1. Sem Smart-a juce niko iz Bostona nije uspeo da obaci polaganje. U zadnje dve utakmice, GSW je provalio kako da cuva glavne prodore Boston-a u reket, a Boston-ov trener ili nema odgovor na to, ili njegovi igraci neumeju da promene. Ko za inat, juce su svi sa Boston-ove klupe resili da jedu bunike pre utakmice, tako da je prva petorka jednostavno izgorela u 4/4.
    Isto, da je Boston imao Dudu ivkovica da im kaze da ne kenjaju sudijama i da se bore, bozda bi bolje prosli. Ovako su izgledali ko da su se pomirili sa sudbinom.
    Predpostavljam da ce u sledecoj utakmici sudije muski da pomognu Boston-u, ali mi se cini da ni to nece biti dovoljno da Boston preokrene. Jednostavno, ne cini se da veruju da su bolji.
    (Niko Kao Ja, 14. jun 2022 23:26)

    # Link komentara

  2. neshvatljiv pad u igri u 4/4 i u 4 i u 5 utakmici!!!
    (Dragče, 14. jun 2022 07:02)

    # Link komentara

  3. Da se ne lazemo, nije 3-1 jer je Stef pogadjao neke skroz jedva izvucene suteve, u padu... Da su bar bile otvorene pozicije, da se namjesti... Iste te suteve moze ispromasivati kao sto je bilo u toku sezone i Boston lagano da pobijedi.
    Na kraju krajeva, nisu dobili jer je on pogadjao, vec jer Tatum i Brown u drugom poluvremenu nista ne dadose. Samo da je Tatum dao jos 5p kad se lomio rezultat...
    Kao sto sam pricao, sve nekako zavisi od Bostona. Vigins i Tomson su itekako zaustavljivi, ako ce da te pobijedi sam Stef i g. noseca Pul onda ne treba ni da budes sampion.
    (Srbodin, 13. jun 2022 12:43)

    # Link komentara