1. A kako ovo nije fer. Trebalo bi im ograničiti pravo da sputavaju igrača da ode u drugu ekipu. Znaci tako mogu da ga godinama zezaju i da verovatno nikada ne zaigra u NBA. Druga je stvar da li je on za tu ligu ili ne.
  (kopiranosatvitera, 1. jul 2022 18:36)

  # Link komentara

 2. I sto nije igrao onomad za SRB, bar on?

  Dečko je igrao za Srbiju i kada mu je majka umrla. Tako da ćuti. Sramota je.
  (kopiranosatvitera, 1. jul 2022 18:35)

  # Link komentara

 3. micic i milutinov u zvezdi za f4
  (fensi_lik_vracar, 1. jul 2022 18:01)

  # Link komentara

 4. Gospodine bskvan OKS nije uradila ništa što nije u skladu sa zakonom i protiv pravil NBA lige.Mnoge stvari se nama pojedincima svidjaju ili ne svidjaju.A,Vi ako mislite da možete menjati pravila,mislim da grešite,pa to ne može ni Adam Silver
  (Pionir, 1. jul 2022 17:38)

  # Link komentara

 5. Oklahoma, koja ima pravo na Micića, trenutno ne planira da dovede MVP finala Evrolige u NBA, ali i ne želi da ga trejdue za "kusur".

  Tander zauzvrat želi lepu nadoknadu jer Micića smatra spremnim za NBA i za nekoga ko može da pravi razliku na terenu.

  Razumno nema sta.
  (Bigule, 1. jul 2022 16:35)

  # Link komentara

 6. Jeste dobar igrač ali nije za Nba i ne vredi 10,3miliona. Tamo bi igrao 15-20min sto njemu ne odgovara jer je navikao u Efesu da bude medju 2najbitnija igrača ekipe. Ako ode u Denver onda ok jer će mu tu biti Jokic ali neće ga niko toliko platiti,i najbolje da ostane u Efesu.
  (sima, 1. jul 2022 16:33)

  # Link komentara

 7. I sto nije igrao onomad za SRB, bar on?
  (C i n i k, 1. jul 2022 16:32)

  # Link komentara

 8. Taj deo pravila bi morao da se promeni. Klub ima pravo na nekog igraca ali ako mu ne ponudi ugovor u roku od par godina onda bi taj igrac morao da dobije statis slobodnog igraca. U najgorem slucaju, morao bi da dobije status RFA-a, tj da OKC jedino ima mogucnost da isprati protivnicku ponudu.

  Inace ovo sto radi OKC bi se moralo zabraniti. Jedna godina OK, dve ajde nekako, ali imati 20 pikova prve runde i nastaviti sa skupljanjem pikova i trece i cetvrte godine obesmisljava mnogo toga.

  Inace da su lukavi, jesu, i da su sistem sakupljanja pikova razradili do savresenstva, jesu. Pogledajte samo ugovor koji su dali Dortu, mogli su da za njega dobiju dobru ponudu ali oni mu daju jak ugovor jer zele jos vise. Slicno je i sa SGA, verovatno za njega traze paket slican Holidejovom.

  Bice interesantno videti sta ce uraditi sa JM Grinom. Sa Denverom su dobili zamenu pikova, sada ce da forsiraju Grina, napucace statistiku, a pred plejof kad se timovi budu pojacavali za njega ce dobiti nekog mladog igraca ili pik.
  (bskfan, 1. jul 2022 16:25)

  # Link komentara

 9. Kad bi ga doveli u Denver umesto Portera... da oslobode seleri kep za nekog krstenog igraca i plus da gledamo Vasu i Jokaru u istoj ekipi
  (sdcz, 1. jul 2022 16:17)

  # Link komentara

 10. Vasa ide u Denver!
  (Ludilo mozga, 1. jul 2022 16:11)

  # Link komentara