1. Bjelica uzima titulu koju Jokić može samo da sanja, život je čudo
    (g, 27. maj 2022 09:54)

    po log "logici", obijca treba da se pokline Darku Milicicu, koji je u ruki sezoni uzeo prsten i svima zadao domaci. U realnosti, ipak postoje bitne i velike razlike. Jokic je sam nosio prilicno slabu ekipu do PO i izgubio od GSa 4:1. Bjelica igra sa tri redovna All Star igraca i u protiv Denvera i Memfisa nije ni ulazio u igru. Milicic je jedva ulazio u igru i u regularnom delu sezone u kojoj je "uzeo" titulu
    (bozza, 28. maj 2022 17:31)

    # Link komentara

  2. Bjelica zaista bio odlican ali ipak treba reci da on nije bio deo playoff rotacije i da je igrao samo zato sto se povredio Porter Jr (a pre toga i Pejton Jr). Na kraju ispade odlicno i za njega i za Warriorse ali sumnjam da ce igrati ovoliko opet ako se Porter Jr vrati.
    (znalac, 27. maj 2022 16:47)

    # Link komentara

  3. Drago mi je da je Bjelica konačno dobio minute u plejofu i da je dobro odigrao, zato što ako gsw osvoji titulu, da se zna da je i on imao konkretan doprinos za to.
    (2CRAZY, 27. maj 2022 15:09)

    # Link komentara

  4. Potpuno zasluženo što je Golden Stejt u finalu NBA. Klej Tompson bio sjajan pogotovo u šutu za 3 poena, Stef Kari takođe jako dobar, Bjelica za 20+ minuta je odlično odigrao pogotovo što je bio sjajan u odbrani i zaustavio Doncica. Treba reći da su još igrali i Drejmond Grin, Kevon Luni, Endriju Vigins, Džordan Pul i još neki igrači koji su takođe bili od pomoći i naravno nezaboraviti da je Stiv Ker koji već 6. put u finalu NBA od 8 sezona koliko provodi u ekipi Golden Stejta. Što se tiče Dalasa, Dončić koji je najbolji strelac u plej-ofu danas podbacio u meču, a naročito što nije išlo šut za 3 poena iako je bio najefikasniji u ekipi. Redži Bulok dosta loš, a jedino ko se dobro pokazao je Spenser Dinvidi koji je ubacio 26 poena za 32 minuta igre. Ostali igraći su bili prosećni Kleber nije bio vidljiv na terenu, Fini-Smit prosećan, Dvajt Pauel gotovo ništa nije uradio kao i Nilikina i Bertans.
    (miodrag, 27. maj 2022 13:13)

    # Link komentara

  5. Dinvidi dao 26 poena iz 12 suteva, Doncic 28 poena iz 28 suteva.
    (Chris Mullin, 27. maj 2022 12:59)

    # Link komentara

  6. (vince carter, 27. maj 2022 11:15)

    Čovječe, opusti se, previše si se opteretio. Nikome nije bitno niti se sjeća šta si ti kometarisao.
    (MethodManWu, 27. maj 2022 12:14)

    # Link komentara

  7. Jokić najbolji igrač NBA ....Bogi najbolji bek NBA...Bjelica objektivno najbolji igrač Woriorsa..Pokuševski najbolji mladi igrač NBA...Bobi najbolji igrač u istoriji NBA u odnosu na minute provedene na parketu...
    Oderali bi Amerikance 30-40 razlike bez da se ozneje....
    (Black Sabath, 27. maj 2022 12:00)

    # Link komentara

  8. Za mene koji tokom cele sezone branim Karija i Wariorse i za koje nisam nikada napisao pomenute reci koje je bucula "noname" naveo i koji sam rekao pre pocetka serije Boston-Milvoki da pobednik osvaja prsten kaze covek da nemam pojma😂 Dakle ako Boston udje u finale,to je za mene idealno finale!! Ajde pojmasu nadji bilo gde moj komentar gde sam ovako govorio za Wariorse,pa cak i ona flegma @Smeh zna koliko puta sam protiv njega debatovao u korist Karija i Golden Stejta :D
    (vince carter, 27. maj 2022 11:15)

    # Link komentara

  9. @NoName Koliko sam kompleksa nabio ovom liku,nestvarno. Vec sam mu odgovorio na ove nebuloze,ali ocigledno je da se pravi lud ili to nije video. Nikada ovako nisam govorio o Wariorsima,naprotiv pre playoffa sam vodio debatu sa nekim likovima gde sam govorio da tempiraju formu za playoff,gde mi je jedna doticna neznalica slicna ovom liku odgovarala kako nemam pojma i da je forma posledica. Nikada nisam za Karija i ekipu Wariorsa izgovorio pomenute reci. Ali Golden Stejt jeste dosta slabiji nego pre i prosecne ekipe Denvera,Dalasa i neiskusni Memfis nisu nikakvo merilo koliko su stvarno dobri. Sto se tice Lunija,Dalas ne igra na svoje centre,koji kampuju iza linije za 3 poena a u reketu ne postoje,naravno da ce inteligentni Ker i Wariorsi to iskoristiti.
    (vince carter, 27. maj 2022 11:06)

    # Link komentara

  10. Ni Denver, ni Dalas nisu do kraja posloženi timovi. Memfis možda i jeste, ali im je nedostajalo iskustvo. Zato GSW nije imao pravi test za titulu.

    Za razliku od njih pogledajte put Bostona. Bruklin sa Irvingom i Durentom - metla. Pobjeda nad Milvokijem, aktuelnim šampionom. Finale konferencije sa Majamijem, najboljom ekipom Istoka, koja ima prednost domaćeg terena. I ako prođu u veliko finale onda GSW, koji će im možda biti najlakši zalogaj ako udare svom silinom na očigledne slabosti GSW-a.

    Volio bih da Boston osvoji prsten, ali ako tako i ne bude, biće mi drago da Bjelica bude šampion. Nadam se da će mu dobre igre donijeti i produžetak ugovora.
    (kalup, 27. maj 2022 11:01)

    # Link komentara

  11. Bjelica bio sjajan, odigrao fenomenalno odbranu i pokazao šta može. Lepo ga je bilo najzad videti. Ne bi me čudilo da mu Ker da šansu da isto odigra protiv Tejtuma (ili Horforda) u finalu.
    (Karlo Prvi, 27. maj 2022 10:52)

    # Link komentara

  12. Ode Blejica u finale po prsten.
    (tocka, 27. maj 2022 10:22)

    # Link komentara

  13. Jel ovo Jeremija konačno batalio komentarisanje NBA, generalno? Ako jeste,izvanredan potez,najzad...
    (Mare, 27. maj 2022 10:06)

    # Link komentara

  14. Bjelica uzima titulu koju Jokić može samo da sanja, život je čudo
    (g, 27. maj 2022 09:54)

    # Link komentara

  15. Ako seltiksi prodju, biće to najbolje finale još od 2016
    (Capitano, 27. maj 2022 09:48)

    # Link komentara

  16. Ma odmah titulu dati GSW. Ma kakav Boston Majami ... Hahaha... Još na istoku nije gotovo iako je Boston dosta pokazao pa cak da može I do kraja lagano. Videcemo
    (Plejmeyker, 27. maj 2022 09:27)

    # Link komentara

  17. svaka cast Luki ,veliki igrac i tek ce da bude,ali sramota je da se nigde u tekstu ne spomene ucinak Bjelice koji je nas reprezentativac(osim u naslovu) a spominje se ucinak slovenackog reprezentativca i svih ostalih,zivo me interesuje da li bi slovenacki portali spomenuli Bjelicu i Marjanovica a da izostave Luku,cisto sumnjam i ne govorim o igrackim kvalitetima nego o tome da treba da se ceni i respektuje ono sto je nase
    (gvozden, 27. maj 2022 09:15)

    # Link komentara

  18. Bjelica se bas naigrao. I bio je odlican. Steta za ona dva promasena polaganja.

    Safet Susic po starom. Strasno koliko je to sebican lik. Bas postaje iritantan.
    (Hm, 27. maj 2022 09:12)

    # Link komentara

  19. Sta bi sa onim velikim strucnjacima koji su tvrdili da ce ovde biti metla? Ovo je lako moglo otici u 7 utakmica, ali oni su on starta nadmeno govorili o metli i kako je 5. utakmica samo zbog publike i tv prava. Videcemo da li ce i u finalu ponovo biti takvi strucnjaci. Svaka cast Dalasu i Luki!
    (Deky, 27. maj 2022 08:12)

    Ma bas je moglo lako da ode u 7, malo je falilo! Ja sam strucnjak koji je govorio da ce biti metla i nije bila samo sto GSW nisu to htjeli, vec lagano pred domacom publikom da proslave titulu zapada. To je jedini razlog sto se igrala peta utakmica, i to sam previdio kad sam govorio da ce biti metla.
    (kaokakao, 27. maj 2022 08:57)

    # Link komentara

  20. Bjelica svaka ti čast,odigro si za 10th.Smireni gospodin primjer za ostale prepotentne Balkace u NBA.Mnogo sreće tebi i GS u finalu od srca iz AZ .
    (Miho, 27. maj 2022 08:54)

    # Link komentara

  21. Ne znam ko je očekivao drugačiji rasplet od ovog iskreno,prejak je GSW u ovom trenutku od Dalasa i ne samo od njih.
    Ljudi se prosto se prošetali do finala ,jedino ih Memfis malo namučio.
    Stiv Ker ih je posložio u mašineriju,tačno se vidi hemija u ekipi,zna se ko je za šta zadužen,kome je gde mesto u timu.
    Čak iako je Kari daleko od onog ubitačnog procenta šuta kojeg je posedovao ranije ,opet to ništa ne menja u koncepciji GSW-a ,kao što rekoh tamo je sve podređeno timu. Kari zato sada kada vidi da ga ne ide šut više insistira i utiče na igru što se organizacije tiče ,a poprilično je popravio i odbranu ,što je nešto što su mu ranije inače svi spočitavali.
    Pul i Wigins su igrači koji daju veliki doprinos ekipi svojim kvalitetom, a Klej Tompson ponovo igra kao u najboljim danima,za Grina ne treba trošiti reči.
    Teško će u finalu biti onom ko im izađe na megdan ,veća je verovatnoća da će to biti Boston pre Majamija ,mada ko god da prođe neće imati velike šanse protiv ovakvog GSW-a .
    (Goran, 27. maj 2022 08:53)

    # Link komentara

  22. nadam se finalu GSW-Boston mislim da Majami nema sta da trazi protiv GSW ali zato Boston sa svojom odbranom bogami bice najtezi zadatak Kariju i ekipi i mislim da bi to finale ako bude bilo gledao svaku utakmicu iz serije. Dao bi blage sanse GSW recimo 60/40
    (Solarnaut, 27. maj 2022 08:51)

    # Link komentara

  23. I dalje mi nije jasno zašto Kid nije ni jednom probao sa Bobijem da malo poremeti GSW.. jako niska petorka GSW je obično na parketu u većem delu utakmice.. uvedeš ga na 5-6 minuta "iznenada" čisto da vidiš reakciju.. pa ne bi se ne znam šta za to vreme loše po Dalas desilo i ako je Bobi spor, a možda bi bilo nešto pozitivno jer su svi u GSW za minimum 15 cm niži.. a nije Bobi baš ko Slavko Vranješ, ne treba ga previše potcenjivati da ne može ništa korisno da uradi, dugo je već u Nba.. naročito kad nema jakog centra da ga čuva..
    (Nemanja, 27. maj 2022 08:51)

    # Link komentara

  24. @Mladen, 27. maj 2022 08:28)
    Ekipa koja izgubi 60 razlike u PO od tima koji je igrao bez zvezde tima ne moze biti unapred siguran pobednik. Boston ako prodje i te kako ima svoje sanse, bice 7 utakmica tu definitivno
    (6,50, 27. maj 2022 08:47)

    # Link komentara

  25. I naravno - opet razbijanje jedne ekipe i rezultatski totalno nezanimljiva utakmica. Koliko nezanimljiv plejof ove sezone!
    (luchando, 27. maj 2022 08:47)

    # Link komentara

  26. kada bi denver imao dinvidia...
    marej, dinvidi, porter, jokic... ostalo za dopunu
    (aleksaczv, 27. maj 2022 08:44)

    # Link komentara

  27. Koliko mi je drago zbog Bjelice.
    Veliko NBA finale, i Bjelica ima veliku sansu da osvoji titulu.
    Realno su favoriti protiv tima sa istoka.
    A sta reci za GS, ljudi su dinastija.
    Nesto slicno je imao San Antonio sa Popovicem i evo sada GS sa Kerom.
    Igraci sa drafta kicma tima, Vigins preporodjen, mladi sa drafta.
    Eto kako izgleda kad imate organizaciju iza sebe.
    Bice dobro finale svakako, verovatno Boston: Golden Stejt.
    (phrm, 27. maj 2022 08:41)

    # Link komentara

  28. Dončić sada može da se posveti igranju za reprezentaciju i odbranu šampionske titule sa Slovenijom.


    Bobi i Bjelica ne moraju da igraju za nas.

    1. Micic, Jaramaz, Avramovic
    2. Gagi, Guduric
    3. Lucic, Kalinic
    4. Jokic, Kurucs
    5. Milutinov, Raduljica, Koprivica
    (ljemenkacz, 27. maj 2022 08:33)

    # Link komentara

  29. Luka Doncic, uskoro novi Harden.
    (Sramotni, 27. maj 2022 08:31)

    # Link komentara

  30. Drobolica je GSW, ali videćemo protiv Bostona to će biti druga priča.
    (as, 27. maj 2022 08:29)

    # Link komentara

  31. Na pocetku play offa sam napisao da GSW nece izgubiti ni jednu utakmicu kod kuce do samog kraja,i naravno dobio sam tonu podrugljivih odgovora i slicno.
    Lagano protiv Denvera,nesto manje lagano protiv Memfisa,bez po muke protiv Dalasa,a ko god da bude protivnik u finalu (verovatno Boston) nece se puno bolje provesti.
    6. finale u poslednjih 8 godina,Stef je 13 sezona u ligi i maltene je pola covek ucestvovao u velikim finalima...
    Nestvarna prica ovog tima,sve sagradjeno kroz draft,Klej,Drejmon,Stef,Pul,povredjeni Pejton kao i Vajsman,Luni...
    Na celu sa fenomenalnim,u svakom smislu Kerom...
    Zaista za svako postovanje!
    (Mladen, 27. maj 2022 08:28)

    # Link komentara

  32. Bravo za GSW i od početka sezone sam negde znao da ce igrati veliko finale pogotovo od kad se vratio Klej. Drago mi je što je i Bjelica malo igrao da oseti kako je to kad se igraju finala NBA jer je to zaslužio za sve godine koje je dao košarci u zadnjih 15 godina.
    (petar-nbg, 27. maj 2022 08:23)

    # Link komentara

  33. Kad je igrao Denver protiv Variorsa, ovi vrsni poznavaoci su govorili da je Luni nikakav igrac, da nije ni za Aba ligu. Protiv Memfisa i Dalasa jedan od junaka. Eto toliko o njihovom znanju.
    (realno, 27. maj 2022 08:23)

    # Link komentara

  34. Uzimaju lagano ove godine!
    (Aca, 27. maj 2022 08:19)

    # Link komentara

  35. Da dodam i kako je Bjelica odigrao vrlo dobrih 20 minuta. Čestitke GSW, kad su zdravi.. najjači, prava mašina, čak i ovako kad su Curry i Thompson van top forme (moje mišljenje)
    (stoka17, 27. maj 2022 08:17)

    # Link komentara

  36. Bjelica igrao 22 minuta, cuvao Luku, pogadjao, delio lopte, Kerr zna kako da ga koristi. Bravo Beli!
    (Gonzo, 27. maj 2022 08:15)

    # Link komentara

  37. Oo brate kako smatrate sa doncicem i generalno izdvajanjem pojedinca. Ovo je jo uvek timski sport.
    (jonny deep, 27. maj 2022 08:14)

    # Link komentara

  38. А зашто не напишете како је сјајне проценте шута имао највећи играч у историји Лука Дончић. Уопште се није испуцавао као уосталом и током целе серије. Гоат. Ха-ха
    (па ја мислим да сам рек'о, 27. maj 2022 08:13)

    # Link komentara

  39. Sta bi sa onim velikim strucnjacima koji su tvrdili da ce ovde biti metla? Ovo je lako moglo otici u 7 utakmica, ali oni su on starta nadmeno govorili o metli i kako je 5. utakmica samo zbog publike i tv prava. Videcemo da li ce i u finalu ponovo biti takvi strucnjaci. Svaka cast Dalasu i Luki!
    (Deky, 27. maj 2022 08:12)

    # Link komentara

  40. Poznavaoci Vins Karter i Srbonja bi rekli izraubovana ekipa Golden Stejta. Nestvarno je koliko ljudi nemaju pojma.
    (NoName, 27. maj 2022 08:07)

    # Link komentara

  41. Svaka čast! Bez njegova 3,4 poena po utakmici, Curry i društvo bili bi obezglavljeni.
    (Dreamcatcher, 27. maj 2022 08:01)

    # Link komentara

  42. Uzimaj beli i taj prsten samo ti jos to fali
    (cole, 27. maj 2022 07:55)

    # Link komentara

  43. Bjelica najzasluzniji
    (Kukatilo, 27. maj 2022 07:54)

    # Link komentara