Sedorf: Nisam još dobio pravu ponudu

Holandski trener Klarens Sedorf izjavio je da mu je žao što nije dobio makar još jednu priliku da trenira neki italijanski klub.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Na osnovu cega zakljucujete da je ocajan trener? Mozda mu se samo nisu poklopile kockice posle Milana iz kojeg je bio krajnje nepravedno oteran, desavaju se nekad takve stvari i slucajevi, ljudi, nema sanse da taj covek ne poznaje fudbal u dusu i do tancina. Rajkard je slican primer s tim sto je ipak trenirao mnogo kvalitetnije igrace nego K.S. pa o njemu mozda i moze da se diskutuje.
    (Dezurni smarac, 26. septembar 2022 11:16)

    # Link komentara

  2. @Ivan

    Ne znam odakle ti ovo da je Seedorf potcenjen. Ko god prati i poznaje fudbal od ove moje starije generacije, koja ga je gledala, zna da je bio u top 3 ili 5 veznih fudbalera na svetu, u svoje vreme. A ako ga potcenjuje neko ko fudbal ne poznaje, onda to i nije neki problem.
    (Marko, 26. septembar 2022 09:51)

    # Link komentara

  3. Fantastičan igrač, ali očajan trener. To je to, kavi rasisti, kakvi bakrači.
    (Dag Kristi, 26. septembar 2022 09:47)

    # Link komentara

  4. neki bivsi veliki igraci su naprosto antitalenti kao treneri - anri, sedorf, prosinecki....
    (petar markovic, 26. septembar 2022 09:42)

    # Link komentara

  5. Tacno je to da tvoje boja koze ima veze sa time sto ne dobijas poziv, a tacno je i da si nas preporodio i da si potpuno nezasluzeno dobio otkaz. PODRSKA ZA KLARENSA!
    (Pirotehnicar, 26. septembar 2022 09:09)

    # Link komentara

  6. Ne da je bio dobar fudbaler već po meni bukvalno možda najveći podcijenjeni igrač ikad. Kakav je to doktor fudbala bio,jedan od najboljih veznih ikad a kad god se priča o tome ne pominje se puno njegovo ime. Jak kao bik,prejak,inteligentan,razoran šut,bombu je imao u nogama,pas odličan,duga lopta vrhunska,nisi mogao da mu je uzmeš šanse nema,kakva je to zvijer bila a tehnika na nivou najboljih,čudo od igrača. Što se tiče trenerskog znanja,vidimo da je skroz suprotna situacija.
    (ivan, 26. septembar 2022 08:13)

    # Link komentara

  7. Cuj zato sto je crnac ne dobija ponude, kako da ne.
    (Stefan, 26. septembar 2022 01:19)

    # Link komentara

  8. Pa vjerovatno da si dobar trener imao bi posla a posto i nisi neki, onda izmisljaju izgovore da te odbiju. Bio si dobar fudbaler ali izgleda trener i ne bas...
    (Aleksandar_HN, 26. septembar 2022 00:14)

    # Link komentara