1. Nisam znao da je plej? On je bek suter dosta dobar ,nesto slicno nasem Bogdanovicu. Sa 4 asistencije po mechu nije klasa za pleja ,Jokic ima 8. .Dosta je nizak ,1,85cm tako da je ovo puna kapa za njega. Mislim da je greska sto je otisao u Nikse ,nije njegova on ide gde ga plate .Moze da potone u Njujorku gde se svima odseku noge kada dodju.
    (zemunskikej, 2. jul 2022 00:28)

    # Link komentara

  2. Branson je dobro pojačanje, ipak tu je najveće pitanje kako će igrati Rendl sledeće sezone, ako bude igrao kao ove sezone ne gine im 11. mesto. Uz njega i Beret i Furnije, ako sva trojica budu igrali na nivou, plus Branson mislim da imaju realne šanse za plej of.
    (LAC, 1. jul 2022 13:19)

    # Link komentara

  3. Zao mi je sto ovo moram reci ali Brunson nazalost nikad nece moci biti vrhunski play, iako jeste odigao fantasticno drugi deo sezone i play off. Ima ipak jedna dobra stvar u svemu, a to je da se retko povredjuje, pa ce te pare da opravda svojom konsiztentnoscu makar
    (skips the beat, 1. jul 2022 08:57)

    # Link komentara

  4. Džordan Klarkson je igrao kao mahnit i na osnovu te sezone dobio je novi odličan ugovor. I onda... ni izbliza tako u poslednjoj sezoni. Branson je bio zaista odličan. (Mislio sam da je čak lucidnije za Dalas da on vodi 1. postavu a da Luka pegla u drugoj i pravi razliku)
    Odlazi u ukleti Nju Jork. Odličan izbor i njemu i njima, taj tim traži plejera. Ali opet... oni već imaju vođu, Randla, koji je isto odigrao fenomenalnu sezonu, dobio max, i... ove sezone ni izbliza. Pa nazirem slični scenaro i sa Bransonom. Za svu trojicu bi zla primisao bila da postoji ipak samo određena količina... kokaina ili već čega... koje telo može podneti. Dve sezone već ne. Tako da bi New York sledeće sezone bio atraktivan i opasan ako bi imao Bransona od protekle sezone i Randla od one pre prethodne. Ali će ih imati, slutim, u izdanjima kao Klarkson ove sezone...
    (znanje-imanje, 1. jul 2022 08:34)

    # Link komentara

  5. Knicksima je trebao play i Brunson je idealno pojačanje za njih. Mogli bi ponovno u playoff iduće sezone s ovom ekipom.
    (Topnik, 1. jul 2022 08:32)

    # Link komentara