP.
    Veliko zalaganje, svaka cast, i velika pobeda!
    Golman Milinkovic Savic je ustalio svoje mesto, a mali Ilic je pravo Piksijevo otkrice.
    Bravo Srbijo, napokon imamo i fudbal, uz neke korekcije u odbrani i da se u formu vrati Tadic.
    (Beobrad, 27. septembar 2022 22:46)

    # Link komentara

  249. @Mislim da komentator malo preteruje na pola terena lopta a on kao da je penal!
    (hahaha, 27. septembar 2022 22:19)

    Ne znam da li si ikada slušao radio prenos neke utakmice. Davno to beše popularno a bukvalno je za komentatore šansa bila svaki put kada neko pređe polovinu terena. Šta ćeš, stara škola radio prenosa. Čestitke našima na uspehu i neka nastave ovako ako može i u Kataru.
    (smeh, 27. septembar 2022 22:45)

    # Link komentara

  250. Ma svaka čast. Uživanje za gledanje.
    (starac, 27. septembar 2022 22:45)

    # Link komentara

  251. Kakva utakmica, sunce ti poljubim! Ljudi, mi igramo fenomenalan fudbal, ali bez zezanja. Ovoliko zelje, volje, truda, nisam video za zivota u reprezentaciji, a imam maltene cetiri banke.

    Pavlovic uradio tacno ono sto sam se nadao - odigrao mec zivota. Povlacim sve negativno sto sam rekao za coveka, DOKTORSKA partija. Sta reci, sa ovakvom igrom i pozrtvovanjem, zaista imamo realnu sansu za velike stvari na SP, ali bez preterivanja.
    (Sabre, 27. septembar 2022 22:44)

    # Link komentara

  252. Radonjic za 7 minuta uradio vise nego Zivkovic za 70. Realno Radonjic je igracina za Zivkovica.
    (billy, 27. septembar 2022 22:23)

    Zaboravio si dodati da se Zivkovic non-stop vracao nazad i zatvarao tu stranu.
    To je veliki posao.
    (sremac, 27. septembar 2022 22:44)

    # Link komentara

  253. Stvarno svi ali bukvalno svi su odigrali perfektno.
    Ali Ilić je dečko potpuni hit. Nisam ni primetio da jedan fenomelni MS nedostaje. Bravo momak,ti si suvo zlato!
    (luka, 27. septembar 2022 22:44)

    # Link komentara

  254. BRAVO MOMCI!!!
    (Rollo Tomasi, 27. septembar 2022 22:44)

    # Link komentara

  255. Sta je bre ljudi. Mora Aca malo da nas edukuje! Hahaha
    (Kodar77, 27. septembar 2022 22:44)

    # Link komentara

  256. danas nije bas bilo dobro a velike ekipe pobedu i ako im nije bas dan svaka cast momci
    (deji, 27. septembar 2022 22:44)

    # Link komentara

  257. Odgledao sam celu utakmicu. Ovih 2 :0 bez da zvučim pretenciozno su bili poprilično rutinski.Pobeda se ni u jednom trenutku nije dovodila u pitanje. To je ranije vrlo retko bio slučaj .Moram priznati ekipa izgleda ozbiljno i spremno za dobar rezultat u Kataru koji se već dugo priželjkuje. Deluje da je Piksi to što nam je falilo za neki konkretan rezultat kad je pitanju nacionalni fudbal. Očigledno da čovek zna šta radi. Samo da nas posluži žreb u Kataru, da doguramo recimo do četvrt finala, a posle šta nam bog da!
    (Mare Niš, 27. septembar 2022 22:44)

    # Link komentara

  258. Dragan Stojkovic Piksi.doktorat.iskustvo.
    (es, 27. septembar 2022 22:44)

    # Link komentara

  259. Pavlović masakrirao Serlota, brat ga je ugasio! Ivan Ilić odličan! Fudbal je jednostavna igra kada te ne vodi Krstajić!
    (Vilingrađanin, 27. septembar 2022 22:44)

    # Link komentara

  260. E ovo je fudbal! 2 napadaca 90 minuta i presing dok vodimo 2-0 u 80 i nekom minutu! Svaka cast od golmana do napadaca! Napokon da se igra fudbal a ne da strepis da ces da primis gol nakon vodjstva.
    (Aleksandar_HN, 27. septembar 2022 22:44)

    # Link komentara

  261. никад до сад нисмо ово што смо показали, али одбрана брука искрено...
    (србија, 27. septembar 2022 22:44)

    # Link komentara

  262. Fscinantno je kako se nasi napadaci bore , vracaju i pomazu . Svi su bili odlicni (Tadic , jos uvek skripi sa zavrsnim pasom) ...ali igrac utakmice je Strahinja Pavlovic :)) Lav bre , kida , izgino je , odvalio od batina i potpunbo iskljucio njihovo odlicnog napadaca (pomozite mi ne mogu da se setim kako se zove :)))
    (steva, 27. septembar 2022 22:43)

    # Link komentara

  263. Свака част! Добра тактика је пресудила.
    (Данијел, 27. septembar 2022 22:43)

    # Link komentara

  264. Bravo Mitroviću bravo Vlahoviću bravo Orlovi Srbija Srbija Srbija Srbija Srbija Srbija Srbija Srbija samo tako nastavite da igrate!
    (IGGIs, 27. septembar 2022 22:43)

    # Link komentara

  265. Ovo je neverovatno kakva ekipa,kakav trener brane se od nas a gube 2-0.Bolje je što su nas prošli Škoti,ko zna šta bi bilo da je ostalo tako.Bravo momci,bravo Piksi!
    (Aki, 27. septembar 2022 22:43)

    # Link komentara

  266. Ne znam zasto ljudima toliko smeta nacin komentarisanja, inace ga obicno optuzuju da je bezivotan, sad ni ovo ne valja? Meni se vise ovakav svidja!
    (Aule, 27. septembar 2022 22:42)

    # Link komentara

  267. Odlicna igra, konacno smo pokazali karakter i nismo primili gol posle vodjstva od 1:0, vec nastavili da napadamo i dali drugi gol.
    Opet smo kraje prvog poluvremena i pocetkom drugog poluvremena dali golove.
    Dve zamerke, kad sudija dozvoli toliko cvrstu igru, trebamo to sto pre da prihvatimo i da i sami pocnemo da igramo tako, i druga, posle 2:0 smo imali jos dosta zicera, morali smo dati jos jedan gol i zatvoriti utakmicu, ispade ko da nam je lakse da damo gol kad je teza sansa, nego kad je zicer, ali video se i umor u tim situacijama, nema veze, bitna je pobeda, odlicna uvertira za SP.
    (2CRAZY, 27. septembar 2022 22:42)

    # Link komentara

  268. Bravo momci, borba i odlična igra do poslednjeg momenta.
    (cacanin, 27. septembar 2022 22:42)

    # Link komentara

  269. Piksi osvojio obe grupe, i kvalifikacionu za SP, i LN.
    Jos da osvoji grupu u Kataru i nema granica!
    (Strucno misljenje, 27. septembar 2022 22:42)

    # Link komentara

  270. Srbija je moćna!
    (Nisam odavde, 27. septembar 2022 22:42)

    # Link komentara

  271. Sad vam smeta Aca info. Nek se dere i treba, razbili smo ih
    (Luke Babbitt gravedigger, 27. septembar 2022 22:42)

    # Link komentara

  272. Imali smo puno sreće!
    (Dachazvezda, 27. septembar 2022 22:42)

    # Link komentara

  273. Pavlović igrač utakmice, svaka čast!
    (statuskan, 27. septembar 2022 22:42)

    # Link komentara

  274. Treći moj komentar, i još jednom svaka čast Piksiju i svim igračima. Ne mogu da verujem da mi ovako igramo. Od početka su znali šta hoće pametno strpljivo jako.
    (Zvezdaš, 27. septembar 2022 22:42)

    # Link komentara

  275. Hahahah Orsato ponovo sudio Portugalu i ponovo ga Portugal primi na kraju ahahahaha
    (billy, 27. septembar 2022 22:41)

    # Link komentara

  276. Igrac utakmice Ilic!!! decko odigrao bez ijedne greske u prijemu i pasu kako defanzivno tako ii ofanzivno.
    (Vojvoda, 27. septembar 2022 22:41)

    # Link komentara

  277. Cas fudbala. Od Vanje do Mitra i Ducija. Svaki igrac. Takticki, tehnicki, ratnicki. Naklon do poda.
    (Ivan, 27. septembar 2022 22:41)

    # Link komentara

  278. Da li smo to mi?
    Svaka cast tako se igra za SRBIJU!
    (kikirikisemenke, 27. septembar 2022 22:41)

    # Link komentara

  279. Piksi majstore! Sjajno taktički odigrano, izmene odlično odradjenje. Pavlovic i Ilić jako dobri.
    Još malo zategnuti odbranu i možda se nešto desi u Kataru...
    (Redov, 27. septembar 2022 22:41)

    # Link komentara

  280. Svaka cast obojici i osgalim igracima ali odveo nas je u elitu Piksi! Ovo je fudbal domace neznalice da li gledate!?
    (Bravo, 27. septembar 2022 22:41)

    # Link komentara

  281. kakvo zalaganje celog tima. Legende!!!
    Ovako igrajte u kataru, sa ovakvim zalaganjem i meni dovoljno kakav god rezultat da bude.
    (joj, 27. septembar 2022 22:41)

    # Link komentara

  282. Idući žreb za LN 25% šanse za izvući komšije. 4 drzave u 4 šešira. Nama pripada 4.pot kao prelazniku u ligu A.
    Pa nek gore rubrike i komentari.
    Naši fantazija večeras, konačno!
    (Olympus, 27. septembar 2022 22:41)

    # Link komentara

  283. Al kako se Mitar raduje na kraju kao dete neko. Milina ga videti tako srećnog :)))
    (Timmy, 27. septembar 2022 22:41)

    # Link komentara

  284. Večeras su mi svi bili odlični i fokusirani, ali Pavlović me oduševio. Novi Vidić.
    (Djordje NS, 27. septembar 2022 22:40)

    # Link komentara

  285. Posle dugooooooo vremena,SVAKA CAST MOMCI.
    (pfc, 27. septembar 2022 22:40)

    # Link komentara

  286. Dresovi su vrh. Kritičari nemju pojma, misle što šarenije, to bolje.
    (zare, 27. septembar 2022 22:40)

    # Link komentara

  287. Bravooooo!!!!!
    (tako, 27. septembar 2022 22:40)

    # Link komentara

  288. Šteta za lepu akciju Radonjića, Mitar je samo trebalo da se pokloni i puca u zemlju malo na stranu, on visoku u sredinu... Lakše pogađa iz težih situacija ;)
    (Rokabili, 27. septembar 2022 22:2

    Nije moga da bira, iz kontakta je sutirao plus mu je lopta dosla malo nazad.
    (Dzeronimo, 27. septembar 2022 22:40)

    # Link komentara

  289. BRAVO, ORLOVI!!! :))) ??????
    (beograd_92, 27. septembar 2022 22:39)

    # Link komentara

  290. Piksi doktore!
    (Haland, 27. septembar 2022 22:39)

    # Link komentara

  291. Djuricic je za 1 min uspeo da me iznervira 3 puta .
    (Vozdovac, 27. septembar 2022 22:39)

    # Link komentara

  292. Piksi više voli da pobeđuje u gostima u važnim utakmicama, nego 'leba da jede.
    (VojČan, 27. septembar 2022 22:39)

    # Link komentara

  293. Fudbal je jednostavna igra kad te ne vodi Krstajic :)
    (Delija sa severa, 27. septembar 2022 22:39)

    # Link komentara

  294. Piksi majstor si bio kao fudbaler ides istim stopama kao i trener..nbt rezultat srbija ima igru i daju sve od sebe tako da svu srecu zelim na sp..
    (andrej cg, 27. septembar 2022 22:38)

    # Link komentara

  295. Ja gledam na areni, normalan komentator.
    (pobor, 27. septembar 2022 22:38)

    # Link komentara

  296. Odbrana ok, samo kad ne igra Milenkovic. Valjda Piksi vidi...?
    (Bunker, 27. septembar 2022 22:37)

    # Link komentara

  297. Znači Aca informacija svaki put kad predjemo pola terena povisi ton kao da smo u gol šansi.
    Aca kralj!
    (Vedran, 27. septembar 2022 22:37)

    # Link komentara

  298. vlahović gol i asistencija, a na sofi pavlovic najbolji igrac
    (ajs nigrutin, 27. septembar 2022 22:25) # Link komentara

    Vlahovic gol, asistent kod drugog gola Ivan Ilic.
    (urke, 27. septembar 2022 22:37)

    # Link komentara

  299. Jel moze Dusan Basta umesto Zivkovica na spisak ? Samo pitam
    (Rade, 27. septembar 2022 22:36)

    # Link komentara

  300. E kad bi samo Tadić do Katara ušao u formu od prije 2 godine...
    (Ogi, 27. septembar 2022 22:36)

    # Link komentara

  301. svaka cast svakom igracu po na osob ..
    (dgbg, 27. septembar 2022 22:36)

    # Link komentara

  302. Posle dugih godina dostojna reprezentacija i napadački fudbal,hvala Piksiju.
    (PC,Niš., 27. septembar 2022 22:35)

    # Link komentara

  303. Dobri ste
    (zgb, 27. septembar 2022 22:35)

    # Link komentara

  304. vlahović gol i asistencija, a na sofi pavlovic najbolji igrac
    (ajs nigrutin, 27. septembar 2022 22:25)

    Kakva asistencija?
    (zhol, 27. septembar 2022 22:35)

    # Link komentara

  305. Играмо одлично. Али овај Аца коментатор је постао јако иритантан. Дере се као да је на трибини, а не у кабини. Страшно. Урла као полудео на неке полушансе. Живим за дан када ће моћи да се искључе коментатори на ТВ преносу. Па да само слушам публику и уживам у фудбалу.
    (Комша, 27. septembar 2022 22:21)

    Uvežbava za Katar
    (a, 27. septembar 2022 22:35)

    # Link komentara

  306. Zašto gledate rts a ne arenu?
    (nemesis, 27. septembar 2022 22:34)

    # Link komentara

  307. Колико је лепо и са уживањем гледати Пиксијеве орлове. Види се борба, жеља, жар у очима. Скоро исти играчи као код Крстајића и Тумбе, али Пикси је класа. Мајстор остаје мајстор.
    Живела Србија, напред орлови !!!
    (Шид у срцу., 27. septembar 2022 22:34)

    # Link komentara

  308. Bravo Srbi. Pozdrav iz Osijeka.
    (Željko, 27. septembar 2022 22:34)

    # Link komentara

  309. Nemogu da verujem kako smo rutinski dobili ovaj mec, i to u gostima i to direktno za prvo mesto, nekako je delovalo sa upola snage. Svaka cast Piksi, da nastavimo ovako i na Svetskom. Bravo!
    (voja, 27. septembar 2022 22:34)

    # Link komentara

  310. Interesantno da svi ovi NEPREPORUČENI komentari su prvo bili i te kako PREPORUČENI i dobijali su samo pluseve, a onda smo dali gol i počeli su da pljušte minusi. To dosta govori kakvi smo mi navijači, mislim da smo među lošijima u Evropi i kakvu god reprezentaciju imali, opet je više nego što zaslužujemo. Što se mene tiče, NAPRED SRBIJA!!!
    (Bane, 27. septembar 2022 22:34)

    # Link komentara

  311. prvi put se igraci kidaju ...za srbiju..svaka cast..i hvala..!!!!!!
    (dgbg, 27. septembar 2022 22:33)

    # Link komentara

  312. Nikada nisam bio više ponosniji na reprezentaciju Srbije ... A pratim od 90tih ... Svaka čast svakom igraču ... Posebno bih pohvalio Pavlovića koji igra kao zver , i igrao je dosada , ali iz utakmice u utakmicu postaje sve bolji ! Kakogod odigrali na SP ja sam ponosan ako budu nastavili ovako da igraju i da budu jedno !
    (SasaNS, 27. septembar 2022 22:33)

    # Link komentara

  313. Savršena utakmica od početka do kraja, Vlahović igrač utakmice, i Pavlović do njega, i Ilić... Žao mi Radonjića što Mitar nije iskoristio njegovu asistenciju.
    (m, 27. septembar 2022 22:33)

    # Link komentara

  314. STAHINJA PAVLOVIC!
    Kapa do poda momče!!!
    (istina!, 27. septembar 2022 22:32)

    # Link komentara

  315. Izlazi Pavlović...
    Bravo mali, odigrao si ko zver!!!!
    Bravoooo!
    (Dachazvezda, 27. septembar 2022 22:32)

    # Link komentara

  316. Pavlovic igrac utakmice !!!
    (Mercedes Petronas F1, 27. septembar 2022 22:31)

    # Link komentara

  317. Radonja zverina.
    (urke, 27. septembar 2022 22:31)

    # Link komentara

  318. Boga mi, ova liga nacija sasvim interesantno takmicenje.
    Sve je lepse kad pobedjujes, hehe :D
    (jfvhj, 27. septembar 2022 22:31)

    # Link komentara

  319. ajs nigrutin
    Kakva crna asistencija Vlahovića majke ti
    (pfc, 27. septembar 2022 22:31)

    # Link komentara

  320. Pavlovic me podsjeca na Novicu Velickovica nesto .. odlicna partija, bravo!
    (Nikola MNE, 27. septembar 2022 22:31)

    # Link komentara

  321. kakav crni VAR za penal, sviran faul u napadu. Aca lud skroz. Piksi doktore!!!
    (dunca72, 27. septembar 2022 22:30)

    # Link komentara

  322. Mnogo lepo igramo, baš lepo, ali mi nije jasno da i kada imamo šansu za dobar šut van 16,pokušavamo dauđemo sa njom u gol.
    (Forestlander, 27. septembar 2022 22:30)

    # Link komentara

  323. Pavlović kao Vidić u najboljim danima... Ubedljivo najbolji igrač na utakmici...
    (Aleksa, 27. septembar 2022 22:30)

    # Link komentara

  324. Čisti penal za Norvešku
    (mario, 27. septembar 2022 22:29)

    # Link komentara

  325. Piksi prekini da guras zivkovica. Radonjic pet puta bolje radi posao.
    (Tormentor, 27. septembar 2022 22:28)

    # Link komentara

  326. Komentator kao da je u radio prenosu :)
    (octopus, 27. septembar 2022 22:28)

    # Link komentara

  327. Јел видео неко Халанда? Питам онако.
    (Драган, 27. septembar 2022 22:28)

    # Link komentara

  328. Ovaj Pavlović kao stonoga. Majstor
    (Kodar77, 27. septembar 2022 22:27)

    # Link komentara

  329. Što bi rekao El Grande Milovan, utakmice reprezentacije ne mogu da se gledaju od terora Ace Stojanovića. To urlikanje, jaukanje, uzdisanje, informacije od pticama u Norveškoj. Čoveče daj malo mere i ukusa.
    (cccc, 27. septembar 2022 22:27)

    # Link komentara

  330. Vodimo a i dalje sa dva napadaca,BRAVO!
    (Strina, 27. septembar 2022 22:27)

    # Link komentara

  331. I Radonjic je tatko. Ovom treba dati više šansi da igra. Kakva brzina...
    (Prizren549, 27. septembar 2022 22:27)

    # Link komentara

  332. Mladi Vatreni izbacili Dansku na penale i idu na EURO.
    (Milezg, 27. septembar 2022 22:26)

    # Link komentara

  333. Samo da vam Piksi sad ne krene zatvarat utakmicu!
    (Livo krilo, 27. septembar 2022 22:03)

    Hahhahaha
    To je nešto sto on NE ZNA da radi!!!!!!
    Od njega mozes da ocekujes samo svežeg špica!!!!
    Jedan od razloga što ga obožavam!!!
    (Dachazvezda, 27. septembar 2022 22:25)

    # Link komentara

  334. Vodimo a nema bunkerice,bravo,ne zamislivo!!!
    (Strina, 27. septembar 2022 22:25)

    # Link komentara

  335. vlahović gol i asistencija, a na sofi pavlovic najbolji igrac
    (ajs nigrutin, 27. septembar 2022 22:25)

    # Link komentara

  336. Šta je sa komentatorom? Na šta se čovek oduševljava i sa kakvim reakcijama......Bože sačuvaj.
    (bVb, 27. septembar 2022 22:24)

    # Link komentara

  337. Jel komentatoru dobro?
    (Nenad, 27. septembar 2022 22:24)

    # Link komentara

  338. Pavlovic doktorski!
    (noname, 27. septembar 2022 22:24)

    # Link komentara

  339. Radonja zverina.
    (urke, 27. septembar 2022 22:23)

    # Link komentara

  340. Radonjic za 7 minuta uradio vise nego Zivkovic za 70. Realno Radonjic je igracina za Zivkovica.
    (billy, 27. septembar 2022 22:23)

    # Link komentara

  341. Igramo skoro kao zvezda sa kraja 80 ih
    (Kalcokera, 27. septembar 2022 22:23)

    # Link komentara

  342. Коментатор пробија mute.
    (Анаксагора, 27. septembar 2022 22:23)

    # Link komentara

  343. Meni je Aca bas dobar komentator
    (Padaju mi kapci, 27. septembar 2022 22:07)

    Previse nepotrebne dernjave u situacijama koje nisu ni sansa, a kamoli pogodak.
    (Vot iss yo nem, 27. septembar 2022 22:23)

    # Link komentara

  344. komentator RTS-a ko da je u kafani
    (Simo, 27. septembar 2022 22:22)

    # Link komentara

  345. Šteta za lepu akciju Radonjića, Mitar je samo trebalo da se pokloni i puca u zemlju malo na stranu, on visoku u sredinu... Lakše pogađa iz težih situacija ;)
    (Rokabili, 27. septembar 2022 22:22)

    # Link komentara

  346. Svaka čast svim igračima, ali izdvojio bih Pavlovića i Ilića, vrlo su me prijatno iznenadili!
    (bridoni, 27. septembar 2022 22:21)

    # Link komentara

  347. Играмо одлично. Али овај Аца коментатор је постао јако иритантан. Дере се као да је на трибини, а не у кабини. Страшно. Урла као полудео на неке полушансе. Живим за дан када ће моћи да се искључе коментатори на ТВ преносу. Па да само слушам публику и уживам у фудбалу.
    (Комша, 27. septembar 2022 22:21)

    # Link komentara

  348. Vodimo 2:0 i napadamo SF!!!Bravo!!!!
    (Ljuba, 27. septembar 2022 22:20)

    # Link komentara

  349. Ne pamtim kada smo igrali lepši fudbal !
    Fenomenalno!
    (Lex, 27. septembar 2022 22:20)

    # Link komentara

  350. Bome nasi melju, mogli smo dati 5 komada, svidja mi se ovakva Srbija. Igraju muski i napadaju i kad vode i kad gube. Saho hrabro u Kataru, imamo velike sanse za uspeh.
    (Stanley, 27. septembar 2022 22:20)

    # Link komentara

  351. PONOS! Vidi se da vole Srbiju i ginu!
    (dejano, 27. septembar 2022 22:20)

    # Link komentara

  352. Ovaj komentator dreci kad neko od nasih stopira loptu. Katastrofa
    (nego šta, 27. septembar 2022 22:19)

    # Link komentara

  353. Kakvog Acu ocekivati u Kataru kad je sad ovakav...
    (Jagoda, 27. septembar 2022 22:19)

    # Link komentara

  354. Mislim da komentator malo preteruje na pola terena lopta a on kao da je penal!
    (hahaha, 27. septembar 2022 22:19)

    # Link komentara

  355. Zašto se Aca Stojanović ovoliko dere i štreca na svaki malo bolji potez naše reprezentacije?
    (sgdp, 27. septembar 2022 22:19)

    # Link komentara

  356. 2:0 je najopasniji rezultat..
    (. Miki, 27. septembar 2022 22:19)

    # Link komentara

  357. Stojanoviću, brate, morao sam da te mutiram...
    (bez milosti, 27. septembar 2022 22:19)

    # Link komentara

  358. doktorska disertacija Strahinje Pavlovica
    (stevan, 27. septembar 2022 22:19)

    # Link komentara

  359. Trese mi se, bruji televizor zbog ovog našeg komentatora...
    (Ljuba, 27. septembar 2022 22:19)

    # Link komentara

  360. Prvi put da ne razmiljam o menadzerskim igracima i njihovim kombinacija. Ovo nije nas najbolji tim ikada ,ali je najbolji tim trenutno. Ne moze da se kaze da je neko izostavljen nepravedno a neko igra uz ledja. Svaka cadt Piksi. Ovo ce s Sergejom mnogo dobro da izgleda. Mali Ilić definitivno buduca zvezda. Živkovic u stagnaciji par godina. Zalaže se,bori ali fali forme i kvaliteta
    (Baticca, 27. septembar 2022 22:18)

    # Link komentara

  361. Браво за тим, али овај мали Илић игра кида с обзиром да је на почетку, браво поново...
    (Зума, 27. septembar 2022 22:17)

    # Link komentara

  362. Da li još nekog Strahinja Pavlović podseća borbenošću a i likom na Novicu Veličkovića?
    (Regan, 27. septembar 2022 22:16)

    # Link komentara

  363. Fino finooo, ja sam prezadovoljan.. :D
    Kad ce to svetsko, ajd malo fudbal da nas obraduje, kad smo posustali u kosarci!
    \o/
    (Tzar, 27. septembar 2022 22:16)

    # Link komentara

  364. Kako očajan komentator...poludeću na SP...
    (Marko NS, 27. septembar 2022 22:16)

    # Link komentara

  365. Aca na svaka 2 minuta ima neke izlive emocija za sve i svašta. Obična intervencija pojača ton, običan pas opet, neki šut iz daljine opet.
    (Jaime Lannister, 27. septembar 2022 22:16)

    # Link komentara

  366. Konačno pozitivni komentari.
    (goran, 27. septembar 2022 22:15)

    # Link komentara

  367. Kakvo lozenje komentatora....
    (dejan, 27. septembar 2022 22:15)

    # Link komentara

  368. Ovaj Aca je cudo...moracu da utisam ton,unisti nas
    (Lagano.., 27. septembar 2022 22:15)

    # Link komentara

  369. daj bre Aco ne deri se aman zaman
    (Boža vampir, 27. septembar 2022 22:14)

    # Link komentara

  370. Браво Пикси мајсторе! Напокон играмо фудбал :)
    (мерак, 27. septembar 2022 22:14)

    # Link komentara

  371. Ali Holand?!?!
    Bio sam ubeđen da se čovek preziva Haland...
    (JeRemija, 27. septembar 2022 22:13)

    # Link komentara

  372. Mislio sam da ovo nikada neću napisati ali, Pavlović odličan.
    (Halo Bing..., 27. septembar 2022 22:13)

    # Link komentara

  373. Da mi je neko pričao da ćemo biti bolji u fudbalu nego u košarci ne bi mu verovao. Ceo život pričamo kako fudbaleri trebaju da se ugledaju na košarkaše.
    (Ivan, 27. septembar 2022 22:05)
    A zbog cega smo bolji u fudbalu?
    Zato što smo pobedili Švedsku i vodimo protiv Norveške?
    Polako brate,bez euforije preko noci može drvlje i kamenje i na fudbalere isto kao što je bilo sa košarkašima.
    Nema na SP Svedska,Norveška itd.vec mnogo i to mnogo ozbiljnije reprezentacije.
    (Back in Black, 27. septembar 2022 22:13)

    # Link komentara

  374. Pavlovic je uz Mitrovica zadnjih godinu dana nas najbolji igrac, decko kida
    (Zika, 27. septembar 2022 22:12)

    # Link komentara

  375. Kakav je igrac mogao biti Zivkovic,sada nemoze igraca predriblati a ni loptu dodati preko 20m ,mora biti kiks odbrane posto su katastrofa a ponasanje kao da igraju protiv amatera.Pavlovic zaluto i spor,Mitrovic lopte u bunar a ni gosa bas ne uliva poverenje ,Tadic van forme totalno pa ajd da vidimo kraj
    (Zveki, 27. septembar 2022 21:56)

    Pavlovic je medju najboljim nasim igracima, bar po danasnjoj utakmici.Postavlja se pitanje sta ti gledas,?
    (Dzeronimo, 27. septembar 2022 22:12)

    # Link komentara

  376. Zasto se toliko raduju kad se ovde prica da je to nebitno takmicenje?
    (Pumin dizajner dresova, 27. septembar 2022 22:11)

    # Link komentara

  377. Pavlovic doktorski!
    (Cocktail, 27. septembar 2022 22:11)

    # Link komentara

  378. Mitar zlatna lopta
    (DisorderPFC, 27. septembar 2022 22:11)

    # Link komentara

  379. Dosta bre Partizan ili Zvezda ,ovde igra Srbija

    i Srbija igra mnogo bolje nego Zvezda i Partizan
    (Vladimir, 27. septembar 2022 22:11)

    # Link komentara

  380. (Mića ekspert, 27. septembar 2022 20:21)
    Doradi aplikaciju i pokusaj da nam kazes testiranje za bar 10 utakmica koje dolaze pa da proverimo % tacnosti.
    (ultrasrbin, 27. septembar 2022 22:10)

    # Link komentara

  381. :))))))) BRAVO!!!
    (beograd_92, 27. septembar 2022 22:10)

    # Link komentara

  382. DKostic postao bas alibi igrač. I onda kad je sve išgrešio, aje da nešto uradim, ali to ga je Tadic izbacio. I onda precizan centaršut po zemlji.

    Ali da ne grešim dušu, prezasićen je fudbalom, vidi se iz aviona. Proćiće ga!

    P.s Zivkovic kida u odbrani, imaju jedan dobar cenatrsut, nemate pojma
    (no name, 27. septembar 2022 22:10)

    # Link komentara

  383. Gasi košarku, Srbija ponovo igra fudbal!
    Hvala ti Piksi večni šampione!
    (fudbaloman, 27. septembar 2022 22:10)

    # Link komentara

  384. Ovaj decko Ilic ima bas dosta potencijala.
    Ne znam sta ce biti u Kataru, ali Srbija ume da igra dobar fudbal.
    (Aca Pantljičara, 27. septembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  385. Ovaj Pavlovic je strasan igrac. Zvezdas sam. On ce na ljeto biti najtrazeniji odbranbeni igrac. Srbija super izgleda. Samo jos I srece malo pa i da se necemu nadamo u Katru.
    (Iko, 27. septembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  386. lepo je ovo,bravo za sve i srećno u Qataru
    idemo Srbijaaaa!!!
    (1976, 27. septembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  387. Strahinja Pavlovic bravo momčeeee!!!!
    Decak igra kao da ima 30 godina i minimum deset sezona lige sampiona iza sebe!
    (istina!, 27. septembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  388. kako god da se zavrsi..veliko bravo za pavlovica i ilica
    (kocka2, 27. septembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  389. Pavlovic pokido!
    (Deki, 27. septembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  390. Kakav smo mi to narod kad i ovo ne valja? Bravo momci, samo napred !!!
    (nemesis, 27. septembar 2022 22:07)

    # Link komentara

  391. Meni je Aca bas dobar komentator
    (Padaju mi kapci, 27. septembar 2022 22:07)

    # Link komentara

  392. Jel smo se zamerili Pumi za nesto kada su nam ovako tuzni i ruzni dresovi ???
    (milos, 27. septembar 2022 22:06)

    # Link komentara

  393. 2:0 je najopasniji rezultat.
    (Sajber Nindza, 27. septembar 2022 22:06)

    # Link komentara

  394. Biće 2-2
    (Fabrika, 27. septembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  395. Imamo tim za Qatar. Konačno, posle 32 godine.
    Od Italije '90 nismo imali ekipu i trenera u pravo vreme karijere na pravom mestu.

    Srećno orlovi!!!
    (Stefan, 27. septembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  396. Da mi je neko pričao da ćemo biti bolji u fudbalu nego u košarci ne bi mu verovao. Ceo život pričamo kako fudbaleri trebaju da se ugledaju na košarkaše.
    (Ivan, 27. septembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  397. Oni bolji u standardu, mi u sportu.
    Svi srećni, svi zadovoljni.
    (PFC zauvek, 27. septembar 2022 22:04)

    # Link komentara

  398. Играмо прелепо, брзо, ефикасно. Али не знам да ли неко примећује ко је наш главни ОДБРАМБЕНИ играч!? Влаховић! Наша одбрана креће на 80-90 метара од гола где Влаховић као махнит јури штопере и голмана Норвешке, врши невероватан притисак. Захваљујући његовом враћању у одбрану узели смо лопту и постигли други гол.
    (veliki strumf, 27. septembar 2022 22:04)

    # Link komentara

  399. Posle 30 godina konacno da i mi igramo fudbal. Gledam i ne verujem, jel' ovo nasa reprezentacija, koja nas je uvek mucila? Onda se setim Piksijevih reci kada smo izgubili od Norveske u Beogradu u prvom kolu - mozemo da budemo prvi. Ovo je svetski fudbal.
    (garda, 27. septembar 2022 22:04)

    # Link komentara

  400. Neko rece ne igra se sa dva spica kad ono obojica zatresase mrezu! Mitrogol 50. u dresu reprezentacije bas kad treba!!!
    Sad pamet u glavu a komentatore molim da puste Piksija na miru da radi svoj posao! Selektoru koga igraci vole i slusaju dajte kredit koji zasluzuje.Igramo za gol vise a to svi vole pored toga igraci ostavljaju srce na terenu to se vidi iz aviona.Fudbal je igra koju svi igraju a samo Srbija pobedkjuje!
    (bmiles, 27. septembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  401. Norvežani oslabljeni ne igranjem Halanda ali ni ovaj Holand im nije loš
    (zlikovac, 27. septembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  402. Vlahović, Mitrovic, Pavlovic, Lukic! Deca Partizana! Jel ima dece od najsrpkijeg kluba na planeti u reprezentaciji ?
    (shumadinac, 27. septembar 2022 21:36)

    Ivan Ilic, trenutno..
    Decko igra doktorski, drzi nam sredinu terena.
    (urke, 27. septembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  403. Samo da vam Piksi sad ne krene zatvarat utakmicu!
    (Livo krilo, 27. septembar 2022 22:03)

    # Link komentara

  404. Pisete o dresovima? To je tema? Mislim da to radite namerno i skrecete sa onoga sto je glavno. U ovom trenutku Srbija razbija Norvesku.Pisite o izvanrednoj igri a ne o dresovima i Aci informaciji?;MITROVIC I 0-2!!!
    (123, 27. septembar 2022 22:02)

    # Link komentara

  405. Zivkovic je uzasan, fizicki slab, na terenu deluje kao da je iz petlica zalutao u neki seniorski tim, plasim se da nas njegovo prisustvo na terenu ne bude kostalo skupo onda kada bude bas najvaznije.
    (dr. Udo Brinkman, 27. septembar 2022 22:02)

    # Link komentara

  406. Mogu samo da kažem hvala ti Bože kad sam dočekao da vidim ovakvu fudbalsku reprezentaciju.Momke treba isprstiti na SP skromno i dostojandtveno.A tamo da se osvete sajdžijama zs pfošli put i ja ću biti zadovoljan.
    (Dača, 27. septembar 2022 22:02)

    # Link komentara

  407. Ko crna zemlja.
    (Tetreb, 27. septembar 2022 22:02)

    # Link komentara

  408. Ljudi, vrhunski su dresovi! Samo deri! Ilic decko igra kao veliki!
    (Scrat, 27. septembar 2022 22:02)

    # Link komentara

  409. Moj utisak posle gola mitrovica su nasa dva zadnje vezna iza tadica Lukic i ilic u defanzivi odlicni a znaju da igraju i prema golu kreativni skroz Ilic je otkrovenje mada sjajno igra u veroni kad dodas sergeja gudelja maksimovica koji su defanzivniji bruka dobro mada bi mozda varijanta lukic i sergej a ispre umesto tadica mali ilic da tu varijantu vidimo, vlas i mitro odlicni
    (076 sasa, 27. septembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  410. pavlovic je terminator u odbrani!
    (koala, 27. septembar 2022 22:01)

    # Link komentara

  411. Ilić svetlosnu godinu ispred Kange i Kangve, ko nama vodi klub...
    (mr.p, 27. septembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  412. mitar bogotac, ovaj mali ilić odličan i to ne zbog asistencije, za gudelja izmislio fudbal
    (pavlović, 27. septembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  413. Sad samo da se ne opustimo.
    Mogu da zamislim kako ce nam uci voda u usi ako primimo gol.
    Nadam se da cemo ici na 3:0.
    Nista jos nije gotovo.
    (Ken Norton, 27. septembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  414. Sam Bog nam je poslao Pixija.
    (Obrad, 27. septembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  415. Sreca pa ne igra Haland, nego ovaj neki Holand koji nema pojma...???
    (Dzoni-1970-, 27. septembar 2022 21:59)

    # Link komentara

  416. Mitrovic daje gol, to nije novost, to se zna.
    (Paradox, 27. septembar 2022 21:59)

    # Link komentara

  417. Trideset godina uspeha u svim kolektivnim sportovima osim u fudbalu. Ove godine katastrofa u svim ostalim ekipnim sportovima, samo fudbal lici na nesto. Moze li se nesto vise?
    Za uspeh na Mundijalu potrebno je pored dobre ekipe i igre dosta i srece. Malo utakmica imate i detalji cesto odlucuju da li ispadate u grupi, ili dogurate do same zavrsnice.
    (Misko, 27. septembar 2022 21:59)

    # Link komentara

  418. Mi zapravo igramo koliko nam treba.
    (Kontras, 27. septembar 2022 21:58)

    # Link komentara

  419. Kakav genijalan potez Ilica i isto tako genijalan Pixija koji ga je uvrstio u startnih 11
    (dr. Udo Brinkman, 27. septembar 2022 21:58)

    # Link komentara

  420. kakvi dresovi...pa ovo nema na svetu
    (ratko, 27. septembar 2022 21:58)

    # Link komentara

  421. Vidi se da norvešku ne zanima liga nacija
    (Dom, 27. septembar 2022 21:58)

    # Link komentara

  422. al smo pametna ekipa,za 10!
    svaka cast
    (wolf, 27. septembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  423. Митровићууууууу!!! Ааааааааа!!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 27. septembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  424. Zahvaljujem Bogovima fudbala koji su dozvolili Pavloviću da odigra jednu dobru utakmicu.
    (Sale Jagodina, 27. septembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  425. Opaaaaaaa Mitroooo za 2:0
    Napres Srbijaaaaa
    (AleksandarBL, 27. septembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  426. Ivan Ilić pravi moderan veznjak. Taktički savršen, odličan na lopti, non stop se nudi i šalje direktne pasove bez panike. Mali kida!
    (Maurisio Molina, 27. septembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  427. Al’ je Tadić loš. Mučno ga je gledati
    (ZliBi, 27. septembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  428. Kakav je igrac mogao biti Zivkovic,sada nemoze igraca predriblati a ni loptu dodati preko 20m ,mora biti kiks odbrane posto su katastrofa a ponasanje kao da igraju protiv amatera.Pavlovic zaluto i spor,Mitrovic lopte u bunar a ni gosa bas ne uliva poverenje ,Tadic van forme totalno pa ajd da vidimo kraj
    (Zveki, 27. septembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  429. Ne kapiram ove negativne komentare na račun odbrane, kao da su momci koji igraju krivi što nisu kvalitetni kao što je nekad bio Vidić. Oni su takvi kakvi jesu, ali barem momci daju sve od sebe. Možemo žaliti što nemamo kvalitetnije odbrambene igrače, ali bi bio red da barem podržimo ove koji igraju.
    (Ogi, 27. septembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  430. Neću vam previše pametovat da mi ljudi bezveze lupaju po minusima. Ali vaša reprezentacija (a uz to i vi kao navijači) mora da prvo sebe ubjedi da možete svakog pobjedit pa će rezultati sami od sebe doć. Talenta imate, ali mentalitet ne. Čitam komentare i pomislio bi da gubite 3-0. Kad ono 0-0. Previše kukanja i svađanja međusobno. To je potpuno nepotrebno. Vazno je pobjediti, bilo to 1-0 ili 4-0, to nije važno. Vi kad bi sad primili gol tu bi bio potpuni raspad i završilo bi 3-0 za norvezane. To je do mentaliteta. Morate jednostavno sami sebi rec da nije gotovo dok sudac ne svira kraj i navaljivat na pobjedu manijački i ja dam uvjeren da bi ove Skandinavce dobili glatko
    (OKH, 27. septembar 2022 21:55)

    # Link komentara

  431. Šta se ložite. Kako je utakmica odmicala videlo se da smo bolji. Norvežani su samo na konto one šanse u 20. sekundi i nesigurnosti koju je ona unela u našu odbranu stvorili pritisak ali je on polako slabio kako su naši umirili igru. Klasično kuvanje žabe (verovatno Piksijeva taktika).
    (zlikovac, 27. septembar 2022 21:54)

    # Link komentara

  432. Ovo pod Piksijem je, evo za 30 godina koliko ja opsesivno pratim fudbal, da mi igrqmo fudbal i da se nadigravamo, a ne da ispucavamo loptu i da izgledamo staromodno i mucno, a toliko smo dobrih igrqča imali...žali bože
    (Stefan, 27. septembar 2022 21:54)

    # Link komentara

  433. Grupa 4 B lige nacija....koja je to grupa i liga?
    Mladi Vatreni na penale izbacili Dansku i odu na EURO.
    (Milezg, 27. septembar 2022 21:53)

    # Link komentara

  434. Vlahović, Mitrovic, Pavlovic, Lukic! Deca Partizana! Jel ima dece od najsrpkijeg kluba na planeti u reprezentaciji ?
    (shumadinac, 27. septembar 2022 21:36)

    Bolest.To ti kazem kao veliki Partizanovac. Uostalom Vlahovic i Lujic igraju u Italiji, Mitrovic u Engleskoj a Pavlovic u Austriji, svi zajedno nemaju 40 utakmica u Partizanu.
    ("Dijagnosticar" Nis, 27. septembar 2022 21:53)

    # Link komentara

  435. Ovo pisem na poluvremenu.
    Do sada ~130 komentara. Od njih jedna polovina pljuje po dresu (OK to mozda i nije daleko od istine) a druga po reprezentaciji.

    Olabavite malo.

    Davno je bilo kad smo ovako mogli da ulazimo u svaku utakmicu sa ozbiljnim sansama u kontinuitetu. Kad smo to u kvalifikacijama prosli bez i jednog poraza? Kad citas ove komentare pomislis da gubimo jedno 3 razlike, i da se borimo za opstanak u C ligi nacija.

    I jos nesto, na svakoj utakmici pocinjemo sa golom u nasoj mrezi (vec kao neka tradicija, sta li). Ovog puta smo bar prosli bez gola u nasoj mrezi. Zato, malo optimizma molim.

    Podrska za Pikseta i sve igrace.
    (Ivan, 27. septembar 2022 21:53)

    # Link komentara

  436. Hoćete da se kladimo da primamo gol u prvih 10 minuta drugog poluvremena?
    I dva komada, za 20 min.
    Na kraju, da li će biti 2:2 ili šta, ne znam.
    (Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 27. septembar 2022 21:51)

    # Link komentara

  437. Мени се дресови свиђају, а нови грб фудбалског савеза је врх!
    (357, 27. septembar 2022 21:51)

    # Link komentara

  438. Braco Srbi, zar nemate boljeg komentatora od ovog lika, tako iritira!?
    (Zdenko, 27. septembar 2022 21:25)

    Gledaj na Arena sportu, i nema problema sa komentatorom.
    (nije reklama, 27. septembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  439. dresovi su ziva sprdnja...bolie da su igrali u brtelama
    (skoda, 27. septembar 2022 21:47)

    # Link komentara

  440. Jel igra Vlahovic?
    (antihrist, 27. septembar 2022 21:08)

    Ne samo da igra nego daje golove. Sta ima kod tebe?
    (PredragDrobnjak, 27. septembar 2022 21:46)

    # Link komentara

  441. Cemu sluzi ovaj Zivkovic, desnu stranu napada nemamo, ono sto on igra mogu i ja, dodaj prvom koji ti je najblizi i da nosi isti dres.
    (dr. Udo Brinkman, 27. septembar 2022 21:46)

    # Link komentara

  442. Vlahović, Mitrovic, Pavlovic, Lukic! Deca Partizana! Jel ima dece od najsrpkijeg kluba na planeti u reprezentaciji ?
    (shumadinac, 27. septembar 2022 21:36)
    Ima tu mnogo za reći , al Piksi.....Pa ti razmisli.... I nemojmo više o tome
    (Vladika, 27. septembar 2022 21:45)

    # Link komentara

  443. Sergej i Račić mnogo fale, zašto Mašović ne igra?
    (Vlad, 27. septembar 2022 21:45)

    # Link komentara

  444. Kakav gol Vlahovica, autogol Ostigarda kao kuca.
    (M, 27. septembar 2022 21:44)

    # Link komentara

  445. gledam na areni..ne mogu Acu engleza slušati...ovaj na A1 malo bolji
    (tompus, 27. septembar 2022 21:44)

    # Link komentara

  446. Svi sportovi nam propali, fudbaleri uzdanice. Sledi apokalipsa.

    Pavlović stavlja glavu gde drugi ne bi nogu. Ko nekada Vidić.

    Jaki smo na lopti, konačno smo evropski Brazilci, posle 100 godina.
    (Vlada Mijaljević najbolji komentator, 27. septembar 2022 21:44)

    # Link komentara

  447. Rekoh li vam ja da bunker igra i cekalica domacina da nas napadnu iz kontra napada ne daje rezultate! Nas tim se prilagodjava svakoj situaciji,cekajuci da bar jednom ih otvore.Nije Duci uspeo jednom,(odlicna odbrana Norveskog golmana),ali drugi put ne! 1:0 nada da se nadjemo u eliti i da vidimo sad kako ce Norvezani odgovoriti? Strpljenje nasih i sad mi igramo cekalicu da ih dotucemo u kontri! Ajmo nasi!!!!
    (bradina, 27. septembar 2022 21:44)

    # Link komentara

  448. Nadam se da će ovih startnih 11 + Sergej, Maksimović i Milenković u Kataru i u naredne dve godine biti kostur tima.
    (kul sustav, 27. septembar 2022 21:44)

    # Link komentara

  449. Kakav strasan igrac ovaj Pavlovic. Odlican i u odbrani i u napadu.
    (Dr, 27. septembar 2022 21:43)

    # Link komentara

  450. Lepo igramo... Puno mi srce:)
    (deki, 27. septembar 2022 21:43)

    # Link komentara

  451. Fantasticna igra, mada bi jedan igrac poput nekad Pantelica jako dobro dosao.
    Pohvale Piksiju i nasem strucnom stabu koji igrace znalacki stede za teze utakmice u Kataru. Sudije odlicno vode mec, norveska organizacija na nivou.
    (Dule, 27. septembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  452. Vlahović, Mitrovic, Pavlovic, Lukic! Deca Partizana! Jel ima dece od najsrpkijeg kluba na planeti u reprezentaciji ?
    (shumadinac, 27. septembar 2022 21:36)
    odmah se primecuje da je to slavni klub koji nema pobedu u ligi sampiona od 1985,a u gostima od 1958..nema šta...
    (est, 27. septembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  453. Srbija igra. Konačno igramo fudbal. Pa makar igrali u rezervnim dresovima kluba iz Malog Mokrog Luga (MML), uz dužno poštovanje klubu ako postoji i ako ne. Igraju naši, pa makar bili i u hitonima. Pobeđuje izgled dresa?!?! Ne, naši u bilo kakvoj majici i šortsu, večeras igra je na nivou svetskih reprezentacija. Hvala im, bez obzira na rezultat.
    (Bojana, 27. septembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  454. Dres bez grba..Ovo samo kod nas ima..
    (Ickeš, 27. septembar 2022 21:24)

    Dres jeste ružan ali ima grb, informiši se malo pre nego odalamis glupost
    (dox, 27. septembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  455. Igra Vlahovic Panteri. Ne brinite vi za njega. Da niste hteli Katajia mozda?
    (neko, 27. septembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  456. Ne razumem gimilu negativnih komentara, doduse počeo sam od 25,26-og min. da gledam. Meni ovo izgleda odlično, reprezentacija zaista igra kao ozbiljan tim, tu i tamo greškica, ali Bože moj.. meni je milina gledati ih.. Piksi majstore, poz od Grobara!
    (dure, 27. septembar 2022 21:42)

    # Link komentara

  457. Hvala Bogu, hvala Vlahovicu, hvala celoj Ekipi, PIXI Legendo, samo da uspemo do kraja, e molim te. Jaci smo od sudbine 😉😜⚽🏆
    (DaNi, 27. septembar 2022 21:41)

    # Link komentara

  458. Koji su ovo promašeni likovi koji komentarišu! Nasrtljivi, nestrplivi, džangrizavi. Iritantno. O fudbalu bukvalno pojma nemaju. Neka nova generacija navijača, selektora sa tastaturom.
    (Dorotej, 27. septembar 2022 21:41)

    # Link komentara

  459. ajmoooo momci...budici prvaci sveta...nas ponos i dika..
    (Balkan expres, 27. septembar 2022 21:41)

    # Link komentara

  460. Sve osim pobede Srbije sa dva gola razlike biće senzacija.
    (Joj, 27. septembar 2022 19:55)

    Ti nikako da uhvatiš da je svaka pobjeda Srbije senzacija.
    (?, 27. septembar 2022 20:03)

    Сада већ и није :)
    (Јабучило, 27. septembar 2022 21:41)

    # Link komentara

  461. Dobra igra,dobar tim al dresovi
    (samo kažem, 27. septembar 2022 21:41)

    # Link komentara

  462. Piksi igra sa 2 centarfora. Da li se neko seća kada je naša reprezentacija igrala tako napdački.? I ako izgubimo , nema veze ako se trude i ostave srce na terenu. Ako su drugi bolji, ok., samo da ne pobedimo sami sebe igrajući kao kukavice! Ajmo “plavi “!
    (Blek - Chicago, 27. septembar 2022 21:41)

    # Link komentara

  463. ovaj Vanja sve sto ispuca ide ili u aut ili protivniku. Ume neko da mu objasni da ne zna da sutne???

    sve je lopte pogresno ispucao i protiv svedjana. dajte mu recite da baca rukama blizim igracima. pola lopti im je on poklonio. kakva je to glupa taktika deganziranje. tako se igralo u 20 veku.
    (sima, 27. septembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  464. E kada sam doživeo, u šezdesetoj godini života, da vidim da naša reprezentacija igra sa 1-2 dodira uz predaju lopte (uz trčanje, normalno).
    (XXX, 27. septembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  465. Taman se obradujem tekmi gde nema metiljavog SMS-a, kad eto ti Pavlovića. Uvek mi u timu moramo da imamo po nekog vezenemca.
    (Mali Hijavata, 27. septembar 2022 20:32)

    Ako je tebi SMS metiljav promeni sport koji gledaš druže… ima i nas sa slabim živcima, ne možemo svaku glupost da provarimo.
    Hvala ti unapred
    (dox, 27. septembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  466. Prvo poluvreme. Svi igraci su nesto igrali sem malog Zivkovica. Pavlovic u prvom bio najbolji. Ocekujem da Piksi menja Zivkovica na poluvremenu. Svaka lopta koju je Zivko dobio, vratio je unazad.
    (zvezdas-rajvoSa, 27. septembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  467. Pavlovic odlican, Zivkovic, Mitar se bori, fauliraju ga. Mislio sam da kritikujem Kostica ali on uradi ono sto se ocekuje i odlicno cenrira i Vlahovic postize gol za vodjstvo. Zadnja linija odlicno radi posao. Lukic dobar. Posle sanse koju je imao Vlahovic a ruku na srce, sve je odlicno uradio, sutirao glavom, zabica i golman odlicno odbrani,, Vlahovic je postigao gol kao rasni napadac. Moramo da nastavimo sa visokom ihrom vec na njihov deo terena, da pritiskamo i kvarimo im igru kada imaju loptu. Vidi se da su tu ranjivi. Ako ovako odigramo drugo poluvreme, ocekujem da damo jos jedan gol. Normalno Mitar.. Samo napred i hrabro momci. Jos se igra i bez opustanja, kako znamo..
    (321, 27. septembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  468. Bolji smo i zasluženo vodimo, bravo za celu ekipu i Piksija, vidi se da mogu da budu odličan tim kada je tu volja i koncentracija, samo da ne bude opuštanja!
    (bre, 27. septembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  469. Koliko ljudi mlate ovde sa komentarima! Kao da imaju spremne komentare koji nemaju veze s vezom, onda kad sudija svira pocetak utakmice, a oni udri paste,paste,paste... strasno koliko nebuloza.
    (BorkoN, 27. septembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  470. Pavlovic je klasa igrac..tako mlad i pouzdan, buducnost reprezentacije
    (Vukk, 27. septembar 2022 21:06)
    Pavlović je obično drvo,kao nekada Maksimović.
    Inteligencija 000.
    (ljubomilko, 27. septembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  471. Sta je field day mame ti???
    (Dachazvezda, 27. septembar 2022 21:17)

    Americki idiom.
    znaci da uzivas radeci nesto i da ti to ide lagano
    (23Sudija, 27. septembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  472. Vidim neki pljuju Pavlovica, a on decko pokida, svaki duel u vazduhu dobio, trsi! Jos i ostra lopta posle koje dadosmo gol. Kupio me sa onim podmestanjem glave na nogu! Bravo decko!
    (Kavrić, 27. septembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  473. @а - Нису играчи које си навео из Партизана, већ из клубова у којим тренутно играју. И пусти клубаштво, вечерас игра Србија. О клубаштву ћемо после. 🇷🇸
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 27. septembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  474. Evo počelo klubaštvo, zašto igraju partizanovci, zašto zvezdaši ne daju golove… ja sam partizanovac, ali Piksija ne bi menjao ni za koga, ni kao igrača reprezentacije, ni kao trenera. Prestanite sa tim glupostima kada igra Srbija!
    (Milan, 27. septembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  475. Sta ste se uvatili za dresove.Imamo na njima 4C to je to.Aj ne mracite vise !!!
    (trudna Foka, 27. septembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  476. Prvih 20 minuta problem. Konstantno.
    (spock, 27. septembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  477. Jasno je koliko fali Sergej, ali je Piksi to shvatio posle 20 minuta i spustio Mitrovica nize. To je okrenulo inicijativu u nasu korist. Bravo za takticku promenu. Mozda bi mogao Radonjic umesto Zivkovica, a verovatno je i Ilic zreo za izmenu.
    (Sevastinho, 27. septembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  478. Liči na poljski grb
    (Koja, 27. septembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  479. Ako Srbija pobedi biće prva u grupi!!!
    (Kolumbo, 27. septembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  480. hocu da zamenimo sto pre pumu sa adidasom i imamo lepe dresove . Ovo je katastrofa . Inace braco za Vlahovica , idemo joj par komada ...
    (kladzom do bola, 27. septembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  481. Sramni dresovi
    (Mile, 27. septembar 2022 21:38)

    # Link komentara

  482. Za neupućene oko dresova, takvu liniju dresova je izbacila puma, svima su očajni ne samo nama, tako da molim vas prekinite sa komentarima tipa, "ovo samo kod nas ima bla bla"
    (bnr, 27. septembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  483. Аца Информација: била је то химна Србије - земље у којој је стационирано 74% птичјих врста у Европи! Какав краљ, не могу да верујем шта је извалио.
    (veliki strumf, 27. septembar 2022 20:45)

    Hahaha, ja mislio nisam dobro cuo :))
    (Gde ja zivim, 27. septembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  484. ne igramo najbolje a vođstvo je opet tu i svakako smo bolji ukupno gledano.
    Dobar je Ilić, ali Sergej nam fali ko ozeblom Sunce...
    (joj, 27. septembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  485. Dobro je, kako smo poceli... Mi smo izgleda kao stari dizelaši, treba nam vremena da se ugrejemo.
    (sremac, 27. septembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  486. Dobro je, kako smo poceli... Mi smo izgleda kao stari dizelaši, treba nam vremena da se ugrejemo.
    (sremac, 27. septembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  487. Bolji smo tehničari.
    (Rale, 27. septembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  488. Nikad ruzniji dresovi i nikad jaca Srbija!
    (Nikola, 27. septembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  489. i kada igramo ispod mogucnosti, dominiramo i vodimo... klasa smo postali pod piksijem
    (dt, 27. septembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  490. Ovaj Ilic prijatno iznenadjenje...igra doktorski.
    Zivkovic fizicki slab za ove Norvezane.
    (urke, 27. septembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  491. Vlahović, Mitrovic, Pavlovic, Lukic! Deca Partizana! Jel ima dece od najsrpkijeg kluba na planeti u reprezentaciji ?
    (shumadinac, 27. septembar 2022 21:36)

    # Link komentara

  492. Pavlović izrasta u ozbiljnog igrača...nije sarkazam
    (nikad nikome izvini, 27. septembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  493. Prelepi dresovi
    Tehnički savršen fudbal.
    Bolji smo u fudbalu nego u košarci.
    (malodušni kinez, 27. septembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  494. Pavlovic dobar za sada.
    (Paradox, 27. septembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  495. Ajde sta kukate toliko... Dali smo gol pred kraj prvog poluvremena, sto je idealno. Sad jos jedan u drugom i gotovi su. Srbija je vidno bolji tim od Norveske.
    E sad, protiv Brazila i Svajcarske ce biti malo teze!
    (Aca Pantljičara, 27. septembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  496. Za ovo prvo poluvreme mogu reci da me je veoma prijatno iznenadio Strahinja Pavlovic. Svaka cast i ostalim nasim momcima, idemo do kraja do pobede.Zivela Srbija.
    (Spaku, 27. septembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  497. Vlahovic je prgav i borben, to je ono sto nam je trebalo evo dve decenije! Pored Mitra naravno! Zivkovic NAPOLJE!
    (Paradox, 27. septembar 2022 21:35)

    # Link komentara

  498. Imamo cak 61 posto poseda lopte na njihovom terenu. I to bez Sergeja. Mislite o tome pesimisti.
    (Kontras, 27. septembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  499. dresovi su nam ruzni za medalju....
    (Maximus Decimus Meridius, 27. septembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  500. Влаховићу братеее!!! Идемооо!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 27. septembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  501. Koja je zver ovaj Pavlović u stvari. Ovi sto ga prozivaju nemaju veze sa faudbalom
    (ZliBi, 27. septembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  502. Pravi hokejaški gol smo im zabili!
    (bogdan, 27. septembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  503. Ne mogu da gledam utakmicu utišanu,al ovaj Aca je horor!
    (paor, 27. septembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  504. Pavlovic kids decko leti po terenu
    (idemooo, 27. septembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  505. Alo bre!!! Ovi naši dobro igraju!
    (todos, 27. septembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  506. Kakva čudna vremena su došla.. košarkaši razočarali, fudbaleri oduševili!?
    (Djole ns, 27. septembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  507. Pavlovic glavom na kopacku :( kakav god rezultat da bude jedno se ne moze osporiti da su ovi momci igrali za Srbiju srcem.
    (Milan, 27. septembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  508. Ajde susjedi po pobjedu..možete vi to!!!
    (zagorka, 27. septembar 2022 21:31)

    # Link komentara

  509. Koja je duća klasa, ništa celo poluvreme i onda jedan potez koji okreće i možda rešava utakmicu,... kao del pjero nekad... inače pavlović za 10... ajmo breee
    (Pipara, 27. septembar 2022 21:31)

    # Link komentara

  510. 1-0 idemooooo majstori. Sjajna pametna, strpljiva igra protiv čvrstih Norvežana koji igraju na bod.
    (Zvezdaš, 27. septembar 2022 21:31)

    # Link komentara

  511. kakvi su ovo dresovi kukala ti majka?!
    (panke, 27. septembar 2022 21:31)

    # Link komentara

  512. Ne zna se ko je gori, Šarenac kada prenosi košarku, ili ovaj kada krešti na fudbalu...
    (Da se ne zaboravi, 27. septembar 2022 21:30)

    # Link komentara

  513. Za ove smo klasa.
    Bar dva razlike.
    (MilosRU, 27. septembar 2022 21:29)

    # Link komentara

  514. Praznik antifudbala.
    (Parent, 27. septembar 2022 21:29)

    # Link komentara

  515. Povlačim sve
    (desiilesi, 27. septembar 2022 21:29)

    # Link komentara

  516. @I opet zadnja linija u drugom izdanju. A prva naredna protiv Brazila će biti opet u nekom drugom izdanju. Dvadeset utakmica Piksija dvadeset različitih u odbrani
    (Paja, 27. septembar 2022 20:49)

    Kakve veze ce imati sastav protiv Brazila ili Svajcarske. Mi tamo idemo sa ambicijom da izvucemo koji bod od Kameruna u najboljem slucaju. Ovo bezvezno takmicenje nam je taman po meri
    (Splavar, 27. septembar 2022 21:28)

    # Link komentara

  517. Ja cekam taj njihov faul ispred njihovog sesnaesterca i slobodnjak za Vlahovica ili Tadica...
    (Kontras, 27. septembar 2022 21:28)

    # Link komentara

  518. Zašto se Živković plaši da probije.On to može ali mora da veruje.Pitam se da li bi Mitrović dao gol u Vlahovićevoj šansi.Odbrana deluje sasvim korektno sem prvih dvadeset sekundi.I na kraju mnooogo nedostaje SMS,prosto Ilić nije taj kalibar.
    (Eto, tako, 27. septembar 2022 21:27)

    # Link komentara

  519. Jel ova bela garnitura za treninge? Ovo na sve lici ali na dres ne. Sramota
    (Sasa, 27. septembar 2022 21:27)

    # Link komentara

  520. Sve super, ali dresovi su nam ko iz Wallmarta.
    (..., 27. septembar 2022 21:26)

    # Link komentara

  521. Ja ne znam ali kad gledam dresove ne mogu da se ne smejem. Haha
    (Kodar77, 27. septembar 2022 21:26)

    # Link komentara

  522. Igranjem sa dvoje klasicnih napadaca gubimo jednog igraca na sredini terena.To može da prodje kod slabijih timova ako protiv Brazila budemo igrali sa ovom taktikom primicemo najmanje pet komada.
    Ko danas u savremenom fudbalu igra sa dva klasicna sidraša u napadu?
    Kod šanse Vlahovica glavom videlo se kolimo jedan drugom smetaju.
    Jer bi tu loptu isto zahvatio i Mitrovic.
    (Back in Black, 27. septembar 2022 21:26)

    # Link komentara

  523. Vrhunski vezista i dobar stoper fale ovoj ekipi, pogotovubtaj vezista koji bi olaksao prenos lopte do krila i spiceva.
    (Srx, 27. septembar 2022 21:26)

    # Link komentara

  524. Braco Srbi, zar nemate boljeg komentatora od ovog lika, tako iritira!?
    (Zdenko, 27. septembar 2022 21:25)

    # Link komentara

  525. Ovo se neka deca igrala sa dresovima?
    (aleksandar, 27. septembar 2022 21:24)

    # Link komentara

  526. Dres bez grba..Ovo samo kod nas ima..
    (Ickeš, 27. septembar 2022 21:24)

    # Link komentara

  527. Ko nam bre stalno uvaljuje ove šklj dresove, i ko to u savezu prihvata? Ajde da se organizujemo da skupimo neku kintu i uplatimo im pošten dizajn, kad već fudbaleri ne mogu sami da se izbore da dobiju moderan lep dres.
    (Ivica, 27. septembar 2022 21:23)

    # Link komentara

  528. Odlično naši igraju. Svaka čast Piksiju i ekipi. Možemo do pobede
    (Zvezdaš, 27. septembar 2022 21:23)

    # Link komentara

  529. Brze ubacuj Jovica!
    (Djoko, 27. septembar 2022 21:22)

    # Link komentara

  530. Norveška nije ništa bolja od nas, ali Brazil i Švajcarska biće ozbiljan problem.
    (Mali Hijavata, 27. septembar 2022 20:38)

    Nama će i Kamerun da bude problem u Kataru!
    Kako smo ono u Južnoafričkoj Republici izgubili u prvom kolu od Gane, pa se posle vadili na nemcima i nekako dobili sa 1:0, a onda u odlučujućoj utakmici izgubili od Australije 2:1.
    (Veliki brat, 27. septembar 2022 21:22)

    # Link komentara

  531. auh, pa pusti vlahoviću mitru on je zakucava glavom sa 10 metara
    (pavlović, 27. septembar 2022 21:22)

    # Link komentara

  532. S. Mitrović, Pavlović, Veljković, Živković, A. Mitrović, Vlahović. Nisam klubaštvom opterećen ali da li svi ovi iz Partizana zavredjuju igranje? Osim A. Mitrovića i Vlahovića
    (a, 27. septembar 2022 21:21)

    # Link komentara

  533. Gde nam je grb na dresu????
    (Nikola, 27. septembar 2022 21:20)

    # Link komentara

  534. Moj utisak meca je da i norveski igraci tresu nos
    Kao na vasarima i u nizerazrednim srpskim fudbalskim ligama

    Nije do nas
    (Kali the greek, 27. septembar 2022 21:19)

    # Link komentara

  535. šta radi ovaj Živković ljudi moji...
    (Cocktail, 27. septembar 2022 21:17)

    # Link komentara

  536. utakmicu zivota, ali bolje da se nadamo da cemo dati vise golova nego Haland, jer covek ce imati field day protiv ove dvojice.
    (Sabre, 27. septembar 2022 20:00)

    Sta je field day mame ti???
    (Dachazvezda, 27. septembar 2022 21:17)

    # Link komentara

  537. Mislio sam da od našeg crvenog dresa nema ružnijeg kad ono... belo zlatna kombinacija. Šta je ovo ljudi moji!? Na šta ovo liči?
    (Jastrebov, 27. septembar 2022 21:17)

    # Link komentara

  538. Koliki prostor pokriva ovaj mali Pavlovic, svaka mu cast!
    Smirio napad Norvezana sa desne strane, ucestvuje u napadu..jak ko stena
    (Zulu, 27. septembar 2022 21:16)

    # Link komentara

  539. Bolje da Aca nastavi o pticama, zanimljivije
    (gg, 27. septembar 2022 21:15)

    # Link komentara

  540. Norveška - Srbija 2:3! Moja prognoza!
    (Prognozer, 27. septembar 2022 20:56) # Link komentara

    5 golova? Jedino ako igraju do uskrsa.
    (kaktus, 27. septembar 2022 21:15)

    # Link komentara

  541. Zivkovic ocajan
    (Paradox, 27. septembar 2022 21:15)

    # Link komentara

  542. Mi sa ovom igrom nema sta da trazimo u Kataru! Odbrana i vezni red propast!
    (Paradox, 27. septembar 2022 21:14)

    # Link komentara

  543. Ovo je antifudbal. Sramota
    Velika sramota
    (Telal, 27. septembar 2022 21:14)

    # Link komentara

  544. 25 minut šut na gol nula a treba nam pobjeda.... Toliko o taktici... Raspad od trenera i odbrane
    (izgubljen u prevodu, 27. septembar 2022 21:14)

    # Link komentara

  545. Obožavam činjenicu da Piksi i dalje ne menja agresivnu taktiku sa dva špica. Ovo je prvi put u poslednjih 20-30 godina da jedva čekam da gledam našu fudbalsku reprezentaciju umesto da strepim šta će biti i da se nerviram zbog pasivne i povučene taktike.

    Samo hrabro, pa šta bude.
    (Milutin, 27. septembar 2022 19:45)

    Ma baš smo ih napali. Ne izlazi lopta iz 16.
    (Dexxo, 27. septembar 2022 21:13)

    # Link komentara

  546. Od kakvog su materijala pravlje i ovi nasi dresovi. Nekako ruzno padaju, prave se neki nabori, uzas zivi na sta ono lici.
    (Sava, 27. septembar 2022 21:13)

    # Link komentara

  547. Koliko su ruzni ovi beli dresovi. Kao neki “template” koji su zaboravili da ispune
    (brat, 27. septembar 2022 21:13)

    # Link komentara

  548. Nikada mi nismo znali igrati fudbal. Ovo je tako ruzno za gledati. Kao oni amateri bez ocecaja za loptu i igru. Ma ne mogu ja ovo gledati.
    (Iggy, 27. septembar 2022 21:12)

    # Link komentara

  549. Mi ako protiv Norveske za 25 minuta ne mozemo stvoriti jedne jedine sanse, pa cemu onda da se nadamo na Svetskom.?
    (billy, 27. septembar 2022 21:12)

    # Link komentara

  550. ovaj milunovic savic bolje brani nego sto igra
    (najjaci, 27. septembar 2022 21:11)

    # Link komentara

  551. odmah moj prezimenjak ispada desetoj sekundi, tako i kod gola švedjana u bg
    (pavlović, 27. septembar 2022 20:49)

    Pa izašao dečko da izvede početni udarac sa centra.
    (Dexxo, 27. septembar 2022 21:11)

    # Link komentara

  552. Valjda sada svi vide koliko Sergej znaci.. bez njega sredina nepovezana skroz i nema igre..
    (nemanja, 27. septembar 2022 21:10)

    # Link komentara

  553. Kada naiđemo na iole krštenu ekipu - ne možemo spojiti dva pasa i nigde igre.... Razvaliće nas Brazil :(
    (Nažalost...., 27. septembar 2022 21:10)

    # Link komentara

  554. Neznam da li vi vidite da Norvezani igraju na rezultat i vec su vratili 15 puta loptu golmanu!? Cekaju da se mi otvorimo i dugim loptama uposle Hajlanda da pobegne nasoj odbrani! U jednom trenutku izbrojao sam 7 nasih igraca 9 domacih na polovini Norvezana na samo 40-tak metara od svog gola,i tako vec vise od 10 minuta
    Biunker nevidjeni jos od Intera i Helenija Herera!!!
    (bradina, 27. septembar 2022 21:10)

    # Link komentara

  555. Ovde su najbolji igrači golmani oba tima, a to dosta govori o kvalitetu utakmice.
    (Nikola, 27. septembar 2022 21:10)

    # Link komentara

  556. Strahinja Pavlovic je novi Vidic! Decko ima samo 21.god.
    Ako bude birao dobre klubove i pravilno se razvijao.
    Jel vi mislite da je Vidic sa 21.god. bio ono sto je postao posle?
    Pojescete sve svoje reci vremenom videcete.
    Ne razumete se u stopere i ne znate da prepoznate potencijal..
    (Nikola, 27. septembar 2022 21:10)

    # Link komentara

  557. jel ovo poljski orao na nasem dresu????
    (Ivan, 27. septembar 2022 21:09)

    # Link komentara

  558. после пок. мирослава антића, драган стојковић пикси бу требало да буде селектор за живота(дингоспо)
    (србија, 27. septembar 2022 21:09)

    # Link komentara

  559. Vlahovic kakva prevara.
    (M, 27. septembar 2022 21:08)

    # Link komentara

  560. Jel igra Vlahovic?
    (antihrist, 27. septembar 2022 21:08)

    # Link komentara

  561. Ilić duplo bolji od SMS-a.
    (Mali Hijavata, 27. septembar 2022 21:08)

    # Link komentara

  562. nema potrebe gledati, ukljuciti se samo u 90i minut kada mitar daje gol za pobedu
    (Manager, 27. septembar 2022 21:08)

    # Link komentara

  563. Odbrana kriminal. Svaki njihov napad gol visi u vazduhu, a igra ni 20 posto one iz Beograda.
    (Stanley, 27. septembar 2022 21:07)

    # Link komentara

  564. Srdjan Babić se mnogo prolepšao u Španiji. Lepo ga je videti i šteta što ne igra večeras.
    (dama, 27. septembar 2022 21:07)

    # Link komentara

  565. sve sve ali Aca frizurica...

    I dalje nas tim ne igra komforno...
    I dalje smo bez šuta na gol...
    Ne uspevamo dugo da zadžimo loptu na sredini terena...
    Koji bre crni šut, pa mi srećni kad dodjemo do njihovog sesnaesterca
    (Boža vampir, 27. septembar 2022 21:07)

    # Link komentara

  566. Павловић је био и остао вредни антиталенат. Бори се, али ништа не зна.
    (Стара школа, 27. septembar 2022 21:07)

    # Link komentara

  567. Pavlovic je klasa igrac..tako mlad i pouzdan, buducnost reprezentacije
    (Vukk, 27. septembar 2022 21:06)

    # Link komentara

  568. Napeli su nas..ne mozemo akciju da postavino. Ni 2 dodavanja
    (Klem, 27. septembar 2022 21:06)

    # Link komentara

  569. Pavlovic srce kao Vidic, a i igrom ce za koju godinu verujem biti, plus ume da iznese loptu!
    (Krcko, 27. septembar 2022 21:06)

    # Link komentara

  570. Imaćemo najgoru odbranu i golmana na svetskom prvenstvu i jedan. od najboljih napada. Znači moramo da igramo za gol više.
    (Antigen, 27. septembar 2022 21:05)

    # Link komentara

  571. Ne znam sta cemo uraditi ali Norveska deluje kao suvi prosek.
    (xp, 27. septembar 2022 21:05)

    # Link komentara

  572. za 18 minuta igra nam nula, valjda bude bolje.
    (pavlović, 27. septembar 2022 21:05)

    # Link komentara

  573. Pa je li Haland ili Holand?
    De Bujne ili De Brojne?
    Davidovac ili Davidoooovac?
    (Back in Black, 27. septembar 2022 21:05)

    # Link komentara

  574. ovaj veljkovic i pavlovic si katastrofa
    (gfs, 27. septembar 2022 21:05)

    # Link komentara

  575. Tadic nije senka igraca od pre par sezona.
    (Vladan, 27. septembar 2022 21:05)

    # Link komentara

  576. Prvih 15 min ne mogu da se sastave,mozda ce poceti da igraju kad prime gol,po obicaju..
    (Deja vu, 27. septembar 2022 21:04)

    # Link komentara

  577. Da li je Pavlovic spor? Ili samo imam takav utisak.
    (Kontras, 27. septembar 2022 21:04)

    # Link komentara

  578. Tadic jako los i to vec neko vreme, nadajmo se da ce uspeti da pronadje formu do svetskog.
    (dr. Udo Brinkman, 27. septembar 2022 21:04)

    # Link komentara

  579. завидим овим људима који су дошли да гледају реп. Србије јер живе горе у нормалним државама
    (србија, 27. septembar 2022 21:03)

    # Link komentara

  580. Gledao ssm protiv Slovenije kod njih. Tada je bio najgori. Izvini.

    Da si ikad gledao kako momak igra ne bi pitao takve gluposti.
    (Xman, 27. septembar 2022 19:42)

    Zasto Pavlovic???
    (Djuro, 27. septembar 2022 19:29)
    (Djuro, 27. septembar 2022 21:02)

    # Link komentara

  581. Za sada loše i nepovezano. valjda će biti bolje.
    (mudrac, 27. septembar 2022 21:01)

    # Link komentara

  582. како је лепо да живиш у некој нормалној држави, и имаш могућност да дођеш да гледаш своју матичну државу како се бори за престиж...
    (србија, 27. septembar 2022 21:01)

    # Link komentara

  583. izgleda da nama treba neresen rezultat a ne njima
    (Boža vampir, 27. septembar 2022 21:01)

    # Link komentara

  584. Veljković dva puta prima loptu, odbija mu se po metar, kakvo odsustvo tehnike i talenta.
    (kfd, 27. septembar 2022 20:59)

    # Link komentara

  585. Igra se 12 minuta za sada....loptu smo vratili u nazad jedno 9x (?!)
    (boki, 27. septembar 2022 20:59)

    # Link komentara

  586. Fali Sergej!
    (Djuro, 27. septembar 2022 20:59)

    # Link komentara

  587. Svidja mi se.... Lepo igramo
    (deki, 27. septembar 2022 20:58)

    # Link komentara

  588. Ovaj Kostic se istripovao opasno od kad je presao u Juve, nervira meinace ova nepovezanost me brine,!
    (Paradox, 27. septembar 2022 20:57)

    # Link komentara

  589. Odbrana jako, jako tanka. Nadam se da će momci odigrati odlično ali kad pogledam Pavlovića, S. Mitrovića i Veljkovića nazad.. promaja na vidiku.
    (Crni96, 27. septembar 2022 20:57)

    # Link komentara

  590. Norveška - Srbija 2:3! Moja prognoza!
    (Prognozer, 27. septembar 2022 20:56)

    # Link komentara

  591. Sretno Srbija...ovaj Mitrović i Vlahović su vam zvijeri...pozz iz RH
    (Bili 10, 27. septembar 2022 20:54)

    # Link komentara

  592. Ne razumem ovo insistiranje na slabotelesnom Zivkovicu, posebno ne u susretu protiv fizicki dominantne ekipe.
    (dr. Udo Brinkman, 27. septembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  593. Taman se obradujem tekmi gde nema metiljavog SMS-a, kad eto ti Pavlovića. Uvek mi u timu moramo da imamo po nekog vezenemca.
    (Mali Hijavata, 27. septembar 2022 20:32)

    SMS je uz Tadica,igrac sa najvecim znanjem i nas najbolji igrac,dok se za Pavlovica potpuno slazem,teska vezara i kiksara.
    (Realno, 27. septembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  594. Svaka utakmica razlicita odbrana, tesko gostovanje a igra sa dva napadaca,ne pise nam se dobro...
    (Srdjan, 27. septembar 2022 20:51)

    # Link komentara

  595. Bravo Vanja! Zicer Halanda je odbranio u prvom minutu. Odbrana nam je spooora!
    (Red, 27. septembar 2022 20:51)

    # Link komentara

  596. Beli dres ista katastrofa kao i crveni. Barem su brojevi plavi iako ne vidim svrhu uokviravanja u ram.
    (Vlado, 27. septembar 2022 20:50)

    # Link komentara

  597. I opet zadnja linija u drugom izdanju. A prva naredna protiv Brazila će biti opet u nekom drugom izdanju. Dvadeset utakmica Piksija dvadeset različitih u odbrani
    (Paja, 27. septembar 2022 20:49)

    # Link komentara

  598. odmah moj prezimenjak ispada desetoj sekundi, tako i kod gola švedjana u bg
    (pavlović, 27. septembar 2022 20:49)

    # Link komentara

  599. Аца Информација: била је то химна Србије - земље у којој је стационирано 74% птичјих врста у Европи! Какав краљ, не могу да верујем шта је извалио.
    (veliki strumf, 27. septembar 2022 20:45)

    # Link komentara

  600. Земља у којој је стационирано чак 74% птичије врсте у Европи - Србија! Хвала Ацо на информацији.
    (SR, 27. septembar 2022 20:45)

    # Link komentara

  601. Sta rece komentator posle Boze Pravda, nesto 74% pticije vrste u Evropi ?
    (Lazni Brkajlo, 27. septembar 2022 20:45)

    # Link komentara

  602. Zemlja sa 74% ptičije vrste u Evropi
    (Bosanac, 27. septembar 2022 20:44)

    # Link komentara

  603. Aca informacija: Bila je to himna Srbije, zemlje koja ima 74% ptičijih vrsta Evrope.
    (Aleks, 27. septembar 2022 20:44)

    # Link komentara

  604. Наш дрес је злочин. Срамота.
    (из искуства, 27. septembar 2022 20:43)

    # Link komentara

  605. Svi pevaju himnu! Svaka cast momci
    (Nicknick, 27. septembar 2022 20:42)

    # Link komentara

  606. Ne mogu da shvatim ljude,koji kažu baš me briga, ko još gleda reprenzetaciju..
    Ima li imalo patriotizma u tim ljudima,ili je to profil ljudi kao i ovi gore što nam kroje kapu, pa samo na sebe misle?
    Dajte ljudi, evidentan napredak je urađen na reprenzetativnom planu, plasirali se na svjetsko prvenstvo, večeras imamo šansu da se plasiramo iz B grupe u A grupu lige nacija..
    Pa malo li je?
    Još nešto što me raduje, je to što se polako povećava broj "zlatnih orlića" sa Novog Zelanda u A reprenzetaciju...

    Naprijed naši,pa šta Bog da ..
    (AleksandarBL, 27. septembar 2022 20:41)

    # Link komentara

  607. Rupe u vidu Pavlovica i Mitrovica umesto odlicnih Babica i Masovica ?!
    Bice golova ali u nasoj mrezi
    (Poceo Piksi da srlja, 27. septembar 2022 20:41)

    # Link komentara

  608. @susjed
    i odbrana nam je strašna, mislim pravi horor.
    (komšija, 27. septembar 2022 20:40)

    # Link komentara

  609. Ova odbrana je katastrofa i primice par komada od Norvezana ! Zasto nisu starteri Masovic i Babic koji su fenomenalno odigrali protiv Svedjana
    (Odbrana je truba, 27. septembar 2022 20:38)

    # Link komentara

  610. Obožavam činjenicu da Piksi i dalje ne menja agresivnu taktiku sa dva špica. Ovo je prvi put u poslednjih 20-30 godina da jedva čekam da gledam našu fudbalsku reprezentaciju umesto da strepim šta će biti i da se nerviram zbog pasivne i povučene taktike.

    Samo hrabro, pa šta bude.
    (Milutin, 27. septembar 2022 19:45)

    Tako je radio i u Japanu i Kini. I to je davalo neke rezultate u početku, a posle je primao po 3-4 komada maltene na svakoj tekmi. Nisu svi protivnici isti, i ne možeš sve da napadneš... možeš, ali ćeš proći sa punom mrežom.
    Norveška nije ništa bolja od nas, ali Brazil i Švajcarska biće ozbiljan problem.
    (Mali Hijavata, 27. septembar 2022 20:38)

    # Link komentara

  611. Nebitno takmičenje, al pobedićemo..
    (Obrad, 27. septembar 2022 20:34)

    # Link komentara

  612. šta je sa đuričićem?
    (?, 27. septembar 2022 20:34)

    # Link komentara

  613. Taman se obradujem tekmi gde nema metiljavog SMS-a, kad eto ti Pavlovića. Uvek mi u timu moramo da imamo po nekog vezenemca.
    (Mali Hijavata, 27. septembar 2022 20:32)

    # Link komentara

  614. 50/50
    (bddnn, 27. septembar 2022 20:32)

    # Link komentara

  615. sto ne igra Sergej..
    Em spaja napadace sa golom....em mu leze Norvezani
    (Miroslav Celic, 27. septembar 2022 20:31)

    # Link komentara

  616. Mi to mozemo !!!
    (Canadaboy, 27. septembar 2022 20:28)

    # Link komentara

  617. Jel moguce da Zivkovic igra???
    (marko, 27. septembar 2022 20:22)

    # Link komentara

  618. Nakon dve godine mukotrpnog rada razvio sam aplikaciju koja sa devedeset procentnom sigurnosti simulira svaku utakmicu. U simulaciju su uključene sve predispozicije i mogućnosti svakog pojedinog fudbalera. U dosadašnjem testiranju od 13 odigranih utakmica aplikacija je bila potpuno tačna u 11 utakmica. Poslednje testiranje radio sam za utakmicu engleska:Nemačka i rezultat je bio 2:2. Za ovu utakmicu odigrao sam simulaciju i završilo je rezultatom 2:1 za Srbiju. Interesantno je da Mitar nije postigao gol, a strelci za Srbiju bit će za vas iznenađenje.
    (Mića ekspert, 27. septembar 2022 20:21)

    # Link komentara

  619. Realno i ako ne dobijemo veceras, ne treba praviti dramu, i narusavati atmosferu u ekipi. Sta bude bice, srecno Srbija!
    (Paradox, 27. septembar 2022 19:19)Veceras poraz, a na SP 3 poraza, 0 bodova i kuci!
    (Kaiser Roger, 27. septembar 2022 20:19)

    # Link komentara

  620. Moze li jednom bez Stefana Mitrovica u odbrani da pojacamo tim
    (dana, 27. septembar 2022 19:27)

    Naravno da bas nisam pristalica igranja doticnog Mitrovica, ono sto ne smemo zaboraviti da je Mitroviceva daleko najbolja partija bila bas protiv Norveske u Oslu.Haland se citav mec nije video, nadam se da ce se istorija ponoviti.
    (Dzeronimo, 27. septembar 2022 20:18)

    # Link komentara

  621. Ima da pobedimo večeras, onako iz inata
    (Coa, 27. septembar 2022 20:18)

    # Link komentara

  622. Павловић лијеви бек! Митровић штопер! Па три Халанд даје - противник, три минимум можда и пет. Идеја да је Живковић десни бек - вингмен - је равна научној фантастици. Исто Костић. Класична десна и лијева крила - шпицеви. Фактички са пет офанзивних игра, Костић, Митровић, Тадић, Влаховић, Живковић. Очигледна је логика да се игра на гол више, да прими три да да четири, па виђећемо, такав је Пикси био и као играч, увијек на побиједу и гол, уз Георги Хаџија и Платинија, најближа европска десетка Марадони најбољем играчу свијета након Пелеа.
    (Црна Гора је Србија, 27. septembar 2022 20:15)

    # Link komentara

  623. Da li je moguće da su nam oskrnavili ovako grb na dresovima!!!
    Aman zaman ljudi šta učiniste!
    (BrčkoRs, 27. septembar 2022 20:15)

    # Link komentara

  624. Pavlovic igra, poraz u najavi.
    (Pipun, 27. septembar 2022 19:35)
    Аустријанци га хвале, а нама не ваља. Играти у Ред Бул Салцбург није мала ствар и још уз то им је један од бољих.
    (veljko, 27. septembar 2022 20:15)

    # Link komentara

  625. Aj neka je sa srećom. Ponovo ste mi vratili želju da vas gledam pa neka to potraje. Do A divizije ili kako se već zove. NAPRED SRBIJA.
    (Gde ja živim, 27. septembar 2022 20:15)

    # Link komentara

  626. Baš me briga.
    (Emmilia, 27. septembar 2022 20:11)

    # Link komentara

  627. 1:3
    (stručnjak fotelja, 27. septembar 2022 20:08)

    # Link komentara

  628. Neverovatno sta Piksi radi sa ovom odbranom.Stavlja ,odnosno vraca dve najvece kiksare u tim i ostavlja najslabijeg od tri stopera protiv Svedske.Masovic i Babic su izmislili fudbal za Pavlovica,Veljkovica i Mitrovica.
    (Zapazanje, 27. septembar 2022 20:07)

    # Link komentara

  629. Velika nula večeras, baš iz razloga što svi dva dana licitiraju sa ogromnim brojem golova, fudbal je veliki biznis, igrači su tu da slušaju instrukcije.... Tako da večeras se igra do 30m pred gol, i onda lopta nazad....
    (Boki, 27. septembar 2022 20:07)

    # Link komentara

  630. Igra mali Ilić, to Pikse šampione! Dobijamo!
    (zvezdale, 27. septembar 2022 20:05)

    # Link komentara

  631. Srbi, sretno danas! Red je da vratim podršku koju ste nam dali, nije zaboravljeno! Pa da se muški potučemo već na Mundijalu, može i u finalu!
    (A., 27. septembar 2022 20:03)

    # Link komentara

  632. Sve osim pobede Srbije sa dva gola razlike biće senzacija.
    (Joj, 27. septembar 2022 19:55)

    Ti nikako da uhvatiš da je svaka pobjeda Srbije senzacija.
    (?, 27. septembar 2022 20:03)

    # Link komentara

  633. Nula neće biti !
    Past će bar 3 gola...
    (Panac, 27. septembar 2022 20:03)

    # Link komentara

  634. Imate strašan napad. Sretno.
    (susjed, 27. septembar 2022 19:38)

    Imamo taman za 2:0.
    (Komšija Gedžo.., 27. septembar 2022 20:01)

    # Link komentara

  635. Tebra Pavlovic i Mitrovic odbrana, pa ovo je na nivou Zvezde ili Partizana, jel me zezate? Nadam se zaista da gresim i da ce odigrati utakmicu zivota, ali bolje da se nadamo da cemo dati vise golova nego Haland, jer covek ce imati field day protiv ove dvojice.
    (Sabre, 27. septembar 2022 20:00)

    # Link komentara

  636. Nadam se da će Mitrović, Vlahović i Jović dati više nego što će dati Haland uz pomoć naše odbrane.
    (Nadam se, 27. septembar 2022 19:59)

    # Link komentara

  637. Oni nisu neka Bomba, Slovenija je to pokazala. Samo strpljivo i oprezno, ja verujem u cistu pobedu.
    (kakvo ime bre, 27. septembar 2022 19:58)

    # Link komentara

  638. ima li srbija bolje od stefana mitrovića?
    (zelja, 27. septembar 2022 19:58)

    # Link komentara

  639. Realno Norveska ovo dobija. Sve osim toga je senzacija!
    (Kaiser Roger, 27. septembar 2022 19:22)

    Sve osim pobede Srbije sa dva gola razlike biće senzacija.
    (Joj, 27. septembar 2022 19:55)

    # Link komentara

  640. Samo kad nema Gudelja već smo u prednosti!
    Dobar sastav ---idemo na pobedu!
    (srnićavodikući, 27. septembar 2022 19:49)

    # Link komentara

  641. Nazalost Sergej ima suspenziju zbog zutog kartona
    (Baki, 27. septembar 2022 19:45)

    # Link komentara

  642. Srećno našima, biće im potrebno dosta bez Sergeja u sredini.

    Obožavam činjenicu da Piksi i dalje ne menja agresivnu taktiku sa dva špica. Ovo je prvi put u poslednjih 20-30 godina da jedva čekam da gledam našu fudbalsku reprezentaciju umesto da strepim šta će biti i da se nerviram zbog pasivne i povučene taktike.

    Samo hrabro, pa šta bude.
    (Milutin, 27. septembar 2022 19:45)

    # Link komentara

  643. Zasto Pavlovic???
    (Djuro, 27. septembar 2022 19:29)

    Da si ikad gledao kako momak igra ne bi pitao takve gluposti.
    (Xman, 27. septembar 2022 19:42)

    # Link komentara

  644. Imate strašan napad. Sretno.
    (susjed, 27. septembar 2022 19:38)

    # Link komentara

  645. Pavlovic igra, poraz u najavi.
    (Pipun, 27. septembar 2022 19:35)

    # Link komentara

  646. Sjajna postava, samo je možda mogao Lazovića da stavi umesto Živkovića, ali ni ovo nije loše naravno ;)
    Samo jako momci !!!
    (Burek, 27. septembar 2022 19:34)

    # Link komentara

  647. Sve je jasno, Norvezani ce igrati bunkericu i cekati kontru Halanda, jer im je dovoljan i remi, mi cemo da napadamo i to je to, videcemo sta ce biti, nedostajace nam sigurno SMS.
    (2CRAZY, 27. septembar 2022 19:33)

    # Link komentara

  648. 3:0 ili 3:1
    (OK, 27. septembar 2022 19:32)

    # Link komentara

  649. Zasto Pavlovic???
    (Djuro, 27. septembar 2022 19:29)

    # Link komentara

  650. Moze li jednom bez Stefana Mitrovica u odbrani da pojacamo tim
    (dana, 27. septembar 2022 19:27)

    # Link komentara

  651. Biće 2:2 na kraju,sam rezultat govori koliko smo se trudili
    Bravo momci i glavu gore
    (Napo Leon, 27. septembar 2022 19:25)

    # Link komentara

  652. Izasli su sastavi. Ivan Ilic umesto SMS-a. Nazad Pavlovic i Veljkovic umesto Masovica i Babica.
    (Srdjan, 27. septembar 2022 19:24)

    # Link komentara

  653. Realno Norveska ovo dobija. Sve osim toga je senzacija!
    (Kaiser Roger, 27. septembar 2022 19:22)

    # Link komentara

  654. Realno i ako ne dobijemo veceras, ne treba praviti dramu, i narusavati atmosferu u ekipi. Sta bude bice, srecno Srbija!
    (Paradox, 27. septembar 2022 19:19)

    # Link komentara

  655. Велики је улог у игри. ИДЕМО СРБИЈА! 🇷🇸
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 27. septembar 2022 19:19)

    # Link komentara