1. Jokic je iza Melija i Skole po svemu prikazanom.
    (marko, 21. septembar 2022 17:45)

    Meli i Skola su imali dobre trenere i saigrače.
    Na evropskom kako Jokić primi loptu, tako ga udvajaju i utrajaju, a naši umesto da se otvaraju za tri ili ubacuju iz drugog plana stoje kao zakucani ekserima na svojim mestima. Sa takvim saigračima ni Olajdžuvan ni Džabar ne bi mogli ništa,
    (Lajavi krelac, 22. septembar 2022 12:18)

    # Link komentara

  2. Vajldkardsi retardsi
    (vince carter, 22. septembar 2022 09:20)

    # Link komentara

  3. @Kao sto nije ni dvostruki mvp Steve Nash a ni Harden i Westbruk kad su osvajali u medjuvremenu preimenovanu mvp nagradu regularne sezone (tada nazivane Cirkus od strane vas istih) u "najbolji igrac sveta" od strane domacih pojmasa!!!
    (vince carter, 21. septembar 2022 18:16)

    NBA je oduvek i zauvek cirkus mali tarduRe.
    (Vajldkardsi se od sada zovemo, 22. septembar 2022 08:28)

    # Link komentara

  4. Gde me nađe Vinse, taj Valasov Detroit mi je bio omiljeni tim. Bilo je zanimljivo gledati kako odbranom trolaju 10 puta bolje timove. Dobra je to dekada bila. San Antonio postao dinastija, Novicki sam dobro titulu u Dalas, Boston formirao supertim, kasnije i Majami, a ko nije voleo gledati Kobija i Lejkerse? Ipak, daleko je Džonson od Midltona, za ostalo se slažem.
    (Obrad, 22. septembar 2022 02:01)

    # Link komentara

  5. Interesantno je jos nesto,dole pomenuti igraci Scerbiak jednom all star 2002 godine i Roy Hibert all star 2012 i 2014te dakle deset i dvanaest godina razlike a meni repliciraju da je Tig bio all star pre 7 godina i da to nije ova era,a i pre 7 i sad titulu uzeo Kari samo sto onda nije bio mvp finala kao sto je sada :)) Pomenuti su Baron Davis i Arenas obojica bolji igraci od ovogodisnjeg all stara Van Vleeta :)) Brandon Roy koji je svakako bio bolji igrac od Midltona a kome je povreda zavrsila karijeru. Scerbiak tip igraca kao all star 2015 Korver a posto je mali Thomas 2x bio all star i mvp kandidat...to je ono mic drop sto se kaze,vec sam vam naveo velike igrace te ere jos uzgred onako uz put ne pomenute Ben i Rasid Walasa,Bilaps,Hamilton itd. Kao sto rekoh Okur je za Gobera ofanzivno Dzabar,a eto Ben Walas defanzivno zver. I Draymond Green je u svom podcastu birajuci najbolju defanzivnu petorku ikada na petici stavio Walasa i rekao da je bio mnogo vise od Rim Protektora,a Green zna kosarku.
    (vince carter, 21. septembar 2022 23:26)

    # Link komentara

  6. @Dusan Slaba era kazes,a ima dve konferencije,nikako zapad da pomenete :)) jeff tig zajedno sa Milsapom,Korverom,Horfordom je bio all star 2015 u godini kada je Kari bio mvp i uzeo titulu,ovaj isti sto je sad uzeo titulu pored tih tvojih zvezda ili mozda era pocinje kad tebi odgovara :)) u periodu 2015-2019 tri puta uzastopno mvp Pol Milsap,dva puta kepec Ajzea Thomas,drvo Dramond,pa i Kajl Lauri visestruki all star,samo solidan igrac,Dwejn Wejd sa 100 godina all star 2019te. Pa evo u 2022goj Gober,Van Vleet,Dzeret Alen all star igraci,kakvi su to samo superstarovi :)) Sto da ne poredim Okura i Gobera,Okur je ofanzivno za Gobera Dzabar,a svoj sud o njima bi mogao da kaze Pau Gasol koji je sa 36 godina ubacio Goberu 40 na euru a igrao je i protiv Okura u prajmu :))
    (vince carter, 21. septembar 2022 22:34)

    # Link komentara

  7. @obrad Nema teorije kazes da je Iso Joe bolji od Midltona,po cemu? Po tome sto ovaj igra sa Janisom a ovaj drugi nikad nije. Video si Midltona u Americkoj reprezentaciji 2019 kad nisu poveli nijednu superzvezdu u prajmu,nikakvu razliky ni on ni ostali nisu pravili. Midlton ima 17p,3,8ass,45% suta u karijeri naspram Iso Dzoa 16p,44%,3,9ass dakle tu su negde sa tim da su Johnsonu pale brojke zbog zadnjih 5,6 sezona kada je postao role igrac sto ce se desiti i Midltonu ako bude igrao dovoljno dugo. Apsolutno dva igraca sa slicnom igrom i slicnim karakteristikama. Uzgred prilicno sam siguran da je Roy Hibert bio all star negde 2013te i ne vise od dva puta a nemam pojma kako je to era Vinsa Kartera :)) Shaq,Dankan,Garnet,Weber,Kobi,Melo,Dirk,Nes,Mekgrejdi,R.Alen,Ajverson,Gasol,Djinobili,Kidd,Karter,Lebron,Wejd,Bos,Howard,Pirs,Stoudemire. Ne znam kako ne pomenu ove all star igrace iz "Carterove ere" :)))
    (vince carter, 21. septembar 2022 21:38)

    # Link komentara

  8. Vins Karter @ Dzef je bio Ol Star pre 7-8 godina i to nije ova era. Tada nije bilo ni Janisa, ni Embida, ni Doncica ni Jokica, ni Tatuma, ni pola danasnjih zvezda. Poredis Okura sa Goberom, ti si genije. Reci nam koji su to najslabiji Ol Star igraci zadnjih 5-6 godina i da li tu ima sanse da se pojavi na Ol Staru neko poput Luol Denga ili Scerbiaka i slicnih mediokriteta. Stef Kari u ovoj eri ima 8 Ol Star nastupa a Dzo Dzonson 7 nastupa u toj slaboj konkurenciji.

    Dzo Dzonson plejof karijera: 15 poena sa losom 33% trojkom.


    Midlton plejof karijera 20 poena sa cak 39% trojkom.

    Prvi ima 7 Ol Star nastupa, drugi samo 3 iako je evidentno bolji igrac i statisticki i sa uspesima.

    Dzonson je bio caker koji je sutirao na volumen, teska vezara. A Janis bez Midltona ne moze do finala.
    (Dusan, 21. septembar 2022 21:22)

    # Link komentara

  9. @Milan Gde sam ja rekao da mvp treba da bude iz tima sa najboljim skorom? Ja kazem da mvp nikada striktno nije nazivan najboljim igracem lige! Uzgred,Finix Sunsi u drugoj Nesovoj mvp sezoni ne da nisu imali najbolji skor lige,nego su sa 58-24 bili treci na zapadu iza 63-19 Spursa,60-22 Mavsa a najbolji skor lige Detroit 64-18!
    (vince carter, 21. septembar 2022 20:47)

    # Link komentara

  10. Hm, nema teoretske šanse da je Džonson bolji od Midltona, a od Lunija su svi bolji..
    (Obrad, 21. septembar 2022 20:45)

    # Link komentara

  11. Karteru, zanimljivo je da i ti, kao i Nick Wright, pre ce biti Nick Wrong, i mnogi drugi uvek pominjete Stiva Nesa, a u isto vreme kazete da bi neko iz timova sa najboljim skorom u ligi trebalo da bude MVP. Pa je l' znas kako je Nes postao MVP? Tako sto je bio najbolji igrac u timu sa najboljim skorom, iako nije bio statisticki najbolji igrac u ligi. To je upravo suprotno od Jokicevog slucaja. I bas zato su prestali da se slepo drze tog kriterijuma jer nagradu nisu dobijali najbolji i najkorisniji igraci u ligi, tako da su poredjenja sa Nesom apsolutni promasaj.
    (Milan, 21. septembar 2022 19:59)

    # Link komentara

  12. @Kostarikanac i Dragan Borca je ostavio skoro indenticne komentare,njemu su uvek Memet Okur i Joe Johnson bili u tim navedenim igracima,ne znam koja je to era Vinsa Kartera?? Posto je igrao do pre neki dan :)) Interesantno navodis vecinu igraca sa Istoka,dok je zapad tada bio top topova,Denver sa skorom 52-30 na osmom mestu 2008 :)) Joe Johnson ti je los igrac? Johnson je bolji igrac bio od sadasnjeg all stara Chrisa Midltona,Memet Okur 37% za tri poena u karijeri,sto bi znacilo da je on igrac za ovu eru u kojoj Kevon Looney igra za Golden Stejt :)) Ben Simons bez suta je 2x bio all star u ovoj eri,Jeff Tig je bio all star..Majk Konli all star,Rudy Gober...tako da su tvoja naglabanja smehotresna.
    (vince carter, 21. septembar 2022 19:54)

    # Link komentara

  13. Vins Karter u najslabijoj eri ikada samo jednom dosao do finala Istoka.

    Najprecenjeniji igrac ikada u najslabijoj eri ikada kada su Ol Star igraci bili mocni Luol Deng, Memet Okur, Dzo Dzonson cak 7 puta( vise nego neki danasnji najbolji igraci sto govori o jacini tadasnje NBA), Baron Dejvis, Scerbiak, Roj Hibert, Devon Heris, Karlos Buzer, Arenas, Deni Grendzer, Brendon Roj i jos tona tek solidnih ili prosecnih igraca.
    (Kostarikanac, 21. septembar 2022 19:28)

    # Link komentara

  14. Dobro da ga prepoznali, mogli su i da ga upucaju!
    (voodoo, 21. septembar 2022 19:12)

    # Link komentara

  15. @vrg Genaralno ne bi ti bio Jokic da je francuz al dobro. Tako je isto Dzejson Kidd bio najbolji igrac Nba lige posto je dolaskom u 29-53 Netse okrenuo taj tim u dvostrukog finalistu Nba lige...ili ipak Kidd nikad nije smatran najboljim igracem lige? Ja bi rekao da nije! Kao sto nije ni dvostruki mvp Steve Nash a ni Harden i Westbruk kad su osvajali u medjuvremenu preimenovanu mvp nagradu regularne sezone (tada nazivane Cirkus od strane vas istih) u "najbolji igrac sveta" od strane domacih pojmasa!!!
    (vince carter, 21. septembar 2022 18:16)

    # Link komentara

  16. Pitali ga ko je najbolji big man, ali dobro. I generalno je Jokic. Drugi Janis, pa prazno mesto i onda idu ostali.
    (Vrg, 21. septembar 2022 17:53)

    # Link komentara

  17. Jokic je iza Melija i Skole po svemu prikazanom.
    (marko, 21. septembar 2022 17:45)

    # Link komentara

  18. Kakvi carevi!
    (XXX, 21. septembar 2022 17:14)

    # Link komentara