1. Najveci promasaj odlazak Granta, imali su priliku za Jrue Holidaya ali su odabrali ove niskobudzetne sto kostaju boga oca
    (Dux, 25. maj 2022 15:25)

    # Link komentara

  2. najveći uspeh mu je Gordon, promašaja ima mnogo, najveći Donovan Mičel, kog je draftovao i trejdovao u istoj noći.
    Realno, najveći uspesi koji mu se pripisuju su vezani za Karnišovasa.
    (Dr. NBA, 25. maj 2022 08:51)

    # Link komentara

  3. Svaka promena donosi nesto,za pocetak ojacati roster.Dovesti oba Bogadanovica, probati trejd za Rui Hachimura iz Washingtona(Lego bi Jokicu samo tako) A otarisiti se Bartona,Portera,cak I Kasinsa potpisati na max 6 months(neozbiljan kad je najvaznije) Vratiti Rida bolji od Bartona,Campaca I par njih kao igrac uloge.Austin popisati solidan kao rezerva na minimalcu.Jedanog od Grinova zameniti I to je to.Bogan igra sve I sto je vazno pored sebicnog Treja naucio je podredriti se timu.Rui za par sezona bice opasan igrac a vec sad bio Jokicu znacio samo tako I Boganovici da sipaju trice a bolju odbranu igraju od 65% lige sad zamislite prva petorka.Marej Bogdan Gordon Rui Jokic sa klupe Bojan prva opcija,mladi Hajland,Moris,Austin,Nadji,Kasins,Rid a ako moze kao slag na tortu Malcolm Brogdon I nije lose imati prgavog Lensa iz Indijane kad je napeto.Dati I ponekog buduceg pika. To je pravi team bez Portera decko nezna osnovnu odbranu da odigra,slaba motorika.Barton sta reci.Trade za Beal I slicnima nema smisla Jer mozda se Marej vrati bar na 80%
    (Tamo Daleko, 25. maj 2022 08:48)

    # Link komentara

  4. Precenjen jer je slučajno potrefio Jokića na draftu. Već 3 godine ima jednog od najboljih igrača na svetu i ne uspeva da mu napravi ekipu za prsten. A zaista nije teško. Malo odbrane i to je to, pošto će u napadu Nikola od njih da napravi all starove.
    Da ne pričamo da dovodi isključivo "dobre" momke, nema vatre, svi ih gaze, mekani su. Kazins je prvi koji je nešto malo vatreniji ali i to je uglavnom u pogrešnom smeru.
    Svaka promena donosi nešto dobro. Pa tako i ova.
    (mighty banana, 25. maj 2022 08:21)

    # Link komentara

  5. Denver je margina franšiza, bila, je i biti će.
    (da se ja pitam ja bi protero autobus ovuda, 24. maj 2022 21:07)

    # Link komentara

  6. Bez preterivanja. Za Jokića i Mareja je daleko više zasluzniji Karnisovas ! Koneli od kako je Karnisovas otišao, niti je imao adekvatnog pomoćnika niti su nešto uspeli sa trejdovima ! Ajde Gordon, ali i on mora tek da se pokaže u PO, ali ostalo ? Ništa ! MPJ-u davati ogroman ugovor, Epizoda Milsap ? Bol Bol raspali ? Dane nabrojavamo…
    (JPR24, 24. maj 2022 14:53)

    # Link komentara

  7. Tekst je krajnje afirmativan i pozitivan pogled na odlazećeg GM, a moglo bi se još štošta napisati o njemu što mu baš i ne ide u prilog.
    Ti njegovi tzv. draft uspesi su više plod sreće, i verovatno uticaja još nekih ljudi, a moglo bi se navesti i dosta suprotnih primera (Denis Mičel, kao najzvučniji).
    A ako je već ta situacija oko drafta uglavnom pitanje sreće, onda se kasnije zapravo prava sposobnost i pokazuje tek kada treba izvući maksimum iz tih draft pogodaka, i kada zapravo treba popuniti ekipu sa odgovarajućim igračima, što ovde definitivno nije bio slučaj, i gde su izgubljene čini se bar dve godine sa nekim (i na stranu što su preplaćeni), ali realno nepotrebnim ili neodgovarajućim igračima.
    Mislim da je sada neko tamo jednostavno procenio da im on ne vredi toliko, baš kao što je neko u prethodnom periodu procenio da Barton vredi onoliko koliko je plaćen, ili MPJ, Milsap i još neki.
    (posmatrač, 24. maj 2022 13:10)

    # Link komentara

  8. Ja sam ovde na strani Kronkija. Kada je u pitanju izgradnja trenaznog centra onda to jeste krivica Kronkija ali sto se tice Konolija potpuno su u pravu. Za razliku od drugih vlasnika koji se mesaju u rad svojih menadzera, Kronkiji izaberu coveka a onda mu daju potpunu slobodu. Sto se tice poreza na luksuz, i tu su Kronkiji bili jasni, kad Denver bude spreman za napad na prsten oni ne beze od toga da plate porez. To je po meni posteno; sto da bacaju pare ako tim nema sansu za prsten?

    Tim Konoli je OK lik ali i manipulant. Isao je na onu pricu o "Denver porodici" i kako Denver vodi brigu o svojima, ali to nije tacno jer su prema nekima bili siroke ruke a prema nekima nisu. Denver je trebalo da napadne titilu jos dok je Jokic bio pod ruki ugovorom a oni se ukopali sa Plamlijem i Milsapom. U jednom trenutku imali su NAJSKUPLJU klupu u celoj ligi a ta ista klupa bila u stalnom minusu.

    Setimo se samo kako je Denver jedne sezone imao po pet SG-a i PF-ova a nijednog pravog SF-a. Konstantan problem rezervnog pleja i rezervnog centra, kukali su za suterom a trejdovali najboljeg sutera u timu Beaslija. Da ne pominjem sta se desavalo sa Jaret Alenom i OG Anunobijem, potpuna katastrofa.

    Prosla sezona je bila kap koja je prelila casu, umesto deficitarnog SF-a oni nakrcali cak 6 PF-a: Gordon, MPJ, JM Grin, Dzef Grin, Nadji, Cancar. Umesto da dovedu Lonzo Bola za 21m i Karuza oni na Bartona i JM Grina dali 25m. I onda ona prica o "nepreskakanju koraka" koja ne pije vodu.
    (bskfan, 24. maj 2022 12:49)

    # Link komentara

  9. Denver pod hitno da trejduje Jokića Portera i Murray u zamjenu za Butlera,Heroa,Adebaya i Lowreya i da napadne titulu
    (Black Sabath, 24. maj 2022 12:43)

    # Link komentara

  10. Denver pod hitno da trejduje Jokića Portera i Murray u zamjenu za Butlera,Hera,Adebaya i Lowreya i da napadne titulu
    (Black Sabath, 24. maj 2022 12:33)

    # Link komentara

  11. Najbolje rešenje je da potpišu Miška, titula zagarantovana.
    (Đoka, 24. maj 2022 12:31)

    # Link komentara

  12. I ja bih pobegao glavom bez obzira da sam igraču sa dugom istorijom povreda leđa dao onoliki ugovor. Jedino što mu priznajem jeste Aron Gordon, sve ostalo je bila čista sreća. Za Jokića je najzaslužniji tadašnji asistent generalnog menadžera - Arturas Karnišovas! Sve u svemu mislim da je imao više sreće nego znanja a imao je i par baš loših poteza o kojima očigledno niko ne želi da priča...
    (ko ne pamti iznova proživljava, 24. maj 2022 12:09)

    # Link komentara

  13. Denver pod hitno da trejduje Jokića, Portera i Murray u zamjenu za Tatuma Brauna Smatra i Horforda i da napadne titulu
    (Black Sabath, 24. maj 2022 12:00)

    # Link komentara

  14. Kad će se više shvatiti da ama baš svi GMovi imaju mnogo više sreće nego pameti? Kao, znaju šta ubadaju sa Jokićem sa 41, ili Miličićem sa druge pozicije... Ili Brejdijem sa 199. Znaju vlasnici da to nema mnogo veze sa ikakvim znanjem i skautingom, pa ovaj iz Toronta ne bi bio nikome bitan da nije Kavai ubo onu trojku... A Konelijevi izbori su više nego upitni, da ne kažem čudni a pojedini i katastrofalni... MPJ max??
    (Beli, 24. maj 2022 11:15)

    # Link komentara

  15. Malo je 40 miliona za 5 godina, ipak čovek mora da misli na svoju porodicu
    (skoba, 24. maj 2022 10:57)

    # Link komentara

  16. je l jokic potpiso onaj ugovor ili ga i dalje drzi u fioci? ako nije cepaj to matori i bjez negde gde moz da igras basket.
    (zigi, 24. maj 2022 10:55)

    # Link komentara

  17. Kao da bi njegov ostanak garantovao titulu.
    (Bocko, 24. maj 2022 10:48)

    # Link komentara

  18. Nije taj izgradio ništa. Jokić je dar sa neba, nikad više. Marej visok pik sa drafta. Veština GM-a se vidi u sklapanju ostatka tima. Klupa Denvera je godinama među najgorim u PO. Maksimalac za Portera, ostavljanje Bartona, dovođenje Kampaca, ima tu epskih gluposti.

    Svaki kršteni GM bi napravio Jokiću ekipu za minimum finale zapada. A nakon konačnog silaska GS sa scene, imaju veliku šansu. Šteta što Jokara nema taj GM Lebron bezobrazluk da direktno odlučuje o tome, druga bi se pesma pevala. Možda mu prekipi.
    (basketaš, 24. maj 2022 10:45)

    # Link komentara

  19. Plamli, Barton, Milsap, Geri Heris itd su igraci koji bi u drugim fransizama imali minimalce , a u Denveru su ozbiljno preplaceni , pa nije bilo mjesta za ozbiljne rol igrace , poput ovog Forbsa kojeg su doveli . Pa evo jedan Dankan Robinson zvrji na klupi Majamia , siguran sam da bi on itekako bio raspolozan za trejd , gdje bi mu Jokic asistirao za 3-4 trojke po tekmi prosjecno . To fali Denveru za sampionski tim i jedan bek defanzivac
    (MarkoSimpson, 24. maj 2022 10:43)

    # Link komentara

  20. Najveci Konelijev uspeh je Jokic i mozda donekle Marej(ali ne za max ugovor), eventualno Gordon(u nekim granicama). Za ugovore koje je dao Porteru i Bartonu treba ga kazniti zatvorom.
    (najdobrata firma, 24. maj 2022 10:25)

    # Link komentara

  21. Bu-hu, ode covek koji je "ubo" jokica i sada sa b2b MVP-om ne moze da nadogradi tim za napad na titulu. Jokicu bukvalno trebaju dva krstena igraca, ali jok.
    Srecan mu put. Da hoce da povede tog Portera i jos po kojeg igraca koje je doveo, pa da se slavi do jutra.
    (Fergisav, 24. maj 2022 10:22)

    # Link komentara

  22. Nije to baš tako. Koliko čujem, Nagetsi su finansijski izjednačili ponudu Minesote ali nisu mogli da ponude udeo u vlasništvu franšize budući da se to generalno ne daje nijednom GM-u...

    Čini mi se da je Minesota prvi tim koji je to ponudio jednom GM-u i biće zanimljivo videti reakciju vlasnika drugih franšiza na ovaj potez.
    (Skywalker, 24. maj 2022 10:20)

    # Link komentara

  23. Denver i titula ne idu u istu rečenicu. Kao da je otišao Pet Rajli, a ne lik koji je imao više loših poteza nego dobrih...
    (Kole, 24. maj 2022 10:16)

    # Link komentara