1. Sta je sa "brasnjavim" Nadalom ???

    Nabio se u neku kristalnu pecinu na Majorci,
    susi gace od raznih substanci i njace ko somar
    da ne moze dalje. Pa preterao je odavno da
    doziranjem. Oce to,naviklo to.
    (Guca,Loznica,Crna Bara, 6. avgust 2022 10:23)

    # Link komentara

  2. Uzece koji masters do kraja jos koji ali GS prioritet godine su tu.
    (Posmatrac, 6. avgust 2022 05:54)

    # Link komentara

  3. Vamos-tamos,gacos u buljos
    (MontiP, 6. avgust 2022 04:20)

    # Link komentara

  4. Kako odustao ? Pa i sam znaš da se sa rupturom trbušnog mišića može komotno igrati,servirati preko 200km/h i na kraju osvojiti GS ? To ti je "večiti drugi" pod kodnim imenom Nolo već objasnio kada je bez problema,uprkos takvoj "povredi" osvojio AO 2021.
    (Gerhard fon Novaković, 05. avgust 2022 14:29) Bravo majstore, u centar! A hodocasnici koji lupaju minuse na njegov komentar - istina boli, zna i da pece, ali poricite je sami sebi, iz dana u dan, uvek ispocetka!
    (Negativni, 5. avgust 2022 14:47)

    Вас двојица собу да изнајмите.
    (питам за друга, 05. avgust 2022 15:09) Rekose da ce da iznajme, cim ti zavrsis osnovnu skolu.
    (Jusa, 6. avgust 2022 01:39)

    # Link komentara

  5. Ne dozvoljavaju nevakcinisanim strancima.
    Tehnicki gledano i svim ostalim koji su vakcinisani istekao je rok od primljenih doza .
    Prosto i jasno kao dan da se uopste ne radi o vakcinama koje usput nikoga nisu ni zastitile od ponovnog zarazavanja koronom ali samo vi koji mrzite Novaka ne vidite dalje od nosa.
    (Mrznja je bolest, 05. avgust 2022 15:56) Oprosti dr, nismo te prepoznali. Hajde idi botuj na ivermektin grupi, za bolje nisi.
    (Jusa, 6. avgust 2022 01:39)

    # Link komentara

  6. Боже драги, колико негативне енергије у коментарима, колико клевета, увреда, жучи и мржње према једном људском бићу.
    Значи, ако неко не навија за Ђоковића, онда је он његов мрзитељ? Ако Надал не игра, спрема се за допинг на неком другом турниру? Корону је направио зли Запад само да би зауставио Ђоковића, те тако је жртвовао неколико стотина хиљада преминулих, само и само због Ђоковића?!
    Параноична размишљања, убоге мисли и увреде од честитих православних пранарода Срба?! И то од народа које има највеће С слово на свету у називу, ма шта то значило. Амин!
    П.С. Приберите се, ипак је реч о једном спортистима који пребацују лоптицу тамо-вамо. Није бре квантна физика у питању.
    (Вања Петровић, 6. avgust 2022 01:05)

    # Link komentara

  7. # Link komentara Perivoj i ostali mrzitelji. Jadni Perivoje, kada nešto izmisliš pokušaj da to ne bude kako proverljivo. Po atp zvaničnim pokazateljima, baziranim na stvarnoj statistici, Nole je značajno više puta, u finalima najvećih turnira, igrao protiv najboljih 5, 10 i 20 igrača nego Rafa a Federeru da ne pričamo.
    (Ganz Nov, 6. avgust 2022 00:21)

    # Link komentara

  8. @muamer kralj, ali šljake i kralj dopinga i foliranja... :))
    (Sloba, 6. avgust 2022 00:02)

    # Link komentara

  9. @Ivan Naša misija je promocija istinskih ljudskih vrednosti i potencijala.Mnoge smo izvukli iz ambisa i dobronamerno im ukazali da greše podržavajući Noloa.Podržavati nekog ko simulira povrede tražeći med.tajm aute u momentima kada gubi ili izmišlja naprsnuće trbušnog mišića je zaista ružno.S druge strane je Goat Rafa,kulturan,vaspitan,otmen,lepih manira,ne psuje,ne lomi rekete,ne šlihta se publici...Jednostavno,nije isto.
    (Perivoje, 5. avgust 2022 18:51)

    Navijaj ZA nekog a ne PROTIV nekog. Tu postoji jasna razlika prike. Vi "antinolomani" ste svi opterećeni Novakom Đokovićem do te mere da je to naprosto strašno, veruj mi, jadno je kada se čitaju vaše besmislice o njemu. Na ovom svetu NE POSTOJI idealan čovek, idealan sportist, ili bilo šta idealno, svi imamo mane i vrline, i Novak Đoković je čovek, nije neki robot koji će vama udovoljiti na taj način što će se ponašati po vašim merilima. Šta, folira povrede, a? Pa? Crno na belo, dokazi, ajmo? On folira, drugi ne? Na osnovu čega to zaključuješ? Ajde se malo smirite, dosadni ste s tom mržnjom, niste više zanimljivi, to "nolomani" i slične smejurije, nikog više s tim zadiviti nećete. Odrasti sinko.
    (Ivan, 5. avgust 2022 23:24)

    # Link komentara

  10. lebemekani: bas si lebac i to gnjio. Pre ce biti da si mrzitelj, a to ubija onog koji mrzi ali nisi toliko bistar da to shvatis. Nego pusti ti mene, prilicno sam siguran da sam u ogromnoj prednosti u odnosu na tebe i tebi slicnima jer za pocetak ne mrzim. A to ko se kiti tudjim perjem, to je posebna prica-biti pripadnik jednog naroda kao sto je nas je privilegija, ali opet: kome ja to pisem; ratniku iz babinog podruma koji ce sutra opet pojesti bajat sendvic. Get a life!
    (Ivan Ivanovic, 5. avgust 2022 23:19)

    # Link komentara

  11. To što je povređen, znači da će na US Open trčati kao ždrebe.
    (Miško, 5. avgust 2022 22:05)

    # Link komentara

  12. @Ivan Ivanovic
    Pa upravo ti to radis, kitis se tudjim perjem.
    To sto je neko sa ovih prostora ostvario neki uspeh, ne cini te boljim od drugih.
    Ali ako nemas drugih kvaliteta, onda valjda moras da prisvajas tudje uspehe.
    (lebemekani, 5. avgust 2022 21:36)

    # Link komentara

  13. Najbolji teniser na svetu Srbin
    Najbolji kosarkas na svetu Srbin
    Najveci pronalazac i naucnik na svetu Srbin. Hvala Bogu sto sam Srbin!
    Dnevna doza srbizama za mrzitelje i autosoviniste, bedne male ljude koji umesto svog zivota, vode tudje zivote i to iza tastature. Pateticni jadnici….
    (Ivan Ivanovic, 5. avgust 2022 21:24)

    # Link komentara

  14. I on sada smo GS juri, boli ga uvo za rang listu.
    (sasa the king, 5. avgust 2022 19:39)

    # Link komentara

  15. ex@ Kajzer Rodžer navija za Federera ali smo obojica saglasni,kao uostalom 99% zdravomisleće populacije, da su Goat Rafine visine nedostižne.Naša misija je da zabludele nolomane izvedemo na pravi putem na bazi,kao stena čvrstihi neoborivih argumenata.Važan preduslov da vam pomognemo je taj da počnete da sarađujete. Naša misija ima isključivo humanu pozadinu.
    (Gerhard fon Novaković, 5. avgust 2022 17:27)

    [link]
    Мислиш на ове аргументе?
    (питам за друга, 5. avgust 2022 18:13)

    Ne nego na ove argumente. [link]
    A o toj privatnoj izmisljenoj listi (tvom linku) smo toliko vec govorili da i vrapci znaju da nema veze sa mozgom, samo se nolomani hvataju i dalje za nju.
    (Pedja, 5. avgust 2022 19:04)

    Претпостављам да си хтео да нас забавиш овим рекордима, од којих је већина везана за шљаку. Та "приватна, измишљена" листа је најкомплетнији скуп статистичких података на планети, бодованих свима подједнако, а кад Рафет комплетира мастерсе бар једном, освоји бар један завршни и бар још годину проведе на првом месту, јави Новаку па да му пошаље аутограм.
    (питам за друга, 5. avgust 2022 19:31)

    # Link komentara

  16. Prosto ne mogu da verujem da se ovakve izopačene gluposti i bljuvotine pišu u komentarima
    (Radoš KG, 5. avgust 2022 19:26)

    # Link komentara

  17. samo se ti nama oporavi do uso
    (Vamos opet, 5. avgust 2022 19:16)

    # Link komentara

  18. Moje mišljenje je da mnogo ljubitelja tenisa malo gubi suštinu.Ja razumem da neko voli, simpatiše ovog ili onog tenisera.Za GOAT trku su najvazniji sportski rezultati.Trenutno je Nadal bolji od Novaka SAMO u GS titulama i to samo za JEDNU titulu.Federera ne stavljam u trku jer je u neki parametrima bolji od Nadala ali u svakoj je lošiji od Novaka.
    (robby, 5. avgust 2022 19:15)

    # Link komentara

  19. ex@ Kajzer Rodžer navija za Federera ali smo obojica saglasni,kao uostalom 99% zdravomisleće populacije, da su Goat Rafine visine nedostižne.Naša misija je da zabludele nolomane izvedemo na pravi putem na bazi,kao stena čvrstihi neoborivih argumenata.Važan preduslov da vam pomognemo je taj da počnete da sarađujete. Naša misija ima isključivo humanu pozadinu.
    (Gerhard fon Novaković, 5. avgust 2022 17:27)

    [link]
    Мислиш на ове аргументе?
    (питам за друга, 5. avgust 2022 18:13)

    Ne nego na ove argumente. [link]
    A o toj privatnoj izmisljenoj listi (tvom linku) smo toliko vec govorili da i vrapci znaju da nema veze sa mozgom, samo se nolomani hvataju i dalje za nju.
    (Pedja, 5. avgust 2022 19:04)

    # Link komentara

  20. Očekuje nas prelep USO.Biće oni koji tebaju da budu,tu će biti Goat Rafa, najbolji u istoriji i idol stotina miliona pravih ljubitelja sporta,bez smarača i foliranta koji ne igra sa TOP 10 igračima a osvaja GS.Uostalom,Nolou se ne isplati da dolazi jer se poslednji put isplakao k'o kiša nakon Medove brutalne demontaže za pamćenje.
    (Perivoje, 5. avgust 2022 16:12)

    Ovaj komentar je najbolji dokaz jednog luzera današnjice. Jednostavno "Perivoje" nema svoj normalni život, gubi na svim poljima, te mu ostaje net da tu iskaže svoj poraz kroz ove imbecilne komentare.
    (Ivan, 5. avgust 2022 18:21)

    Ne Ivane, pogresio si adresu na kojoj pises. Perivoje je napisao odlican komentar, a ovaj tvoj komentar si trebao da dostavis onom koji se potpisuje kao Bob (i koristi jos mnostvo laznih imena). Upravo je Bob takav lik kakav je opis tvog komentara, tj. tipicna nolomancina.
    (Bob Nolova pudlica, 5. avgust 2022 18:55)

    # Link komentara

  21. [link]
    Мислиш на ове аргументе?
    (питам за друга, 05. avgust 2022 18:13)

    Misliš na ove argumente:

    1. Federer 1023
    2. Nadal 1001
    3. Nolo 996

    ?
    (no6o, 5. avgust 2022 18:53)

    # Link komentara

  22. @Ivan Naša misija je promocija istinskih ljudskih vrednosti i potencijala.Mnoge smo izvukli iz ambisa i dobronamerno im ukazali da greše podržavajući Noloa.Podržavati nekog ko simulira povrede tražeći med.tajm aute u momentima kada gubi ili izmišlja naprsnuće trbušnog mišića je zaista ružno.S druge strane je Goat Rafa,kulturan,vaspitan,otmen,lepih manira,ne psuje,ne lomi rekete,ne šlihta se publici...Jednostavno,nije isto.
    (Perivoje, 5. avgust 2022 18:51)

    # Link komentara

  23. @ Рафа фан клуб Сербиа. Јел тај клуб у истим просторијама као и Роџер фан клуб Сербиа.Па ваша младост је тотално несрећна.Шта им уради Новаче.Очекујем да у истом простору буде основан фан клуб бар за још 150 тенисера са АТП листе.Урнебесни сте губитници.Ма Монти Пајтон вам није раван.
    (Ахахахахаха, 5. avgust 2022 18:41)

    # Link komentara

  24. Ne mere više ni Rafa.
    Prelazak samo na slemove.....
    (Idi begaj, 5. avgust 2022 18:38)

    # Link komentara

  25. Ma nisi se još ocistio od dopinga,pusti te price za malu decu
    (Danilo, 5. avgust 2022 18:37)

    # Link komentara

  26. Vamos
    (ana i vucko, 5. avgust 2022 18:31)

    # Link komentara

  27. Eh bre srbi, ne valja nam kad Nadal igra, ne valja kad odustane, ne valja kad preda meč, ne valja kad ne preda.
    (ccc, 5. avgust 2022 18:21)

    # Link komentara

  28. Očekuje nas prelep USO.Biće oni koji tebaju da budu,tu će biti Goat Rafa, najbolji u istoriji i idol stotina miliona pravih ljubitelja sporta,bez smarača i foliranta koji ne igra sa TOP 10 igračima a osvaja GS.Uostalom,Nolou se ne isplati da dolazi jer se poslednji put isplakao k'o kiša nakon Medove brutalne demontaže za pamćenje.
    (Perivoje, 5. avgust 2022 16:12)

    Ovaj komentar je najbolji dokaz jednog luzera današnjice. Jednostavno "Perivoje" nema svoj normalni život, gubi na svim poljima, te mu ostaje net da tu iskaže svoj poraz kroz ove imbecilne komentare.
    (Ivan, 5. avgust 2022 18:21)

    # Link komentara

  29. ex@ Kajzer Rodžer navija za Federera ali smo obojica saglasni,kao uostalom 99% zdravomisleće populacije, da su Goat Rafine visine nedostižne.Naša misija je da zabludele nolomane izvedemo na pravi putem na bazi,kao stena čvrstihi neoborivih argumenata.Važan preduslov da vam pomognemo je taj da počnete da sarađujete. Naša misija ima isključivo humanu pozadinu.
    (Gerhard fon Novaković, 5. avgust 2022 17:27)

    [link]
    Мислиш на ове аргументе?
    (питам за друга, 5. avgust 2022 18:13)

    # Link komentara

  30. ex@ Kajzer Rodžer navija za Federera ali smo obojica saglasni,kao uostalom 99% zdravomisleće populacije, da su Goat Rafine visine nedostižne.Naša misija je da zabludele nolomane izvedemo na pravi putem na bazi,kao stena čvrstihi neoborivih argumenata.Važan preduslov da vam pomognemo je taj da počnete da sarađujete. Naša misija ima isključivo humanu pozadinu.
    (Gerhard fon Novaković, 5. avgust 2022 17:27)

    Ko si bre ti da mene izvodiš na pravi put? Hoćeš ti da mi kažeš za koga treba da navijam? Navijačka pristrasnost je nešto normalno, i vi ste pristrasni, vama je cilj da hejtujete Noleta i pristrasni ste u tome, nama je cilj da gotivimo Noleta i to je to, šta sad, kao vi ste sve u pravu a mi smo zabludele ovčice koje ćete vi izvesti na pravi put. Haha, zaludni dečko, nađi neku zabavu, okani se luda posla ovde.
    (Ivan, 5. avgust 2022 18:11)

    # Link komentara

  31. Odlične vesti!
    (Šveps, 5. avgust 2022 18:04)

    # Link komentara

  32. "da su Goat Rafine visine nedostižne"

    Samo par cifara je dovoljno da demantuje ovu logoreju.

    Djokovic-Nadala h2h, 30-29 u finalima 15-13.
    Djokovic-Federer h2h, 27-23, u finalima 11-6.
    Toliko o "visinama"

    A sad nastavi(te) sa svojom "misijom".
    (ex, 5. avgust 2022 18:02)

    # Link komentara

  33. Rafa mi te volimo! Vamos Rafa!
    (Rafa fan club Serbia, 5. avgust 2022 17:56)

    # Link komentara

  34. Rafomany

    Vas Raffoooo, prd, prd,ziva sprdacina.
    Kao da ima poslednji stadijum demencije.
    Ne zna ni kad igra ni kad ne igra. Strasno.
    To su verovatno posledice silnog "zaprasivanja"
    u toku cele njegove karijere.
    (Guca,Loznica,Crna Bara, 5. avgust 2022 17:47)

    # Link komentara

  35. Odustace on i od borbe za Goata samo polako....
    Neka se trenutno slade Novakomrzsci ali sve ce se to okrenuti za dve godine!
    (darko, 5. avgust 2022 17:33)

    # Link komentara

  36. ex@ Kajzer Rodžer navija za Federera ali smo obojica saglasni,kao uostalom 99% zdravomisleće populacije, da su Goat Rafine visine nedostižne.Naša misija je da zabludele nolomane izvedemo na pravi putem na bazi,kao stena čvrstihi neoborivih argumenata.Važan preduslov da vam pomognemo je taj da počnete da sarađujete. Naša misija ima isključivo humanu pozadinu.
    (Gerhard fon Novaković, 5. avgust 2022 17:27)

    # Link komentara

  37. Kako odustao ? Pa i sam znaš da se sa rupturom trbušnog mišića može komotno igrati,servirati preko 200km/h i na kraju osvojiti GS ? To ti je "večiti drugi" pod kodnim imenom Nolo već objasnio kada je bez problema,uprkos takvoj "povredi" osvojio AO 2021.
    (Gerhard fon Novaković, 05. avgust 2022 14:29) Bravo majstore, u centar! A hodocasnici koji lupaju minuse na njegov komentar - istina boli, zna i da pece, ali poricite je sami sebi, iz dana u dan, uvek ispocetka!
    (Negativni, 5. avgust 2022 14:47)

    Вас двојица собу да изнајмите.
    (питам за друга, 5. avgust 2022 15:09)

    To je jedan isti lik. Nema taj love ni peglu da iznajmi a kamoli sobu.
    (Kiza, 5. avgust 2022 17:21)

    # Link komentara

  38. Znaci, ni uz kompletnu blokadu Djokovica kojom su mu oduzeli 10,000 bodova Nadal nece da zavrsi prvi na kraju godine i nece ni da osvoji zavrsni masters koji nikada nije ni osvojio!?
    (hahhhahaaa, 5. avgust 2022 15:25)

    Pa mozda nece, ali znamo sigurno ko nece nikad vidjeti zlato na OLIMPIJADI, a reci mi ovo, jel moguce da ti je nolo onako pobjegao i ostavio curu u mix dublu prije meca na PLIMPIJADI JEL MOGUCE DA JE TO SPORTISTA I DA VI NJEGA NAZIVATE LJUDINOM NEKOM HAHAHAHAHAHAHAH splaciana
    (el diablo, 5. avgust 2022 17:15)

    # Link komentara

  39. Znaci, ni uz kompletnu blokadu Djokovica kojom su mu oduzeli 10,000 bodova Nadal nece da zavrsi prvi na kraju godine i nece ni da osvoji zavrsni masters koji nikada nije ni osvojio!?
    (hahhhahaaa, 05. avgust 2022 15:25)

    Ma kakvih 10000, milion su mu oduzeli.

    P.S. Za sve je sam kriv.
    (B.B., 5. avgust 2022 17:06)

    # Link komentara

  40. "Gerhard fon Novaković"

    Reinkarnacija king rogera?
    (ex, 5. avgust 2022 16:59)

    # Link komentara

  41. I on i Nole su u fazi karijere kada su samo slemovi bitni, tako da je ovo potpuno razumljivo. Neka se fino oporavi.
    (Robert, 5. avgust 2022 16:59)

    # Link komentara

  42. @U cemu je problem? Ne dozvjavaju i svim drugima koji nisu vakcinisani. Prosto i jasno kao dan, osim vama nolomanima.
    (Ask, 05. avgust 2022 15:08)

    a Tenis Sandgren?
    (matori, 5. avgust 2022 16:58)

    # Link komentara

  43. Očekuje nas prelep USO.Biće oni koji tebaju da budu,tu će biti Goat Rafa, najbolji u istoriji i idol stotina miliona pravih ljubitelja sporta,bez smarača i foliranta koji ne igra sa TOP 10 igračima a osvaja GS.Uostalom,Nolou se ne isplati da dolazi jer se poslednji put isplakao k'o kiša nakon Medove brutalne demontaže za pamćenje.
    (Perivoje, 5. avgust 2022 16:12)

    Bravo kolega na pravim recima. To je top komentar. Cekamo Rafu da izadje na teren i bodrimo Rafu za ispisivanje novih stranica teniske i sporske istorije. Jedan, jedini i najveci - Rafa Nadal!
    (Pravdoljub, 5. avgust 2022 16:54)

    # Link komentara

  44. Očekuje nas prelep USO.Biće oni koji tebaju da budu,tu će biti Goat Rafa, najbolji u istoriji i idol stotina miliona pravih ljubitelja sporta,bez smarača i foliranta koji ne igra sa TOP 10 igračima a osvaja GS.Uostalom,Nolou se ne isplati da dolazi jer se poslednji put isplakao k'o kiša nakon Medove brutalne demontaže za pamćenje.
    (Perivoje, 5. avgust 2022 16:12) # Link komentara

    Bice vam stvarno lepo kad nebude ovoga da vam pokvari zabavu, veliki Rafa nece predati pred duel a turnir osvojiti konacno neko novo lice
    (Pisi propalo, 5. avgust 2022 16:53)

    # Link komentara

  45. Šta je sve ovaj čovek osvojio u karijeri pa to nije normalno
    (Gaga, 5. avgust 2022 16:33)

    # Link komentara

  46. Ja mislim da mamura, pa da se krv malo precisti. Ko zna sta je mjesao ovih dana.
    (Slobodan, 5. avgust 2022 16:31)

    # Link komentara

  47. Gospon Folir?!?!
    (R.I.P. Eurosong, 5. avgust 2022 16:28)

    # Link komentara

  48. Beograd je svoje rekao u januaru ove godine kada se na skupu za podršku Noloa iskupilo svega par stotina nolina.Ej,u dvomilionskom gradu nema podršku ! Srbija,CG,Bosna ,Makedonija,Hrvatska,Slovenija...su izabrali RAFU GOATA ! Vamos Goate,čekamo 23 !
    (Gerhard fon Novaković, 5. avgust 2022 16:24)

    # Link komentara

  49. Kako ovaj lik moze da bude GOAT kada je podrzao Australisku Vladu kada su uhapsili Djokovica. To GOAT, covjek koji je oberucke prihvatio da igra AO bez apsolutnog vladara tog turnira. Tako se ne postaje GOAT. GOAT se postaje kad GS osvajas protiv najvecih rivala pobjedjivajuci ih na njihovom omiljenim terenima.
    (stef, 5. avgust 2022 16:21)

    # Link komentara

  50. Banal odustao,nema izbora,mora da skokne do mlina
    da samelje nesto kompanjonima Columbijcima i da se
    malo pocaste,daleko je US Open.
    (Guca,Loznica,Crna Bara, 5. avgust 2022 16:21)

    # Link komentara

  51. No Nole, no izazovos!
    (Televisa presenta, 5. avgust 2022 16:20)

    # Link komentara

  52. samo se ti nama oporavi do uso
    (vamos, 05. avgust 2022 15:44)

    Vazi batice.
    Sve za tebe i tebi slicnima...
    (Rafael Nadal, 5. avgust 2022 16:19)

    # Link komentara

  53. Ovaj lik ce ostati upamcen po tom sto je GS rekord oborio na prevaru, na tu istu prevaru ce vjerovatno 6 put godinu zavrsiti na prvom mjestu. Mislim Nadal je veliki sampion i sve to, al bez obilate pomoci politicara, vec na kraju ove sezone bi imao 3, 4 GS manje od Djokovica, 200+ nedelja manje, 4+ mastersa manje, Djokovic bi vjerovatno 8 put godinu zavrsio na prvom mjestu. Sve u svemu Nadala ce uvjek pratiti ona "sta bi bilo da Djokovicu nisu zabranili da igra". Lendl je to sve fino objasnio.
    (Filip, 5. avgust 2022 16:17)

    # Link komentara

  54. Očekuje nas prelep USO.Biće oni koji tebaju da budu,tu će biti Goat Rafa, najbolji u istoriji i idol stotina miliona pravih ljubitelja sporta,bez smarača i foliranta koji ne igra sa TOP 10 igračima a osvaja GS.Uostalom,Nolou se ne isplati da dolazi jer se poslednji put isplakao k'o kiša nakon Medove brutalne demontaže za pamćenje.
    (Perivoje, 5. avgust 2022 16:12)

    # Link komentara

  55. Za par nedelja će da leti na terenu kao da mu je opet 20 godina. Kakav folirant, ovo se stvarno retko viđa
    (Iku, 5. avgust 2022 16:08)

    # Link komentara

  56. On se trenutno provodi po žurkama i uživa na moru,shvatio je i on konačno da je život prolazan,ovo nema veze sa povredom
    (điu,liu i sadriu, 5. avgust 2022 16:05)

    # Link komentara

  57. Poslali mu i paket loptica i rezervisali hot sobu,a on tako.
    (Milica Ilic, 5. avgust 2022 16:00)

    # Link komentara

  58. Opet folira, kako bi bio "zdrav" za US Open.
    (Gledalac, 5. avgust 2022 15:56)

    # Link komentara

  59. Znaci, ni uz kompletnu blokadu Djokovica kojom su mu oduzeli 10,000 bodova Nadal nece da zavrsi prvi na kraju godine i nece ni da osvoji zavrsni masters koji nikada nije ni osvojio!?
    (hahhhahaaa, 05. avgust 2022 15:25)


    Pa na ATP Race listi Nadal je prvi sa preko 1000 poena vise od drugoplasiranog Alkarasa.
    I dalje ima najveće šanse da godinu završi kao prvi.
    (tutu tutu, 5. avgust 2022 15:56)

    # Link komentara

  60. U cemu je problem? Ne dozvjavaju i svim drugima koji nisu vakcinisani. Prosto i jasno kao dan, osim vama nolomanima.
    (Ask, 5. avgust 2022 15:08)

    Ne dozvoljavaju nevakcinisanim strancima.
    Tehnicki gledano i svim ostalim koji su vakcinisani istekao je rok od primljenih doza .
    Prosto i jasno kao dan da se uopste ne radi o vakcinama koje usput nikoga nisu ni zastitile od ponovnog zarazavanja koronom ali samo vi koji mrzite Novaka ne vidite dalje od nosa.
    (Mrznja je bolest, 5. avgust 2022 15:56)

    # Link komentara

  61. Sve u savremenom sportu je danas dobar plan, dosluh, šaputanje i savetovanje od strane sponzora. Tako je i sa najvećim glumcem u istoriji ovog sporta, osluškuje šta mu donosi benefit a šta može da ga košta bodova i miliona, i njegovih i njegovih agenata. Da se razumemo, sličan posao radi i Novak ali protiv njega je ceo zapadni svet jer je Srbin koji se drznuo da kaže koju protiv vakcine i ostalih njihovih (čitaj-zapadnih) standarda, plus ovi naši nazovi Srbi što više vole američko govno nego domaću proju...
    E tu leži razlika u plusevima i minusima, iako Novak uz sve svoje greške ipak beleži mnogo više + nego - komentara...
    (zagonetka ostaje, 5. avgust 2022 15:48)

    # Link komentara

  62. Kada ne igra Rafa sve je potpuno drugacije. Tako ce i ovaj turnir u Kanadi izgubiti na kvalitetu za Rafino odsustvo. Jedan od najvecih sportista ikada - nas heroj Rafa Nadal! Pozdrav iz sparnog Beograda.
    (Jasna, 5. avgust 2022 15:48)

    # Link komentara

  63. samo se ti nama oporavi do uso
    (vamos, 5. avgust 2022 15:44)

    # Link komentara

  64. Dopingo se čuva za Ny
    (Deli, 5. avgust 2022 15:42)

    # Link komentara

  65. Kako se beše zove teniser koji je takodje sa rupturom trbušnog mišića servirao preko 200 na sat i osvojio AO 2021?
    (Sofronije, 05. avgust 2022 15:24

    Jedan jedini G.O.A.T. Novak Đoković.
    E zato je Nole najbolji ikada.
    (stevo, 5. avgust 2022 15:40)

    # Link komentara

  66. Opet će bez pripremnog turnira, kao u Australiji, da izdominira u 5 setova. Jedini igrač na svetu koji je u najboljoj formi nakon povrede i nekoliko meseci bez mečeva. U čemu li je tajna? Pogotovo je taj uspeh neverovatan pošto prethodnih 10+ godina uglavnom nije mogao ni do polufinala da dođe kada je bio mlađi. Stvarno čudo neviđeno!
    (Globtroter, 5. avgust 2022 15:38)

    # Link komentara

  67. Ako krenu slike sa štakama, u invalidskim kolicima, na nosilima - folira.
    Jer tako je bilo i prošli put...
    (John, 5. avgust 2022 15:37)

    # Link komentara

  68. proracunat do poslednjeg poena. folirant ovog kalibra nije dugo vidjen. on preda ne zato sto ga kao nesto boli itd, nego da se ne umara dalje jer zna da nije u stanju da osvoji niti da pobedi djokovica.
    i na montrealu ne bi da se umara jer mu nista ne znaci jer najduze na prvom mestu ikada je djokovic i ne moze ga skinuti odatle, ali zato proracunato juri grend slemove -MEDJUTIM dzaba mu sve, novak ce ga stici i prestici
    (Zappex, 5. avgust 2022 15:36)

    # Link komentara

  69. Ali zar on nije lažov i folirant?
    (Srba, 5. avgust 2022 15:36)

    # Link komentara

  70. U cemu je problem? Ne dozvjavaju i svim drugima koji nisu vakcinisani. Prosto i jasno kao dan, osim vama nolomanima.
    (Ask, 05. avgust 2022 15:08)

    Mi smo Srbi sa najvećim S što postoji. A, vi koji učite ekavicu da bi ovde pisali komentare.. Pa ima vremena za, vas, rodiće se i kod vas neki novi Nolo da bude bar treći četvrti na svetu bar jednu nedelju, imaćete i vi čime da se ponosite.
    (VP, 5. avgust 2022 15:33)

    # Link komentara

  71. Sve najbolje zelim Nadalu. Najveci ikada koji je drzao teniski reket, sa divnom i neiskompleksiranom zenom, porodicom i strucnim timom.
    (Rade Nadalovac, 5. avgust 2022 15:15) #

    Rece covek,koji mrzi uistinu najboljeg na svetu.
    (Red, 5. avgust 2022 15:32)

    # Link komentara

  72. Znaci, ni uz kompletnu blokadu Djokovica kojom su mu oduzeli 10,000 bodova Nadal nece da zavrsi prvi na kraju godine i nece ni da osvoji zavrsni masters koji nikada nije ni osvojio!?
    (hahhhahaaa, 5. avgust 2022 15:25)

    # Link komentara

  73. Kako se beše zove teniser koji je takodje sa rupturom trbušnog mišića servirao preko 200 na sat i osvojio AO 2021?
    (Sofronije, 5. avgust 2022 15:24)

    # Link komentara

  74. Sta je bilo bre
    (Milos, 5. avgust 2022 15:20)

    # Link komentara

  75. Mali predah špricem pre intenzivno US open špricanje.
    (Nadal-pharm, 5. avgust 2022 15:19)

    # Link komentara

  76. Sve najbolje zelim Nadalu. Najveci ikada koji je drzao teniski reket, sa divnom i neiskompleksiranom zenom, porodicom i strucnim timom.
    (Rade Nadalovac, 5. avgust 2022 15:15)

    # Link komentara

  77. Kako odustao ? Pa i sam znaš da se sa rupturom trbušnog mišića može komotno igrati,servirati preko 200km/h i na kraju osvojiti GS ? To ti je "večiti drugi" pod kodnim imenom Nolo već objasnio kada je bez problema,uprkos takvoj "povredi" osvojio AO 2021.
    (Gerhard fon Novaković, 5. avgust 2022 14:29)


    Јеси читаву ноћ припремао ово,је ли ти сине и мама мало помогла?
    (Стева Сигнал, 5. avgust 2022 15:15)

    # Link komentara

  78. Fritz ga je poslao u penziju
    (Milos, 5. avgust 2022 15:13)

    # Link komentara

  79. Kako odustao ? Pa i sam znaš da se sa rupturom trbušnog mišića može komotno igrati,servirati preko 200km/h i na kraju osvojiti GS ? To ti je "večiti drugi" pod kodnim imenom Nolo već objasnio kada je bez problema,uprkos takvoj "povredi" osvojio AO 2021.
    (Gerhard fon Novaković, 05. avgust 2022 14:29) Bravo majstore, u centar! A hodocasnici koji lupaju minuse na njegov komentar - istina boli, zna i da pece, ali poricite je sami sebi, iz dana u dan, uvek ispocetka!
    (Negativni, 5. avgust 2022 14:47)


    Mislite na ovog koji osvoji GS pa se sutra slika na stakama?? Ne moze da hoda pa malo stake?
    (123, 5. avgust 2022 15:12)

    # Link komentara

  80. Brz oporavak Rafi GOAT-u i da ga vidimo sto pre na terenu. Vamos Rafa!
    (Bob Nolova pudlica, 5. avgust 2022 15:11)

    # Link komentara

  81. Kako odustao ? Pa i sam znaš da se sa rupturom trbušnog mišića može komotno igrati,servirati preko 200km/h i na kraju osvojiti GS ? To ti je "večiti drugi" pod kodnim imenom Nolo već objasnio kada je bez problema,uprkos takvoj "povredi" osvojio AO 2021.
    (Gerhard fon Novaković, 05. avgust 2022 14:29) Bravo majstore, u centar! A hodocasnici koji lupaju minuse na njegov komentar - istina boli, zna i da pece, ali poricite je sami sebi, iz dana u dan, uvek ispocetka!
    (Negativni, 5. avgust 2022 14:47)

    Вас двојица собу да изнајмите.
    (питам за друга, 5. avgust 2022 15:09)

    # Link komentara

  82. Zamislite ovu situaciju....Federer u penziji,Nadal odustao od turnira....A Djokovic koji je prav zdrav,ne dozvoljavaju da igra na turniru.
    (Asteriks, 05. avgust 2022 14:52)


    U cemu je problem? Ne dozvjavaju i svim drugima koji nisu vakcinisani. Prosto i jasno kao dan, osim vama nolomanima.
    (Ask, 5. avgust 2022 15:08)

    # Link komentara

  83. Idemo majstore na GS titulu.
    (A.Mehovic Np, 5. avgust 2022 15:05)

    # Link komentara

  84. Da li onaj tip iz Reket Magazina sada postavlja pitanje sto se Rafa prijavljuje, kada se cesto povlaci zbog povreda? Naravno da nije, imaju oni metu za pikado, sto rece McEnroe. Inace ovi sa Canada Opena su reklamirali turnir sa Nadalovom slikom, a on ih isp ualio, ccccc.
    (Eggy, 5. avgust 2022 14:58)

    # Link komentara

  85. Zamislite ovu situaciju....Federer u penziji,Nadal odustao od turnira....A Djokovic koji je prav zdrav,ne dozvoljavaju da igra na turniru.
    (Asteriks, 5. avgust 2022 14:52)

    # Link komentara

  86. Alkaraz je Br. 1 na kraju sezone!
    (Jaaa, 5. avgust 2022 14:50)

    # Link komentara

  87. Nije stigao doping na vreme pa odustao! Prevara teniska!
    (zed, 5. avgust 2022 14:48)

    # Link komentara

  88. Kako odustao ? Pa i sam znaš da se sa rupturom trbušnog mišića može komotno igrati,servirati preko 200km/h i na kraju osvojiti GS ? To ti je "večiti drugi" pod kodnim imenom Nolo već objasnio kada je bez problema,uprkos takvoj "povredi" osvojio AO 2021.
    (Gerhard fon Novaković, 05. avgust 2022 14:29) Bravo majstore, u centar! A hodocasnici koji lupaju minuse na njegov komentar - istina boli, zna i da pece, ali poricite je sami sebi, iz dana u dan, uvek ispocetka!
    (Negativni, 5. avgust 2022 14:47)

    # Link komentara

  89. Kako odustao ? Pa i sam znaš da se sa rupturom trbušnog mišića može komotno igrati,servirati preko 200km/h i na kraju osvojiti GS ? To ti je "večiti drugi" pod kodnim imenom Nolo već objasnio kada je bez problema,uprkos takvoj "povredi" osvojio AO 2021.
    (Gerhard fon Novaković, 05. avgust 2022 14:29)

    Jel ti bas toliko krivo sto niko nije mogao da ga zaustavi pa su morali politicki da reaguju?
    (Sou Biznis, 5. avgust 2022 14:46)

    # Link komentara

  90. Kako odustao ? Pa i sam znaš da se sa rupturom trbušnog mišića može komotno igrati,servirati preko 200km/h i na kraju osvojiti GS ? To ti je "večiti drugi" pod kodnim imenom Nolo već objasnio kada je bez problema,uprkos takvoj "povredi" osvojio AO 2021.
    (Gerhard fon Novaković, 05. avgust 2022 14:29)

    Bukvalno si opisao mec Fritz vs Nadal ...
    (Chillz, 5. avgust 2022 14:45)

    # Link komentara

  91. @(Gerhard fon Novaković, 5. avgust 2022 14:29)

    Umisliš da si duhovit a zajedljivost te jede iznutra...
    (čini mi se rođače da je standard pokvario ljude, 5. avgust 2022 14:45)

    # Link komentara

  92. Kakva steta! Koga cu sad da gledam? One amatere koji kvalitetom tenisa i cestim padovima u igri podsecaju na zenski tenis. Zelimo mu brz oporavak.
    (Mohikanac_'91., 5. avgust 2022 14:43)

    # Link komentara

  93. Ma biće on dobar kad bude trebalo (OS open). Na zapadu nista novo
    (me myself and i, 5. avgust 2022 14:41)

    # Link komentara

  94. Steta... Nadao sam se da ce GOAT da doceka US Open kao prvi na svetu da bi bio prvi nosilac. Voleo bih da gledam njega i Medvedeva u finalu, na AO su bili sjajni.
    (anon, 5. avgust 2022 14:41)

    # Link komentara

  95. Posle svega - gadiš mi se!
    (Brzi, 5. avgust 2022 14:41)

    # Link komentara

  96. Kako odustao ? Pa i sam znaš da se sa rupturom trbušnog mišića može komotno igrati,servirati preko 200km/h i na kraju osvojiti GS ? To ti je "večiti drugi" pod kodnim imenom Nolo već objasnio kada je bez problema,uprkos takvoj "povredi" osvojio AO 2021.
    (Gerhard fon Novaković, 5. avgust 2022 14:29)

    # Link komentara

  97. Nema Đokovića, nema Nadala, nema Federera odavno. Propo im turnir.
    (srle, 5. avgust 2022 14:29)

    # Link komentara