1. (Djuro, 10. avgust 2022 08:13)
    nisu problem neki motika i ohi,nego se on odrekao najboljeg stranca u istoriji zvezde bena
    (slobinator, 11. avgust 2022 23:01)

    # Link komentara

  2. @Edukacija: Sve to stoji. Ali svejedno... mogao ih je na primer juce da pusti zadnjih pola sata. Ovako ih samo ubija u pojam. A verujem da obadvojica znaju fudbal.
    (Djuro, 10. avgust 2022 18:34)

    # Link komentara

  3. @ marko

    Sa slicnom, verovatno jos slabijom ekipom, estonskom Florom, su tvoji igrali u grupi LK, pa se poiprilicno namucise. Da li to priznajes da su klubovi koje si pomenuo bolji od vas, ili se samo jedes od muke pa trazis opravdanje.
    (Vladan R, 10. avgust 2022 17:19)

    # Link komentara

  4. @ Djuro. Nisam Stanković ali kao zvezdaš ću ti odgovoriti.Ohi-Pavkov,znaš li da je Pavkov već postigao šest golova,a tu je i Pešić.Motika-Mitrović,po levoj strani igraji i jedan i drugi valjda ti je sve jasno ako si gledao utakmice.Naravno po toj strani igra i Katai ali on je tata.Na kraju najvažnija stvar u fudbalu-tim koji pobeđuje se ne menja.
    (Edukacija, 10. avgust 2022 08:50)

    # Link komentara

  5. (xd, 9. avgust 2022 21:53)

    Od one generacije iz 91 ne postoji igrač koji je makar blizu toga što je Borjan učinio za Zvezdu. Najmanje dva prolaza u LŠ i LE su čisto njegova zasluga. Protv Salcburga je, uz Degeneka, najzaslužniji za taj prolaz. Svaku značajnu utakmicu koju smo dobili u zadnjih 5-6 godina je najmanje 50% njegova zasluga. Od 91 ne postoji igrač koji je više zaslužan za Zvezdine uspehe od njega i ako neko treba da bude Zvezdina Zvezda, onda je to on zaslužio.
    (Lajavi krelac, 10. avgust 2022 08:50)

    # Link komentara

  6. Stankovicu... zasto nepustas Motiku i Ohija da igraju? Koji problem imas???
    (Djuro, 10. avgust 2022 08:13)

    # Link komentara

  7. Ovaj VAR je od glavnih sudija napravio spavace statiste. Ovaj ne vidi 2 penala. Ne vidi koleno u ledja Pavkovu, a stoji 2m od mesta dogadjaja.

    (misim, 09.avgust 2022 22:13)

    Nije ih VAR napravio takvim, VAR je samo pokazao koliko (ne) znaju.

    (Milan, 09.avgust 2022 23:31)

    Ma, ne, bre. Upravo ovo sto sam ja napisao. Opustili su se, previse se oslanjaju na VAR. Nemoj mi reci da sudija koji sudi medj. utakmice ne zna da je ruka u 16m - penal, ili da je naskok kolenima u ledja - faul. Zna, nego je lezeran i promicu mu stvari koje bi morao sam da vidi. Jedino za ofsajde im tolerisem i kad je pitanje da li je lopta presla liniju gola. To se prebrzo desava i tu VAR svakako dolazi do izrazaja.
    (misim, 10. avgust 2022 06:39)

    # Link komentara

  8. Milunoviču trebaju utakmice da ulije sigurnost u sebe mnogo paničari sa loptom sve ostalo je dobro ono što verujem da če Stankovič uraditi to je pomeranje Sonoga na stopera on je i prošle godine našu najvažniju utakmicu u evroi igrao kao stoper i to vrhunski može Sonogo na stopera po potrebi izlazak Katajia iz igre se osetio i to baš dosta eto oni koji su prozivali Gobelju igrao odlično i dao centar na tacnu za Pavkova koji je i u 1.poluvremenu imao loptu na petercu za gol ali je udario glavom visoko.Napred nam treba brz igrač koji se odlično kreče gradi,odigrava i odvaliči po 2.igrača na sebe vidi se da je Pešič klasa i naš najbolji špic milina kako igra dosta podseča na Falčinelija ali još bolji.
    (slaviša šmigič, 09. avgust 2022 22:03)

    Пешић је класа која је на 28 европских утакмица у каријери постигла два гола и имала једну асистенцију. Павков је одиграо у Европи 32 утакмице и постигао је 8 голова и 3 асистенције.
    У овој сезони Павков је за 355 минута постигао 6 голова и имао једну асистенцију, а Пешић је за 148 минута постигао 0 голова и имао једну асистенцију.

    Да резимирамо:
    Пешић у Европи постиже гол на свакој 14. утакмици.
    Павков у Европи постиже гол на свакој 4. утакмици.
    Пешић у овој сезони за 148 минута није дао гол.
    Павков је овој сезони давао гол на сваких 355/6 = 59 минута, што значи да би за Пешићевих 148 минута Павков постигао бар 2 гола.

    Ту су Катаи, Иванић, Канга, Кванга, Митровић, Букари и Бен да играју фудбал, од центарфора се очекују ГОЛОВИ.
    (Марко, 10. avgust 2022 00:48)

    # Link komentara

  9. Ne. Niko trenutno nije dorastao te titule. Njemu svaka cast, vadio nas je bezbroj puta, ali biti Zvezdina Zvezda je biti visegeneracijska legenda kluba, Milan to nije, najbolji golman u zadnjih petnaestak godina jeste. Zvezda kao klub treba mnogo dalje da dogura na evrosceni da bi proizvela potencijalne kandidate za Zvezdinu Zvezdu, jer se tek na najvisem nivou nadmetanja sa najboljima vidi ko ima presudni kvalitet. Mi se jos uvek takmicimo sa timovima poput Rendzers, Braga, Genk/t, za Zvezdinu Zvezdu je potreban igrac koji najvise doprinosi timu koji je konkurentan kremu evropskog fudbala, a svi znamo koji su to timovi. Nemojte shvatiti da potcenjujem Borjana, ali ne smemo olako se frljati sa terminom Zvezdina Zvezda kad znamo ko sve tu spada, a kakve su sve legende prosle kroz klub a da ne dodju do te titule
    (xd, 09. avgust 2022 21:53)

    Ај не каки леба ти. Прошла времена и сад. Сад је много теже ући у ЛШ, додуше Звезда је себи олакшала тај посао годинама у назад, између осталог управо захваљујући и Борјану. По тренутним мерилима и резултатима, он јесте нова Звездина звезда. Потписао уговор до краја каријере, немерљив учинак на терену, капитен, срчан! То је то.
    (Објављен коментар, 10. avgust 2022 00:44)

    # Link komentara

  10. Ne. Niko trenutno nije dorastao te titule. Njemu svaka cast, vadio nas je bezbroj puta, ali biti Zvezdina Zvezda je biti visegeneracijska legenda kluba, Milan to nije, najbolji golman u zadnjih petnaestak godina jeste. Zvezda kao klub treba mnogo dalje da dogura na evrosceni da bi proizvela potencijalne kandidate za Zvezdinu Zvezdu, jer se tek na najvisem nivou nadmetanja sa najboljima vidi ko ima presudni kvalitet. Mi se jos uvek takmicimo sa timovima poput Rendzers, Braga, Genk/t, za Zvezdinu Zvezdu je potreban igrac koji najvise doprinosi timu koji je konkurentan kremu evropskog fudbala, a svi znamo koji su to timovi. Nemojte shvatiti da potcenjujem Borjana, ali ne smemo olako se frljati sa terminom Zvezdina Zvezda kad znamo ko sve tu spada, a kakve su sve legende prosle kroz klub a da ne dodju do te titule
    (xd, 9. avgust 2022 21:53)

    Koliko generacija je Piksi promjenio u Zvezdi? Sta je Piksi uradio sa Zvezdom a sta Borjan? Koliko utakmica ima Piksi u Zvezdi a koliko Borjan. Osim golova Milanu i gola iz kornera onim nesrecnicima nista znacjano nije uradio. Veca Zvezda je jedan Dejan Savicevic koji je to dokazao i igranjem poslije Zvezde u tada velikom Milanu.
    (Amin, 10. avgust 2022 00:41)

    # Link komentara

  11. a svi znamo koji su to timovi. Nemojte shvatiti da potcenjujem Borjana, ali ne smemo olako se frljati sa terminom Zvezdina Zvezda kad znamo ko sve tu spada, a kakve su sve legende prosle kroz klub a da ne dodju do te titule
    (xd, 09. avgust 2022 21:53)
    od Dujkovića gledam zvezdu.Olja Petrović, Kajganić,Grga Simeunović ( ko se seća), Aleksandar Stojanović,Ljukovčan,Toma Ivković, Stevan Stojanović, Milojević, Bajković....
    nikad zvezda nije imala boljeg golmana.
    zaslužuje sve.
    (zvezda gazi, 10. avgust 2022 00:32)

    # Link komentara

  12. Da li je igrao neverovatni Bukari..?? Ostadeli u Beogradu ? Da nije presao na atletiku ?
    Ima li ko info ?
    (Zoran, 09. avgust 2022 21:52)

    Igrace u derbiju. Kko lebdeci dozvoli ima da vas napuni kao curke
    (Dex, 10. avgust 2022 00:12)

    # Link komentara

  13. BGD@vodi ga kuci….
    (oz, 9. avgust 2022 23:55)

    # Link komentara

  14. Cestitke komšije. Pametno i ozbiljno odrađen posao, bez nepotrebnog forsiranja niti primljenog gola. Imate još tu jednu prepreku, Makabi iz Haife, ali ako nastavite ozbiljno, ne bi trebalo da bude vecih problema ! Ne kažem da će biti kao i ova i bas lako, ali imate kvalitet da odrati te ozbiljno i bez srljanja.
    (JPR24, 9. avgust 2022 23:43)

    # Link komentara

  15. @ДЕЛИЈА🔴⚪ I protiv najslabijeg moguceg protivnika,da se ne lazemo.
    (Samegabri, 9. avgust 2022 23:36)

    # Link komentara

  16. Ovaj VAR je od glavnih sudija napravio spavace statiste. Ovaj danas ne vidi 2 penala. Ne vidi koleno u ledja Pavkovu, a stoji 2m od mesta dogadjaja.
    (misim, 9. avgust 2022 22:13)

    Nije ih VAR napravio takvim, VAR je samo pokazao koliko (ne) znaju.
    (Milan, 9. avgust 2022 23:31)

    # Link komentara

  17. Da li je igrao neverovatni Bukari..?? Ostadeli u Beogradu ? Da nije presao na atletiku ?
    Ima li ko info ?
    (Zoran, 09. avgust 2022 21:52)

    Bukari jeste igrao a nije morao, ekipu Pyunika bi dobili i sa osmoricom na terenu.
    Što se tiče našeg najnovijeg pojačanja iz Italije - Ostadelija ( ako si na njega mislio), on nije u punom trenažnom procesu, igraće sigurno protiv Makabija.
    Imaš još neko pametno pitanje?
    (Imam ja info, 9. avgust 2022 23:00)

    # Link komentara

  18. Па, Борјан ако није још дорастао да буде "звездина звезда", веома је близу тога. И једини је тренутно кандидат. Ја му од срца желим да до краја каријере постане седма "звездина звезда".
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 9. avgust 2022 22:59)

    # Link komentara

  19. Bilo bi lepo da imamo bar još dva,tri kluba kao CZ,ali ne kao Partizan,gde bi nam bio kraj.
    (misko, 9. avgust 2022 22:59)

    # Link komentara

  20. Ti si samo cuo od nekoga da je on los, pa sad ponavljas kao papagaj da je los. A istina je sasvim drugacija, nije uopste los. Decko zna da primi i umiri loptu, da doda tacan oas, mnogo je jak na lootu, ima fantastican udarac iz daljine. Odlican, odlican bek. Uvek ga svuda ima, i u napadu i u odbrani, i igra sa srcem za Zvezdu. Ako to ne vidite svi vi koji samo ponavljate nesto sto ste culi negde a pojma nemate o cemu pricate, pa jednostavno prestanite gledati. Gobeljic je danas definitivno mozda i najbolji igrac na terenu!
    (BGD, 09. avgust 2022 19:55

    Gobelja, pises komentare na poluvremenu?
    (hahahhaa, 9. avgust 2022 22:50)

    # Link komentara

  21. Da li je igrao neverovatni Bukari..?? Ostadeli u Beogradu ? Da nije presao na atletiku ?
    Ima li ko info ?
    (Zoran, 9. avgust 2022 21:52)

    Info dobijaš 31.avgusta na lavoru
    Do tada samo se opusti i uzivaj. Ipak je ovo za tebe viši nivo. Zato samo lagano
    (Batko, 9. avgust 2022 22:47)

    # Link komentara

  22. xd, 09. avgust 2022 21:53)
    Milan Borjan je potpuno zasluzio da mu se dodeli to zvanje, je l treba da ode u penziju pa da se ovekoveci, sta je on odbranio i koliko puta nas je obradovao izdvaja se od svih igraca, plus pozrtvovanost...nema sumnje da je on taj.
    (anica velickovic, 9. avgust 2022 22:44)

    # Link komentara

  23. Tako je Zvezdo, samo napred u nove pobede...
    (anica velickovic, 9. avgust 2022 22:42)

    # Link komentara

  24. Da li je igrao neverovatni Bukari..?? Ostadeli u Beogradu ? Da nije presao na atletiku ?
    Ima li ko info ?
    (Zoran, 9. avgust 2022 21:52)

    Jeste, igrao je na desnom krilu. Igrao je kao i ceo tim, koliko je potrebno, sa 20% mogućnosti, dovoljno za ukupnih 7:0
    (Mitar, 9. avgust 2022 22:39)

    # Link komentara

  25. @@@Da li je igrao neverovatni Bukari..?? Ostadeli u Beogradu ? Da nije presao na atletiku ?
    Ima li ko info ?
    (Zoran, 9. avgust 2022 21:52)

    Kada prođe derbi onda ćeš pitati Uroševića da li ga je video.
    (Strela, 9. avgust 2022 22:38)

    # Link komentara

  26. Mustafa je za Motiku klasa,ko to nije vidio ,nema pojma o ovoj igri!
    (pedja, 9. avgust 2022 22:33)

    # Link komentara

  27. Bas steta.
    :(
    (Suzana, 9. avgust 2022 22:26)

    # Link komentara

  28. Ovaj VAR je od glavnih sudija napravio spavace statiste. Ovaj danas ne vidi 2 penala. Ne vidi koleno u ledja Pavkovu, a stoji 2m od mesta dogadjaja.
    (misim, 9. avgust 2022 22:13)

    # Link komentara

  29. Milunoviču trebaju utakmice da ulije sigurnost u sebe mnogo paničari sa loptom sve ostalo je dobro ono što verujem da če Stankovič uraditi to je pomeranje Sonoga na stopera on je i prošle godine našu najvažniju utakmicu u evroi igrao kao stoper i to vrhunski može Sonogo na stopera po potrebi izlazak Katajia iz igre se osetio i to baš dosta eto oni koji su prozivali Gobelju igrao odlično i dao centar na tacnu za Pavkova koji je i u 1.poluvremenu imao loptu na petercu za gol ali je udario glavom visoko.Napred nam treba brz igrač koji se odlično kreče gradi,odigrava i odvaliči po 2.igrača na sebe vidi se da je Pešič klasa i naš najbolji špic milina kako igra dosta podseča na Falčinelija ali još bolji.
    (slaviša šmigič, 09. avgust 2022 22:03)

    Milunovic je uvek ovakav bio... Zaboravio si koliko golova smo primali sa njim u LS...
    (zvezdasSrb, 9. avgust 2022 22:09)

    # Link komentara

  30. Од свих тимова који су прошли даље ми смо то урадили са највећим укупним резултатом.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 9. avgust 2022 22:05)

    # Link komentara

  31. Hej Pavkov,skoči daj ga glavom.
    (Pa, da, 09. avgust 2022 20:21)
    ...….. daj gol glavom.
    (Borša, 9. avgust 2022 22:05)

    # Link komentara

  32. Milunoviču trebaju utakmice da ulije sigurnost u sebe mnogo paničari sa loptom sve ostalo je dobro ono što verujem da če Stankovič uraditi to je pomeranje Sonoga na stopera on je i prošle godine našu najvažniju utakmicu u evroi igrao kao stoper i to vrhunski može Sonogo na stopera po potrebi izlazak Katajia iz igre se osetio i to baš dosta eto oni koji su prozivali Gobelju igrao odlično i dao centar na tacnu za Pavkova koji je i u 1.poluvremenu imao loptu na petercu za gol ali je udario glavom visoko.Napred nam treba brz igrač koji se odlično kreče gradi,odigrava i odvaliči po 2.igrača na sebe vidi se da je Pešič klasa i naš najbolji špic milina kako igra dosta podseča na Falčinelija ali još bolji.
    (slaviša šmigič, 9. avgust 2022 22:03)

    # Link komentara

  33. LE mera, LŠ ako bude preko ocekivanog. Korak po korak iz sezone u sezonu. Sve kako treba!
    (Borša, 9. avgust 2022 22:01)

    # Link komentara

  34. Све је ово сјајно од почетка сезоне до сад.Нисам гледао Макаби и стварно немам представу колико су добри.Не смета ми што поједини коментатори траже длаку у јајету,просто смо такви,и то се неће променити па таман да освојило рецимо ЛЕ.Убеђен сам да ће Катаи бити онај стари Магико против Макабија,ове две утакмице је лепо прешетао али људи он је генијалац,уметник, није шљакаш треба му мало већа мотивација, и запамтите шта вам кажем биће прави кад је најпотребније.Борјан,људи моји да држи концентрацију 90 минута у утакмици где нема посла,само ћу рећи,капитен.
    (Па да видимо, 9. avgust 2022 21:55)

    # Link komentara

  35. Milan Borjan. Treba ga proglasiti za 6u i 7u Zvezdinu zvezdu.
    (Aster Blistok, 9. avgust 2022 20:54)

    Ne. Niko trenutno nije dorastao te titule. Njemu svaka cast, vadio nas je bezbroj puta, ali biti Zvezdina Zvezda je biti visegeneracijska legenda kluba, Milan to nije, najbolji golman u zadnjih petnaestak godina jeste. Zvezda kao klub treba mnogo dalje da dogura na evrosceni da bi proizvela potencijalne kandidate za Zvezdinu Zvezdu, jer se tek na najvisem nivou nadmetanja sa najboljima vidi ko ima presudni kvalitet. Mi se jos uvek takmicimo sa timovima poput Rendzers, Braga, Genk/t, za Zvezdinu Zvezdu je potreban igrac koji najvise doprinosi timu koji je konkurentan kremu evropskog fudbala, a svi znamo koji su to timovi. Nemojte shvatiti da potcenjujem Borjana, ali ne smemo olako se frljati sa terminom Zvezdina Zvezda kad znamo ko sve tu spada, a kakve su sve legende prosle kroz klub a da ne dodju do te titule
    (xd, 9. avgust 2022 21:53)

    # Link komentara

  36. Da li je igrao neverovatni Bukari..?? Ostadeli u Beogradu ? Da nije presao na atletiku ?
    Ima li ko info ?
    (Zoran, 9. avgust 2022 21:52)

    # Link komentara

  37. Idite u Ligu Evrope
    (Gjhh, 9. avgust 2022 21:50)

    # Link komentara

  38. 7:0 i opet kukate, more mars
    Zvezda breeeee
    (Rade Milic, 9. avgust 2022 21:44)

    # Link komentara

  39. boli me uvoo
    (mile, 9. avgust 2022 21:40)

    # Link komentara

  40. Lep izlet u Jerevan za mene ii moje drugare. Evo čekamo u jednom kafiću pored stadiona da dodje autobus da nas vozi na aerodrom Zvartnost. Tim ide jednim avionom pre nas. Mi smo oko 4 u Beogradu. Spremamo se za Izrael.
    (Mihajlo, 9. avgust 2022 21:39)

    # Link komentara

  41. Zemlja od sedam miliona Murinja. Koji znaju da treba uigravati tim tako što će posle 5:0 umesto pola prvog tima igrati neki drugi. Koji traže da glavne igrače treba odmoriti, a ovo otaljavanje posla sa 30% snage im je napor??? A to da tek posle tri žuta sledi meč neigranja je nešto što mnogima ne dopire do mozga.

    Obezbeđena grupna faza LE i ja sasvim zadovoljan.

    Makabi veoma opasan sa brzim i snalažljivim napadačima, a nama Gobelja i Milunović u odbrani. Ne očekujem ništa dobro iz toga, ali ako ovaj Makabi ne m,ožemo da prođemo, onda je sreća što ne idemo u LŠ.
    (ZaphodBeeblebrox, 9. avgust 2022 21:38)

    # Link komentara

  42. @ЏОНИ - Па већа је штета што је Драговић добио жути картон него да смо добили гол.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 9. avgust 2022 21:32)

    # Link komentara

  43. Nikada mi nece biti jasni ljudi koji ovde komentarisu i prave se pametni kako treba igrati i koga staviti u prvu postavu a nemaju blage veze sa osnovnim fudbalskim pravilima. ZASTO ste ovde ako pojma nemate o fudbalu ? Idite operite sudje u kuhinji, usisajte sobu, obrisite prasinu, budite bar negde korisni.
    (Pop Cira, 9. avgust 2022 21:31)

    # Link komentara

  44. Замјерка Станковићу што није Драговића замијенио на полувремену и који је сад под теретом трећег жутог картона. Све остало је врло добро одрађено у овом двомечу. Иако је Макаби квалитетнији од Пјуника ових 7-0 нам даје за право да вјерујемо у улазак Звезде у још једну лигу шампиона. БРАВО ЗВЕЗДО! 👌
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 9. avgust 2022 21:29)

    # Link komentara

  45. Никад лакши пролаз у ЛШ.
    (papa petra, 9. avgust 2022 21:24)

    # Link komentara

  46. Замјерка Станковићу што није Драговића замијенио на полувремену и који је сад под теретом трећег жутог картона. Све остало је врло добро одрађено у овом двомечу. Иако је Макаби квалитетнији од Пјуника ових 7-0 нам даје за право да вјерујемо у улазак Звезде у јоп једну лигу шампиона. БРАВО ЗВЕЗДО! 👌
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 9. avgust 2022 21:19)

    # Link komentara

  47. Dragovic zbog zutih kartona nece igrati u Izraelu prvu utakmicu
    (Igor, 09. avgust 2022 20:52)

    Možda u Bg ne bude igrao ako dobije u Izraelu još jedan, tri žuta je suspenzija. Ima ih dva
    (džomba, 9. avgust 2022 21:18)

    # Link komentara

  48. Holandjani u VAR sobi su za sigurno navijači Zvezde.
    (Batko, 9. avgust 2022 19:59)

    Eno ih posle utakmice pevaju sa Delijama: Zvezda mi je sveeee...
    (Džoni, 9. avgust 2022 21:18)

    # Link komentara

  49. Сад је Драговић у проблему са картонима. Е мој Деки па што га не замијени...?
    (ДЕЛИЈА??, 09. avgust 2022 20:41)

    Da je znao da će da dobije karton zamenio bi? Da ga je zamenio u drugom poluvremenu i da smo dobili gol krivac bi bio Deki što ga je zamenio itd. itd.
    (Džoni, 9. avgust 2022 21:16)

    # Link komentara

  50. Čitanje komentara ,je neprocenjivo ima tu nekoliko Gvardiola,Murinja,Ancelotija,o ostalih velikih stručnjaka,kao i sudija vrhunskih ,onda onih koji bi da VAR bude tu samo kad njima odgovara . Uglavnom kada bi se promenilo što predlažu gornji utakmica bi trajala 500 minuta ,igrali bi bar 30 igrača za Zvezdu.
    (Fljamurtari, 9. avgust 2022 21:15)

    # Link komentara

  51. Победили смо их убедљиво у првој утакмици, рутински у другој. Било је и доста добре игре и лепих потеза, нарочито у првој утакмици. Све је то у реду, али да добијеш 7 жутих картона против овакве екипе, то је недопустиво. Притом су чак 4 жута картона добијена након предности од 5:0. Родић је добио 2 картона у Београду, а данас Ераковић и Драговић.
    (Марко, 9. avgust 2022 21:15)

    # Link komentara

  52. Gobeljic je danas definitivno mozda i najbolji igrac na terenu!
    (BGD, 09. avgust 2022 19:55

    Ali, mnogo je jak na lopti.
    Najači si keve mi.
    (Aragorn, 09. avgust 2022 20:08)

    Za kacu grujic je najbolji!
    (abcd, 9. avgust 2022 21:14)

    # Link komentara

  53. Sad sledeču bez Dragoviča nikako mi se nesviđa i jedini koji može da ga menja jeste Sonogo zbog snage Sonogo je več igrao stopera i to odlično tako da če Deki morati Sonoga da pomerimo na stopera.
    (slaviša šmigič, 9. avgust 2022 21:14)

    # Link komentara

  54. Milan Borjan. Treba ga proglasiti za 6u i 7u Zvezdinu zvezdu.
    (Aster Blistok, 9. avgust 2022 20:54)

    # Link komentara

  55. Dragovic zbog zutih kartona nece igrati u Izraelu prvu utakmicu
    (Igor, 9. avgust 2022 20:52)

    # Link komentara

  56. jel to isti klub koji nije igrao 10 godina Evropu?!
    (10% manje populacije Hr, 09. avgust 2022 20:40)

    Zamisli, nisu igrali 10 godina Evropu i opet su ispred mnogih sto jesu.
    (EUFORIJA, 09. avgust 2022 20:44)

    Zahvaljujemo se na glasu.


    Hvala predsedniku!
    (10% manje populacije Hr, 9. avgust 2022 20:51)

    # Link komentara

  57. A Ohi? Jednostavno momak mora da igra ne znam sta se desava.....
    (E, 9. avgust 2022 20:51)

    # Link komentara

  58. Kod rezultata 7:0 dobiješ žuti karton. Glupost neviđena.
    (Nišlija, 9. avgust 2022 20:50)

    # Link komentara

  59. Koliko to puta mora Milunovic da napravi grešku u dodavanju pa da ga Stankovic zameni kao sto je Sanoga zbog jedne greske zamenio na poluvremenu. Milunovic je za ove dve utakmice napravio 6 kritičkih grešaka koje su mogle da izrode golove za protivnika, jel moguće da Stankovic ili se pravi slep ili ne vidi na sta mu lici odbrana sa njim? a duplo bolja je bila bila dok su igrali Dragovic i Erakovic u paru.
    (Pravo pitanje, 9. avgust 2022 20:50)

    # Link komentara

  60. Naucite pravila,3 zuta pa suspenzija, a ne 2.
    (EUFORIJA, 9. avgust 2022 20:49)

    # Link komentara

  61. Dva penala za poluvreme?
    Jel su to i naseg nekog sudiju poveli?
    (Vanja LFC, 9. avgust 2022 19:52)

    Jesu, u var sobi su Danilo Grujic i Srdjan Jovanovic ali su im rekli da igra Partizan.
    (Cubaka, 9. avgust 2022 20:48)

    # Link komentara

  62. Ali, cemu dva zuta kartona Dragovica, pri rezultatu 7:0?
    Znaci on ne igra prvu utakmicu protiv Makabija.
    (Sajber Nindza, 09. avgust 2022 20:40)

    Posle 3 zuta se ne igra sledeca
    (kln, 9. avgust 2022 20:48)

    # Link komentara

  63. Dragović dobija parni karton na 7:0, Deki zašto ga nisi izveo?
    (MajorKursula, 9. avgust 2022 20:45)

    # Link komentara

  64. Pa mozda i jesu, ipak je to 14. klub svih vremena, ispred Liverpula.
    (Aca Pantljičara, 09. avgust 2022 20:30)

    Zahvaljujemo se na glasu.

    jel to isti klub koji nije igrao 10 godina Evropu?!
    (10% manje populacije Hr, 09. avgust 2022 20:40)

    Zamisli, nisu igrali 10 godina Evropu i opet su ispred mnogih sto jesu.
    (EUFORIJA, 9. avgust 2022 20:44)

    # Link komentara

  65. 83. minut 7:0 ukupno i velikom broju komentatora nešto smeta. Pre 5-6 godina ako bismo uopšte prošli ovakvu ekipu bilo bi 1:0, 2:1 i slično. Sad ne valja ni kad pobeđujemo. Izgleda da ipak Jokić nije bio u pravu, nit volimo sport nit volimo da pobeđujemo, volimo da pametujemo, tu smo nenadmašni.
    (mighty banana, 9. avgust 2022 20:42)

    # Link komentara

  66. Сад је Драговић у проблему са картонима. Е мој Деки па што га не замијени...?
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 9. avgust 2022 20:41)

    # Link komentara

  67. Rutinski,taman koliko treba.
    (realno, 9. avgust 2022 20:40)

    # Link komentara

  68. Ali, cemu dva zuta kartona Dragovica, pri rezultatu 7:0?
    Znaci on ne igra prvu utakmicu protiv Makabija.
    (Sajber Nindza, 9. avgust 2022 20:40)

    # Link komentara

  69. Pa mozda i jesu, ipak je to 14. klub svih vremena, ispred Liverpula.
    (Aca Pantljičara, 09. avgust 2022 20:30)

    Zahvaljujemo se na glasu.

    jel to isti klub koji nije igrao 10 godina Evropu?!
    (10% manje populacije Hr, 9. avgust 2022 20:40)

    # Link komentara

  70. Majko mila, i sa ovolikom prednosti oni moraju da se valjaju i traze penale.
    (Bane, 9. avgust 2022 20:40)

    # Link komentara

  71. Скидам капу Милану Борјану човек по ко зна који пут је показао како се брани за Звездин грб.Капа доле легендо!
    (..., 09. avgust 2022 20:26)

    Ja sam uvek realan,taj covek je vise puta direktno odredio noviju istoriju Zvezde.
    (Hrundi Bakshi, 9. avgust 2022 20:35)

    # Link komentara

  72. Holandjani u VAR sobi su za sigurno navijači Zvezde.
    (Batko, 9. avgust 2022 19:59)


    Pa mozda i jesu, ipak je to 14. klub svih vremena, ispred Liverpula.
    (Aca Pantljičara, 9. avgust 2022 20:30)

    # Link komentara

  73. @Haug

    Šesta vezana. I sedma sigurna dogodine.

    Pozdrav za slaninare, da jurite drugo ili treće mesto u ligi. Voša bi morala da igra bar tu Ligu Konferencije i uđe u toliko čekane evro grupe. Rastavac je sklopio skroz dobar tim.
    (fudbaloman, 9. avgust 2022 20:29)

    # Link komentara

  74. Platis igraca 2.5m, mladog i perspektivnog jos i naseg. Dovedes ga iz Bajerna da ti greje klupu, ne das mu sansu vec guras nekog Mustafu
    (Nikola, 9. avgust 2022 20:28)

    # Link komentara

  75. Benov poslednji ples u Zvezdinom dresu!
    (Darko, 9. avgust 2022 20:28)

    # Link komentara

  76. I upravo je asistirao za 2-0.
    (Ogy, 09. avgust 2022 20:20)

    Pa,jedan upotrebljiv centarsut po polusezoni i nije los ucinak
    (Hrundi Bakshi, 9. avgust 2022 20:28)

    # Link komentara

  77. Скидам капу Милану Борјану човек по ко зна који пут је показао како се брани за Звездин грб.Капа доле легендо!
    (..., 9. avgust 2022 20:26)

    # Link komentara

  78. Komentator na RTS-u,neprocenjivo
    (Ufo, 9. avgust 2022 20:26)

    # Link komentara

  79. Ali Gobelja koji staje i dize ruku da kao signalizira ofsajd i ne pokusava da zasmeta protivnickom igracu u gol sansi. A ne da nije ofsajd, nego je neki igrac Zvezde bio 3m blizi golu.
    (Bradilic, 9. avgust 2022 20:25)

    # Link komentara

  80. Pavkov je najpotcenjeniji igrač Zvezde, skoro nikad nije razočarao dok većina jeste
    (g, 9. avgust 2022 20:24)

    # Link komentara

  81. Hej Pavkov,skoči daj ga glavom.
    (Pa, da, 9. avgust 2022 20:21)

    # Link komentara

  82. Znaci, Crvena Zvezda opet igra grupnu fazu Evrope, Liga Sampiona ili Evroliga.
    Koliko je to godina zaredom? Ne mogu sad da se setim. Navijac sam Vose, pa zato. Sve nesto gledam, dobro vam se zaredjalo, jedino sto imate izgleda sad opet za Ligu Sampiona ali je tamo dosta cupavo, ekipe su prejake i maksimalno motivisane a sa druge strane je lova dobra. Slatke muke imate sto se kaze
    (Haug, 9. avgust 2022 20:20)

    # Link komentara

  83. Ali, mnogo je jak na lopti.
    Najači si keve mi.
    (Aragorn, 09. avgust 2022 20:08)

    I upravo je asistirao za 2-0.
    (Ogy, 9. avgust 2022 20:20)

    # Link komentara

  84. Gobeljić ka Pavkovu i GOL!!!
    (PrtiBG, 9. avgust 2022 20:18)

    # Link komentara

  85. Ljudi, desilo se, Gobelja poslao upotrebljiv centarsu i lopta usla u gol, neverovatno.
    (2CRAZY, 9. avgust 2022 20:18)

    # Link komentara

  86. Ovaj duel rešen je već u Beogradu.
    Možda ću dobiti brdo minusa al meni fudbal je bolji bez vara.
    Ne gledam meč od početka i prvi penal nisam video i ne mogu komentarisati. Drugi penal povlačenja je bilo i bilo je obaranje ali opet oboreni igrač nebi dosao do lopte i ne bi ugrozio gol protivnika. Po pravilu vara jasno ko dan penal je. Danas se sviralo to za nas u nekom meču sviraće se protiv nas u nekoj bitnijoj utakmici.
    - Bio sam za uvođenje Vara ali sada sam za izbacivanje. Izgubila se draž, utiče se na dinamiku meča, na tempo... Malo malo pa se gleda ekran... Preteruje se u nekim odlukama...preteralo se.
    -pravila fudbala kažu svako povlačenje ili obaranje protivnika je faul... Međutim sudije da ne bi imale veliki uticaj na rezultat nisu svaku glupost svirale za faul u 16 metara uzimali su u obzir intezitet, uticaj na igru....ili pogođen slučajno igrač loptom u ruku a neutiče na igru Var soba zove i penal.
    -Skoro sam gledao meč Partizana i igrač Partizana bezi s loptom ka aut liniji ne ugrozava gol rivala protivnik ga kači više trapavo. Sudija svira faul, var javlja unutar 16 metara je i penal je. Ispravna je odluka ali vez ugozavanja gola rivala tim dobi penal.
    -počeo Var da ima preveliki uticaj na rezultat.
    Nekako sa ove distance bolje dati sudijama slobodu u odluci..
    ovako nagledasmo se penala i penala.
    Bolje sudiska skobodna procena o uticaju na igru faula o intezitetu ili ugrožavanju gola rivala o nameri igre rukom. Ovo mi je previse sada.
    Možemo doći do sitvacije da se neko sutira 3,4 penala na meču a neko 0... Fudbal je igra tempa, trčanja i brzine a ne podbočimo se svi i čekamo 5 minuta da sudija gleda ekran.... Još gore neko ima akciju a sudija seče napad da gleda var.
    -izbaciti var iz fudbala sto pre.
    (zoran, 9. avgust 2022 20:18)

    # Link komentara

  87. Добро је кад имаш центарфора на терену уместо балерине.
    (Марко, 9. avgust 2022 20:17)

    # Link komentara

  88. KAKVI KOMENTARI AU DRUŽE HAHAHAHAH

    ČOVEČE, IGRAMO SA POLA SNAGE ŠTA VAM JE
    (VOSAK, 9. avgust 2022 20:14)

    # Link komentara

  89. Tri domaca igraca.
    (papa petra, 9. avgust 2022 20:10)

    # Link komentara

  90. Bruka i sramotno.
    Rukovodstvo treba kazniti za forsiranje Gobeljića svih godina.
    Covek da primi loptu ne ume, odbija mu se od grudi kao od stene, protivnik mu je oduzima a ovaj opet po ko zna koji put visoko podigao nogu i umalo da ga osakati.
    I kada je nema nikog oko njega je rizican
    Dokleeeee bre kamen da trpimo.
    Nije dostojan da gleda meceve Zvezde a ne da ih igra.
    (Aragorn, 09. avgust 2022 19:38) Ti si samo cuo od nekoga da je on los, pa sad ponavljas kao papagaj da je los. A istina je sasvim drugacija, nije uopste los. Decko zna da primi i umiri loptu, da doda tacan oas, mnogo je jak na lootu, ima fantastican udarac iz daljine. Odlican, odlican bek. Uvek ga svuda ima, i u napadu i u odbrani, i igra sa srcem za Zvezdu. Ako to ne vidite svi vi koji samo ponavljate nesto sto ste culi negde a pojma nemate o cemu pricate, pa jednostavno prestanite gledati. Gobeljic je danas definitivno mozda i najbolji igrac na terenu!
    (BGD, 09. avgust 2022 19:55

    Ali, mnogo je jak na lopti.
    Najači si keve mi.
    (Aragorn, 9. avgust 2022 20:08)

    # Link komentara

  91. Šta je ovo, VARzvezda? Sramota.
    (Crnobeli, 9. avgust 2022 19:43)

    Zamisil kakva smo sila kada i u Evropi VAR radi samo za Zvezdu ?
    Shvataš koliko ste vi mali klubić ?
    Jel ti teško zabog toga ?
    (Batko, 9. avgust 2022 20:05)

    # Link komentara

  92. nemoze zvezda bez penala ,navika
    hahaha
    (rv, 9. avgust 2022 20:05)

    # Link komentara

  93. Tacno se iz ovog prvog poluvremena vidi da smo mnogo porasli kao klub. Odradjujemo koliko nam je potrebno. Koliko smo samo puta gubili u proslosti utakmice na nacin na koji cemo verovatno dobiti ovu utakmicu. Igramo protiv nekog zvucnog imena i kao napadamo i onda primimo gol iz jedne sanse ili glupog penala.
    (lucifer, 9. avgust 2022 20:04)

    # Link komentara

  94. Znači čitam poruke i prosto ne mogu da verujem. Koliko smo mi nezahvalni ljudi. Prvo što mora da ubaci klince? Što, valjda treba ovi igrači da se uigravaju a ne klinci. Ovi igrači su igrali par utakmica i par pripremnih utakmica i treba što više da igraju zajedno da bi znali kako ko diše među njima, kome je koliki otkucaj srca. Zašto se Kataiju daju penali, pa da bi normalno vratio samopouzdanje za penale i bolje sad da promaši nego na nekoj većoj utakmici, ali vi ljudi izgleda svi imate iz Švajcarske trenerske diplome a Dejan Stanković izgleda nema, tj nemate pojma o čemu pričate, igram fudbal pa po malo znam o čemu pričam. Naravno da neće sada da zapinju i igraju na rezultat, pa 5:0 je prva tekma, zašto da se rizikuje neka povreda? Kada pobedimo velikim rezultatom u kupu, revanš uvek igramo slabije i sa 50 posto dok je ovo Zvezdinih 30 posto. Pokažite malo poštovanja Zvezdi "veliki navijači" i kad grmi i kad seva, prošle nedelje je bilo dajte Real a sada Pjunik bi izgubio od partizana, bravo za Zvezdu i Mistera, a vama kvazi navijači svaka čast.
    (Goran 14, 9. avgust 2022 20:04)

    # Link komentara

  95. Zvezda zbog koeficijenta lovi sve 4 pobede u kvalifikacijama, jer se realno moze desiti da u naredne dve sezone zabodemo 12 poraza u grupi LS… Kakvo crno kalkulisanje!
    Zamislite ponovo neku grupu slicnu iz 2018…
    (Straight Outta München, 9. avgust 2022 20:03)

    # Link komentara

  96. Bruka i sramotno.
    Rukovodstvo treba kazniti za forsiranje Gobeljića svih godina.
    Covek da primi loptu ne ume, odbija mu se od grudi kao od stene, protivnik mu je oduzima a ovaj opet po ko zna koji put visoko podigao nogu i umalo da ga osakati.
    I kada je nema nikog oko njega je rizican
    Dokleeeee bre kamen da trpimo.
    Nije dostojan da gleda meceve Zvezde a ne da ih igra.
    (Aragorn, 09. avgust 2022 19:38) Ti si samo cuo od nekoga da je on los, pa sad ponavljas kao papagaj da je los. A istina je sasvim drugacija, nije uopste los. Decko zna da primi i umiri loptu, da doda tacan oas, mnogo je jak na lootu, ima fantastican udarac iz daljine. Odlican, odlican bek. Uvek ga svuda ima, i u napadu i u odbrani, i igra sa srcem za Zvezdu. Ako to ne vidite svi vi koji samo ponavljate nesto sto ste culi negde a pojma nemate o cemu pricate, pa jednostavno prestanite gledati. Gobeljic je danas definitivno mozda i najbolji igrac na terenu!
    (BGD, 09. avgust 2022 19:55)

    Zaboravio si da dodaš, da ume da centrira, da asistira da se otvara savršeno, da odigrava dupli pas, da ne masakrira protivnika, da je pouzdan i spretan, da ume da predribla, da je mnogo puta odbijao transfer u druge klubove koji ga godinama traže!!!!!!
    Žašto si toliko skroman!?
    (Aragorn, 9. avgust 2022 20:02)

    # Link komentara

  97. Imaš prednost 5:0 i ti ne pustiš klince da iskidaju, da malo osete evropu u nogama.Kako misliš da napraviš nekog igrača ako stalno forsiraš strance i matorce.Pa neće ti pasti kruna sa glave ako odigras nerešeno, ili ne daj bože izgubis (mada od ovih tutubana ne bi ni Partizan izgubio).Dajte šansu klincima!!!
    (kibo, 09. avgust 2022 19:38)


    Tebi ocigledno nije jasan koncept koeficijenta, kako nacionalnog tako i klupskog. Sansu dobija svakako ko je zasluzuje
    (vlajko, 9. avgust 2022 20:02)

    # Link komentara

  98. Nije stvar u tome sto je Katai los ili nije u formi. Problem je jer on izgleda nije potrcao 3 meseca, a loptu nije sutnuo ni na PESu. Zivo me interesuje sta je radio na pripremama, jer neko ko u 60om ne moze da stoji, se sigurno nije pripremao.
    (Shomix, 9. avgust 2022 20:02)

    # Link komentara

  99. Mogu da razumem da su mnogi nezadovoljni Gobeljom, ali Kataija i Sanoga neko da pljuje, te pozer te ovo te ono. Sta ocekuje te da zapinjemo, doci ce gol i dosao je, vazno je da oni nemaju sanse.
    Ovo je lagano otaljavanje a ne da se zapinje.
    (Master Yoda, 9. avgust 2022 20:01)

    # Link komentara

  100. Koliko se pljuje Gobelja to je neverovatno.Covek je bek,ej bek,odlican bek,jeftin,posvecen,snazan,brz za svoju konstituciju...i vi ga pljujete!Sta ocekujete od njega da bude Dani Alves?To rodjaci kosta 20milki,a Gobelja igra za kikiriki...top bek,ja bih voleo da imam trojicu kao on u svlacionici!!!Gobelja brate nas,pusti stoku koja pljuje samo,mi iskreni cigani te volimo!!!
    (Avatar, 9. avgust 2022 20:01)

    # Link komentara

  101. Slušajući ovog komentatora pomislio bi neko da je na terenu Barselona i njena najjača generacija.
    Igra je na ovoj utakmici očajna.
    (tutu tutu, 9. avgust 2022 20:00)

    # Link komentara

  102. Utakmica je za zaborav, ali ima smesnih momenata.
    Kaze reporter na Areni - Izgleda da Zvezda hoce da ubje ritam protivnika i izgleda da uspeva..!!?? - Suze na oci, od smeha, mi krenuse...Igraju protiv ovih nesretnka koji bukvalno nista ne znaju, a ovaj o nekom ritmu...ha,ha..Igrac Pjunika u 16-ercu Zvezde, po dijagonali i mucenik hoce da je centrira do peterca, to je nekih par metara, a on prebaci svih 16 metara...ha,ha,ha..
    Ne znam za vas, ali ja losiju ekipu ne videh...Graficar i Teleoptik bi ove rasturili...
    (Marko, 9. avgust 2022 19:59)

    # Link komentara

  103. Pravda je dostizna izmisljen penal!

    Bravo za Armejskog golmana!
    (Grobar, 9. avgust 2022 19:28)

    Holandjani u VAR sobi su za sigurno navijači Zvezde.
    Ali sada će Danilo Grujić da reaguje ništa ne brinite glodari
    (Batko, 9. avgust 2022 19:59)

    # Link komentara

  104. Pravda je dostizna izmisljen penal!

    Bravo za Armejskog golmana!
    (Grobar, 9. avgust 2022 19:28)
    Hahaha Kanga prc
    (Kulinar, 9. avgust 2022 19:59)

    # Link komentara

  105. Pantic traži ukidanje Vara ...
    (samo gledajte..., 9. avgust 2022 19:58)

    # Link komentara

  106. 6:0 za pjunik
    (brazilko, 09. avgust 2022 19:04)

    5:0 u BG, danas na poluvremenu 1:0, ukupno 6:0. BRAVO PUN POGODAK.
    (Ajdemi Sad Popusi, 9. avgust 2022 19:57)

    # Link komentara

  107. Hahahhahahahahhahaha ovo je kompletno ludilo.
    (Lester Bo Mekejleb, 9. avgust 2022 19:41)


    Obozavam ove likove sto se kao smeju, kao nesto "hahahhahah", a mukica oće da pukne . Pokušaj sa nekim lekićima za odvikavanje od Zvezde, vidis da ti je unistila zivot
    (Batko, 9. avgust 2022 19:57)

    # Link komentara

  108. Utakmica danas prava za Gobelju,Srnu i Zvezdinu decu...ostali otaljavaju posao.Lose izgleda,ali tako je Deki napravio,tvrdo i oprezno,ali brine sto ovako zatvorenija varijanta lose izgleda u napadu.Sanogo los(neocekivano),a sa Kangom na njegovoj poziciji smo premekani...ali polako,videcemo kako ce to jos izgledati.Drugo poluvreme deca u igru i ima da ih pregazimo.
    (Avatar, 9. avgust 2022 19:56)

    # Link komentara

  109. Bruka i sramotno.
    Rukovodstvo treba kazniti za forsiranje Gobeljića svih godina.
    Covek da primi loptu ne ume, odbija mu se od grudi kao od stene, protivnik mu je oduzima a ovaj opet po ko zna koji put visoko podigao nogu i umalo da ga osakati.
    I kada je nema nikog oko njega je rizican
    Dokleeeee bre kamen da trpimo.
    Nije dostojan da gleda meceve Zvezde a ne da ih igra.
    (Aragorn, 09. avgust 2022 19:38) Ti si samo cuo od nekoga da je on los, pa sad ponavljas kao papagaj da je los. A istina je sasvim drugacija, nije uopste los. Decko zna da primi i umiri loptu, da doda tacan oas, mnogo je jak na lootu, ima fantastican udarac iz daljine. Odlican, odlican bek. Uvek ga svuda ima, i u napadu i u odbrani, i igra sa srcem za Zvezdu. Ako to ne vidite svi vi koji samo ponavljate nesto sto ste culi negde a pojma nemate o cemu pricate, pa jednostavno prestanite gledati. Gobeljic je danas definitivno mozda i najbolji igrac na terenu!
    (BGD, 9. avgust 2022 19:55)

    # Link komentara

  110. Сад обавезно главне играче замијенити, и оне који имају картоне из прве утакмице. Борјана, Драговића, Катаија, Кангу, Букарија... Нисам био оптимиста кад је Катаи узео лопту да шутира први пенал. Реално, ми смо прву одрадили како треба и већ прошли. Ал, треба и ову одиграти озбиљно и побиједити.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 9. avgust 2022 19:55)

    # Link komentara

  111. Букари ???
    Нешто ћутите звездаши о таленту од 100 милиона?

    хахахахахахха
    (Meraklija, 9. avgust 2022 19:54)

    # Link komentara

  112. Prvi učesnik LŠ sezone 2023/24....
    (shone, 9. avgust 2022 19:54)

    # Link komentara

  113. Što se tiče prvog poluvremena, ovo je najgora igra od početka sezone.
    (Nebojša, 9. avgust 2022 19:53)

    # Link komentara

  114. Objasni Stankoviću zašto igramo na X prvo poluvreme? Providni ste.
    (Objektivan, 09. avgust 2022 19:38)

    Ај ти сад објасни?
    (41х32, 9. avgust 2022 19:53)

    # Link komentara

  115. Crnobeli, to je ono da su nam sudjenja dva cista penala na interveciju VAR-a. Cista ruka u neprirodnom polozaju, cisto povlacenje za drugi penal.
    (Gossa placa Zeljko 89, 9. avgust 2022 19:53)

    # Link komentara

  116. Igramo treće kolo sa 1,5% snage...
    Bravo Zvezdo....
    (shone, 9. avgust 2022 19:53)

    # Link komentara

  117. Za fotelja navijače ne valja kada pobedjuješ sa 5;0 ne valja kada je 1;0 ili nerešeno. A šta vi uopšte "stručnjaci" iz fotelje hoćete? Onda opet priča o Gobeljiću. Imaju svoju metu i nema druge. Za sve kriv Gobelja a momak igra solidno
    (Zuja, 9. avgust 2022 19:53)

    # Link komentara

  118. Ako Katai ne može da pogodi protiv pjunika, kako će protiv jednog Dortmunda ili Arsenala??
    (popov, 09. avgust 2022 19:47

    Gluplji komentar skoro nisam procitao.
    (Budas, 9. avgust 2022 19:52)

    # Link komentara

  119. Dva penala za poluvreme?
    Jel su to i naseg nekog sudiju poveli?
    (Vanja LFC, 9. avgust 2022 19:52)

    # Link komentara

  120. Objasni Stankoviću zašto igramo na X prvo poluvreme? Providni ste.
    (Objektivan, 9. avgust 2022 19:38)

    Ето није нерешено на полувремену. Како сада гласи теорија завере?
    (Марко, 9. avgust 2022 19:51)

    # Link komentara

  121. Katai nas je izbacio iz finala Lige Evrope i opet uporno puca penale...
    (Miljenko, 09. avgust 2022 19:38)
    Katai i Ivanic su nas dovukli u evropi dokle smo dosli. Promasii penal, uf veliki smor. Evidentno je da nike u top formi ali njega ovi dzabulani ne inspirisu . Zato u plej ofu mora da bude pravi.
    (duledudule, 9. avgust 2022 19:51)

    # Link komentara

  122. Šta je ovo, VARzvezda? Sramota.
    (Crnobeli, 09. avgust 2022 19:43)

    AEK
    (A sad adio, 9. avgust 2022 19:51)

    # Link komentara

  123. Sanogo je za jedno poluvreme pokazao zašto ne treba da igra.
    (Miroslav2, 9. avgust 2022 19:48)

    # Link komentara

  124. Ako Katai ne može da pogodi protiv pjunika, kako će protiv jednog Dortmunda ili Arsenala??
    (popov, 9. avgust 2022 19:47)

    # Link komentara

  125. Pod hitno novog desnog beka, molim vas, ovo sa Gobeljicem je smesno. Konstatno ili kasni ili ispada
    (13, 9. avgust 2022 19:47)

    # Link komentara

  126. па јбг фаул је....надам се да ће се оваки фаулови временом.више икоренити због вара...реци неко те вуче рукама све време и после као зашто фаул..па браате...
    (мнг, 9. avgust 2022 19:44)

    # Link komentara

  127. Kako je Pankov u studiju iskomentarisao da VAR šteti ritmu utakmice i da nije za njegovu primenu, tako nama VAR doneo dva penala.
    (Aragorn, 9. avgust 2022 19:43)

    # Link komentara

  128. Šta je ovo, VARzvezda? Sramota.
    (Crnobeli, 9. avgust 2022 19:43)

    # Link komentara

  129. E sad posle drugog penala će biti zanimljivije ovde citati komentare nego gledati utakmicu
    (ja sam, 9. avgust 2022 19:41)

    # Link komentara

  130. Hahahhahahahahhahaha ovo je kompletno ludilo.
    (Lester Bo Mekejleb, 9. avgust 2022 19:41)

    # Link komentara

  131. Imaš prednost 5:0 i ti ne pustiš klince da iskidaju, da malo osete evropu u nogama.Kako misliš da napraviš nekog igrača ako stalno forsiraš strance i matorce.Pa neće ti pasti kruna sa glave ako odigras nerešeno, ili ne daj bože izgubis (mada od ovih tutubana ne bi ni Partizan izgubio).Dajte šansu klincima!!!
    (kibo, 9. avgust 2022 19:38)

    # Link komentara

  132. Objasni Stankoviću zašto igramo na X prvo poluvreme? Providni ste.
    (Objektivan, 9. avgust 2022 19:38)

    # Link komentara

  133. Bruka i sramotno.
    Rukovodstvo treba kazniti za forsiranje Gobeljića svih godina.
    Covek da primi loptu ne ume, odbija mu se od grudi kao od stene, protivnik mu je oduzima a ovaj opet po ko zna koji put visoko podigao nogu i umalo da ga osakati.
    I kada je nema nikog oko njega je rizican
    Dokleeeee bre kamen da trpimo.
    Nije dostojan da gleda meceve Zvezde a ne da ih igra.
    (Aragorn, 9. avgust 2022 19:38)

    # Link komentara

  134. Katai nas je izbacio iz finala Lige Evrope i opet uporno puca penale...
    (Miljenko, 9. avgust 2022 19:38)

    # Link komentara

  135. Mnogo loše! Sanogo, Kanga i Kangva ne bi trebalo da igraju zajedno. Katai neozbiljan. Sramota je ovako igrati protiv realno dosta slabijeg rivala. Kao da su do sada odigrali 30 utakmica pa da se ne zamaraju.
    (B, 9. avgust 2022 19:37)

    # Link komentara

  136. Zasto stranci igraju i domacu ligu? Nek igraju Evropu, ako mora. Kako ce inace klub imati interes da gradi svoju skolu i peltice? Prestao sam da pratim zbog ovoga.
    (ixx, 09. avgust 2022 19:30). Знаш колико нас брига што си КАО престао! Да клуб плаћа странце само да играју Европу, а да их уиграва на пријатељским ваљда, само и то не знам како јер како да их у играш са овима који играју лигу??? Ништа глупље нисам чуо. Да ми је твој мозак на недељу дана да одморим…
    (veliki, 9. avgust 2022 19:35)

    # Link komentara

  137. kad sam znao , bez obzira sto je dao par golova iz penala on ih los izvodi . to samo ne vidi onaj koji ne zeli da vidi. slicno je bilo i sa Tadicem u reprezentaciji , ni on ne sutira penale kako bi trebalo .
    a Katai ? ne znam , majstor je on , zna sa loptom , ali nekako mi ostavlja utisak "glumca" , "pozera" ...
    u Bg protiv ove iste ekipe je napravio samo jedan dobar potez ,asistencija Bukariju ...sve ostalo sto je uradio bilo je lose i pogresno .
    (steva, 9. avgust 2022 19:35)

    # Link komentara

  138. Zvezda nece pobediti ovu
    (Pop, 9. avgust 2022 19:35)

    # Link komentara

  139. Prodajte više Pavkova, očajan je.
    (mirko&slavko, 9. avgust 2022 19:35)

    # Link komentara

  140. Znaci neverovatno. Jel on kupio tapiju na Marakanu ili slicno. Pa toliko penala je promasio, jer moguce da se bilo ko drugi ne uzima kao opcija. Toliko prepotentno ulazi u penale, da mi je bukvalno drago zato sto non stop promasuje.
    (Markoni, 9. avgust 2022 19:31)

    # Link komentara

  141. Možda je vreme da se Zvezda zahvali i Katai-u na saradnji.
    (milan82, 9. avgust 2022 19:31)

    # Link komentara

  142. Zasto stranci igraju i domacu ligu? Nek igraju Evropu, ako mora. Kako ce inace klub imati interes da gradi svoju skolu i peltice? Prestao sam da pratim zbog ovoga.
    (ixx, 9. avgust 2022 19:30)

    # Link komentara

  143. Pravda je dostizna izmisljen penal!

    Bravo za Armejskog golmana!
    (Grobar, 9. avgust 2022 19:28)

    # Link komentara

  144. Definitivno,Kataj nije za penale,ove se već ponavlja.
    (Laik, 9. avgust 2022 19:28)

    # Link komentara

  145. Au al vas Pjutinik razbija!!
    (Grobar, 9. avgust 2022 19:24)

    # Link komentara

  146. 70% stranci!
    (Momo, 09. avgust 2022 19:13)

    Јел знаш ти роде како се изводе проценти, шта си имао из математике?
    (41х32, 9. avgust 2022 19:22)

    # Link komentara

  147. Ova garnitura dresova i nije nešto.
    (Lester Bo Mekejleb, 9. avgust 2022 19:21)

    # Link komentara

  148. Loc?
    (Bot, 9. avgust 2022 19:19)

    # Link komentara

  149. Бесмислено је трошити тако врхунског играча какав је Кангва по левој страни, а имаш Митровића и Мустафу, идеалне за ту позицију! Зато нам игру уместо Кангве организују Гобеља и Милун. Зато она тако и изгледа ових 15-20 минута.
    (veliki, 9. avgust 2022 19:17)

    # Link komentara

  150. Milun i Gobeljardo kakav tandem, bolke omladincima da se da šansa, da se rastrce pokazu dokle su stigli u napredovanju, a ne ovim rekreativcima davati dragocene minute.
    Ovo je idealno za mlađe neiskusne igrače, ali ne, Gobeljiću ko da je tata kupio Zvezdu da se zeza sa njom.
    (Aragorn, 9. avgust 2022 19:17)

    # Link komentara

  151. 70% stranci!
    (Momo, 9. avgust 2022 19:13)

    # Link komentara

  152. Ziv za dan kad necu da gledam Pavkova i Gobeljica u Zvezdin dresu.
    Da mi je taj dan da svane. Plus Pankov naravno.
    (Baki, 9. avgust 2022 19:13)

    # Link komentara

  153. Jadni mi sa Milunovicem ....Čija genijalna ideja je bila da ga vraćamo...
    (krstim se, 9. avgust 2022 19:13)

    # Link komentara

  154. Ziv za dan kad necu da gledam Pavkova i Gobeljica u Zvezdin dresu.
    Da mi je taj dan da svane. Plus Pankov naravno.
    (Baki, 9. avgust 2022 19:13)

    # Link komentara

  155. Jadni mi sa Milunovicem ....Čija genijalna ideja je bila da ga vraćamo...
    (krstim se, 9. avgust 2022 19:13)

    # Link komentara

  156. Svim srcem uz Zvezdu Crvenu…
    (Loznica, Gučevo, Ker…, 9. avgust 2022 19:10)

    # Link komentara

  157. Sta radi ovaj Milunovic, horor prvo je pogrešio u dodavanju a onda kod centaršut uvek stoji ni ne pokušava da napravi pritisak na onog koji centrira
    (Kosjan..., 9. avgust 2022 19:08)

    # Link komentara

  158. @ brazilko

    ajde molim te reci mi na čemu si? daj malo i nama ?
    (znam, 9. avgust 2022 19:07)

    # Link komentara

  159. 6:0 za pjunik
    (brazilko, 9. avgust 2022 19:04)

    # Link komentara

  160. sta pricate ljudi,kakvo odmaranje, imamo postavu za evropu i postavu za nasu ligu
    (dragoljub, 9. avgust 2022 18:58)

    # Link komentara

  161. Mogao je i Kataija da odmori,Mitrovic bi ga lagano zamenio, pogotovo sto kako godine prolaze sve mu je kondicija lošija i ako najmanje pretrci od svih igraca...
    (Zvezdas..., 9. avgust 2022 17:44)

    Ne lupetaj. Trazis od Mesija da trci? Mesi resava utakmicea, a Buskets trci. Katai je nas Mesi. Da je mogao da ga odmori , mogao je.
    (sasa, 9. avgust 2022 18:50)

    # Link komentara

  162. Umesto da izrotira igrace maksimalno, on maltene pustio najbolje igrace da igraju... on brine o nacionalnom koeficijentu umesto da brine da igraci budu spremni za Izrael....
    (Auuuh jbt, 09. avgust 2022 18:24)

    Posle kukate sto nije uigran prvi tim, pa najbolje da svima ispunjava zelje.

    Razumete ae u fudbal ko Marica u kriv...
    (nista o nicemu, 9. avgust 2022 18:47)

    # Link komentara

  163. Kad vidim Gobelju, muka mi...
    (beograd_92, 9. avgust 2022 18:37)

    # Link komentara

  164. Neće Ohija da pusti da igra ni na 5:0!
    Pakao…a najbolji napadač u ekipi.
    (Vladanko Stojaković, 9. avgust 2022 18:19

    1. pavkov treba da se proda
    2. ohi nije ni blizu najbolji igrac
    3. ubedjen sam da ce danas uci u igru
    (zigi, 9. avgust 2022 18:32)

    # Link komentara

  165. Samo pratite Milunovica kako igra i kako je spor ,kakve kiks paseve daje,pa ćete videti koga smo mi doveli
    (Dzoni.m, 9. avgust 2022 18:27)

    # Link komentara

  166. Ne puštanja Bena da igra je sraman odnos prema legendi kluba...Zaslužio je da igra mnogo pre Mustafe koji je možda talenat ali ne može da ima prednost pre Bena
    (Istina..., 9. avgust 2022 18:26)

    # Link komentara

  167. Umesto da izrotira igrace maksimalno, on maltene pustio najbolje igrace da igraju... on brine o nacionalnom koeficijentu umesto da brine da igraci budu spremni za Izrael....
    (Auuuh jbt, 9. avgust 2022 18:24)

    # Link komentara

  168. Zasto ne i Ben da igra? nije mu dao ni malo minuta ove sezone??? zašto????
    (dexim, 9. avgust 2022 18:22)

    # Link komentara

  169. Pazite da se ne obrukate!
    (Grobar, 9. avgust 2022 18:21)

    # Link komentara

  170. Neće Ohija da pusti da igra ni na 5:0!
    Pakao…a najbolji napadač u ekipi.
    (Vladanko Stojaković, 9. avgust 2022 18:19)

    # Link komentara

  171. Rekreativna utakmica. Sluzi za uigravanje, kombinovanje dodatnih zamisli i proveru nekih postavki i kombinacija.
    Bas ovo treba pred odlučujuće susrete za ulazak u Ligu Šampiona!!!
    Rezultatski rešeno, nema pritiska, ali opet dobro posluži za uigravanje, i uzimanje bodova i novca ako se pobedi.
    (Aragorn, 9. avgust 2022 18:17)

    # Link komentara

  172. Ja ne znam kako zvezda ima ovoliko stranaca Ben, Bukari, Kanga, Kangva, Azarov, Omodzijuanfo, Sanogo, Mustafa i Falko...Prakticno uz Borjana i Ivanica koji imaju dvojno drzavljanstvo niko nema veze s Srbijom..Nemam problem s tim sto igra dosta stranaca tako su Dinamo, Sahtjor i slicni postali ozbiljni igraci ali odakle nam pare?
    (odzidza, 9. avgust 2022 17:55)

    # Link komentara

  173. Ovu utakmicu posle domaćinskog punjenja može da igra i Gobelja.
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 9. avgust 2022 17:46)

    # Link komentara

  174. Zasto ne Ben i Mitrovic??? Čemu umaranje glavnih igraca bez potrebe
    (pravo pitanje, 9. avgust 2022 17:45)

    # Link komentara

  175. Mogao je i Kataija da odmori,Mitrovic bi ga lagano zamenio, pogotovo sto kako godine prolaze sve mu je kondicija lošija i ako najmanje pretrci od svih igraca...
    (Zvezdas..., 9. avgust 2022 17:44)

    # Link komentara