1. Жељко Ребрача је најбољи центар икада. Човек је био непревазиђен под кошем. Још се сећам 90- их и његових бриљантних партија у репрезентацији.
    (Мики, 18. avgust 2022 12:30)

    # Link komentara

  2. Šta mu to znači mi smo 98. otišli da budemo 8. 9. i na kraju smo osvojili?
    Otišli smo kao aktuelni evropski šampioni i kao apsolutno dominantni tih godina.
    (Matija, 17. avgust 2022 23:29)

    # Link komentara

  3. Jokić ne može da bude alfa tima zato što je infantilno razmaženo derište koje ne preuzima odgovornost. Ukoliko se desi da brod krene da tone Jokić je prvi koji će da se naduri i da prestane da igra. Lik jednostavno nije alfa i tačka! Glupo je da se se sada prepucavamo. Videćemo sve u narednim danima pa ćemo pričati.
    (Blaster, 17. avgust 2022 10:52)

    Kako li osvoji dva puta MVP NBA, a u NBA igraju amateri…
    (deista, 17. avgust 2022 15:09)

    Освојио је он МВП, али његов тим није ни близу освајања било чега. Биће Јокић и овде статистички најбољи у многим параметрима, али тешко да ће решавати утакмице. Такав је био и Стојаковић. Он је поситао највише поена, али је у кључним тренуцима увек Бодирога преузимао одговорност. Проблем је што у овој репрезентацији ја не видим тог играча. Надајмо се да ће то бити Мицић, али бих више поверења имао у Теодосића када се меч решава.
    (Марко, 17. avgust 2022 20:14)

    # Link komentara

  4. Pesic je obavio razgovor u Bolonji sa Teodosicem, pre nekoliko meseci.
    Ako ga nije video u reprezentaciji, zasto je ga stavljao na spisak.
    Da je lepo rekao nece biti na spisak, zelim neke druge igrace na njegovoj poziciji.
    Niko ne bi imao bilo sta da mu progovori.
    Ovako se ne radi sa kapitenom i liderom.
    Kaze nisam ga izbrisao, sklonio, udaljio iz reprezentacije.
    A sta je ovo sto ste uradili?
    Kako se zove brisanje sa spiska.
    Koja su to imena koja su bolja i kvalitetnija od Teododica.
    Vodis coveka koji je 15 godina nosi dres reprezentacije, pa ga macinjes posle nedelju dana.
    Mi da imamo ozbiljnog presednika saveza,nista do ovog ne bi doslo.
    Presednik morao je spreciti pokusaj selektora da ponizi kapitena nase reprezentacije.....
    (Nebojsa, 17. avgust 2022 18:15)

    # Link komentara

  5. Ja verujem Pešiču jednostavno nam uvek donosio zlata kad god je vodio Reprezentaciju i to donosi ono najsjajnije a zna se da najbolji plaj u evropi Vasa mora i treba da igra ja volim Tea on neželi da bude 2.plej več prvi tako da de potpuno slažem sa Pešičem jedino mi žao za ovog Pokuševskog čini mi se da je igrač koji bi sjajno pasao uz Jokiča sad imamo na 3 pozicije strahovite igrače znači Jokič,Kalinič i najbolji play evrope Vasa.Igrač sa strahovitim odrazom Pokuševski koji ima od svega ponešto volio bi da je došao da Pešič vidi koliko može a može zaista puno može da igra i pozicije 3,4,5 zna odlično da pogađa i strahovit odraz u obrani imamo Jokiča kome pomeni fali sama brzina u nogama to što ima Vasa koji je prava eksplozija brzine i pokreta uz dobre blokove snažnog Kaliniča i Jokiča nevidim ko može zaustaviti Vasu Miciča u napadačkim prodorima a tu je i iskusni Lučič mnogo smo jaki treba dobra hemija kvaliteta je neupitna faliče nam Bogdanovič.
    (slaviša šmigič, 17. avgust 2022 17:18)

    # Link komentara

  6. Secam se kolikom su svi pljuvali Pesica kada je Radmanovica izbacio iz repke tikom svetskog prvenstva!A Radman je tada bio zver od igraca i trebao nam je ko lebac.I na kraju smo osvojili zlato potpuno neocekivano:)
    (ivan78bg, 17. avgust 2022 12:59

    Bio nam je Radman neophodan pored Stojakovića, Bodiroge, Divca, Jarića, Gurovića, Rakočevića, Vujanića, Koturovića, Tomaševića definitivno
    (basko, 17. avgust 2022 17:03)

    # Link komentara

  7. @ Kako li osvoji dva puta MVP NBA, a u NBA igraju amateri…
    (deista, 17. avgust 2022 15:09)

    Jeste osvojio ali u regularnom toku koji je realno cirkus u odnosu na plej of, gde realno dosta jakih igraca odmara, ne daje sto posto, igraju sa manjim minutazama, a on zapinje i igra skoro uvek preko 40 min. Sto nije Mvp plej ofa, sto nije osvojio prsten kad je najbolji na svetu?
    (Admiral, 17. avgust 2022 16:06)

    # Link komentara

  8. Ne igra i gotovo da li treba da zbog dve tri asistencije da gubimo utakmice. A o igri u odbrani da ne komentarišemo.
    (dragioki, 17. avgust 2022 15:46)

    # Link komentara

  9. OK intervju, ali ima par gafova.
    98. išlo se na 8. ili 9. mesto? Sa Bodirogom i Rebračom u top formi, a Amerika bez NBA igrača zbog lock-outa?
    Osim toga u današnjoj situciji 6 pobeda bez poraza u kvalifikacijama su puka želja i teorija...
    A i Teo je poslednje dve godine u klubu često ulazio sa klupe, to nije baš problem ili nešto novo za njega. Istina, u reprezentaciji bi imao manju minutažu, ali mogao bi da posluži bar kao alternativa u minutima dok Jokić odmara. To da ne igra odbranu i da je fizički nespreman, znalo se i pre. Pa nije on neki nepoznati junior iz drugoligaša da se ga zove na pripreme zbog provere o kakvom igraču se radi...
    (Milan11, 17. avgust 2022 15:31)

    # Link komentara

  10. Kad igra nole bre sta je bilo bre sta je bilo misevi a kad igra
    (Milos, 17. avgust 2022 13:29)

    Opet se preskače terapija ?
    (Batko, 17. avgust 2022 15:18)

    # Link komentara

  11. Koliko sam ja razumeo, Pešić je rekao da na backup poziciji ima igrače koji su bolji od Tea u ulozi backup igrača. To je zaista tako. Da li bi poveli Miloša da udje u igru i napravi faul 5 sekundi pred kraj četvrtine i da izadje napolje?
    Ili da udje u igru sa klupe da odigra odbranu na najboljem beku u protivnickoj reprezentaciji?
    Ne bi nijedan od 7 miliona selektora u Srbiji to uradio
    (Gari sa Podbare, 17. avgust 2022 15:11)

    # Link komentara

  12. Jokić ne može da bude alfa tima zato što je infantilno razmaženo derište koje ne preuzima odgovornost. Ukoliko se desi da brod krene da tone Jokić je prvi koji će da se naduri i da prestane da igra. Lik jednostavno nije alfa i tačka! Glupo je da se se sada prepucavamo. Videćemo sve u narednim danima pa ćemo pričati.
    (Blaster, 17. avgust 2022 10:52)

    Kako li osvoji dva puta MVP NBA, a u NBA igraju amateri…
    (deista, 17. avgust 2022 15:09)

    # Link komentara

  13. Hocemo eme vi pija.
    (Milos, 17. avgust 2022 13:32

    Tu je dvostruki NBA mvp
    (deista, 17. avgust 2022 15:07)

    # Link komentara

  14. [link]

    Interesne grupe, bas kao i ovo gostovanje i izjave pojedinaca (Danilovica jelte). Svi guraju svoje i gledaju da sputaju "suparnike" a nacija najvise ispasta jer oni grabe licnu korist tamo gde je ne bi trebalo imati.
    Sada je dosao Pesic koji realno nema sta kome vise da dokazuje i krenuo da radi onako kako treba po ps-u bez emocija i sve ih boli.

    U pozadini koriste naklonjene medije da pljuju klan meginih igraca jer jelte nemaju koristi od njih i konkurencija su a za "svoje" igrace uvek imaju obrazlozenja u vidu povreda i tako prave razdor i stvaraju mrznju kod normalnog sveta prema tim momcima. Pokusevskom osudjivani "navijac" diler rabio automobil samo zbog toga sto ima menadzera koji je van interesne grupe odredjenih i zbog toga sto je koncentrisan na sopstvenu karijeru iako mu drzava NISTA nije pruzila njima je logicnije da ga uniste jer valjda je sve duzan "drzavi".
    (pera, 17. avgust 2022 14:50)

    # Link komentara

  15. Natovarili ste se Pešiću na grbaču kao križ na Isusa. Čovjek bi trebao ispraviti sve grijehe srpstva. Pa Pešić nije Bog. On je Bog samo kada igra sa Hrvatima.
    (Ustaše, 17. avgust 2022 14:36)

    # Link komentara

  16. Svaki veliki kosarkas, bivsi ili sadasnji ce reci isto ovo sto su Danilovic i Rebraca rekli, a to je da ovo nije bilo normalno. Pesic deluje da je ostao zaglavljen u vremenu pre 20 godina, i sa postupcima i sa nekim salama i izlaganjima.
    (, 17. avgust 2022 14:08)

    # Link komentara

  17. aman vise sa Teodosicem! Mediji prestanite vise da busite Pesica i momke. Samo stvarate losu energiju, u na kraju ste vi krivi
    (Istina, 17. avgust 2022 13:59)

    # Link komentara

  18. Da, 2002, svaka čast ( mada sa onakvim zvezdama i moja strina bi to uspela.
    I drugo, kako je "organizovao" zadnji napad u utakmici u kojoj smo mogli da ladno pobedimo, to je ultra katastrofa sto je i sam priznao posle utakmice.
    A zasto, zato sto je izlapetis a vi ga i dalje dizite u nebesa.
    (Žile, 17. avgust 2022 13:46)

    # Link komentara

  19. Hocemo eme vi pija.
    (Milos, 17. avgust 2022 13:32)

    # Link komentara

  20. Teo se pobio sa Avramovicem (odatle i povreda) i zato je izbačen..
    (niko, 17. avgust 2022 13:31)

    # Link komentara

  21. ivan78bg, 17. avgust 2022 12:59
    Sta pricas ti covece ko ga je kad pljuvao to se dogodilo u sred prvenstva sa igracem sa kraja klupe? Ko kad bi sad neko izbacio Koprivicu, a da je ovaj potpisao Nba ugovor. Nije niko stigao ni da bekne u kom je ritmu islo prvenstvo i kakve smo igrace mi tada posedovali. Jedno je sigurno veliki smo mi obozavaoci takvih despotskih poteza, cvrste ruke i slicno, a zbog toga smo skloni i ovakvom izvrstanju istorije. Najsmesnija stvar Vasa Micic postao igrac tek kod trenera koji veze nema sa ovim despotskim osobinama Atamana, a on jadan ucio sve vreme od nasih despota trenera i pucao nista nije mogao da napravi. Shvatio covek to okrenuo list, baci loptu igracima kaze im od prilike to i to nam je koncepcija, ajd sad vi igrajte sta mislite da treba. Kako ce nesretni Micic da igra kod cice despota Karija bog samo zna, a jos smesnije bi ga bilo videti kod Zeljka koji hoce svaki napad on sa klupe da kontrolise i da pokaze pleju sta da ovaj prenese ostalim igracima.
    (Lozenje, 17. avgust 2022 13:31)

    # Link komentara

  22. Kad igra nole bre sta je bilo bre sta je bilo misevi a kad igra
    (Milos, 17. avgust 2022 13:29)

    # Link komentara

  23. Iznenadiće se i selektor i nacija sa MVP playmakerom Micićem sa 35 min u Efesu i 7 izgubljenih lopti po meču! Dečko će se pogubiti do srži-živi bili pa videli...
    (Ivan, 17. avgust 2022 13:11)

    # Link komentara

  24. Укратко, шкрипимо на спољним позицијама, да видимо који ће све тимови да понове рецепт Шпаније/Аргентине против нас и сталног притиска на спољну линију...
    (Avaya, 17. avgust 2022 13:09)

    # Link komentara

  25. A šta ćemo ako se, ne daj bože, povredi Micić?
    (MilosNS, 17. avgust 2022 13:04)

    # Link komentara

  26. Secam se kolikom su svi pljuvali Pesica kada je Radmanovica izbacio iz repke tikom svetskog prvenstva!A Radman je tada bio zver od igraca i trebao nam je ko lebac.I na kraju smo osvojili zlato potpuno neocekivano:)
    (ivan78bg, 17. avgust 2022 12:59)

    # Link komentara

  27. Zanimljivo je da smo svi primetili prokletstvo koje imaju Hrvati jer su 1995. sišli sa pobedničkog postolja na način kako su to uradili i nikada se više na isto nisu popeli.
    Na svetskom u Indijanapolisu, u finalu, sudije nisu svirale sumnjiv faul Divcu u poslednjoj sekundi, i mi smo osvojili zlato protiv Argentine. Nikada više od tada zlato nismo "okusili"! Trebalo bi razmisliti o ovome.
    "Košarksaška nacija" već 20 godina se zadovoljava mrvicama!
    (Staka Zulu, 17. avgust 2022 12:07)

    pa to je greska sudije nije Divca a ono 95 je striktno greska igraca i Hrvatske
    (boki89, 17. avgust 2022 12:54)

    # Link komentara

  28. uzmite ekipu koju je vodio Pesic 2002 i ovu 2022 koja je razlika izmedju ta dva tima.Razlika je sto je ekipa iz 2002 imala onu stvar a ova ekipa nema.Zato necemo ni osvojiti nista
    (boki89, 17. avgust 2022 12:47)

    # Link komentara

  29. Sad ispade da Miloš nikad nije bio nikakav igrač! Dobra, sad ide bez njega pa ćemo se sabirati na kraju. Ja mislim da je momak 15 godina nosio srpsku košarku i nadahnuo mnoge svojim asistencijama.
    (Solunac, 17. avgust 2022 12:46)

    # Link komentara

  30. Mnogi se pozivaju na na 2002 i zlato koje je Pesic osvojio kao selektor reprezentacije SRJ,tu ekipu ja da sam vodio osvojila bi zlato,ta reprezentacija i ova sad su nebo i zemlja i jednostavno se ne mogu porediti,e sad koliko je Pesic dobar ili los selektor i da li je u pravu videcemo u nastavku kvalifikacija za SP i na EP.
    (Zoran LFC, 17. avgust 2022 12:25)

    # Link komentara

  31. Bizarno je, glupo, neodgovorno i amaterski misliti da je Teodosić i trebao da bude prvi plej sa 35 godina. Pa naravno da ako ide na ep da treba da bude na klupi i da uskace po potrebi.
    Izjava da eto on nije igrac za tako nesto je malo je reci duskutabilb. Pod uslovom da sam Teodosic nije to odbio. Pa valjda je i njemu jasno da on sada ne moze biti glavni bos. Ako mu stvarno nije bilo jasno onda pozdavljam odluku selektora. A ako mu jeste bilo jasno a nije mu data prilika onda selektore bolje da nam kazes pravu istinu i da nas ne pravis ovcama. Toliko.
    (Boza vampir, 17. avgust 2022 12:17)

    # Link komentara

  32. Jokić ne može da bude alfa tima zato što je infantilno razmaženo derište koje ne preuzima odgovornost. Ukoliko se desi da brod krene da tone Jokić je prvi koji će da se naduri i da prestane da igra. Lik jednostavno nije alfa i tačka! Glupo je da se se sada prepucavamo. Videćemo sve u narednim danima pa ćemo pričati.
    (Blaster, 17. avgust 2022 10:52)

    Bravo brate. Objasnio si. Debeljko je sila od igrača po znanju. Ali je ipak samo mlitavi Lala.. takav nikad ne može da bude volja, pogotovo ne u našoj reprezentaciji gde ima mnogo ega i sujete. Nama treba prekaljeni vuk, neko ko ume da spusti paljevine..neko ko ima taj bezobrazluk u sebi da se nametne. Takav nam je mentalitet.
    (Radijator, 17. avgust 2022 12:08)

    # Link komentara

  33. Zanimljivo je da smo svi primetili prokletstvo koje imaju Hrvati jer su 1995. sišli sa pobedničkog postolja na način kako su to uradili i nikada se više na isto nisu popeli.
    Na svetskom u Indijanapolisu, u finalu, sudije nisu svirale sumnjiv faul Divcu u poslednjoj sekundi, i mi smo osvojili zlato protiv Argentine. Nikada više od tada zlato nismo "okusili"! Trebalo bi razmisliti o ovome.
    "Košarksaška nacija" već 20 godina se zadovoljava mrvicama!
    (Staka Zulu, 17. avgust 2022 12:07)

    # Link komentara

  34. “Mi smo 98 otišli da budemo osmi, deveti, pa smo osvojili” - Ovo nema veze sa mozgom sto prica Revraca, jeste moguće da je Grcka bila veći favorit i to je to.
    (Cryptograf, 17. avgust 2022 12:04)

    # Link komentara

  35. Rebarce, druze, (inace jedan od super likova iz Partizana tada sredine 90tih) nije fora dal mogu Micić i Teo zajedno, Teo ne može da Jokićem koji zahteva dosta dodira sa loptom i konstantno kretanje, a ne nekoga ko konstantno bunari loptu ko Barton što je umeo u Denveru da ih zabunari. Jokić bi pored njega prs'o. A šta je bitnije za igru jedan od mnogo plejeva, ili centar-play kome 99 posto centara i krila ne mogu ništa kad je u napadu. Njemu treba snažan play koji će ulaziti na koš po potrebi i ćoškariti po potrebi, a Teo nije taj tip i to je to. A da zabunari i te kako zna. A krštenog snažnog playa nismo imali nikad od kad je moderne košarke, uvek su to bili bekovi krila i centri koji su nas vadili. Ta stara igra sa klasičnim plejom ne funkcioniše, ako pod reketom nemaš hakima i dzordana, a i ne zoveš se Stef Kari.
    (che, 17. avgust 2022 12:04)

    # Link komentara

  36. uz svo postovanje, porediti doprinos Tea i Djordjevica srpskoj kosarci je malo neumesno. previse se prasine oko toga dize, Teo ne bi mogao igrati lidersku poziciju sa 35god, to znaci 25min po mecu u visokom ritmu. a alternativa njemu nije interesantna. nama trebaju ratnici kad vec imamo Jokica.
    (werod, 17. avgust 2022 12:00)

    # Link komentara

  37. Jednostavno je dedama i babama se ne treba davati nista da odlucuju i vode. Jer dede i babe sem sto im mozak staje zbog starosti nose u sebi i tu neku rezigniranost i prezir prema mladim jer ne mogu da podnesu to sto se gase. Cast izuzetcima, ali matori su pogubni za vodjenje bilo cega, previse je u njima negativne enrgije i pokvarenosti. Pesic je originalni primer takvog matorca, spremnog da nikome ne polaze racune i da radi stvari koje jedino njegovu sujetu zadovoljavaju.
    (Banja, 17. avgust 2022 11:52)

    # Link komentara

  38. Teodosić je odlično odigrao prošlu sezonu, bio je u prvoj petorci Evrokupa i MVP finala, tako da pustite te priče da nam ne treba jer ima 35 godina. Pešić je rekao da Teo nije igrač koji ulazi sa klupe, a i da ima boljih igrača od njega na toj poziciji. Evo vidjećemo ko je taj bolji što će da ulazi sa klupe...
    (Ogi, 17. avgust 2022 11:44)

    # Link komentara

  39. sve je to priroda, Teo ima 35 god, njegov pik je odavno prosao. Mada da voli da trenira, sa ovim laganim stilom igranja mogao bi da igra do pedesete... ovako dosao je do kraja.
    (nidzerland, 17. avgust 2022 11:44)

    # Link komentara

  40. @ostaće pesma i uspomena...

    Nasmejah se slatko na ovo ostaće pesma, valjda za davežom lopte kao da je narodni heroj jbt... a tek sam se iskudao od smehotresa na konstataciji da je Pešić angažovao botove(!?) da pišu protiv Teodosića!?!?... ludilo! Zemljače, pa nije to naš političar da to uradi radi polit. rejtinga, Pešić je trenutni selektor koji bira ekipu, ili bi ti voleo da ti biraš tim, valjda sve znaš kad znaš da je selektor angažovao botovski tim da ga podrži!?
    Mašta ume svašta!
    (Vlad, 17. avgust 2022 11:42)

    # Link komentara

  41. Pešić ništa nije osvojio 15 godina, upravo u vreme dok je Teodosić bio naš najbolji igrač ! Nije diskutabilno to što selektor ( samo ime govori) , Hrvati će reći izbornik , bira igrače za reprezentaciju, ali način i postupak je krajnje primitivan , nesportski ! Pešić je poznat kao osoba koja gradi svoj autoritet rušeći autoritet igrača ! Setimo se njegovih postupaka od pre 20 godina ! Čak i da se plasiramo na SP, osvojimo zlato na EP, način na koji je ponizio Teodosića će ostati zauvek velika sramota !
    (Boris Banović, 17. avgust 2022 11:03)

    Селектор је селектор, Савез је Савез, а играчи су играчи. Свака даља дискусија је бесмислена. И није Пешић одстранио, понизио, и не знам шта Теодосића, већ му је просто у личном и директном разговору саопштио то што је имао. Још играча ће из овог тима пропустити такмичења, и одувек је тако било. Савршен играч не псотоји, и сви знамо квалитете и мане Теодосића, и на селектору је да одабере тим. када Теодосић буде био тренер, а даће Бог и селектор, исто то ће радити ко и Пешић, бирати играче, и некима после тренинга рећи хвала.
    (mr, 17. avgust 2022 11:41)

    # Link komentara

  42. Sve sami selektori a Pesic zadnji uzeo zlato hahaha
    (stanar palme banane, 17. avgust 2022 11:41)

    # Link komentara

  43. Teodosić je bivši košarkaš. Penzioner. Odavno završio karijeru. Svoj zenit imao pre 10 godina. Trebalo je još pre više godina ovo da se desi, a ne sada. Igru je trebalo bazirati na mlađim i perspektivnim igračima, a ne na "zaslugama" iz prošlosti. Zato smo tu gde jesmo.
    (Ilija Čvorović, 17. avgust 2022 11:31)

    # Link komentara

  44. Sad se vidi koliki je gospodin bio Dragan Kićanović, na vrhuncu karijere sa 30 godina se povukao iz sporta i reprezentacije !
    (ispijač piva ispred dragstora, 17. avgust 2022 11:30)

    # Link komentara

  45. Gledajuci Pesica u podkastu kod Ilica,rekao je da trazi disciplinu,mislim da je to kljucna recenica i nesto sto se zbilo izmedju njega i Tea,verovatno Pesic nije hteo posle vise upozorenja to da trpi,tj.nedisciplinu koju znamo da Teo poseduje.Ako napravimo dobar rezultat ovo niko nece da spominje ako ne napravimo,mislim da ce se utrkivati ko ce vise i jace da pljune Karija.
    (kralj, 17. avgust 2022 11:25)

    # Link komentara

  46. @ende

    Teodosić sigurno želi da igra EP makar i kao treći plej. Bio je rezerva u Virtusu sa takvim imenom, zašto ne bi Vasi Miciću ako ćemo se svi boriti za to zlato. Dakle odluka je isključivo Pešića da ima nekih boljih i to je to. Istorija će reći ko je bio u pravu i krivu.
    (rke koke, 17. avgust 2022 11:24)

    # Link komentara

  47. Šta je bre ovo, sad je neka ofanziva objašnjavanja zašto Teodosić ne igra, razglaba se na veliko ko šta gde koliko je ko doprineo, i bla bla bla... trla baba lan da joj prođe dan, a ovima da prođe vreme do turnira, te da Srbija ne osvoji medalju, e da bi pametnjakovići imali razlog da pljuju po svima, a ponajviše po Pešiću jer, eto zaboga, posle 15 g.u repki ne igra Teofodić! Napravi se patetična sapunica od slučaja jednog potrošenog košarkaša koji davi loptu, mozga, broji sekunde i baca na koš loptu... to može svako, sa manje ili više uspeha. I nikad on nije bio mozak ekipe, nikad ništa bitno za repku nije napravio. U NBA su ga provalili i rekli dečko ćao, igraj anaterske lige. Repka i svi drugi klubovi su za timski rad, ponoviću za timski rad. On nikad nije bio za tim, glumio gurua koji to ničim nije pokazao, i evo, došli smo do kraja. Pešić mu uručio šut kartu, dečko, ne koristiš repki, ne uklapaš se u sistem i koncept igre, mator si... idi bre uživaj negde na nekom lepom ostrvu, Jokara će da odigra sve što treba.
    (Vlad, 17. avgust 2022 11:20)

    # Link komentara

  48. Овог је само одмазда Теодосића зато што није отишао у Бајерн. Али Пешић ипак зна како ће да сложи коцкице
    (zdravko, 17. avgust 2022 11:20)

    # Link komentara

  49. sramno je što pojedinci pričaju sada o Teodosiću, sam željko mada sa drži utdržano skreće pažnju da to nije bilo u redu,jer Teo je ipak Teo,uradio je i dao mnogo za reprezentaciju,dakle način na koji je odstranjen nije primeren i to je ozbiljna poruka timu,što će se verovatno odraziti na atmosferu,pa kad ispadnemo onda će biti raznog vađenja,te ovo ,te ono...
    (jeremija, 17. avgust 2022 11:16)

    # Link komentara

  50. ..u zenitu svoje karijere Vladimir Radmanović je uništio jednu Reprezentativnu selekciju naše zemlje. Uspešno mutio vodu,lansirao pričice, svađao saigrače,upropastio ugled Selektora.
    Miloš Teodosić,lucidan,sjajan,neverovatan toliko superlativa i na kraju ogromno ALI..Igrač koji sebe i svoje superiornosti nikada nije uspeo da prilagodi TIMU, verujem da zapravo to nije ni želeo. Mislim da je izlišno govoriti o tome koliko dugo već ne živi iskrenim/pravim spartanskim životom sportiste, koliko ga često ljudi sreću po restoranima i klubovima uz čašicu ili više žestine, tompus, cigarete. On jako dugo igra na ISKUSTVO. Setite se priloga od pre nekoliko godina (Šarenac u USA). Milošev trud i fokus je bio Porodica (poštujem), da se supruga probije u Hollywood-u i Ljubica (kuče koje je šetao obalom okeana),kakva košarka. Da je poslednjih par sezona u fizičkom smislu radio kako treba bio bi nosilac ove Reprezentacije, i uzor novim mlađim igračima kako napredovati, graditi ime i karijeru. Svi veliki turniri (Evropsko,Svetsko,Olimpijada) su zapravo prodavnice igrača, garancija korektnih Ugovora u tajanju od 2-5 godina. Priče o harmoniji, jednoj duši i ostalom su samo pričica za decu. Više od dvadeset godina u svim našim Repreztacijama vlada klanovska podela, treba se prodati, uzeti još jedan dobar Ugovor. To su lična stvar. Naša košarka je prošlost,nažalost,potvrda da dobre stvari uspešno kvarimo.Lova,lova i na kraju lova,ništa više.Videćemo, voleo bih da grešim a vreme će pokazati.
    (Ćabarakandi, 17. avgust 2022 11:14)

    # Link komentara

  51. Čovek prihvatio odluku bez reči kao pravi vojnik reprezentacije. Siguran sam da bi se sutra ponovo odazvao pozivu. Nema tu šta da se priča i petlja. Nije na spisku idemo dalje.
    (Entoni Majls,

    Da je on prihvatio odluku oglasio bi se ali nece jer mu odgovara ovo pisanje pogotovo kad se oglasi neko ko je na njegovoj strani.
    Kazes opet bi se odazvao pozivu??? A ko ce ga zvati. Kako vama nije jasno da on nije igrac koji je bio. Malo godine, malo nocni zivot a
    mogao je jos ali poroci su ostavili traga. Nisu Ameri budale ali ko ce to nasem covjeku objasniti kad prosjecan Srbin savjetuje Djokovica da jede slaninu a ovde su redovno pucali minuse onim koji su prije par godina pisali da Jokic treba da smrsa. Da sam na Teovom mjestu ne bih imao zivaca citati ovo sto se pise, zato bih se oglasio i prekinuo.
    (Krle, 17. avgust 2022 11:10)

    # Link komentara

  52. Čitam komentare botova koje je angažovao Pešić. Ozbiljna lupetanja. Nije ni čudo kad uzmeš u obzir činjenicu da su bili oslobođeni fizičkog u školi.
    (ostaće pesma i uspomena..., 17. avgust 2022 11:07)

    # Link komentara

  53. Samo se nadam da sve ovo što se dešava nije manifestovano sukobom Marka Pešića i Salata Đorđevića u Bajernu, onda Teo otišao kod Saleta, zatvaraju se Teu vrata a forsira se Jaramaz iz Bajerna, Lučiću se daje kapitenska traka, pijani Danilović po običaju kao fikus... Nadam se da su ovo sam neke teorije, osim Danilovića koji samo vegetira!
    (cukce, 17. avgust 2022 11:05)

    # Link komentara

  54. Pešić ništa nije osvojio 15 godina, upravo u vreme dok je Teodosić bio naš najbolji igrač ! Nije diskutabilno to što selektor ( samo ime govori) , Hrvati će reći izbornik , bira igrače za reprezentaciju, ali način i postupak je krajnje primitivan , nesportski ! Pešić je poznat kao osoba koja gradi svoj autoritet rušeći autoritet igrača ! Setimo se njegovih postupaka od pre 20 godina ! Čak i da se plasiramo na SP, osvojimo zlato na EP, način na koji je ponizio Teodosića će ostati zauvek velika sramota !
    (Boris Banović, 17. avgust 2022 11:03)

    # Link komentara

  55. I dalje je previše sujete. Lučić kapiten, još uvek se ne zna ko će biti vođa, koga igrači cene itd. Sve same gluposti.
    Imamo najboljeg igrača na planeti, a ovamo će kao igrači da slušaju Lučića ili Tea da je tu. To je besmisleno na toliko nivoa, da je neverovatno.
    (Locutus, 17. avgust 2022 11:00)

    # Link komentara

  56. Rebrača 98. Toliko dominantne partije da smo bili ubeđeni da može O Nila da čuva.
    (Mikeli, 17. avgust 2022 10:56)

    # Link komentara

  57. Teo igrao 2 finala protiv USA(NBA).
    (ZORAN, 17. avgust 2022 10:53)

    # Link komentara

  58. Situacija čista kao suza, Kari misli da je Vasa prvi plej i vođa uz Jokića i da treba da ima 25+ minuta. I da Teo ne može da bude bolji bekap od Avramovića, Nedovića ili Jaramaza. Možda je mogao da odluči to ranije ali to je jedino za kritiku. Sigurno ne ovakvu pljuvačku unapred, već se projektuju neke svađe i cirkusi koji ne postoje u realnosti. Jadno je da novinare i javnost više interesuje da li tu ima nekog pljuvanja i sukoba nego recimo kako ćemo izgledati na terenu. Kako ćemo igrati sa Jokićem kao alfom tima, koliko mogu ostali itd. Sport nije rijaliti, shvatite.
    (basketaš, 17. avgust 2022 09:50)

    Jokić ne može da bude alfa tima zato što je infantilno razmaženo derište koje ne preuzima odgovornost. Ukoliko se desi da brod krene da tone Jokić je prvi koji će da se naduri i da prestane da igra. Lik jednostavno nije alfa i tačka! Glupo je da se se sada prepucavamo. Videćemo sve u narednim danima pa ćemo pričati.
    (Blaster, 17. avgust 2022 10:52)

    # Link komentara

  59. Potpuno razumno priča Rebrača, Teo bi bio idealan rezervni plej, ovako ćemo se krpiti sa igračima koji i nisu plejmejkeri.
    (Vlada, 17. avgust 2022 10:23)

    Izgleda da Teo ne zeli da bude rezervni plej. I to je to.
    (ende, 17. avgust 2022 10:50)

    # Link komentara

  60. Toliko buke ni oko čega!
    (mića, 17. avgust 2022 10:47)

    # Link komentara

  61. Teo bi zapravo bio bek ap igrač. Neko ko može da promeni igru svojom lucidnošću, trojkama iz ničega kad ekipi ne ide....I to sve za 10 - 15 minuta koliko bi igrao. Da, može i na keca i na dvojci. Nezavisno od toga, ako ko nije zaslužio ovakav oproštaj to je Teo, jer Teo je teo i kad mnogi nisu. Ko bi to Pešiću objasnio. Niko.
    (Goks, 17. avgust 2022 10:40)

    # Link komentara

  62. Najveći naš problem su pozicije 2 i 4. Bogdan je jedini bek koga imamo da igra na obe strane terena. Nedović je u defanzivi tanak. Na poziciji 4 ako Bjelica ne igra nemamo adekvatnu zamenu. Lučić,Kalinić,Davidovac mogu da pomognu al su ipak to krilni igrači i tu se najbolje snalaze.
    (Aki, 17. avgust 2022 10:36)

    # Link komentara

  63. @Krle

    Šta to treba Teodosić da ti specijalno obelodani da bude veći gospodin? Specijalna konferencija gde treba da ga rešeta stručna komisija tabloid novinara? Mi nemamo ni sportske medije niti sportske novinare. Više znaju o supruzi Teodosića nego o njemu.

    Čovek prihvatio odluku bez reči kao pravi vojnik reprezentacije. Siguran sam da bi se sutra ponovo odazvao pozivu. Nema tu šta da se priča i petlja. Nije na spisku idemo dalje.
    (Entoni Majls, 17. avgust 2022 10:31)

    # Link komentara

  64. Teodosic jeste bio odlican igrac, dao je dosta reprezentaciji ali daleko da je od legende (jer zna se ko su legende u zemlji kosarke i nema ih bas puno). Niko ne spori da je bio lucidan igrac i da je pogadjao neverovatne poene (npr. trojka protiv Spanaca), ali isto tako je dosta puta i zeznuo stvar i davio loptu previse. Koliko je samo nerezonskih suteva imao...
    Nije poenta imati m*** i preuzeti stvar u svoje ruke, vec i resiti utakmicu tim potezom, a to kod njega nije bio cest slucaj. Nek pita Bodirogu kako se to radi. Sve u svemu, srecna penzija majstore- svako dobro!
    (Yaletown, 17. avgust 2022 10:31)

    # Link komentara

  65. A od kad je Milutinov povređen?
    (Sima, 17. avgust 2022 10:30)

    # Link komentara

  66. A od kad je Milutinov povređen?
    (Sima, 17. avgust 2022 10:30)

    # Link komentara

  67. Potpuno razumno priča Rebrača, Teo bi bio idealan rezervni plej, ovako ćemo se krpiti sa igračima koji i nisu plejmejkeri.
    (Vlada, 17. avgust 2022 10:23)

    # Link komentara

  68. Овде људи пишу као да ми без Теа не можемо играти кошарку и побеђивати!? Да се не лажемо,велики мајстор ове игре,одиграо неке велике утакмице,а исто тако се зна какав воли живот ван терена.Ево,играо је те утакмице против Италије,и губимо усред Београда,па где је та магија кад је највише требала?
    (МJ23, 17. avgust 2022 10:23)

    # Link komentara

  69. Teodosic je potrosac lopti,, par lucidnih dodavanja i to je sve, on je otprilike kao Sekularac nekad,, zabavljac publike,, njegov motiv sa 35 je upitan,, o kondiciji i da ne pricamo! Dati sansu klincima koji zele da se dokazu, skup skupih zvezda ne cini tim i to Pesic zna,on bira tim a ne navijaci!
    (Djidji, 17. avgust 2022 10:20)

    # Link komentara

  70. Čekaj, koje objašnjenje je dao Pešić?

    Rekao je, ja ne gledam ko je kakav igrač nego ko mi se najbolje uklapa u tim.
    A onda, da ima boljih igrača od njega na toj poziciji.. Pa čekaj jel gledaš ko je bolji ili gledaš ko je se bolje uklapa u tim, jer teo je oduvek bio kapiten za primer koga su svi poštovali.

    Drugo, rekao je da Teodosic nije igrač koji može da bude back up sa klupe, Šta??? Pa jesi proverio da li može i želi on drugu ulogu, mislim da je i on poprilično svestan da nije više prva violina tima.
    Ako ti Teodosicu koji je poznat po svojim asistencijama i proigravanjima ne možeš da nadjes drugu ulogu makar 10 minuta po utakmici...

    Ne zna se koja je izjava kontradiktornija..
    (Efektni komentar, 17. avgust 2022 10:12)

    # Link komentara

  71. Meni je najvažnije da su i Teodosić i Pešić istupili vrlo gospodski i da nema reči o nekakvom sukobu i rušenju atmosfere...
    (zvezdale,

    Da je Teodosic gospodin davno bi se oglasio i do sad bi "nesporazum" zaboravili. Doduse ne treba zaboraviti da je on "Magic Teo" kome je poslo za rukom da ispali Amere a to nije nimalo lako pa ko zna mozda ima nekog keca u rukavu.
    (Krle, 17. avgust 2022 10:11)

    # Link komentara

  72. do juče je bio problem, ako ne igra dvostruki uzastopni NBA MVP, a sada je veći problem izgleda, što ne igra Teo, od 35 godina, iako na njegovoj poziciji imamo realno igrača, od koga očekujemo više.. nama je najveći problem što ne igra Bogdan, nemamo krštenog beka i o tome više niko ne piše.. zašto naša košarka ne može da izbaci bar dva-tri četiri beka za reprezentaciju kao nekada, koji su u stanju da igraju u oba smera i da daju po 20 poena, kada je neophodno?!
    e to je najveći problem, o kome se niko ne bavi, a ne odstranjivanje Tea koji je pred penzijom.. on da je hteo da bude back up, sam je trebao da kaže Pešiću, prihvatam bilo kakvu ulogu, svestan sam godina, samo da budem deo tima i da se oprostim sa zlatom.. videli smo prošle godine u kvalifikacijama za OI da on jednostavno nema više snage da sam vuče tim, a kao play ili centar, to je neophodno.. drugi i mogu da se šlepaju..
    (vlade, 17. avgust 2022 10:09)

    # Link komentara

  73. 24 min prosek u virtusu sezona 21/22 i nije pocinjao u petorci, nisam primetio da mu je to pravilo neki problem ili da je on pravio oko toga dramu. Ja mislim da je pesic pogresio, ne moze imena da zapamti i uopste nije hteo da izbaci tea nego sad ne znaju kako nazad :-)
    (Jtr, 17. avgust 2022 10:07)

    # Link komentara

  74. Bananaman ti si legenda ne uplići se u ovu medijsku ludnicu
    (Dex, 17. avgust 2022 10:07)

    # Link komentara

  75. По мени, Пешић је одстранио Теодосића због недисциплине.
    (Васа, 17. avgust 2022 10:04)

    # Link komentara

  76. Brate ne možeš da pušiš I piješ i da se ponašaš ne sportski. To nije ok, to drugi gledaju i vide p? znaš i sam što nisi ostao u Klipersima mićo dobar jesi ali ispred zgrade. Pešiću kapa dole trebao je lik davno da ispadne iz tima. Sad ima vremena koliko hoće pa nek cuga i puši koliko hoće.
    (pančo, sančo, 17. avgust 2022 10:03)

    # Link komentara

  77. Teodosic ima 35 god a nema 25 i zato je sve ovo logicno.
    (Delija, 17. avgust 2022 10:03)

    # Link komentara

  78. Kad se setim one njegove banane protiv Rusa na Mihailovu ako se ne varam. Rebarce, najbrzi skok koji smo imali.
    (Ns, 17. avgust 2022 10:01)

    # Link komentara

  79. Ne postoji lak način da otpišeš Tea, on je legenda naše košarke. Kada je shvatio da Teo nije na nivou na kom mu treba, Pešić se odlučio da preseče i odmah to uradi, da ne bi remetio ekipu pred EP. Šok je nastupio odmah na početku priprema, a ne pred šampionat. Zamislite situciju da je presekao par dana pred EP i sklonio ga. Ako se gleda iz tog ugla, treba mnogo hrabrosti, ali je ispravno postupio.
    (Jim Beam, 17. avgust 2022 09:55)

    # Link komentara

  80. Ispade da je Miloš Teodosić jedini igrač u istoriji sporta kojeg je trener ostranio iz ekipe? Toliko pompe oko ničega?
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 17. avgust 2022 09:54)

    # Link komentara

  81. Videćemo da li Nedović može da iznese? Eventualno stolicu ili neki deo opreme.
    (matori, 17. avgust 2022 09:50)

    # Link komentara

  82. Slučaj Teo je dokaz koliko su nam mediji kancerogeni i kako se narod lako navadi na spletkarenje, teorije zavere, sukobe i svađe.

    Situacija čista kao suza, Kari misli da je Vasa prvi plej i vođa uz Jokića i da treba da ima 25+ minuta. I da Teo ne može da bude bolji bekap od Avramovića, Nedovića ili Jaramaza. Možda je mogao da odluči to ranije ali to je jedino za kritiku. Sigurno ne ovakvu pljuvačku unapred, već se projektuju neke svađe i cirkusi koji ne postoje u realnosti. Jadno je da novinare i javnost više interesuje da li tu ima nekog pljuvanja i sukoba nego recimo kako ćemo izgledati na terenu. Kako ćemo igrati sa Jokićem kao alfom tima, koliko mogu ostali itd. Sport nije rijaliti, shvatite.
    (basketaš, 17. avgust 2022 09:50)

    # Link komentara

  83. Apsolutno je sve upravu.
    (Vladimir, 17. avgust 2022 09:46)

    # Link komentara

  84. bravo Željko, moje mišljenje je da sve sto je rekao je na mestu ???
    (dany, 17. avgust 2022 09:45)

    # Link komentara

  85. Ne znam zasto je javnosti toliko cudno da neki trener moze posle nedelju dana treninga da uvidi da mu igrac od koga je mozda i vise ocekivao ne pruza to? Ne ispunjavas zahteve, ne zadrzavam te vise i kraj. A konferenciju za medije sigurno nije trebao da pravi vanredno zbog toga, tako je pokazao da su svi jednaki. Pravim u ponedeljak i tad cete me pitati sta zelite i ja cu vam sve reci. Podrska za ekipu i Pesica u narednih mesec dana.
    (Slave, 17. avgust 2022 09:40)

    # Link komentara

  86. Meni je najvažnije da su i Teodosić i Pešić istupili vrlo gospodski i da nema reči o nekakvom sukobu i rušenju atmosfere. Znači odluka čisto sportska, selektor ima pravo da proceni da mu trebaju mlađi igrači sa klupe koji bi po njemu više dali nego Miloš. Vreme će pokazati ko je u pravu. Do tada bi mogli malo da se spuste strasti i podrži ceo tim. Srbija je i Jokić i Vasa, Kalinić, Lučić itd, a ne samo Miloš Teodosić, koliko god ga voleli.
    (zvezdale, 17. avgust 2022 09:40)

    # Link komentara