1. Nikola Jokic je MVP NBA lige
    (Milos, 18. jun 2022 10:24)

    # Link komentara

  2. A bjelica osvoji ni kriv ni duzan bolje da je cuvo stado
    (Milos, 18. jun 2022 10:23)

    # Link komentara

  3. @NR
    Ovo je trol, ali ipak ću da napišem - do ove titule Ratnici su osvojili jednak broj prstenja sa i bez Karija.
    "Neprirodnije" je što Bulsi imaju 6 titula mada je generalno idiotski smatrati da neko ne treba da osvaja titule jer nije ranije.
    (jsx, 17. jun 2022 18:58)

    # Link komentara

  4. Boston 5 poena sa klupe! U prošloj klupa je imala 10 i mislio sam da gore od toga ne može!
    (Alija Sirotanović, 17. jun 2022 16:30)

    # Link komentara

  5. Navikao Boston da igra protiv timova gde su glavni igraci povredjeni. To kod Warriorsa ne moze da prodje naravno.
    (The Unforgiven, 17. jun 2022 15:52)

    # Link komentara

  6. Veličanstveni GSW!!! Zauvek su upisali svoja imena u neizbrisivu istoriju NBA. Emotivno sam ispratio doigravanje i nikada neću zaboraviti one epske finalne serije protiv Majamija. Vreme neumitno teče, no, te serije protiv LBJ, Kajrija i JR Smita(Ako izuzmemo kretanje u pogrešnom smeru potonjeg nabrojanog), zauvek će ostati u pamćenju ljubitelja košarke. Kada su te nemilosredne borbe počele da uzimaju danak, pa su najbolji redom počeli da otpadaju zbog teških povreda, GSW se nije raspao, što bi se desilo mnogima. Nastavili su, gradili ekipu dovodjenjem ekstra kvalitetnih i podcenjenih igrača, strpljivo čekajući povratak iz povreda onih najboljih. Ova titula je plod tako pametnog rada. Na kraju, ako sve bude kako treba, ako povrede zaobidju ove momke, eto njih i dogodine u velikom finalu. GSW dinastija nastavlja da živi. Čestitke treneru Keru, menadžmentu i svakom igraču ponaosob. Čestitke Belom i Miloju, upisali su svoja imena medju besmrtne! Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 17. jun 2022 14:40)

    # Link komentara

  7. Ovo je bio uzasan playoff. Svi samo rokaju trojke. Nijedna utakmica na noz, na zadnji posed. Negledljivo i nezanimljivo.
    (Florentino, 17. jun 2022 14:29)

    # Link komentara

  8. Cestitam GSW na zasluzenoj pobedi. Oni su valjda jedini tim u ligi koji ima kombinaciju igraca koji kao kolektiv umeju da izvrse ono sto im prvoklasan trener trazi. I Boston je dosao tu gde je zato sto su igraci vecinom izvrsavali ono sto se trazilo od njih, ali su u zadnje dve i po utakmice, pogotovo Tatum i Brown, krenuli po starom, da uglavnom igraju 'junacki', na primer jedan-na-dva-do-tri, i zbog toga su kao tim izgubili. Isto, Udoka nije uspeo ili da ubedi Tatum-a, ili ovaj nije hteo, da igra na niskoj poziciji u reketu, sa najvise jednim driblingom i sutem preko omanjih igraca. GSW su suplji u reketu ko sir, pogotovo u transiciji, i to Celtics-i nisu umeli da kazne, itd, itd.
    Neznam dali je iko primetio da su glavni igraci Celtics-a, Smart, Tatum, Brown i White, svi bili medju glavnim u reprezentaciji SAD u Kini kad su izgubili od Saletovog tima i dosli valjda sedmi ili osmi. Udoka je tu gomilu kosarkaskih uglavnom neznalica uspeo da dovede do NBA finala, sto je neverovatan uspeh.
    Samo zbog raznovrsnosti, nadam se da ce ili Denver ili Clippers-i da izbace GSW iz finala sledece godine. Iskreno, dosadno ih je vise gledati kako 'otimaju papanima'. Plus, barem meni se Draymond gadi, uprkos tome sto je jedan od najboljih igraca.
    (Niko Kao Ja, 17. jun 2022 14:25)

    # Link komentara

  9. Bravo za brata Nemanju, sad nazad u Zvezdu da uzmes Evroligu i budes GOAT. I jos nesto, Bjelicin doprinos ovoj tituli je bio ogroman. U ovom plej ofu je cuvao odlicno Jokica, Doncica i Tejtuma 1 na 1. Koji igrac na svetu to moze? I protiv Dalasa i sada protiv Bostona je dobijao minutazu posle nezgodnih poraza i pomogao preokretima i pobedama. Sam Ker je priznao da je pogresio sto ga je drzao na klupi.
    (Mustra, 17. jun 2022 13:46)

    # Link komentara

  10. Curry u 2022 završio fakultet, MVP All star utakmice, MVP zapadne konferencije, šampion NBA, MVP finala. Nije loša godina!
    (eol, 17. jun 2022 13:22)

    # Link komentara

  11. Bravo za Voriorse na novoj tituli NBA šampiona! Vratio se NBA Prsten na pravo mesto! Posle velike dominacije Voriorsa i 3 titule u 4 sezone, usledio je u sledećoj sezoni pad, mnogi ključni igrači su bili povređeni, izgubili su od Reptorsa jedno finale, kasnije pali potpuno, gubili po 20 poena minusa u proseku, i onda kada su ih svi otpisali i pomislili da se nikada više neće vratiti u vrh, evo njih opet na vrhu, tamo gde i zaslužuju da budu! Velika je to i moćna ekipa, sa Durentom su bili moćni ali evo vidimo da su i bez njega isto moćni, vidimo da je to timski moćna ekipa a ne ekipa pojedinca i da su jedni od retkih NBA šampiona koji i pobeđuju ali pritom i igraju lepo za oko, dominiraju. Briljirao je Kari u ovoj sezoni i u finalnoj seriji, i ostali deo ekipe je bio fenomenalan i evo titule u prave ruke. U poslednjih osam sezona Golden Stejt je igrao 6 finala i osvojio 4 titule, ogromno dostignuće! Sinoć Boston Seltiksi u svojoj dvorani potpuno nemoćni pred Voriorsima tokom cele tekme! Bravo Voriorsi i velike čestitke!
    (Ivan, 17. jun 2022 13:09)

    # Link komentara

  12. Stvarno odlicno kada je boston poveo 2-1 svi su pomislili da je GSW gotov da nema nista od titule itd. Oni su se vratili sa dna kada su 2020 bili najgori tim konferncije i posle svih povreda kojih i sada ima (Vajzmen) oni su osvojili titulu i naravno najzasluzniji za to je Kari stvarno jedne od osoba koje su ove godine pored Karija vukle golden stejt su (vigins,pul,tomoson,pejton itd...) stvarno neverovatna ekipa i neverovatni igraci zelim im jos vise titula i naravno jos jednu sledece godine
    (Kari, 17. jun 2022 13:08)

    # Link komentara

  13. Svako postovanje. GSW je inace sampionska fransiza. Ovo im je 7. titula, mozda i 8, ne mogu sad guglat.
    Ali koliko flopuju i za svaki ocigledan faul se iscudjavaju... Najjace je bilo kad je Kari ono bas blatantno odgurnuo rukom igraca i onda pravio onu grimasu kao dje vidis faul.
    (Srbodin, 17. jun 2022 13:00)

    # Link komentara

  14. GSW je zasluzeno osvojio titulu, najtalentovanija ekipa, jos jednom se pokazalo da napadacki kreativna ekipa lako resava seriju protiv cvrste i defanzivno orjentisane ekipe, bravo za Belog - profesora kosarke!
    (Demar Derozan, 17. jun 2022 12:57)

    # Link komentara

  15. Povrede i sudije su sprečile da ovo bude osma titula, GSW nike ne može dobiti četr tekme...Kad se oporavi Wiseman još najmanje dve titule...
    (Dirty, 17. jun 2022 12:30)

    # Link komentara

  16. Slabo nesto komentara da Kari nije zasluzio mvp i da ga wigins vuce kao posle proslog meca
    Sinoc mec dobila Goldenova odbrana ,kako su igrali Klej,Pejton,Grin,Wigins i Kari odbranu pfffffff
    (Urox, 17. jun 2022 12:26)

    # Link komentara

  17. Стеф четири прстена, два пута МВП НБА и сада МВП финала, а уз то је најбољи тројкаш у историји. Велики наклон.
    (Vule, 17. jun 2022 12:23)

    # Link komentara

  18. Čekajte,prozivate Vinsa koji je bar dao neku prognozu za finale, a kad je Boston poveo, pričali ste kako je to to, da ne mogu trojica dobrih GSW protiv dvanaestorice Bostona, a onog krljatora ispod pojasa Smarta ste veličali kao elitnog defanzivca, a tek ona epizoda da Kari nije ni među najboljih 12 košarkaša svih vremena mi je posebno draga ( čovek bukvalno modernizovao košarku)
    (Obrad, 17. jun 2022 12:09)

    # Link komentara

  19. Nije Boston bio loš u finalu, svakako su bili umornija ekipa iz onih ratova sa Bucksima i Miamijem ali mislim da je primarno presudio nedostatak iskustva i lidera kod Bostona.
    Naime iako ih zovemo "splash" brothers, u zadnjih 5 minuta svih finalnih utakmica Kleya se ne pita puno, zna se tko je gazda, tko vodi i završava napad i neka je tako.
    Sa druge strane, kod Bostona nikako da se dogovore i uvek kad se lomi izgledaju konfuzno nekako sa puno izgubljenih lopti, em malo Brown, em Smart em Tatum a neretko i Horfrod rešavaju, ne može to tako.
    Svejedno, mlada su momčad, kemija im je odlična ako ovako nastave uzet će titulu sigurno u sledećih par godina.
    (Slon, 17. jun 2022 11:55)

    # Link komentara

  20. Ceo trud seltiksa je pukao u zadnja 4 minuta cetvrtog meca cetvrte cetvrtine.Cestitke variorsima.Probacemo sledece sezone.
    (Bird, 17. jun 2022 11:43)

    # Link komentara

  21. Očekivano.Posle prve dve utakmice protiv Denvera,bilo je jasno da je GSW prvi favorit za naslov.Kada igraju u ovoj formi,njih mogu da pobede samo Bruklin,Denver i Lejkersi.Te ekipe su imale mnogo problema,ostali nemaju kvalitet da se suprotstave Ratnicima.
    (Miroslav, 17. jun 2022 11:42)

    # Link komentara

  22. Da Kley pokaze svoje sutersko samopplouzdanje u Zvezdi i Partizanu i promasi prvi par lopti zavrsio bi u Zadruzi za crnim stolom.
    (100%, 17. jun 2022 11:35)

    # Link komentara

  23. Pa gde ste drugari,ko je mvp finala?? ;)) Ovde se ubih u odbrani Karija koga su najcrnje pljuvali dok je bio u mvp trci sa Jokicem,a sad svi lupaju plusice i onom sto je napisao da je top 3 ikada!! Ovde su vecina zeleli Wariorse kao protivnika Denveru i samo su hteli da se izbegne Finix,tek nakon sto su Wariorsi pregazili Denver ovde su poceli da satro bodre Wariorse. Evo toliko ne mogu da podnesu da mi i dalje pripisuju "Srbonjine" reci "izraubovana" ekipa Wariorsa koju ja nikada nikada nisam pisao. @Dexxx Tako je,najavljivao sam da ce pobednik Bucks vs Celtics osvojiti a ne Majami,ostajem pri tome sto jesam izgovorio,a ovo sto vi izmisljate to je druga prica. Apsolutno nemam nista protiv sto su Kari i Wariorsi uzeli prsten,oni su bili moj favorit sa Zapada. Nijedan tim sa danasnjeg zapada osim Wariorsa ne smatram ozbiljnom ekipom. Inace,Kari ima emisiju sa Majkl Dzordanom na golf terenu i dobri su privatno,bas je los covek taj Dzordan :))
    (vince carter, 17. jun 2022 11:30)

    # Link komentara

  24. Drago mi je da je GSW uzeo titulu jer su bukvalno jedini igrali raznovrsnu košarku i nisu zavisili od igre pojedinca. Kada čovek gleda onaj Boston jedino može da se zapita kako je ekipa koja toliko zavisi od šuta spolja i koja ne zna šta će sa loptom ako šut ne ide ili protivnik dobro brani šut za 3 poena uopšte stigla do finala? Ove godine baš loša košarka u NBA, verovatno i najlošija u poslednjih 20-ak godina. Mnogo grešaka, promašenih otvorenih šuteva, zicera, jednolična košarka gde se dešavalo da ekipe imaju više šuteva za 3 poena nego za 2, u većini ekipa rezultat zavisi od igre pojedinca. Verovatno bi se ona ekipa Bostona sa Garnetom, Alenom i Pirsom prošetala kroz ovogodišnje doigravanje uz možda izgubljenu jednu ili dve utakmice. Valjda će u narednom periodu biti bolja košarka.
    (smeh, 17. jun 2022 11:23)

    # Link komentara

  25. Miloje bravo.... da je ostao u Srbiji bio bi četvrti u ligi.
    (Fly, 17. jun 2022 11:21)

    # Link komentara

  26. Vigins (ne tako)diskretni HEROJ. Kakva IGRACINA!!!!!
    Bravo braćaaa
    (Vaše ime, 17. jun 2022 10:57)

    # Link komentara

  27. Što bi rekli poznavaoci košarke Srbonja i Vins Karter - izraubovana ekipa Golden Stejta. Poznavanjem se naročito ističe Vins Karter koji nam je odao tajnu da će šampion biti pobednik duela Boston-Majami.
    (Dexxx, 17. jun 2022 10:53)

    # Link komentara

  28. Stef, covek koji je promenio kosarku, pretnja Jordanu. Pri tome bolji covek, nije pokvaren, uvek vedar, skroman i nasmejan. Ne stavlja sebe ispred drugih, nije sebican. Ne igraju svi za njega. Bravo majstore.
    (Sojic, 17. jun 2022 09:01)

    Gledao sam NBA i pre 90-tih i do današnjeg dana i bukvalno niko nije bio pretnja Džordanu..
    (Jaaa, 17. jun 2022 10:23)

    # Link komentara

  29. Drugo izgubljeno finale sa Torontom nije bilo baš neizvjesno! Mislim da su izgubili ubedljivo, sa 4:1 u pobedama!
    (Bob, 17. jun 2022 09:29)

    Jesi li ti, prijatelju, gledao to finale ili si bio u Paraliji na moru?
    (Mikec, 17. jun 2022 10:19)

    # Link komentara

  30. (Marko, 17. jun 2022 07:43)

    Eh, da je sreće ne biste je pravili ni s nama.
    (Vojvođanin, 17. jun 2022 10:19)

    # Link komentara

  31. @tom starin Legendoo koliko imas godina? 11? 12? Presladak si. Koliko je on samo uzbudjen. Duša.
    (Milunka Malina, 17. jun 2022 10:14)

    # Link komentara

  32. Sojic

    Ne igraju svi za Stefa, već svi igraju SA njim. To je njegova prava vrednost i zbog toga je idealan igrač da se oko njega gradi franšiza, on pa Janis po tom pitanju.

    Bravo za GSW, očekivala sam da će Boston ići jako i do samog kraja. Drago mi je i zbog Belog.
    (Aleks, 17. jun 2022 10:14)

    # Link komentara

  33. Glavni argument strucnjacima sto tvrde kako je lebroz toboz neki goat je kako ima 4 prstena,eto sad imaju i igudala,tompson,kari i grin po 4,hahahha pade vam goat sad ispod 5 mesta hahhaha
    (Mare, 17. jun 2022 10:11)

    # Link komentara

  34. Interesuje me da li negde ima reakcije Lebrona?
    Poznato je da on organski ne može da podnese GSW, jer su ga u onim ranijim sezonama tri puta sprečili da uzme "već vidjeni" prsten sa Klivlendom.
    Inače interesantan je njegov "thrash-talk" sa Grinom,koji ga je non-stop prozivao nakon osvajanja prstena.
    Verujem da i sada ima neku poruku za njega .
    (Goran, 17. jun 2022 10:10)

    # Link komentara

  35. Mislio sam od pocetka sezone da ce gsw uzeti ove godine. Prvi deo regularnog dela su igrali kao sat. Onda je kari malo stao sa formom ali plejofu sve doslo na svoje. Zasluzeno...
    (Gole, 17. jun 2022 10:05)

    # Link komentara

  36. Drugo izgubljeno finale sa Torontom nije bilo baš neizvjesno! Mislim da su izgubili ubedljivo, sa 4:1 u pobedama!
    (Bob,


    4-2
    Povredili se durent, tompson, i kari s dislokacijom prsta. Luni povredio rebro. Iguadala koleno ali igrao. Pa jedino stiv ker da je usao. I opet bilo tesno. Da su bili kompletni toronto me bi imao sanse...
    (Ivan, 17. jun 2022 09:59)

    # Link komentara

  37. Sto se radi,kako se u Srb prate ove zapadnjacke lige koliko komentara na sabajle a tek na premier ligu i nfl isto i to sve vise i vise a onda ovamo...
    (marko moskov, 17. jun 2022 09:56)

    # Link komentara

  38. Честитке за Бјелицу и Милојевића. Напредак Лунија ( дрвета ) Милојевићев успех и зато су га и довели. Не заборавите да је Вајзмен предуго повређен. За Бјелицу су Американци направили неколико видеа : зашто је Бјелица толико добар за ГСВ, Овога нема у статистици али је то он,.... напомињем Американци. За Бостон тек долази време( Тејтум 24 године ) и сигорно ће узети прстен у наредне две три године
    (Tata, 17. jun 2022 09:42)

    # Link komentara

  39. Cestitke GSW, ali... da hoce Mask da ulozi u NBA 1 milijardu za plate igraca na 4 godine mogao bi da ima Janisa, Luku, Jokica i Bukera u prvoj postavi i niko im ne bi uzeo titulu. Ovu titulu su vlasnici GSW platili jer su mogli da finansiraju Viginsov ugovor, i to je razlika u odnosu na ostale. Svaka cast, jos jednom! Drago mi je zbog Belog, Dekija, Kleja, Karija i Kera.
    (Oxoxoposum, 17. jun 2022 08:00)

    kada su menjali rasela za viginsa svi su mislili da su iz gsw-a napravili lupost. mislili su da je rasel daleko vredniji igrac i cak su im dali svoj izbor prve runde odakle su birali kamingu. tako da platili su veliki viginsov ugovor, ali su skoro svi mislili da je to bacanje para i da im se nece isplatiti. kako se sve odigralo taj ugovorizgleda sada vrlo isplativo i isti koji su kritikovali dovodjenje viginsa sada pricaju kako je ovo pobeda za koju su zasluzne pare.
    (bla, 17. jun 2022 09:42)

    # Link komentara

  40. bravo
    (!!!, 17. jun 2022 09:40)

    # Link komentara

  41. kako je vigins odigrao odbranu na tejtumu… Wigins je u ovom finalu glumio igudalu iz 2015te
    (petarczv, 17. jun 2022 09:37)

    # Link komentara

  42. ... dovedi Djurenta u Denver i uz zdrave Mareja i Portera kazi da je GSW favorit. Vigins je bio prvi pik, all star kalibar. Svaka cast GSW ali Kalifornija moze da placa vise od Kolorada. Denver placa 40m$ manje. Vlasnici jesu milijarderi, tu su da zarade novac, ne da ga bace.
    (Oxoxoposum, 17. jun 2022 09:36)

    # Link komentara

  43. Bravo Warriorsi!!! 100 puta bravo! Košarka za srce i dušu, znanje, vic, improvizacija, ekipa diše kao jedan, prava, prava PORODICA, što se u današnjem sportu redko, ako uopšte - viđa!
    I u svemu tome - Nemanja!
    Sve čestitke za igre u ovoj sezoni, Kerr jako dobro zna, kada da ga koristi, a to je najbolje "saznao" Tatum u drugoj i trečoj utakmici!

    Barem za mene, ovo je čisto veselje od košarke!
    (Tom Starin, 17. jun 2022 09:35)

    # Link komentara

  44. Znači na portalu koji je ogrezao u mnogo čemu negativnom ne može ni čestitka , čestitke su već stigle drugim putem a vama ostaje vaša patnja i sopstvena .... da uživate
    (5, 17. jun 2022 09:33)

    # Link komentara

  45. imamo dva prstena i dupli mvp, nije lose za jednu evropsku zemlju, alo bre ima li ko jaci ..
    (dragan, 17. jun 2022 08:51)

    Имамо 4 играчка НБА прстена (Миличић, Стојаковић, Кузмић, Бјелица), двоструког МВП-ја регуларног дијела сезоне (Јокић), два освајача и НБА лиге и Евролиге (Кузмић, Бјелица), два НБА прстена за помоћне тренере (Кокошков, Милојевић)...

    Јачи су само Амери, али за длаку. ;-)
    (Боске, 17. jun 2022 09:33)

    # Link komentara

  46. Stef, covek koji je promenio kosarku, pretnja Jordanu. Pri tome bolji covek, nije pokvaren, uvek vedar, skroman i nasmejan. Ne stavlja sebe ispred drugih, nije sebican. Ne igraju svi za njega. Bravo majstore.
    (Sojic, 17. jun 2022 09:01)

    Pretnja jordanu?! Pa Jordan je 6x bio mvp finala a stef samo jednom a o odbrani da ne pricamo jordan ubedljivo najbolji defanzivac u istoriji mvp finala a kari najlosiji…
    (petarczv, 17. jun 2022 09:33)

    # Link komentara

  47. Od 2015 četiri prstena, dva tesno izgubljena finala, rekord u pobedama u regularnom delu, pre toga dve sjajne sezone sa odlicnim plejofom kao totalni autsajderi…. Dinastija kojoj ovo, nadam se, nije labudova pesma.
    (DubNation, 17. jun 2022 07:39)
    Drugo izgubljeno finale sa Torontom nije bilo baš neizvjesno! Mislim da su izgubili ubedljivo, sa 4:1 u pobedama!
    (Bob, 17. jun 2022 09:29)

    # Link komentara

  48. Uzas! Bas su mi odvratni. GSW je luzerska ekipa i tako je trebalo da ostane. A ne da vladaju Nba ligom.
    (NR, 17. jun 2022 09:28)

    # Link komentara

  49. Ja ne mogu da verujem da ljudi pišu da je Kari pretnja Džordanu. On se tek sad izborio u top 10 najvećih...
    (šta se desilo sa sramotom, 17. jun 2022 09:27)

    # Link komentara

  50. Da li je igrao pravi ili lažni Klej?
    (R. P. F., 17. jun 2022 09:25)

    # Link komentara

  51. Zaboravih važnu stvar. Čestitke i Dejanu Milojeviću. Ne verujem da je džabe sedeo tamo.


    Ma sad ce uvek realni grobosi da objasne celom svetu ustvari da nije dosao miloje da ne bi ni u plej of usli,vidi se tu pecat cuvene lopovske skole iz humske.
    (Mare, 17. jun 2022 08:26)
    Ma, sada ćete vi, "realni cigani", da pričate kako su za ovaj uspjeh zaslužniji Nemanja Nedović i Ognjen Kuzmić, koji su ranijih godina igrali značajnu ulogu u igri GSW i doprineli razvoju Stefa, Kleja i Drejmona!
    (Bob, 17. jun 2022 09:19)

    # Link komentara

  52. @duci Duciliiii se iznerviraooooo
    (Milunka Malina, 17. jun 2022 09:16)

    # Link komentara

  53. Puno pozdrava mamicinom sincicu (kevinom durentu) i vise srece u pronalazenju timova koji ce uzimati prsten u narednim sezonama !!
    Curry = Lord of the Rings
    (Dandio, 17. jun 2022 09:16)

    # Link komentara

  54. Bjelica presedeo finale na klupi, a komentatori pisu kako je osvojio NBA. Nikad nisam to razumeo. Po toj logici su i cistacica i kafe kuvarica kod GSW osvojile ovogodisnji NBA? Nije lose, nadam se da su i one potpisale milionske ugovore sa GSW.
    (Duci, 17. jun 2022 09:06)

    # Link komentara

  55. Zaboravih važnu stvar. Čestitke i Dejanu Milojeviću. Ne verujem da je džabe sedeo tamo.


    Ma sad ce uvek realni grobosi da objasne celom svetu ustvari da nije dosao miloje da ne bi ni u plej of usli,vidi se tu pecat cuvene lopovske skole iz humske.
    (Mare, 17. jun 2022 08:26)

    Milojevic je potekao iz beovuka a za partizan je igrao tek posto je igrao za fmp. duze je igrao za buducnost nego za partizan a ako neko hoce da ga svojata neka ga svojata.
    inace ima neke zasluge za titulu posto je dosta trenirao sa lunijem koji je dosta ove godine napredovao u ofanzivnom i defanzivnom skoku. mislim da je to pre par nedelja pricao ker
    (bla, 17. jun 2022 09:04)

    # Link komentara

  56. Durent na aparatima...
    (jovica449, 17. jun 2022 09:02)

    # Link komentara

  57. Kad potpisuje Durent?
    (Gospodin Džovi, 17. jun 2022 09:01)

    # Link komentara

  58. Stef, covek koji je promenio kosarku, pretnja Jordanu. Pri tome bolji covek, nije pokvaren, uvek vedar, skroman i nasmejan. Ne stavlja sebe ispred drugih, nije sebican. Ne igraju svi za njega. Bravo majstore.
    (Sojic, 17. jun 2022 09:01)

    # Link komentara

  59. Kad potpisuje Durent???
    (Gospodin Džovi, 17. jun 2022 08:53)

    # Link komentara

  60. Samo da primetimo da je protiv GSW i Jokicev Denver slicno peosao.
    Dakle, imaju potencijal makar za finale NBA
    (barba, 17. jun 2022 08:53)

    # Link komentara

  61. Posle neko proziva nba a gsw je u ovoj finalnoj utakmici imao samo 8 slobodnih bacanja dok je partizan u finalu aba lige imao u proseku 23
    (petarczv, 17. jun 2022 08:53)

    # Link komentara

  62. (Mare, 17. jun 2022 08:26)

    Kakvi te grobosi spopali rođače. Naš čovek, bio deo stručnog štaba, plus kao bivši fenomenalan košarkaš sigurno je znao nekad nešto da kaže. Čak i da nije, da je samo slušao, pridržavao tablu Keru dok crta pa je nešto radio. Samo Srbin mora da opljune jer mu je komšija nešto drugačiji od njega. Svuda vidite samo crvene i crne, zagadili ste košarku i što je najgore zagadili ste Srbiju da nema dalje.

    Gledajte sport, uživajte i budite daltonisti da vas srčka ne bi opalila od zlobe, pakosti i sitnih interesa. Sportski pozdrav.
    (Gde ja živim, 17. jun 2022 08:52)

    # Link komentara

  63. imamo dva prstena i dupli mvp, nije lose za jednu evropsku zemlju, alo bre ima li ko jaci ..
    (dragan, 17. jun 2022 08:51)

    # Link komentara

  64. E moj Nemanja vidis sta ti je zivot,da si letos prihvatio Zocove milione sada ne bi bio Nba sampion.
    (pravoslavni kelt, 17. jun 2022 08:45)

    # Link komentara

  65. Bjelica je osvojio Evroligu i NBA ligu. Bio je i mvp Evrolige. Au čoveče kakva dostignuća! Jel ima neki naš da je to uradio pre Nemanje?
    (Ime, 17. jun 2022 08:13)
    Bjelica>Kukoč
    (Alzamalo, 17. jun 2022 08:41)

    # Link komentara

  66. A Denver prvu rundu uz kalkulacije na GSW :) Smesno je koliko vrh Denvera ne poznaje kosarku.
    (Djenka, 17. jun 2022 08:39)

    # Link komentara

  67. Neću ulaziti u ljepotu košarke i to kakvi su likovi van terena, al Warriorsi su najantipatičnija momčad koju sam u životu vidio. Dubsi, Big 3, daj poštedite me. Kad vidim onog Greena kenja mi se. Ili Curryeve proslave trice.
    (Psihijatrija, 17. jun 2022 08:39)

    # Link komentara

  68. Бјелица ће добити прстен, какав виц сабајле
    (Пекар, 17. jun 2022 08:36)

    # Link komentara

  69. Браво!! На почетку сезоне рекао сам да че освојити. Сасвим заслужено. Браво Бјелица и Браво Кари! Напокон мвп. Браво Вориорси
    (Deki-Španija, 17. jun 2022 08:34)

    # Link komentara

  70. Po meni gsw nikad lakše do titule. U prvoj rundi protiv osakaćenog denvera. U drugoj protiv osakaćenog memphisa. U finalnoj zapada protiv limitiranog Dalasa. I u finalu protiv jednog izmorenog bostona koji se max potrošio do finala protiv milvokija i majamija. A definitivno su do tada pokazali da mogu vise i bolje nego što je to bilo u finalu.
    (me myself and i


    Jos da si dodao da je namesteno da oni osvoje i da komentar bude upotpunjen. Ko sve ovde komentarise. Garant lebronov fan...
    (Ivan, 17. jun 2022 08:31)

    # Link komentara

  71. Nemanja Bjelica i Dejan Milojević su NBA šampioni. Bravo, majstori. Čestitam.
    (Armagedon, 17. jun 2022 07:25)

    Nisam u toku ali mislim da i nas Smailagic igra za Golden State. Ili je poslat u G ligu? Zna li neko njegov status?
    Smailagic nece vise videti NBA ,napravio pocetnicku gresku navatala ga sponzorusa a on se zaljubio,ko je pratio niegov Instagram tada zna o cemu pricam
    (49er, 17. jun 2022 08:30)

    # Link komentara

  72. Cestitke GSW, ali... da hoce Mask da ulozi u NBA 1 milijardu za plate igraca na 4 godine mogao bi da ima Janisa, Luku, Jokica i Bukera u prvoj postavi i niko im ne bi uzeo titulu. Ovu titulu su vlasnici GSW platili jer su mogli da finansiraju Viginsov ugovor, i to je razlika u odnosu na ostale. Svaka cast, jos jednom! Drago mi je zbog Belog, Dekija, Kleja, Karija i Kera.
    (Oxoxoposum, 17. jun 2022 08:00)

    Meni je ovo najgluplji argument ikada. GSW draftovao toliko dobro i odlucili da plate tim igracima da ostanu. Nista nisu prekrsili i svi ostali imaju tu mogucnost. A vlasnici uopste nisu neka sirotinja nijednoj ekipi u NBA. Pogledaj Kliperse ko im je vlasnik, Steve Balmer je tezak 82 milijarde dolara, a Lejkob 1.5 milijardi. Pa gde je GSW, a gde su LAC. Pitanje je samo da li si zeljan da ulozis.
    (..., 17. jun 2022 08:29)

    # Link komentara

  73. @Zaboravih važnu stvar. Čestitke i Dejanu Milojeviću. Ne verujem da je džabe sedeo tamo.


    Ma sad ce uvek realni grobosi da objasne celom svetu ustvari da nije dosao miloje da ne bi ni u plej of usli,vidi se tu pecat cuvene lopovske skole iz humske.
    (Mare, 17. jun 2022 08:26)

    # Link komentara

  74. legendarni su. ali
    bird mekhejl peris
    dzordan pipen rodman
    dankan parker djinobili

    grin ima svoju ulogu ali on ipak nije ol star igrac kamoli deo neke najvece trojke ikada.
    svaka im cast da su pre dve godine bilinna aparatima a sada su sampioni.
    (zigi,


    Ipak se ne slazem. Bez grina nijedan prsten ne bi uzeli. Isto i bez karija ili kleja.
    Jedino ovi iz san antonija im mogu na crtu ali su mnogo duze igrali a ovi jos nisu rekli svoju zadnju rec.
    (Vuelta el sol, 17. jun 2022 08:26)

    # Link komentara

  75. Drago mi je zbog Bjelice..
    Jokiću vidiš kako se osvaja prsten, bježi iz Denvera ako misliš postati šampion!
    Jel se ja varam ili je Bijeli jedini bijelac u ekipi?
    (AleksandarBL, 17. jun 2022 08:24)

    # Link komentara

  76. Po meni gsw nikad lakše do titule. U prvoj rundi protiv osakaćenog denvera. U drugoj protiv osakaćenog memphisa. U finalnoj zapada protiv limitiranog Dalasa. I u finalu protiv jednog izmorenog bostona koji se max potrošio do finala protiv milvokija i majamija. A definitivno su do tada pokazali da mogu vise i bolje nego što je to bilo u finalu.
    (me myself and i, 17. jun 2022 08:24)

    # Link komentara

  77. Jasno je da je šampion najbolja ekipa, ekipa koja pri tome igra najlepšu i najlepršaviju košarku, ekipa čiji trener misli izvan uobičajenih pravila. Mislim da se ishod finala nije dovodio u pitanje, Boston je svakako slučajno tamo stigao, realno su bili na granici plasmana u plej-of.
    (Milan, 17. jun 2022 08:22)

    # Link komentara

  78. Nadam se da će Beli stici da se odmori od naporne sezone i finala za EP. :)
    Woriorsi obelezili dekadu, a cini se da imaju jos goriva(mada su glavni igrači u daleko zrelom dobu) i to u u dekadi u kojoj je igrao jedan od najdominantnijih Lebron. Durantulu je izlisno pominjati u ovom kontekstu.
    Sledi EP, nadamo se dobrom basketu i medalji za Srbiju.
    (Role, 17. jun 2022 08:21)

    # Link komentara

  79. Kad je organizacija dobra i kad svi igraju kao tim onda mora doci i rezultat, uspjeli su od viginsa napraviti vrhnuskog defanzivca i ozbiljnog igraca, nije postao novi lebron ali je ozbiljan igrac
    (cole, 17. jun 2022 08:20)

    # Link komentara

  80. Jasno je da je GSW bolja ekipa od Bostona,da je Kari klasa za sebe,ali sta je Vigins ucinioa Tejtumu u odbrani, to odavno u jednom velikom finalu nije vidjeno!
    Narocito poslednje dve utakmice.
    Napravio je od njega drugoligaskog igraca...
    (Mladen, 17. jun 2022 08:19)

    # Link komentara

  81. Zaboravih važnu stvar. Čestitke i Dejanu Milojeviću. Ne verujem da je džabe sedeo tamo.
    (Gde ja živim, 17. jun 2022 08:18)

    # Link komentara

  82. Tejtum igrač koji nije za plej off i jake odbrane,def.ga trejdovati dok mogu nekoga da prevare,glavni krivac...plus/minus=-273
    (navi, 17. jun 2022 08:18)

    # Link komentara

  83. Užasna košarka
    (Me, 17. jun 2022 08:17)

    # Link komentara

  84. Оооо Бјели шампиооон
    (шиле, 17. jun 2022 08:14)

    # Link komentara

  85. meni propala letina
    (slavisa, 17. jun 2022 08:13)

    # Link komentara

  86. Sa ovim prstenom,Kari se vivnuo u sami vrh najboljih bekova ikada.u top 4 ikada.MJ,Medzik,Kobi,Kari
    (Luckyone, 17. jun 2022 08:13)

    # Link komentara

  87. Bjelica je osvojio Evroligu i NBA ligu. Bio je i mvp Evrolige. Au čoveče kakva dostignuća! Jel ima neki naš da je to uradio pre Nemanje?
    (Ime, 17. jun 2022 08:13)

    # Link komentara

  88. Wiggins je stavio u dzep Jasona krpio sve rupe u odbrani od pozicije 1 do 3.Za mene je on MVP
    (alen, 17. jun 2022 08:11)

    # Link komentara

  89. Nudio im se GSW u drugo poluvremenu, ali džaba, Boston je bio očajan u napadu, gomila izgubljenih lopti, pre svega Tejtum... Ni nalik nisu bili onoj ekipi iz prve utakmice
    (M, 17. jun 2022 08:08)

    # Link komentara

  90. Kari u transu, ostali ga ispratili, dovoljno za laganu pobedu i zasluzeni prsten.
    Meni jedna statistika ovde bode oči. 18 poena, 6 skokova 5 asistencija, 4 ukradene i 3 blokade i hapšenje Tejtuma.
    Wigins ako ovako motivisano nastavi u odbrani eto mu Smartove nagrade sledwće sezone.
    (iki, 17. jun 2022 08:08)

    # Link komentara

  91. Gde su sada oni vrsni poznavaoci kosarke koji su mi nalupili minuse kad sam napisao ovo protiv memfisa??
    (bogdan, 17. jun 2022 08:07)

    # Link komentara

  92. Izgleda je ipak Stef postao ili ostao igrac za velike trenutke sta god ko pricao? Uz jedino raspolozenog Grina, kod kojeg se osetila nervoza zbog prethodnih utakmica, ali je odigrao na heart of a lion.
    I pored Kleja, koji je uzimao teske suteve, a pre toga promasivao otvorena polaganja, a pritom i u odbrani Stef bolji od njega, kao i Viginsa, kojeg je vredelo drzati u igri radi defanzive, a u napadu takodje vise stetio nego koristio.
    Prosto, kao i u snukeru i mnogim sportovima, sampion je onaj koji osvoji vise traljavih frejmova.
    Zasluzeno Golden Stejt!
    (Brkajlo, 17. jun 2022 08:02)

    # Link komentara

  93. Svaka cast,potpuno zasluzeno.
    (Sinke, 17. jun 2022 08:00)

    # Link komentara

  94. Trojka voriorsa je verovatno najbolja u istoriji, ako gledamo igrace jednog kluba.
    Sve u svemu, plejof koji obecavao, bio je prisutan kvalitet vise nego proslih godina ali mnogo manje neizvesnosti.
    (Vuelta el sol, 17. jun 2022 07:33)

    legendarni su. ali
    bird mekhejl peris
    dzordan pipen rodman
    dankan parker djinobili

    grin ima svoju ulogu ali on ipak nije ol star igrac kamoli deo neke najvece trojke ikada.
    svaka im cast da su pre dve godine bilinna aparatima a sada su sampioni.
    (zigi, 17. jun 2022 08:00)

    # Link komentara

  95. Cestitke GSW, ali... da hoce Mask da ulozi u NBA 1 milijardu za plate igraca na 4 godine mogao bi da ima Janisa, Luku, Jokica i Bukera u prvoj postavi i niko im ne bi uzeo titulu. Ovu titulu su vlasnici GSW platili jer su mogli da finansiraju Viginsov ugovor, i to je razlika u odnosu na ostale. Svaka cast, jos jednom! Drago mi je zbog Belog, Dekija, Kleja, Karija i Kera.
    (Oxoxoposum, 17. jun 2022 08:00)

    # Link komentara

  96. Beli, dosta je, dotakao si vrh!

    Pakuj se i dolazi u svoju Zvezdu, trebas nam!
    (šole zemun, 17. jun 2022 07:58)

    # Link komentara

  97. Ajde Mile ti ni kriv ni dužan postani šampion u bar stonom tenisu.
    (Obi Wan Kenobi, 17. jun 2022 07:55)

    # Link komentara

  98. Nemanja Bjelica i Dejan Milojević su NBA šampioni. Bravo, majstori. Čestitam.
    (Armagedon, 17. jun 2022 07:25)

    Nisam u toku ali mislim da i nas Smailagic igra za Golden State. Ili je poslat u G ligu? Zna li neko njegov status?
    (Stefan, 17. jun 2022 07:54)

    # Link komentara

  99. Ne razumem kome u Srbiji je ovo bitno ...
    (Dovla, 17. jun 2022 07:50)

    # Link komentara

  100. Jel Golden Stejt sada GOAT?
    (Stanoye, 17. jun 2022 07:50)

    # Link komentara

  101. Svaka čast Blejica!
    Strpljenje se isplati, šta je sve prošao sad je zen master.
    Nije bilo sumnje da GSW ovo dobija, jednostavno splash brothers su ofanzivna mašina, pa još Grin, pa Pul koji je nova zvezda, pa Vigins, itd. Zasluženo.
    (tocka, 17. jun 2022 07:48)

    # Link komentara

  102. Posle 2:1 za Boston mnogi stručnjaci su već pisali hvalospeve i brojali titule. Ali, brutalna trojkaška sila to reši očas posla.
    (Mikii, 17. jun 2022 07:48)

    # Link komentara

  103. Elitna odbrana nije imala šanse. Protiv splash brothersa to ne funkcioniše i sada se vidi da su Lejkersi, Toronto i možda Milvoki imali ogromnu sreću sa periodom povređenih splashera. A vi raspravljate je li Kari medu 12 najboljih igrača svih vremena. Ljudi, Kari je revolucionar u svetu košarke i odavno top 3 igrač.
    (Obrad, 17. jun 2022 07:47)

    # Link komentara

  104. Kad se sve sabere na kraju apsolutno zasluženo. Pravi kada je bilo najpotrebnije. Steva fenomenalan, Klej se vratio, Vigins konačno opravdao očekivanja.

    Naravno, posebne čestitke bratu Nemanji. Zaslužio je nakon svih peripetija, potcenjivanja i ćoškarenja. Nije igrao mnogo, ali je igrao. Dao je svoj doprinos u ovoj sezoni. Na kraju krajeva treba imati i sreće u životu.

    Čestitke Profesore i sada da se javiš kod drugog čika Karija za poslednji ples u reprezentaciji, da uzmemo zlato pa posle lagana penzija i uživanje u životu.
    (Gde ja živim, 17. jun 2022 07:46)

    # Link komentara

  105. Dobro Bjelica je odigrao malo vise od Milicica. Ali kada se poklope kockice. Malo je falilo da zavrsi u evropi a ovako, svaka cast,
    (moralni gmizavac, 17. jun 2022 07:45)

    # Link komentara

  106. KARI

    najzad MVP finala.
    Jedan od najboljih i verovatno "najludji" igrač svih vremena.
    Vigins maestralan, na obe strane terena. Da ne duljim
    duža klupa Votiorsa , ekipna odbrana, i da se Klej nije ispromašivao onoliko....bilo bi i više od 30 razlike.
    Veliki trener Kari...
    Tejtum potpuno blokiran od Viginsa, odavno nisam video ovakav duel i mislim da je to i ludi , ludi Kari....prelomilo ovaj P.OFF.
    ČESTITKE BJELICI I MILOJEVIĆU koji je kao trener centara uradio veliki posao što se vidi u statistikama u skokovima posebno i Viginsa (mada je on krilo) i Lunija posebno....
    Zasluženo apsolutno....
    (MPP, 17. jun 2022 07:45)

    # Link komentara

  107. Jedan je Stef Curry! Promenio je košarku..
    Lepo je sto su tu Nemanja i Deki, deo najbolje tima na svetu!
    (Gro8ar, 17. jun 2022 07:43)

    # Link komentara

  108. Nikola da je srece nikad ne bi ni pravili drzavu sa njima. Izbegli bi mnoga stradanja a i HR nikad ne bi izasla na more vec Italija.
    (Marko, 17. jun 2022 07:43)

    # Link komentara

  109. Navijao sam za Boston, ali, GS je uzeo titulu apsolutno zasluženo.
    (Pseudoharms, 17. jun 2022 07:40)

    # Link komentara

  110. Od 2015 četiri prstena, dva tesno izgubljena finala, rekord u pobedama u regularnom delu, pre toga dve sjajne sezone sa odlicnim plejofom kao totalni autsajderi…. Dinastija kojoj ovo, nadam se, nije labudova pesma.
    (DubNation, 17. jun 2022 07:39)

    # Link komentara

  111. E moj Jokiću...ti šatro najbolji a Bjelica ima šampionski prsten.
    Džabe ti statistika, prstenje se pamti
    (Brik, 17. jun 2022 07:38)

    # Link komentara

  112. stef kari era i belom prsten :)
    (naa coek, 17. jun 2022 07:38)

    # Link komentara

  113. B R A V O B E L I !!!


    potpisao si se gde treba ;)
    (code47, 17. jun 2022 07:34)

    # Link komentara

  114. Cestitke i bostonu. Posebno treneru. Nema sta da im se zameri.
    Andre Iguadala ce zavrsiti(verovatno) karijeru u velikom stilu, osim ako ga ne ubede da igra jos.
    Prica se da je on najzasluzniji za Viginsove partije u plejofu. Trojka voriorsa je verovatno najbolja u istoriji, ako gledamo igrace jednog kluba.
    Sve u svemu, plejof koji obecavao, bio je prisutan kvalitet vise nego proslih godina ali mnogo manje neizvesnosti.
    (Vuelta el sol, 17. jun 2022 07:33)

    # Link komentara

  115. Veliki Stef Kari! Cestitke Nemanji Bjelici
    (Andreja, 17. jun 2022 07:33)

    # Link komentara

  116. Boston u ovoj zadnjoj nije imao odgovor na trojke Golden Stejta, 19 ubacili ali i 46 pokušaja, GS je bio agresivniji, a Boston izgubio čak 22 lopte i to bi bilo to.
    (JPR24, 17. jun 2022 07:32)

    # Link komentara

  117. Kari je po prvi put najzaslužniji za titulu, svaki prsten do sada je bio druga, treća violina tima.
    (KG21, 17. jun 2022 07:31)

    # Link komentara

  118. Hrvati imaju svoje u LS a mi u NBA
    Da smo ostali jedna drzava , ne bi nam niko u sportovima prisao
    (Nikola, 17. jun 2022 07:31)

    # Link komentara

  119. Bjelica i Jovic ni krivi ni duzni postadose sampioni
    (Mile, 17. jun 2022 07:29)

    # Link komentara

  120. Apsolutno zasluzeno. Kari, Grin, Tompson, Pul, Luni sve draftovano, dobrim trejdovima dovedeni Wiggins, Porter, Bjelica, Payton i Igoudala koji je bio bitniji faktor za prethodne titule, a sada vise kao mentor mladim igracima. A jos imaju draftovane Kumingu, Mudija i Vajzmena. Najbolji menadzment imaju.
    (..., 17. jun 2022 07:28)

    # Link komentara

  121. Bravo za Bjelicu i Miloja!
    (matori, 17. jun 2022 07:28)

    # Link komentara

  122. Americki Partizan di Belgrado.
    (crna ovca drustva, 17. jun 2022 07:26)

    # Link komentara

  123. Nemanja Bjelica i Dejan Milojević su NBA šampioni. Bravo, majstori. Čestitam.
    (Armagedon, 17. jun 2022 07:25)

    # Link komentara

  124. nema sta, realno su najjači.iako sam navijao za boston, ali drago mi je zbog bjelice.
    (sarkasticna veverica, 17. jun 2022 07:24)

    # Link komentara

  125. Malo je bezveze ali ajde.. sad nakon sto je stef osvojio ono sto mu falilo..

    Ko je bolji?

    Stef +
    Lebron -
    (Ivan, 17. jun 2022 07:23)

    # Link komentara

  126. Apsolutno zasluzeno,relativno lako su osvojli sampionat...Cestitke i Bjelici,cetvrti nas igrac sa prstenom
    Milicic,Stojakovic,Kuzmic,Bjelica
    (pejafan, 17. jun 2022 07:22)

    # Link komentara

  127. Mnogo su jaki, ali mnogo. Boston je bio odlican ali u finalu taman da izbegne metlu.
    Da ih nisu sokirali u poslednjoj cetrvtini ni sekunda se ne bi dovodilo u pitanje ko ce biti sampion, rutinski 4-1 mada i ovo je blizu rutine.
    Neko rece, boston igra najjacu odbranu, pa mislim da su ovi jos bolji. Neprestano trce, prljavi su koliko treba, citaju izvanredno dodavanja(otud veliki broj izgubljenih).
    Kazu boston umoran od prethodnih serija, nije nego od ove serije. Jednostavno mnogo je tesko braniti se, ratnici samo lete u napadu, kao osice, izdrzis jednu ili dve utakmice i to je to. Ne mozes da ih pohvatas, s loptom ili bez nje, imaju najbolje kretanje u istoriji kosarke kao tim. Cestitke kariju, ne mora vise nista da dokazuje i jedan je od najboljih ikad. Viginsov doktorat, grin pokazao sta zna, tompson moze bolje i bice bolji. Ako zadrze ovaj tim, uz Vajsmena eto ih opet za godinu dana u istoj situaciji.
    Tejtum razocarao, ocekivao sam pre par godina da bude jedan od najboljih ali nema to sampionsko. Mada mlad je, ali luka bi bio bolji u finalu sigurno.
    Ps
    Lepo je videti Bjelicu i Dekija na postolju, Klej upravo na instagram storiju spominje Beograd i da ce doci. Hemija za primer u timu.
    I lepo je videti da vlasnici kluba veruju u momke, ispunili su im sve sto su hteli.
    (Vuelta el sol, 17. jun 2022 07:22)

    # Link komentara

  128. Mnogo su jaki, ali mnogo. Boston je bio odlican ali u finalu taman da izbegne metlu.
    Da ih nisu sokirali u poslednjoj cetrvtini ni sekunda se ne bi dovodilo u pitanje ko ce biti sampion, rutinski 4-1 mada i ovo je blizu rutine.
    Neko rece, boston igra najjacu odbranu, pa mislim da su ovi jos bolji. Neprestano trce, prljavi su koliko treba, citaju izvanredno dodavanja(otud veliki broj izgubljenih).
    Kazu boston umoran od prethodnih serija, nije nego od ove serije. Jednostavno mnogo je tesko braniti se, ratnici samo lete u napadu, kao osice, izdrzis jednu ili dve utakmice i to je to. Ne mozes da ih pohvatas, s loptom ili bez nje, imaju najbolje kretanje u istoriji kosarke kao tim. Cestitke kariju, ne mora vise nista da dokazuje i jedan je od najboljih ikad. Viginsov doktorat, grin pokazao sta zna, tompson moze bolje i bice bolji. Ako zadrze ovaj tim, uz Vajsmena eto ih opet za godinu dana u istoj situaciji.
    Tejtum razocarao, ocekivao sam pre par godina da bude jedan od najboljih ali nema to sampionsko. Mada mlad je, ali luka bi bio bolji u finalu sigurno.
    Ps
    Lepo je videti Bjelicu i Dekija na postolju, Klej upravo na instagram storiju spominje Beograd i da ce doci. Hemija za primer u timu.
    I lepo je videti da vlasnici kluba veruju u momke, ispunili su im sve sto su hteli.
    (Vuelta el sol, 17. jun 2022 07:21)

    # Link komentara

  129. aj Beli pakuj se na Euro da pokidamo i da zaokruzis karijeru
    (jaj, 17. jun 2022 07:21)

    # Link komentara

  130. bravo za tim. ekipa su i zato pobjeduju i siguran sam da se od njih puno da nauciti.. bravo decki
    (zg, 17. jun 2022 07:21)

    # Link komentara

  131. KARI DOKTOR KOSARKE
    (..., 17. jun 2022 07:19)

    # Link komentara