1. Veceras ce biti zanimljivo videti Novakov mec protiv Tiafoa, imace kompletnu publiku na svojoj strani. Prvo: igra za tim Evropa. Drugo: Tiafoe i Sock su sinoc ispaljivali rakete direktno u telo Nadala (na kraju pogodili Federera). Pratim i dublove, znam da se to dogodi, ali sinoc su prakticno osvojili veliki broj poena gadjajuci namerno telo.
  Zato, veceras nesvakidasnja atmosfera! :)
  (Interesantno, 24. septembar 2022 18:40)

  # Link komentara

 2. Tim Evrope vodi, ne Novakova ceta... Ovo je ipak oprostaj Federera...
  (Ovaj, 24. septembar 2022 17:48)

  # Link komentara

 3. Odgovor za prvi komentar: Nadal je otišao jer ima privatnih problema. Došao je samo da ispoštuje Federera, inače ne bi ni dolazio. Lejver kup nije pravo takmičenje, ne verujem ni da je ostalima iz tima zasmetalo.
  (vamos, 24. septembar 2022 17:45)

  # Link komentara

 4. Bravo za Fedeksa sto je ostao uz tim....Cekamo Noleta nocas.
  (Asteriks, 24. septembar 2022 17:44)

  # Link komentara

 5. Ladno je Nadal napustio takmicenje i ostavio tim...Federer je u penziju,pa mogu razumijeti,ali i on je mogao ostati do kraja sa ekipom,da proslave zajedno titulu ukoliko je osvoje.....Ovako je ispalo,odigrali smo nas dvojica dublu i sad nas boli uvo...Pa ne igra se takmicenje 10 dana,nego od Petka do Nedjelje....Ne znam da li se mediji prave ludi pa niko o tome ne pise,ali stvarno nisu ispali fer i korektni,posebno ne Nadal.
  (Simkee, 24. septembar 2022 16:44)
  Ceka dete, sta je problem? Ne bi igrao uopste da Federer nije najavio povlacenje.
  (Filip, 24. septembar 2022 17:41)

  # Link komentara

 6. Ladno je Nadal napustio takmicenje i ostavio tim...Federer je u penziju,pa mogu razumijeti,ali i on je mogao ostati do kraja sa ekipom,da proslave zajedno titulu ukoliko je osvoje.....Ovako je ispalo,odigrali smo nas dvojica dublu i sad nas boli uvo...Pa ne igra se takmicenje 10 dana,nego od Petka do Nedjelje....Ne znam da li se mediji prave ludi pa niko o tome ne pise,ali stvarno nisu ispali fer i korektni,posebno ne Nadal.
  (Simkee, 24. septembar 2022 16:44)

  # Link komentara