1. Vidi se da nisi sutnuo u zivotu macku sa praga a kamoli loptu.. to sto nazivas prljavom igrom se zove defanzivna klinika i sportska drskost.. a sto se tice mesanja bubrega, u to se razumes, ocigledno ti ih je neko izmesao. Pozz
  (Stefan Djokic, 19. maj 2022 11:45)

  U košarci se lopta ne šutira. To je pod 1.

  Pod 2, sportska drskost i defanzivna klinika nije kada želiš da najboljim igračima protivničke ekipe povrediš oči.

  Ovo nije prvi put, i nije slučajno. Ponavlja se već godinama.

  Da ga je odalamio muški, ne bi bilo problema, ali ciljati oči je stvarno podlo, čak i za ekipu poput GS.
  (Franko Gavrić Mlađi, 19. maj 2022 14:49)

  # Link komentara

 2. "... to sto nazivas prljavom igrom se zove defanzivna klinika i sportska drskost..."
  (Stefan Djokic, 19. maj 2022 11:45)

  Mnogo jaka neka klinika, a i ta "sportska" drskost, ili je možda ipak bolje reći bezobrazluk.
  Ok, timu je samo pobeda bitna, ali timovi su valjda deo veće organizacije, NBA, koja zarađuje od svih, i sigurno tamo nikome nije u interesu, ni onom gledaocu iz prvog reda sa kartom od 10-20.000$, kao ni onom iz poslednjeg sa kartom od 100$ da gleda kako neko nekome (a pogotovo glavnoj zvezdi) vadi oči na terenu. Ako neko već hoće da gleda krv na terenu, i za to postoji masa drugih sportova koji mogu da se prate.
  Da li misliš da treba biti baš mnogo talentovan košarkaš kako bi mogao da pogodiš, ne koš, nego nečije lice ili oko.
  Jedna je stvar dobra igra/odbrana, a druga stvar je prljava igra/odbrana.
  I ne, nije stvar u tome što je neko ljubitelj baleta a neko MMA pa različito komentarišu.
  Pitanje je samo šta, i kakva košarka treba da bude, ali za sve podjednako, a ne ono, neko ima pravo na tu "kliniku" (kao da je problem igrati prljavo), a ostali ne smeju. A onda posle, kada se primenom takvog pristupa desi nešto "nepredviđeno" prvi zakukaju kako je neki tobožnji "kodeks košarke" prekršen.
  A fore, lopta može da prođe, ali čovek nikako, to je moglo ranije, dok nije u igri bila velika lova, ali danas, kada je svaki veliki igrač ogromna investicija za klub, i uz ograničene budžete, to nikako ne bi trebalo da se dešava.
  (samo primećujem, 19. maj 2022 14:40)

  # Link komentara

 3. GS igra prljavu maltene rukometnu odbranu. Dalas treba isto tako da igra, pada vidimo i sudije šta će i kome da sviraju , i kako će onda da se odvija utakmica. Samo isto igrati, bez ustupanja, jer kuknjava sudijama za vreme utakmice, ili kukanje na njih posle utakmice ne donosi nikakav rezultat. Ovako prljavo su igrali i protiv Denvera.
  (maSi, 19. maj 2022 14:21)

  # Link komentara

 4. Gadni su ovi GSW. Mnogo prljavo igraju. Da se ne lazemo, dobro igraju, ali i prljavo. Bilo bi interesantno videti koliko povredjenih igraca posle meceva sa njima.

  ---
  Decko tebe treba da bude sramota sto si izabrao sloveniju a ne Srbiju.
  Umesto da igras za svoj narod ti igras za slovence.
  E moj Doncicu...
  (nekle, 19. maj 2022 10:57) # Link komentara

  Nekle evo ja sam Srbin, i uopste ne osecam da mi je bilo ko od tih momaka koji igraju kosarku nesto duzan. Tako da pusti ljude nek rade ono sto znaju, i nek igraju za koga hoce, njihov posao njihova stvar, a ti ako ces gledati gledaj ako neces ne tera te niko.
  (nba, 19. maj 2022 13:46)

  # Link komentara

 5. Trenutno ne postoji prljavi tim of GSW. Prvi napad Dalasa i Vigins samo sto nije oci iskopao Doncicu. Da ne kazem kako ga je na finjaka Drejmond tri-cetiri puta opalio po desnom ramenu vec u prvoj cetvrtini. Jos se kao izvinjava, kao "u zaru borbe". Prljav tim do koske. Isto to su radili Jokicu u prvoj rudni, i onom malom Dza Morentu iz Memfisa. Steta sto nema ekipa poput Detroit Pistonsa iz zlatnih vremena "Bad Boysa" da im malo izmesaju bubrege.
  (babayoko, 19. maj 2022 10:56)

  Pogledaj ovu paradoksalnost. Proziva se prljava igra, a u isto vreme prizivas Pistonse. Pa GSW je za njih mala beba. Ovamo velicate 90-te kao najbolju eru kosarke, pa jel znate koliko je tamo svaka ekipa bila prljava. Svaka je tukla više nego danas ijedna NBA ekipa. Muška košarka. Što se tiče ove posekotine, ovo je nesreća samo što Viginsa izgleda majka nije naučila da odseče nokte tu i tamo nekada.
  (..., 19. maj 2022 13:29)

  # Link komentara

 6. Ovi iz GS su svi redom bezazleni i naivni ko veverice...
  Ima valjda i u Dalasu nekoga ko ce nehotice da npr nabije Kariju prst u oko? Ako nemaju takvog onda i trebaju da izgube !
  (antiDebil, 19. maj 2022 11:14)

  ja bih bio iznenadjen da je kid naivan i da nece reagovati.
  onaj brunson iz memfisa im je vratio ali je i to preterano. sudije bi morale da brze i ostrije sankcionisu ovakve stvari
  (bla, 19. maj 2022 13:25)

  # Link komentara

 7. Ali Doncic je lujka mozda zato sto ima i taj nas gen u sebi, on se sad sali i smeje, a bice ko kod Brus Lija kad mu puste krv. Sledeci mec ima tako da ih napuni da nece znati sta ih je snaslo. Oni misle sad smo ga prebili pobecice, a on decko kad kod neko misli da je ubacio u najvisu brzinu i da nema vise, sve iznenadi i podigne nivo jos vise.
  (Bice gusto, 19. maj 2022 11:32) # Link komentara

  Bice gusto, bice 0:4 🤣🤣🤣
  (Urox, 19. maj 2022 12:45)

  # Link komentara

 8. Nehotice nije sekao nokte mesecima, vazi.
  (ikac klisa, 19. maj 2022 12:04)

  # Link komentara

 9. Ovi gaje nokte ili šta ? Kakve banane…
  (JPR24, 19. maj 2022 12:04)

  # Link komentara

 10. Ma bitno je da nisu oni namerno, već eto uvek u žaru borbe, i onda je sve Ok.
  Interesantno, i onaj prst u oko Jokiću (najboljem protivničkom igraču), od strane Grina je stigao na samom početku utakmice, a evo i sada nečeg sličnog protiv Dalasa.
  Ovo već izgleda kao neki "defanzivni" obrazac za GSW.
  Hoće centrala da pogreši jednom...
  (samo primećujem, 19. maj 2022 11:59)

  # Link komentara

 11. Trenutno ne postoji prljavi tim of GSW. Prvi napad Dalasa i Vigins samo sto nije oci iskopao Doncicu. Da ne kazem kako ga je na finjaka Drejmond tri-cetiri puta opalio po desnom ramenu vec u prvoj cetvrtini. Jos se kao izvinjava, kao "u zaru borbe". Prljav tim do koske. Isto to su radili Jokicu u prvoj rudni, i onom malom Dza Morentu iz Memfisa. Steta sto nema ekipa poput Detroit Pistonsa iz zlatnih vremena "Bad Boysa" da im malo izmesaju bubrege.

  Vidi se da nisi sutnuo u zivotu macku sa praga a kamoli loptu.. to sto nazivas prljavom igrom se zove defanzivna klinika i sportska drskost.. a sto se tice mesanja bubrega, u to se razumes, ocigledno ti ih je neko izmesao. Pozz
  (Stefan Djokic, 19. maj 2022 11:45)

  # Link komentara

 12. Luka Scarface The Don
  (Back in Black, 19. maj 2022 11:39)

  # Link komentara

 13. Ali Doncic je lujka mozda zato sto ima i taj nas gen u sebi, on se sad sali i smeje, a bice ko kod Brus Lija kad mu puste krv. Sledeci mec ima tako da ih napuni da nece znati sta ih je snaslo. Oni misle sad smo ga prebili pobecice, a on decko kad kod neko misli da je ubacio u najvisu brzinu i da nema vise, sve iznenadi i podigne nivo jos vise.
  (Bice gusto, 19. maj 2022 11:32)

  # Link komentara

 14. Decko tebe treba da bude sramota sto si izabrao sloveniju a ne Srbiju.
  Umesto da igras za svoj narod ti igras za slovence.
  E moj Doncicu...
  (nekle, 19. maj 2022 10:57)

  Niko normalan ne treba da igra za vas indijance.
  (Bojan, 19. maj 2022 11:30)

  # Link komentara

 15. Ovi iz GS su svi redom bezazleni i naivni ko veverice...
  Ima valjda i u Dalasu nekoga ko ce nehotice da npr nabije Kariju prst u oko? Ako nemaju takvog onda i trebaju da izgube !
  (antiDebil, 19. maj 2022 11:14)

  # Link komentara

 16. posekao ga cime, ostavio kandze na rukama da moze da "sece" u odbrani, bekada su vaterpolistima pregledali nokte na nogama bas zbog ovakvih stvari
  (Kengur, 19. maj 2022 11:05)

  # Link komentara

 17. Ovaj Wiggins ne bi meni usao na cas kada sam bio higijenicar u Osnovnoj skoli
  (Srdan, 19. maj 2022 11:03)

  # Link komentara

 18. Treba igracima pre tekmi meriti nokte i ak su predugi ides na tribine.
  (Vrg, 19. maj 2022 10:59)

  # Link komentara

 19. Decko tebe treba da bude sramota sto si izabrao sloveniju a ne Srbiju.
  Umesto da igras za svoj narod ti igras za slovence.
  E moj Doncicu...
  (nekle, 19. maj 2022 10:57)

  # Link komentara

 20. Trenutno ne postoji prljavi tim of GSW. Prvi napad Dalasa i Vigins samo sto nije oci iskopao Doncicu. Da ne kazem kako ga je na finjaka Drejmond tri-cetiri puta opalio po desnom ramenu vec u prvoj cetvrtini. Jos se kao izvinjava, kao "u zaru borbe". Prljav tim do koske. Isto to su radili Jokicu u prvoj rudni, i onom malom Dza Morentu iz Memfisa. Steta sto nema ekipa poput Detroit Pistonsa iz zlatnih vremena "Bad Boysa" da im malo izmesaju bubrege.
  (babayoko, 19. maj 2022 10:56)

  # Link komentara