Liverpul prodaje Okslejd-Čemberlena

Fudbalski klub Liverpul odlučio je da na kraju sezone proda bivšeg engleskog reprezentativca Aleksa Okslejd-Čembrlena, prenose britanski mediji.

RM Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Nazalost mogao je mnogo vise u Liverpulu, ali povrede su dosle bas kada nisu trebale. Mislim da je bilo Keita ili on, pa jedan ostaje, drugi ide. Keita se pokazao vise ove sezone i to je to. Mislim da je trebalo oba igraca da prodaju i dodaju neku novu svezu krv.
    (Nikola, 26. maj 2022 15:19)

    # Link komentara

  2. Kada je pre 5 godina presao iz Arsenala smatrao sam da tamo nije dobio pravu sansu i da ce kod nas eksplodirati. Prve i druge sezone nesto je i pokazivao, ali se onda ugasio. Bile su tu i dve uzasne povrede, ukrstenih ligamenata i zadnje loze, uvukao se neki strah u njega i rezultat je da nije bio igrac koji donosi razliku. Takvi igraci, naravno, u ovom i ovakvom LFC nemaju mesta. Za klub se ne moze reci da nije imao strpljenja sa njim, ali nije se poklopilo. Procerdan je jedan veliki talenat, steta. Ja bih na transfer listu stavio i Keitu, od koga se ocekivalo i vise, da bude motor ekipe i mozda i kljucni igrac, ali corak. Vreme prolazi a on se ne dize na visi nivo. Mislim da je dostigao svoj limit i da moze samo dole.
    Gomez na stoperu nema mesta i poslednja sansa mu je na desnom beku, Origi ide, Milner je prestar, Minamino je blizu, ali ipak mu mrvica nedostaje za LFC i on to ne moze dohvatiti. Konate ne ide nigde, ali nije ni blizu onoga sto se ocekivalo. Mlad je mazda nadodje itd.

    Sve ekipe iz vrha ce se jako pojacati, mora i LFC, ako zeli korak sa njima. Opet, gledamo prastari Real kako jako gura sa dedama. Covek nije pametan.
    (LiverBird, 26. maj 2022 13:34)

    # Link komentara

  3. Koristan kao i parfem koji mirise na prdez...
    (Marko, 26. maj 2022 13:14)

    # Link komentara

  4. on ima samo 28 godina, ja mislio da sigurno ima 32 I vise
    (St11, 26. maj 2022 12:47)

    # Link komentara