1. Ovo vec postaje zanimljivo.Totalna rekonstrukcija Denvera koji se oslobodio mnogih igraca koji su prosle godine "skakali po mojim zivcima" iz utakmicu u utakmicu.Iskreno jos da se Meloun malo popravi i prekine sa sablonskim izmenama nije naodmet reci Denver istice kandidaturu za sam vrh.Nesumnjam da ce se Marej vratiti bar na istom nivou kao pre povrede,(nesto slicno imali smo sa Tompsonom iz sampionske ekipe GSW,pa se vratio uspesno),a;i za MPJ sam bas skeptik jer njegova povreda moze da se obnovi tek tako! Melounu ce biti veoma tesko da iskristalise prvu petorku,jer u igri su sada 7-8 odlicnih igraca.Ako Marej i Jokic ka zvezde tima(usput najvise placeni),nebi se mozda reklo koja su ostala trojica?Gordon i Poup gotovo sigurno a za preostalo mesto moze se kombinovati sa oba Brauna,Bonsom,ili uvek povredjenim MPJ ili talentovani Zeki.Slatka glavobolja za Melouna.Ako jos izbegnu bilo kakve povrede,deluju mocno! Jokic moze slobodno odahnuti iako svi znamo za osvajanje prstena uvek treba da postoji treci igrac iz senke.Ovogodisnji sampion GSW pravi je putokaz,jer su pored standardnih Stefija i K;leja uvek imali nekog treceg koje iskocio,Vigins,Grin ili Pool.Pored toga ako oni preostali iz sastava Luni,Porter Jr,Pejtona Jr,kao i nas Bjelica odrade posao kako treba, nije cudo sto su postali sampioni! Svakako da za to treba trener a koliko vidim to sad postaje najslabija karika "grumenja"!?
    (bradina, 2. jul 2022 04:11)

    # Link komentara

  2. @bskfan sve se slazem. Ni meni nije jasno zbog cega nemaju klasicnog SF. Mozda samo MPJ. Jef grin ne moze godinama vec da igra sf. Delice minutazu sa gordonom i braunom.

    Nego da te pitam bskfan, jesi ti iz Borce?
    (Bsk, 2. jul 2022 02:24)

    # Link komentara

  3. Konačno su doveli jednog 3&D wing igrača, i to odličnog.
    Trenutno imaju 12 igrača i malo su iznad luxury cap-a (na 152-153M).
    Na dalje valja očekivati: potpisivanje Čančara i Marcus Howarda za manje od 2M po sezoni svaki, davanje nekog pika iz druge runde i novčanu kompenzaciju nekome da se reše Green-a i možda Ish Smitha, potpisivanje jednog PF-C za veteranski minimum (alternativa je da trejdujui Greena i-ili Ish Smitha za visokog igrača, ali u tom slučaju će da plaćaju luxury tax-u).
    Deluje zapravo da će luxury taxu svakako da plaćaju, osim ako ne trejduju nekako MPJ-a.
    (meda, 1. jul 2022 22:02)

    # Link komentara

  4. DAJ he doveden po zelji Green-a, da bude locker room presence. Ako me razumete. Mada treba ocekivati jos poteza do trade dead line-a.
    (nbagenie, 1. jul 2022 20:43)

    # Link komentara

  5. Pre petnaestak dana je bio tekst ovde čiji je deo bio i Braun. Tada sam napisao da BiH voleo da vidim njega i Portisa iz Milvokija u Denveru. Braun izgleda stiže, još kad bi i Portis došao.
    (Bocko, 1. jul 2022 20:28)

    # Link komentara

  6. Denver treba da se reši MPJ(jako sklon povredama), košta ih bruku para,kad bi mogli da ga trejduju negde,ja od njega ne vidim nikakve koristi,oslobodili bi ogroman prostor za dovođenje igrača koji bi mogao da promeni situaciju.
    Ali očigledno nemaju viziju
    (roronja, 1. jul 2022 20:25)

    # Link komentara

  7. Posle koliko godina i godina konacno da shvate. Koldvel, 2 Brauna i Rid pa i Pejton su jako dobri hastleri, vesti u odbrani, to je totalno druga prica od branjenja perimetra sa Bartonom posebno pa i prilicno nemocnim malim Monteom, Fakuom itd...


    Cak i ako Porter nesto ne bude mogao igrati opet su mocni. Deandre Dzordan je plaćen sicu i jako malo ce igrati, tacnije nece ni igrati kada budu videli koliko je propao.

    Jedino sto me ovde plasi je ostanak raspalog Dzef Grina jer imaju i Zekea i ovog novog centra klinca iz Francuske, pa malog Pejtona sa koledza.

    Grin je bio uzasan proslu sezonu i treba da ga otkace skroz i da puste talentovane klince u drugu petorku.

    Bice to osvezenje gledati Denver sa mnogo vestih igraca u defanzivi. Posle 8 godina necu se vise nervirati sto Barton nece da brani spolja. To ce biti totalno cudno kada 2 Brauna, Koldvel ili Rid stalno budu spolja branili trojku. Njima je to rak rana bila ocajna odbrana spolja. Ispadao je Jokic mnogo puta kriv kada ih probiju kao kroz sir i ostave ga onako krupnog da brani explozivne bekove. Toga sada nece biti ni blizu toliko. Ako budu zdravi bice top 3-5 favorita kako sezona bude odmicala i sa uigravanjem 😎

    Jokic je uzeo jednu pobedu sampionima a sada dobija bukvalno 10- ak novih igraca umesto penzosa, Bartona, Fakua itd. Jedini sto mi zao Montea ali neka zrtva je morala biti.
    (Dragan Borca, 1. jul 2022 19:53)

    # Link komentara

  8. koji bre dzordan pa on ima skoro 60 godina. zadnji mec odigrao pre 25 godina.
    (Oscar, 1. jul 2022 19:17)

    # Link komentara

  9. odlican strelac, u PO ove godine je cesto poentirao vise od kd i kajrija
    (tegi limar, 1. jul 2022 16:41)

    Veoma koristan igrac, ali daleko od odlicnog strelca, poentirao je vise jer cela odbrana bila fokusirana na njih, a on ostavljan sam.
    (palop, 1. jul 2022 17:37)

    A sad ce cela odbrana da ee fokusira na njega i pusti Jokica, Mareja i MPJ-a da divljaju. Denver sa Jokicem u reketu, nekad i van reketa, i Marejem spolja, Porterom koga ne smeju da ostavljaju samog je idealan tim za igrace kao sto su Braun i KCP. Jer ako ovu trojicu moraju dobro da pokrivaju, inuz to paze na utrcavanja Gordona, peti igrac mora da ostane sam, a Jokic ce ga lako pronaci.
    (Milan, 1. jul 2022 19:08)

    # Link komentara

  10. Da je Brus Braun dobar, dobar je, ali sad su otisli u drugu krajnost pa imaju visak SG-ova a nemaju nijednog SF-a. Na poziciji SF-a ce igrati mnogi igraci: MPJ, Dzef Grin, Brus Braun, Devon Rid, povremeno i Gordon, ali nejasno je zasto nemaju pravog SF-a.

    Inace, sto se Buta tice, uradio je sve kako treba osim onog cirkusa sa Dzordanom. Jedina dobra stvar u vezi sa njim je ta sto je jeftin i sto ga lako mogu vejvovati kada za to dodje vreme. Duga je sezona, videce se gde su najtanji pa to mogu da rese u mini prelaznom roku.

    Ali, kako se meni cini, ovaj But je cista suprotnost od Konolija. Dok Konoli napravi jedan potez pa celo leto nista, ovaj But se ne zaustavlja. Nije iskljuceno da tu bude jos tumbanja, trejd Dzefa Grina, mozda vejvovanje Isha Smita ako se ukaze prilika za dovodnjenje nekog pleja (mozda trejd sa OKC-m, za Vasu), mozda trejd Zik Nadjija itd. Ako se pojavi dobar centar za male pare lako mogu da otpuste Dzordana.

    Sad je samo pitanje sta se desava sa Cancarom, za njega je data QO ali se nista nije desilo. Moze lako da se desi ono sto je bilo sa Tori Kregom, ponudjena QO, Kreg cekao bolju ponudu, a Konoli povukao ponudu i Kreg izvisio za milion dolara. Kako stoje stvari nema mesta ni za Riversa, ni za malog Hauarda koji po pravilu uvek izvisi. Za Hauarda je najbolje da dodje u evropu i da se naigra kosarke. Brz je kao munja a sto se tice suta verovatno je posle MPJ-a najbolji suter u Denveru.
    (bskfan, 1. jul 2022 18:56)

    # Link komentara

  11. Odlichan transfer. Za sada solidno odradjen post season. Jedina mrlja Deandre. Mada realno je to mali ugovor, tako da ako je Boogie opet slobodan uvek mogu da ga pokupe za minimalac I reshe se najgoreg centra u ligi. Steta sto naprimer nisu imali mesta u kepu za Hartenstajna
    (PeoplesChamp, 1. jul 2022 18:41)

    # Link komentara

  12. odlican strelac, u PO ove godine je cesto poentirao vise od kd i kajrija
    (tegi limar, 1. jul 2022 16:41)

    Veoma koristan igrac, ali daleko od odlicnog strelca, poentirao je vise jer cela odbrana bila fokusirana na njih, a on ostavljan sam.
    (palop, 1. jul 2022 17:37)

    To mu je odlična kvalifikacija za Denver jer Denveru su potrebni igrači koji umeju da iskoriste "prazan prostor" a ne da se zalću sami kao što je to Barton voleo da radi...
    (ko ne pamti iznova proživljava, 1. jul 2022 18:40)

    # Link komentara

  13. Pomamiste nas vise sa denverom po cio dan,ka da su nam iz kuce
    (Cetko, 1. jul 2022 18:34)

    # Link komentara

  14. iz Bruklina trebao Durent da stigne, a na kraju Braun
    (Orlando, 1. jul 2022 18:31)

    # Link komentara

  15. Ukoliko Marej i MPJ budu zdravi bice ovo najjača ekipa Denvera ikada. Jedina rupa je trenutno Deandre, ali mislim da će Zeke i Čančar dobijati mnogo više prostora u sledećoj sezoni, a sama ta ideja klasičnog centra teškaša je prošlost. Vreme je za juriš na prsten.
    (tocka, 1. jul 2022 18:29)

    # Link komentara

  16. Skroz promenjena fizionomija ekipe sa ovih par 3d igraca, samo meloun da se prisabere malo i da vise mesa karte, da ne vrsi sablonske izmene, ono komplet prva pa druga petorka..
    (pant-LA, 1. jul 2022 18:24)

    # Link komentara

  17. Veoma koristan igrac, ali daleko od odlicnog strelca, poentirao je vise jer cela odbrana bila fokusirana na njih, a on ostavljan sam.
    (palop, 1. jul 2022 17:37)

    Što je onda super stvar za Denver, jer koliko puta su bekovi bili sami na šutu, pa ni to nije bilo dovoljno.
    (Cicero, 1. jul 2022 18:09)

    # Link komentara

  18. Denveru je prosle sezone najveci problem bila odbrana na spoljnim pozicijama. I draft I free agency su bile usmerene da se to uradi. I relano uspeli su. Jedino je steta sto su izgubili Morisa, ali da njega nisu dali verovatno ne bi dobili KCPa koji Im je preko potreban. Washington je trazio playmakera da upari sa Bealom, a Bartona mislim da su dali kao pride. Bas me zanima kako ce njih dvojica izgledati u Washingtonu.
    1. KCP 3 and D igrac, verovatno starter sledece sezone, ne trosi mnogo lopti sto je najbitnije
    2. Ish Smith 1 na 1 igrac, ali ce njega verovatno outpustiti, Pogotovo posle dolaska Brauna
    3. DJordan verovatno najgori igarc u ligi trenutno
    4. Brown odlican odbranbeni igrac, dobar trojkas, unosi puno energije. Igrac Koji bas odgovara jokicu
    5. Ovaj rookie Braun trebalo bi da bude slican Brownu
    (St11, 1. jul 2022 18:08)

    # Link komentara

  19. Odlican potez, kradja Denvera...ko drukcije kaze, klevece i laze!
    (gagan, 1. jul 2022 18:00)

    # Link komentara

  20. Novi GM uradio vise za mesec dana nego Koneli za zivota
    (Srdjan, 01. jul 2022 17:03)

    Šta je tačno uradio?

    Bacili su sve pare na tim za titulu(kobajagi), a nema šanse da će dalje od drugog kola plej ofa.
    (Asked, 1. jul 2022 17:54)

    # Link komentara

  21. odlican strelac, u PO ove godine je cesto poentirao vise od kd i kajrija
    (tegi limar, 1. jul 2022 16:41)

    Veoma koristan igrac, ali daleko od odlicnog strelca, poentirao je vise jer cela odbrana bila fokusirana na njih, a on ostavljan sam.
    (palop, 1. jul 2022 17:37)

    # Link komentara

  22. Najveci indijanci od organizacije. Menjati Bartona i Morisa za ovo sto su dovukli je prosipanje iz shupljeg u prazno. Treba da se otarase uvek povredjenog vecitog potencijala Mareja i nekako uvale prevaru Portera a onda upare Jokica sa jos jednom pravom zvezdom. Sve ovo ostalo je samo gubljenje vremena.
    (Mladen, 1. jul 2022 17:24)

    # Link komentara

  23. Konacno posle sramotnih odluka jedna dobra.
    (MaxX, 1. jul 2022 17:15)

    # Link komentara

  24. Mogu oni da rade sta žele ali jedini spas im je da se Marej vrati.
    Pljuje se ovde i taj Marej ali koliko sam provalio ovde se svi živi pljuju,svi su prevare itd,itd.Ali da se vratim na temu, znaci Marej je druga zvezda tima i kada Jokic stane on je jedini koji zna da potegne.
    Da ne pricam o onom plej ofu kada je pomahnitao.
    Imao problem sa tim da nije konstantan ali pre povrede imao je odlicnu godinu sa preko 20 poena i 5 asistencija u proseku.
    Još se on i Jokic odlicno razumeju na terenu.
    (Men Behaving Badly, 1. jul 2022 17:10)

    # Link komentara

  25. Svi potezi Denvera ove godine osim dovodjenje Jordana su bili vrlo dobri. I dalje mi nekako pozicija 3 visi kao najslabija u ekipi pogotovo defanzivno, jer MPJ najzdraviji je teska rupetina. Nadam se samo da ce Jordan uspeti da se vrati u kakvu takvu formu da moze da pokrije 10-12min po utakmici bez da tim mnogo pati. Sustinski mnogo vise prostora za neka pomeranja i nisu imali zbog salary cap-a, zakanalio ih je ugovor MPJ-a najvise.
    (mdj, 1. jul 2022 17:07)

    # Link komentara

  26. Novi GM uradio vise za mesec dana nego Koneli za zivota
    (Srdjan, 1. jul 2022 17:03)

    # Link komentara

  27. Za taj ugovor puno pogodak.. odlicno iskoristio sansu u Bruklinu, maksimalno koristio sto su udvajali Durenta i Irvinga i jos vise dobio na samopouzdanju.. sve u svemu pravo pojacanje za Denver.
    (Stefan Djokic, 1. jul 2022 16:52)

    # Link komentara

  28. Odlicno pojacanje! Napadaju prvo mesto ako im murray bar 80%
    (miki, 1. jul 2022 16:50)

    # Link komentara

  29. odlican strelac, u PO ove godine je cesto poentirao vise od kd i kajrija
    (tegi limar, 1. jul 2022 16:41)

    # Link komentara