Irving ostaje u Bruklinu

Košarkaš Bruklina Kajri Irving će najverovatnije produžiti saradnju sa Netsima uprkos spekulacijama o njegovom odlasku.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Obozavao sam Nash-a kao igraca, ali ga nevolim kao trenera. Kao i svim bivsim bekovima trenerima, ako nesto ne ide, stavljaj jos bekova u igru. Tako su i Celtics-i duvali prosle godine, dok je bivsi bek, Brad Stevens, bio trener. Cim ne ide, stavljao je Prichard-a i Smart-a zajedno, a da ne pricam o Kemba Walker-u.
    Nash radi slicne stvari. Gura u igru dva do tri omalena igraca, sve zajedno sa Kyrie-jem, a Irwing onda uzme da usporava loptu, umesto da igraju brze. Onda svi gledaju Kyrie-a kako dribla, da gube u skoku, i da odustaju od igranja odbrane. Jer, sto bi neko igrao odbranu ako ni ne dotakne loptu u napadu.
    Posto ce Kyrie i dalje nastavi da igra na taj nacin, jedino resenje za Nets-e je da nabavi sto vise mladjih skakaca i visokih odbrambenih igraca, pa onda mogu da igraju na foru: ajd sad ti Kyrie, a onda, ajd sad ti KD. Medjutim, nisam ubedjen da ci i tako moci da pobede Heat, Bucks-e ili Boston. Jedino resenje je da pocnu da dodaju loptu (isto kako je i Boston preokrenuo), a da bi se to desilo, morace da se rese prvo Irwing-a, a najverovatnije i Nash-a.
    (Niko Kao Ja, 10. jun 2022 13:31)

    # Link komentara

  2. Najveca greska karijere je sto si napustio Lebrona i Klivlend, mogli ste biti dinastija… s obzirom na sve sto se desavalo sa qsw. Ali ti hoces da budes glavna violina.
    Stvarno mi nije bio jasan taj potez, sad pogotovoniz ove perspektive
    (Pepo, 8. jun 2022 12:02)

    # Link komentara

  3. Ovde je doprinos na terenu sporedna stvar kad se dele novci
    (ćurak, 7. jun 2022 22:52)

    # Link komentara

  4. trebao si u ddenver po prsten
    (zed, 7. jun 2022 21:14)

    # Link komentara

  5. Dugo je razmisljao da li da potpise odmah ili sad
    (Crta, 7. jun 2022 19:54)

    # Link komentara

  6. Oni su se ukopali s njim i Durentom. Do 2025 im je situacija sa pikovima očajna, tako da moraju sa njima da izdrže. Teoretski oni imaju dobar, da ne kažem odličan tim ako se Simons priključi, jer sporedni igrači su im solidni. Najveći problem je što je Bruklin jedno mentalno i emocionalno obdanište igrača.
    (Miran i Šaran, 7. jun 2022 19:51)

    # Link komentara