1. Pravicete vi Radonjica od blata, trenutno Olimpijakos vodi 30 razlike protiv zvezde...
    (Djura, 24. septembar 2022 18:36)

    # Link komentara

  2. Pavi reko za Adamsa da je bolji od Lebrona... Ja mu verujem.
    (Bard Živa, 24. septembar 2022 08:37)

    # Link komentara

  3. Uvek uz tim, uvek u Zvezdu u inat svima vama koji omalovazavate Zvezdine ogromne uspehe u poslednjoj deceniji. Sto se Vucka i para tice, imate 5 igraca koji igraju za cifru oko milion evra po sezoni. Valjda ste sretni koliko vam je Vucko dao para, pa mozete da mu se zahvalite preko vaseg predsednika i clana GO stranke na vlasti. Pozdravio te Ostoja “opozicionar”.
    (Gossa placa Zeljko 89, 24. septembar 2022 01:23) # Link komentara

    Kazes,uvek uz tim u inat svima. Ako je u inat svima onda ok.
    Kazes, zvezdine uspehe. Pa nabroj ih.
    Kazes, imamo 5 igraca koji igraju za milion. Imate i vi evo deset godina i sad kada dobijate konkurenciju cvilis kao ker.
    Kazes, Vucko dao pare. Pa dao je vama preko 100 mul e od kako ste promenili ime pa corak. Partizanov budzet od drzavnih para je manje od 10 posto. To sto dobije od drzave, drzava odmah uzme na ime duga. I to je u redu ali nije u redu sto vi niste vracali dugove dugove nego ste se, gle cuda, zamrzli.
    Ima li sta u tvojoj glavi da skapiras svu ovu razliku izmedju vas i nas? I ako si bot.
    (Dusan Uros, 24. septembar 2022 07:16)

    # Link komentara

  4. Dijagnosticar Nis, svaka cast na dijagnozi, mislim da je zrela za jednu ozbiljnu insituciju. Ja sam odavno uz Zvezdu, odavno pre Covica. Ako ja nesto moram sa mojim znanjem i iskustvom u poslu kojim se bavim 20 godina, e onda stvarno si zreo za jednu debelu dijagnozu. Niti bilo sta zelim da umanjim ili uvelicam u ovom delu sezone, jer je jos rano za bilo kakvu ozbiljnu analizu. Tim ima i dobre i lose stvari trenutno. Inace, ja znam da vama limarovim botovima smetam na ovom portalu vec godinama jer iznosim istinu i cinjenice koje vas toliko bole. Sto se toga tice, slobodno napadajte, necu ja nigde. Uvek uz tim, uvek u Zvezdu u inat svima vama koji omalovazavate Zvezdine ogromne uspehe u poslednjoj deceniji. Sto se Vucka i para tice, imate 5 igraca koji igraju za cifru oko milion evra po sezoni. Valjda ste sretni koliko vam je Vucko dao para, pa mozete da mu se zahvalite preko vaseg predsednika i clana GO stranke na vlasti. Pozdravio te Ostoja “opozicionar”.
    (Gossa placa Zeljko 89, 24. septembar 2022 01:23)

    # Link komentara

  5. Veliki problem sto neko nije hteo da se otvori za jednog rasnog strelaca kosarkasa. Kad igras Radonjic kosarku to nije strasno jer taj odvratni ragbi stil moze da podnese nemanje glavnog kosarkasa. Medjutim u ovim okolnostima sa trenerom koji vise polaze na napad imati sve igrace srednjeg kvaliteta nece moci da prodje. Potreban je neki Lojd, Beron tome slican tip igraca.
    (Verni navijac, 24. septembar 2022 01:21)

    # Link komentara

  6. Treba pruziti podrsku momcima!
    (DELIJA bosanceros, 24. septembar 2022 00:46)

    # Link komentara

  7. Walldorf, 23. septembar 2022 23:21)
    Momak,ne znam koliko imaš godina,ali sa aritmetikom apsolutno nikako ne stojiš!!! Kakve veze ima ugovor Nedovića na 3 godine, umesto 1+1,kako kažeš.. sa ovogodišnjim budžetom!!! Nedović ove godine košta 1.2-1.5€ bez obzira na koliko godina!!! Kako Kalinića da plate još više,a Davidovac dobio 800 hiljada...
    Koja je tvoja jednačina bez nepoznatih????
    (MJS, 24. septembar 2022 00:41)

    # Link komentara

  8. Grobar, samo polako, tako ste pricali i prosle sezone sve do poraza od Mege, pa ste opet uzleteli sve dok vas na zemlju nije spustila Bursa. Ekipa je nova, uigrava se i sezona nije ni pocela. Igrali smo egal sa Monakom. Sigurno da imamo mane poput mnogo izgubljenih lopti, Adams koji ima neke neverovatne nacina da izgubi lopte ali zato ima i sigurnu ruku. Odbrana nije losa, Dobric, Lazic i Lazarevic peglaju odbranu jako dobro, Martin i Bentil donose ozbiljnu cvrstinu pod kosem. Cekamo Nedovica kao lidera. Ako pogodimo sa doselekcijom igraca koji ce doci, ako neki igraci poput Holanda udju u napadacki ritam, bice ovo ok. Jeste trenutno bolji, ali preduga je sezona da bi se bilo sta zakljucivalo u septembru.
    (Gossa placa Zeljko 89, 23. septembar 2022 21:46)

    E ajde zaobidji me sa cuvenom doselekcijom. Doselekcijom cega? Mene za razliku od tebe Partizan ne interesuje toliko da bih gledao u njegovo dvoriste. Sta ja imam od toga da li ce Partizan biti ovakav ili onakav. Gledam nas i potencijal koji imamo odnosno nemamo mi se uopste ne svidja. Kako na klupi tako na terenu.
    (Zvezda Danica, 23. septembar 2022 22:26)

    On mora to da radi, zar svih ovih godina nisi ukapirao da je Covicev bot. Ima ih desetak koji relativizuju stvari kad god CZ napravi neki los rezultat. I ne sekiraj se dace Vucko para koliko treba za doselekciju, mozes se u to kladiti, pa makar imali 20 igraca u rosteru.
    ("Dijagnosticar" Nis, 23. septembar 2022 23:51)

    # Link komentara

  9. peri žderi
    (hehe, 23. septembar 2022 23:28)

    # Link komentara

  10. Tako izgleda kada se gazda zaigra menadzera. Dovodi igrace bez ikakve koncepcije, a ovaj mucenik na klupi ne zna ni sta ga je snaslo.
    (bvb, 23. septembar 2022 23:25)

    # Link komentara

  11. E moja tuga, borice se oni za top4 u ABA ligi kako stvari stoje.
    (bvb, 23. septembar 2022 23:23)

    # Link komentara

  12. Moj prijatelj, profesor Radovan Damjanović često kaže: "A kada je vreme da se kaže istina?" Istina je lekovita. Mnogo zdravija od uljuljkivanja i klimanja glavom. Istina je sledeća. Letos smo pogrešili u dva segmenta. Prvo, ispustili smo najtrofejn
    (Walldorf, 23. septembar 2022 23:21)

    # Link komentara

  13. Moj prijatelj,profesor Radovan Damjanović često kaže:"A kada je vreme da se kaže istina?"Istina je lekovita.Mnogo zdravija od uljuljkivanja i klimanja glavom.Istina je sledeća.Letos smo pogrešili u dva segmenta.Prvo,ispustili smo najtrofejnijeg trenera u osamdesetogodišnjoj istoriji KK Crvena zvezda.Taj čovek je sa 7-9. igrača igrao četiri-pet utakmica u nedelju dana.U više navrata tokom sezone.Ostvario četrnaest pobeda u EL.ABA Ligu i domaća takmičenja rutinirao.I time,očito,nekome "stao na žulj",pa je to morao platiti odlaskom.Nedavno,reče dr Čović,da ne treba graditi "kult ličnosti",očito aludirajući na ogromno poštovanje i bliskost koju je trener Radonjić krvavim radom zavredeo u zvezdaškoj javnosti.Zato će nam brat Radonja još više biti vredan poštovanja!Druga greška je potpisivanje Nedovića na tri sezone.Umesto da Nedovića potpišemo na 1+1. i tako uštedimo novac za Kalinu i Davidovca,sada smo došli u situaciju da nam takva dva igrača trebaju kao hleb nasušni.Takvi igrači su poput vezivnog tkiva,poput hrskavice koja zglobovima daje mogućnost da pokreću telo.No,dobro.Neka svako nosi odgovornost za svoje odluke.Na nama je da bez rezerve,pružimo podršku treneru Jovanoviću i momcima.Tako je kako je i mi tu ne možemo mnogo toga.Ako "neko" falsifikatorima i dužnicima omogućava da rade šta im je volja,tu se slabo šta može.Ono što možemo je da kao i prošle sezone uradimo sve kako bi svima njima pokvarili igračku i naterali ih u očaj.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 23. septembar 2022 23:21)

    # Link komentara

  14. Zvezda Danica, ja uopste nisam pomenuo tim Partizana i sta oni rade vec odgovorio liku sta se desilo sa istim ovakvim busanjem i potcenjivanjem Zvezde prosle sezone. To sto se tebi doselekcija ne svidja a ista je potreba nije moj problem. To sto se tebi tim ne svidja isto nije moj problem. Moj problem je da iznesem svoje misljenje o timu za koji navijam na vestima o tom timu i da prenesem svoje misljenje. Moje misljenje da ovaj tim za sada ima dobre i lose stvari i da su pojacanja i to kvalitetna neophodna sto pre.
    (Gossa placa Zeljko 89, 23. septembar 2022 23:05)

    # Link komentara

  15. vi ste izgubili od Borca iz Čačka,Blaugrane i Hoventuda a pobedili Lokomotivu i već ste osvojili sve,polako dugačko je prvenstvo Zvezda neće se puno cimati u Evroligi a u Aba hoće tako da će opet biti Kališ u Junu pogotovo kad se vrate Ivanović Nedović i još dodju dva pojačanja jer imamo samo 4 stranca a vi 8...
    (super, 23. septembar 2022 22:32)

    Ti ni ne znaš ko je blaugrana tako da bolje se ne javljaj. Počeo da pratiš košarku pre 10 godina, sa usponom voljenog vam vodje.
    (pecampecampastaupecam, 23. septembar 2022 23:03)

    # Link komentara

  16. @SAŠA FRANKFURT

    Čekam te junače. Samo budi u dres da te prepoznam. Naravno ako nadjes kartu za liniju Frankfurt-PG.
    (Damir PG, 23. septembar 2022 22:51)

    # Link komentara

  17. Jbt ne zna covek ko je gori, da li ovi muceni navijaci pokojne institucije ili cigani kriticari. Jadni grobari koji slave sut za pobedu Peristerija, koje su odvalili Huventud, Fuenlabrada i Borac, koji 10 godina gledaju kako Zvezda podize pehar i jadni zvezdasi koji sve znaju da kritikuku a sezonsku kart tesko da su kupili da pomognu klub. Jeste bila losa igra ali ovo su pripreme, i da smo izgubili, ne bi bio smak sveta. I kada se izabere vlast, da joj se 100 dana da pokaze nesto tako da sacekajte do Nove godine pa onda kritikujte a meni nesto govori da ce i ove godine biti Kalemegdan u Junu
    (deki27, 23. septembar 2022 22:49)

    # Link komentara

  18. Glodari se javljaju, komentarišu, a deset godina ih Zvezda razbija na svim poljima.
    I sada kada im država za poslednje dve godine upumpala više od 20 miliona eura u klub, oni slave šut za pobedu Peristerija. To se zove Brain Drain.
    (Sića, 23. septembar 2022 21:54)

    A šta da komentarišu, prijatelju? Ono "Partizan izašao iz Partizana"? To su teška stanja. Huventud kad ih razvali 30 razlike, nema ih nigde. Oni najhrabriji što ostanu horski viču "to su pripremne utakmice".
    (Toto-ko-tunjo, 23. septembar 2022 22:35)

    # Link komentara

  19. Ljudi, pripremne tekme su, aman, rezultat je potpuno nebitan. Ono sto meni deluje zasad je da je Partizan suterski dosta bolja ekipa, ali da je Zvezda malo cvrsca pod kosem. Partizan bi ove sezone trebao biti najbolji tamo gde je prosle bio najgori, na trojci sa Nanelijem i Papapetruom, a Zvezdi je ta ista trojka opasno oslabljena odlaskom Kalinica. Na dvojci opet prednost Partizanu, prosto vise dobrih opcija sa Panterom, Avramovicem, Andjusicem i Egzumom (meni je taj lik vise 2 ili cak 3 nego 1, zato ga ovde pominjem). Na kecu zasad deluju pomalo tanki i jedni i drugi, Partizan za klasicnog keca ima samo Madara koji bi mogao eksplodirati, i popravio se mnogo u odnosu na proslu sezonu, ali realno je jos klinja, ne znam bas koliko je za EL. Mogu tu da pokriju i Egzum i Avram tog keca, ali nisam nesto odusevljen. Zvezda s ovim Adamsom... Pa ne znam, ja nisam meni se ne dopada to zasad, ali videcemo. Tu je i vremesni Pefi, i taj Ivanovic, koji je mozda opet vise dvojka... Mrtva trka tu, po meni. Na cetvorci Bentil, Mitrovic i Ilic vs Ledej, Tristan i povredjeni i vazda alkoholisani Smajli, ja bih tu dao blagu prednost Zvezdi zasad, Ledej je tu osetno najkvalitetniji igrac, ali vise opcija zasad ima Zvezda, cini mi se. Na petici Martin i Petrusev vs Lesor i Koprivica... Mrtva trka po meni, mozda blaga prednost Zvezdi. Partizanu treba jedan kvalitetan igrac na 4/5, a ako bi dosao i jos jedan dobar plej, to bi vec bila ozbiljna ekipa, koja bi sa pravom mogla da se smatra ozbiljnim kandidatom za top8 u EL. Zvezdi za tako nesto po meni ipak treba malo vise kvaliteta, pre svega na nizim pozicijama. Od bas jakih igraca imaju samo Nedovica, a i on je hodajuca povreda covek, rizican je. Ipak, uz jedno ili dva dobra pojacanja, mozda mogu i oni napraviti nesto, ima tu dosta fajtera sto je jako dobro za svaki tim, Martin, Bentil, Holand... To su jako korisni igraci.
    (zhol, 23. septembar 2022 22:33)

    # Link komentara

  20. Koliko ste losi da jedan Palestari ili kako vec ima sut za pobedu protiv vas!

    Kad pogledamo Partizan rutinira sve po 20 razlike(Lokosi dokaz) a vi se mucite ne bi me cudilo da vas u svakom derbiju dobijemo 20 razlike!

    Objavite!
    (Grobar, 23. septembar 2022 19:06)vi ste izgubili od Borca iz Čačka,Blaugrane i Hoventuda a pobedili Lokomotivu i već ste osvojili sve,polako dugačko je prvenstvo Zvezda neće se puno cimati u Evroligi a u Aba hoće tako da će opet biti Kališ u Junu pogotovo kad se vrate Ivanović Nedović i još dodju dva pojačanja jer imamo samo 4 stranca a vi 8...
    (super, 23. septembar 2022 22:32)

    # Link komentara

  21. Koliko ste losi da jedan Palestari ili kako vec ima sut za pobedu protiv vas!

    Kad pogledamo Partizan rutinira sve po 20 razlike(Lokosi dokaz) a vi se mucite ne bi me cudilo da vas u svakom derbiju dobijemo 20 razlike!

    Objavite!
    (Grobar, 23. septembar 2022 19:06)

    Pa logicno, mi nismo drzavni projekat da imamo taj luksuz da budemo 7. u ABA ligi i da nam drzava sipa pare da otimamo igrace Armaniju, Barseloni, Panatanaikosu, Makabiju... Aparthejd, ali idemo sami protiv svih, borbeno i hrabro pa sta bude, ako kojim slucajem i ove godine uzmemo trofej bice to jedna od vecih senzacija u sportu i jedna prelepa sportska prica u kojoj ce se jos jednom pokazati da nije sve u novcu ili sto bi neko rekao - dzaba vam novci moji sinovci.
    (Sub013, 23. septembar 2022 22:28)

    # Link komentara

  22. Ko se Zvezdi ruga na pripremama zna se kako završava sezonu,bez trofeja,naravno!
    (Dušan, 23. septembar 2022 22:27)

    # Link komentara

  23. Grobar, samo polako, tako ste pricali i prosle sezone sve do poraza od Mege, pa ste opet uzleteli sve dok vas na zemlju nije spustila Bursa. Ekipa je nova, uigrava se i sezona nije ni pocela. Igrali smo egal sa Monakom. Sigurno da imamo mane poput mnogo izgubljenih lopti, Adams koji ima neke neverovatne nacina da izgubi lopte ali zato ima i sigurnu ruku. Odbrana nije losa, Dobric, Lazic i Lazarevic peglaju odbranu jako dobro, Martin i Bentil donose ozbiljnu cvrstinu pod kosem. Cekamo Nedovica kao lidera. Ako pogodimo sa doselekcijom igraca koji ce doci, ako neki igraci poput Holanda udju u napadacki ritam, bice ovo ok. Jeste trenutno bolji, ali preduga je sezona da bi se bilo sta zakljucivalo u septembru.
    (Gossa placa Zeljko 89, 23. septembar 2022 21:46)

    E ajde zaobidji me sa cuvenom doselekcijom. Doselekcijom cega? Mene za razliku od tebe Partizan ne interesuje toliko da bih gledao u njegovo dvoriste. Sta ja imam od toga da li ce Partizan biti ovakav ili onakav. Gledam nas i potencijal koji imamo odnosno nemamo mi se uopste ne svidja. Kako na klupi tako na terenu.
    (Zvezda Danica, 23. septembar 2022 22:26)

    # Link komentara

  24. Deki





    Kompleksi su neizlečivi,opet ćeš da gutaš knedle na kraju sezone...
    (Dušan, 23. septembar 2022 22:26)

    # Link komentara

  25. Ahahahaha, 'ladno se vodi u APR-u,dakle zvanican podatak, da je sediste KK Crvena Zvezda u ulici- Stjepana Supanca 15,Zeleznik :)) ne znate ni za koga navijate.
    (Ivan kg, 23. septembar 2022 22:21)

    # Link komentara

  26. Mislim da odavno nismo imali ovako los tim a da ne pricam za trenera.
    (Belogradjanin, 23. septembar 2022 22:07)

    # Link komentara

  27. Damir PG: a čoče bojimo se da dođemo u Moraču!! Razumiješ li ti to junače?!
    (SAŠA FRANKFURT, 23. septembar 2022 22:02)

    # Link komentara

  28. Bas smo losi...
    (BokeeLee, 23. septembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  29. jad i beda .....nemamo pojma ....uzasno....bacene pare....
    (Vazura platio da zvezda bude 1., 23. septembar 2022 21:58)

    # Link komentara

  30. Aster Blistok, nema pleja osim Markovica da to poveze. Adams gubi lopte ko da je petlic, Ivanovic i nije plej. Ono sto je dobro je da sa Bentilom i Martinom imamo cvrstinu pod kosem. Lazarevcic i Dobric standardno dobri. Ono sto ne valja je da nemamo igraca osim Nedovica koji moze nesto iz driblinga da uradi. Videcemo kako ce ovo da izgleda vec sutra. Treba nam minimum jedno pojacanje odmah na poziciji 2/3 ako mislimo bilo sta da uradimo.
    (Gossa placa Zeljko 89, 23. septembar 2022 21:55)

    # Link komentara

  31. Glodari se javljaju, komentarišu, a deset godina ih Zvezda razbija na svim poljima.
    I sada kada im država za poslednje dve godine upumpala više od 20 miliona eura u klub, oni slave šut za pobedu Peristerija. To se zove Brain Drain.
    (Sića, 23. septembar 2022 21:54)

    # Link komentara

  32. Prvi mec koji gledam C.Zvezdu u pripremnim utakmicama i mogu da kazem da sam razocaran.
    Ovo nista ne valja od trenera preko ne iskusnih pomocnika do igraca koje su doveli.
    Stranci moraju biti kvalitetni i dobri, jer mi ne igramo EK vec EL.
    Doveli su prosecne strance i to nikako nije dobro.
    Deluju kao razbijana vojska, a i kako nece koga su postavili za trenera.
    Nista se ne zna , ni u odbrani ni u napadu.
    Bice promasena sezona i bacen veliki novac.
    Ovo mi ovako deluje na prvu pogledanu utakmicu....
    (Nebojsa, 23. septembar 2022 19:20)

    Juce sam gledao i Partizan Lokomotiva,...znam da je pripremni period, ali kako nama, tako i njima...Partizan deluje preozbiljno za ovaj nas tim. Mislim da cemo glavni problem imati na klupi. Mlad trener, pitanje kakav ce autoritet moci da uspostavi. Ne znam. Videcemo kad pocne sezona.
    (Sale, 23. septembar 2022 21:53)

    # Link komentara

  33. J.... Vas zvezda opet
    (tranzicija, 23. septembar 2022 21:52)

    # Link komentara

  34. Damir PG isto sto i prosle sezone. Da vas rutinski operemo.
    (Gossa placa Zeljko 89, 23. septembar 2022 21:52)

    # Link komentara

  35. (Damir PG, 23. septembar 2022 21:33)
    Trpqs nekog godinama i nikako da nauči. Druže trudan si
    (tranzicija, 23. septembar 2022 21:51)

    # Link komentara

  36. Grobar, samo polako, tako ste pricali i prosle sezone sve do poraza od Mege, pa ste opet uzleteli sve dok vas na zemlju nije spustila Bursa. Ekipa je nova, uigrava se i sezona nije ni pocela. Igrali smo egal sa Monakom. Sigurno da imamo mane poput mnogo izgubljenih lopti, Adams koji ima neke neverovatne nacina da izgubi lopte ali zato ima i sigurnu ruku. Odbrana nije losa, Dobric, Lazic i Lazarevic peglaju odbranu jako dobro, Martin i Bentil donose ozbiljnu cvrstinu pod kosem. Cekamo Nedovica kao lidera. Ako pogodimo sa doselekcijom igraca koji ce doci, ako neki igraci poput Holanda udju u napadacki ritam, bice ovo ok. Jeste trenutno bolji, ali preduga je sezona da bi se bilo sta zakljucivalo u septembru.
    (Gossa placa Zeljko 89, 23. septembar 2022 21:46)

    # Link komentara

  37. Peri seri?
    (yo.dorro, 23. septembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  38. Najgori tim u zadnjih 10 godina
    (g, 23. septembar 2022 21:40)

    # Link komentara

  39. Koliko ste losi da jedan Palestari ili kako vec ima sut za pobedu protiv vas!

    Kad pogledamo Partizan rutinira sve po 20 razlike(Lokosi dokaz) a vi se mucite ne bi me cudilo da vas u svakom derbiju dobijemo 20 razlike!

    Objavite!
    (Grobar, 23. septembar 2022 19:06)

    Brate izgubili smo 30 od Huventuda pre 10 dana. Polako, pripremne su utakmice.
    (As Nodt, 23. septembar 2022 21:37)

    # Link komentara

  40. Jaki Peristeri...a sto cete tek kad dođete u Moraču...
    (Damir PG, 23. septembar 2022 21:33)

    # Link komentara

  41. Lokose baksesir dobio 30+
    (Kali the greek, 23. septembar 2022 21:31)

    # Link komentara

  42. Uzas kako igraju, ni napada ni idbrane, kao muve bez glave a odigrali do sada 6-7 utakmica... ovo ce biti najgora sezona do sada koliko vidim.. vlada jovanovic razocarenje, ne moze neko ko je dobio otkaz u ciboni da vodi ZVEZDU! ovo je katastrofa
    (vukan, 23. septembar 2022 21:27)

    # Link komentara

  43. Onoliku prednost da prokockaju i da pruze protivniku sansu da ima otvoren sut za pobedu,ne ide na dobro.
    (Strasno, 23. septembar 2022 21:14)

    # Link komentara

  44. Slabo. Veoma slabo. Ako se ne dovedu ozbiljnija pojačanja, Zvezda neče biti ni šesta u ABA ligi. U Evroligi ćemo biti zakucani za dno . Ovom treneru, ni ime mu ne znam, ekipa igra kao rastrzana. Ka da nema ni glavu ni rep. Tako mu je FMP igrao. Svako trči ko muva bez glave. Ne znaju ko gde igra. Nagrabusili smo
    (Aster Blistok, 23. septembar 2022 21:08)

    # Link komentara

  45. Ово су припреме, испробавају се разне комбинације. Све ће то бити добро. Напред Звезда!
    (Nowitzki, 23. septembar 2022 20:57)

    # Link komentara

  46. Odbrana je losa Zvezda igra hard difens a ovo to nije i jednostavno ce sezona biti propast a Vlada ce biti alibi trener. Jednostavno bice duplo gore nego sa Alempijem i to se unapred vidi. Kome smeta jaka Zvezda pitam ja vas ?
    (Sasa, 23. septembar 2022 20:49)

    # Link komentara

  47. Све иде по плану. Фино.
    (Стара школа, 23. septembar 2022 20:28)

    # Link komentara

  48. Dosta su oslabljeni u odnosu na proslu godinu.Nije samo trener i Kalinic dosta toga je losije.
    (zemunski kej, 23. septembar 2022 20:20)

    # Link komentara

  49. Uf kakav očaj od ekipe...
    (ja, 23. septembar 2022 20:04)

    # Link komentara

  50. Borba izmedju za 3,4 mesto ove sezone. Divlja kosarka, bez obzira sto je mozda rano za prognoze, ali ne vidim mnogo mesta za napredak. Mislim da su limitirani igraci. To je sto je.
    (Borša, 23. septembar 2022 20:00)

    # Link komentara

  51. Sreca, sreca, sreca..
    I od trecerazredne ekipe veca..
    (Istina, 23. septembar 2022 20:00)

    # Link komentara

  52. Petrušev i Ilić moraju igrati više. Mitrović je idealan za mini rolu od 10-ak minuta, 20+ je već previše. Martin, Bentil, Adams ulaze u ritam, Holand i dalje visi. Lazarević odličan, izdvaja se već kao startna 3, ili 4 po potrebi. Čekamo Olimpijakos sutra, biće to pravi test.
    (zvezdale, 23. septembar 2022 19:58)

    # Link komentara

  53. Kakva indijanska košarka daleko bilo...
    (Jaaa, 23. septembar 2022 19:58)

    # Link komentara

  54. Klub je iz Stevan Supljikca,a ne sa Malog kalemegdana...informišite se malo u zvaničnim dokumentima,molim.
    (Deki, 23. septembar 2022 19:58)

    # Link komentara

  55. Možda su vežbali neizvesnu završnicu
    (sportista, 23. septembar 2022 19:56)

    # Link komentara

  56. Adams los ,apsolutno igrac koji nije ni za fiba ligu sampiona a ne kamoli nesto vise..
    (prava istina, 23. septembar 2022 19:47)

    # Link komentara

  57. Peristeri B!
    (Dejan, 23. septembar 2022 19:46)

    # Link komentara

  58. Katastrofa...
    (Kontraš, 23. septembar 2022 19:43)

    # Link komentara

  59. odlicno samo tako da nastave da gaze evroligaske ekipe
    (zivko, 23. septembar 2022 19:36)

    # Link komentara

  60. zvezda kao pistonsi s pocetka 90ih, batine ne ginu svakom protivniku
    (sars, 23. septembar 2022 19:36)

    # Link komentara

  61. Biće letenje u nebo.
    (game over, 23. septembar 2022 19:27)

    # Link komentara

  62. Ово много лоше изгледа.
    (Реалан, 23. septembar 2022 19:21)

    # Link komentara

  63. Prvi mec koji gledam C.Zvezdu u pripremnim utakmicama i mogu da kazem da sam razocaran.
    Ovo nista ne valja od trenera preko ne iskusnih pomocnika do igraca koje su doveli.
    Stranci moraju biti kvalitetni i dobri, jer mi ne igramo EK vec EL.
    Doveli su prosecne strance i to nikako nije dobro.
    Deluju kao razbijana vojska, a i kako nece koga su postavili za trenera.
    Nista se ne zna , ni u odbrani ni u napadu.
    Bice promasena sezona i bacen veliki novac.
    Ovo mi ovako deluje na prvu pogledanu utakmicu....
    (Nebojsa, 23. septembar 2022 19:20)

    # Link komentara

  64. Nisam neki stručnjak ali ovo je bilo tužno za gledanje.
    (Kosta, 23. septembar 2022 19:17)

    # Link komentara

  65. Tanko...
    (Dušan, 23. septembar 2022 19:10)

    # Link komentara

  66. Koliko ste losi da jedan Palestari ili kako vec ima sut za pobedu protiv vas!

    Kad pogledamo Partizan rutinira sve po 20 razlike(Lokosi dokaz) a vi se mucite ne bi me cudilo da vas u svakom derbiju dobijemo 20 razlike!

    Objavite!
    (Grobar, 23. septembar 2022 19:06)

    # Link komentara