Novak Đoković
  1. Veliki trijumf Noloa!
    (Moca, 23. jun 2022 14:13)

    # Link komentara

  2. @ej…, 22. jun 2022 22:33
    Tačno je to što pišeš, ali je to je potpuno druga vrsta podloge, koja se isto koristila u Pioniru za tenis mečeve. Taj DC sa Bobom, Prpom i Brunom (i mladjanim Goranom Ivaniševićem kao rezervom:-)) se igrao na Green Setu i to stvarno odaje utisak, kad po njemu hodaš, kao panel ploča ili iverica, ne kao tepih. Bio sam tada sakupljač loptica u Pioniru, nisam sigurno klečao na tepihu... bilo je tvrdo, bolela me kolena .... hahaha

    @Optimista:
    Na Brionima nije postojao travnati teren, bar od 1950-ih pa nadalje. Imali su samo dva sa šljakom, na onoj aleji iza hotela, a posle su napravili još dva do njih i stavili reflektore. To je bilo krajem osamdesetih. Radio sam za Yugotours u Puli, i dobro se toga sećam. Tamo, naravno nisam mogao da igram, pa sam igrao na Verudeli u Puli. To je bilo samo za goste, a znamo ko su tada bili gosti, hahaha !!!

    @Nikol:
    Tenis u Srbiji je postojao još tridesetih godina, pre rata. Moja baba je igrala tenis u Zvečanu, na tzv. Engleskoj Koloniji, jer su Englezi bili vlasnici Trepče i tamo izgradili 2 teniska terena, ispod bazena. Taj kraj Zvečanci i danas zovu ‘ Kod tenisa’ i još dan danas postoji jedan teren, vidi se i na Google Earth-u. Od babe, koja je radila u Trepči i imala priliku da igra sa Englezima sam nasledio i prastari Slazenger reket, našpanovan mačijim crevima, a imam ga i dan danas.

    Iz zemlje lala, uvek vaš,
    (Dobro, 23. jun 2022 09:23)

    # Link komentara

  3. Kad vidim da neko napiše Nolo automatski pomislim da je pglu...
    (Bokelini, 22. jun 2022 23:13)
    Misliš valjda kad pročitaš. Tvoj zaključak proizilazi od veoma in(tele)gentne osobe. To što pokušavaš da odvratiš nekoga ko Dokovića naziva Nolo, dokazuje samo da vas nolomane to užasno nervira. Prema tome, Nolo će do daljnjeg ostati Nolo, svidjalo se to tebi ili ne. Inače, imao si prilike isto tako da pročitaš, kako Djokovića nazivaju još i Djoka. Od ova tri, poslednji mu najviše leži!
    (Sofronije, 23. jun 2022 08:44)

    # Link komentara

  4. Novak se vraća u formu !
    (BG, 23. jun 2022 08:05)

    # Link komentara

  5. Ce pocrkaju botovi, Djokovic ponovo *ebe!
    (Filip, 22. jun 2022 18:58) Samo na egzibicijama i moze.
    (Jusa, 23. jun 2022 03:03)

    # Link komentara

  6. Zapad, ZAPAD, zapad.
    Hahahaha hihihihi bibibibi!
    Svako dobro!
    (Nikol Dž. Femija, 23. jun 2022 00:01)

    # Link komentara

  7. Komentari su ili od trolova ili prepucavanja. Moderatori sasvim sigurno su najvećim delom krivi za to, jer ne samo da objavljuju gluposti već sigurno i sami pišu neke provocirajuće trol komentare. Jel postoji neki ekonomski interes da navlače ljude da čitaju komentare ?
    (meda, 22. jun 2022 23:52)

    # Link komentara

  8. Tenis se u Sfrj i Srbiji veoma pratio a evo i tekstova iz popularnog i tiražnom velikog sportskog lista "Tempo" iz 60 i neke :

    [link]
    (Nikol Dž. Femija, 22. jun 2022 23:45)

    # Link komentara

  9. Ovo je kao kad Luka Jović da gol na treningu Reala!
    (Kum Žoržo, 22. jun 2022 23:25)

    # Link komentara

  10. (Optimista pripravnik, 22. jun 2022 19:12)

    Nije baš da je sve bilo u tolikim teniskim pelenama s obzirom na to da je komunistički establišment voleo da je u toku pa se tenis igrao ne samo egzibiciono i rekretativno ali i to je bilo dovoljno da je sve sa tenisom upoznat uostalom negde u Srbiji, bila je emisija, bio je teniski teren odmah posle Londona, čak mislim krajem 19.veka !

    Šljaka jeste simbol tenisa više nego trava i danas, jer samo je par turnira na travi i ta sezona je kratka.
    Uostalom , evo cela španska teniska armada je zasnovana na šljaci.

    Zato što je Engleska smislila tenis i zato što je kod nje VImbldon to je bitno, inače dobro se sećam Monikinog oca Karolja kada je Monika dovela Zinu Garison s kojom je igrala na stadionu TK "Partizan" da nije bio za to da Monika igra Vimbldon rano nego su se tek posle 20-te očekivali njeni nastupi i rezultati na travi, mada je igrala jedno finale, nije forsirao travu.

    Tenis se pratio onoliko koliko se pratio bilo gde jer je masovnije i počeo tek od 70 i neke svuda, ne samo u Srbiji ili tada Sfrj. A da je bilo tenisera bilo je. Sećamo se Sonje Požeg,tenisera i slikara Ivana Radovića,mnogo kasnije Armenulića, pa Pilića i Franulovića kao i za veliku Mimu Jaušovec koja je dva puta uzela za Garos za sebe i Sfrj.

    Sigurno se sećate kako se navijalo u "Pioniru", tako se nikada nije navijalo u "Areni", na žalost, ali nikada.

    Inače se mnogo pisalo o tim podlogama, mnogo i detaljno, sećam se.

    Svako dobro .
    (Nikol Dž. Femija, 22. jun 2022 23:20)

    # Link komentara

  11. Kad vidim da neko napiše Nolo automatski pomislim da je pglu...
    (Bokelini, 22. jun 2022 23:13)

    # Link komentara

  12. To podloga iz hale Pionir 80ih je u nekoliko slucajeva (to 100% znam posto mi je otac ucestvovao u prici o podlozi i znam ljude koji su postavljali) bila je, verovali ili ne, “itison” pravljen u Sintelonu, Backa Palanka, od polipropilenskih vlakana. Moguce da nije bila u svim slucajevima igre u Pioniru pa zato spominjete i nesto nalik plocama.
    Ovo je bilo nesto u rolnama, skoro identicno “vestacka trava itisonu” koji ste ranije vidjali u skoro svim bastama kafica i restorana)… to je drugacije od savremene vestacke trave koja se sad stavlja u bašte. Jos su je za potreban nivo proklizavanja posipali sitnim PP granulama.
    Bobi je ta podloga extra odgovarala u to vreme i cesto je dolazio u Backu palanku da testira i imao plan od toga da napravi biznis. U sustini to nije nikakav “space shutle” proizvod t.j. Nikakva visoka tehnologija… obican filc od vlakana i tako nesto i tada i danas je moglo da prvi jako puno evropski proizvodjaca u skoro pa svakoj drzavi.
    (ej…, 22. jun 2022 22:33)

    # Link komentara

  13. @Dejo

    Pridružujem se. Komentari su na nivou rijelitija- neprobavljivi. Nisu krivi oni koji ih pišu. Takvi su i tu pomoći nema. Krivi su administratori koji to objavljuju.
    Ranije je uvijek bilo nekoliko pravih poznavatelja tenisa, koji bi nam na jednostavan način objasnili šta smo to gledali. Ovo sad je suludo kreveljenje, pljuvsonica- medij za patološke slučajeve.
    (Bl, 22. jun 2022 21:49)

    Najgore od svega je da moderatori cesto ne obajvljuju normalne komentare, vec ove, moram reci, debilne prepiske izmedju navijaca dva komunisticka kluba.
    Verovatno, ako bi izbacili to pljuvanje, tesko da bi , po clanku, imali vise od 5-10 komentara, ali mislim da bi se tako stvarala publikakoja razume odredjenu temu.
    (Zoran, 22. jun 2022 22:32)

    # Link komentara

  14. Uzima Vimbldon, ne igra americku turneju ali zato ide u Peking i Sangaj i tu hvata voz za zavrsni masters, a za sledecu sezonu cemo videti sta ce biti.
    (Novak, 22. jun 2022 17:00)
    Ide na turnire koji se ne igraju?
    (Filip, 22. jun 2022 22:15)

    # Link komentara

  15. Diže samopuzdanje na egzibiciji!
    Ponižavajuće!
    Kad počne turnir biće u šoku što mu ne ide kao na egzibiciji!
    (Filozof, 22. jun 2022 22:11)

    # Link komentara

  16. @ (War Inside My Head, 22. jun 2022 19:41)

    Hvala na komplimentu.
    Lepo da se bar nekom dopada sta napisem. Imali smo mi na ovom forumu dosta dobrih poznavaoca tenisa (Dylan dog, Branko iz Amerike, Dobro iz zemlje lala,... ali svi pobegose zbog ...ko zna cega...mozda i pogadjas :-))
    Evo, da ti odgovorim sto se podloge tice: Taj Davis Cup o kojem pricas u doba Bobe, Prpica, Oresara se igrao u Hali Pionir, na podlozi 'Green Set'. Mislim da su materijal nabavili/uvezli iz Spanije, ali nisam siguran. To je u stvari akril, plastika, mada na dodir podseca na drvo, kao panel ploca ili iverica, jedno 3 sloja i boja (svetlo zelena, secam se), Da bi Bobin servis dosao do izrazaja, izabrali su najtvrdju verziju (bile su 3), ali Prpic i Oresar nisu bili bas srecni zbog toga, jer su bili bolji na sporijim podlogama.
    Za travnate terene na HR i SLO primorju samo znam da je bio pokusaj da se turnir u Portorozu prebaci sa sljake na travu i da su imali jedan probni teren da probaju nekoliko vrsta trave, ali to nije islo.
    U Hrvatskoj je (kazu) bio travnati teren na Brionima (Brijuni), ali ja znam samo za dva sa sljakom i posle su napravili jos dva, secam se. U Porecu je bilo najvise terena, tamo sam najvise i igrao u mladosti. Pripremne turnire i teniske kampove ... divna vremena... I u Splitu , naravno, Split je uvek bio izvor talenata u bivsoj Jugi. I u Istri i u Splitu su samo imali sljaku. Govorim o kraju 70-tih i pocetku 80-tih .. i ne o dvoranama naravno.
    Topli pozdrav.
    (Optimista pripravnik, 22. jun 2022 22:06)

    # Link komentara

  17. Ovaj sait je postao sto se komentara tice totalna katastrofa.O skoro svakoj objavi sportskoj a pogotovo objava o Novaku pa i Nadalu i Federeru,te objave o Zvezdi i Partizanu postale su leglo onih koji namerno provociraju i onih koji im na te provokacije odgovaraju.O samoj igri se uopste vise ni ne pisu komentari,zato ih od danas vise necu ni citati jer me jednostavno smaraju i siguran sam da su mnogi to vec uradili a mnogi ce tek uraditi!
    (Dejo, 22. jun 2022 20:26)

    OK, čuj sad ovo: "Udri foliranta"!
    To je bar dobar komentar, zar ne? Jedini koji ima nekog smisla.
    (rule, 22. jun 2022 22:02)

    # Link komentara

  18. jedan je Rafa 22
    (galeb, 22. jun 2022 18:36)

    Pa najbolje jos da ima brata blizanca...
    (Šou Biznis, 22. jun 2022 21:57)

    # Link komentara

  19. Jedina egzibicija koju smo gledali bila je ona u 1/4 finalu RG.Budimo realni,Nolo je sada rekreativac sa karijerom u strmoglavom padu.
    (Perivoje, 22. jun 2022 21:51)

    # Link komentara

  20. @Dejo

    Pridružujem se. Komentari su na nivou rijelitija- neprobavljivi. Nisu krivi oni koji ih pišu. Takvi su i tu pomoći nema. Krivi su administratori koji to objavljuju.
    Ranije je uvijek bilo nekoliko pravih poznavatelja tenisa, koji bi nam na jednostavan način objasnili šta smo to gledali. Ovo sad je suludo kreveljenje, pljuvsonica- medij za patološke slučajeve.
    (Bl, 22. jun 2022 21:49)

    # Link komentara

  21. Da li vi znate šta za Nola znači "još 4-5 godina na vrhu", znači osvajaće GS titule i u 40. godini? Gluposti.
    (Misim stvarno, 22. jun 2022 21:37)

    # Link komentara

  22. Svaki Djokovicev mec je dnevna bolnica za gomile isfrustriranih, istraumiranih, iskompleksiranih pacijenata.
    Besplatna dnevna bolnica u kojoj se lece uvredama, psovkama, pljuvacinom.

    Bravo Novace.
    (ex, 22. jun 2022 21:07)

    # Link komentara

  23. Vidi se da Novaku u zadnje vreme najvise odgovara ova podloga tako da bi bio iznenadjen da sada ne uzme W!
    Realno,on nema takmaca na travi i bas ce na W pokazati da je pravi!
    (Bob, 22. jun 2022 21:05)

    # Link komentara

  24. @Nole će sl.godine na Vimbldonu biti penzioner sa 37 god a Nadal na RG sa 38 god će biti mlađi senior
    (DžejAr65, 22. jun 2022 20:08)

    smanji godine za po jednu!
    na travi Novak ima još 3 ili 4 godine da bude favorit broj 1. ( ako neko ne nauči da se kreće po travi od ovih mlađih)
    i Rodžer bi osvojio Vimbldon sa 38 godina da nije bilo Novaka.
    (matori, 22. jun 2022 20:54)

    # Link komentara

  25. All around igrač zauvek, koja god da je podloga u pitanju. Gospodar svemira dame i gospodo, he comes from Serbia! :)
    (milke, 22. jun 2022 20:38)

    # Link komentara

  26. Ovaj sait je postao sto se komentara tice totalna katastrofa.O skoro svakoj objavi sportskoj a pogotovo objava o Novaku pa i Nadalu i Federeru,te objave o Zvezdi i Partizanu postale su leglo onih koji namerno provociraju i onih koji im na te provokacije odgovaraju.O samoj igri se uopste vise ni ne pisu komentari,zato ih od danas vise necu ni citati jer me jednostavno smaraju i siguran sam da su mnogi to vec uradili a mnogi ce tek uraditi!
    (Dejo, 22. jun 2022 20:26)

    # Link komentara

  27. Nole ce Wimbledon igrati pod najvecim pritiskom, zato sto mu je ovo zadnji Gran Slam na kojem ima sansu da ga osvoji . U Americi i Australiji ne ugra ,sledeci Rolan Garos opet uzima Nadal. Na sledecem Wimbldonu on ce vec biti penzioner sa punih 37. U istoriji vrhunskog sporta nije zabelezena ovakva autodestrukcija . Ne pamtim slicnu glupost jednog sportiste i njemu bliskih ljudi
    (Milan, 22. jun 2022 19:16)
    Nole će sl.godine na Vimbldonu biti penzioner sa 37 god a Nadal na RG sa 38 god će biti mlađi senior
    (DžejAr65, 22. jun 2022 20:08)

    # Link komentara

  28. nole lepse izgleda na travnatoj podlozi
    (malisa, 22. jun 2022 19:50)

    # Link komentara

  29. @Optimista pripravnik,nasmija me dobro s pričom o podlogama i tim vremenima.Pošto sam Ipak mlađi od tebe,baš htjedoh da pitam,je li bilo osim šljake,teniskih terena sa drugim podlogama.Sjećam se Davis cup mečeva u dvorani,pa se kao postavi neka brza podloga,baš zbog Bobinog servisa,kasnije i Ivaniševića,a čuo sam na hrvatskom i slovenačkom primorju da su navodno travnati tereni u pokušaju postojali?
    (War Inside My Head, 22. jun 2022 19:41)

    # Link komentara

  30. Ovaj sto se potpisuje miki je zestok bolesnik kome se Djokovic us*ao u zivot
    (Andrej, 22. jun 2022 19:40)

    # Link komentara

  31. Uzima Vimbldon, ne igra americku turneju ali zato ide u Peking i Sangaj i tu hvata voz za zavrsni masters, a za sledecu sezonu cemo videti sta ce biti.
    (Novak, 22. jun 2022 17:00)

    Daaa, ali u setnju sa skafanderom, a ne kao u Srbiji zarazen glumiti lafa medju decom hahahha
    (Vanja, 22. jun 2022 19:27)

    # Link komentara

  32. Ajmo No1e
    (maximus, 22. jun 2022 19:26)

    # Link komentara

  33. E, toooooooo se trazi!
    (beograd_92, 22. jun 2022 19:23)

    # Link komentara

  34. Nole ce Wimbledon igrati pod najvecim pritiskom, zato sto mu je ovo zadnji Gran Slam na kojem ima sansu da ga osvoji . U Americi i Australiji ne ugra ,sledeci Rolan Garos opet uzima Nadal. Na sledecem Wimbldonu on ce vec biti penzioner sa punih 37. U istoriji vrhunskog sporta nije zabelezena ovakva autodestrukcija . Ne pamtim slicnu glupost jednog sportiste i njemu bliskih ljudi
    (Milan, 22. jun 2022 19:16)

    # Link komentara

  35. @Jesam prokator,al' nisam glup,zezaš li se ovo za listu,pošto je turnir egzibicioni,i poene Novaku,ili ti pobjeđuje drugi dio nickname?
    (War Inside My Head, 22. jun 2022 19:15)

    # Link komentara

  36. Pratim tenis i igram ga vec skoro 50 godina i uvek se nekako radujem pocetku sezone na travi. To se sve nekako dovodi u vezu sa Vimbldonom, a i AO se ranije igrao na travi. To je ipak za nas Balkance bila cudna pojava, bili smo svi dosta zatucani i konzervativni kao teniseri. Secam se da nam je Cika Ziva (otac Bobe Zivojinovica) koji je odrzavao terene na TK CZ govorio: Trava? To je za krave da pasu! Beton? Da se po njemu voze kola... Tepih? Za dnevnu sobu ... a za tenis?
    Za tenis: sljaka.
    Eto, takva su bila vremena krajem 70-tih pocetkom 80-tih. Srpski tenis u pelenama....
    (Optimista pripravnik, 22. jun 2022 19:12)

    # Link komentara

  37. (galeb)
    Rafa je najbolji teniser svih vremena, izuzev u svom vremenu.
    (sin lovca na medvede, 22. jun 2022 19:01)

    # Link komentara

  38. Derace ih Nole na Wimbldonu ko Musa jarca!
    (sin lovca na medvede, 22. jun 2022 18:59)

    # Link komentara

  39. Ce pocrkaju botovi, Djokovic ponovo *ebe!
    (Filip, 22. jun 2022 18:58)

    # Link komentara

  40. Ne znam ko je gluplji, ovi provokatori ili ovi sto odgovaraju provokatorima. I tako niko o tenisu. Bravo za vas.
    (Samo kazem, 22. jun 2022 18:28)

    Gde si ti ovde video tenis? Čista zajebancija. Jedino što će Nolo popraviti plasman na listi.
    (Jesam prokator, al' nisam glup, 22. jun 2022 18:54)

    # Link komentara

  41. " U prvom meču srpskog tenisera još od poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala." - kao da je meč bio pre 6 meseci a ne pre 15 dana.
    (034RS, 22. jun 2022 18:52)

    # Link komentara

  42. Mohikanac-'91
    On je barem nesto postigao u zivotu, zaradio para koliko ti mozes samo da sanjas, uziva u zivotu. Ti nisi u prvih 10 milijardi a da ne pricamo o prvom, drugim i trecem mestu. E
    (Mozli, 22. jun 2022 17:58)

    Ne uživa. Napet, isfoliran, iskompleksiran, neadekvatan, na mestu za koje je daleko iznad njegovog domašaja.
    (rule, 22. jun 2022 18:45)

    # Link komentara

  43. Igraj se Nole, i Uzival
    (srba, 22. jun 2022 18:45)

    # Link komentara

  44. Fuj!
    (čols, 22. jun 2022 18:42)

    Progutao si nešto gorko, kiselkasto, bele boje...?
    (društvance iz predgrađa, 22. jun 2022 18:45)

    # Link komentara

  45. Fuj!
    (čols, 22. jun 2022 18:42)

    # Link komentara

  46. Tako je srpski sine. Odlično, zaista odlično deluje. Obećava ovaj nastup, obećava oštrina. Zna da sada mora najjače do sad, u verovatno najgoroj godini u karijeri. Od 3 GSa na dva će mu zabraniti učešće a sa trećeg oduzeti poene. Nema veze, samo jako.
    (Tormund, 22. jun 2022 18:41)

    # Link komentara

  47. sve je ovo lepo ali steta je sto je zbog svog vakcinalnog statusa izabrao da ne pistigne vrh...koji mu je bio na dohvat ruke! Tako da je sve ovo lepo ali...nebitno!!!
    (ja, 22. jun 2022 18:40)

    # Link komentara

  48. 373>209
    (Loznica-Srbija, 22. jun 2022 18:38)

    # Link komentara

  49. Bravo Nole.
    (Nebojša, 22. jun 2022 18:37)

    # Link komentara

  50. Na kojem je mestu sada Nolo?
    (Odličan meč, Augeru svaka čast, 22. jun 2022 18:37)

    # Link komentara

  51. jedan je Rafa 22
    (galeb, 22. jun 2022 18:36)

    # Link komentara

  52. @Duva vetar. Djokovic opušten, vidi se da je ezibicioni meč. Каnadjanin veze s travom nema. Zanimljivo je da meč na zvaničnom strimu gleda sve 1.300 ljudi.
    (Slavko, 22. jun 2022 18:04)

    cak 1,4 hiljade ljudi gleda ovo!
    inace cini mi se da bi Novak mogao i bolje, a ovaj momak, koji je top 10 igrac, ne moze da se sastavi. evo gotovo je 6-2, 6-1. decko je lose servirao, a na drugi servis ga Novak ubio. razmenu ne moze da dobije. to je umetnost kretanja po travi...
    (matori, 22. jun 2022 18:32)

    # Link komentara

  53. Auger pojma nema.
    (Ajd odatle, bre, 22. jun 2022 18:29)

    # Link komentara

  54. Ne znam ko je gluplji, ovi provokatori ili ovi sto odgovaraju provokatorima. I tako niko o tenisu. Bravo za vas.
    (Samo kazem, 22. jun 2022 18:28)

    # Link komentara

  55. Nole zasto nisi podrzao Ukrainu??
    (Mayr, 22. jun 2022 18:23)

    # Link komentara

  56. [link]
    (LINK, 22. jun 2022 18:22)

    # Link komentara

  57. Zanimljivo je da meč na zvaničnom strimu gleda sve 1.300 ljudi.
    (Slavko, 22. jun 2022 18:04)

    Pa? Kad Nolo zavrsi karijeru gledace mozda nas 13.
    (Mikii, 22. jun 2022 18:19)

    # Link komentara

  58. Milose, kad igra Nole?
    (Kukatilo, 22. jun 2022 18:19)

    # Link komentara

  59. @delije jug
    On se vec upisao u istoriju, ne samo tenisa vec i sporta uopste. I tu se svaka prica zavrsava. Ti radi svoje, on ce svoje. Pa kad se nadjete tamo negde, videce se ko je bio u pravu. A do tad....
    (hladisa, 22. jun 2022 18:16)

    # Link komentara

  60. Evo vam najbolji link (oficijeni od samog Djordjo Armani turnira)
    Malo je kamera nisko postavljena, ali na srecu nema komentara, pa moze da se uziva. Srecno nole !!

    [link]
    (Optimista pripravnik, 22. jun 2022 18:15)

    # Link komentara

  61. "Kao da nije egzibicija." A Nadal pretvorio meč u "egzibiciju". Objektivno novinarstvo, nema šta.
    (Goran, 22. jun 2022 18:07)

    # Link komentara

  62. Идемо Ноле! 🇷🇸
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 22. jun 2022 18:04)

    # Link komentara

  63. Duva vetar. Djokovic opušten, vidi se da je ezibicioni meč. Каnadjanin veze s travom nema. Zanimljivo je da meč na zvaničnom strimu gleda sve 1.300 ljudi.
    (Slavko, 22. jun 2022 18:04)

    # Link komentara

  64. 22
    (marko dalmatinac 46, 22. jun 2022 18:03)

    # Link komentara

  65. Nadal 13godina nije osvojio Vimbldon i on misli da bude goat? hahahahahahaha
    (Filip, 22. jun 2022 18:02)

    # Link komentara

  66. kakav kraj jedne karijere
    (Saša, 22. jun 2022 18:02)

    # Link komentara

  67. @mlohavi
    A ti ni treci.
    (hladisa, 22. jun 2022 17:58)

    # Link komentara

  68. @Mohikanac-'91
    On je barem nesto postigao u zivotu, zaradio para koliko ti mozes samo da sanjas, uziva u zivotu. Ti nisi u prvih 10 milijardi a da ne pricamo o prvom, drugim i trecem mestu. E
    (Mozli, 22. jun 2022 17:58)

    # Link komentara

  69. Ima li negdje prenos ili da pustite link??
    (milos, 22. jun 2022 17:56)

    # Link komentara

  70. 22>20
    (ende, 22. jun 2022 17:55)

    # Link komentara

  71. Jedva sam našao stream nažalost kvalitet je užasan secka, loš frame rate kao da je snimamo telefonom iz 2006 jednostavno je negledljivo.
    (Nebojša, 22. jun 2022 17:53)

    # Link komentara

  72. Novak može da bude najbolji ali ne može da bude najveći. Nije bio nikada legenda, u svetu ga ne vole, a legenda se ne postaje u starosti, "nagomilavanjem" nedelja na listi.
    (Ni Tesla nije pronašao struju, 22. jun 2022 17:44)

    # Link komentara

  73. Srecno Nole.
    (Slavko Vrekic, 22. jun 2022 17:38)

    # Link komentara

  74. Idemo sokole nas!
    (tresnjojed, 22. jun 2022 17:35)

    # Link komentara

  75. Ajmo Rafa no 23.
    (google, 22. jun 2022 17:31)

    # Link komentara

  76. Pratio sam ga od kad se pojavio, čak i pre toga, još od 2000-te godine dok je trenirao na Kopaoniku. Drugar mi je rekao za njega "To je jedan naš mladi teniser, a ovaj lokal u kome smo drži njegov otac". Kažem pratio sam ga jer sam prestao. Ranije sam gledao svaki meč koji sam mogao, pratio rezultate, nervirao se kad gubi i izgubi, ali tome je kraj. Sam je odlučio da ne bude najveći ikada, imao nepromišljene poteze, mnogo propuštenih prilika da osvoji još bar pet GS-ova,... Poštujem ga, gledaću ga kad god budem mogao, ali jednostavno ne mogu da razumem neke poteze kojima je mogao da se nedvosmisleno upiše u istoriju ne samo tenisa već sporta uopšte.
    (Delije Jug, 22. jun 2022 17:27)

    # Link komentara

  77. @Mohikanac_’91 a ti si vecita budala.
    (Mihajlo, 22. jun 2022 17:25)

    # Link komentara

  78. Veciti treci!
    (Mohikanac_'91., 22. jun 2022 16:17)

    Po kojim parametrima?
    (Just sayin', 22. jun 2022 17:25)

    # Link komentara

  79. Veciti treci!
    (Mohikanac_'91., 22. jun 2022 16:17)

    Тако те жена зове кад ниси ту.
    (питам за друга, 22. jun 2022 17:25)

    # Link komentara

  80. Veciti treci!
    (Mohikanac_'91., 22. jun 2022 16:17

    Koji rang su oni što im roditelji plaćaju telefon i net,samo pitam ?
    (dr.joker, 22. jun 2022 17:22)

    # Link komentara

  81. Najveci ikad!
    (miljevici, 22. jun 2022 16:26)

    Dzudza, najveci ikad!
    (Srki, 22. jun 2022 17:03)

    # Link komentara

  82. Uzima Vimbldon, ne igra americku turneju ali zato ide u Peking i Sangaj i tu hvata voz za zavrsni masters, a za sledecu sezonu cemo videti sta ce biti.
    (Novak, 22. jun 2022 17:00)

    # Link komentara

  83. Najveci ikad!
    (miljevici, 22. jun 2022 16:26)

    # Link komentara

  84. Veciti treci!
    (Mohikanac_'91., 22. jun 2022 16:17)

    # Link komentara