Šok – Srbija izgubila od Belgije

Košarkaši Srbije poraženi su od Belgije rezultatom 74:73 u šestom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

SN Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. sta sa tim pokusevskim,pa taj je gori od ovih sto igraju u reprezentaciji trenutno,takvih imamo na tone
    (nesa80, 4. jul 2022 23:31)

    Pa dobro moze i Nikola Jovic umesto Polusevskog. Bolje nego ovi iz evrolige, NBA je ipak puno bolja klasa i skroz drugaciji mentalitet i u NBA igraju samo atletski igraci.
    (Daki, 5. jul 2022 17:10)

    # Link komentara

  2. "Zato smo danas prinuđeni da se ližemo sa rusima, a to će nas tek da košta kad se rat u Ukrajni završi.. Živi bili pa videli.. Postaćemo još nevidljivi u svetu.. Prava stelt država.. Kad probamo da sedimo na dve stolice. "

    Ruku pod ruku sa Kaliniqijem, culaf na glavu pa pravac Kosovo.
    (Fan klub Lava Kesica i Zorana Pajkica, 5. jul 2022 14:16)

    # Link komentara

  3. Dva najbolja srpska trenera ne da nikada nisu bili selektori, već nisu ni pominjani kao kandidati.
    Jedan je u fudbalu bio prvak sa 6 klubova u 6 različitih zemalja, a o ovom drugo poznavaoci košarke skoro sve znaju. Vladica Popović i Vlade Đurović.
    (maSi, 04. jul 2022 23:25)


    Vlade Đurović je trener koji je dobar u teoriji, ali u praksi...
    Kako tako dobar trener nikad nije trenirao ni neki dobar, jak klub, a da ne govorimo o onim vrhunskim? Najveći klub koji je vodio je Limož. Retko gde se zadržao duže od godinu dana.
    (klop, 4. jul 2022 23:53)


    Klanovi ti svugde vladaju pa i u sportu. Ako tebi to nije jasno, onda ti u životu nisi imao ni jedan jedini polu-trening, a kamoli da si i primirisao vrhu u bilo kom sportu. Seti se samo koja su sve velika košarkaška igračka imena morala "izokola" da naprave i karijeru i ime, na primer preko druge lige Grčke ili treće lige Austrije. Da ne pišem i ne navodim "čuvena trenerska imena" kojima je Bora Stanković bio prelomni momenat u mnogim utakmicama reprezentacije.
    (maSi, 5. jul 2022 13:54)

    # Link komentara

  4. Ne znam zasto se posle svakog bolnog poraza (u koje ovaj od sinoc definitivno spada) uvek potezu pitanja oko klubova, i na vecito prepucavanje na liniji Zvezda-Partizan?
    U pitanju je reprezentacija, i ko god da je vodi uzece u tom trenutku najbolje igrace koje mogu (i zele) da igraju.
    Pricati o nama kao kosarkaskoj sili vise nema smisla. Opametite se ljudi!
    Kao sto Hrvatska stampa pre par dana rece, da su na nivou Luksemburga, tako smo i mi na nivou Belgije. Nemamo kvalitet medju igracima koji su mogli i hteli da igraju. Reprezentacija kod nasih igraca nema veliki znacaj (kao sto to ima recimo Spanija), i sve se svodi na zarade i ugovore u velikim klubovima i NBA.
    Reprezentacija nije vise nikakva insitucija. Steta je, ali je to realnost.
    To sto mi jos uvek mislimo da smo jos uvek neko i nesto, to je druga prica. To je kao kada bi Madjari povukli pricu da su fudbalska velesila jer su 50-ih imali Puskasa. Sada je 2022 godina !!!
    (Optimista pripravnik, 5. jul 2022 13:06)

    # Link komentara

  5. "Zato smo danas prinuđeni da se ližemo sa rusima, a to će nas tek da košta kad se rat u Ukrajni završi.. Živi bili pa videli.. Postaćemo još nevidljivi u svetu.. Prava stelt država.. Kad probamo da sedimo na dve stolice. "

    Ne znam da li si suvise mlad pa ne razumes nista, ali tu sam evo ja da ti objasnim. Nasi su pokusavali da se dodvore Zapadju posle pada Milosevica ne sve moguce nacine. Docekao ih je ignorantski stav i dupli standardi. Sta god da mi uradimo, tretirace nas kao male Ruse. Kad bi sutra narod ovde bio listom za ulazak u NATO, tvrdim da nas ne bi ni tada primili jer im odgovara da postoje tzv. losi momci na Balkanu a iz nekog razloga nama su dodelili tu ulogu. Nista se tu mi ne pitamo. Problem je sto mi takvi kakvi smo, ne gledamo opsti interes nego gleda svako sebe, da se obogati, dokopa kuca, stanova i dzipova. Tako je u svemu pa i u kosarci. Sistem igre nam je prevazidjen, imamo spore igrace koji ne umeju da pogode kos i potrebne su temeljne promene. Kako to niko od kosarkaskih strucnjaka ne primecuje a ja kao laik i povremeni gledalac primecujem? Nema reakcije iz Saveza, ide se linijom manjeg otpora dok nasa kosarka odlazi u propast.
    (sale, 5. jul 2022 12:41)

    # Link komentara

  6. vojevremeno svi timovi juge i oni najbolji dali su max 2-3 igraca,iako su neki bili i prvaci evrope godinama. I sad kad bi se uzimali igraci iz cele juge Srbija bi dala max 3-4,ali max. Slovenci,Hrvati po 2-3 i to je,Bih,CG mozda po jednog tipa Vucevica npr.
    (Kukulele, 5. jul 2022 09:20)

    Drazen, Aca trica, Andro Knego, Cutura, Mihovil Nakic, Arapovic

    Kukoc, Radja, Savic, Perasovic, Sretenovic


    to je mnogo vise od 2-3 max

    o Partizanu da ne pricamo - cela reprezentacija je bila iz Partizana.

    A tako i treba, ekipa koja igra zajedno i osvaja trofeje treba da bude i osnova reprezentacije.
    (koki, 5. jul 2022 11:18)

    Ti to ozbiljno..
    Ljubljana 1970 svetski prvaci,iz sedam kluba igraci.
    Manila 1978 svetski prvaci.
    Delibasic,Kicanovic,Moka,Praja,Radovanovic,Cosic,Krstulovic,Jerkov,Zizic,Krstulovic,Skroce,max dvoje iz svakog kluba
    Lijez 78 isto...evropski prvaci niko nije dao vise od tri igraca
    Samo zadnje godine pred raspad Jugoplastika je imala 4voricu,Partizan trojicu,Zvezda jednoga,Olimpija jednoga. Ali ponavljam tad su svi igrali u domacim klubovima,sad nemas vise koga da zoves iz domaceg kluba i da hoces. Pa i Zvezda je imala cetvoricu na SP u Kaliju,Kolumbiji 82ge kad smo bili treci.Radovica,Nikolica,Avdiju i Zizica,kako li si to izostavio. Zeravica je bio prvi trener u Jugi,Evropi sa Zvezdom kome igrali podjednako svih 12 igraca 81-86 period. Preteca 30 godina od ovoga sada.
    (Kukulele, 5. jul 2022 11:55)

    # Link komentara

  7. Prvo sram vas sve bilo za prozivanje reprezentativaca. Čak i Bobija i Belog, neka su i bivši igrači i cirkuzanti, oni su se bar odazvali selektoru. Igrali su najbolje što su mogli. Smeta vam Aleksa kao prvi plej? Pitajte KSS zašto najbolji plejmejker Evrope gleda utakmicu iz prvog reda u Čairu umesto da je na terenu. Smeta Pešić, izlapeli matorac koji je bivši trener? Niti je on izlapeo niti je propao kao trener nego i on radi sa onim što ima na raspolaganju, a to nije mnogo. KSS mora izaći i javno reći kako i zašto svi nacionalni timovi izlaze sa najjačim sastavima, dok mi igramo sa igračima koji ne bi bili ni na širem spisku. Njima svaka čast i hvala im. Micić, Nedović, Kalina, Gudurić, Milutinov - gde su?
    (Aleks, 5. jul 2022 11:29)

    # Link komentara

  8. TIGER, napravili smo sto smo mogli od domacih igraca. Napravili smo Gudurica, Nedovica, Kalinu, Jovica, Davidovca, Dobrica..sad ces da mi kazes da Kalina i Jovic nisu ponikli u Zvezdi. Ako tako gledas, tvoj klub nije napravio igraca jos od Mice Berica.
    (Gossa placa Zeljko 89, 5. jul 2022 11:26)

    # Link komentara

  9. Svojevremeno svi timovi juge i oni najbolji dali su max 2-3 igraca,iako su neki bili i prvaci evrope godinama. I sad kad bi se uzimali igraci iz cele juge Srbija bi dala max 3-4,ali max. Slovenci,Hrvati po 2-3 i to je,Bih,CG mozda po jednog tipa Vucevica npr.
    (Kukulele, 5. jul 2022 09:20)

    Drazen, Aca trica, Andro Knego, Cutura, Mihovil Nakic, Arapovic

    Kukoc, Radja, Savic, Perasovic, Sretenovic


    to je mnogo vise od 2-3 max

    o Partizanu da ne pricamo - cela reprezentacija je bila iz Partizana.

    A tako i treba, ekipa koja igra zajedno i osvaja trofeje treba da bude i osnova reprezentacije.
    (koki, 5. jul 2022 11:18)

    # Link komentara

  10. Uvek neugodna Belgija i ovaj put bolja od Srbije.
    (Onako, 5. jul 2022 11:09)

    # Link komentara

  11. Porazu je u mnogome doprineo sam selektor.Mislim da je on super tip i pedagog,ali ga je vreme malo pregazilo.Staromodna kosarka sa teskim centrima,Beli i Simanic umesto na trojci sve vreme na cetvorci,Jaramaz pogubljen.Momenat kad je izveo petorku koja je napravila +13 je preokrenuo utakmicu.Napad nije postojao,odbrana pukla na komade…
    (maximus, 5. jul 2022 11:05)

    # Link komentara

  12. (Ostin A, 5. jul 2022 09:55)

    Pa jesmo li imali statisticara Kokoskova i kako smo prosli.

    Pregazeni na OKT u sred Beograda.

    A pukli milione evra da budemo domacini.
    (koki, 5. jul 2022 10:57)

    # Link komentara

  13. Jaramaz vodi napad zadnjih 5 minuta ,eto vam odgovora zbog cega poraz,Pesic je kriv ,izgubio se deda kompletno.
    (slobo.b, 5. jul 2022 10:49)

    # Link komentara

  14. Trenerov poraz. I voditelj na +10 kaže da su sledeća 2 minuta važna , dig napad, jaka odbrana. Mi ništa od toga. Kako je moguće zaboraviti igrača na klupi?
    (Gradski, 5. jul 2022 10:03)

    # Link komentara

  15. Način igre se menja. Kad je on zadnji put bio uspešan trener igrači na pozicijama 4 i 5 nisu šutirali van reketa, smallball nije postojao, a analiza protivnika uopšte nije bila tako detaljna.

    Ja kad sam igrao košarku, dobijali smo jednu do dve VHS kasete sa utakmicama protivnika. Danas možeš da pročitaš detaljne analize i statistike svakog igrača na internetu, a na YouTube-u možeš da vidiš more akcija i utakmica svakog igrača. Napredne statistike u Evropi nisu još postojale.

    Nama treba mlađi trener, a ne deda koji je već zagazio u sedamdesete. Pešić sada treba da uživa u penziji i da eventualno kao analitičar odlazi u goste na TV-u, ili neka piše blog.
    (Ostin A, 5. jul 2022 09:55)

    # Link komentara

  16. Sećem se kad je Sale Đorđević govorio da Srbija ne sme biti zadovoljna sa šestim mestom na SP, a sada ne da neće biti šesta, nego neće ni učestvovati. Dokle smo stigli.
    (H2H, 5. jul 2022 09:53)

    # Link komentara

  17. Uz duzno postovanje svima, mislim da u ovom timu doslovno niko vise nema kvalitet da nosi dres reprezentacije srbije. Slicno je misljenje i za trenera - opet uz duzno postovanje, treba penzija.
    Reprezentativna kosarka podrazumeva odredjeni nivo koji se ne sme dovesti u pitanje.
    Bobi a pogotovo Bjelica vise nisu ni blizu ti igraci koji bi mogli da igraju ovakvu kosarku. Bjelica vec par ciklusa ne lici na sebe. Dogadja se decline i mnogo boljima od njega u tim godinama, vreme je da svi to shvate i usvoje realnost. Postoje momci u timu koji se trude, ali oni nisu klasa. Npr, ni kalinic nije klasa, naprotiv, al on je sve iz trenutnog tima ozbiljan 2 way igrac, i pravi sljaker kakav treba svakoj reprezentaciji. Kao npr Top onomad.
    Tako da, tuzna realnost je sto ne mozemo da igramo sa najboljim igracima koje imamo uvek, ali to je to.
    (bobo iz bloka, 5. jul 2022 09:52)

    # Link komentara

  18. Kad ćete naiđete u Priština da vas mi oderamo.
    (Skender Safqiu, 05. jul 2022 00:06)

    Vi nas možete pobediti jedino u deramju ovaca,tu ste neprikosnoveni šampioni!!!!Lopta je inaće okrugla.
    (Rade74, 5. jul 2022 09:50)

    # Link komentara

  19. HAHAHAHAH dolje neki lik napisao da Avramovic ne moze da rijesi mis do sira u zabavniku ahhahaa
    (nema do srpskog humora, 5. jul 2022 09:39)

    # Link komentara

  20. @ljuba

    Zna se na sta ciljas. Da si takav poznavalac znao bi da je muska kosarka u krizi od 2002. Djordjevicevi uspesi su bili slucajnost. Otici ce i Danilovic ali se nista nece desiti.
    (MikiP, 5. jul 2022 09:22)

    # Link komentara

  21. Italija ne ide na dva svetska prvenstva u fudbalu uzastopce,pa nista.Kosarku isto njihova reprezentaija nije igrala na masu prvenstava,grci,rusi isto.Ovde je kriva FIBA,Euroleague vestacka tvorevina Fifa fudbalu obezbedi sve termine da se sve igra na svim kontinentima isto vreme i da igrac svaki gde god igra na zemlji,marsu ili merkuru i jupiteru,ako ga selektor pozove dolazi da igra za A tim,i nema klubovi ne daju ili da to vreme klubovi ista igraju cak i II lige.Ova Fiba je nesposobna,cim je EL prepustila pre 20 godina nekim menagerima klubova da im uzmu pod a.
    Jesmo mi indijanci ispali,sto je Pesic postao selektor,krivica onoga sto ga odabrao prvenstveno je. Covek da je samo uzeo po dva igraca mege,fmp-a,borca i dinamika i mladosti zemunske ladno bi imao bar 5 pobeda protiv ovih dundjera iz grupe. Trece kod nas igraci svi povrednjeni godinama pred pripreme.Nedovic jedan mislim da uvek kuka na spovrede,mozda zato sto bi kao 5-6 bek izvisio. Treba na pocetku sastaviti tim od 14 igarca i reci ti idu ako su zdravi,ostalih 8 neka dodju uskocice u slucaju vise sile. Ovako gubi se nit,interesovanje za igranje u selekciji. Nema tu kukanja na Zvezdu i Partizan oni zapravo daju 2 kosarkasa eventualno za prvi ti, a da vrede. Svojevremeno svi timovi juge i oni najbolji dali su max 2-3 igraca,iako su neki bili i prvaci evrope godinama. I sad kad bi se uzimali igraci iz cele juge Srbija bi dala max 3-4,ali max. Slovenci,Hrvati po 2-3 i to je,Bih,CG mozda po jednog tipa Vucevica npr.
    (Kukulele, 5. jul 2022 09:20)

    # Link komentara

  22. A nije valjao Sale Djordjevic. Kako ste govorili "Prevara od trenera", "precenjeni", "neznalica" i ko zna sta sve jos, a covek sa Bircom i ekipom uzimao medalje. Sad se verovatno necemo ni plasirati na Svetsko Prvenstvo. I opet Sale nece valjati. Pa evo vam Pesic i slicni dame i gospodo. Za medalje ipak treba nesto mnogo vise.
    (Leka, 5. jul 2022 09:20)

    # Link komentara

  23. Pesic prevara od trenera al samo ciganima je vrhunski trener,nema on pojma,sramota of koga gubimo u danasnje vreme u kosarci
    (Danilo, 5. jul 2022 09:18)

    # Link komentara

  24. Sta radi covek od 80+ godina da vodi nacionalnu reprezentaciju?
    Ne moze niko da me ubedi da ne postoji neki mladji strucnjak u Srbiji do max 50 godina koji moze bolje od ovoga da vodi jedan tim do pobede.
    (Bre!, 5. jul 2022 09:10)

    # Link komentara

  25. Još je samo Dangubić falio
    (Dado, 5. jul 2022 09:09)

    # Link komentara

  26. Ajde što ste isto izgubili, ali što ste izgubili na IDENTIČAN način, pa dokle više ta solidarnost. Isto visoka prednost pred kraj, nesposoban savez i trener, zadnji i ključni napad ide iznenađenjem na B igrača.
    Jedne godine sam se smijao kako vam na SP obrambeni rukom izbija iz 16-erca loptu, iduća utakmica naš igrač ista stvar. Tada sam zaključio da smo identičan DNA (samo različiti roditelji po posvojenju). Usput, ove naše seoske košarkaške kvalifikacije obje samo iz izvještaja pratim, tko je takav sadomazohist da gleda jbg.
    (PSv, 5. jul 2022 08:54)

    # Link komentara

  27. Ne shvatam pominjanje Đorđevića. Ej, sa njim na klupi Slovenija nas, bez Dončića, opeglala u finalu Evropskog, a za nas nisu igrali Jokić i Teodosić. Polupenzioner Dragić ubacio preko trideset komada granitnoj Đorđevićevoj odbrani?? Alo, zar ste zaboravili sve to??
    A sad prizivate Đorđevića da bi uradio nešto bez Teodosića, Micića, Bogdana, Gudurića, Kalinića, Lučića, Jokića, Milutinova...da ne nabrajam dalje. Nama gotovo dve prve postave ne igraju i čudite se što gubimo od Belgije u kojoj su samo dvojica rođeni u Belgiji.
    Prosto je neverovatno koliko smo zaostali u mitovima i kasnimo za ostatkom sveta, da je to poražavajuće.
    (ZaphodBeeblebrox, 5. jul 2022 08:53)

    # Link komentara

  28. A znao sam ljudi da od ovoga nema nista. Covek ima 80 godina,gde moze on da vodi jednu ozbiljnu ekipu,plus je pun sujete jer ga niko ne ferma 2% sto se videlo na SP 2002 kad ga igraci nisu slusali uopste a ipak na suvi kvalitet istih tih igraca smo uzeli tu svetsku titulu. Mozda se neko seca mozda ne da je Pesic odlazio sa svakog treninga reprezentacije u Indijanapolisu posle 5 minuta jer ga niko nije slusao a igraci su se na treninzima kladili i gadjali sa kosa na kos sa pola terena iz kornera za opkladu. Svu tu njegovu sujetu je na svojoj kozi osetio siroti Radmanovic koga je "veliki strucnjak" odstranio iz tima u polufinalu.
    Sad smo dosli do toga da jedva dobijamo Slovake,gubimo od Letonaca i Belgijanaca i povrh svega toga selektor kaze da nismo u svetskom vrhu.
    Jesu igraci koji igraju u reprezentaciji gospodine selektore u svetskom vrhu ali vi niste. Pozvali ste 3 tim kao da igrate prijateljske utakmice pred pocetak sezone... Sramota gospodine Pesicu,ali vasa sramota.
    (com, 5. jul 2022 08:33)

    # Link komentara

  29. Misko i sale prangija kakav tandem koji je za 2 godine srozao kosarku na predkvalifikacije ,dogodine u san marinu i andori
    (Mare, 5. jul 2022 08:33)

    # Link komentara

  30. Nije šok ništa... nema jedne akcije poštene... trosi se vreme i onda se kreće ma srljanje. Nema nijedne akcije za Marjanovica, nijedne akcije za šutere spolja. Par ljudi ide na prodor i da iznudi faul gde posle ne može da pogodi bacanje.
    (Kupleraj, 5. jul 2022 08:31)

    # Link komentara

  31. @Ovako izgubiti, dva puta i to od Belgije?

    Hoćemo ostavku trenera.

    Isključivo njegova greška.

    Svi smo gledali kakve je taktičke greške pravio


    Ti ne bi prepoznao takticku gresku ni da te udari u lice
    (Mare, 5. jul 2022 08:26)

    # Link komentara

  32. Dobri igrači, Srbi se rastrčali po svetu a ostali oni koji ne mogu da pobede najslabije ekipe. Ako neće da igraju za reprezntaciju, oduzeti im sve beneficije koje im daje država!
    (Miki, 5. jul 2022 08:07)

    # Link komentara

  33. To je samo sport, neko pobedi, neko izgubi, nije stvarno kraj sveta. Cak i kad osvojis trofej, ti vec sutra kreces u novi ciklus i spremas se da ga branis i tako u beskraj... Vazno je da znas kad padnes da ustanes, otreses se, dignes glavu i guras dalje.
    (Milica S., 5. jul 2022 08:06)

    # Link komentara

  34. ljudi, je l shvatate vi da bjelica, pa on covek dobija ugovor u NBA zato sto nece neki klub da rizikuje i potpisuje igraca iz evrope koji nikad nije igrao ili nije dugo igrao ili nekog sa koledza. oni igraju na sigurno, njegova uloga je da odigra par ili maksimalno petnaestak minuta, pritom se on nista ne pita niti on nesto resava on je tottalno nebitan za garbage time i tako covek vec trecu godinu ili koliko igra tamo. nije jasno ni na kojoj poziciji igra, on je sada petica njih jos moze da cuva i napada. realno, ugojio se i to je sad neki skroz drugi igrac. to je u neku ruku i njegova sramota, i sad je odigrao zato sto se lome iz fenerbahcea oko love, mada bolje mu je da nije igrao. za njega je bilo bolje da se vratio u evropu i nastavio da igra prvu violinu u svojoj ekipi ovako je on mnogp losiji igrac nego sto moze ds bude. o marjanovicu ne trositi reci a videli smo sta sedenje na klupi ucini petrusevu koji kao da nikad nije igrao
    (Milan, 5. jul 2022 08:02)

    # Link komentara

  35. Miško dolazi na naplatu.
    (Nenad, 5. jul 2022 07:57)

    # Link komentara

  36. Sa +13 na gubitak. Loš trener. Ima milion načina da se zaustaci pad a naročito kada je kraj utakmice.

    I to od Belgije ?!??

    Trener nije dorastao zadatku.

    On ni sa Jokićem ne bi znao da preokrene.
    (Nikola, 5. jul 2022 07:55)

    # Link komentara

  37. Za sve ovo je djordjevic kriv
    (Milos, 5. jul 2022 07:54)

    # Link komentara

  38. Kosarka je sport koji se mnogo promenio u zadnjih nekoliko godina, a mi se mnogo sporo adaptiramo na to. Ceo svet ubrzava igru, izbacuju igrace za taj stil igre. A mi? Mi usporavamo. Visoki igraci su nam kao na rosulama i zbog toga imamo probleme na sve strane da odbranimo nesto. Nismo izbacili krstenog pleja vec 10 godina. Avramovic prvi plej? Pa on ne moze da resi mis do sira u zabavniku, a ne da mu se daje da vodi ekipu. Kako onda da repka igra dobro!? Ima tu milion problema, ali ako se ne napravi cistka u savezu i postave neki normalni ljudi sa integritetom, bice nam ovako svake godine. O uticaju pogresnih ljudi sa strane da ne pricam. Da ne bi tupio previse, pogledajte mladje selekcije i koji treneri to vode. Kad smo izbacili krstenog igraca!? O pleju da ne pricamo. Dok se te stvari ne promene, nema rezultata.
    (jabadabaduuu, 5. jul 2022 07:54)

    # Link komentara

  39. Ово није шок. Ово је само наставак пута којим се кренуло оног тренутка када је национална кошаркашка лига уништена зарад регионалне. Деценијама говорим о томе да кошарка, некада наш национални спорт број 1, иде у сигурну пропаст, да су Ђорђевићеви успеси са репрезентацијом само привремена шминка, да нам је база играча десеткована, све зарад успостављања монопола пар клубова из 2, сада из само 1 града... више ме искрено и не интересује. Дотле је дошло, да ми је некада омиљени постао најодвратнији спорт у којем се играју прљавије игре него у фудбалу. Још се за њих добијају државне паре, а ја понављам по ко зна који пут да држава и град у АБА лигаше динара не треба да дају. Сцене на трибинама и атмосфера између 2 монополистичка глава ствари чине само још горим. Па кад многи користе пропаст српске кошарке као аргумент у прилог овом накарадном систему и питају ко жели да гледа Звезду и Партизан против Златибора, Динамика, итд, апсурд доведен до краја. Ја вама кажем да праве љубитеље кошарке она не интересује, нити за њу има наде док се не обнови јединствено национално првенство. Да, никаквог квалитета засад, али нажалост то је реалност српске кошарке и једини начин да почне поново да се уздиже. Да деца имају где да играју и стасавају у кошаркаше, а не да нам репрезентација до 20 година, момци већ сениори, професионалци, буде Б дивизија европске кошарке.
    (my way, 5. jul 2022 07:50)

    # Link komentara

  40. Odavno je ocito da mi nemamo kvalitet. Kosarka se seli za novcem i zato je fiba i organizovala prozore kako bi slabije reprezentacije sa bogatijih trzista uspele. Srbija je nekada imala dobre igrace ali ih vise nema a i one koje ima nece da igraju kvalifikacije. Kult reprezentacije je mit, ne postoji vise. Ne postoji ni u americi ali posto oni imaju toliko kosarkasa i njihov C tim je dovoljno dobar. Kod nas B tim nije dobar ni za farska ostrva. Moramo ozbiljno da umanjimo ocekivanja jer ce biti sve gore. Kosarka se sada igra za pare a ne za slavu. U stara vremene reprezentacija i pare su nekako isli zajedno jer nije bilo NBA, sada to nije slucaj. Zato braco srbi nemojte se jediti. Doci ce vreme kada ce na reprezentativnim utakmicama biti samo rodjaci i prijatelji igraca.
    (DS, 5. jul 2022 07:45)

    # Link komentara

  41. Izbaksuzirao nas SportKlub jer je uzeo da prenosi, samo ovakve utakmice prenose.
    (123, 5. jul 2022 07:41)

    # Link komentara

  42. Ko se i malo razume u košarku jasno mu je, već odavno, da se kompletno rukovodstvo KSS treba smeniti. Odkad su oni na vlasti muška košarka je na nizbrdici.
    (ljuba, 5. jul 2022 07:41)

    # Link komentara

  43. Koga briga u Americi za reprezentaciju? Tako je i ovde.
    (veder, 04. jul 2022 23:42)

    Al de nadje Ameriku za poredjenje? Njih ne zanima reprezentacija jer najjaci igraci nemaju motiva da igraju protiv boranije koju sa pola gasa dobijaju 30 razlike. Eventualno odu da uzmu medalju na Olimpijadi i to je to.
    (Pogan, 5. jul 2022 07:33)

    # Link komentara

  44. leto je, sezona je bila duga a oni se zamlacuju sa reprezentacijom, i to za dzabe... takvo je sada vreme i ja ih donekle razumem... oni sami sebi zsradjuju za zivot, ako se povrede niko im ni hvala nece reci.
    (singrrr!, 5. jul 2022 07:25)

    # Link komentara

  45. ... bili bolji sve vreme, nije fer da neko krivi trenera, dekicu koji je ušao u osmu deceniju života i ovo mu je relax.
    (Bukač, 5. jul 2022 07:23)

    # Link komentara

  46. Šta Str očekivali kad vam u savezu pričaju Majstori košarke iz Zeleznika !
    (darko, 5. jul 2022 07:22)

    # Link komentara

  47. Do jučer svjetla gasili sjekirama, a sad ne mogu ni koš da pogode 😂😂😂
    (Mate, 5. jul 2022 07:21)

    # Link komentara

  48. Pesic dobio medalju, sad sutkartu a Vucica za selektora, skolovan trener, lupa rampe, autoritet...
    (Vladan S., 5. jul 2022 07:19)

    # Link komentara

  49. Neko rece ovo je zvezdina i coviceva era u kosarci,a rezultati iste su neodlazak na olimpijadu,vrv i na svetsko i necemo uzeti medalju jesenas na eurobasketu potpisujem.
    (ada, 5. jul 2022 07:17)

    # Link komentara

  50. Pa nije bas totalni sok ljudi. Belgijanci se razvijaju, ujedinili su prvu ligu sa Nizozemskom, donedavno je kosarka bila marginalni sport, sad nekako ulazi na televiziju i ostalo. Gdje se ulaze trud i novac dolaze i rezultati. U Belgiji su tradicionalni sportovi biciklizam i nogomet, kao i hokej na travi. Jeste nama smijesno, njima bitno. Ali poanta je zasto zemlja od 11 miliona stanovnika nebi imala solidnu kosarkasku reprezentaciju?
    (Petar, 5. jul 2022 07:13)

    # Link komentara

  51. Ovde skoro ni jedan komentat o glavnim problemu.. Zašto najbolji igrači ne žele igrati kvalifikacije.. Uobražene primadone.. Samo Kalinića razumem malo.. Ono izkljućanje oko Kosova je bilo bezmisleno. Čovek je u suštini bio u pravu.. Samo je rekao da smo postali taoci kosova. Zato smo danas prinuđeni da se ližemo sa rusima, a to će nas tek da košta kad se rat u Ukrajni završi.. Živi bili pa videli.. Postaćemo još nevidljivi u svetu.. Prava stelt država.. Kad probamo da sedimo na dve stolice. Svi drugi košarkaši sem Kalinića su za mene umreli.. Ma više me ne interesuju košarkaši.. A ni timovi naši.. Oni su isto deo ovog ambisa.. Kupuju samo strane igraće i normalno naši igraći se onda ne razvijaju na pravi naćin.
    A moraš imati nekog igraća ko mora da vodi tim na terenu.. Juće sam bio šokiran kako je puno Bjelica pao.. Nije nikako više onaj igrać koji je lomio koske za tim kao što je jednom bio.. Svi kao uplašene devojčice su igrale.. Sad sam uvredio i devojčice.. Svi zaradili pare i sad ih ne intresuje previše.. To je naš mentalitet.. Donćić, Bogdanović, Markanen itd svi zaradili pare ali im nije teško za kvalifikacije.. Mi smo jadnici i kao narod, pošto većina nas budemo baš takvi kad se obogatimo.. Gledamo drugaćije na onu nižu klasu..
    Naš sport će ovako da tone godinama. Ovo je samo početak.. Sad sledi katastrofa u Qataru bojim se i najviše bo mi bilo žao Tadića, Kostića i Mitovića.. UVEK su tu bili za reprezebtaciju, i oni su pravi fudbaleri u tom timu.. Svi drugi su drvoseci.. Posle nam je mrak stigao dugo godina u svetu sporta.. Ništa specikalno se ne ulaga u našem sportu.. To je činjenica i prava slika našeg sporta.. Sport nam je nekako uvek bila svetla taćka u životu, ali je izgleda vreme da budemo jedma Bugarska.. Najgora sportska nacija u Evropi.. To nam je "budućnost" ..
    (HanSolo, 5. jul 2022 07:04)

    # Link komentara

  52. Ovo bre namešteno. Platio Jokara nekoliko miliona svakom (šta je to za njega) da ne odu na svetsko da on ne mora da ide nego da može da vozi konja.
    (FENSI FRAJER, 5. jul 2022 06:53)

    # Link komentara

  53. Ma dobro bitno je da idemo u katar
    (Milos, 5. jul 2022 06:52)

    # Link komentara

  54. Ma dobro
    (Milos, 5. jul 2022 06:51)

    # Link komentara

  55. Jokic moze da odahne
    (Chalgar, 5. jul 2022 06:46)

    # Link komentara

  56. Nesto ne stima.minutipo do kraja ,71:58, i zgubiti sa 73:74. NAMERNO.
    (miljas., 5. jul 2022 06:39)

    # Link komentara

  57. Pa kad igras u nisu nista drugo se nije moglo i ocekivati
    (Milos, 5. jul 2022 06:38)

    # Link komentara

  58. Rekao sam pre dosta vremena da ćemo praviti Saleta od blata. Malo nam 3 srebra, ne ume Sale luzer. Zapamtite kad ćemo opet igrati neko finale.
    (Roki, 5. jul 2022 06:36)

    # Link komentara

  59. Šok?
    (Televisa presenta, 5. jul 2022 06:34)

    # Link komentara

  60. И сад јутро после бламаже, наравно да никоме не пада на памет, да понуде не дај боже оставке?!? Ужасно...
    (Зоран, 5. jul 2022 06:17)

    # Link komentara

  61. Stiže na naplatu rad Nebijše Čovića, bila nekad "zemlja košarke"
    (Pesha, 4. jul 2022 23:15)

    Pa, gde je "čuvena" Partizanova škola? Ili ta škola radi samo dok
    "osvajate" titule ..
    (CZ99, 5. jul 2022 06:10)

    # Link komentara

  62. Da je ovakav sistem kvalifikacija bio pre 20 godina iste bi se stvari dešavale. Mislite da bi Divac, Bodiroga, Đorđević i ostali igrali kvalifikacije? Oće ali juče. Igrali su samo 95 posle sankcija, a posle se automatski plasirali na sledeće prvenstvo plasmanom na prethodnom, budeš među prvih pet i kvalifikovao si se za sledeće evropsko, svetsko, olimpijadu, šta god da je sledilo. Ovako je FIBA dala šansu i slabijim reprezentacijama da iznenade favorite.
    (VAR, 04. jul 2022 22:53)
    i te 95. smo igrali u kvalifikacijama produzetke sa bugarima... :)
    (lal, 5. jul 2022 06:04)

    # Link komentara

  63. Nista Cudno, vrlo je jednostavno. Odavno ne stvaramo nove mlade igrace, nemamo klubove i ligu, vaznije ie nam je sta ce reci Covic i Ostoja od toga ko je igrac utakmice, vaznije nam je ko ce koga vredjati od navijaca vise nego ko je mladi igrac koga svi hvale, vaznuje je da li ce zvezda ili partizan osvojiti titulu nego da li ce reprezentacija igrati svetsko.prvenstvo, vszniji je ugovor Jokica i ostalih nego da li su dali 25 pena u poli finalu i finalu svetskog prvenstva kao nekad Djirdjevic, Danilovic, Stojakovic, Bodiroga, Teodosic, Krstic, Rebraca...Nema vise asova i nema vise straregije, nema entuzijazma i nema sistema.
    Sunovrat tek sledi kad ode i ova generacija.
    (Herakle, 5. jul 2022 05:40)

    # Link komentara

  64. Nije se lepo smejati od svojih 250 000 građana!
    (Bez pokrića, 04. jul 2022 22:07)


    Nije lepo ni lagati da ti je pomogla Nemačka i Usa, a sramota je da je tih 250 000 par godina vam drzalo 1/3 teritorije. Eto vase hrabrosti, nista sami ne mozete.
    (Vukovar, 04. jul 2022 23:49)


    pa što onda takvi junaci pobegoše bez ispaljenog metka?
    (neutralni fe, 5. jul 2022 04:34)

    # Link komentara

  65. Зашто, шок?
    (Стрелац, 5. jul 2022 04:12)

    # Link komentara

  66. A sto ce SP?Svi gledaju koga ce poslati ameri-ako je jedna od prve 3 ekipe, zna se prvak!Ranije se to zvalo "amatersko prvenstvo svijeta u kosarci ".Lige su prestajale 2 mjeseca prije i igraci bi toliko bili na pripremama..ovo je neozbiljno...
    (Igorsulic, 5. jul 2022 03:53)

    # Link komentara

  67. Jedno pitanje : ako slučajno budemo prvaci evrope da li direktno možemo da se plasiramo na svetsko prvenstvo
    (Miloš Obilić, 5. jul 2022 03:32)

    # Link komentara

  68. Ne znam ko je nas slagao da smo mi košarkaška velesila, pa mi 20 godina nemamo NIJEDNO zlato, nigde. Nula. Imali smo tri srebra sticajem okolnosti gde je Duda Ivković napravio okosnicu 2009 a onda Đorđević pokupio kajmak. Ali ta generacija je otišla, ovo sad je realnost.
    (034RS, 5. jul 2022 03:25)

    # Link komentara

  69. Košarku Ustavom zabraniti. Odgovorne za ovaj debakl kazniti zatvorom.
    (Obrad, 5. jul 2022 03:18)

    # Link komentara

  70. Kad nam ganferi kolo vode vec dugo.
    (Nucky Thompson, 5. jul 2022 02:43)

    # Link komentara

  71. Belgija je kosarkaska sila nemoj te tako.
    (Mare, 5. jul 2022 02:31)

    # Link komentara

  72. Problem u kosarci na ovim prostorima je dublji nego ovi rezultati pa sve su tu nba igraci pa onda zasto? Pristup, treneri., menaderi savez koji je na marsu ocekuje da igraju za stipendkju za stan i hranu ma umrla je juga odavno....
    (Niko, 5. jul 2022 02:21)

    # Link komentara

  73. Bravo za Nebojšu Čovica i ostale djuvečare srpske košarke....Došlo na naplatu
    (Suzana Trajkovic, 5. jul 2022 02:08)

    # Link komentara

  74. @pobegulje, znas li ti onu vašu: ko se zadnji smeje najslađe se smeje, eto to je za Vas. Ajde prati odbojku,i tamo ste u padu kad vidim Nations League hahaha
    (Dražen Petrović, 5. jul 2022 01:43)

    # Link komentara

  75. Bitno je da je Kari dobio orden. Dobro je da vodja studira ima nade u napredno sutra
    (fenix, 5. jul 2022 01:39)

    # Link komentara

  76. Pa da, Sale je bio ćelava prevara...
    (štakoštadakošta, 5. jul 2022 01:34)

    # Link komentara

  77. Po meni najveci krivac je Pesic,posle njega naravno igraci,jer on izgleda misli da i dalje vodi Jugoslaviju iz 2001 i 2002.
    (Zoran LFC, 5. jul 2022 01:31)

    # Link komentara

  78. Ugasiće Vučić i Đerdap i Obrenovac, a ne sport!
    (Misim stvarno, 5. jul 2022 01:30)

    # Link komentara

  79. Kakve navijače imamo, dobro da osim fudbala još nešto postoji u ovoj nesrećnoj državi. A i fudbal - sever-jug. Zlo i naopačke.
    (hvala Bogu te nisam englez, 5. jul 2022 01:26)

    # Link komentara

  80. Pa to su zaista šokovi...
    (Viktor-Viktorija, 5. jul 2022 01:25)

    # Link komentara

  81. Šok ? svašta... lepo budjenje...
    (TV Moreplovac, 5. jul 2022 01:24)

    # Link komentara

  82. Mega bi ove dobila 25 razlike. Eto, u cemu je problem.
    (Nalivpera, 5. jul 2022 01:20)

    # Link komentara

  83. Pravicete vi Saleta od blata, pardon pravite ga od blata, on je ove prozore prolazio lagano pa i sa sve Birčom i Stimcem
    (hill, 5. jul 2022 01:09)

    # Link komentara

  84. Samo su svemir i glupost Ostojinih botova neprolazni. Propast košarke i vaterpola počinje sa propašću Partizana? Pa upravo je sa prekidom te SPS-DS dominacije počeo najtrofejniji period u oba sporta u 21. veku. U vaterpolu smo od 2014. uzeli više zlatnih medalja nego u periodu 1995-2014. U košarci smo od 2014. igrali 3 finala i jedno 1/2 finale. Od 2002. i početka "dominacije" do odlaska generala u Rumuniju uzeli smo samo 1 srebro. Ali dobro, već se vide posledice povratka lažne institucije - milioni od države za skupe strance i za wild card za KK prosjake a reprezentacija se vraća u period od 2002-2014. Bitno je da je rumeni bio na prijemu kod druga predsednika centarfora, a ovamo su avangarda, opozicija sa državnim milonima. Za vaterpolo bolje da se zapitaju zašto im legende Šoštar, Vujasinović, Milanović idu kod Šapića a ne u Partizan. Samo napredno.
    (Flora od Šamroka, 5. jul 2022 01:06)

    # Link komentara

  85. Napisao sam pre par Dana posle debakla u Letoniji da NEMA nista od svetskog prvenstva.
    Dok nam penzioner vodi tim I oni ce tako da igraju.
    Gledao sam utakmicu u hali I tim izgleda uzivo kao da su puskama terani da dodju.
    Trebaju svi da podnesu ostavke jer taj koji je dao ideju da Pesic bude selektor mora da bude kaznjen.
    (Ivan Nis, 5. jul 2022 01:02)

    # Link komentara

  86. Milos, ma da krivi Misko i Covke u cijim klubovima igraju domaci igraci vecinom a ne predsednik KSS-a i ljudi oko njega?
    (Gossa placa Zeljko 89, 4. jul 2022 21:49)

    А који су то домаћи играчи у Човићевом клубу!? Којег је то играча за ових десет година направио твој клуб за којег може дасе каже да је "вођа"на терену?
    (TIGER, 5. jul 2022 00:59)

    # Link komentara

  87. Dva najbolja srpska trenera ne da nikada nisu bili selektori, već nisu ni pominjani kao kandidati.
    Jedan je u fudbalu bio prvak sa 6 klubova u 6 različitih zemalja, a o ovom drugo poznavaoci košarke skoro sve znaju. Vladica Popović i Vlade Đurović.
    (maSi, 04. jul 2022 23:25)

    Đurović je običan lajavac. Izupeta s
    gomilu gluposti i ostane živ. Koji je on ozbiljan klub u karijeri trenirao, koje uspehe i titule ima?
    Ako već hoćeš da se praviš pametan, bar smisli neko ime koje ima smisla.
    (društvance iz predgrađa, 5. jul 2022 00:58)

    # Link komentara

  88. Srbija nije vise zemlja kosarke UZAS kakvo izdanje, da smo izgubili u fudbalu od Belgije u redu, Ali baskets, nemogu verovati.
    (Eni, 5. jul 2022 00:57)

    # Link komentara

  89. J.bo reprezentaciju. Bitno da je nas Jokara potpisao megalomanski ugovor i da se o njemu pise svaki dan.
    (urasla dlaka u rcmu, 5. jul 2022 00:49)

    # Link komentara

  90. 1/2
    Činjenica je da nam se reprezentacija svela na KKCZ i KKP, i uglavnom krivimo jedni druge, a ne polazimo od sebe, da li smo prvo mi uradili sve kako treba. I CZ i Partizan su uradili i dobre i loše stvari,

    Krećem od CZ, dobra stvar
    1 Jovic Micic
    2 Nedovic Guduric
    3 Dobric Simonovic
    4 Kalinic Mitrovic Davidovac
    5 Bobi Kuzmic Stimac

    Ajde nisam računao Bjelicu koji je otišao dosta davni niti Markovica koji je došaokasno. Ajmo objektivno, pustimo sad Bobija, Bobi u Zvezdi je bio zver, posle toga parice, zajebavanje holivud...Kuzmica real doveo uz kolikotoliko obeštecenje jbg odma povreda posle i saobracajka. Jovic fantastican organizator jbg povreda. Ako je Stimac sa peškirčetom najbolji 15. igrač onda je 14. Simon, imamo u reprezentaciji NBA i El zvezde i onda dodje Simon i Završava svoj posao bez greške.

    Takodje zvezda je davala šansu i mladim igračima - Rebic, Tejic, Radicevic, Uskokovic, Radanov, Boriša, Jankovic, Jovanovic, Apić, Đorđević...i sad bi prosečan zvezdaš pitao a šta je partizan uradio, ali mene je briga za partizan, ja bih višev voleo da smo malo bolje radili sa mladim igračima. Ali postoji razlog zbogkog nismo.

    Partizan dobre stvari Bogdan, Lučić i Milutinov...ali to su i loše stvari jer za poslednjih 10 god. partizan je samo njih izbacio. Lucic otisao 2013 Bogdan 2014 a Milutinov 2015. Ok, mozda ne volite covica, mozda ne volite nekog politicara, ali ajde pođite od vas, Jeste mogli da uradite neštoviše.
    (Goblin, 5. jul 2022 00:46)

    # Link komentara

  91. 2/2 Pustite vi te price o parama, imali ste vi koliko toliko para. Poslednju titulu aba lige ste osvojili 12/13. Ako pogledate sa ove distance da ste 2013 godine skupili sve mlade igrače možda čak neke joji su završili u zvezdi i da ste im dali 100k godišnje isti bi rezultat na tabeli imali.
    Pa sto onda niste doveli samo mlade igrace, postoji razlog isti onaj zbog kog ni zvezda nije bas idealno koristila mlade igrace. A taj razlog je EVROLIGA. To je najvece zlo naše košarke

    1. Istog dana igra i reprezentacija i EL
    2. Tempo u toku jedne nedelje dešava se da odigramo 3 utakmice, i umesto da mladiigrač trenira nedelju dana pa odigra jednu utakmicu on se k.ca po aerodromima i autobusima.
    3 . Najveći razlog je taj što samo jedan učesnik aba lige igra El. E to je razlog zbog koj je Partizan 2013 godine a i svake godine posletoga dovodio proverene igrače jer je pokušavao da osvoji titulu kako bi igrali El. To je razlog zbog kog CZ nije baš najbolje iskoristila pojedine igrače, jer igraju el protiv reala tesna utakmica izgubimo sa 3-4 razlike, onda upadamo u paradoks, kazemo je.eš El vaznija nam je Aba jer samo pobednik ide u El i onda nemamo prostor da damo mladom igracu jer je svaka utakmica važna.

    Tako da treba da se okupe nasi kosarkaski ljudi koji im aju uticaj i da rade na promeni kalendara utakmica.
    Takođe treba da traže ili dva kluba iz aba u el ili ni jedan. Sve dokostane jedan gledacemo onu nekošarku od finala.
    (Goblin, 5. jul 2022 00:45)

    # Link komentara

  92. Rezultat njegovog rada je srebrna medalja na EP 2017 i 5 mesto na Svetskom. Kad je bukvalno oteran Sale, vidimo plodove vaseg rada. Sad bi i Danilovica da oterate?! Da necete mozda nečijeg zeta da dovedete na čelo KSS? E moj ti...
    (ja, 04. jul 2022 23:43) Tada je Djilas bio predsednik, Danilovic je od 2019.
    (ludovan, 5. jul 2022 00:44)

    # Link komentara

  93. Uze Belgija NBA prsten
    (spin, 5. jul 2022 00:43)

    # Link komentara

  94. Tužno je gledati naše kako ne mogu, umorni su a da jedan Dončić posle 100 NBA utakmica igra prijateljsku utakmicu. Mi smo zemlja mvp-eva gde nijedan ne želi da igra za svoju zemlju jer su umorni, mrzi ih i navrh svega ništa od toga nemaju.
    To je poenta svega, interes. Celo današnje društvo se svodi na tu reč, sve se radi iz interesa tj zbog kamate.
    (Exe, 5. jul 2022 00:39)

    # Link komentara

  95. Belgija bolja, kako rezultat govori. Za jedno par godina ako nam se deca vrate u parkić, igraju košarku kao mi pre 30 god i mi ćemo biti bolji i kao ljudi i kao k9šarkaši
    (Slaj 45 blok, 5. jul 2022 00:39)

    # Link komentara

  96. Kriv je Danilović. Trebao je da obuje patike i da završi utakmicu.
    Svi znamo ko nas je doveo u ovu situaciju. Mnogo nas je upozoravalo da ova bolesna zvezdaška vlast ne uništava samo Partizan, uništava srpski sport, prije svega košarku i vaterpolo. Nekako mi se čini da u drugim sportovima gdje nisu dominantni Zvezda i Partizan imamo manji pad. Recimo odbojka, Vojvodina je i ranije davala najviše. A bojim se da u košarci i vaterpolu se nikada više nećemo vratiti gdje smo bili. Hvala AV.
    (nbc, 5. jul 2022 00:38)

    # Link komentara

  97. Prvo sram vas sve bilo za prozivanje reprezentativaca. Čak i Bobija i Belog, neka su i bivši igrači i cirkuzanti, oni su se bar odazvali selektoru. Igrali su najbolje što su mogli. Smeta vam Aleksa kao prvi plej? Pitajte KSS zašto najbolji plejmejker Evrope gleda utakmicu iz prvog reda u Čairu umesto da je na terenu. Smeta Pešić, izlapeli matorac koji je bivši trener? Niti je on izlapeo niti je propao kao trener nego i on radi sa onim što ima na raspolaganju, a to nije mnogo. KSS mora izaći i javno reći kako i zašto svi nacionalni timovi izlaze sa najjačim sastavima, dok mi igramo sa igračima koji ne bi bili ni na širem spisku. Njima svaka čast i hvala im. Micić, Nedović, Kalina, Gudurić, Milutinov - gde su?
    (Aleks, 5. jul 2022 00:35)

    # Link komentara

  98. Prva postava protiv letonije: Aleksa igra redovno, Marinkovic na klupu, Dangubic ni na klupi, Petrusev ni na klupi, Bjelica jedva na klupi…
    Protiv belgije: Jaramaz epizodan, Dangubic ni na klupi, Bjelica ni na klupi, Marinkovic na klupi i Bobi - po znanju 20 ti centar kog ima srbija, divan momak ali nikada nije ni bio dovoljno dobar kosarkaski za reprezentaciju, za sve je osim za kosarku.
    Pored ovakvih postava sta da trazimo bre na bilo kom takmicenju. Il zovi koga trebas ili nemoj da se takmicis…
    Kuridza, todorovic, ristic, simanic,…naravno Bobi, daj bre zovi ko zasluzuje igrom a ne po srugim parametrima…
    (flexi, 5. jul 2022 00:32)

    # Link komentara

  99. Prva postava protiv letonije: Aleksa igra redovno, Marinkovic na klupu, Dangubic ni na klupi, Petrusev ni na klupi, Bjelica jedva na klupi…
    Protiv belgije: Jaramaz epizodan, Dangubic ni na klupi, Bjelica ni na klupi, Marinkovic na klupi i Bobi - po znanju 20 ti centar kog ima srbija, divan momak ali nikada nije ni bio dovoljno dobar kosarkaski za reprezentaciju, za sve je osim za kosarku.
    Pored ovakvih postava sta da trazimo bre na bilo kom takmicenju. Il zovi koga trebas ili nemoj da se takmicis…
    Kuridza, todorovic, ristic, simanic,…naravno Bobi, daj bre zovi ko zasluzuje igrom a ne po srugim parametrima…
    (flexi, 5. jul 2022 00:32)

    # Link komentara

  100. Iluzorno je ocekivati da se u ovim prozorima pojave svi nasi najbolji igraci. Doncic i Dragic, na koje se mnogi ovde pozivaju, su retki izuzeci po tom pitanju, barem ovoga puta. Uostalom, Slovenija , kao aktuelni sampion Evrope, nije prosla kvalifikacije za prethodno svetsko prvenstvo upravo zbog odsustva najboljih igraca, ukljucujuci pomenute. Po meni, nas sastav danas je bio sasvim dovoljan da se Belgija dobije sa najmanje 10 poena razlike, sto se videlo i za onih 5-6 minuta brze i tecnije igre tokom 3.cetrvtine. Za poraz je prvenstveno kriv Pesic, svojim ocajnim izmenama, slabom citanju protivnika i insistiranju na istoj odbrani tokom cele utakmice. Djerdja, hrvatski trener Belgijanaca ga je opet nadmudrio, i to na skoro isti nacin kao i u prvoj utakmici u Belgiji. Danas su Belgijanci preokrenuli uocivsi slabost Bobana u reketu i nedovoljnu agresivnost nasih na njihovim spoljinm igracima. Ni jednog trenutka nisam u nasoj igri video plan, sistem. Pored nedovoljno tvrde odbrane, nasi su napadu igrali staticno, bez brzog protoka lopte, sa nedovoljno ulaza pod kos i bez blokova za one kojima je krenuo sut. Pesicu njegove (davnasnje) uspehe i iskustvo niko ne moze da ospori, ali obe utakmice protiv Belgije je izgubio pacerski. Sa jednom pobedom i tri poraza koje prenosimo u grupu sa Grcima, Turcima i Englezima, plasman na svetsko prvenstvo je u domenu teorije. Jos gore, ne verujem da ce Pesic i sa mnogo jacim sastavom da uradi nesto bolje na predstojecem evropskom prvenstvu.
    (Tisa, samo Tisa, 5. jul 2022 00:29)

    # Link komentara

  101. Šta mi hoćemo? Koja košarka? Kao lako ćemo, pa ne igraju sad u ovom prozoru Vasa, Nedović, Milutinov, Lučić, Kalina, Anđušić... ne mogu se setim još nekog iz EL, čast izuzecima koji su povređeni...a ovamo dođe Dončić i igra posle 100 utakmica u NBA! Shvatam, zamor umor, sve je to ok, ali zemlju predstavljaš, nema više tog naboja, želje za igom za Srbiju, nažalost.
    Veliki problem su i menadžeri, uslovljavaju da igra ovaj i onaj ako želiš da igra taj i taj. Njih interesuju samo pare i uništavaju sve bez trunke srama!!!
    Onda FIBA, verovatno najgora organizacija koja se ništa ne pita. Dovela je do toga da kvalifikacije igraju igrači koji ne bi bili u 30, a da su oni sami svesni da ako izbore plasman na neko prvenstvo nema šanse da budu u 12... apsurd. Moraju da se promene kvalifikacije, ovi prozori su se pokazali da ne vrede, da su nešto najgore što smo u košarci videli do sada...
    Nažalost, mi i još neke dobre reprezentacije ćemo da platimo ceh neigranja na SP, samim tim i OI...a za dalje je tek pitanje... tuga
    (Ivan, 5. jul 2022 00:28)

    # Link komentara

  102. Veliko problem sport u Srbija je stoje narod pocelo puno da ide ucrkva i odalose mitomanija i sve poludilo na jutuba kanali a zamislite da to vreme provede na sportsko tereni i rekreacija i razno sportske sekcija i radno akcija i koliko bih bilo sve to korisnije i jos se velikih talenata naslo i odkrilo a crkva i sekte samo zaglupljuje narod i tonemo u svemu pa i u sport. Prije u DDR nije niko verovao u bog i imalisu sistem rad u sport i rano otkriti talenti u osnovno skola i osvojilisu na stotine olimpijsko medalje! Danas nase prosecno omladina provede vise vreme u crkva nego na sportsko tereni i jos im tamo popovi mozak opere! A takoje i kod drugo narodi na Balkan! Lep pozdrav.
    (skakavacmizasourukavac, 5. jul 2022 00:27)

    # Link komentara

  103. Raznatovic i Covic dva lica odgovorna za sve ovo. Naravno i horde prepariranih koji su iznajmili emocije ovom drugom i podrzavali njegovo kasapljenje SRB kosarke godinama unazad. Evo uspeli ste. Unistili ste SRB kosarku, a nista u EL niste uradili. Bravo vam ga!
    (ManeNBG, 5. jul 2022 00:24)

    # Link komentara

  104. Ovo je najmanji problem. Mi smo generalno kao društvo dotakli dno. Ili ćemo se odmah menjati, ili samo da pustimo da nestanemo. Ubi nas politika, zasla u apsolutno svaku poru drustva, ovo je neizdrživo.
    (Superb, 5. jul 2022 00:19)

    # Link komentara

  105. Kad gubimo od Belgije, nema potrebe da idemo na svetsko prvenstvo.
    (ZX, 5. jul 2022 00:12)

    # Link komentara

  106. Stiže na naplatu rad Nebijše Čovića, bila nekad "zemlja košarke"
    (Pesha, 4. jul 2022 23:15)
    Kad je Covic bio na celu KSS uzeli smo zlato u Atini 95te, srebro u Atlanti 96te i zlato 97me ne znam bese gde, aki ti ai mlad ne znas... Jos si i Pesha .
    (duledudule, 5. jul 2022 00:11)

    # Link komentara

  107. Hvala igračima koji su se odazvali i Pešiću koji se prihvatio!
    Koga nema, ko ga ....!
    Samo nek' je na severu veselo i šareno, a Srbiji kako bude!
    Ko izadje poslednji neka ugasi svetlo!
    (Bubuleja, 5. jul 2022 00:07)

    # Link komentara

  108. Kad ćete naiđete u Priština da vas mi oderamo.
    (Skender Safqiu, 5. jul 2022 00:06)

    # Link komentara

  109. Prvo sram vas sve bilo za prozivanje reprezentativaca. Čak i Bobija i Belog, neka su i bivši igrači i cirkuzanti, oni su se bar odazvali selektoru. Igrali su najbolje što su mogli. Smeta vam Aleksa kao prvi plej? Pitajte KSS zašto najbolji plejmejker Evrope gleda utakmicu iz prvog reda u Čairu umesto da je na terenu. Smeta Pešić, izlapeli matorac koji je bivši trener? Niti je on izlapeo niti je propao kao trener nego i on radi sa onim što ima na raspolaganju, a to nije mnogo. KSS mora izaći i javno reći kako i zašto svi nacionalni timovi izlaze sa najjačim sastavima, dok mi igramo sa igračima koji ne bi bili ni na širem spisku. Njima svaka čast i hvala im. Micić, Nedović, Kalina, Gudurić, Milutinov - gde su?
    (Aleks, 5. jul 2022 00:03)

    # Link komentara

  110. hahahahahahahah
    (C i n i k, 4. jul 2022 23:59)

    # Link komentara

  111. Ma to zbog struje...
    (Batman, 4. jul 2022 23:58)

    # Link komentara

  112. A najjači su mi likovi što krive Sedlačeka smarača koji nas izbaksuzirao! ?

    Ja kažem kriv je i onaj nesretni Šarenac, umesto da da svoj doprinos on otišao da vodi Znanje-Imanje najgoru emisiju sa izblajhanim babama illi beše emisiju sa najgorim izblajhanim babama. Ne sećam se tačno definicije, daće Anđus stručnu analizu tipa skupili se selektori ispred bircuza i traže rešenje dok ispijaju pive.
    (Rasel Vestbrik, 4. jul 2022 23:57)

    # Link komentara

  113. Saće Vučiceve vestti da plasirqaju kako smo mi zemlja košarke, a Hrvati ispali...
    (Salle, 4. jul 2022 23:54)

    # Link komentara

  114. Stiže na naplatu rad Nebijše Čovića, bila nekad "zemlja košarke"
    (Pesha, 4. jul 2022 23:15)
    Dobro a šta je sa Partizanovom školom. Situacija je ista kao i sa fudbalom. Evroliga, liga šampiona sve je urađeno da se reperezenatice kao naša ugase. Kupuj strance i to ti je to.
    (Realno, 4. jul 2022 23:54)

    # Link komentara

  115. Dva najbolja srpska trenera ne da nikada nisu bili selektori, već nisu ni pominjani kao kandidati.
    Jedan je u fudbalu bio prvak sa 6 klubova u 6 različitih zemalja, a o ovom drugo poznavaoci košarke skoro sve znaju. Vladica Popović i Vlade Đurović.
    (maSi, 04. jul 2022 23:25)


    Vlade Đurović je trener koji je dobar u teoriji, ali u praksi...
    Kako tako dobar trener nikad nije trenirao ni neki dobar, jak klub, a da ne govorimo o onim vrhunskim? Najveći klub koji je vodio je Limož. Retko gde se zadržao duže od godinu dana.
    (klop, 4. jul 2022 23:53)

    # Link komentara

  116. Dobro je što je AV upisao trenersku školu za košarkaše.
    Rešio je on i veće problemeč pa će i ovaj s košarkom.
    (Saša, 4. jul 2022 23:51)

    # Link komentara

  117. Pozdrav za Fince susjede, uz pesmu "Krivo je more"
    (Vukovar, 4. jul 2022 23:50)

    # Link komentara

  118. Нека врате Салета да вади ситуацију док још нешто може да се извуче из овог живог блата.
    (com, 4. jul 2022 23:49)

    # Link komentara

  119. Nije se lepo smejati od svojih 250 000 građana!
    (Bez pokrića, 04. jul 2022 22:07)


    Nije lepo ni lagati da ti je pomogla Nemačka i Usa, a sramota je da je tih 250 000 par godina vam drzalo 1/3 teritorije. Eto vase hrabrosti, nista sami ne mozete.
    (Vukovar, 4. jul 2022 23:49)

    # Link komentara

  120. I onako smo mi zemlja fudbala, ko jos prati kosarku. I tako u krug do Katara i onda jovo nanovo
    (Metla bez drske, 4. jul 2022 23:48)

    # Link komentara

  121. srbi i kosarka jednostavno ne ide. drzite se odbojke, jedino vam je to jos ostalo iako nitko taj zenski sport ne prati.
    (mateo, 04. jul 2022 22:08)

    Pobegulje, tri finala zaredom. U kom sportu vi to imate, gadjanje glinenih golubova i pustanje brodica,? Sa tobom uvek komedija. Jel ste vi u nekom zenskom sportu dominatni? Niste ni tu, ajde u mišju rupu.
    (ja, 4. jul 2022 23:47)

    # Link komentara

  122. @livo krilo
    I kod nas je sve isto,da samo još dodam kriminal i korupciju.
    Decu,buduće nade ne košarke već kao nosioce društva godinama unazad ne možeš da vidiš da se zajedno igraju,da grade zajedništvo i socijalnu pripadnost,ima tu gomila stvari na kojima bi se trebalo raditi sistemski i kada bi sa time počeli bukvalno sutra bile bi nam potrebne godine ne da dominiramo, već da se samo dovedemo u red..
    Nisam ekstreman ali zvučacu tako,moderne tehnologije i socijalne mreže bih po zakonu postavio da budu 18+ za neki početak i mislim da bi to bilo sasvim dovoljno da vidimo šta dalje i verujem da bi vrlo brzo dalo vidljive rezultate.
    Žmurke,klikeri,šta god da je blisko njima a što je njihovo vreme dodatno ubrzalo,jer 'sve je smor,buraz..' generacije to druženje i socijalnu svest grade pred nekim monitorom,a ne jedni sa drugima i to bar meni baš bode oči..
    Dečaci manje jure devojčice jer kod kuće imaju siguricu na nekom sajtu pa to na kraju dovede do disfunkcialnosti,ma užas, krenuo sam sa samo nečim i samo od sebe mi izvlače misli koje svi mi malo stariji,ne matori (!) znamo,ne što smo mnogo pametni,već što samo vidimo..Košarka,a ja odoh..Ali je @livo krilo,bar po meni jedan od vrlo bitnih problema upravo tu.
    I zamolio bih admine da puste ovaj post,jer ako i nisam nešto pametan,napisah se muški,ali mi nije žao jer je ova sama tema bitna ne samo o naraštajima već i o nama koji ćemo sutra zavisiti od njih..
    (ford, 4. jul 2022 23:46)

    # Link komentara

  123. Lepo napisah juce kad je Hrvatska izgubila da smo u istom problemu a ljudi opleli po minusima. Ljudi moji, sagledajte siru sliku. Bjelica nema minutazu, Bobi odavno nije u kosarci vec u cirkusu na klupi i ima epizodnu minutazu, lik ne moze da igra odbranu. Avramovic koji treba da je naslednik Tea, ni blizu tog kvaliteta. Kalinic ne zeli da igra. I onda vi meni lupate minuse, jedan je rekao u 20 god svega dva igraca nisu igrala. E ljudi kratkog pamcenja. Ajmo redom, Radmanovic, Stojakovic, Bodigora 2003, Tomasevic iste godine... Pa Jaric, Pavlovic itd itd.. od mladjih bilo je i te kako otkaza i ne odazivanja. I mi pricamo o tome da imamo kult repke. Nema! Imaju to Spanci, Francuzi... Mi? ne! Ako jedan Gasol mogao da igra svaki put, Parker, Ginobili. Sada Doncic, Markanen...A nase umisljene njuske ne mogu... E tu se treba zapitati gde je problem, a problem je jos od 2003.god konstantan i vrlo ozbiljan. Unistene skole kosarke i unisten kult repke. Sad ce neko pametan da krene da nabraja Mega, Fmp, Zvezda, Partizan. Da al u tim klubovima su nosioci igre stranci. Kosarka na balkanu ide silaznom putanjom, a vi lzpsjte minuse.
    (Kgh, 4. jul 2022 23:45)

    # Link komentara

  124. Jeste brate ali oni su odučeni od basketa, a mi smo uvek favoriti za medalju.
    (Rođo, 04. jul 2022 22:12)


    Stvarno?! Na tri takmičenja tri finala, otkud to?
    (ja, 4. jul 2022 23:45)

    # Link komentara

  125. Miško ih nije naučio da igraju i vole repku već samo pare i klubove.
    Za sve je kriv Miško Ražnatović...
    (barre, 4. jul 2022 23:44)

    # Link komentara

  126. A smejemo se kroasanima!! Bruka i sramota.
    (minhen, 04. jul 2022 22:14)

    Ko su kroasani?! Jel ih ima negde ili su pobegli?
    (ja, 4. jul 2022 23:44)

    # Link komentara

  127. @ Mladennn... Tako je majstore.
    (Veljko, 4. jul 2022 23:43)

    # Link komentara

  128. Ili je ovo rezultat Danilovicevog rada u savezu. Vec je bio poznat kao čovek koji je napravio dug partizanu koji se i danas otplaćuje. Sta si očekivao kad takav vodi savez?
    (Sasa, 04. jul 2022 22:17)


    Rezultat njegovog rada je srebrna medalja na EP 2017 i 5 mesto na Svetskom. Kad je bukvalno oteran Sale, vidimo plodove vaseg rada. Sad bi i Danilovica da oterate?! Da necete mozda nečijeg zeta da dovedete na čelo KSS? E moj ti...
    (ja, 4. jul 2022 23:43)

    # Link komentara

  129. jel igra de bruyne
    (marko dalmatinac 46, 4. jul 2022 23:42)

    # Link komentara

  130. Sve ste pogrešno razumeli. Nije Pešić kriv, a Đorđevića vidim dižete u nebesa, loš trener, svugde ga isterali, sa reprezentacijom nešto malo napravio jer su tada neki košarkaši imali motiv na prvenstvu Evrope, danas se sve promenilo, svi gledaju NBA i nikog više ne interesuje reprezentacija, niti košarkaši imaju motiv da igraju za repku. To je cela istina, lova je motiv, NBA je motiv, koga briga za naše lige, koga briga za prvenstva Evrope i sveta kad to polako gubi značaj... lova je glavni motiv. KSS je parazit koji živi od budžeta i ništa ne rade, kao uostalom i drugi savezi, rukometni, fudbalski, vaterpolo... I šta treba prihvatiti? Mi smo mala nebitna zemlja, sa 6 mil.stanivnika, nebitni u Evropi jer nećemo u EU, ne želimo se menjati, raditi na reformama u svim oblastima društva. Ne može biti košarka ok. kad je država trula, korumpirana i na marginu Evrope i sveta. Nikoga više ne interesuje naša liga, niko ne gleda rukomet, vaterpolo... Kad je neko od vas čuo nešto na tv o rukometu, vaterpolu ako se ne igra neki kup ili prvenstvo neko? Gde su timovi, tabele takmičenja domaćih liga,kad ste to videli u medijima, razgovori o rukometu, košarci, odbojci... ? Sve je teški diletantizam i drapanje ovo malo para, niko ne radi na boljitku, samo šićardžije i muljatori. Košarkaši su skupljeni s brda-dola, neuigrani i nemotivisani. Nekad je bilo čast igrati za reprezentaciju, danas je to 'pase'i gubi nekadašnji značaj. Koga briga u Americi za reprezentaciju? Tako je i ovde.
    (veder, 4. jul 2022 23:42)

    # Link komentara

  131. @Popi

    I danas se skoro svako dete bavi nekim sportom. Ništa se tu nije promenilo.Kad je nešto trulo problem je uvek na vrhu. Tako je u firmama, tako je u politici, tako je u sportu (i u klubovima i u savezu).
    (Toni, 4. jul 2022 23:41)

    # Link komentara

  132. Samo još jedan rezultat politike u svim ključnim sportovima pod imenom Zvezda Srbija. Ono kada duh koji lebdi ugasi crno beli svet.
    (Mihailo, 04. jul 2022 23:29)

    Jako glup komentar.
    (76er, 4. jul 2022 23:40)

    # Link komentara

  133. Ono sto se desilo Hrvatima, desice se i nama uskoro.Ako ne ovaj put....sledeci sigurno.Kosarka propada definitivno pod uticajem raznih ljudi koji nikad bacili loptu na obruč nisu
    (Marrssa, 4. jul 2022 23:38)

    # Link komentara

  134. Lično očekujem da se naši NE kvalifikuju na Mondobasket. Zaslužuje li se učešće kad.se u kvalifikacijama izgubi od jedne Belgije?!
    (judd trump, 4. jul 2022 23:37)

    # Link komentara

  135. Dok je Đilas bio predsednik KSS, ruku na srce, ovako nešto nije se moglo desiti...
    (Dragan Jurić, 4. jul 2022 23:37)

    # Link komentara

  136. @ pogebulje, ne vi ste velikani hahah. U svakom sportu vam se smijemo hahaha
    (Drazen Petrovic, 04. jul 2022 22:17)


    Svet je lep kada sanjamo...nema vas nigde ama bas nigde. Ostali samo dugmici od vas. I vi nekog prozivate? Bolje mislite zasto vas je 3.5 miliona u obecanoj zemlji.
    (nismo isti, 4. jul 2022 23:37)

    # Link komentara

  137. Prestanite sa tim srpska liga nam treba, kriva je ABA...Pa zvezda i partizan deru svakog iz lige sa 30 razlike, svaki mec bi im bio ko trening, u ABI makar malo nesto jacih protivnika imaju.
    Kako mislite da nastane ta jaka srpska liga, ko ce doneti pare? Ko ce da igra?
    (janbo, 4. jul 2022 23:36)

    # Link komentara

  138. Ne treba ni da idemo na svetsko prvenstvo, ne mogu da verujem da smo izgubili od Belgije. Nekad bi ih momci iz školskog dvorišta sa Novog Beograda pobedili, a sad ne mogu neki kvazi reprezentativci.
    (Joja,

    Lepo si iskoristio jednu reč koja ustvari i objašnjava sve. Nije mi jasno šta nama nije jasno? Ta reč je reč NEKADA.
    Zašto ne možemo da shvatimo da NEKADA i SADA nisu reči koje imaju isto značenje. Zašto me možemo da shvatimo da se sve menja. Nismo mi Bogom dani(a ni bilo ko drugi) da stalno budemo najbolji. Pa i Američki profesionalci su bili nedodirljivi, pa sada su daleko od toga.
    (neko, 4. jul 2022 23:34)

    # Link komentara

  139. Za ovo veceras je najveci krivac Kari... 11 razlike na 3min do kraja,ne trazi tajm aut da prekine nalet protivnika, plus izvodi Aleksu Avramovica i uvodi Ognjena Jaramaza. to je bio kraj.
    (nidzerland, 04. jul 2022 23:03)

    Ma kakvi, Danilovic je kriv. Jel ti citas komentare vrsnih strucnjaka. Eeee, a Sale im nije valjao.
    (Zveki, 4. jul 2022 23:33)

    # Link komentara

  140. pitam se zašto bi to drugi/treći tim Srbije trebao da kida za to da na kraju dođe prvi tim da umesto njih igra Svetsko??
    (peki, 4. jul 2022 23:32)

    # Link komentara

  141. Danilovic OUT.
    (GM7, 04. jul 2022 23:10)

    Pesic IN ?!
    (ja, 4. jul 2022 23:32)

    # Link komentara

  142. A do jučer se smijali Hrvatima😂😂😂
    (Lepi Cane, 4. jul 2022 23:32)

    # Link komentara

  143. glavno da smo se smejali hrvatima....
    (borivoje surdilovic, 04. jul 2022 23:18)


    Oni vise i nisu za smejanje, realno, nema ih nigde decenijama...
    (Nenad, 4. jul 2022 23:31)

    # Link komentara

  144. Bogdanovic
    Bjelica
    Pokusevski
    Jokic
    Marjanovic

    Najbolje sta imamo i svi 5 u NBA Ligi, tu je jos i Nikola Jovic.
    (Daki, 4. jul 2022 23:07)
    sta sa tim pokusevskim,pa taj je gori od ovih sto igraju u reprezentaciji trenutno,takvih imamo na tone
    (nesa80, 4. jul 2022 23:31)

    # Link komentara

  145. Jaramaz je jedan od igraca koji je nesto pokusavao i igrao na kraju, u ostalom dao je sve poslednje poene. Mozda je mogao da upari Avramovica sa njim, ali nikako nije trebao da menja coveka koji je dao 5 uzastopnih poena.
    (MK22, 4. jul 2022 23:31)

    # Link komentara

  146. Pitati čovića...
    (innbecilo, 4. jul 2022 23:30)

    # Link komentara

  147. Kopija jučerašnje utakmice Hrv-Fin
    (Darko, 4. jul 2022 23:29)

    # Link komentara

  148. poslednji nek ugasi svetlo...
    (dare slovenac, 4. jul 2022 21:50)

    bez brige. samo ce
    (krivo, 4. jul 2022 23:29)

    # Link komentara

  149. Samo još jedan rezultat politike u svim ključnim sportovima pod imenom Zvezda Srbija. Ono kada duh koji lebdi ugasi crno beli svet.
    (Mihailo, 4. jul 2022 23:29)

    # Link komentara

  150. Jadni momci, žao mi ih je ! Nisu oni krivi što ih je neko promovisao u reprezentativce ! Bjelica uzeo prsten u NBA, vraća se u Evropu po još koji milion, a očekujemo od njega da "gine" za Srbiju !? Nacija iščekuje Jokića sa 250 miliona evra , samo od novog ugovora !? Budimo realni !
    (Boris Banović, 4. jul 2022 23:25)

    # Link komentara

  151. Dva najbolja srpska trenera ne da nikada nisu bili selektori, već nisu ni pominjani kao kandidati.
    Jedan je u fudbalu bio prvak sa 6 klubova u 6 različitih zemalja, a o ovom drugo poznavaoci košarke skoro sve znaju. Vladica Popović i Vlade Đurović.
    (maSi, 4. jul 2022 23:25)

    # Link komentara

  152. @КУКИ - Можда је узрок пораза од Белгије тај да су ови наши играчи намјерно изгубили јер су знали да већина њих неће играти на свјетском јер ће тад играти ови што се нису сад одазвали, да кажем први тим. Ово наводим као једну могућност а не мора да значи да је и тачно.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 4. jul 2022 23:23)

    # Link komentara

  153. Onaj Bobi je prevara veka,udje neki klinac,15cm niži i svaki napad mu zakuca u lice,nesramoti se više čoveče...
    (s, 4. jul 2022 23:21)

    # Link komentara

  154. glavno da smo se smejali hrvatima....
    (borivoje surdilovic, 4. jul 2022 23:18)

    # Link komentara

  155. Stiže na naplatu rad Nebijše Čovića, bila nekad "zemlja košarke"
    (Pesha, 4. jul 2022 23:15)

    # Link komentara

  156. Evo sad kada je proslo malo vremena od zavrsetka utakmice pokusavam da sagledam situaciju.

    Prosto je neverovatno kako smo izgubili dve utakmice od Belgije.
    Mislim obe sa pola kosa razlike gubeci dvocifrenu prednost u zadnjih pet minuta

    Ne znam sta je uzrok. Da li je gubitnicki mentalitet, strah od preuzimanja odgovornosti, neznanje da se izbore sa pritiskom, neznanje da se privede utakmica kraju, neznanje kosarkaske igre, neznanje trenera, nedostatak srece, sudbina... ili je od svega po malo. Stvarno ne znam, ali ovo su dva neshvatljiva i neverovatna poraza.

    Mnogo ce tesko biti u nastavku. Ali nada zadnja umire.
    (Kuki, 4. jul 2022 23:13)

    # Link komentara

  157. Ne znam zašto ovo ikoga čudi. Mi ligu nemamo...Svelo se sve na Zvezdu i Partizan koji godinama nisu izbacili igrača, ali bitno da se sipaju pare. Drugo, današnja omladina je jedno 10x manje zainteresovana za sport nego kada sam ja bio klinac. U moje vreme (34 god.) svako se bavio nekim sportom, i prosto je bilo sramota da se ne baviš sportom. Ceo sistem je truo i ništa dobro ne može biti ako se ne desi neki novi Hemofarm...Radnički.. Sa za to nam treba jaka srpska liga! I da se malo zaboravi na strance a pare da se ulažu u razvoj košarke i našu decu. Da je nama sada ona liga što smo imali, našli bi ne jednu..nego dve selekcije da se prošetamo kroz ove kvalifikacije
    (Popi, 4. jul 2022 23:12)

    # Link komentara

  158. Ljudi, Danilović je samo fiktivno predsednik saveza, prava figura koja vedri i oblači srpskom košarkom je preletač rekorder Nebojša ?ović. On nam uništava košarku i njega treba terati podalje od reprezentacije
    (Fan klub Lava Kesica i Zorana Pajkica, 04. jul 2022 22:19)

    Priča se da je Čović organizovao posete i pritiske na reprezentativce tokom prošlog leta da bi oni potpisivali za Partizan i najboljeg trenera univerzuma.
    (Ajgor, 4. jul 2022 23:12)

    # Link komentara

  159. Niko da prozove Pirocanca?
    Ne on je zvezdina zvezda!
    (EUFORIJA NAJVEĆA, 4. jul 2022 23:10)

    # Link komentara

  160. Danilovic OUT.
    (GM7, 4. jul 2022 23:10)

    # Link komentara

  161. Oce Pesic i dalje da se udvara Jokicu..Covek je za penziju odavno,rekoh ja to i prosle godine. Cist folirant. Kuka kao Stanojevic non stop,a d a da je uigrao samo kosarkase zlatibora i mladosti i dinamika osvojili bi prvo mesto. Secam se kad Moka rekao pre 25 godina da Pesic nema facu elokventnost,govor da vodi selekciju A.
    (Kukumavka, 4. jul 2022 23:10)

    # Link komentara

  162. Ljudi sta vam je bre,pa ovo je realnost ovog igrackog kadra,nista vise nista manje,to je taj nivo. Ovo je 4 tim i ne znam cemu iscudjavanje. Dzaba MVP- ijevi kad ne igraju.
    Pogledajte Sloveniju i sve ce vam biti jasno.
    Reprezentativac Srbije mora biti na raspolaganju selektoru za svaku utakmicu, nebitan je znacaj utakmice.
    Doncic,Gasol. . .dugacak je niz reprezentativaca. . .
    (mladennn, 4. jul 2022 23:08)

    # Link komentara

  163. Bogdanovic
    Bjelica
    Pokusevski
    Jokic
    Marjanovic

    Najbolje sta imamo i svi 5 u NBA Ligi, tu je jos i Nikola Jovic.
    (Daki, 4. jul 2022 23:07)

    # Link komentara

  164. Tako je to kad gurate tatine i mamine sinove. Bolje ljude i sportisre smo imali kad je sve bilo besplatno i kad se deci nisu naplaćivali treninzi. Sad imate samo decu čiji su roditelji mogli sve da finansiraju ali oni su navikli da sve imaju i da dobiju u životu i nisu ratnici i istiniti borci jednom rečju oni su mlakonje i paraziti. Izvinjavam se to su dve reči. I šta očekivati u Srbiji gde samo haraju dva kluba umesto deset.
    (joker, 4. jul 2022 23:06)

    # Link komentara

  165. Za meine bi bio šok da su pobedili.
    (Petar, 4. jul 2022 23:05)

    # Link komentara

  166. Gde je drvoseča????
    (Maro, 4. jul 2022 23:04)

    # Link komentara

  167. CIA snajka CIA uvek protiv nas!!!
    (Svetozar, 4. jul 2022 23:04)

    # Link komentara

  168. Pa dobro sta lagano
    (Daki, 4. jul 2022 23:03)

    # Link komentara

  169. Za ovo veceras je najveci krivac Kari... 11 razlike na 3min do kraja,ne trazi tajm aut da prekine nalet protivnika, plus izvodi Aleksu Avramovica i uvodi Ognjena Jaramaza. to je bio kraj.
    (nidzerland, 4. jul 2022 23:03)

    # Link komentara

  170. Siguran sam da niko neće podneti ostavku.
    (Dr. Miloš, 4. jul 2022 21:43)
    I sta ce ostavka da promeni ? Jeste li terali Djordjevica zbog srebrnih medalja, samo da dodje Kokoskov... dosao Kokoskov, ne valja ni on, samo da ode, neka dodje Pesic... dosao Pesic, hocemo ostavke, ne valja ni Pesic... ko vama valja ?
    (nbgd, 04. jul 2022 22:15)

    Сребрна медаља је медаља. Испадање у квалификацијама је срамотно и заслужује оставку.
    (Јабучило, 4. jul 2022 23:03)

    # Link komentara

  171. Eto vam Pesic. Iskreno briga me odavno za reprezentaciju, imamo mi dobre igrace, problem je sto njima nije mnogo stalo do reprezentacije
    (Rkoma, 4. jul 2022 23:01)

    # Link komentara

  172. Raspustiti sve da ne sramote slavne generacije, pa poceti ispočetka sa nekom novim trenerom i igračima
    (Mile, 4. jul 2022 23:00)

    # Link komentara

  173. Pozdrav Bosni i Hercegovini!
    (medo mehmed, 4. jul 2022 23:00)

    # Link komentara

  174. Ali da zlo bude veće, evo ja sam ubeđen da bi Borac iz Čačka ili FMP čak i sa onom ekipom iz finala sa Zvezdom ili bilo koja naša ekipa koja ne zavisi isključivo od stranaca uz jednog dva igrača po profilu da zamene mesto stranca dobio ove Belgijance?
    (Džoni, 4. jul 2022 23:00)

    # Link komentara

  175. Много важна ствар. Баш сам се насекирао...
    (Milos Radulovic, 4. jul 2022 22:59)

    # Link komentara

  176. Ajde poraz manje-više, samo se nadam da nikada više neću u reprezentaciji videti onog holivudskog klovna i cirkusku atrakciju Marjanovića i najprecenjenijeg igrača ikada Bjelicu. Njihovo konstantno pozivanje je zločin prema reprezentacijii i prosto se pitam dokle ćemo morati da trpimo više te dve štetočine, direktne krivce za poraz večeras.
    (luka, 4. jul 2022 22:56)

    # Link komentara

  177. Ova belgija bi izgubila od mege, a npr od zvezde min 20 razlike, prst na celo, ovako ne ide, zvati igrace koji su zeljni dokazivanja, makar bila ekipa iz kraja, sta nam vredi neki igrac kome se ne igra
    (Pera, 4. jul 2022 22:55)

    # Link komentara

  178. Da je ovakav sistem kvalifikacija bio pre 20 godina iste bi se stvari dešavale. Mislite da bi Divac, Bodiroga, Đorđević i ostali igrali kvalifikacije? Oće ali juče. Igrali su samo 95 posle sankcija, a posle se automatski plasirali na sledeće prvenstvo plasmanom na prethodnom, budeš među prvih pet i kvalifikovao si se za sledeće evropsko, svetsko, olimpijadu, šta god da je sledilo. Ovako je FIBA dala šansu i slabijim reprezentacijama da iznenade favorite.
    (VAR, 4. jul 2022 22:53)

    # Link komentara

  179. Dzabe, ne mozes ljudima objasniti da je Djordjevic izvlacio maksimum pa to ti je...
    (standardno, 4. jul 2022 22:44)

    # Link komentara

  180. Pozdravljam ekipu koja je oterala Sasu Djordjevica sa mesta selektora. Posle njega ce sve medalje biti drvene.
    (Kole, 4. jul 2022 22:44)

    # Link komentara

  181. Finska je bolja od Belgije :)
    (Joško, 4. jul 2022 22:43)

    # Link komentara

  182. Montevideo, bog te video.
    (brus vilis, 4. jul 2022 22:33)

    # Link komentara

  183. Ako
    (Zivojin Misic, 4. jul 2022 22:30)

    # Link komentara

  184. Koliko je losa atmosfera u ovoj ekipi prvo izmedju igraca drugo i u strucnom stabu videlo se vec u Letoniji. Nema zajednistva neki se trude neki ne slusaju Karija drugi nece da igraju jer se opet neki drugi nisu odazvali. Sam termin reprezentatívac postaje ne bitan i svi su igraci zasticeni nema odgovornosti. Djordjevica vratiti po mogucstvu.
    (B93, 4. jul 2022 22:29)

    # Link komentara

  185. Kad igra Srbija i njen MVP?
    (Sale, 4. jul 2022 22:29)

    # Link komentara

  186. Изгубила Југославија.
    (Марко, 4. jul 2022 22:21)

    # Link komentara

  187. Ne znam koji je vaš problem ali naš je taj da klinci danas košarku uopće ne doživljavaju. Nitko na ulici ne igra. A ima koševa! Plus besparica u klubovima...
    (Livo krilo, 4. jul 2022 22:21)

    # Link komentara

  188. Ovaj Kokoskov nema pojma!
    (bole, 4. jul 2022 22:20)

    # Link komentara

  189. Ne valjaju Djordjevic i Bogdanović , a?
    (sampion evrope 92, 4. jul 2022 22:19)

    # Link komentara

  190. Ljudi, Danilović je samo fiktivno predsednik saveza, prava figura koja vedri i oblači srpskom košarkom je preletač rekorder Nebojša Ĉović. On nam uništava košarku i njega treba terati podalje od reprezentacije
    (Fan klub Lava Kesica i Zorana Pajkica, 4. jul 2022 22:19)

    # Link komentara

  191. ovde svi pricaju o selektoru, igracima koji su igrali i ostalim u ovom momentu u potpunoati nebitnim stvarima. Da li neko od vas zna kako se radi bazicna selekcija dece koja hoce da se bave nekim sportom? Vrsi se sposobnoscu roditelja da finansiraju treninge svog deteta. znatw li kako se vrsi kasnija selekcija? sposobnoscu tog roditelja da placa jos vise. Vi mislite da bi bilo Divca, Djordjevica Danilovica, Stojakovica da je to bio jedini kvalitet koji dete ima? Dok zvezda i partizan rasipaju milone negde neko talentovano dete nema para da sebi priusti trening za sport za koji je rodjeno, neki talentovani trener ne moze da radi sa tim deteto jer sa svojim platom ne moze da prezivi dva dana. To vam je problem ne Selektori ni ti igraci koji su tu ni krivi ni duzni. ceo sistem je pogresan. uspesi u nekom sportu sada mogu da budu samo slucajni nikako planirani i gradjeni. Jokic nije plod rada nasih kosarkaskih selekcija i sistema vec upravo uprkos tom sistemu.
    (mare, 4. jul 2022 22:19)

    # Link komentara

  192. Danas nema lakih protivnika, lopta je okrugla, obruč je okrugao, danas svi znaju da igraju košarku, Belgija je tradicionalno neugodan protivnik, nismo imali ni sportske sreće, sudije su bile na strani rivala, …
    (ArizonaOrthodox, 4. jul 2022 22:19)

    # Link komentara

  193. Ne razumem cemu histerija oko NBA igraca i Evroligaskih igraca ili bilo kojih igraca? Igranje za reprezentaciju je dobrovoljno i nikome ne treba da bude opterecenje niti obaveza, samo zelja... Veci ucinak ce imati Pera iz Male Mostanice koji hoce da igra nego Majkl Dzordan koji igra preko one stvari... PItas lepo ko hoce da igra super, ko nece, ne mora, nema ljutnje... Izadjes sa igracima koji hoce da igraju ako uspes da se plasiras na prvenstvo super ali onda i odes sa istim igracima na to prvenstvo a ne sa manekenima kojima je ispod casti da igraju kvalifikacije.... I ti igraci sta god urade nasi su, uradili su srcem i kvalitetom i uvek ce imati podrsku... Ova setnja nasih igraca koji su iz ne znam kog razloga naterani da igraju a vidi se odsustvo zelje samo nas vodi ka Hrvatskom scenariju...
    (sofronije, 4. jul 2022 22:19)

    # Link komentara

  194. ne znam da li je utakmica bila gluplja il su gluplji ovi komentari...mrtva trka bratac...
    (Gagi, 4. jul 2022 22:18)

    # Link komentara

  195. @ pogebulje, ne vi ste velikani hahah. U svakom sportu vam se smijemo hahaha
    (Drazen Petrovic, 4. jul 2022 22:17)

    # Link komentara

  196. Ovo vam je rezultat Covicevog mesetarenja i trovanja Srpske kosarke.Sta ste ocekivali?
    (Bizon, 4. jul 2022 21:27)

    Ili je ovo rezultat Danilovicevog rada u savezu. Vec je bio poznat kao čovek koji je napravio dug partizanu koji se i danas otplaćuje. Sta si očekivao kad takav vodi savez?
    (Sasa, 4. jul 2022 22:17)

    # Link komentara

  197. Koji ste vi kreteni! Belgija? Alo Belgija? Belgija jebote!!! O Krsna Slavo!
    (G.Kataklizma, 4. jul 2022 22:15)

    # Link komentara

  198. Siguran sam da niko neće podneti ostavku.
    (Dr. Miloš, 4. jul 2022 21:43)
    I sta ce ostavka da promeni ? Jeste li terali Djordjevica zbog srebrnih medalja, samo da dodje Kokoskov... dosao Kokoskov, ne valja ni on, samo da ode, neka dodje Pesic... dosao Pesic, hocemo ostavke, ne valja ni Pesic... ko vama valja ?
    (nbgd, 4. jul 2022 22:15)

    # Link komentara

  199. nije srbija izgubila nego spava - pustite je šta vam je
    (ljubimirodragoslav, 4. jul 2022 22:14)

    # Link komentara

  200. A smejemo se kroasanima!! Bruka i sramota.
    (minhen, 4. jul 2022 22:14)

    # Link komentara

  201. Sale Djordjevic ma sta mislili je stvorio neki novi kult reprezentacije, okupio momke onako smekerski kako on zna i isao teoriom ne igra 12 najboljih nego 12 najkompaktnijih, svako je imao svoju ulogu u timu od "mahaca peskira" do "lidera na terenu".
    (Petar, 4. jul 2022 22:14)

    # Link komentara

  202. Dobro je, da se ne zanosimo ;)
    (ajme.., 4. jul 2022 22:13)

    # Link komentara

  203. za ovo nema utehe.
    ali igračima ne treba zameriti. došli su, pokušali su, jednostavno nisu mogli. valjda ostaju naši.
    (komentarista, 4. jul 2022 22:13)

    # Link komentara

  204. ovo je gore nego da nas je atomska greškom strefila moram da priznam
    (dojka, 4. jul 2022 22:13)

    # Link komentara

  205. Lazni trener, sto bi rekli neki.
    (Gamzigrad, 4. jul 2022 22:12)

    # Link komentara

  206. Pobegulje?! Kad su poslednji put osvojile medalju? Ne možemo u istu rečenicu.
    (ja, 4. jul 2022 21:36) # Link komentara

    Jeste brate ali oni su odučeni od basketa, a mi smo uvek favoriti za medalju.
    (Rođo, 4. jul 2022 22:12)

    # Link komentara

  207. Milan
    Vidis, mene i dalje zanima zasto je Milutinov odjednom bio modar ispod oka na turniru za Srbiju iako na prosloj utakmici nije dobio takav udarac. Najveci problem je sto OCIGLEDNO godinama vlada losa atmosfera u nacionalnom timu (vazi i za dvojicu pre Karija) ali iz nekog razloga svi cute...
    (Kozuki Oden, 4. jul 2022 22:12)

    # Link komentara

  208. Dotakli smo vrh dna.
    (Bajker, 4. jul 2022 22:12)

    # Link komentara

  209. Odavno mi nismo zemlja kosarke, to je bila Jugoslavija. A ovo sad Srbija, Slovenija, Hrvatska niko tu nije vise zemlja kosarke
    (VP_Chicago, 4. jul 2022 22:12)

    # Link komentara

  210. Ovo je mozda i realno stanje,mi vise nemamo taj kvalitet sto smo imali,sto ne znaci da necemo imati u skorijoj buducnosti,naravno ako se bude radilo kako treba.
    (Zoran LFC, 4. jul 2022 22:11)

    # Link komentara

  211. Jedna rec: sramota.
    (Entropy fighter, 4. jul 2022 22:11)

    # Link komentara

  212. Ne treba ni da idemo na svetsko prvenstvo, ne mogu da verujem da smo izgubili od Belgije. Nekad bi ih momci iz školskog dvorišta sa Novog Beograda pobedili, a sad ne mogu neki kvazi reprezentativci.
    (Joja, 4. jul 2022 22:10)

    # Link komentara

  213. Mi nismo prihvatili cinjenicu da su druge zemlje uznapredovale u kosarci u poslednjih 20-30 godina...nama se u ovoj zemlji sve svelo na cinjenicu koji ce mladi kosarkas sto pre u NBA...kes, lova, novci i to je to, evo rezultata...
    (Ekspert, 4. jul 2022 22:09)

    # Link komentara

  214. Ovo je bruka nase kosarke ali krenimo redom kad je bjelica odigrao bar nesto u reprezentaciji,bobi neigra cele godine,jaramaz sve manje u bajernu,o marinkovicu ten netreba pricati i petrusevu,simanic i ristic nesto igraju ali to je slabo ali zato jedini koji je nesto odigrao avramovic e njega na klupu zadnja 3 min, e to smo mi ljudi bez imalo pameti ali ajmo dalje gospodo kosarkaski radnici od kad je pocelo klubastvo i menadzerisanje u megu i fmp mi u maldjim kategorijama nemamo ne zlato vec medalju ali imamo covice,ostoje i raznatovoceve pune ko brodovi pali smo nize od hrvata ali toga jos nismo svesni
    (Vladimir, 4. jul 2022 22:09)

    # Link komentara

  215. Gori od "brace"! E, tugo moja...
    (beograd_92, 4. jul 2022 22:09)

    # Link komentara

  216. Neodlaskom na svetsko prvenstvo,mi necemo biti ni na olimpijskim igrama,jel je svetsko izborno za olimpijske igre!Tako da gore nemoze da bude,i sta jos treba da se desi,da ovi iz saveza daju ostavke kao i trener!
    (djema brdjanin, 4. jul 2022 22:09)

    # Link komentara

  217. Đorđevića za vođu. Mislim da se čak i ONI slažu sa tim...
    (G.Kataklizma, 4. jul 2022 22:09)

    # Link komentara

  218. Срамотно стварно издр.авање Јарамаза и Маринковића,па шта су они истриповали да су!?!?!? Ово је за КСС,да се лепо сами побију са функција и у родна места,па нека тамо ведре и облаче
    (КО ЈЕЛ ЈА, 4. jul 2022 22:08)

    # Link komentara

  219. cekaj,
    pa kad smo oterali crno-belog prepotenka i neznalicu,
    tog vanserijskog grobara srBske kosarke,
    zar nije trebalo da glatko uzimamo zlata koja smo sa njim propustili?

    ne? stvarno?
    e onda nista...
    (wer, 4. jul 2022 22:08)

    # Link komentara

  220. srbi i kosarka jednostavno ne ide. drzite se odbojke, jedino vam je to jos ostalo iako nitko taj zenski sport ne prati.
    (mateo, 4. jul 2022 22:08)

    # Link komentara

  221. Decenija zvezdine dominacije daje rezultate...
    (šone, 4. jul 2022 22:07)

    # Link komentara

  222. A smejmo se Hrvatima
    (nolo, 04. jul 2022 20:55)


    Pa pobeguljama se uvek smejemo.
    (nismo isti, 4. jul 2022 21:39) # Link komentara

    Nije se lepo smejati od svojih 250 000 građana!
    (Bez pokrića, 4. jul 2022 22:07)

    # Link komentara

  223. Što se to dogača s HR-SR sportom. Čim jedni izgube u nekom sportu, izgube i drugi. Hej, nismo više u istoj državi, skoncentriraqjte se i jedni i drugi.
    (zg232

    Osim u fudbalu
    (Peđa, 4. jul 2022 22:07)

    # Link komentara

  224. I sta cemo sad?
    (Jevgenije, 4. jul 2022 21:47)

    Biti zdrava,biti zdrava,biti,biti,biti zdrava. ...
    (bojan, 4. jul 2022 22:05)

    # Link komentara

  225. Бејаше лепо од 74'
    (Сремац, 4. jul 2022 22:04)

    # Link komentara

  226. Kad igra Srbija?
    Kad igra MVP?
    (Sale, 4. jul 2022 22:03)

    # Link komentara

  227. mozemo ruku pod ruku sa bracom hrvatima da idemo jedino slovenci sa vanserijskim doncicem osvetlali obraz nekadasnje jugokosarke.
    (Milan, 4. jul 2022 22:03)

    # Link komentara

  228. Igračima koji su došli hvala gospodinu Pešiću koji je u ovim godinama prihvatio ovo mesto triput hvalu,a ko ume bolje izvolite.....
    (Miki, 4. jul 2022 22:02)

    # Link komentara

  229. zasto sok...
    (Belgija, 4. jul 2022 22:01)

    # Link komentara

  230. Nadam se da se više nikada mečevi Evrolige neće poklapati s mečevima reprezentacije, da će FIBA i EL pronaći rešenje i da će naša najveća košarkaška imena pogurati tu priču. Ukoliko to ipak i dalje bude slučaj, onda je izuzetno važno da se nađe način da Milutinov, Lučić, Gudurić i Micić u novembru i februaru odigraju ukupno ta 4 meča za reprezentaciju.
    (Sve se mora dobiti, 4. jul 2022 22:01)

    # Link komentara

  231. Pesica i Obradovica u penziju, nekas bili treneri, zato od svih Duda je bio zakon.
    (Djura, 4. jul 2022

    Какве везе Обрадовић има с овим човече, призови се памети!?! Мора да си ти од оних који сте пљували Ђорђевића, а ја сам вам рекао да ћете га од блата правити. Е сад се лепо враћамо у 2013. годину када смо под вођством Дуде Ивковића били седми у Европи, са истим тимом са којим је Саша био други у свету наредне године.
    Шта ћеш, исфрустрирани људи често имају слабу меморију, емоција им не дозвољава да мисле...
    (Јад, 4. jul 2022 21:58)

    # Link komentara

  232. Ovo je potpuno sumanuto. Srbija nema tim koji može da prodje bilo kakve kvalifikacije a kada bi se kvalifikovali onda bi došli glavni igrači. Jokić, Kalinić, Teodisić, Micić, Petrušev, Dobrić, Lučić, Milutinov,Bogdanović Ovo je besmisleno. Čekaj, jel oni ne žele da igraju kvalifikacije? Ili neće. Zašto niko o tome ne priča? Čemu se onda nadamo?
    (Nenaks, 4. jul 2022 21:58)

    # Link komentara

  233. Nama bolje ide ono 3 na 3 ili 1 na 1.
    (mala zemljica, 4. jul 2022 21:57)

    # Link komentara

  234. Samo da je neko iskljucio struju..i spasili bi se..
    (raso, 4. jul 2022 21:57)

    # Link komentara

  235. ja bih voleo da mi neko objasni iz kog razloga nije igrao Milutinov? to bi trebalo neko iz saveza da objasni zasto Milutinov koji je zdrav i neke silne utakmice u evrologi od marta na ovamo nije igrao zasto ne igra za reprezentaciju, takodje, nije jasno kako Dobrić moze da igra za zvezdu a ne moze za reprezentaciju?
    (Milan, 4. jul 2022 21:53)

    # Link komentara

  236. A ja sam jos odavno pricao da ce svi plakati za Djordjevicem. Bez njega se vratilo sve na ono pre njega.
    (Johny, 4. jul 2022 21:52)

    # Link komentara

  237. Zasto je to sok?
    (Apatrid, 4. jul 2022 21:52)

    # Link komentara

  238. Ko će da putuje čak do Japana,svet u haosu,nije bezbedno nigde:)
    (điu,liu i sadriu, 4. jul 2022 21:51)

    # Link komentara

  239. Ova ekipa ne bi prosla grupu u Evrokupu da budemo realni.A kad te pobedi Belgija i Velika Britanija u kosarci zapitaj se sta radis
    (Drax, 4. jul 2022 21:51)

    # Link komentara

  240. Nije valjo Djordjevic…ala sramote i bruke.
    (pfcc, 4. jul 2022 21:51)

    # Link komentara

  241. poslednji nek ugasi svetlo...
    (dare slovenac, 4. jul 2022 21:50)

    # Link komentara

  242. Belgijanci fizički (i taktički) spremniji i jači od naših u duelu... jaramaz navikao da igra neodgovornu košarku ko da je i dalje u megi.
    Na stranu sve, bio je faul na ulazu Marinkovića pred kraj
    (Velemajstor, 4. jul 2022 21:50)

    # Link komentara

  243. Sta kaze Maligan Danilovic ?
    (rubin, 4. jul 2022 21:50)

    # Link komentara

  244. Bruka i sramota. Najbikje je da dalje i ne igramo, da se dodatno ne brukamo. Izgubismo od dve velesile - Gruzije i Belgije.
    (Pedja, 4. jul 2022 21:50)

    # Link komentara

  245. Lično bih voleo da izgubimo. To je jedini način da se ceo savez na čelu sa neznalicom Danilovićem definitivno ukloni iz košarke i neka se bavi sa ćerkom u tenisu. Najgore rukovodstvo od kada se košarka igra u Srbiji
    (Zuja, 04. jul 2022 20:46)


    Ni ja nešto ne volim Danilovića, ali kakve veze ima savez sa ovim, odnosno sa ovakvom igrom?
    Prvo su svi terali Đorđevića i tražili Kokoškova. Đorđević otišao i doveden je Kokoškov.
    Onda su svi terali Kokoškova i tražili Pešića. Kokoškov otišao i doveden je Pešić.
    Pritom ni Đorđević ni Kokoškov nisu dobili otkaze nego su sami otišli, da su hteli da vode reprezentaciju i dalje, vodili bi je.
    Savez je bukvalno sve obezbedio što je u njegovoj moći i ostalo je da ostatak posla odrade selektor i igrači.
    (polo, 4. jul 2022 21:50)

    # Link komentara

  246. Imam 35 godina i od kad znam za sebe ovaj Sedlacek smara. Cime se bre bavi taj covek?
    (Kukatilo, 04. jul 2022 19:12)

    @Kukatilo
    Stariji sam od tebe, tako da mogu da potvrdim da Sedlacek ima još duži staž smaranja. I oduvek mi je bila misterija šta tačno on radi u košarci.
    (drvobradi, 04. jul 2022 19:59)


    Sve ste rekli o svom (ne)znanju o košarci kada ne znate ko je i šta je Sedlaček. A i ovi sto vam dadoše silne pluseve.
    (polo, 4. jul 2022 21:49)

    # Link komentara

  247. Ja ne znam sta se ocekuje od B tima? Pa naravno da nas i Belgija moze dobiti kada igra B tim. Ovo sto se radi godinama unistava reprezentativnu kosarku, totalno se napravio haos i vise se ne zna ni ko pije ni ko placa.

    Mateo@

    Srbija u kosarci samo za 8 godina ima 3 velika finala, vise nego bilo koja drzava finala u fudbalu za to vreme,na primer. Nismo mi VI koji umisljate da ste nesto u fudbalu sa jednim finalom u 30 godina
    (Kostarikanac, 4. jul 2022 21:49)

    # Link komentara

  248. Milos, ma da krivi Misko i Covke u cijim klubovima igraju domaci igraci vecinom a ne predsednik KSS-a i ljudi oko njega?
    (Gossa placa Zeljko 89, 4. jul 2022 21:49)

    # Link komentara

  249. Vama cemo se uvek smejati. Kad ste poslednji put osvojili medalju? I Bog zaboravio.
    (pobegulje, 04. jul 2022 21:40)

    Koja bruka, ima neki sport gde Srbija nije na nivou Andore?

    Gazi vas svako I to od glave do pete.
    (Sale, 4. jul 2022 21:48)

    # Link komentara

  250. niko nenzeli da prizna d ami nemamo vise jak tim za kosarku.....to sto smo navikli da imamo jak Tim to je drugi problem.... mozda za 3+ godine budemo imali jaci tim, ja da sam na mestu srbije, vise bih poceo da se brinem za ekonomiju nego sport....realno, mislim da je vreme da ostavimo sport po strani I mislimo na 7miliona ljudi umesto njih 10 sto udaraju loptu
    (^_^, 4. jul 2022 21:48)

    # Link komentara

  251. Ahajahahahahaha. Kaže jučer jedan da se “tešim” kad kažem da ste na našem putu. I? Živite i dalje u poricanju…
    (prika iz susjedstva, 4. jul 2022 21:47)

    # Link komentara

  252. Čitao sinoć bahate komentare kad je Hrvatska izgubila.
    A da as osveta, zemlja košarke opet izgubila, to je već standard.

    Prošla su otkada vremena kad je Srbija bila dobra u Košarki.

    Zemlja košarke koja bruke.

    Srbija izgubila u Waterpolo, danas u hrvatice pregazili Srbiju u rukometu itd. BRruka bruka bruka.
    (Sale, 4. jul 2022 21:47)

    # Link komentara

  253. I sta cemo sad?
    (Jevgenije, 4. jul 2022 21:47)

    # Link komentara

  254. Sta je bre ovo od 71:61 totalni kolaps prestali da igraju kao da su prodali utakmicu... Bruka
    (SS, 4. jul 2022 21:46)

    # Link komentara

  255. Apsolutni šampioni u ispuštanju 10+ bez premca je Srbija! Ovo što je ova poluamaterska ekipa postigla u ovih zadnjih nekoliko mečeva, to ne bi uspela ni Amerika sa D timom! Srbija i Hrvatska zajedno ne bi imali nikakve šanse sa Nigerijom i Kamerunom! Tukle bi njih obe afričke ekipe sa 20+ razlike, a Embidu bi bila čast da se poigrava sa mekanim centrima i ubaci im ladno 40 poena!
    (Realan, 4. jul 2022 21:45)

    # Link komentara

  256. Bilo jednom u zemlji kosarke.
    (Dragostea, 4. jul 2022 21:44)

    # Link komentara

  257. Zna se na čiji inicijativu je otišao Sale, e sad ubiremo plodove toga. Hvala, zna se kome.
    (Nenad, 4. jul 2022 21:43)

    # Link komentara

  258. Smijali ste se jucer kao zadnji promitivci i zlobnici kad je Hrvatska izgubila od Finske....
    Niste ni vi nista bolji, tkzv zemljo Kosarke
    (GrofModerneHrvatske, 4. jul 2022 21:43)

    # Link komentara

  259. Zanimljivo kako se ovaj potop reprezentacije poklapa sa promenama na celu saveza. Danilovic i kompanija bas lepo rade.
    (bvb, 04. jul 2022 20:54)

    Još zanimljivije kako se ovaj potop poklapa sa dominacijom jednog kluba i jednog čoveka. Ovo je tek početak...
    (Satriani, 4. jul 2022 21:43)

    # Link komentara

  260. Siguran sam da niko neće podneti ostavku.
    (Dr. Miloš, 4. jul 2022 21:43)

    # Link komentara

  261. Markovic, Dobric, Kalinic, Davidovac i Mitrovic, sa izmenama Lazic, Kuzmic, Simonovic ne bi izgubili od ovih Belgijanaca.
    (Mijalko, 4. jul 2022 20:57)

    Batice ponavljate taj komentar danima, a zaboravljate da taj koji vas placa da to pisete ne daje tim ljudima da igraju za tu reprezentaciju i onda samo ispadnes g..p. On i Misko kojima je bitnije nego ikome ikada da se sanse za povredu smanje na promile, oni su nas doveli do ovde, a onda placaju vas botove da baljezgate kako bi se oprali jer kostate kao olovka sa kojom ovi koje navodis potpisuju ugovore i njihove provizije preko pranja para
    (Sto, 4. jul 2022 21:43)

    # Link komentara

  262. Bruka!
    (gigantic mega car, 4. jul 2022 21:42)

    # Link komentara

  263. Belgija je velesila bre, a Srbija nije! Ah! Da. To je u fudbalu.
    (Televisa presenta, 4. jul 2022 21:42)

    # Link komentara

  264. Daleko je srpska kosarka od propasti. Imamo dva kluba u EL, reprezentacija je u vrhu svetske kosarke. Problem ne sto nemamo mi bazu igraca da bismo mogli lagano da pobedjujemo sa sa trecim timom. Da su postojale kvalifakcije od '95. do 2002. u ovom formati isto bi bilo. Gruzija dobije Spaniju, CG Francusku. To se na EP nece desiti sigurno. Meni smeta sto niko bas od igraca kakvi su Teodosic, Lucic, Kalinic, Milutinov, Andjusic, Micic nije igrao u ovom prozoru. Dve peteorke mogu da nabrojim. Za Jokica i Bogdana smo znali i to je ok. Cekamo ih sve u avgustu, ali problem su dva prozora posle. Idemo na svetsko kroz trnje, ali stizemo.
    (New England Patriots, 4. jul 2022 21:42)

    # Link komentara

  265. Kao da gledaš pre-Piksijevske fudbalere.
    Zalaganje - nula, želja - ni toliko...
    (ProkopijeElGrande, 4. jul 2022 21:41)

    # Link komentara

  266. Loše, loše... Niko od ovih košarkaša nema ni 50% kvaliteta od bivših igrača Sr ije, da ne spominjem ex-YU igrače. Jedino Bijelica ali ne ovaj nego od mnogo pre. Samo im sreća može pomoći, pa srećno.
    (Dare, 4. jul 2022 21:41)

    # Link komentara

  267. aj ćerajte konje!
    (babayaro, 4. jul 2022 21:40)

    # Link komentara

  268. A smijali ste se nama haha. Jel igrao Hazard za Belgiju?!
    (Dražen Petrovic, 04. jul 2022 20:55)


    Vama cemo se uvek smejati. Kad ste poslednji put osvojili medalju? I Bog zaboravio.
    (pobegulje, 4. jul 2022 21:40)

    # Link komentara

  269. Pesica i Obradovica u penziju, nekas bili treneri, zato od svih Duda je bio zakon.
    (Djura, 4. jul 2022 21:40)

    # Link komentara

  270. Imam 35 godina i od kad znam za sebe ovaj Sedlacek smara. Cime se bre bavi taj covek?
    (Kukatilo, 04. jul 2022 19:12)

    @Kukatilo
    Stariji sam od tebe, tako da mogu da potvrdim da Sedlacek ima još duži staž smaranja. I oduvek mi je bila misterija šta tačno on radi u košarci.
    (drvobradi, 04. jul 2022 19:59)


    Sve ste rekli o svom (ne)znanju o košarci kada ne znate ko je i šta je Sedlaček. A i ovi sto vam dadoše silne pluseve.
    (polo, 4. jul 2022 21:39)

    # Link komentara

  271. I sta kazete najbolji igrac na svetu i najplaceniji vam ne valja
    (Milos, 4. jul 2022 21:39)

    # Link komentara

  272. Pesicu, nesreco Ako izgubis utakmicu koju sve vreme vodis, u poslednjoj 4 minutes imas 10 poena razlike, DVa NBA igraca I izgubis od Belgije, pa sta ces tu neznalico I gubitnice, sedi kuci I budi penzioner nemoj da se brukas.
    (Miodrag, 4. jul 2022 21:39)

    # Link komentara

  273. [link]

    Care, profesionalna kosarka nije zezanje u drzavnom klubu u kome je bitan kvalitet poznavanj"vodja navijaca" za mesto u ekipi vec mukotrpni treninzi svakodnevno, vise njih u toku dana, pa onda teorija i praksa. Dakle kao tezak posao a ne sprdanje po terenu i uvece splavovi sa vodjama navijaca dok se vozi dzipcina od drzavnih para.

    Ti momci uglavnom sada imaju prozor da vide porodicu posle napornih 10tak meseci i da odmore organizam jer ni oni nisu roboti.
    A za ostalo se javi ekipi iz KSS koja je isti ocigledno degradirala do dna sa sve direktorom koji se provlacio po novinama sa vodjama navijaca i opet nije imao obraza da ode...
    (Genije, 4. jul 2022 21:39)

    # Link komentara

  274. Realno smo zadnjih godina prosecna reprezentacija a to sto je Jokic dva puta uzastopno MVP NBA,sto je Bogdan tamo,sto imamo dobre igrace u Evropi,to nije vazno jer oni ne igraju.Nase zvezde se provode po mondenskim letovslidtima a Doncic igra.Pesica pregazilo vreme,nisam bio srecan kada je dosao.E sada,da li ce se desiti reset u KSS a ovo je razlog da svi odu,od Danilovica do cistacice,verujem da nece jer u Srbiji rec odgovornost ne postoji
    (deki27, 4. jul 2022 20:59)

    Ma samo cistacicu otpustiti, ona je za sve kriva.
    (Vrg, 4. jul 2022 21:39)

    # Link komentara

  275. Užasna igra.. Sve igramo sporo i ružno! Daj bože da kao hrvatijanci izgubimo šanse za prvenstvo.. Uz inat Jokiću parazitu..
    (HanSolo, 04. jul 2022 20:42)

    Buraz uz duzno postovanje, ali ti si klasican primer parazita i pajsercine. Nemas dve bele veze sa zivotom, ne razumes se a komentarises. Da te interesuje nesto stvarno znao bi zasto nema Jokica al ti draze da pljunes onako iz povrsnosti i obesti. Taj parazit koga pominjes ce za par godina da obrne bdp jednog san marina, andore itd… ne mogu, mnogo si pglu da ti objasnjavam bilo sta, ali ceni barem to sto sam pokusao
    (pavle, 4. jul
    A sta ti imas od Jokicevih para Pavle, tako pametan? Ja gledam i volim Srbiju, a boli me ... koliko zaradjuje tamo neki zabavljac Amerikanaca. Isto onoliko koliko je stalo njemu za reprezentaciju toliko je i meni za njega i njegove pare.
    (Svi mi koji volimo Srbiju, 4. jul 2022 21:39)

    # Link komentara

  276. A smejmo se Hrvatima
    (nolo, 04. jul 2022 20:55)


    Pa pobeguljama se uvek smejemo.
    (nismo isti, 4. jul 2022 21:39)

    # Link komentara

  277. Konačno je negativna selekcija odradila svoje i uništila jugoslovensku košarku.
    Dok god je smisao sporta da država pere pare sa dva blizanca biće još gore.
    (tocka, 4. jul 2022 21:37)

    # Link komentara

  278. Danilovic i svi iz saveza momentalna ostavka, ODMAH
    (Loki, 04. jul 2022 20:56)

    A trener?!
    (ja, 4. jul 2022 21:37)

    # Link komentara

  279. Mogu da zamislim kakvi bi ovde komentari bili da je selektor Djordjevic, ili ne daj Boze Vujosevic. Ovako, posto je Pesic, kog su inace prisvojili kao bivseg igraca Partizana, onda je sve ok. Zarad mira u kuci, predlazem da sledeci selektor bude Stevan Karadzic.
    (Ivan kg, 4. jul 2022 21:37)

    # Link komentara

  280. Iako ovakva usporedba nema smisla vidim poveznicu kako je izgubila Hrvatska i kako Srbija. Srbija je imala +13, a Hrvatska +8 samo 2 minute prije kraja utakmice. I obje su uspjele izgubiti!
    Nema to veze sa znanjem košarke tu su u pitanju - glave.
    Glave koje misle lako ćemo i netko drugi će skakati i trčati zadnjih par minuta kada je ionako već naša pobjeda.
    I protivnici koji kažu: Borit ćemo se do posljednje sekunde pa kako bude. I pobjede.
    Da u košarci imamo 5% odlučnosti i sportske drskosti kao u nogometu bili bi svaki puta na olimpijadi i svjetskom.
    (Ivan ZG, 4. jul 2022 21:37)

    # Link komentara

  281. Mislim, ok, loše je. Ali, baš ovoliko pljuvačine nisu zaslužili. Najblaže, nije fer. I ne treba da igraju za reprezentaciju na ovaj način. Pukli smo, šta sad. Samo vređanja..blam.
    (Eto..Da, 4. jul 2022 21:37)

    # Link komentara

  282. @COWBOY
    KSS je SD Partizan.
    (Mika, 4. jul 2022 21:37)

    # Link komentara

  283. Da li se neko zezao na račun Hrvatskog košarkaškog neuspeha, e ako jeste evo nam ga sad!
    (Nebecki, 04. jul 2022 20:57)


    Pobegulje?! Kad su poslednji put osvojile medalju? Ne možemo u istu rečenicu.
    (ja, 4. jul 2022 21:36)

    # Link komentara

  284. Чујем да Богдан има повреду па њега оправдавам. А свима осталим нашим најбољим играчима који су имали времена да дођу играти а нису из неког разлога ако разлог уопште постоји, њима једна велика критика. Шта су они хтјели, да им ови играчи обезбеде свјетско па да оно дођу на готово? Е па другари то није нимало фер и поштено. Нисам груб, само сам искрен.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 4. jul 2022 21:36)

    # Link komentara

  285. Ali ljudi bitnije je da je Jokić potpisao superMAX ugovor
    (Nenad, 4. jul 2022 21:36)

    # Link komentara

  286. Šteta što nije uspela ona naša taktika da Belgijanci neće da igraju sa nama pa da ih pobedimo sa 20:0.
    (Ojha, 4. jul 2022 21:36)

    # Link komentara

  287. Da li ste svjesni drage komsije da i vama i nama polako kolektivni sportovi odlaze u onu stvar... gdje smo nekada bili dobri i vi i mi..

    Jos nam je ostalo da se obrukamo u kataru skupa i onda komotno svjetlo mozemo ugasiti

    Tuzno
    (Jure, 4. jul 2022 21:36)

    # Link komentara

  288. Bruka I užas! Dva puta od Belgije!? Pešić može da ide, igraju neki tamo ne znani koji veze nemaju sa ničim a najmanje sa košarkom. Svima otkaz odjednom.
    (Afrika, 4. jul 2022 21:35)

    # Link komentara

  289. Ovaj sistem kvalifikacija nema smisla. Dobre reprezentacije gube utakmice zbog ljudi koji nikada nisu ni igrali košarku. Gruzija je pobedila Španiju, Crna Gora je pobedila Francusku, Finska je pobedila Hrvatsku, Belgija je pobedila Srbiju. Ajde recite mi da li je moguće da u polufinalu Evrobasketa da gledamo mečeve Gruzija-Belgija i Finska-Crna Gora. Ali polufinala Španija-Hrvatska i Francuska-Srbija je sasvim realno i moguće. Ili Estonija koja izbacuje Poljsku!? Ko prati kladionicu zna da ovo nema smisla. Ovo je propast Evropske košarke, nama ostaje NBA sa nekoliko momaka koji igraju dobre sezone tamo, Evroliga je prepuna Amerikanaca upitnog kvaliteta. Nije problem što se igraju kvalifikacije, ali je problem što te kvalifikacije favorizuju lošije reprezentacije.
    (Nidže, 4. jul 2022 21:34)

    # Link komentara

  290. Eto Vam KLS dve nedelje
    (bojan, 04. jul 2022 20:58)


    Trener?! Nesto se ne secam da ste tako govorili za FSS kad smo imali loše rezultate.
    (...., 4. jul 2022 21:34)

    # Link komentara

  291. Što se to dogača s HR-SR sportom. Čim jedni izgube u nekom sportu, izgube i drugi. Hej, nismo više u istoj državi, skoncentriraqjte se i jedni i drugi.
    (zg232, 4. jul 2022 21:34)

    # Link komentara

  292. Ostali samo dugmići...
    (Aksentije, 4. jul 2022 21:00)

    Grešiš Aksentije,ni dugmići nisu ostali.
    (Rollo Tomasi, 4. jul 2022 21:34)

    # Link komentara

  293. Mene samo jedna stvar zanima, ovo kosarkaski je sve receno:
    - da li je to ta cuvena publika gde sve gori, koja je toliko zeljno ocekivala (i prozivala) utakmicu da se igra u Nisu?
    (Samo pitam, 4. jul 2022 21:34)

    # Link komentara

  294. I šta sad? MVP Evropa USA a mi nuleeee.
    (Nelevik, 4. jul 2022 21:34)

    # Link komentara

  295. Hvala Jokiću, Pokuševskom, Miciću, Guduriću, Milutinovu, Lučiću i Kaliniću na izborenom SP.
    Kažu ovde komentari kako nemamo talenta a ja bih rekao da ga ima možda više nego ikad. Problem je što nama ništa ne znace ti igrači poput Jokića već nam trebaju igrači poput Teodosica, Bogdanovića ili Raduljice, koji će se rado odazivati reprezentaciji.
    (Diletant, 4. jul 2022 21:33)

    # Link komentara

  296. Danilovicu, ostavka pod hitno. Nasa kosarka je na najzim grana u istoriji, a ti ni da se oglasis i preuzmes makar moralnu odgovornost. Sramota.
    (Gossa placa Zeljko 89, 4. jul 2022 21:33)

    # Link komentara

  297. Ma sve je ok. Dajte jos ds izmisljamo kosarke koju smo nekad znali zmureci da igramo. Dajte ligu od 1 ipo kluba, ne treba nam ni 4. Dajte jos Cokija i Miska bezbrooooj
    (Milos, 4. jul 2022 21:32)

    # Link komentara

  298. Ipak smo samo zemlja basketa, košarke više nismo...
    (Kapetan Koča, 4. jul 2022 21:32)

    # Link komentara

  299. Jokic otvorio sampanjac sto rece neko! Zamisli ne moras ni da se odazivas pozivu, niti da se pravdas, zivela sloboda!
    (navijac, 4. jul 2022 21:32)

    # Link komentara

  300. Cisti poraz zbog trenera koji zadnjih 5 minuta ne mjenja I igra sa Jaramazom kao plejom,izgubio se Pesic totalno,kao pecen zec koji znaci zvaku..
    (slobo.b, 4. jul 2022 21:31)

    # Link komentara

  301. Kad malo bolje razmislim Bobi je koštao svakog selektora. Đorđević izgubio zlato na EP, Kokoškov OI a Pešić SP.
    @Under KV
    To piše na Wikiju, a šta stvarno radi ko zna. Nijedan smislen komentar od njega za celu utakmicu. Vlade Đurović npr mrači stalno ali se i vidi da zna šta priča. Ovaj vrti prazne floskule, kao kad dovedu one famozne fudbalske stručnjake da komentarisu LŠ, pa se sve suprotno desi od onoga što pričaju.
    (drvobradi, 4. jul 2022 21:31)

    # Link komentara

  302. I sta cemo sad?
    (Tor, 4. jul 2022 21:31)

    # Link komentara

  303. I sta cemo sad?
    (Tor, 4. jul 2022 21:31)

    # Link komentara

  304. Е, баш због овига се синоћ нисам смејао Хрватима. Идентичан пораз.
    (Харпун, 4. jul 2022 21:30)

    # Link komentara

  305. smenjuj Kokoskova, ne zna nista...

    pozdrav iz Dragaceva
    (komsija, 4. jul 2022 21:30)

    # Link komentara

  306. Vazno je zvezda najuspesniji Srpski klub....
    (dimna_bomba, 4. jul 2022 21:30)

    # Link komentara

  307. Nije Srbija izgubila. Neko u Srbiji je PRODAO ovaj meč. Da li samo zbog novca od kladionica ili i nekih političkih poena pitanje je sad?
    (Alpline, 4. jul 2022 21:30)

    # Link komentara

  308. Eh, ta okrugla lopta..

    Kakav je bre ovo anemija?! Kakav raspad sistema
    (crna mrlja, 4. jul 2022 21:30)

    # Link komentara

  309. Bogdanović. Tačka. Snjim bar plus deset za nas. Pa sad kome se sviđa.. iskreno, tako je.
    (Eto..Da, 4. jul 2022 21:29)

    # Link komentara

  310. Nba je uništio sve ostalo.
    (kinez, 4. jul 2022 21:29)

    # Link komentara

  311. Da ne zvucima zlurado ali moram da pitam. Jel vam Sale Djordjević nije valjao sa 3 srebra u jednom trenutku?
    (basketaš, 4. jul 2022 20:55)
    Nemoj da mesas babe i žabe, tj igrače koje je Djordjevic imao i sad Pesic i Kokosov! Razlika u kvalitetu kao nebo i zemlja!
    (Zveki, 4. jul 2022 21:29)

    # Link komentara

  312. Sta vam je Danilovic kriv?
    (Milos, 4. jul 2022 21:29)

    # Link komentara

  313. Znaci od rezultata 68-61 u 36. min, Jaramaz je dao 5 poena do kraja i to je to od nase kosarke, a primili smo 13, neverovatno.
    (MoBe, 4. jul 2022 21:28)

    # Link komentara

  314. reprezentacija otisla u aut od kako je nastala aba liga...to zlo je samo donelo bogatstvo nekim ljudima...nacionalnom timu zlo nevidjeno...lupajte minuse slobodno...
    (siki kobra iz cukljenik, 4. jul 2022 21:28)

    # Link komentara

  315. Ovo vam je rezultat Covicevog mesetarenja i trovanja Srpske kosarke.Sta ste ocekivali?
    (Bizon, 4. jul 2022 21:27)

    # Link komentara

  316. to je to, postali smo kao hrvatska...
    (zi, 4. jul 2022 21:27)

    # Link komentara

  317. Jokić ne treba ni da igra EP sa ovim pacerima. Zasto cocek bezveze da se trosi i da ga sutra pljuje neko. U Denveru ga bar placaju da igra sa neznalicama. Ovi paceri nisu vredni da zbog njih covek gubi vreme. Bolje mu je da se igra sa detetom i da jase konje.
    (Kuki, 4. jul 2022 20:56)

    Bogi je igrao sa slicnim igracima i sam nam doneo srebro na evropskom 2017!!!!

    Neka proba sada Jokic!

    Kukatilo, ti li si?
    (Under KV, 4. jul 2022 21:27)

    # Link komentara

  318. Počelo survavanje i košarke u ambis? Pored jedne NBA i Evroligaške petorke i sa tri MVP-ja. Trener izlazi sa pričom kako smo propali pred važne duele? I prikaže nam jednu od najgorih igara reprezentacije koje pamtimo.
    (Milutin, 4. jul 2022 21:27)

    # Link komentara

  319. Kada prestanemo da pravimo “državne projekte” sa američkim igračima i ostalim strancima i taj novac preusmerimo u pravljenje igrača, možda se nešto i promeni.
    (Zna se gde je problem, 4. jul 2022 21:27)

    # Link komentara

  320. Ajde da se ne lazemo i ne umisljamo. Od cele trenutne reprezentacije jedini je Bjelica nekadasnji vrhunski igrac koji je igrao u ozbiljnom klubu. Odlaskom u NBA covek samo izgubio na samopouzdanju i uigranosti. Ostalo sve igra epizodne uloge po osrednjim klubovima. Naviklo da prebaci odgovornost nekom drugom i da bude epizodista
    (Jovan, 4. jul 2022 21:26)

    # Link komentara

  321. Aj sad Kari, ti nama lepo reci, kad si potanko već objasnio razlog zašto Jokić ne igra ove kvalifikacije, gde ti je ostatak A tima reprezentacije Srbije.
    A vi pljuvači, zašto ne pljujete taj ostatak kad ste već zdušno par godina pljuvali po Jokiću?
    (lj, 4. jul 2022 21:26)

    # Link komentara

  322. Večeras nije bilo problema sa strujom,ali kao da je u poslednjih deset minuta našim igračima pao mrak na oči.Možda grešim,al' ja sam takvog dojma (što bi rekao Đole Balašević).
    (Leo Getz, 4. jul 2022 21:26)

    # Link komentara

  323. a sprdamo se hrvatima...
    (зззз, 4. jul 2022 21:26)

    # Link komentara

  324. Do juče smo imali jednog igrača koga smo pljuvali, danas pljujemo sve ostale, stvari se brzo menjaju
    (g, 4. jul 2022 21:25)

    # Link komentara

  325. Luka Doncic i Goran Dragic su ipak velemajstori...
    (Luka, 4. jul 2022 21:25)

    # Link komentara

  326. A zamislite da su još igrali De Brujne i Azar
    (BgHQ, 4. jul 2022 21:25)

    # Link komentara

  327. Beli doktor ..onaj sto pise navijacu da je glup, jel igrao?
    (Radijator, 4. jul 2022 21:25)

    # Link komentara

  328. Uništi nas de Brujne,pa čuvajte ga ..
    (Mikica grobar, 4. jul 2022 21:25)

    # Link komentara

  329. Kada imamo poštenjačine Danilovića, Čovića, Vazuru, Terzića, neurotika Vujoševića...propast!
    (Mikele, 4. jul 2022 21:25)

    # Link komentara

  330. A nije dobar Sale Đorđević? Pa sada ćemo da gledamo prvenstva bez naše reperezentacije. A medalje Pa to nema kada ne igraš prvensvo.
    (N.S., 4. jul 2022 21:25)

    # Link komentara

  331. Nek dodje obradovic za trenera on je poznat po dobrom vodjenju selekcije dokazo se 2005 godine
    (Mare, 4. jul 2022 21:25)

    # Link komentara

  332. Marjanović može u NBA biti samo maskota,pa pored njega može da prođe ćitav autobus u koš.Majko mila gledam samo kako se kreće sporo u odbrani.Svaka ćast njegovom menađeru,kako ga je samo uvalio Dallasu.
    (Rade74, 4. jul 2022 21:24)

    # Link komentara

  333. Zemlja MVPiova...nasi MVPiovi kidaju za strane klubove koji ih bogato placaju, ali da igraju za Srbiju- to ih bas i ne zanima previse...
    (em vi pi, 4. jul 2022 21:24)

    # Link komentara

  334. @ DYD986

    Covece ti posle poraza od Belgije na domacem terenu pricas kako je poraz Djordjevica protiv ARGENTINE bio sramotan. Tipican navijac zvezde, zbog iste i istih nam je kosarka tu gde jeste.
    (ja, 4. jul 2022 21:24)

    # Link komentara

  335. Ako mogu Dončić, Dragić i Bojan Bogdanović da igraju za svoje reprezentacije usred jula nakon devedeset utakmica u NBA, zašto nisu mogli Milutinov, Jokić, Gudurić, Kalinić?
    (Вук, 4. jul 2022 21:24)

    # Link komentara

  336. Ljudi...Pisao sam još kad je imenovan Pešić da čovek trebao biti u penziji i uživati sa unucima Jednostavno,on ne može da radi ovaj posao više u tim godinama Bez obzira što fali puno igrača ,i sa ovima se morala dobiti Belgija.
    (Zozi, 4. jul 2022 21:23)

    # Link komentara

  337. Rekoh neki dan da mi uopste nismo daleko od Hrvatske. Neku novu generaciju prakticno nemamo, selektora smo kidnapovali iz doma penzionera, a zahvaljujuci popularnosti NBA ceo svet zadnjih godina prati kosarku, al ne ovakvu kakvu mi igramo. Danas sve to mora brze i na kos vise, a mi igramo na kos manje. Nekad je to prolazilo jer se kosarka ozbiljno igrala u manjem broju zemalja, pa smo imali vanserijske talente. Ni sa Djordjevicem nismo nista modernije igrali, al je ta neka bolja generacija bila na igrackom vrhuncu, sad su i oni pred kraj, a nekih novih ni na vidiku. Mi smo bili zemlja kosarke, to stoji, ali sad smo neki prosek. Ni taj famozni Jokic nece doci do izrazaja u nasoj reprezentaciji, bice sve kao i prosli put, nece imati brze i eksplozivne saigrace kao u Denveru, a bez njih je i on neprimetan
    (Muto, 4. jul 2022 21:23)

    # Link komentara

  338. Vi ste ludi sto se nervirate oko ovih FIBA gluposti. To je trebalo bojkotovati na vreme...
    (Bane, 4. jul 2022 21:23)

    # Link komentara

  339. Danas barem znate tko je ugasio struju.
    (Mladen Bolf, 4. jul 2022 21:23)

    # Link komentara

  340. Čoveče našta liče naši igrači pucaju za trice a maše po ceo metar neverovatno koliko malo znanja na poziciji beka plaja ućas živi kakvo nepoštovanje svako igrač igra za sebe zar stvarno među svim tim igračima nemože da dođe 1.ozbiljan bek kao kod Slovenaca Dragič koji se eto več oprostio od reprezentacije javno ali eto odazvo se kod nas nemamo nekog beka koji može da razigrava igrače swm ako neračunate da je Jaramaz bek koji može da vodi loptu tako da prođe ili če samo da siluje šuteve za 3 gde neče pogioditi ništa sem table.Zadnjih nekoliko napada svaka lopta kod Jaramaza i sve šutevi za 3 lopta ni blizu obruča postže ta 2 slobodna iz poslednjih 4-5 napada gde se oslobađa lopte tako da nikom neda vremena nešto se trtimo i sami sebi spašavamo loptu jer smo nesposobni da uradimo blok a još gori su spori bekovi koji neznaju ništa došli ljudi svi da šutiraju za 3 poena.
    (slaviša šmigič, 4. jul 2022 21:23)

    # Link komentara

  341. Pešiću je vreme za penziju. Mnogo je bolji Sale Nacionale Đorđević - to priznaju i mnogi navijači Zvezede - jedino smeta jednom menadžeru. Nije prvi put u poslednje dve godine da se naši igrači iz NBA i Evrope uopšte ne kapiraju na terenu. Najbolje sastaviti stratnu petorku od igrača i EX igrača NBA, a rezervnu koja treba da odmori prvu petorku 15 minuta po utakmicu od evroligaških igrača. Dakle, Teodosić, Gudurić, Bjelica, Jokić i??? Drugoj petorki je potreban VOĐA a to je dokazani 3xMVP MICIĆ.
    (Đole, 4. jul 2022 21:22)

    # Link komentara

  342. Derbi u grupi Ž 2023/24 Srbija -Hrvatska .
    (Stojadin, 4. jul 2022 21:22)

    # Link komentara

  343. Ovo je samo šlag na torti. Ajmo ovako. Šta su pod rukovodstvom Danilovića, Tomaševića uradile sve mladje selekcije. Jedna je ispala iz A divizije. Nekada smo osvajali medalje. Reprezentacija tone sve niže i niže. Budućnost nam nije svetla. Nema tu istinske Zvezde. Ono što je otišlo u NBA je jadno. Osim Jokića. Ono što igra u Evropi osim Vase je srednja kategorija. Spala knjiga na dva slova.
    (Sloba, 4. jul 2022 21:21)

    # Link komentara

  344. Šta pa ako i ne odemo na SP malo li smo igrali...
    (Mile Kontraš, 4. jul 2022 21:21)

    # Link komentara

  345. Slepci!!!
    (gilepr, 4. jul 2022 21:21)

    # Link komentara

  346. Belog sam poštovao kao čoveka i kosarkasa ! I bilo minje drago sto je uzeo NBA prsten… ali ajd prošle godine nije bio dobar u kvalifikacijama za Oi, rekoh ok desi se, nije bio jedini… ali ovo u ove dve partije ??? Ovo je sramota za takvog igrača, blam, raspad… i on da zaradjuje 4 miliona po sezonu u Feneru !?? Neukusno…
    (JPR24, 4. jul 2022 21:21)

    # Link komentara

  347. Jel igrao Jokić, nije jaše konje. Više nam i ne treba ovo više nije zemlja košarke.
    (Gagi, 4. jul 2022 21:20)

    # Link komentara

  348. Ahahahahahahahaha
    (Očekivano, 4. jul 2022 21:20)

    # Link komentara

  349. Danilovic i svi iz saveza momentalna ostavka, ODMAH
    (Loki, 4. jul 2022 20:56)

    Ma važi, vama niko ne valja, kukali ste na Đorđevića, uživajte sa Pešićem sada.
    (Darkside, 4. jul 2022 21:19)

    # Link komentara

  350. @shomix
    Nažalost jeste,kriv je.
    Pogledaj malo Dončića
    (roronja, 4. jul 2022 21:19)

    # Link komentara

  351. Sa neznalicom Saletom, sa Bogdanom i Bircevicem smo igrali finala svih velikih takmicenja !! Sada sa Pesicem, emvipi Jokarom i emvipi Micarom vec propustamo 2 od 3 velika takmicenja....Sjajno, zar ne ?
    (antiDebil, 4. jul 2022 21:19)

    # Link komentara

  352. Košarka umire na ovim prostorima.
    (Zastava101specijal, 4. jul 2022 21:19)

    # Link komentara

  353. Sa neznalicom Saletom, sa Bogdanom i Bircevicem smo igrali finala svih velikih takmicenja !! Sada sa Pesicem, emvipi Jokarom i emvipi Micarom vec propustamo 2 od 3 velika takmicenja....Sjajno, zar ne ?
    (antiDebil, 4. jul 2022 21:19)

    # Link komentara

  354. Dođata kod nas da vas mi rasturat.
    (Murdet Abazi, 4. jul 2022 21:19)

    # Link komentara

  355. Niko ne sme ili neće da kaže kako stvari stoje.Od kada je Danilović postao predsednik KSS-a počinje propadanje.A i Kari da vrati 500.000,00€ plus putne troškove i troškove smeštaja kada je u Srbiji.Bivši igrači i drugi uticajni roditelji guraju svoju decu u mlađe kategorije bez talenta i nekog znanja.I tako već godinama.Normalno je da se desi katastrofa.
    (Tata, 4. jul 2022 21:18)

    # Link komentara

  356. jel nevalja Djordjevic samo srebro
    (momo7, 4. jul 2022 21:18)

    # Link komentara

  357. dokle god je na celu saveza Danilovic,nema boljitka
    (mufljuz, 04. jul 2022 20:55)

    a sta je to Danilovic kriv??? Jeste hteli smenu Djordjevica dobili ste, hteli ste Kokoskova dobili ste, hteli ste Pesica dobili ste??? Jel Danilovic kriv sto ne igraju Kalinic, Dobric, Nedovic, jel Danilovic kriv sto je Bogi povredjen??? Zbog vaseg klubastva oteran je Djordjevic a sada ce se ispostaviti da je bio najbolje resenje ali vi nevidite dalje od Zvezde...
    (Karma, 4. jul 2022 21:18)

    # Link komentara

  358. Legenda kaze da Blejica i dalje cuva Tatuma
    (Miki, 4. jul 2022 21:18)

    # Link komentara

  359. Treba da nadjemo uzrok ovog što se dešava, a ja mislim da je najveći naš problem odnos prema reprezentaciji.
    Nisu krivi ovi igrači,(većina njih)nisu ni trebali igrati,gdje Micić? Teodosić?Kalinić?Jokić? Nedović? i ostali.E tu je problem!!!
    Izgovori se uvjek nadju,sve počinje od loših primera.
    Ovo nije naša reprezentacija(svaka čast momcima koji su igrali).
    (roronja, 4. jul 2022 21:18)

    # Link komentara

  360. A nije vam valjao Sasa Djordjevic.
    (Fred, 4. jul 2022 21:18)

    # Link komentara

  361. Pa što šok...Belgija jaka bre !
    (Tarmi Rićmi, 4. jul 2022 21:18)

    # Link komentara

  362. Zanimljivo kako se ovaj potop reprezentacije poklapa sa promenama na celu saveza. Danilovic i kompanija bas lepo rade.
    (bvb, 04. jul 2022 20:54)

    A još zanimljivije kako se potop reprezentacije poklapa sa dominacijom jednog kluba i jednig čoveka... Tek ćemo videti plodove tog vremena...
    (Satriani, 4. jul 2022 21:18)

    # Link komentara

  363. Šta ti je karma, mi bar nismo odavno zemlja košarke pa ćemo lako preboljeti. Vi se polako navikavajte na ono što slijedi....
    (Nimo, 4. jul 2022 21:17)

    # Link komentara

  364. Odlazi
    (Henry Lee, 4. jul 2022 21:17)

    # Link komentara

  365. Doncic moze da igra i prijateljske utakmice za Sloveniju dok nasi moraju da odmaraju. Mora da je Doncic igrao na kasicicu u Denveru pa je sad zeljan kosarke.
    (jghkkj, 4. jul 2022 21:17)

    # Link komentara

  366. Ovi panteri iz zeleznika deset godina dovode crnce dok mladi propadaju, nema vise Vujosevica da pravi igrace za reprezentaciju... Sve je ovo posledica kompleksa iz predgradja... Da ustanete mirno kad pomenete Partizan, sve sto je Jugoslavija osvojila u ovom sportu je zahvaljujuci 90% igracima Partizana...
    (Goran, 4. jul 2022 21:16)

    # Link komentara

  367. Naši momci kao da se u životu nikada nisu videli, a zadnji put odigrali basket u srednjoj, bez ikakve ideje, naravno da tu ogromnu krivicu snosi i trener, ali brate mili što neko napisa prošli put, ranije bi se dečaci iz druge lige, uz malo pripreme, prošetali pored ekipa kvaliteta ove Belgije, koje forsiraju ovu siromašnu verziju run&gun košarke. Bjelica i Bobi, koliko god ih gotivio, više ne prave nikakvu razliku i više odmažu nego pomažu reprezentaciji, govorim o onome što vidim na parketu. Iskreno, slabo ko je i zaslužio prelaznu ocenu u ova dva meča. Ovaj meč i ovako olako ispuštena rutinska pobeda i ono protiv Italije od prošle godine su 2 veoma neprijatna i neočekivana iznenađenja koja su nam košarkaši priredili u vrlo kratkom periodu. Razočaravajuće je to na šta ličimo nakon odlaska Saleta. Ostaje da vidimo kako će to izgledati kada budemo odigrali u, nadam se, koliko-toliko punom sastavu i kako će proteći Evropsko. Sistem, kog trenutno nema, ne sluti ni na šta dobro. Preostaje nam da vidimo šta će se desiti krajem avgusta i u septembru. Ni oni najoptimističniji, posle svega viđenog, verujem da u ovom trenutku to više nisu. Ovo večeras je BRUKA za zemlju košarke!
    (Gambeeet, 4. jul 2022 21:16)

    # Link komentara

  368. Dejan Milojević treba da nas vodi.
    (bane, 4. jul 2022 21:16)

    # Link komentara

  369. Pa dobro, dobili nas, nije nikakva tragedija kad prolazimo dalje...
    (Markan, 4. jul 2022 21:16)

    # Link komentara

  370. Sramota. Dok god nam zalizani Misko i Danilovic kroje sudbinu nema nam spasa
    (neko, 4. jul 2022 21:14)

    # Link komentara

  371. Mislim da treba novi trener
    Ali nisam siguran da je polozio sve ispite
    (Miki, 4. jul 2022 21:14)

    # Link komentara

  372. dali postoji mogucnost da igramo sa Hrvatima za odlazak u Burundi na safari ;)
    (kladzom do bola, 4. jul 2022 21:14)

    # Link komentara

  373. Nije sok, generacija Tea, Belog i ... silazi polako sa scene, naslednika nema, mi smo se odlepili trojkama Todorovica i to bez igre, Bobi bez tekmi u nogama neupotrebljiv u pik end rol igri, samo jos stranci fale u repki da ugase svetlo, ne pomaze ni Kari, kao ni Kokoskov pre, puklo je
    (Demar Derozan, 4. jul 2022 21:13)

    # Link komentara

  374. Kako ono beše. Nije valjao Đorđević! Svaka vam čast uspeli ste da sahranite srpsku košarku. Sad može Jokara da igra. Sramota!
    (Blaster, 4. jul 2022 21:13)

    # Link komentara

  375. Uzas, katastrofa, za ovu ekipu i selektora je i veceras Cair bio u pomracini ! Muvali se, tumarali kud koji mili moji, Pesic deluje potpuno izgubljeno, kao da je po nalogu vrhuske iz kreveta doveden, na parketu igraci koja vecina ne igra kosarku nekoliko meseci,Marjanovic beskoristan,za dve glave manji belgijanci pored njega setaju i zakucavaju ?!Ovo sve najuriti do jednog momentalno ili zbogom kosarko?
    (BG, 4. jul 2022 21:13)

    # Link komentara

  376. Paljba po Pešiću. A šta je uradio najtrofejniju dva puta. Imao vrhunsku ekipu na OI u Atini i na EP u Beogradu
    (Hijavata, 4. jul 2022 21:13)

    # Link komentara

  377. Cist poraz Pesica, tu nema sta da se prica. Avram doneo preokret zaboravljen na klupi kada se lomi, bez akcije za Dedu, forsiranje Bobija i Bjelice koji nemaju utakmice u rukama. Velika sramota, ali bas velika.
    (Gossa placa Zeljko 89, 4. jul 2022 21:13)

    # Link komentara

  378. Srbi ne vole Srbiju.Srbi ne vole košarku.Srbi vole Zvezdu i Partizan.Ni jedna reprezentacija na svijetu nema toliko otkaza igrača kao Srbija.
    Danilović i ekipa su uništili sve što je prethodna ekipa uradila.
    (Litar vina litar kisele, 4. jul 2022 21:12)

    # Link komentara

  379. Kada se ne budemo plasirali na SP biće to najveća blamaža u istoriji naše košarke! Kada su SP imala po 16 ili 24 učesnika nismo ih propuštali a sada kada je prošireno na 32 učesnika, na pragu smo propuštanja.
    (Stefan, 4. jul 2022 21:12)

    # Link komentara

  380. sta se palite hrvati pa kod nas nisu igrali sigurno 8 do 9 najboljih igraca kod vas su igrali svi
    (reks, 4. jul 2022 21:12)

    # Link komentara

  381. Kakav šok??? To je nasa realnost, tonemo sve vise i vise, Danilovic mora sto pre da ode i da se, ako je to u ovoj drzavi moguce, dovede sposobniji covek
    (Pera, 4. jul 2022 21:12)

    # Link komentara

  382. a pecenjara - radi?
    (singrrr!, 4. jul 2022 21:12)

    # Link komentara

  383. Koja jadna reprezentacija
    Od igraca preko trenera, saveza i hale
    (kejt_winslet, 4. jul 2022 21:11)

    # Link komentara

  384. Dobro ljudi polako, najbitnije je da smo imali struje za ovaj mec, polako idemo samo na bolje. Sad kad smo resili pitanje struje mozemo da se pozabavimo igrom
    (pdj, 4. jul 2022 21:11)

    # Link komentara

  385. Spora košarka čoveće.. Jaramaz drži loptu do par sekundi, i onda će kao on "da sredi" poene.. A ne može da potrći tolko brzo.. Lopta ko na konopvu kad belgijanci dodavaju.. Kad mi dodavamo lopta jedva stigne do dotićnog a taj što prima igra sa sapunicom u rukama! Ma dobro ako se ne kvalifikujemo! Svi važni igraći su nam odkazali kvalifikacije.. Ali bi hteli da učestvuju kad budemo tamo.. E neće moći.. Ali neznam šta se desilo sa Bjelicom.. Čovek bez borbenoszi bez ičega.. To ne lići na njega.. Nešto ne štima u ekipi.. Izgleda da riba smrdi od glave.. Pešić je izgleda loš i igraći nemaju poverenje u njega.. Ma nemam više živaca za naš sport! Luzeri smo u svemu.. Samo nam je odbojka ostala.. Ko zna kolko dugo..
    Padamo u svemu, zato što nema razvijanje sistema kod nas.. Razvijanje sporta nikad ne stoji u mestu.. Ali mi stojimo u svim sportovima u isto mesto.. Zato stalno unazađivamo u svemu.. Tapkamo u mestu.. Naši stručnjaci su staromodni i loše obućani u nove taktike svih sportova još malo. Stalno ko papagaj prićam o brzini igranja u svim sportova.. Ja to vidim, a meni je intresantno što to strjučnhaci i igraći naši to ne vide?! Jer im je intresantna da im sve ide samo gore i gore..
    (HanSolo, 4. jul 2022 21:10)

    # Link komentara

  386. Pa ljudi sa 65 idu u penziju a naši političari i treneri bi da uzimaju pare do smrti,treba im zabraniti da uđu u Skupštinu i na sportske terene,neka sede pored TV ea.
    (Mirkić, 4. jul 2022 21:10)

    # Link komentara

  387. Dosta vise sa Sedlacekom nista ga ne razumem.Hocu Slavka Cvitkovica on govori moj jezik.
    (Kozuki Oden, 4. jul 2022 21:10)

    # Link komentara

  388. Divac ne valja,Danilovic ne valja,Djordjevic ne valja...Trijumf koncepta Nebojse Covica doveo je do ovoga..Za par godina ce ovo biti uspeh,na jedan posed sa Belgijom!
    (Stefan, 4. jul 2022 21:10)

    # Link komentara

  389. Zbog ovoga dajte još koji milion blizancima. Zaslužili su zaista. A svima iz KSS-a na čelu sa Danilovićem dati doživotni ugovor. Ljudi su zaslužili svaki dinar jer nije mala stvar dovesti našu košarku na dno. Ali hej ipak ćemo da gledamo, kad bolje razmislim ipak neću biti od tih debila, blizance u EL koje predvode Panter, Ledej, neki novi stranci kod crvenih ako im dozvoli država do neviđenih uspeha "naše" košarke. Pokvarili bi nakovanj nesposobnjakovići. Čestitke Belgiji!
    (smeh, 4. jul 2022 21:10)

    # Link komentara

  390. Ako imamo igrace koji se ne odazivaju, onda kao da ih nemamo. Raspekmezene nase "zvezde" i razni mvpjevi nisu do clanaka onima koji su se pod raznim krizama,ratovima i sankcijama rado odazivali na apsolutno svako okupljanje.
    (hjkllkln, 4. jul 2022 21:10)

    # Link komentara

  391. A odrekli se Saleta a?
    (Monroe, 4. jul 2022 21:10)

    # Link komentara

  392. Ovakvi nismo ni za turnir u nekoj
    Nedođiji a kamoli za svetsko
    prvenstvo.Treba to priznati.
    (PC,Niš., 4. jul 2022 21:10)

    # Link komentara

  393. Pesicu “Laku noc “ povedi Danilovica “
    Dobro dosao Sale Nacionale..Spasi Srpsku kosarku
    (Zoran, 4. jul 2022 21:10)

    # Link komentara

  394. Уздржавао сам се да било шта коментаришем у вези ове лакрдије зване квалификације, пре свега мислећи на термине одржавања, јер је ово доведено до апсурда...међутим, има нешто кривице и до нас, ово што се дешава са репрезентацијом је благо речено, СРАМОТА...сервира нам се наводно тврд став Евролиге и немогућност играња најбољих јер клубови не дају, могу и да разумем...али сезона је завршена за све, за неке поодавно...играју Давидовац, Јарамаз и Аврамовић (говорим о играчима са значајном минутажом у клубовима), а питам се где су Милутинов, Лучић, Гудурић, Калинић...очигледно да КСС нема никакав ауторитет, а упитно је колико ауторитета има и Пешић, кога године газе као озбиљног тренера...сви проблеми су замазивани причом о Јокићу, хоће/неће...баш ме брига да ли хоће, обавити разговор са свим потенцијалним репрезентативцима и предочити да могу одсуствовати само у случају повреде, ко неће, не мора да игра...тврдим да би од оних који желе, направили солидан, ратнички тим и то је то...нико не жели више у репрезентацији да гледа Марјановића, Бјелицу и сличне...хвала им на досадашњим наступима, али њих је мучно гледати, а нису једини...
    (Стари гробар, 4. jul 2022 21:10)

    # Link komentara

  395. Šta melje ovaj Pešić, Bože me sačuvaj...
    (Milos, 4. jul 2022 21:09)

    # Link komentara

  396. Ako nemamo za EP 12 novih igraca, bolje da ne idemo tamo. Ne mislim da je selektor posebno kriv ukoliko je samo ove mogao pozvati. Realno je da ova reprezentacija gubi od zvezde pa i partizana sa 30 razlike. A to bas i nije normalno s obzirom kakve oni timove imaju.
    (Hahahahahaha, 4. jul 2022 21:09)

    # Link komentara

  397. Svako 'zasto' ima svoje 'zato'!
    (Bobe, 4. jul 2022 21:09)

    # Link komentara

  398. Tako je to kada unistis instituciju srpske i jugoslovenske kosarke i krenes sa uppr-ovima. Karma je cudo.
    (moralni gmizavac, 4. jul 2022 21:09)

    # Link komentara

  399. Ne mesajte Srbiju!
    izgubio je zastareli i ostareli selektor!!!
    (jabreja, 4. jul 2022 21:09)

    # Link komentara

  400. Svi vi sto pricate o uspesima Djordjevica kao trenera, ne zaboravite da je on imao Teodosica na vrhuncu karijere.
    (nikoinista, 4. jul 2022 21:09)

    # Link komentara

  401. Neko je jednom pisao ovde “pravicete vi Djordjevica od blata”

    I bi istina!
    (lingo, 4. jul 2022 21:09)

    # Link komentara

  402. Dobro je rekao Pešić,završit ćete kao mi :)
    (Zg-cooler, 4. jul 2022 21:09)

    # Link komentara

  403. Ovi momci su bar igrali. A znamo ko nije... Nasa primadona
    (istina, 4. jul 2022 21:09)

    # Link komentara

  404. E Jokiću,Kaliniću,Teodosiću...
    (Wolokee, 4. jul 2022 21:09)

    # Link komentara

  405. Ma kakav Pešić. Da je na klupi bio i Fil Džekson opet bi izgubili. Ove je neko ubedio da su igrači. Ej, Vanja Marinković košarkaš, Marjanović mahač peškirima i zabavljač, Dangubić, ma ne vredi ostale spominjati
    (Kaiser, 4. jul 2022 21:09)

    # Link komentara

  406. Sve je ovo normalno :-)
    (Jb, 4. jul 2022 21:08)

    # Link komentara

  407. Nije samo trener ovde kriv...pa Belgiju ovi igrači treba da pobede sami. Nikom se i ne igra od njih za reprezentaciju pa se niko od njih i ne trudi. To je problem.

    Sve je to samo sport i nije bitno.
    (Scorpion2x, 4. jul 2022 21:08)

    # Link komentara

  408. Dok Luka Dončić da je sve od sebe za Sloveniju naše zvezde sigurno uživaju na letovanju.
    (Zlaja, 4. jul 2022 21:08)

    # Link komentara

  409. Jednostavno: vreme je da Danilovic i njegovi saradnici podnesu ostavku za katastrofalno stanje...Ovde nema vise izgovora, mi smo samo par godina ispred Hrvatske...Nije kriv ni Djordjevic, ni Kokoskova, ni Pesic, jednostavno ovo mora da se resetuje iz pocetka pa mozda nesto bude za 3-4 godine (ako bude srece)...
    (mcvc, 4. jul 2022 20:52)

    Ljudi, Danilović je samo de jure predsednik saveza, prava figura koja vedri i oblači srpskom košarkom je Miško Ražnatović. On nam uništava košarku i njega treba terati podalje od reprezentacije. Jedino je problem što će on tada zabraniti Jokiću da igra.
    (ja, 4. jul 2022 21:08)

    # Link komentara

  410. Zašto vam je žao da neko ko se ne odaziva reprezentaciji, nema požrtvovanje i kvalitet sa drugim timom koji je došao, sa trenerom penzionerom, sa timom koji izgubi od Belgije kod kuće ne ode na svetsko prvenstvo? Da li smo zaslužili? Previše je razloga koji govori da NISMO. PS. I Letoniju smo srećno pobedili u BG.
    (Moko, 4. jul 2022 21:08)

    # Link komentara

  411. Hvala selektore na svemu ali mislim da je vreme za rastanak. Sad kad bi bilo razuma u KSS pa da vrate Saleta Djordjevića. Sa Saletom smo osvajali srebrne medelje i kao kiks mu je uzeto sto je ispao u četvrtfinalu, ovi nakon njega ne mogu ni da nas plasiraju na EP ili SP. I pustite priču o slabim igračima , kod Saleta su igrali otprilike isti ovi igrači pa su uspevali da izbore odlazak na prvenstvo. Ne kažem ja da je Sale dobar trener ali je izgleda dobar selektor. Mnogim igračima je idol i uzor, verovatno igrači izginu za njega, pritom zna da ih motiviše .
    Što se igrača tiče nemam šta da im zamerim, hvala im što su se odazvali i borili za sveti dres. Oni su igrali ono sto je selektor tražio od njih, da li je to bilo dovoljno dobro izgleda da nije .
    (Diletant, 4. jul 2022 21:08)

    # Link komentara

  412. Koliko god lose bilo ima i neceg dobrog u ovim porazima. Prvo KSJ lose radi ,secate se kada je Djilas to vodio bolje je izgledalo .Danilovic je bio veliki igracali kao sportski radnik je ispod prosecan i u Partizanu i u KSJ. Drugo selektor ima 72 godine,penzioner koji trba da se igra sa unusima i ceprka po basti za ovaj posao vise nije ,Doduse mozda se bude islo u penziju i sa 68 godina ali svakako je ispunio i taj uslov. Trece nikakvi igraci ni jedan nema nikakvo samopuzdanje i cim bude gusto odseku im se noge. Polako u rekonstrukciju,rebilding sto kazu Ameri. Bili smo sila vise nismo.
    (zemunskikej, 4. jul 2022 21:08)

    # Link komentara

  413. Reprezentacija izgubi a nekom maloumniku kriv Sedlacek!!!Svaka cast za atmosferu u Cairu,kulturno nema sta kao u pozoristu.
    (Hija Wata, 4. jul 2022 21:08)

    # Link komentara

  414. A smejali ste se Divcu
    (true men don't kill coyotes, 4. jul 2022 21:08)

    # Link komentara

  415. Djordjevic je kriv. A Pesic je majstor kosarke. Djordjevic ne zna nista.

    Slazem se
    (Mare, 4. jul 2022 21:08)

    # Link komentara

  416. Није ова утакмица у питању, већ многе утакмице пре ње које смо одиграли као аматери. Сваки навијач, чак и онај који ништа не зна о кошарци, могао је одавно да види, да нешто није добро. Ако стручни људи из Савеза нису у стању да уоче проблеме, да учине нешто, да покушају благовремено да их реше, онда ништа. А реално, комплет квалификације су биле у маниру "лако ћемо" иако је потпуно јасно било да имамо проблем. Нема ништа од првенства, то је очигледно. Сви одговорни треба да дају оставке на функције, јер није у питању једна утакмица и недостатак среће, већ свака утакмица коју смо одиграли.
    (Гале, 4. jul 2022 21:08)

    # Link komentara

  417. Pesic je puska to se zna
    Oteraste onakvog trenera Igora ccc
    (moralni gmizavac, 4. jul 2022 21:07)

    # Link komentara

  418. Pa sto se niko nije setio da iskljuci struju kad su belgijanci krenuli da nas pune 😆
    (pedra, 4. jul 2022 21:07)

    # Link komentara

  419. Čestitke našem treneru Pešiću na uspešnom odmaranju Avramovića u zadnjoj četvrtini, posebno u završnici utakmice.
    (Acinjo, 4. jul 2022 21:07)

    # Link komentara

  420. E pa Teodosicu, Jokicu, Micicu, Lucicu, Kalinicu ako zelite na SP i OI morate igrati kvalifikacije.... Jeste malo naporno...
    (Uzice, 4. jul 2022 21:07)

    # Link komentara

  421. Ako ne mozemo da resimo belgiju kod kuce(bez obzira na sastav),ni ne trebamo da idemo dalje.Pri tom ne zelim da potcenim belgiju
    (vostok, 4. jul 2022 21:07)

    # Link komentara

  422. Hahahha lepe vesti za Nikolu Jokica :)
    (Straight Outta München, 4. jul 2022 21:06)

    # Link komentara

  423. Poluvreme za kladioncu 100%.
    (Televisa presenta, 4. jul 2022 21:06)

    # Link komentara

  424. Koliko oni nisu tim pokazuje kraj - 9 sekundi do kraja, jedan razlike za njih. Treba napraviti faul da bi oni sutirali slobodna a mi imali zadnji napad. I niko od tolikih iskusnih igraca NE PRAVI FAUL?! Ukratko, ne znas ko je gori - oni koji nikada ne mogu da se odazovu jer su "povredjeni" - Micic, Nedovic, Kalinic, Lucic, Guduric, Milutnov itd. Ili ovi koji se odazovu i igraju poluzainteresovani. Nema nista ni od Svetskog ni od Olimpijade. A i ne zasluzujemo da idemo.Pesic nije vise u stanju nikoga da motivise niti ima autoritet da bilo sta menja. Samo se ruga svom nekadasnjem radu.
    (nenad, 4. jul 2022 21:06)

    # Link komentara

  425. Sto kaze moj drugar sa fakulteta postali smo zemlja mediokriteta. Evo od nas 30-ak sa faksa ETF osta li smo u zemlji samo mi sa prosecnim ili ispod prosecnim rezultatima. Realno pogledajte se iskreno u ljude u svom okruzenju videcete da je to istina.
    (Lemilica i tranzistor, 4. jul 2022 21:06)

    # Link komentara

  426. Da vidimo koga ce Kari sada da okrivi?
    Mozda komentatore na b92, mora nekog.
    (2CRAZY, 4. jul 2022 21:05)

    # Link komentara

  427. Pešiću se treba zahvaliti za sve što je učinio za srpsku košarku, i poslati ga u penziju.. Tolika minutaža Dangubiću, Petrušev koji je najpokretljivini centar ni minuta. Ni jedna dobra akcija, neki pristojan pikenroll. Odbrana užas, kad se odlučivalo. Nema ništa od svetskog prvenstva, samim tim i olimpijade. Od kad postoji Srbija u goroj situaciji nismo bili. Dno dna.
    Sad kad smo došli do dna treba krenuti iz početka. Ostatak kvalifikacija treba iskoristiti za stvaranje nove mlade reprezentacije, koja će biti sposobna da se kvalifikuje za sledeće svetsko prvenstvo.
    (Dragan, 4. jul 2022 21:05)

    # Link komentara

  428. Gde je Bjelkan profesor košarke i novi Bodiroga samo sa 20% masti više?
    (Faustino Asprilja, 4. jul 2022 21:05)

    # Link komentara

  429. Jedini koji je mogao da privede utakmicu sedi na klupi poslednjih pet minuta. Pešiću, možeš da vodiš neku drugoligašku ekipu i da si karakter dao bi ostavku.
    (Đole031., 4. jul 2022 21:05)

    # Link komentara

  430. Ovo je sramno. Naš košarkaški savez je potonuo, postao neozbiljna organizaacija. Muka mi je da gledam ovo što zovemo reprezentacija. Po Evropi nam igra sijaset igrača, MVP do MVP-ija a nas Belgija pobedi u Srbiji jer igraći koji nisu iz NBA lige neće da učestvuju u kvalifikacijama. Sramno. Daniloviću daj otkaz i neka neko ozbiljan vodi KSS.
    (Mito, 4. jul 2022 21:04)

    # Link komentara

  431. Dajte mi Divca, Radju, Saleta, Kukoča... pa cete da vidite kakav sam ja trener!
    (Krsto, 4. jul 2022 21:04)

    # Link komentara

  432. Dve izgubljene od Belgije. Od košarkaške gromade. Na sreću jedna dobijena protiv Latvije. Eto to je učinak
    (Zuja, 4. jul 2022 21:04)

    # Link komentara

  433. Koji crni Bobi, Bljelica? Ljudi nisu igrali ozbiljnu kosarku vec preko 2 godine! Bobi je najveca rupa u odbrani zadnjih 10 godina! Bjelica nema vise ni snagu i brzinu!
    Jadan Kari ! Sve i svasta je pokusao ali jabe! Juniorinsu nam uvek bili zlatni. Sada i cak nemamo ni juniore koji bi mogli da budi vrhunski igraci. Da vas pitam ? Kako igraju Doncic , Zubac i ostali iz Nba a kod nas igraju Bobi Bljelica koji nisu vise ni za Evrokup a kamoli Evrolige i Nba?
    Gde su Micic, Lucic, Kalinic, ?
    Onda bolje da nam igraju Panter i ostali stranci nego da gledamo ovu bruku!
    (gogibre, 4. jul 2022 21:04)

    # Link komentara

  434. Ja sam neko ko obožava da gleda košarku i našu reprezentaciju i koji ne propusta nijednu utakmicu i znam da je mnogo takvih ljudi u Srbiji. Zao mi je svih nas u Srbiji kojima ovaj sport mnogo znaci. Ovi ljudi su danas izgubili na takav način da čovek ne poželi da više ikada pogleda reprezentaciju i moram priznati da to nije bas lako. Umetnost je ovako izgubiti i na tome im treba cestitati. Na kraju treba biti iskren i reci da smo mi jedna prosečna ekipa koja u ovom trenutku i ne zaslužuje da ide na najveća takmičenja. Zasto mi kao zemlja kosarke nismo u stanju da mobilišemo makar evroligaske igrače da odigraju ove bitne prozore? Da li je moguce da su svi povređeni i operisani a do juce su igrali razna finala. Problem je očigledno sistemski, mladih igrača ni na vidiku. Koga su Zvezda i Partizan razvili poslednjih godina?Bruka i sramota, zao mi je samo nas iskrenih ljubitelja kosarke i reprezentacije. I na kraju treba biti iskren i reci da je Pešicevo vreme proslo.
    (Igor, 4. jul 2022 21:04)

    # Link komentara

  435. Zanima me ko je bio najgori,smije li novinar reći ili samo kad su stranci u pitanju se smije okriviti neko koga zabole,a vi tepajte sa nadimcima ovim neznalicama kompletnim
    (J....vasdavidoooooovaccc, 4. jul 2022 21:04)

    # Link komentara

  436. vrati se Sale, ne znaju sta rade...Pisali o Bobiju i Bjelica kao o zvezdama, Bobi zavrsio sa kosarko. pre 6 godina, Bjelica penzioner
    (sir jordan, 4. jul 2022 21:04)

    # Link komentara

  437. Svetislav Kari Pešic.Bravo treneru.Kakve akcije,kakavo privodjenje utakmice kraju.Sve za deset.
    (pedja, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  438. Najveći krivac Danilović
    Danilović i SNS napolje iz KSS
    (Pera Kojot, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  439. Sve je u laganom padu pa i sport.
    Ovi bi givikt pokvarili. Ne umeju semafore da uštimaju po gradu a mi očekujemo vrhunske rezultate.
    (Milan, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  440. Problem sport u Srbija je stoje narod puno ide u crkva odalose mitomanija a zamislite da to vreme provede na sportsko tereni i rekreacija i razno sportske sekcija i radno akcija i koliko bih bilo sve to korisnije i jos se talenata naslo a crkva i sekte samo zaglupljuje narod i tonemo u svemu pa i u sport. Lep pozdrav.
    (skakavacmizasourukavac, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  441. samo muve bez glave jare i avra
    mogu da ulropaste 10 razlike
    (kali the greek, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  442. kad mogu igrati Docic iBogdanovic hrv. onda mora ove kvalifikacije da zavrse i Jokic i Bogdanovic,kao i Micic
    (Zoran, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  443. Нисам чак ни тужан. Толико је све лоше у нашој кошарци.

    Годинама играмо ове прозоре, и још увек немамо неку стратегију око састава и игре у тим терминима.

    И ништа се не мења. И даље је Даниловић на челу КСС.

    Селектори? Уз сва ограничења с којима се суочавају (нека су играчи и најпроблематичнијег карактера), мени је све било јасно с Пешићем оног момента кад је оставио Бјелицу на четворци. Па човек може само још петицу да игра. Читав свет игра без тешког центра, само ми не. Имам осећај као да играмо с пет центара.

    Последњи напади на утакмици слика и прилика наше игре: најнижи белгијски играч са врха капице креће на продор и НЕМА НИКОГ да га спречи, 2 секунде су сви далеко од њега, и он сам као дух постиже погодак за који ће се испоставити да је победоносни; ми имамо напад и као да смо први пут заиграли кошарку, одиграмо га без организације, без идеје, чак три играча скачу у аут да спасавају лопту, ни на видику класични покушај шута од стране бека, једно велико ништа!

    Ово може да буде добро само уколико сада дођу нови људи на чело КСС и репрезентације! Али колико је вероватно да се то деси? Годинама Даниловић није показао никакву идеју, инвенцију, жељу да се прилагоди новој ситуацији. И баш га брига! Мислим, да ли неко стварно верује да неко у нашој кошарци има толико самосвести да окрене нови лист?
    (Иван, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  444. šok samo za neupućene u stanje košarke u Srbiji ...
    (mika, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  445. Jednostavno: vreme je da Danilovic i njegovi saradnici podnesu ostavku za katastrofalno stanje...Ovde nema vise izgovora, mi smo samo par godina ispred Hrvatske...Nije kriv ni Djordjevic, ni Kokoskova, ni Pesic, jednostavno ovo mora da se resetuje iz pocetka pa mozda nesto bude za 3-4 godine (ako bude srece)...
    (mcvc, 4. jul 2022 20:52)

    I umesto njega postaviti prvog čoveka naša dva kluba.
    (panter sam, tim se dičim, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  446. Tako je to kad sve pare idu za kosarku idu u 2 kluba svi znamo koja, a u njima vecina stranci. A od cega da zive ostali klubovi u zemlji, kako da pravimo igrace dalje?
    (Del Boy, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  447. Presporo, nema nijedne akcije, gubljenje lopti plus sudije malo pokradu.
    (Kupleraj, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  448. Pukli smo u svim sportovima. Nema Srbija vise timove za medalju.
    (Mozarella, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  449. Kako ovi momci igraju NBE I PRVE LIGE nije nam jasno..
    Dovesti najbolje iz KLS bolje bi odigrali od ovih naduvanih...
    Digo im MENADJER cenuuu...
    (Miki, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  450. Au crni karislave pesicu
    (nik sloter, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  451. Nepopularno misljenje: Dobro bi bilo da se ne kvalifikujemo. Treba malo da se stane, razmisli, rasciste stvari i kadrovi. Ovo vec dugo vremena ne vodi u dobrom smjeru.
    (igrac kola, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  452. Pozdrav za sve Ćokijeve fanove. Hvala vam za sve!
    (Denis, 04. jul 2022 20:50) Поздравили те Вања и Јарамаз. Ваши пулени који у одбрани глумили Каспера а у нападу Стефа Карија и шутирали тројке бесомичучно.
    (veliki strumf, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  453. Smejemo se Hrvatima a polako tonemo kao i oni, dovodimo polovne strance koje trpimo a ne trpimo nase mlade igrace i reprezentacija trpi, gomila mladih igraca ne dobija sansu kako u C.Zvezdi tako i u Partizanu, drazi nam je neki Holins ili White a ne neki klinci koji na njihovim pozicijama mogu da se istrpe, miliji nam je Kevin Panter ili Zek Ledej nego Tristan Vukcevic ili neki mladi bek suter iz omladinske skole. Poslednji kvalitetan igrac koji je izasao iz nase skole kosarke (Srpske da ne bude zabune) je Nikola Jokic a on ima 27 godina..znaci minimum 5 godina nismo izbacili nekog mladog igraca a nije da nije bilo prilike.
    (Petar, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  454. Ponoviću sto puta. Imali smo čoveka koji nas je vodio do tri uzastopna finala. i kad je četvrti put završio kao peti u svetu, celokupna sportska javnost ga je najurili kao najgoreg kera. I tada sam pričao da smo time navukli veoma lošu karmu. I svi ste mi lupali minuse.
    I evo nas sad. Ne možemo da se plasiramo na takmičenje. A takvu legendu smo istrošili.
    (Randy Marsh, 4. jul 2022 21:03)

    # Link komentara

  455. Djiki vrati se!
    (Aleksandra, 4. jul 2022 21:02)

    # Link komentara

  456. Sale Đorđević je bio "gubitnik", osvajao samo srebra na svetskim prvenstvima i čak bio 5. na poslednjem... Posle njega se više nismo kvalifikovali ni na jedno takmičenje, a skoro i nećemo.
    (Sinovac, 4. jul 2022 21:02)

    # Link komentara

  457. Trener je kriv!!!!
    (kopenhagen, 4. jul 2022 21:02)

    # Link komentara

  458. Krah! Sta drugo reci! A vi i dalje krivite Jokica!Sram vas bilo!
    Jedino dobro je da idemo dalje a ove rezerve igrali su jer nemamo bolje!
    Ne krivim njih ali da vodis 10+ i dozvolis da te stignu i pobede!
    Ne moze tako to nam je sudbina i pod hitno vratiti sve raspolozive najbolje igrace sa obavezom igranja!Kad mogu Doncic i Dragic zasto to ne mogu nasi igraci!?A ovamo kao veliki Srbi i patriote! U sportu gde su nam proglaseni najbolji individualni igraci,dozvoljavamo da utakmice za kvalifikacije za SP igramo sa rezervistima!Bruka! Ljut sam,razocaran,ali kad nam je orijentisana klupska kosarka na strane igrace kad tad sam znao da ce se ovo desiti! Mladi nam odlaze sa 18 godina, u trku za lovom,patriotizam nam se sveo na to dali je komsiji bolje ili ne,tako to biva!Nema vise organizovanog sistema u kosarci - lova uvek pokvari sve!Vaznije im je igranje za klupski dres nego odaziv za dres domovine! Dno dna!
    (bmiles, 4. jul 2022 21:02)

    # Link komentara

  459. Каква бламажа, какво понижење!!!?
    Кари Пешић дефинитивно не може више да продукује резултате, а састав репрезентације је последица сатирања српске кошарке последњих десет година за рачун једног тима, где се осим Богдана Богдановића, није испилио ни један крштен играч.
    Доживели смо да нас добијају некакви Летонци (без обзира што су са Балтика), и још веће беда, Белгијанци!
    Ееееејјј брееее, Белгијанцииии!!!
    Земљо, отвори се!!!
    (Јад и чемер!!!, 4. jul 2022 21:02)

    # Link komentara

  460. Jokić ne treba ni da igra EP sa ovim pacerima. Zasto cocek bezveze da se trosi i da ga sutra pljuje neko. U Denveru ga bar placaju da igra sa neznalicama. Ovi paceri nisu vredni da zbog njih covek gubi vreme. Bolje mu je da se igra sa detetom i da jase konje.
    (Kuki, 04. jul 2022 20:56)

    Ma bitno je da si ti ispljuvao nekoga, jel si sad bar malo srecniji? Pa Jokic nece ni igrati sa ovim igracima jer odavde bukvalno niko nece igrati na evropskom
    (Padaju mi kapci, 4. jul 2022 21:02)

    # Link komentara

  461. Nije valjao Duško Vujošević? Jedini koji je krvavo radio da napravi igača. Izvolite epilog.
    (Deratizator, 4. jul 2022 21:02)

    # Link komentara

  462. Menadžeri su ogromno zlo srpskog sporta. Još gori od njih su njihove dodvorice u savezima, misle da kao bivši sportisti mogu da sede u foteljama, putuju i vladaju večno i da pritom ne rade ništa.
    Šta Kariju treba ovakva blamaža?
    (Goran, 4. jul 2022 21:02)

    # Link komentara

  463. ljudi nisam gledao utakmicu , verovali ili ne zaboravio i ukljucim se i vidim nas poslednji napad a u braco moja ono je sramota nad sramotom kakav je to napad . Pesic i svi iz sveza da se ne ljubimo mars u 3 .....
    (kladzom do bola, 4. jul 2022 21:02)

    # Link komentara

  464. Auuuuuuu
    K A T A S T R O F A
    Ne verujem očima
    (Dejan, 4. jul 2022 21:02)

    # Link komentara

  465. kakav sok?!
    (boban, 4. jul 2022 21:01)

    # Link komentara

  466. i treba da izgube iovako nema prenos
    (nesa, 4. jul 2022 21:01)

    # Link komentara

  467. Azar, De Brujne i ostali... Nezgodni su...
    (Bard Živa, 4. jul 2022 21:01)

    # Link komentara

  468. Ja razumem da ne mogu da igraju dok je sezona u toku, ali sta ih sada sprecava. Svi povredjeni. Pa ne treba ni da idemo na svetsko kad niko ne zeli da igra. A ovim momcima koji su veceras bili tu dati sansu na EP pa dokle doguramo. Sta fali Kalini, Lucicu, Vasi, Militinovu i ostalima da igraju? Jedino je Bogdan opravdano odsutan.
    (Goran, 4. jul 2022 21:01)

    # Link komentara

  469. Mi, Nislije, smo dali sve od sebe da se utakmica prekine i dobijemo sluzbeno 20:0. Sto je do nas, mi smo uradili.
    (Pera, 4. jul 2022 21:01)

    # Link komentara

  470. Meni nije jasan Pešić. Na kraju poslednje četvrtine drži na parketu petorku koja prospe 10 razlike i ne možе da organizuje ni jedan jedini napad?
    (Slavko, 4. jul 2022 21:01)

    # Link komentara

  471. Igrao sam više koševa na Edena Azara i Romelo Lukakua.
    (Men Behaving Badly, 4. jul 2022 21:01)

    # Link komentara

  472. Smejete se juce hrvatima a mnogo je teze izgubiti od belgije nego od markanena i salina.
    (ceda, 4. jul 2022 21:01)

    # Link komentara

  473. Pesicu pa ti zaboravi da imas Avramovica i Todorovica, Svaki potez koji si napravio je bio kontra.Kako momci naprave razliku od 10 udje Boban i sve upropasti nerazumem imati toliku visinu cak faul nemoze da napravi.Jaramaz i Marinkovic su sami ipropastili najmanje odam zadnjih poseda,
    Kako ide pr 2 igraju a ostali stoje katastrofa.
    Pesic se suvise opustio u Interkontinentalu u aparmanu.Ukunuti mu apartman neka putuje vovom iz Pitota do Beograda uz pit moze da ponese dzak feferona na Kalinicevu.Ovo je kraj pa sam je prognozirao da cemo izgledati kao Grvatska a tvrdi da je optimista i da su 2 baklave bolje nego jedna.Pa koliko si baklava izgubio Pesicu u kvalifikacijama tepsiju najmanje.
    (Znalac, 4. jul 2022 21:01)

    # Link komentara

  474. Slovencima i Hrvatima igraju najbolji a nama ne zele. Jokic i ostali smekeri su na odmoru. Svaka cast ovim momcima sto su dosli da igraju bez obzira na poraz.
    (Nole, 4. jul 2022 21:01)

    # Link komentara

  475. kakav šok kad Jaramaz ima punu slobodu i igra uopste za reprezentaciju,a nije na zalost jedina rupa
    (komenplej, 4. jul 2022 21:01)

    # Link komentara

  476. Pod hitno smeniti selektora da nas ovaj ne ugrobari do kraja
    (ajao, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  477. Dangubić, Marjanović, Jaramaz, Marinković, Bjelica... Ispod svakog nivoa. Trener bi morao posle ovoga da podnese ostavku ako i malo obraza ima. Isto važi i za rukovodstvo Košarkaškog saveza Srbije ( KSS ). Ako se Miško Ražnatović mešao u posao selektora to nije njegova greška već selektora i KSS. Ne može i ne sme niko osim selektora birati ekipu. A ovakvu ekipu kao da je neko sa Marsa selektovao.
    (Sinisa, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  478. Dok je Danilovic na celu spasa nam nema !
    (covek, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  479. Apsolutni šampioni u ispuštanju 10+ bez premca Srbija! Ovo što je ova amaterska ekipa postigla u ovih zadnjih nekoliko mečeva, to ne bi uspela ni Amerika sa D timom! Srbija i Hrvatska zajedno ne bi imali nikakve šanse sa Nigerijom i Kamerunom! Tukle bi njih obe afričke ekipe sa 20+ razlike, a Embidu bi bila posebna čast da se poigrava sa mekanim centrima i ubaci ladno 40 poena!
    (Realan, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  480. Hvala igračima koji su se odazvaali da igraju za reprezentaciju i hvala igračima koji nalaze izgovore da ne igraju zaa istu hvala što ste mi izgubili želju da gledam našu reprezentqciju kad vama nije stalo onda kako će biti nama navijačima ne kudim vas samo eto hvala ne znam sta drugo da vam kažem od razočarenja
    (Nenad, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  481. Bez jakog sportskog drustva Partizan nema ni Srpskog sporta.ali mi imamo zvezdu na vlasti.
    (COWBOY, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  482. Dr Nebojšu Čovića za precednika KS Srbije!
    (Bard Živa, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  483. Sale Djordjevic je kriv za sve. Da je Pesic iole dobar trener uradio bi nesto u poslednjih 20 godina.
    (ultrasrbin, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  484. Ja u svom dvorištu imam drvo bukvu , i ta moja bukva trči brže od Marjanovića. Uz svo dužno poštovanje Bobanu,veoma je drag lik, zabavan, itd, ali šta čovek takve "brzine" može da traži u današnjoj košarci ? Ne može da trči kontre, ne može da brani pik, protivnički igrači ga pretrčavaju kao banderu. Da Galapagoska kornjača i puž imaju dete, to dete bi bilo brže od Bobana.
    (Gibanitza, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  485. Ostali samo dugmići...
    (Aksentije, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  486. Ovde je jasno bilo da ako se udje u egal zavrsnicu da gubimo. Ali izgubiti posle 13 poena razlike u poslednjih 6 minuta od Belgije kuci, uzas. Trebalo je Pesic, koga jako gotivim i postujem, da bolje odreaguje. Srljali smo, pogubili se, nervozni i pod pritiskom, a ni 5 treninga zajedno. Relano, pola igraca je ovde jako umorno, deluju mrtvo, pola su igraci koji nemaju neku minutazu u klubovima, a neki relano i nemaju kvalitet. Sakupljeno jedva. Nema Jokica, Micica, Bogdanovica, Teodosica, Lucica, Gudurica, Kalinica, Milutinova... Mozda bas zato budemo gledali SP bez Srbije. A Doncic i Dragic i prijateljske igraju... lepo je sve Pesic govorio, da mozemo ko Hrvatska da zavrsimo.
    (milan 26, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  487. Momci, ovo je tužno i jadno. Ne bih dalje i više. Sram da nas bude sve šta smo od košarke napravili.

    Prijatno ovo pakleno veče.
    (Gde ja živim, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  488. Hvala igračima koji su se odazvaali da igraju za reprezentaciju i hvala igračima koji nalaze izgovore da ne igraju zaa istu hvala što ste mi izgubili želju da gledam našu reprezentqciju kad vama nije stalo onda kako će biti nama navijačima ne kudim vas samo eto hvala ne znam sta drugo da vam kažem od razočarenja
    (Nenad, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  489. kad je mogao Laso mozes i ti Kari u pemziju
    (milan, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  490. Pešić je bio zreo za penziju još pre nego što je preuzeo Barselonu poslednji put, a sada je tek.
    Kao što sam rekao još kad su ga svi priželjkivali, džabe iskustvo kad je u godinama, mozak ne radi više tako brzo, nije u toku sa modernom košarkom, prošlo je njegovo vreme.
    (polo, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  491. U kosarci se kod nas izgubio kult reprezentacije na zalost. Mrzi ih da igraju...
    (Milojko, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  492. Polako, pukli španci, hrvati, litvanci mi, nekako uklapamo se. Koga više briga
    (Mire, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  493. Sramota Belgija je za nas velesila u kosarci. Pesicu da imas pameti ti bi dao ostavku. Sram vas bilo nemozete zadnjih 4 minuta da postignete kos i to kome Belgiji, pa sta ocekujete da uradite protiv jacih reprezentacija.Da ima pameti trebalo bi zameniti celo rukovodstvo Kosarkaskog saveza. Sram vas bilo pocev od predsednika pa sve redom.Da imate malo stida vi bi svi dali ostavke, na celu sa predsednikom i selektorom. Placite sada sram vas bilo i niste za bolje.
    (rade, 4. jul 2022 21:00)

    # Link komentara

  494. Novog selektora. Pod hitno!
    (razocarani, 4. jul 2022 20:59)

    # Link komentara

  495. Serbia, zemlja košarke😂! Sve nebeski igrači, nebeski narod koji je debelo tresnuo o dno u svemu, evo sad i u košarci. Sve po redu se raspada, i to napredno!
    (veder, 4. jul 2022 20:59)

    # Link komentara

  496. NEMOJTE SE KVALIFIKOVATI MOLIM VAS 🤣 Taman da se niko ni ne mora odazvati, spas u zadnji cas!
    (Marko, 4. jul 2022 20:59)

    # Link komentara

  497. Realno smo zadnjih godina prosecna reprezentacija a to sto je Jokic dva puta uzastopno MVP NBA,sto je Bogdan tamo,sto imamo dobre igrace u Evropi,to nije vazno jer oni ne igraju.Nase zvezde se provode po mondenskim letovslidtima a Doncic igra.Pesica pregazilo vreme,nisam bio srecan kada je dosao.E sada,da li ce se desiti reset u KSS a ovo je razlog da svi odu,od Danilovica do cistacice,verujem da nece jer u Srbiji rec odgovornost ne postoji
    (deki27, 4. jul 2022 20:59)

    # Link komentara

  498. Marjanovic i Bjelica...koji krševi danas igraju u NBA
    (Dule renta bubreg, 4. jul 2022 20:59)

    # Link komentara

  499. 😃🤣😂
    (skakavacmizasourukavac, 4. jul 2022 20:59)

    # Link komentara

  500. Jokić dao KSS 20 milki da ne odemo na evropsko...nije mogao opet da odbije lakse se plati?
    (Ivan HH, 4. jul 2022 20:59)

    # Link komentara

  501. Treba moliti Covica da preuzme savez
    (Mijalko, 4. jul 2022 20:59)

    # Link komentara

  502. ja neznam sta rade ovaj kalinic nedovic teodosic guduric lucic jovic milutinov micic to su osam igraca he osam i ona beba jokic ovaj savez ne kosta nista aman nista
    (fica, 4. jul 2022 20:59)

    # Link komentara

  503. Kriv je onaj što je pustio struju. U mraku bi sve ovo bolje izgledalo.
    (Toni, 4. jul 2022 20:59)

    # Link komentara

  504. bjelica?
    (srdjan zrakic, 4. jul 2022 20:59)

    # Link komentara

  505. Ugasite ovak sport molim vas,ali molim vas...
    (Dejan, 4. jul 2022 20:58)

    # Link komentara

  506. Eto Vam KLS dve nedelje
    (bojan, 4. jul 2022 20:58)

    # Link komentara

  507. Kari znaš šta ti je činiti, da se ne ljubimo, hvala na svemu ali ovo jednostavno nije 2001. ni 2002. Lako je biti selector Divcu, Bodirogi, Peji i drugovima, ajde ti uradi nešto sa Dangubama, Bobijima, Birčama i ostalima, to može samo Sale Nacionale.
    (Troy, 4. jul 2022 20:58)

    # Link komentara

  508. Ne znam što je šok?? Već su nas jednom dobili, naši igraju kao preko one stvari, odbrana šuplja kao sir, napad ne zna ko gde bije i ovo nije nikakvo čudo, niti šok. Biće toga sve više dok živimo u mitovima o zemlji košarke.
    (Lajavi krelac, 4. jul 2022 20:58)

    # Link komentara

  509. A smejali smo se Hrvatima....
    (niks, 4. jul 2022 20:58)

    # Link komentara

  510. ???? šta je ovo
    (x, 4. jul 2022 20:58)

    # Link komentara

  511. Na kraju je ispalo da je vodja ove ekipe Avramovic, cudno ili ne ali je tako. Kad je usao krajem 3 cervrtine smo i napravili onu razliku, a kako je izasao razlika se smanjivala, i naravno zaboravljen na klupi.Covek je nalozen maximalno, igra sa povredjenom rukom, gledam ga sada ne moze da da izjavu od muke, samo sto ne zaplace.

    E sad da me ne shvatite pogresno, dokle je dosla nasa reprezentacija kada nam je Avramovic lider i najbolji igrac?

    Ne znam, ali sve ovo jednostavno ovako ne ide
    (haos, 4. jul 2022 20:58)

    # Link komentara

  512. Da li se neko zezao na račun Hrvatskog košarkaškog neuspeha, e ako jeste evo nam ga sad!
    (Nebecki, 4. jul 2022 20:57)

    # Link komentara

  513. Zaključaj radnju.
    (kosta, 4. jul 2022 20:57)

    # Link komentara

  514. Stigao račun za struju, a?
    (Opet neko loži blato u termoelektranama?, 4. jul 2022 20:57)

    # Link komentara

  515. Jaramaz se izgresio trebo je ostati u Partizanu samo je nazadovao ,Nba igraci se nikako ne uklapaju.Totalna neuigranost, zpostavili smo nasu skolu kosarke
    (Zoran, 4. jul 2022 20:57)

    # Link komentara

  516. Užasna igra.. Sve igramo sporo i ružno! Daj bože da kao hrvatijanci izgubimo šanse za prvenstvo.. Uz inat Jokiću parazitu..
    (HanSolo, 04. jul 2022 20:42)

    Buraz uz duzno postovanje, ali ti si klasican primer parazita i pajsercine. Nemas dve bele veze sa zivotom, ne razumes se a komentarises. Da te interesuje nesto stvarno znao bi zasto nema Jokica al ti draze da pljunes onako iz povrsnosti i obesti. Taj parazit koga pominjes ce za par godina da obrne bdp jednog san marina, andore itd… ne mogu, mnogo si pglu da ti objasnjavam bilo sta, ali ceni barem to sto sam pokusao
    (pavle, 4. jul 2022 20:57)

    # Link komentara

  517. Jel igrao profesor Beli..
    (Stipsa time, 4. jul 2022 20:57)

    # Link komentara

  518. Markovic, Dobric, Kalinic, Davidovac i Mitrovic, sa izmenama Lazic, Kuzmic, Simonovic ne bi izgubili od ovih Belgijanaca.
    (Mijalko, 4. jul 2022 20:57)

    # Link komentara

  519. Jokic verovatno sampanjac otvorio
    (Branko, 4. jul 2022 20:57)

    # Link komentara

  520. Jokić ne treba ni da igra EP sa ovim pacerima. Zasto cocek bezveze da se trosi i da ga sutra pljuje neko. U Denveru ga bar placaju da igra sa neznalicama. Ovi paceri nisu vredni da zbog njih covek gubi vreme. Bolje mu je da se igra sa detetom i da jase konje.
    (Kuki, 4. jul 2022 20:56)

    # Link komentara

  521. Savez-Pesic svi napolje odmah!!!
    (djema brdjanin, 4. jul 2022 20:56)

    # Link komentara

  522. Vanja Marinkovic dobio loptu za zadnji napad,pa i price na grani znaju da taj decko nema kohones....ovo je bruka i sramota,ejj Belgija u kosarci?Strasno!
    (Nije tesko biti fin, 04. jul 2022 20:52)

    Nije problem sto je on dobio loptu, uvalili mu vruc krompir koji on nije u stanju da resi, vece je pitanje sta je on trazio u ekipi u zadnjem napadu i zasto umesto njega nije bio Avramovic (koji nije sjajan ali je bolji od Marinkovica)
    (Solarnaut, 4. jul 2022 20:56)

    # Link komentara

  523. Земља кошарке.
    (коле, 4. jul 2022 20:56)

    # Link komentara

  524. Danilovic i svi iz saveza momentalna ostavka, ODMAH
    (Loki, 4. jul 2022 20:56)

    # Link komentara

  525. Ali Bobi vetrenjaca Marjanovic...velika zagonetka!!
    (Bodinn, 4. jul 2022 20:56)

    # Link komentara

  526. Jednom rečju sve razjuriti. Srbija se bruka neviđeno. Nekada ponosni na sport u kome smo nešto značili a sada gubimo od potpuno nebitnih reprezentacija. Ovo što smo večeras gledali je i tužno i žalosno. Trener i igrači su potpuno izgubili kompas. Idemo u propast istim putem kojim je krenula i Hrvatska.
    (Petar P, 4. jul 2022 20:56)

    # Link komentara

  527. Već sam pisao:Pešić treba da ide u penziju i bavi se svojim unucima u slobodno vreme.
    (Rustem Paša, 4. jul 2022 20:56)

    # Link komentara

  528. Jel vam i za ove kvalifikacije Jokić kriv?
    (Shomix, 4. jul 2022 20:56)

    # Link komentara

  529. Prekvalifikacije stižemo
    (Samo kažem, 4. jul 2022 20:55)

    # Link komentara

  530. Ali nas poslednji napad… sta je bre ovo??
    (realista, 4. jul 2022 20:55)

    # Link komentara

  531. А био је добар селектор...
    (miroslav, 4. jul 2022 20:55)

    # Link komentara

  532. Znači Sale Djordjević da da ostavku, ovo je sramota. I neka povede Danilovića.
    (Nikola, 4. jul 2022 20:55)

    # Link komentara

  533. Pomislio sam "71:61" je najopasniji rezultat, kad ono ... Ne znam šta je rešenje? Možda dati Muti da on proba, on je umeo da izvuče maksimum od krš timova.
    (Ypke, 4. jul 2022 20:55)

    # Link komentara

  534. A smejmo se Hrvatima
    (nolo, 4. jul 2022 20:55)

    # Link komentara

  535. dokle god je na celu saveza Danilovic,nema boljitka
    (mufljuz, 4. jul 2022 20:55)

    # Link komentara

  536. Hoće li se neko zahvaliti ovom Marijanovicu. On više ne liči na ozbiljnog igrača. Ulazi na 13 razlike i posle toga gubimo.
    (zoro, 4. jul 2022 20:55)

    # Link komentara

  537. Jokić ne treba ni da igra EP sa ovim pacerima. Zasto cocek bezveze da se trosi i da ga sutra pljuje neko. U Denveru ga bar placaju da igra sa neznalicama. Ovi paceri nisu vredni da zbog njih covek gubi vreme. Bolje mu je da se igra sa detetom i da jase konje.
    (Kuki, 4. jul 2022 20:55)

    # Link komentara

  538. Čim se spomene čiji je lobi oterao Djordjevica kometar bude odbijen.
    (Ivan, 4. jul 2022 20:55)

    # Link komentara

  539. A smijali ste se nama haha. Jel igrao Hazard za Belgiju?!
    (Dražen Petrovic, 4. jul 2022 20:55)

    # Link komentara

  540. Da ne zvucima zlurado ali moram da pitam. Jel vam Sale Djordjević nije valjao sa 3 srebra u jednom trenutku?
    (basketaš, 4. jul 2022 20:55)

    # Link komentara

  541. Sramota! Al stvarno! Koja bruka!
    (BrckoRS, 4. jul 2022 20:55)

    # Link komentara

  542. Glavni krivac za ova dva poraza je trener, apsolutno.
    (m, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  543. nema tu sta da se prica kada smo imali mladu zvezdu na centru Darka Milicica koji je trebao da vodi reprezentaciju Srbije 15 godina i sada da nastavi Jokic narednih 15godina znaci otprilike 30godina bi imali dobrog centra oni su upropastili taj kontinuitet
    (boki89, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  544. Ma koji Kari ispusena mustikla odavno
    (Padaju mi kapci, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  545. Da li je realno da smo odigrali onako poslednji napad? Prvo par pitanja za Pešića. Zašto Bobija ubacuje u igru kada svaki put počnemo sa njim u igri da gubimo? Ako smo ga već ubacili, zašto ne igramo akcije za njega, nego je beskoristan u napadu, u odbrani -2? Zašto Avramović nije igrao četvrtu, a Beli tek pred kraj ušao? Kako je moguće da Vanja igra izolaciju kada nijednom nije dao koš na taj način, već isključivo nakon asistencije? Nijednom nismo igrali sa dve četvorke, Đorđević je pljuvan što igra staromodno, došli Kokoškov i ovaj matori i igraju i dalje samo i isključivo sa klasičnim centrima, da li ćemo ikada videti igru sa dve četvorke? Možemo mi pljuvati igrače, one koji su tu i one koji nisu, možemo pljuvati Jokića, Niš što nema struje, ali sa ovakvim savezom i ovakvim selektorom nemamo čemu da se nadamo. Sledi ambis poput 2000ih i da se nadamo da ćemo se izvući.
    (Flori, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  546. Jaka stvar... Generalno se interesovanje za sport kod dece smanjuje, samim tim' se smanjuje i baza igraca... Basket se gotovo vise i ne igra... tako da je ovo skroz realna i normalna prica...
    (marko, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  547. A nije nam valjao Djordjević...
    (ranZo, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  548. Kad se smanji dozvoljen broj stranaca u Partizanu i CZ, možda onda i stvore nekog novog igrača. Počeli su da dovode i strance koji će biti rezerve. To stvarno nema nikakve logike!
    I ne treba nijednu reprezentaciju da nam vodi neko ko ima 72 godine!
    (Ogi, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  549. Sramota velika, bruka, Vanja Marinkovic najveca katastrofa, sta taj decko radi. Pesic bez ideje. Igrajte na Jaramaza ili Davidovca, a ne da Marinkovic zavrsava, a pre toga upropastio tri napada.
    (Radovan, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  550. Belgija nam očitala lekciju usred Srbije.Košarka u Srbiji je pala na najniže grane.U ovom sportu više se ništa ne pitamo,pad traje godinama i ne nazire se kraj.
    (Jürgen Röbber, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  551. A sta kaze NBA sampion?? Mozda nije jos doso, eno zakljucava Tejtuma
    (Vasa, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  552. Pa nestalo struje...
    (diplinž, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  553. ...završni napad je pokazao da nismo više zemlja košarke.
    (No, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  554. Tragikomedija... 13 poena prednosti i 4 minuta do kraja ne ubaciš u koš!
    (Rale, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  555. Ne zasluzuju ovi momci zvizduke, nego oni sto nisu dosli da pomognu! Ovi jednostavno ne znaju bolje... Fali 8 tzv. igraca koji ce kao biti u ekipi na EP
    (Stefon Lazme, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  556. Neverovatno! Prosto i jednostavno, ne možeš Belgiju, EJJJ BELGIJU, da pobediš, ne zaslužuješ da ideš na SP! I da ponovim: BELGIJU!!! Za ovo nema opravdanja! J..i ste g..na juče za Hrvate, evo nam sad!
    (čovek cigan, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  557. Svaka cast
    (Aca, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  558. Ovi nasi kao da prvi put igraju ovaj sport. Koliko je samo onaj NBA propao kad tamo igraju ove mrcine Boban i Bjelica...
    (Del Boy, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  559. Zanimljivo kako se ovaj potop reprezentacije poklapa sa promenama na celu saveza. Danilovic i kompanija bas lepo rade.
    (bvb, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  560. Bila nekad zemlja kosarke...ona mvp priznanja Jokica, Teodosica i MIcica mozemo da okacimo macku u rep.
    (prohujaloSaVihorom, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  561. Gledali ste finalnu seriju ABA? E, tu je naša košarka.
    (Darko, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  562. Šta kažu panteri sale je nemač pojma i sujetan
    (hehe, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  563. Nema Bogdana da unistava igru hahahaha
    (mba, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  564. Izvolite Kalinic,Guduric,Micic,Milutinov,Jokic,Pokusevski,Lucic,Nedovic,Teodosic,Mitrovic……itd Sramota
    (gogi_zh, 4. jul 2022 20:54)

    # Link komentara

  565. I ne treba nam košarka na TV. Neka SK prenosi sam za sebe. Preplatu na TV ne plaćam više. Pozdrav EPS-u
    (Nišlija, 4. jul 2022 20:53)

    # Link komentara

  566. Otkaz Pesicu dok jos nismo otisli na svetsko prvenstvo.
    (bolje sutra, 4. jul 2022 20:53)

    # Link komentara

  567. Kari Pešić ima veliku karijeru, ali je trenutno samo penzioner... ostalo samo ime...
    (Žorž, 4. jul 2022 20:53)

    # Link komentara

  568. Ja sam sinoc lepo napisao da je 20:0 najopasniji rezultat.
    (Men Behaving Badly, 4. jul 2022 20:53)

    # Link komentara

  569. Bio sam siguran da ćemo izgubiti kada smo vodili 10 razlike u poslednjoj četvrtini. I kada je Sedlaček rekao samo polako do kraja. Kao Hrvatska. Valjda zakon ravnoteže.
    Pešića je odavno pregazilo vreme, čovek nije dugo ni radio, a nema više ni te energije. Ti u obe utakmice vodiš i ispustaš po desetak i više poena razlike u drugom poluvremenu. Očigledno nije znao kako da iskoristi dva NBA igrača, kao i one ostale koje je imao.
    Osećaj da je bukvalno dao slobodu svim igračima, šutirao je konje stigao, bez obzira na vreme napada i pozicije, naročito u poslednjih 3, 4 minuta.
    (Sića, 4. jul 2022 20:53)

    # Link komentara

  570. Najkraće rečeno BRUKA!! Nikakvo opravdanje NE POSTOJI!!
    (SAŠA FRANKFURT, 4. jul 2022 20:53)

    # Link komentara

  571. Djordjevic je kriv. A Pesic je majstor kosarke. Djordjevic ne zna nista.
    (Shigman, 4. jul 2022 20:53)

    # Link komentara

  572. Ovo je tuzno gledati.
    (Andrej, 4. jul 2022 20:53)

    # Link komentara

  573. publika 0,0 koda su dosli da gledaju balet, pre par godina je bio pakao kada se igralo u nisu
    (Fole_fokovic, 4. jul 2022 20:53)

    # Link komentara

  574. Nije ovo šok, ovo je u najmanju ruku tragedija, sramota, uzas...nemam reci kojim bih opisao ovo. Sto bi rek'o Dragi Crni: "Bem ti neznanje!"
    (Laik, 4. jul 2022 20:53)

    # Link komentara

  575. totalna bruka.
    ne znam šta bih drugo napisao i kako bih opisao ono što sam video....
    (matori, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  576. Aj da se ne ljubimo.
    (Vaše ime, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  577. pitam se kako Srbi stiže u NBA,onaj Marjanović komedija od Igrača,Bjelica nije ni za ABA ligu, Bedno da vrednuje ne može biti
    (Vladimir, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  578. Under KV
    Ma idi ti pod ruku sa Sedlacekom, malerise nas lik maksimalno...
    (Kozuki Oden, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  579. Bruka i sramota
    (Rodni, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  580. Kakve generacije dolaze ovo ce u buducnosti biti sasvim normalna stvar.
    (Marko, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  581. Imali smo struju celu utakmicu!!!
    (???, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  582. Zasto da se ja nerviram? Kad naši glavni igrači nemaju želju da igraju kad njih boli uvo zasto ja sebe da kidam? ... Samo ću im se zahvaliti sto su mi skrozali kosarku i učinili da izgubim želju da gledam
    (Marko, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  583. Ništa od Svetskog prvenstva, kad ne možeš dobiti Belgiju na svom terenu, bolje ostati kod kuće. Košarka nam propada rapidno.
    (srle, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  584. Javiće se naši vrhunski stručnjaci sa obrazloženjem da "danas svako igra košarku", eto Finci dobijaju Hrvate, Gruzija dobija Španiju, i nema sekiracije. Selektore imamo, i to kakve (u poslednjih 5 min. šutevi na koš isključivo za tri poena, bez prodora i bez Avramovića, "deda, zreo si za penziju", al stvarno).
    (profa, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  585. Sta li ce strucnjak Pesic da kaze? Cim je izabran za selektora znao sam da on ne moze vise da napravi nikakav uspeh, jer jednostavno kosarka se mnogo promenila od onoga kako je on vidi.
    (Srbija, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  586. Jednostavno: vreme je da Danilovic i njegovi saradnici podnesu ostavku za katastrofalno stanje...Ovde nema vise izgovora, mi smo samo par godina ispred Hrvatske...Nije kriv ni Djordjevic, ni Kokoskova, ni Pesic, jednostavno ovo mora da se resetuje iz pocetka pa mozda nesto bude za 3-4 godine (ako bude srece)...
    (mcvc, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  587. jedino je legendarni i harizmatični Đorđević mogao sa 7 indijanaca da osvaja srebra.. Ovi se ne mogu ni kvalifikovati.. ne vredi ni Kokoškov, ni Pešić.. da kleknemo na kolena i molimo Saleta da se vrati inače propadosmo..
    (linolada, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  588. Zvaces zvaku pesicu zvaci
    (milannko, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  589. SRAMOTA.
    (ĐILAŠ, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  590. A Sale nam nije valjao i otjerasmo covjeka radi losih rezultata.
    (Osprey, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  591. ocekivani poraz, srbi su rangu hrvatske, mozda cak jos gori. sami sebe vec godinama proglasili velesilom a nikad nista nisu osvojili. i sa jokicem nece to biti bolje jer lik nije navikao da igra sa panjevima.
    (mateo, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  592. Otkaz celokupnom rukovodstvu saveza!!! Zabraniti vise od 2 kluba u ABA ligi iz Beograda, FMP ugasiti a Mega ako hoce da igra nek igra u nekom drugom gradu. Ovo se sve dalo nagovestiti iz katastrofalnih rezultata mladjih selekcija reprezentacija zadnjih nekoliko godina, igraju samo menazerski igraci iz beogradskih klubova a svi vrlo dobro znamo da Beograd, sem par izuzetaka ne pravi vrhunske igrace.
    (LFCC, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  593. Bolje da ovi nisu igrali večeras, bar bi bilo 20:0 :--)
    (Tor, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  594. pesic pod hitno da napusti reprezentaciju
    (nikola, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  595. Covece gde ti je Avramovic u zavrsnici utakmice da li si normalan!? Jedini poenter koga imamo sedi na klupi a igraju u finisu Jaramaz i Marinkovic!?
    (navijac, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  596. Nije do Kokoskova
    (Di je glava Lajovicu, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  597. Vanja Marinkovic dobio loptu za zadnji napad,pa i price na grani znaju da taj decko nema kohones....ovo je bruka i sramota,ejj Belgija u kosarci?Strasno!
    (Nije tesko biti fin, 4. jul 2022 20:52)

    # Link komentara

  598. Selektor pogubljen 100%. Šta će zadnja 3 minuta na parketu Jaramaz koji ne može u napadu ni da probije ni da pogodi a u odbrani rupa. Trebalo je da ugra Avramović. O Bjelici i Marjanoviću ne treba trošiti reči. Nas ova trula Belguja dobija i to isključivo na borbenost i hrabrost.
    (MMM, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  599. Svetislave, koji si ti meni kralj!
    (Missouri, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  600. MOMENTALNO se zahvaliti gospodinu Pešiću na saradnji!
    (Nemanja, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  601. Svi peške za Beograd, osim Karija, stariji je čovek, on peške za Pirot...
    I da se ne ljubimo...
    (JBRef, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  602. Koja je ovo sramota...nema nas na olimpiskim, nema nas na svetskom, takozvana zemlja kosarke
    (Mile, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  603. Nije šok, nego realnost, nema nas više na mapi košarkaške sile, 10 godina nismo igrača napravili, tonemo u svim oblastima...
    (New York, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  604. Da vidimo kada se priključe bolji igrači gde smo. Ovo do sada je užas.
    (Alien, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  605. Ovo je najveca bruka i sramota nase kosarke. Da ti od ovih amatera izgibis a pritom pred kraj vodis 12 razlike. Od trenera do igraca sve treba da bude stid i da se javno izvine naciji za ovu bruku.
    (Edmund, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  606. ...poslednji napad nam je bio svemirski...😀😀😀...iz svemira.
    (Pa..., 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  607. Боже сачувај и сабрани ! Само ми знамо изгубити добијено !
    (Драган КНН, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  608. A smejali smo se juče Hrvatima? Kari bi zaista trebao da se okrene unučićima. Ovako samo troši svoje pošteno zarađene kredite. Kad god povedemo 10 i više poena dolazi do potpunog raspada.
    (matori, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  609. Ništa olimpijada ništa svetsko čekamo ništa evropsko
    (g, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  610. Karija je vreme odavno pregazilo,mada ruku na srce nikad nije ni bio neki trener.Sad nek povede Bjelicu i Bobana sa sobom pa nek nastupaju za neki staracki dom.
    (Hromi Dabar, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  611. Ma samo gurajte grobare i ovako ćete proći. Marinkovic?
    (tranzicija, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  612. PETICIJA DA SE SEDLACEK SUTNE SA TV:
    + ZA / - PROTIV
    (Kozuki Oden, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  613. Терај бре овог Карија излапелог! Какав је ово тим задњих 5 минута??? Заменио целу поставу која направила разлику. Испуцавају му се бедни Јарамаз и Вања, истерати те незналице из репрезентације за сва времена! Где су Аврамовић и Тодоровић??? Одбрану нико жив не игра! Хаос
    (veliki strumf, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  614. Svi igraju u najjacem sastavu samo mi glumimo nesto,kao lako cemo.Izgubiti od Belgije pa sa bilo kojim igracima je sramota.
    (Padaju mi kapci, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  615. Puuu bruke jedne. Ovako da izgubite meč, uvek sam branio sve nacionalne timove od pljuvanja, ali ovo je kap koja je prelila čašu. Veze s' vezom nemate!!
    (Forest, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  616. Nije tako daleko bilo kad su navijači zvezde pljuvali po djordjevicu, eto to je karma kad je zbog interesa jednog kluba oteran čovek koji sa tri takmičenja doneo tri srebra.
    (Ja, 4. jul 2022 20:51)

    # Link komentara

  617. Kakva karma za jucerasnje smejanje Hrvatskoj!
    Bukvalno preslikano smo izgubili mec protiv mocne Belgije.
    Zadnji napad i odbrana nije do FIBA prozora nego do trenera!
    (Stark, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  618. Pozdrav za sve Ćokijeve fanove. Hvala vam za sve!
    (Denis, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  619. Cim je ubacio Marijanovica mi smo krenuli da gubimo , strasnoo.
    (Furion, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  620. Uprava napolje.
    (Tata, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  621. Zemlja košarke! Aaaahahahaha!
    (Baltazar, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  622. Задњи напад боље да нисмо ни играли.
    Два напада пре тога Јарамаз узима неке тројке Боже сачувај
    (Србин, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  623. SRAMOTA
    (Željko, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  624. Idete na San Marino u kvalifikacijama za iduce Mediteranske igre
    (mikelandjelo, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  625. Pesicu, da se ne ljubimo.
    (radost evrope, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  626. Smejali smo se hrvatima. Karma...
    (Đura, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  627. jel se oglasio zelenski?
    (Noksler, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  628. ništa nismo bolji od Hrvatske, nekada smo bili neko u Košarci,danas smo u rangu Luksemburga
    (Vladimir, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  629. Ajde Pesicu napusti reprezentaciju... Slobodan si. Tebi Marinkovic i Jaramaz celu cetvrtinu ne mogu kos da daju, drzih ih sve vreme u igri.
    (Ja, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  630. ladno smo pukli,cccc
    (1976, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  631. A nije valjao Djordjevic sto je na misice prolazio kvalifikacije i uzeo tri srebra,e sad ni kvalifikacije necemo da prodjemo.
    (Mihajlo, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  632. Nije nam bio dobar Sale Nacionale…
    (Boris, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  633. eeeee moj pesicu ide u penziju sto bre ovo je bruka i sramota
    (deda_mica, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  634. Zvezdasi su terali Saleta!!!
    Nipodastavali Bogdana!!!

    Eto vam sad!!!!!

    Bez Bogija smo na nivou Gvatemale...cak i sa Jokicem!!!

    Unistise crveno beli sav sport u Srbiji zbog decackih snova iz Cipuljica!
    (Under KV, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  635. Kari Pesic,trener koji je ostao u ‘90tim
    (mile, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  636. A orden ! Ostaje ?
    (VUK, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  637. Sram vas bilo!!!
    (Antihepi, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  638. Zeljko Kariju preko telefona posle ona horor 3min Jaramaza:

    - Aleksa. Aleksa! ALEKSAAAAAA!!!
    (Kozuki Oden, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  639. BRAVO BELGIJA
    (saki, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  640. Nacionalna sramota Srbije. Zgadili su mi sport,pih
    (sima, 4. jul 2022 20:50)

    # Link komentara

  641. Dotakli smo dno dna...
    (Ivan, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  642. Kokoškov? 👀
    (Nidzo, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  643. Ima li ijedna normalna osoba koja misli da bi pod Đorđevićem ovo izgubili?
    (Frank, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  644. Sramota imaš 13 razlike 5 minuta do kraja
    (sojic, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  645. Ne zna se ko je gori, dali trener dali igrači. Žalosno i bedno.
    (Мilan, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  646. Hit!!
    (Aragorn, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  647. Jokicu iskuliraj reprezentaciju do daljnjeg,sve ti je oprošteno.
    (Goodbye Charlie, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  648. kakva bruka kakav krs od igraca i klupe i saveza kakva sramota
    (nijes, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  649. U košarci kako igraš gubiš ili dobijaš
    (Josarian, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  650. ovako se bre ni u školsko dvorište ne gubi utakmica, vodiš 71:61 i izgubiš, alo bre Pešiću, sramota bre
    (neznalica, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  651. Kada se gmizavci povuku, svanuce srpskoj kosarci.
    (yo_dorro, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  652. Au sramote, bitno da se smejemo drugima.
    (ikis, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  653. Idemo Rafa, Vračar čeka 23!
    (JayZ_USA, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  654. A smejali smo se sinoć Hrvatima...
    (Moca, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  655. Sramota! Nemamo vise ni kosarku.
    (Red, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  656. Jad i čemer.
    (Aki, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  657. KATASTROFA!
    (Lester Bo Mekejleb, 4. jul 2022 20:49)

    # Link komentara

  658. E sad smo u rangu sa Hrvatima
    (g, 4. jul 2022 20:48)

    # Link komentara

  659. Bolje i nije moglo.
    SRAMOTA
    (Nenad, 4. jul 2022 20:48)

    # Link komentara

  660. Neverovatno,gde si ti Pesicu ubio tolike godine,imas 10-tak razlike i mesto da trazis sto brzi napad,onako po taktici od pre 30 godina,dug napad na kraju prodata lopta ili teska pozicija za sut i promasaj,drzis Bobija i Ristica koji su spori kao puzevi,pa onaj Petruscev kakav jeste da jeste za njih je avion na mlazni pogon,idi covece u penziju nisi vise za ovaj posao
    (celinc, 4. jul 2022 20:48)

    # Link komentara

  661. kakvi amateri
    (kecman iz svlacionice, 4. jul 2022 20:48)

    # Link komentara

  662. totalan kolaps
    (boki, 4. jul 2022 20:48)

    # Link komentara

  663. Miskova reprezentacija nema srce...
    (Chivu89, 4. jul 2022 20:48)

    # Link komentara

  664. Juju nista bolje ni ne ocekujem kad nam je vodja igre Vanja Marinkovic hahahahah
    (pdj, 4. jul 2022 20:48)

    # Link komentara

  665. Nije ovo drama. ovo je ogledalo društva
    (nisam ja, 4. jul 2022 20:48)

    # Link komentara

  666. Gubis zadnjih 5 minuta minus 13 pa mjenjaj nesto Pesicu,zvaces tu zvaku kao da si na ulici..
    (slobo.b, 4. jul 2022 20:47)

    # Link komentara

  667. Zadnju blokadu u odbrani je udario Željko Rebrača početkom 21-og vijeka
    (OgiZe, 4. jul 2022 20:47)

    # Link komentara

  668. Neverovatno,gde si ti Pesicu ubio tolike godine,imas 10-tak razlike i mesto da trazis sto brzi napad,onako po taktici od pre 30 godina,dug napad na kraju prodata lopta ili teska pozicija za sut i promasaj,drzis Bobija i Ristica koji su spori kao puzevi,pa onaj Petruscev kakav jeste da jeste za njih je avion na mlazni pogon,idi covece u penziju nisi vise za ovaj posao
    (celinc, 4. jul 2022 20:47)

    # Link komentara

  669. zadnja 2 minuta nasa igra se svodi na to da loptu uzme Jaramaz, da je davi i šutira na kraju napada i promasi.... alo bre, pa jel moguće da nemamo boljeg igrača, da nemamo akciju, napad ....
    (neznalica, 4. jul 2022 20:46)

    # Link komentara

  670. Lično bih voleo da izgubimo. To je jedini način da se ceo savez na čelu sa neznalicom Danilovićem definitivno ukloni iz košarke i neka se bavi sa ćerkom u tenisu. Najgore rukovodstvo od kada se košarka igra u Srbiji
    (Zuja, 4. jul 2022 20:46)

    # Link komentara

  671. Zemlja MVPiova, u kojoj MVP igraci nece da igraju za Srbiju...
    (janis, 4. jul 2022 20:45)

    # Link komentara

  672. Idemo Srbijanci i Srbijanke do pobjede.Jihuuuu
    (JayZ_USA, 04. jul 2022 20:14)
    a znaci ti si montenegrin sa Vracara vidim pljujes ovu drzavu gde sedis a vidim na drugim vestima pljujes i Novaka Djokovica kako bi ti meni letio....
    (boki89, 4. jul 2022 20:45)

    # Link komentara

  673. Prvo su loše počeli pa naglo popustili.
    (gatto nero, 4. jul 2022 20:45)

    # Link komentara

  674. I da li zaista Jokić treba igrati u ovom amaterskom društvu? Hej! Sa Belgijom egal.
    (Konfučije, 4. jul 2022 20:45)

    # Link komentara

  675. Pesic ne zna ni gde je a kamoli da zna sta treba da radi.
    Mator covek nije za selektora.
    (kvisko, 4. jul 2022 20:43)

    # Link komentara

  676. Lol ovi bez Jokica i Bogdanovica ne mogu ni Belgiju da dobiju.
    Koji blam
    (kejt_winslet, 4. jul 2022 20:43)

    # Link komentara

  677. Gomila polovnih igraca na malom prostoru..mucno za gledati.
    (Hjui, 4. jul 2022 20:43)

    # Link komentara

  678. Sunce vam vaše
    (cyborg, 4. jul 2022 20:43)

    # Link komentara

  679. Kaže, pad u igri 13-0,nije pad nego nema ko da organizuje igru. Nema kvaliteta, to je problem, gubimo ovo
    (Czv, 4. jul 2022 20:43)

    # Link komentara

  680. Smetao vam Sale? Ajde sad jos neku legendu stavite za selektora iz neposojeceg kluba tipa Vladimir Tica?
    (Genije, 4. jul 2022 20:43)

    # Link komentara

  681. Opet Bjelica i njehovo depresivno zalaganje koje utiče na ceo tim,ma odlazi više bre
    (berg, 4. jul 2022 20:43)

    # Link komentara

  682. A komentator je odlican prolaz kad igrac kao tele krene u jednu stranu i na silu gura i sutne iz dvokoraka preko glave samo da je izbaci
    (mba, 4. jul 2022 20:42)

    # Link komentara

  683. Užasna igra.. Sve igramo sporo i ružno! Daj bože da kao hrvatijanci izgubimo šanse za prvenstvo.. Uz inat Jokiću parazitu..
    (HanSolo, 4. jul 2022 20:42)

    # Link komentara

  684. Vracaj Avramovica!
    (lekcija, 4. jul 2022 20:40)

    # Link komentara

  685. Gde je Petrušev , propustio sam
    prvo poluvreme, je l’ ispao zbog ličnih gresaka ili nije tu ?
    (Diletant, 4. jul 2022 20:40)

    # Link komentara

  686. Ali ovaj Bobi je veca prevara od Zagorca. Ja nikad nisam video da je on odigrao iole nesto za reprezentaciju. O odbrani ni ne pricam, ona ne postoji u njegovoj igri. Jedino u Zvezdi je sezonu dve stvarno bio dobar i svaka cast treneru koji od njega nesto napravi. Uze covek jedno 30 40 miliona. Zagorac je mozda 2 uzeo.
    (mba, 4. jul 2022 20:40)

    # Link komentara

  687. Marijanovic nije za ozbljnu kosarku vec dugo.
    (brav, 4. jul 2022 20:39)

    # Link komentara

  688. @tomba Tipujem na Mikonos eventualno Ibica
    (menaherija, 4. jul 2022 20:39)

    # Link komentara

  689. Kad igra nole
    (Milos, 04. jul 2022 19:06)

    Čoveče, šta sa tobom nije u redu?
    (društvance iz predgrađa, 04. jul 2022 19:26)

    Bot iz redakcije. Opušteno.
    (Nezavisni demokratski građanin, 4. jul 2022 20:38)

    # Link komentara

  690. Ljudi kakvo je ovo sudjenje , ovo još nisam gledao .
    (Slavko Vrekic, 4. jul 2022 20:38)

    # Link komentara

  691. Au, al je Marjanovic los! Ovaj zakuca svaki put preko njega
    (Borkes, 4. jul 2022 20:37)

    # Link komentara

  692. prenos???
    (Cuyoshi, 4. jul 2022 20:36)

    # Link komentara

  693. @Mahatma Pandi
    Moramo shvatiti da nismo ona Jugoslavija ciji bi i drugi tim stigao lagano do finala svetkog prvenstva. Nemamo toliki igracki potencjal jer broj stanovnika nam se smanjuje iz godine u godinu ,mladji odlaze nije ni realno da cemo u buducnosti biti znacajan faktor u kosarci.
    (Topalovic, 4. jul 2022 20:35)

    # Link komentara

  694. Jokiću molim te nemoj igrati za Srbiju ne zaslužuju te. I onda Jokić kriv što se ovi ne mogu kvalificirati na prvenstvo. Ovakva Srbija ne zaslužuje Jokića. Pravda za Jokića!
    (jason, 4. jul 2022 20:35)

    # Link komentara

  695. Kad igra nole
    (Milos, 04. jul 2022 19:06)

    Hahahahahahah brate, uvek me oraspolozis. Jos kad vidim ostale da pene, zaista uzivam.
    (Kukatilo, 4. jul 2022 19:48)

    Nasli ste se.
    (:X, 4. jul 2022 20:07)

    Verovatno imaju njegove postere na zidu i maštaju. A pored zastava u duginim bojama.
    (Aca, 4. jul 2022 20:33)

    # Link komentara

  696. Nadam se da će na EP igrati ovaj tim:

    C Jokić, Milutinov, Marjanović
    F Bjelica, Smailagić/Ilić/Jović
    F Lučić, Pokuševski/Davidovac
    G Bogdanović, Nedović, Gudurić
    G Micić, Teodosić

    Ukoliko Bogdan ne bude spreman bar od 1/4-finala, bilo bi lepo da igraju Avramović ili Jaramaz.
    (šampioni, 04. jul 2022 19:48)

    Jaramaz ?? Ajde !
    (JPR24, 4. jul 2022 20:33)

    # Link komentara

  697. Ne čitajt ove komentare koji kritikuju naše. Naši su odlični. Prijatno su me iznenadili.
    (draganTenis, 4. jul 2022 20:33)

    # Link komentara

  698. Ovaj Davidovac samo protiv mog Partizana ume da sipa li sipa, a Crnokosi ne bi mogao koš da ubaci.. Bolje Zagorac da igra mesto njega.
    (Loznica, Gučevo, Cer.., 4. jul 2022 20:30)

    # Link komentara

  699. Jel zna neko zasto Dobric ne igra?
    (mba, 4. jul 2022 20:30)

    # Link komentara

  700. Pešić, kao i svi treneri sa ovih prostora, čim tim nije uigran ili slabo igra, uvodi sve višu petorku iako od toga nemamo nikakve koristi. Ristić i Bobi su prespori i neupotrebljivi. Bolje da igra sa Bjelicom ili Davidovcem na 5, Simanićem na 4 i sa 3 niska igrača. Belgija ne zna da igra na centra u napadu, a nema ni ofanzivni skok a mi bi bili brža ekipa.
    (drvobradi, 4. jul 2022 20:29)

    # Link komentara

  701. Po meni je otkaz Kokoskovu bio greska. Dosta ljudi zali za Djordjevicem, ali dva srebra je uzeo kad smo bili u najacem sastavu, a Kokoskov ga je u finalu EP pobedio sa Doncicem, Dragicem i ostatkom koji nije bolji od nasih igraca koji trenutno igraju kvalifikacije. Djordjevic je zakazao kad je bilo najbitnije, jer sa onakvom ekipom i cinjenicom da su Ameri dosli sa trecom postavom, izgubiti od Argentine je bilo vise nego sramotno. Bojim se da kosarkaski savez krece stopama fudbalskog i da ce situacija u buducnosti biti samo gora.
    (DYD986, 4. jul 2022 20:25)

    # Link komentara

  702. @Kukatilo
    Stariji sam od tebe, tako da mogu da potvrdim da Sedlacek ima još duži staž smaranja. I oduvek mi je bila misterija šta tačno on radi u košarci.
    (drvobradi, 4. jul 2022 19:59)

    Ma vas dvojicu strucnjaka treba da postavimo da komentarisete!!! ccc

    Sedlacek je kosarkaski trener i dugogodisnji skaut NBA timova! 7 godina radio kao skaut za Memfis Grizlise, trenutno je, vec dvanaestu godinu (od 2010.god.) skaut Filadelfije seventisiksersa!!!!

    E moji vi...kukatilo, poznati strucnjak...
    (Under KV, 4. jul 2022 20:24)

    # Link komentara

  703. Ovo sa Pešićem na klupi za sada izgleda jako loše.Možda bi trebalo razmisliti o strancu na klupi Srbije,siguran sam da bi gomili vrhunskih stranih trenera bila velika čast da vode Srbiju.Skloniti sujetu u stranu i potražiti pomoć.Šok terapija, pa šta bude.Mislim da će na sledeće EP Pešić povesti naša najveća imena a ne naš najbolji tim, Jokić će morati da igra na svojih 100 posto ako mislimo da uzmemo medalju,a možda i to ne bude dovoljno. Što se tiče ove utakmice za sada igramo jako loše, još Belgiji ne igra Van Rosom... Mega je jača od ovog tima Belgije,a naš A tim se muči...
    (goran, 04. jul 2022 20:00)

    To je pocelo kad su Saletu rekli ćao, i stavili Kokoskova koji nije za ove starije košarkaše, on se izgubio totalno… ovo je samo nastavak. Pesicu treba vremena da vrati stvari na neko bolje mesto, ali za to je potrebna i baza dobrih igrača ! A to nemamo, imamo dovoljno za jednu ekipu, dok amo pre imali za tri, koji bi ove Belgijance i ostale pojeli posle dva treninga…
    (JPR24, 4. jul 2022 20:22)

    # Link komentara

  704. Ljudi niste u pozorištu,ajmo malo navijanja
    (Aki, 4. jul 2022 20:20)

    # Link komentara

  705. el realno da ovoliko kukate po komentarima?
    (djoka, 4. jul 2022 20:19)

    # Link komentara

  706. Боља кошарка се игра у Бегаљици.
    (Печењара ЕПС, 4. jul 2022 20:19)

    # Link komentara

  707. FIBA je napravila haos sa ovakvim kfalifikacijama. Španija izgubila od Gruzije, CG pobedila Francusku, Finska postala velesila, sudije treća kategorija. Velika Britanija pobedi Tursku. Prvenstva se svugde završila a onda sa dva dana priprema se očekuje sa trećepozivcima da se igra dobro
    (ny, 4. jul 2022 20:18)

    # Link komentara

  708. ko prenosi ovo?
    (cpjts, 4. jul 2022 20:18)

    # Link komentara

  709. Pripadamo u svemu.
    (Bokačo, 4. jul 2022 20:18)

    # Link komentara

  710. Rukovodstvo KSS-a je trebalo razjuriti jos prošle godine posle ove blamaže sa Italijom. Onolike pare su bačene za dodelu turnira Beogradu.
    (Boki, 4. jul 2022 20:16)

    # Link komentara

  711. Miško: Može Jokara za repku ali da Danvubic igra startnu petorki iako ne igra utakmice pola godine
    (yupi, 4. jul 2022 20:15)

    # Link komentara

  712. Idemo Srbijanci i Srbijanke do pobjede.Jihuuuu
    (JayZ_USA, 4. jul 2022 20:14)

    # Link komentara

  713. Vratite repstaciju u Beogradsku arenu!!! Oću da okačim priču na Imstagram dok se svira himna!!!!
    (Mahatma Pandi, 4. jul 2022 20:13)

    # Link komentara

  714. Kae kitudis doso nam najveci superbasket star bjeli u fenjerbahce pa napadamo nba titule ove sezone...kae kitudis tu je nba champ 1pts bjeli sa njim uzimamo nba..jos da dodje bobo marjanovic u fenjer i nba prstenje je sigurno tu kae kitudis... lebran i darentula kau dobivamo gsw ove sezone jerbo nema superbjelog u variorsima vise..uzimamo prstenje kau kralj i darentula
    (Zed, 4. jul 2022 20:12)

    # Link komentara

  715. E moj Bjelica ne bi ti meni ni Aba ligu igrao...
    (Ivan, 4. jul 2022 20:11)

    # Link komentara

  716. Kakav god epilog da bude...ovo je više nego jadno...ne zna se ko je gori od goreg...uključujući i onog filozofa na klupi.
    (Fenomen, 4. jul 2022 20:10)

    # Link komentara

  717. Ajmo malo vere u ovu ekipu!
    Dobijamo!
    (Pantelejac, 4. jul 2022 20:10)

    # Link komentara

  718. Kako čika Miško kaže ?!?
    (NS, 4. jul 2022 20:10)

    # Link komentara

  719. Šolak ih prenosi...!! Takoće I da prođu.
    (Panta pantic, 4. jul 2022 20:10)

    # Link komentara

  720. ko prenosi mec? ne mogu nigde da nadjem
    (cole, 4. jul 2022 20:09)

    # Link komentara

  721. Samo hrabro... u jos jedan poraz!
    (Legolas, 4. jul 2022 20:09)

    # Link komentara

  722. nadam se da ce nas ovo spustiti na zemlju i da cemo prestati da umisljamo da sa trecim timom mozemo da dobijemo prosjecne evropske kosarkaske reprezentacije. Davno su prosla vremena kad su se kod nas pravili igraci koji su vec sa 18 godina bili kvalitetom iznad svih i bili spremni da uvijek budu na raspolaganju reprezentaciji. Do prije par decenija imali smo desetak jakih klubova (pored Partizana i orginalne Crvene Zvezde, tu su bili jos i Hemofarm, Vojvodina, Beobanka, Radnicki KG, Zdravlje Leskovac, Borac Cacak...) a sad se sve svelo na dva drzavna projekta u koji se nemilice pumpaju drzavne pare a oni se takmice u dovodjenju polovnih stranaca. Ostali kosarkaski centri su se ugasili...Dakle, potrebno je prestati finansiranje ta dva kluba i privatizovati ih, nek se sami snalaze za novac, a novac namijenjen njima usmjeravati u razvoj kosarke u drugim gradovima
    (Sasha, 4. jul 2022 20:08)

    # Link komentara

  723. Kad igra nole
    (Milos, 04. jul 2022 19:06)

    Hahahahahahah brate, uvek me oraspolozis. Jos kad vidim ostale da pene, zaista uzivam.
    (Kukatilo, 4. jul 2022 19:48)

    Nasli ste se.
    (:X, 4. jul 2022 20:07)

    # Link komentara

  724. Marjanovic jednostavno je beskoristan igrac... sa njin ne moze da se igra agresivna odbrana i tranzicija u napadu
    (vukan, 4. jul 2022 20:07)

    # Link komentara

  725. Srbijanci igraju neočekivano dobro, trebalo bi da gube 30 razlike
    (jason, 4. jul 2022 20:07)

    # Link komentara

  726. Dva nekadašnje igrača Zvezde, dva nekadašnji igrača Partizana i jedan preletač. Svi zajedno nisu ni jedan vrhunski igrač. Kakva petorka reprezentacije...
    (panter pudlica, 4. jul 2022 20:05)

    # Link komentara

  727. Simanic, Avramovic, Ristic, Bjelica i Davidovac...to mora da nam bude petorka ako hocemo nesto da uradimo veceras...
    (Gagi, 4. jul 2022 20:04)

    # Link komentara

  728. Alo, bre! Šta je ovo!? Igramo egal s Belgijom u košarci!!! Ovo bi s 20% trebalo da dobijamo redovno 50+!!!
    (Mahatma Pandi, 4. jul 2022 20:03)

    # Link komentara

  729. postoji u strucnom stabu jedan covek koji posmatra protivnika gleda njihove slabe tacke i pokušava da sakrije nase ali meni se cini da je taj covek uzeo godišnji odmor ili bolovanje. belgijanci igraju kao pusteni s lanca a ovi nasi nemaju pojma ko koga čuva malo udvajaju malo jedan na jedan al uglavnom čuva ko koga stigne.
    (nebitan srbin, 4. jul 2022 20:02)

    # Link komentara

  730. Da odgovorim onome sto stalno pita kad igra Nolo, Nolo igra prekojuce.
    (Milorad, 4. jul 2022 20:02)

    # Link komentara

  731. Kad igra nole
    (Milos, 04. jul 2022 19:06)

    Čoveče, šta sa tobom nije u redu?
    (društvance iz predgrađa, 4. jul 2022 19:26)

    Pa nista nije u redu sa njim:)))
    (Poremecen slucaj, 4. jul 2022 20:01)

    # Link komentara

  732. da li ima bilo gde prenos ? internet stream ili bilo sta
    (dejan, 04. jul 2022 18:24)

    google
    (mikac357, 4. jul 2022 20:00)

    # Link komentara

  733. Momci su došli u Niš i banče po kafanama do 2, 3... Kakav rezultat očekivati?
    (Unuk Toma iz Svedske, 4. jul 2022 20:00)

    # Link komentara

  734. Ovo sa Pešićem na klupi za sada izgleda jako loše.Možda bi trebalo razmisliti o strancu na klupi Srbije,siguran sam da bi gomili vrhunskih stranih trenera bila velika čast da vode Srbiju.Skloniti sujetu u stranu i potražiti pomoć.Šok terapija, pa šta bude.Mislim da će na sledeće EP Pešić povesti naša najveća imena a ne naš najbolji tim, Jokić će morati da igra na svojih 100 posto ako mislimo da uzmemo medalju,a možda i to ne bude dovoljno. Što se tiče ove utakmice za sada igramo jako loše, još Belgiji ne igra Van Rosom... Mega je jača od ovog tima Belgije,a naš A tim se muči...
    (goran, 4. jul 2022 20:00)

    # Link komentara

  735. Imamo bekove koji ne igraju odbranu
    (yupi, 4. jul 2022 19:59)

    # Link komentara

  736. Ovo sa Bjelicom i Bobijem ne lici ni na sta
    Sporo vracanje u odbranu , napad jos gori
    Jbt pusti atletski sprennije da igraju.Borisu,Avramovica,Todorovica ,pa i Davidovca ...
    Borisa je trenutno za Belog Tatum licno
    (Dr.Mabuzo, 4. jul 2022 19:59)

    # Link komentara

  737. @Kukatilo
    Stariji sam od tebe, tako da mogu da potvrdim da Sedlacek ima još duži staž smaranja. I oduvek mi je bila misterija šta tačno on radi u košarci.
    (drvobradi, 4. jul 2022 19:59)

    # Link komentara

  738. Imam 35 godina i od kad znam za sebe ovaj Sedlacek smara. Cime se bre bavi taj covek?
    (Kukatilo, 04. jul 2022 19:12)

    Ti imaš 35?!
    Po komentarima bi se reklo da nemaš više od 15...
    (panter pudlica, 4. jul 2022 19:58)

    # Link komentara

  739. sedlacek veliki znalac i gospodin. daje odlicna, opsirna i relevantna objasnjenja i informacije.
    al kapiram da raja voli iskljucivo sarenca i komentarisanje u stilu vreslmanije tj. kecera sa mnogo lozenja i malo smisla, gde se stalno urla i izmislja kako smo pokradeni.
    najbolje bi im bilo kad bi sasa popovic komentarisao.
    (zigi, 4. jul 2022 19:58)

    # Link komentara

  740. Kome se ne svidža kako igramo, neka gleda Zadrugu i Parove.
    (slaviša šmigič, 04. jul 2022 19:49)

    Pa nikom normalnom ne može da se sviđa ovo. Izgleda samo tebi. Valjda ti je onda jasno i zašto...
    (davor, 4. jul 2022 19:57)

    # Link komentara

  741. ovo je mucno sa gledanje
    (wesls, 4. jul 2022 19:57)

    # Link komentara

  742. Juče napisah, kad čujem ovog Sedlačeka, iste sekunde dobijem proliv. Danas pre utakmice popih probiotik ali jok, ne vredi, isto. Nepodnošljivo iritantan lik. Kad ga čujem kako mekeće a veze nema sa košarkom muka mi bude. Za promenu je i baksuz neopevan. Ne mogu da se setim da je Srbija pobedila kad je on bajagi komentarisao.
    (Goks, 4. jul 2022 19:56)

    # Link komentara

  743. Ovo je komedija.
    (Ldp+Srs = SNS, 4. jul 2022 19:56)

    # Link komentara

  744. Napred Belgija !!!
    (igor, 4. jul 2022 19:53)

    # Link komentara

  745. Ovo je jadno, mnogo lose. Dangubic ne igra u timu u ABA ligi, ali je starter u reprezentaciji. Zasto nije mi jasno, ko to gura i zbog cega?
    (rade, 4. jul 2022 19:51)

    # Link komentara

  746. @XXL

    Naravno da znam sta pisem, malo sam izmesao realnost (koju ti vidis kao negativnost ) sa pozitivnoscu. Ne prodajem se, ne mrzim nista svoje tj nase, patriota sam, ali i dalje imam osecaj da ce biti ona gore navedena komendija : i naravno.. idemooo samo jako ! :)
    (Salabajzer, 4. jul 2022 19:50)

    # Link komentara

  747. Kome se ne svidža kako igramo, neka gleda Zadrugu i Parove.
    (slaviša šmigič, 4. jul 2022 19:49)

    # Link komentara

  748. Ja mislim da nigde na svetu nema da ne možeš da gledaš utakmicu jer nije u okviru nekog paketa. Utakmicu nacionalnog tima.

    Ajde to, nego ne piše ni gde je prenos. Svuda je neki Vimbldon. Pa ako mi neko može reći kako se zove taj magični kanal gde mogu da pratim utakmicu...
    (mali čovek, 4. jul 2022 19:49)

    # Link komentara

  749. Akobogda da ostane nereseno dokraja!
    (skakavacmizasourukavac, 4. jul 2022 19:48)

    # Link komentara

  750. Kad igra nole
    (Milos, 04. jul 2022 19:06)

    Hahahahahahah brate, uvek me oraspolozis. Jos kad vidim ostale da pene, zaista uzivam.
    (Kukatilo, 4. jul 2022 19:48)

    # Link komentara

  751. Nadam se da će na EP igrati ovaj tim:

    C Jokić, Milutinov, Marjanović
    F Bjelica, Smailagić/Ilić/Jović
    F Lučić, Pokuševski/Davidovac
    G Bogdanović, Nedović, Gudurić
    G Micić, Teodosić

    Ukoliko Bogdan ne bude spreman bar od 1/4-finala, bilo bi lepo da igraju Avramović ili Jaramaz.
    (šampioni, 4. jul 2022 19:48)

    # Link komentara

  752. Ovo je pretužno i ne mislim da će nam biti bolje.

    Ne igramo odbranu, skoka nigde, niko ništa ne može da iskreira u napadu...

    Fale Milutinov, Jokić, Lučić, Kalinić, Nedović, Micić, Teodosić (njemu svaka čast za sve).. i možda sam nekoga propustio

    Ljudi ovo je alarmantno, neće nas biti nigde uskoro
    (Zdravce, 4. jul 2022 19:48)

    # Link komentara

  753. Zasto Marijanovic igra nije mi jasno ,
    Npr zasto nije pozvan Koprivica mlad mozda bi igrao daleko bolje,sigurno bi igrao ...
    Zasto Bjelica igra, kada je covek nezainteresovan, vidi see iz aviona.
    Zasto nisu pozvali neke mlade igrace koji bi sigurno grizli i igrali bolje od polovine...
    Ako Marijanivic i Bjelica budu isli na evropsko prvenstvo, posebno Marijanovic, mi nema sta da trazimo tamo, sa ovom igrom.
    (Fury, 4. jul 2022 19:48)

    # Link komentara

  754. Uopšte me ne čudi što Jokić neće da igra sa ovim kršom od reprezentacije. Imamo dva NBA igrača od kojih, realno rečeno, nemamo nikakve koristi.
    Ne čudi me više ništa jer nam Miško Ražnanjatović, i trener i predsednik KSS i on odlučuje ko će igrati, kada i gde.
    Ako se ne opametimo sledi nam sudbina Hrvatske.
    (dragan, 4. jul 2022 19:47)

    # Link komentara

  755. Ovo sa Bjelicom i Bobijem ne lici ni na sta
    Sporo vracanje u odbranu , napad jos gori
    Jbt pusti atletski sprennije da igraju.Borisu,Avramovica,Todorovica ,pa i Davidovca ...
    Borisa je trenutno za Belog Tatum licno
    (Dr.Mabuzo, 4. jul 2022 19:47)

    # Link komentara

  756. Pojma mi nemamo,odbrana na nivou kadeta,a napad ajme i kuku,da nisu ovo nasi Finci,a pod hitno razjuriti kompletno rukovodstvo kosarkaskog saveza,na celu sa Danilovicem,ne sutra vec veceras
    (celinc, 4. jul 2022 19:45)

    # Link komentara

  757. Simanic dobar Nba igraci nula.Jaramaz je nazadovao u Bajernu
    (Zoran, 4. jul 2022 19:45)

    # Link komentara

  758. Imam 35 godina i od kad znam za sebe ovaj Sedlacek smara. Cime se bre bavi taj covek?
    (Kukatilo, 04. jul 2022 19:12)

    Profesionalni smarač.
    (Slavko, 4. jul 2022 19:45)

    # Link komentara

  759. Nema, ovo MORA da se igra bez Bobana ako zelimo pobedu. Beskoristan je u "Stef Kari eri" kosarke...
    (Kozuki Oden, 4. jul 2022 19:44)

    # Link komentara

  760. Sale odlazi...upsss
    (...., 4. jul 2022 19:43)

    # Link komentara

  761. fan fakt: dok je ćelavi prepotenko bio osvajali smo srebra na svakom takmičenju. otkad su ga oterali problem je kvalifikovati se na neko takmičenje..
    (pop, 4. jul 2022 19:43)

    # Link komentara

  762. Koja je ovo ekipa ? Srbija je u pitanju,sramota,zaista me je sramota kada gledam ovakvu selekciju. Evroligaski igraci nisu tu....i ne treba ih pozivati.
    (Zoran M., 4. jul 2022 19:43)

    # Link komentara

  763. Kad igra Nolo?
    (nolo, 4. jul 2022 19:43)

    # Link komentara

  764. Koliko je ovo prosječna ekipa i netalentovana
    (Krajišnik, 4. jul 2022 19:43)

    # Link komentara

  765. Svaka čast Belom što se odazvao i prihvatio da igra za reprezentaciju. Ali ljudi, on nije ni senka onog igrača koji je bio MVP EL. Iskreno, pre Davidovac nego on na EP.
    (Branko Konan Silni, 4. jul 2022 19:42)

    # Link komentara

  766. Hvala za info. nisam mogao da nadjem nigde.
    (Ogi, 4. jul 2022 19:42)

    # Link komentara

  767. Avramović je naložen i dok spava.
    (Alien, 4. jul 2022 19:42)

    # Link komentara

  768. Borodinska bitka, junacke Srbije protiv kosarkaske velesile!
    (sin lovca na medvede, 4. jul 2022 19:42)

    # Link komentara

  769. Bjelica i Bobi su postali pravi BB šou. Ne znam stvarno ko normalan može njih da potpiše i da im milionske ugovore. Svaka čast za trud ali...
    (Đura, 4. jul 2022 19:42)

    # Link komentara

  770. marjanovic samo smeta
    (Zoran, 4. jul 2022 19:42)

    # Link komentara

  771. Marjanovic i kosarka.... Hahahahhhahha....
    (Dragan, 4. jul 2022 19:41)

    # Link komentara

  772. Mi sebe mucimo, vecno
    (kgb92, 4. jul 2022 19:41)

    # Link komentara

  773. bogdanović naš najbolji igrač, ovi ostale NBA zvezde su truba
    (dalje, 4. jul 2022 19:39)

    # Link komentara

  774. Kvaliteta sudjena Bože sačuvaj .
    (Slavko Vrekic, 4. jul 2022 19:38)

    # Link komentara

  775. Zemlja košarke. Bolje da postanemo zemlja čokolade.
    (Milorad Marković, 4. jul 2022 19:37)

    # Link komentara

  776. Zovite majstor Vuksana
    (RSK, 4. jul 2022 19:36)

    # Link komentara

  777. Što ne igraju Petrušević i Pokušev? Gde je Kalenić? I onaj plej iz Fenerbahčea, Milić? Bitno da matori Belica igra! Ludi Pešić nikoga ko valja nije zvao!!!
    (Mahatma Pandi, 4. jul 2022 19:36)

    # Link komentara

  778. Za šta faulove ovaj Marin Sedlaček traži? Je l' on gledao Zvezda-Partizan?
    (ja, 4. jul 2022 19:35)

    # Link komentara

  779. katastrofa od kosarke aman nista ovi momci nemaju mnogo lose bez idejno odbrana nula lose brale lose
    (goeek, 4. jul 2022 19:34)

    # Link komentara

  780. kakav krs od ekipe
    (zoki, 4. jul 2022 19:33)

    # Link komentara

  781. Sima Belgijanac
    (Gygo, 4. jul 2022 19:33)

    # Link komentara

  782. Ovaj Sedlaček neverovatno iritantan i nezanimljiv lik, a tek sto je baksuz neverovatno.
    (pecampecampastaupecam, 4. jul 2022 19:33)

    # Link komentara

  783. Avramovic od slomljene ruke do toga da igra veceras.Mediji u Srbiji.
    Papir trpi sve,ali internet sto moze da istrpi.
    (Ranko, 4. jul 2022 19:31)

    # Link komentara

  784. Imam 35 godina i od kad znam za sebe ovaj Sedlacek smara. Cime se bre bavi taj covek?
    (Kukatilo, 4. jul 2022 19:12)

    Da znas samo kako ti smaras!!!! A jos imas 35 godina...auuuu. Po komentarima sam mislio da nemas vise od 16.
    (Under KV, 4. jul 2022 19:30)

    # Link komentara

  785. Imam 35 godina i od kad znam za sebe ovaj Sedlacek smara. Cime se bre bavi taj covek?
    (Kukatilo, 4. jul 2022 19:12)

    Da znas samo kako ti smaras!!!! A jos imas 35 godina...auuuu. Po komentarima sam mislio da nemas vise od 16.
    (Under KV, 4. jul 2022 19:30)

    # Link komentara

  786. Ovako neuigranu i sklepanu mucio bi i Metalac iz Valjeva.
    (Nikola, 4. jul 2022 19:30)

    # Link komentara

  787. Kad igra nole
    (Milos, 04. jul 2022 19:06)

    Čoveče, šta sa tobom nije u redu?
    (društvance iz predgrađa, 4. jul 2022 19:26)

    # Link komentara

  788. Ono kad gledas utakmicu a moras da strepis,uopste ni mrvicu povjerenja nemam u nasu reprezentaciju,sta bi tek bilo da igramo protiv Slovenije ili Spanije,tanko je ovo sve,mucimo se jer nema vodje na terenu,sve su to drugorazedni a bogami poneki i trecerazredni igraci..
    (slobo.b, 4. jul 2022 19:23)

    # Link komentara

  789. a gde su Micić,Nedović,Lučić,Milutinov,Kalinić,Teodosić...
    (томба, 4. jul 2022 19:23)

    # Link komentara

  790. Kad igra nole
    (Milos, 04. jul 2022 19:06

    Odlika mentalno bolesnih ljudi da uvek pišu isto misleći da su duhoviti i interesantni
    (ny, 4. jul 2022 19:21)

    # Link komentara

  791. Aj pogadjajte za koga navija Jokara. Ozbiljno mislim.
    (nije zaje........, 4. jul 2022 19:20)

    # Link komentara

  792. ma samo da se igra dobro u nba..
    (bane, 4. jul 2022 19:20)

    # Link komentara

  793. Sta je ovo uradio Avramovic? Hahahahah
    (Kukatilo, 4. jul 2022 19:19)

    # Link komentara

  794. prenos na SK HD
    (Gandžo, 4. jul 2022 19:18)

    # Link komentara

  795. lose igramo, pogotovo u odbrani, ali brate mili najmanje 20 faulova nam nisu svirali. Sudije gledaju kroz prste Belgijancima (zašto, samo može da se nagađa) koji to koriste i igraju ragbi u odbrani a ne košarku.
    (Gandžo, 4. jul 2022 19:18)

    # Link komentara

  796. Prvo vest, vodimo pa gubimo. Gledajući stav na terenu belgijanci mi izgledaju ko nba sastav, organizovano, skočnog, trojke, mi ko muva bez glave. Realno i odbranu igraju mnogo bolje, skok u napadu, biće teško ali aj da vidimo
    (Czv, 4. jul 2022 19:18)

    # Link komentara

  797. Mika mi je kada ovaj komentator Davidovac, izgovara akcentom na O.
    (123, 4. jul 2022 19:18)

    # Link komentara

  798. Pa mi ćemo da puknemo od Belgije u sred Srbije. Smejali smo se Hrvatima, a isto ćemo proći. Isto tako, većina je pljuvala Đorđevića, a uspeh koji je on postigao (3finala sa najvećih svetskih takmičenja) biće misaona imenica ubuduće.
    (panter pudlica, 4. jul 2022 19:18)

    # Link komentara

  799. Prenos...alo Srbijaaaa
    (milorad, 4. jul 2022 19:17)

    # Link komentara

  800. Gruzija gazi Španiju, Makedonija pušta Ukrajincima.
    (Televisa presenta, 4. jul 2022 19:17)

    # Link komentara

  801. Pazi sad komedija, ovi Belgijanci juče poveli pa nestala struja ..pa onda nisu hteli da igraju danas..a mi ih molili i namolili i oni pristali i sad kad nas još otresu onako nezainteresovano hahaha da se pokrijemo ušima . Ali budimo pozitivni..idemo samo jako!!:)
    (Šalabajzer, 4. jul 2022 18:59)


    I kakav ti je to komentar? Pises negativno a onda kazes budimo pozitivni?? Znas li ti sta uopste pises?
    (xxl, 4. jul 2022 19:16)

    # Link komentara

  802. Mucenje lopte
    (Pravda za loptu, 4. jul 2022 19:15)

    # Link komentara

  803. Skok u odbrani nam je i na drugoj utakmici katastrofalan.
    (Dustin, 4. jul 2022 19:14)

    # Link komentara

  804. Neki električar je dobro zaradio.
    (Cicko, 4. jul 2022 19:13)

    # Link komentara

  805. ima prenos na SK HD (broj 122 na SBB)
    (viljuska, 4. jul 2022 19:01)

    Хвала брат
    (Memfis, 4. jul 2022 19:12)

    # Link komentara

  806. Imam 35 godina i od kad znam za sebe ovaj Sedlacek smara. Cime se bre bavi taj covek?
    (Kukatilo, 4. jul 2022 19:12)

    # Link komentara

  807. Deda izgleda usao u tal od prodaje Dangubica
    (Kukatilo, 4. jul 2022 19:09)

    # Link komentara

  808. Kad igra nole
    (Milos, 4. jul 2022 19:06)

    # Link komentara

  809. Nadam se da su zvali Djenku da popravi rasvetu
    (Ypke, 4. jul 2022 19:03)

    # Link komentara

  810. ima prenos na SK HD (broj 122 na SBB)
    (viljuska, 4. jul 2022 19:01)

    # Link komentara

  811. Pazi sad komedija, ovi Belgijanci juče poveli pa nestala struja ..pa onda nisu hteli da igraju danas..a mi ih molili i namolili i oni pristali i sad kad nas još otresu onako nezainteresovano hahaha da se pokrijemo ušima . Ali budimo pozitivni..idemo samo jako!!:)
    (Šalabajzer, 4. jul 2022 18:59)

    # Link komentara

  812. Što se struje tiče, rešeno. Doterali najveći agregat koji sam u životu video, najmanje 10m dugačak...to će da bude dovoljno možda i za klimu u hali :)
    (Mišljenje je kao dupe, ima ga svako, 4. jul 2022 18:59)

    # Link komentara

  813. SK HD
    (Zelim da istrcim maraton, 4. jul 2022 18:59)

    # Link komentara

  814. Jeste. SK Hd prenosi iako piše Kosarka Makedonija Ukrajina.
    (Matrix77, 4. jul 2022 18:57)

    # Link komentara

  815. Оћете ли ви једном у животу ставити термин одигравања утакмице? То вам се у свим спортовима дешава.
    (Печењара ЕПС, 4. jul 2022 18:56)

    # Link komentara

  816. SK HD prenosi
    (ja, 4. jul 2022 18:55)

    # Link komentara

  817. Bjelica ima start ko fap-ov sestotonac
    (gazda jezda, 4. jul 2022 18:53)

    # Link komentara

  818. Treca sreca.
    (Stanley, 4. jul 2022 18:46)

    # Link komentara

  819. Prenosi SK HD
    (gagi, 4. jul 2022 18:38)

    # Link komentara

  820. da li ima bilo gde prenos ? internet stream ili bilo sta
    (dejan, 4. jul 2022 18:24)

    # Link komentara

  821. Da zna neko gde ima prenosa?

    Juce je bio na SK1 danas ga nema u programskoj šemi?


    Link neki za gledanje?

    Hvala
    (mutap, 4. jul 2022 18:21)

    # Link komentara

  822. Uživo: Srbija i Belgija – drugi pokušaj




    Samo da ne bude kiše, pa da bude i trećeg pokušaja…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 4. jul 2022 18:05)

    # Link komentara