Novak Đoković
  1. Novak Djokovic from Serbia- Greatest Player of all time! Jedva cekam jul mesec pa da pored njegovog imena stoji 22 GS. Valda ce to biti dovoljno da zapusi usta ovim Svicarcima i Spanjolcima koji u zacudjujuce velikom broju posecuju vas portal, a i poznavanje srpskog jezika im je na veoma visokom nivou. Realno, ako bude zeleo a siguran sam da zeli, moze i do 30 GS. E posle toga ovi mladi lavovi tipa Tim, Zverev, Medvedev, Felix, Sapovalov, Rublev, Beretini, Kirjakos, Cicipas, Alcatraz, Federer, itd, itd...mogu da krenu u obaranje njegovog neoborivog rekorda. Hvala i sportski pozdrav iz Jerininog grada.
    (Not tuuuu beeeed, 16. maj 2022 12:45)

    # Link komentara

  2. @Monden:"Nikad slabija konkurencija..."

    Nikako ne smiješ zaboraviti par činjenica:

    1-Đoković je, uz Federera i Nadala, jadan od "krivaca" što su rasturene cijele generacija-dvije u kojoj je bio priličan broj sjajnih tenisera

    2- Đoković je preslišao svoje najveće rivale, koje mnogi od vas uzdižu u nebesa i u svemu oretpostavljaju Đokoviću. Muči ih više od 10 godina

    3-Đoković se već 5-6 godina, prilično uspješno, nosi sa nex gen teniserima koji su od njega mlađi 10-12 godina (vidjeli smo to i juče)

    4- Đokovićevi trenutno najopasniji rivali su od njega gotovo duplo mlađi. Rođeni su kad je on započeo profesionalnu karijeru. Moraš priznati sa su imali puno više prilike da ga upoznaju prateći njegove mečeve od malih nogu, a oni su za njega još nepoznanica. O fizičkoj prednosti mladosti da i ne govorimo

    5- Đoković se kroz cijelu svoju karijeru, pored silnih teniskih konkurenata, nosi sa neprijateljskim odnosom ATP-a, organizatora turnira, dijela svjetskih medija, publike. U stalnim pokušajima da ga se zaustavi sve manje se biraju sredstva. Koliko treba fizičke i mentalne snage da se sa svim tim nosi i da mu ostane dovoljno da pobjeđuje protivnike na terenu?

    6- Ono najvažnije- nije konkurencija slaba, nego je Novak Đoković prejak.

    Hvala na objavi!
    (Bl, 16. maj 2022 09:40)

    # Link komentara

  3. Bravo Nole za ispričanu 1001 priču - kao Šeherezada... Ipak to nije iz naše istorije pa ti ipak želim simboliku u brojevima sa Carem Lazarom na primer... 1389 pobeda i možeš u penziju!
    (Vuja neznalica, 16. maj 2022 07:32)

    # Link komentara

  4. Bravo NOLE!!!!!
    (Novakfan, 16. maj 2022 05:13)

    # Link komentara

  5. Kako cemo zapamptiti ovu sestu titulu u Rimu? Verovatno po 6:0 u prvom setu,1001 pobedi,i veoma lepom govoru i priznanju Cicipasa o Novaku.
    Samo da se neko ne doseti i umesto "cipija" mu da nadimak "seherezada".
    Imao sam druga koji me je jednom nasmejao do suza kad je rekao da je "startovao" na jednu devojku,rekavssi na pitanje kad je to bilo:"Neznam,ali znam da su se te godine Ameri spustili na Mesec.
    Novaku zelim jos ovakvih dana/noci da nadmasi Seherezadu!
    (seherezada, 16. maj 2022 04:12)

    # Link komentara

  6. Oprao botove od pre par dana kao Ana ruke u lavoru.
    Bravo Nole??
    (cacanin, 16. maj 2022 02:26)

    # Link komentara

  7. Nikad slabija konkurencija na turniru. Nadal se povredio, Alkaras odustao, Medvedev ne igra, Tim užasan, Vavrinka penzioner rekreativac.. Đoković je jedinog pravog protivnika imao u Cicipasu, a ovaj je odigrao jedan od najgorih mečeva u karijeri. Praktično mu je poklonio titulu.
    (Monden, 15. maj 2022 19:13)

    Zaboravio si, nije igrao ni Federer, tvoja strina, baba i ostala tvoja rodbina.
    (Laki M, 16. maj 2022 01:36)

    # Link komentara

  8. Svaka čast, No1e legendo! Hajde pa da slavimo i 2000. pobedu, a svakako preostala 3 GS ove godine.
    (Iva, 16. maj 2022 00:01)

    # Link komentara

  9. Bravo Nole majstore alal vera! Nova titula Noletova u Rimu i to šesta, bravo! Šampion ostaje šampion! A veliki šampion Nole se na veliko zadovoljstvo nas njegovih navijača vratio u svoju prepoznatljivu formu, a kada Nole igra na svom nivou kao što vidimo nezaustavljiv je, demolirao je Cicipasa koji je isto u odličnoj formi sasvim rutinski, i to u finalu jednog Mastersa! A Cicipas je jedan od najdominantnijih i najboljih igrača iz ove mlađe generacije, a pobeđen je danas rutinski od strane Noleta u finalu, pa je potom i sam posle meča pohvalio Noleta veoma velikim rečima! To je Nole šampion! Bravo Nole majstore na ovoj još jednoj velikoj tituli!
    (Oposum, divna životinjica, 15. maj 2022 23:52)

    # Link komentara

  10. Deluje da je Nole spreman za RG.
    Odredjeni su nosioci, pa je moguce da mu u cetvrtfinalu dodje Alkaraz, a u polufinalu Rafa, a recimo u finalu Medvedev. Ali zreb moze da Rafu, Alkaraza i Medvedeva odvede na drugu polovinu. Svakako, za titulu mora biti spreman da pobedi bilo koga.
    Sto se tice 1. mesta na ATP, mora da odbrani titulu na RG i da Medvedev ne dodje do finala i ne osvoji Zenevu, za koju se prijavio.
    (Nikola, 15. maj 2022 23:50)

    # Link komentara

  11. Jos da elegantnije radi klizecu spagu na bekendu pa da kazemo da je ispunio sve da bude GOAT. U svakom slucaju bravo No1e.
    (bla bla, 15. maj 2022 21:12)

    # Link komentara

  12. Alkaraz se u Majamiju provukao protiv Kecmana, a trebao je glat da izgubi taj meč ( ko je gledao zna o čemu pišem) u Madridu na 700 metara gde loptica kada je toplo (kao što je bilo ove godine od 1/4 finala pa na dalje) skače kao skočica i gde čak i Nadal kada je u super formi ima problema ( najmanje je puta osvojio Madrid od svih šljaka koje je osvajao) a ove godine još i povredjen a Novak još uvek nedovoljno naštelovan koga je jedva pobedio.
    Svi ga proglašavaju favoritom, a da dečko nije ni pokazao šta stvarno može na šljaci u tri dobijena seta.
    Igrati u dva i tri dobijena seta su dva sporta !!!
    U dva je snaga izuzetno bitna, dok u tri izdržljivost dolazi do izražaja. Hajde da sačekamo RG pa da onda govorimo o Alkarazu i njegovom trenutnom dometu.
    Moja prognoza je da ukoliko ne budu u istom delu žreba, da će finale igrati Novak i Nadal i da će ga Novak pobediditi.
    Ustvari mislim da Nadal neće više nikada pobediti Novaka na GS. A Alkaraz će se uključiti u borbu za GS tek krajem sledeće godine ili 2024 godine.
    Verovatno će postati prvi teniser sveta bez osvojene GS titule, jer će Novak i Nadal propustiti mnogo mastersa koji ih više ne i teresuju osim ukoliko nisu u sklopu priprema za GS.
    (Z, 15. maj 2022 21:06)

    # Link komentara

  13. Šta ćemo sad?
    Pitam ne hejtere, nego Novakove navijače, koji ga pljuju kad mu ne ide na terenu ("Na 5:2 ne zna privesti set kraju", a uz to je ostario, neće više nikada osvojiti značajniji turnir i sl. Ne vidim vas nešto?
    (Da pitam, 15. maj 2022 21:00)

    # Link komentara

  14. GOAT .
    (no name, 15. maj 2022 20:57)

    # Link komentara

  15. Osvojio turnir gde nema dva najbolja igrača (Alcaraz i Nadal) jedino tako može i osvojiti, realno. Hahhhahhahh.
    (mm, 15. maj 2022 17:51)

    I uvek Novak nameste zreb. Ne secam se kad je zadnji put igrao protiv svetskog broja 1.
    (Kg, 15. maj 2022 20:55)

    # Link komentara

  16. Ovo je izuzetno vazna titula zbog samopouzdanja...idemoo..
    (no name, 15. maj 2022 20:53)

    # Link komentara

  17. Citirao bih svoj komentar pre otprilike dva meseca sa velikim zadovoljstvom.

    Koloko se puta desilo da kada DJokovoc neocekivano kiksne bude ispljuvan od ogromnog broja ljudi.
    Koliko puta se predvidjao kraj karijere kada DJokovic zapadne u neku krizu.
    Koliko se puta Novak izdizao iz svega toga i izlazio jos jaci, bolji i sa jos vise trofeja.
    Koliko puta se desilo ga onda oni isti sto su ga pljuvali dizu u zvezde.
    Ne sumnjam da ce tako biti i u buducnosti. Samo bih voleo kada bi mogle da se nadju sve vesti sa DJokovicevim usponima i padovima i i najpopularniji komentari za te vesti. Pa da se lepo vidi kako nasi ljudi u talasima menjaju misljenje.
    (Kuki, 12. april 2022 19:39) # Link komentara
    Preporučujem (+44)Ne preporučujem (-39)

    A kako ga je samo pluvala posle poraza u Monte Karlu velika vecina komentatora.
    (Kuki, 15. maj 2022 20:41)

    # Link komentara

  18. Osvojio turnir gde nema dva najbolja igrača (Alcaraz i Nadal) jedino tako može i osvojiti, realno. Hahhhahhahh.
    (mm, 15. maj 2022 17:51) Isti slucaj sa Nadalom na AO. Osvojio turnir gde najboljem igracu nije bilo dozvoljeno da igra. Jedino tako ga je i mogao osvojiti, realno. ;)
    (hehe, 15. maj 2022 20:34)

    # Link komentara

  19. Novak prošle godine u polufinalu Rolan Garosa pobedio Nadala i osvojio turnir. A sada neki pametnjaković komentariše kako je osvojio Rim, jer nisi prisutni Alkaraz i Nadal. I to posle 20 osvojenih gren slemova i ko zna koliko još titula i rekorda,teško je nabrojati. Sinko, ili si neznalica, ili imaš kratko pamćenje, ili si jednostavno bezobrazan. Mani se komentarisanja i bavi se nečim što ti ide od ruke. Novaku samo možemo da skinemo kapu! 370 nedelja na prvom mestu. Budi čovek. Budala je lako biti.
    (Bardami, 15. maj 2022 20:30)

    # Link komentara

  20. BRAVO, BRAVO, BRAVOOOOOO!!!!!!!!!
    (bogomoljka, 15. maj 2022 20:25)

    # Link komentara

  21. Gledam Amazon Prajm. Kazu voditelji da su videli Cicipasa kako je otisao da vezba servis na susednom terenu par minuta nakon dodele trofeja. Nije mu lako.
    (Mile, 15. maj 2022 20:21)

    # Link komentara

  22. Hvala ti Novace na svemu! Hvala za sve nase radosti. Ti si preokrenuo svetsku javnost da nas ne gledaju kako su to oni napravili. Bio si nas ponos i radost svih ovih godina! Ustajali smo nocu da te gledamo! Okitio si se srpskom zastavom i nisi se stideo svog porekla! Pomagao si svima! Igracima, deci, nepoznatim...Pricas Srpski, Spanski, Nemacki, Italijanski, Engleski, itd! HVALA TI JOS JEDNOM!
    (Dejan, 15. maj 2022 20:15)

    # Link komentara

  23. IDEEEEEEEMOOO…OO
    (genijalac, 15. maj 2022 20:14)

    # Link komentara

  24. Ovaj covek ce da progovori arapski, japanski i svahili jezik, neverovatno.
    (Bob, 15. maj 2022 18:18)
    Za svahili nisam siguran, ali arapski i japanski vec govori i to prilicno dobro. Mozes na ovo sto si video da dodas i ruski, kineski,...
    Samo 11 svetskih jezika.
    (ultrasrbin, 15. maj 2022 20:12)

    # Link komentara

  25. Nolo nikad GOAT! Ne bih više ništa pisao.
    I nemoj. Dosta si lupetao!
    (Sale, 15. maj 2022 19:49)

    # Link komentara

  26. @tih
    Au bre majstore,prozivaš hejtere (sa punim pravom!!),al' nemoj praviti budalu od sebe,nije Rafa ispao od Kaspera već od Denisa..
    Sve te razumem,al' brate..!?
    (ford, 15. maj 2022 19:48)

    # Link komentara

  27. Nolo nikad GOAT! Ne bih više ništa pisao.
    (Neško Bosančeros, 15. maj 2022 19:32)

    I to ti je mnogo.
    (zum, 15. maj 2022 19:47)

    # Link komentara

  28. Osvojio turnir gde nema dva najbolja igrača (Alcaraz i Nadal) jedino tako može i osvojiti, realno. Hahhhahhahh.
    (mm, 15. maj 2022 17:51)

    Zapravo, Nadal je igrao ali je ispao. A Alkaraz poceo da kalkulise u 19. godini zivota, dok je u njegovo vreme Novak igrao sve masterse i GS-ove.
    (kursna-lista, 15. maj 2022 19:46)

    # Link komentara

  29. Auuuu... Sta citam ovde..Odjendom Alka(t)ras postade genije, pretnja svima na planeti. O cemu vi to .?? Nadala pobedio posle slomljenog rebra, Novak nije ihrao 4 meseca, Zvereva dobio u finalu, a ovaj otisao u krevet u 5 izjutra na dan finala. Na RG taj decko ako dobaci do 3. kola moze da slavi.
    Kada je Novak u formi niko sanse nema. Sve do njega zavisi.
    (Zoran, 15. maj 2022 19:45)

    # Link komentara

  30. Cicipici dobio biciklo sa povisenim sedalom.
    Sad ce konacno da svati da igrati protiv najboljeg ikada je privilegija bez obzira koliko puta izgubio od njega.
    (kvisko, 15. maj 2022 19:45)

    # Link komentara

  31. Znacajna pobda pred Rolland Garos. Negativci imaju nedelju dana da se smire i da onda opet potajno prizeljkuju da pobedi neko koga nije uopste briga za njih (Nadal, Alcaraz, itd)...
    (Dejan Lekic, 15. maj 2022 19:42)

    # Link komentara

  32. 6 mastersa se igra na betonu i Nadal ima 9 osvojenih a na sljaci se igra 3 turnira i Novak ima 11 osvojenih.
    (Mozli, 15. maj 2022 19:41)

    # Link komentara

  33. Novak deportovao Cicipasa
    (Ukinuo mu Vizu, 15. maj 2022 19:40)

    # Link komentara

  34. Cicipas puni 24 godine…kad prije ostari?
    (dare slovenac, 15. maj 2022 19:39)

    # Link komentara

  35. Nekako je osecaj kao kada je osvojio svoj prvi masters - Majami 2007.
    Inace, ovo je Novaku prvi veliki turnir, dakle iz kategorije major-a, da ga je osvojio a da Vajda zvanicno nije bio clan staba.
    Idemo dalje...
    (Zeljko, 15. maj 2022 19:39)

    # Link komentara

  36. Osvojio turnir gde nema dva najbolja igrača (Alcaraz i Nadal) jedino tako može i osvojiti, realno. Hahhhahhahh.
    (mm, 15. maj 2022 17:51)


    Navijači Nadala bise majice za ministra Hoka "gracias". Dakle, zahvaljuju ministru što im je omogućio da nema NAJBOLJEG!
    (Dusanovo carstvo!, 15. maj 2022 19:37)

    # Link komentara

  37. Nolo nikad GOAT! Ne bih više ništa pisao.
    (Neško Bosančeros, 15. maj 2022 19:32)

    # Link komentara

  38. 10 masters titula više od Federera. Ne bih više ništa pisao.
    (Neško, 15. maj 2022 19:28)

    # Link komentara

  39. Broj osvojenih mastersa bolje pokazuje koliko je ko bio dominantan nego broj osvojenih GS-a. Novak 38, Nadal 36 a Federer 28 titula. Wawrinkin slučaj to dobro ilustruje jer je osvojio 3 GS titule i samo 1 masters.
    (bane, 15. maj 2022 19:24)

    # Link komentara

  40. (War Inside My Head, 15. maj 2022 18:54)

    Još gore - pojavio se Alkaraz, koji je još i mlađi od njih. Skoro pa sledeća generacija.
    Ispade da su njih trojica razvalili i prethodnu generaciju (RF) i svoju generaciju (sva trojica) i sledeću generaciju (NĐ i RN), a tu sledeću, izgleda, će da razvali i njihova sledeća.
    Dakle, sasvim je moguće da jedna cela generacija neće imati iza sebe nikakav značajniji rezultat, niti nekog ko je izrazito doinantan u odnosu na ostale igrače.
    (John, 15. maj 2022 19:24)

    # Link komentara

  41. Nikad slabija konkurencija na turniru. Nadal se povredio, Alkaras odustao, Medvedev ne igra, Tim užasan, Vavrinka penzioner rekreativac.. Đoković je jedinog pravog protivnika imao u Cicipasu, a ovaj je odigrao jedan od najgorih mečeva u karijeri. Praktično mu je poklonio titulu.
    (Monden, 15. maj 2022 19:13)


    To pises o AO?? Ko je osvojio AO? A da li je igrao Novak? Znaci taj 21. GS, ne vredi, jer je bio nikad slabiji? Nije igrao Novak, njegova dnevna soba jer ga je osvajao 10 puta? Ili to vazi samo sada u Rimu koji nikad nije bio slabiji turnir kako ti kazes?
    (ccc?, 15. maj 2022 19:24)

    # Link komentara

  42. A sada da se uzme Roland Garros i Vimbldon. Neprikosnoveni GOAT-Novak Djokovic!
    (Dux, 15. maj 2022 19:21)

    # Link komentara

  43. GIOCCOvić!
    (Sasa, 15. maj 2022 19:21)

    # Link komentara

  44. Nešto razmišljam kroz kakve frustracije prolaze Cicipas i ostatak mlade nadolazeće generacije,kad ih Novak,i Nadal naravno,skoro pa u kontinuitetu dobijaju na važnim turnirima?Stalno su tu negdje,s pričama punim samopouzdanja,i onda kad dođe do duela,najčešće odlaze pognute glave.A ozbiljna razlika je u godinama između.Da još dodam za @mm,@realno i ostale,troluju li ili baš ne prate tenis redovno,pa iznose komentare poput nisu igrali najbolji i slično?!Isti taj Nadal je osvojio AO,i to nakon 15g,a nije bilo najboljeg!
    (War Inside My Head, 15. maj 2022 18:54)


    Vidis, velika je razlika kada je Novak bio mlad i ovi danasnji klinci. Novak je gubio tada od Rodzera, Rafe, posebno kada je bio br.3 i to dugo vremena na toj poziciji. Cak je pomisljao da ostavi tenis, to su njegove reci. Medjutim sve je u glavi. Svaki naredni mec sa njima je polako gubio ali i pobedjivao da bi dobio sigurnost i sve vise ih je pobedjivao. Na kraju je potpuno ravnopravan sa njima. Ovi klinci, pobede Novaka ili Rafu i izgube sledeci mec..U tome je razlika. Pisete bajke o Alkarazu. Videcete koliko cemu biti tesko na RG..I nece igrati pred svojom publikom kao u Madridu. Pobedio je povredjenog Rafu koji je i u Rimu izgubio od Sapovalova i Novaka u 2 seta za 3 sata igre koji nije jos bio u formi? Ovaj Novak u Rimu nije izgubio ni jedan set? Shvatice taj Karlito zasto su neki veliki sampioni. Kada su u formi..niko im nista ne moze. Cak i godine..
    (123, 15. maj 2022 19:20)

    # Link komentara

  45. Osvojio turnir gde nema dva najbolja igrača (Alcaraz i Nadal) jedino tako može i osvojiti, realno. Hahhhahhahh.
    (mm, 15. maj 2022 17:51)

    Realno Nadal je ispao u 3 kolu od Sapovalova. A da dobio je samo jedan meč ( Isner ) jer je u prvom kolu bio slobodan.
    (Limun, 15. maj 2022 19:18)

    # Link komentara

  46. Jedan je kralj!!!
    (Miki, 15. maj 2022 19:17)

    # Link komentara

  47. Čekam onog malog hejtera Miloša da objavi komentar "kad igra Nolo" (moglo bi derište nevaspitano da nauči da se na srpskom kaže/piše Nole).
    Osvajanje Rima je za Novaka veliki podsticaj da je na pravom putu da se vraća u formu. Njergovi navijači nestrpljivo čekamo RG.
    Zanimljivo, pomenuo je sina Stefana da je igrao meč kad i tata. Baš bih voleo da pročitam kako se švrća pokazao.
    (Dororej, 15. maj 2022 19:17)

    # Link komentara

  48. Nikad slabija konkurencija na turniru. Nadal se povredio, Alkaras odustao, Medvedev ne igra, Tim užasan, Vavrinka penzioner rekreativac.. Đoković je jedinog pravog protivnika imao u Cicipasu, a ovaj je odigrao jedan od najgorih mečeva u karijeri. Praktično mu je poklonio titulu.
    (Monden, 15. maj 2022 19:13)

    # Link komentara

  49. KRENUO JE ?!!
    (Bata, 15. maj 2022 19:08)

    # Link komentara

  50. Veliki pozdrav za "strucnjake" koji su rekli da Novak nece moci da osvoji bilo sta sve dok su tu Cicipas i Zverev...
    (Zvonko, 15. maj 2022 19:07)

    # Link komentara

  51. Na vreme je Nadal shvatio pa ko veli boli me stopalo odoh(bežim) ja odavde
    (Uh, 15. maj 2022 19:06)

    # Link komentara

  52. Hvala ti za 1001 dan sreće! GOAT
    (Max, 15. maj 2022 19:04)

    # Link komentara

  53. DAME I GOSPODO LAV SE VRATIO, MOŽEZE DA MU PLJUNETE POD PROZOR,
    (NENAD, 15. maj 2022 17:57)

    Vratio se? Pa na ovom turniru nije bilo ni Alcaraza ni Nadala. Hahahahahhaahahahahahaaa
    (mare, 15. maj 2022 18:03)

    Koga je izbacio Sapovalov?
    ($%$, 15. maj 2022 18:38)

    znaci svaki turnir na kojem nije bio djikovic a nadal osvojio se ne racune ? australian 2022 open takodje !?
    (m, 15. maj 2022 19:03)

    # Link komentara

  54. "A usput bi trebalo da padne i rekord Stefi Graf, po broju nedelja na prvom mestu..."

    A ako padne rekord Stefi Graf, da proverimo kako stoji Vuds, O'Saliven, Bubka... Mislim da je Kasparov nedodirljiv! Ako već mešamo sportove...
    (Tane, 15. maj 2022 19:01)

    # Link komentara

  55. Sada ispada da je Rim nebitan,kao i nedelje na broju jedan,kao i broj velikih titula,čak i broj GS je do Australije bio nebitan ...tada je elegancija bila bitna....čudni neki ljudi.....
    (ej, 15. maj 2022 18:55)

    # Link komentara

  56. Alkaraz je u kladionicama prvi favorit za osvajanje Rolan Garosa. Ali ako se budu sreli Novak mu sigurno neće dozvoliti drugu uzastopnu pobedu uveren sam u to.
    (Planinarac, 15. maj 2022 18:54)

    # Link komentara

  57. Nešto razmišljam kroz kakve frustracije prolaze Cicipas i ostatak mlade nadolazeće generacije,kad ih Novak,i Nadal naravno,skoro pa u kontinuitetu dobijaju na važnim turnirima?Stalno su tu negdje,s pričama punim samopouzdanja,i onda kad dođe do duela,najčešće odlaze pognute glave.A ozbiljna razlika je u godinama između.Da još dodam za @mm,@realno i ostale,troluju li ili baš ne prate tenis redovno,pa iznose komentare poput nisu igrali najbolji i slično?!Isti taj Nadal je osvojio AO,i to nakon 15g,a nije bilo najboljeg!
    (War Inside My Head, 15. maj 2022 18:54)

    # Link komentara

  58. Ovo je vec forma koja obecava.
    (sasa the king, 15. maj 2022 18:54)

    # Link komentara

  59. Novak tata ove igre sto je zovu tenis!!!
    (Sasa, 15. maj 2022 18:51)

    # Link komentara

  60. Tako je Nole! Lagano zagrevanje pred Rolan Garos!
    (chemistry, 15. maj 2022 18:49)

    # Link komentara

  61. Za stotine, stonine lepih dana koje nam godinama poklanjaš posle svake tvoje pobede hvala ti majstore bezgranično. Ti si svima pokazao da si ne samo GOAT u tenisu, a veliki intelektualac, poliglota, neprevazidjeni u savremenom svetu nepokorni duh, prkos i nadahnuće bilo kom čoveku ne samo u Srbiji ili Balkanu, a i mnogo mnogo dalje.... Živio nam dugo, dugo......
    (Ponos i nadahnuće Srbije, 15. maj 2022 18:49)

    # Link komentara

  62. Ovo je prvi put da Cicipas se sportski, sktomno i bez zavisti obratio Novaku. Da je ovako pričao ranije i da ga ne savlada frustracija, možda bi i imao više ATP titula.

    A Novak, e on je ponos svih napaćenih generacija i Bog ga je blagoslovio da nam pruža ovakve trenutke.

    Hvala ti Novače do neba!
    (Neđo Valderama, 15. maj 2022 18:48)

    # Link komentara

  63. Битно је да се вратио у такмичарску форму,биће конкурентан на сваком турниру где буде играо.Није то још онај ниво,ал ова титула ће му пуно значити,искрено сам изненађен освајањем.Сад РГ на 3 сета,Новак је специјалац за гренд слем турнире,само мислим да сад није спреман за тешке мечеве у 5 сетова.Много ће значити жреб,трошење снаге до финала,биће и изненађења,ал сигурно да може још да осваја,то је данас показао свима.
    (нс бој, 15. maj 2022 18:40)

    # Link komentara

  64. DAME I GOSPODO LAV SE VRATIO, MOŽEZE DA MU PLJUNETE POD PROZOR,
    (NENAD, 15. maj 2022 17:57)

    Vratio se? Pa na ovom turniru nije bilo ni Alcaraza ni Nadala. Hahahahahhaahahahahahaaa
    (mare, 15. maj 2022 18:03)

    Koga je izbacio Sapovalov?
    ($%$, 15. maj 2022 18:38)

    # Link komentara

  65. BRAVO SRBINE
    (Zocko, 15. maj 2022 18:37)

    # Link komentara

  66. Bravo Nole care, ali u taj brejku je izgledalo da se plasis da udaris lopticu. Sreca pa je Tsitsipas grijesio
    (Riki, 15. maj 2022 17:56)

    Staro pravilo kaze: Kad vas protivnik ugrize samog sebe, ne vadite mu taj zalogaj iz usta. Ako vidite da je protivnik poceo da gresi, pustite ga da to i radi.
    (Milan, 15. maj 2022 18:34)

    # Link komentara

  67. Bog Otac
    (Dragana Đorić, 15. maj 2022 18:34)

    # Link komentara

  68. NO=1 ,ZA SVA VREMENA.....
    (ivan, 15. maj 2022 18:33)

    # Link komentara

  69. Маре а и остали Надал је био и испао од Шаповалова а мали надувенко се уплашио да га Ноле не врати на подешавање већ на почетку каријере.Не знам само зашто не волите Нолета можда зато што дере Надала.
    (мирос-лав, 15. maj 2022 18:32)

    # Link komentara

  70. Nole je i ovoga puta pokazao srce sampinjona. Idemo legendo da nove titula na Tur de Fransu.
    (Slavisa, 15. maj 2022 18:29)

    # Link komentara

  71. Bravo Nole! Sad istim tempom do titule u RG.
    (Pale, RS, 15. maj 2022 18:27)

    # Link komentara

  72. Napisah li ja sinoc da je Novak najbolji teniser svih vremena. 38 mastersa, 20 GS, ubedljivo najviše nedelja na prvom mestu. Šta još treba da uradi?!
    (Sab, 15. maj 2022 18:04)

    Ne mora više ništa da uradi.....Ali uradiće!
    (Milan, 15. maj 2022 18:26)

    # Link komentara

  73. "Vrsni poznavaoci" tenisa nemaju pojma ni da je Nadal igrao,a daju sebi za pravo da komentarišu.Igrao je "majstori" Nadal samo ga je Sapovalov poterao kuci.Ko sve sebi daje za pravo da ostavlja komentare.Bruka!
    (kum žoržo, 15. maj 2022 18:25)

    # Link komentara

  74. I sta cemo sad? Mislim na vas koji ste ga vec penzionisali.
    Novak moze jos uvek da se takmici. Do bude to mogao, kad upali motore, ne moze niko da ga pobedi. Mozda samog sebe ...
    Uzivajte u pobedi
    (keyboard, 15. maj 2022 18:24)

    # Link komentara

  75. Moj brat NĐ!
    (deki 1974, 15. maj 2022 18:23)

    # Link komentara

  76. Verujem da oni sponzori koji su mu otkazali,raskinuli ugovore,jedu svoju dzigericu!?
    Jedan je Novak,zasluzeni i pravi GOAT!
    (bradina, 15. maj 2022 18:23)

    # Link komentara

  77. Bravo kralju
    (starac, 15. maj 2022 18:22)

    # Link komentara

  78. vauuu.. pogledam titule na mastersima.. i sama cinjenica da je djokovic bliži da osvoji sve masterse 4 PUTA ne 3 nego 4 PUTA, nego bilo ko da ih osvoji bar po jednom.. ZASTRASUJUCI PODATAK
    (pwubew, 15. maj 2022 18:22)

    # Link komentara

  79. Hvala ti Novače! Sada mi je sve lakše i lepše.
    (Una, 15. maj 2022 18:22)

    # Link komentara

  80. I šta ćemo sad ?
    (Deli, 15. maj 2022 18:22)

    # Link komentara

  81. Naravno da se naš NO1E zasladio cipiripijem, bravo LEGENDO
    (Stajlone, 15. maj 2022 18:21)

    # Link komentara

  82. AUUUU sunce ti zarko, ajd ono 6:0 u prvo setu al da Nole gubi sa 5 naspram 2 u drugom i da ga na kraju dobije.......jao kakvo razvaljivanje. Sad ce i ovaj ko onomad Tsonga da krene da kuka i place kako mu je Nole unistio karijeru a da ce mu nabiti kompleks to je sigurno.
    (Mali radojica, 15. maj 2022 18:21)

    # Link komentara

  83. Mnogima ce se tresti gace kad preko puta vide Novaka, posebno sad kad se blizi RG.
    Zadrzace Novak taj stav u u Parizu.
    Ocekivacemo i titulu na RG.
    Naprijed legendo, sa srecom!
    (Yu, 15. maj 2022 18:21)

    # Link komentara

  84. Covek je neverovatan sportista ,skroman ,inteligentan,human,govori vise jezika skoro tecno ,vegan/vegetarijanac,naklon do poda covece
    (gpbg, 15. maj 2022 18:19)

    # Link komentara

  85. Svaka čast, rekordna 38 masters titula za Noleta, čestitke. Novak 38 Đoković.
    (srle, 15. maj 2022 18:18)

    # Link komentara

  86. Ovaj covek ce da progovori arapski, japanski i svahili jezik, neverovatno.
    (Bob, 15. maj 2022 18:18)

    # Link komentara

  87. Пљувачи зар вам још увјек није јасно да је Новак Бог тениса..На пола битних турнира не дају му играти јер није вакцинисан, а он вама и њима у инат први и најбољи...
    (,Sportman, 15. maj 2022 18:18)

    # Link komentara

  88. Idemo Cici, slomi ga u prvom setu!
    (Domaćin, 15. maj 2022 16:26)

    E ti bas nemas srece u zivotu. E da... i nemoj vise da prognoziras. Brukas se bez potrebe.
    (komentaror, 15. maj 2022 18:18)

    # Link komentara

  89. No1e the GOAT! Samo nebo je granica a RG i WB usputna stanica :))
    (mornarpopaj1966, 15. maj 2022 18:17)

    # Link komentara

  90. Jos dugo ce No1e da osvaja titule, a Nadal penzija. Federera niko i ne racuna, igra domine.
    (andra, 15. maj 2022 18:17)

    # Link komentara

  91. Interesantno je da neki komentarišu kako je Novak pobedio pošto nema Nadala. Oni kao prate tenis a ne znaju da je Nadal učestvovao na turniru i ispao?!
    (Sistem, 15. maj 2022 18:17)

    # Link komentara

  92. Kako će da ih lomi redom ba RG ! Idemo!
    (Pridjen, pozdravin se, 15. maj 2022 16:34)
    Hahahahahha, zato što je pobedio Cicipasa? Hahahahhhaah. Ima Alcaraz i Nadal da se igraju s njim. I ovaj turnir je realno osvojio jer nema njih. Da se ne lazemo.

    Kolika neznalica moraš biti da bi 9vako nešto napisao? Alkaraz ,- pobedio Novaka na jednu loptu a Novak bio na svojih 80%? Nadal - kapa dole majstoru ali da li bi osvojio Australiju da je Novak igrao? Da li će i u kakvpj formi stići do završnice RG zbog povreda koje ga prate? Jedno su želje pojedinaca a drugo realne mogućnosti. Žao mi je vas hejtera ali Nole uzime RG!!!!
    (Sale, 15. maj 2022 18:16)

    # Link komentara

  93. blago vama
    (ethem, 15. maj 2022 18:16)

    # Link komentara

  94. Povratak KRALJA!!!
    (sto mu gromova, 15. maj 2022 18:16)

    # Link komentara

  95. SEVERNA ARMIJA JE UZ TEBE!!!
    (Nolan S. i kraj fuzije '07., 15. maj 2022 18:15)

    # Link komentara

  96. Šesti put šampion, a šest puta je i gubio finale.
    Paše mu Rim najviše od svih mastersa na šljaci.
    (iskreno, 15. maj 2022 18:14)

    # Link komentara

  97. Jao ovi hejteri…nadal je ispao od ruda…pratite malo pre nego sto osttavljate glupe komentare
    (Tih, 15. maj 2022 18:14)

    # Link komentara

  98. Bravo majstore, svaka ti cast.
    (Gile, 15. maj 2022 18:13)

    # Link komentara

  99. Pa nije osvojio Roland Garos, sta je vama, HAAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Nego Rim. Ovi utripovali da je lik osvojio Roland Garos, hahahaha.
    (bb, 15. maj 2022 18:12)

    # Link komentara

  100. Divna nedelja. Otvaram pivce. Navijačima srdačni pozdrav iz Švajcarske
    (Toma, 15. maj 2022 18:12)

    # Link komentara

  101. ma bravo
    (murinjo, 15. maj 2022 18:12)

    # Link komentara

  102. Dokazao si im još jednom ko si u tenisu i kakav si čovjek-velikan!
    Sa srećom legendo, još puno pobjeda i dobro zdravlje!
    (milutin, 15. maj 2022 18:11)

    # Link komentara

  103. Bravo Nole majstore .
    (Slavko Vrekic, 15. maj 2022 18:11)

    # Link komentara

  104. Za ove sto kazu da nije bilo Nadala, pa je zato Novak osvojio titulu. Bio je Nadal, samo mu se nije ostajalo. Zurilo mu se kuci.
    (Ja ostajem., 15. maj 2022 18:11)

    # Link komentara

  105. Kad igra Nadal?
    (Chillz, 15. maj 2022 18:10)

    # Link komentara

  106. Novak se odlepio na 2 mastersa od Nadala a sada sledi mastersi na betonu gde Novak moze samo da uveca prednost. Novak je ovom pobedom dosao i do 63. velike titule i sada je nedostizan za Nadala koji ima 58 velikih titula dok je Federer sada se vec moze reci za klasu iza Novaka sa 54 velike titule.
    (Goran, 15. maj 2022 18:10)

    # Link komentara

  107. Kada ce nas narod shvatiti kakvog sportistu imamo? Tek kada ode u penziju? Gledam ga dok govori na italijanskom, lagano, kazu nasi pljuvaci kako Novak nije skolovan, kao da je to vazno!? Covek radi ono sto najbolje zna i najbolji je svih vremena.Cast mi je sto sam ziveo u njegovo vreme.Mi vise nemmao igraca koji moze da osvoji masters ili GS titulu! Pre par dana su pljuvaci pricali da Novak nista nece osvojiti.Zar je Rim nista? Uzece on jos neki GS trofej, ne mora ove godine, lepo je videti ga na terenu!
    (zex, 15. maj 2022 18:09)

    # Link komentara

  108. Bravo Nole majstore. Spreman za RG
    (majstor, 15. maj 2022 18:09)

    # Link komentara

  109. Hvala ti Nole što si uljepšao moj tužan život
    (krznena revolucija, 15. maj 2022 18:09)

    # Link komentara

  110. Bez starca nema udarca. Čestitke Đokoviću! Izgleda da mu je trebao jači trening pa pustio Cicipasu brejk prednosti u drugom setu.
    (smeh, 15. maj 2022 18:08)

    # Link komentara

  111. Oderao ga je!!! Bravo GOAT!!!
    (VojČan, 15. maj 2022 18:08)

    # Link komentara

  112. Bravo majstore
    (kladzom do bola, 15. maj 2022 18:08)

    # Link komentara

  113. Ćaća se vraća! 😜
    (Boris, 15. maj 2022 18:07)

    # Link komentara

  114. Pa ne igra samo on tenis, polako. Cicipas je odlican igrac koji ume da pogodi a danas je igrao riskantno te usao u seriju u nekom trenutku Nole malo pao i tako se desio rwzultat 5:2.
    (Milan, 15. maj 2022 18:07)

    # Link komentara

  115. Osvojio turnir gde nema dva najbolja igrača (Alcaraz i Nadal) jedino tako može i osvojiti, realno. Hahhhahhahh.
    (mm, 15. maj 2022 17:51)

    Alcaraz? A kapiram, sad ste se presaltali na njega. Vodim još uvijek tinja nada. Mada ona uvijek zadnja umire. Nego, otkad je to Alcaraz najbolji igrač? Zbog Madrida? Zvezda je onda bolja od Liverpula.
    (Dex, 15. maj 2022 18:07)

    # Link komentara

  116. Pisao sam i juce da se ponovim,ovo ce trajati a poruka je svima - vratio sam se!
    (bmiles, 15. maj 2022 18:06)

    # Link komentara

  117. mm,kako te je pokopao.Mene bi bilo sramota da bilo šta napišem.Jadniče.Noleee…ee kralju ove igre.
    (Suspicious Minds, 15. maj 2022 18:05)

    # Link komentara

  118. Poruka za pojedine čovek je odigrao više od hiljadu mečeva toliko se puta vraćao iz ponora svež primer RG prošle godine i meč sa istim protivnikom kao danas a i protiv Nadala na istom turniru je preokrenuo red bi bio kada bi prestali da pišete gluposti čim je malo povuci potegni u nekom od setova kao ovaj gde je bilo 2-5 za Grka jednom pogrešiti je ljudski ali kada se ponavlja iznova i iznova to je već teška glupost.
    (Nebojša, 15. maj 2022 18:04)

    # Link komentara

  119. Napisah li ja sinoc da je Novak najbolji teniser svih vremena. 38 mastersa, 20 GS, ubedljivo najviše nedelja na prvom mestu. Šta još treba da uradi?!
    (Sab, 15. maj 2022 18:04)

    # Link komentara

  120. Pljuvači na aparatima.
    (Toza Vampir, 15. maj 2022 17:56)

    Hahhah. Pljuvači? Ne znam ko pljuje Nadala na svakoj vesti. A i što bi bili na aparatima kad je osvojio nebitan turnir?!? Pritom, svi znaju da nisu igrali ni Alcaraz ni Nadal.
    (tenis, 15. maj 2022 18:04)

    # Link komentara

  121. Bravooo…oo
    (Papahet, 15. maj 2022 18:04)

    # Link komentara

  122. Kakav povratak! Svaka čast, majstore, ulepšao si nam dan! Deri na Rolan Garosu...
    (besan ker, 15. maj 2022 18:03)

    # Link komentara

  123. DAME I GOSPODO LAV SE VRATIO, MOŽEZE DA MU PLJUNETE POD PROZOR,
    (NENAD, 15. maj 2022 17:57)

    Vratio se? Pa na ovom turniru nije bilo ni Alcaraza ni Nadala. Hahahahahhaahahahahahaaa
    (mare, 15. maj 2022 18:03)

    # Link komentara

  124. Koja li je tajna Noletovog tenisa?Koja li je tajna?
    (Miko, 15. maj 2022 18:02)

    # Link komentara

  125. Jedini koji može da ga dobije je Carlos Alcazar?!Niko ni blizu...
    (s, 15. maj 2022 18:02)

    # Link komentara

  126. Realno, svi znaju da je osvojio ovo jer nema dva najbolja igrača trenutno na turniru. Da se ne lažemo.
    (mare, 15. maj 2022 18:01)

    # Link komentara

  127. jaoj ova titula mi je jedna od najsladjih njegovih. organizator turnira ga je pocrtkom godine stalno pljuvao u govorio je da ga nece pustiti da igra ako se ne vakcinise bez obzira na to sta zakon o ulasku u zemlju kaze, a novak je dosao ostvario jubilarnu pobedu i osvojio turnir a ovaj mora da gleda i pati sad.
    (..., 15. maj 2022 18:01)

    # Link komentara

  128. Jedan je NOLE!! Bravo shampione!
    (Hercegovac, 15. maj 2022 18:01)

    # Link komentara

  129. I sta cemo sad?
    (zex, 15. maj 2022 18:01)

    # Link komentara

  130. Covek je pobedio 3igraca iz top 10, Felix-a, Ruda i Cicipasa. Nije izgubio set na turniru. Prvi set finala dobio sa 6:0. I opet covek ne valja za 60-70% komentatora. Pa sta bi vas zadovoljilo, da sve dobija sa 6:0?
    (Trash, 15. maj 2022 18:01)

    # Link komentara

  131. Pa ljudi, nije osvojio Gren Slem, nego nebitan Rim, hahahahahahahahaa. Radujete se kao da je pobedio Alcaraza i Nadala na Roland Garosu. Hahahahahaha.
    (cirkus, 15. maj 2022 18:01)

    # Link komentara

  132. Sam ovog nalog Alcaraza u Parizu da izvuces za usi. Ziv bio, hvala ti na svemu.
    (duledudule, 15. maj 2022 17:59)

    # Link komentara

  133. Nolo ne uzima RG i Wimbledon ove godine.
    (Neplivač, 15. maj 2022 16:25)
    ne uzima nijedan ili ne uzima jedan od ta dva???
    (navijaci cityja, 15. maj 2022 17:59)

    # Link komentara

  134. Nolo ne uzima RG i Wimbledon ove godine.
    (Neplivač, 15. maj 2022 17:59)

    # Link komentara

  135. S I M P L Y T H E B E S T !
    (vazda gazda, 15. maj 2022 17:58)

    # Link komentara

  136. Pomerismo se sa mrtve tačke. Bravo Đole, ajmo dalje.
    (Gde ja živim, 15. maj 2022 17:58)

    # Link komentara

  137. "2:0 je najopasniji rezultat" :))
    (peki, 15. maj 2022 17:58)

    # Link komentara

  138. realno Realno ne znaš šta pišeš.Nije bilo Nadala u Rimu?A koga je počistio Šapovalov?
    (Mile1970, 15. maj 2022 17:58)

    # Link komentara

  139. 38 and still counting...
    (Ivan, 15. maj 2022 17:58)

    # Link komentara

  140. E da podsetimo Cicipasa kako se žalio na mečeve u 5 setova i kako je rekao da bi on dobio Roland Garros prošle godine da se igralo u dva seta.... Siguran sam da je Đoković hteo namerno da dobije u dva seta da mu pokaže.
    (prevod, 15. maj 2022 17:58)

    # Link komentara

  141. 1001. Bravo Novace! Nadam se da ce biti 3 RG.
    (Marinko, 15. maj 2022 17:58)

    # Link komentara

  142. @Realno

    Pa i tvoj Nadal REALNO je osvojio AO jer nije bilo Novaka.
    (gigi, 15. maj 2022 17:57)

    # Link komentara

  143. Cici će ovo jedva da preživi...
    (Ikac Jagodinac, 15. maj 2022 17:54)

    Još mu je u glavi prošlogodišnje finale RG.
    (John, 15. maj 2022 17:57)

    # Link komentara

  144. DAME I GOSPODO LAV SE VRATIO, MOŽEZE DA MU PLJUNETE POD PROZOR,
    (NENAD, 15. maj 2022 17:57)

    # Link komentara

  145. Novak uzima RG i Wimbledon ove godine.
    (Gloria, 15. maj 2022 17:56)

    # Link komentara

  146. Pljuvači na aparatima.
    (Toza Vampir, 15. maj 2022 17:56)

    # Link komentara

  147. Bravo Nole care, ali u taj brejku je izgledalo da se plasis da udaris lopticu. Sreca pa je Tsitsipas grijesio
    (Riki, 15. maj 2022 17:56)

    # Link komentara

  148. Čitam komentare od kako počne meč. Čim Novak izgubi poen većina komentatora počne da kuka, smak sveta, sve je izgubljeno, propast. Pošto mislim da su bar 70% komentatora muškarci, ne napušta me utisak da bi u slučaj nedajbože rata svi pobegli u mišju rupu. Nigde hrabrosti, moral na nuli, ne veruju u pobedu i sl. Ma katastrofa! Što neko reče a i ja se slažem, kada bih morala izabrati nekog da igra za moj život to bi bio Novak. Dajte malo više vere.
    (., 15. maj 2022 17:55)

    # Link komentara

  149. Ma bravo lave, bravoooo!
    (ssss, 15. maj 2022 17:55)

    # Link komentara

  150. Pustio ga malo da mu bude interesantno i da vidi može li ga stići. Stigao ga je i prestigao!
    (akakije, 15. maj 2022 17:55)

    # Link komentara

  151. Bravo Novak!!!
    Nisam ni sumnjao,kada si ti u pitanju...
    I da si izgubio,vidi se iz aviona, da se tempira forma, za ono najvažnije i najbitnije!!!
    Rolan Garos i Vimbldon su pred nama a to znaci,bice radosti!!!
    A usput bi trebalo da padne i rekord Stefi Graf, po broju nedelja na prvom mestu...
    Ziv i zdrav bio i hvala ti na svoj radosti i ponosu,koju nam cinis i pruzas!!!
    Siguran sam,da ce ih biti Jos!!!
    (Pedja,Cacak, 15. maj 2022 17:55)

    # Link komentara

  152. Vraća se Nole jači nego ikad. Hejteri na aparatima.
    (Ivan, 15. maj 2022 17:55)

    # Link komentara

  153. Dobija Cicipas. Nista zlonamerno, samo mi je zanimljivo da dam prognozu i ne trazim izgovore nakon meca ako nije bila tacna (tipa "vazan je samo GS, tempira se forma, bolje ovde da izgubi nego u Parizu itd).
    (Robert, 15. maj 2022 15:30)
    ali lose prognoziras
    (navijaci cityja, 15. maj 2022 17:55)

    # Link komentara

  154. poslednji igrač koji je pobedio u finalu Rima, a igrao noćno polufinale, je Novak i to 2011.
    danas, sa 35 godina u džepu, Novak ponavlja ovaj podvig protiv igrača koji je više od 10 godina mlađi od njega...
    a sada lov na RG!!!
    idemoooo!!!!
    (matori, 15. maj 2022 17:54)

    # Link komentara

  155. Bravo Nole!!!
    (Miloje, 15. maj 2022 17:54)

    # Link komentara

  156. Osvojio turnir gde nema dva najbolja igrača (Alcaraz i Nadal) jedino tako može i osvojiti, realno. Hahhhahhahh.
    (mm, 15. maj 2022 17:51)

    Pričaš o Australian Openu?
    (auh!!, 15. maj 2022 17:54)

    # Link komentara

  157. Novak je '87. godište i trenutno ima 87 titula
    Fina simbolika
    (Kosta, 15. maj 2022 17:54)

    # Link komentara

  158. Bravo legendo!!!
    (Prelep dan, 15. maj 2022 17:54)

    # Link komentara

  159. SAMPION ...GOAT ALL TIME
    (shone bjelovacki, 15. maj 2022 17:54)

    # Link komentara

  160. mm)pa nadal je ispao druze hahahaa hahaha
    (jjaa, 15. maj 2022 17:54)

    # Link komentara

  161. Princ Rimaaaaa!
    (Una, 15. maj 2022 17:54)

    # Link komentara

  162. Cicipas igra sad svoji najbolji tenis u karijeri i pobedice
    Ovo kako on trenutno igra na sljaci je svemirski tenis
    (Mile, 15. maj 2022 15:10)
    uvek ima neko jaçi
    (navijaci cityja, 15. maj 2022 17:54)

    # Link komentara

  163. Cici će ovo jedva da preživi...
    (Ikac Jagodinac, 15. maj 2022 17:54)

    # Link komentara

  164. Drago mi je zbog ovih miseva, moraju se vratiti u rupe. Hvala bogu pa da odmorimo od njih. Bravo kralju i legendo Srpska!
    (hladisa, 15. maj 2022 17:53)

    # Link komentara

  165. I šta će sad da kažu oni likovi 'Novak ništa više neće osvojiti' maca pojela jezik? Bravo Nole.
    (Nebojša, 15. maj 2022 17:53)

    # Link komentara

  166. Идемооооооо!!! 🏆✊😲
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 15. maj 2022 17:53)

    # Link komentara

  167. Kako će da ih lomi redom ba RG ! Idemo!
    (Pridjen, pozdravin se, 15. maj 2022 16:34)
    Hahahahahha, zato što je pobedio Cicipasa? Hahahahhhaah. Ima Alcaraz i Nadal da se igraju s njim. I ovaj turnir je realno osvojio jer nema njih. Da se ne lazemo.
    (realno, 15. maj 2022 17:53)

    # Link komentara

  168. Bravo Novače!!! Jedna od važnijih titula na psihološkom planu. Sada će sve dabude lakše. Teret je pao sa pleća junačkih. Bravoooo!
    (stevo, 15. maj 2022 17:53)

    # Link komentara

  169. sampion je sampion pali si turbo u drugoj brzini
    (rescjbc, 15. maj 2022 17:53)

    # Link komentara

  170. Bitno Novaku za dizanje samopouzdanja uoči Roland Garrosa, osvajača treba tražiti u trolistu: Đoković-Alcaraz-Tsitsipas. Nadal ako nije na 100% fizičkom maxu, nema se što nadati u Parizu...
    (CroFed, 15. maj 2022 17:53)

    # Link komentara

  171. 38 masters, 1002 pobjeda. Živnam bio Novače
    (Istočna RS, 15. maj 2022 17:52)

    # Link komentara

  172. Samo me čudi zašto je Novak stegnut i preplašen. Ostalo je ok
    (Milos, 15. maj 2022 17:52)

    # Link komentara

  173. to je to!
    klinci nisu (još) dorasli.
    (ende, 15. maj 2022 17:52)

    # Link komentara

  174. Goat is back.
    (Realno, 15. maj 2022 17:52)

    # Link komentara

  175. Bravo Noleeee!!!
    (anica velickovic, 15. maj 2022 17:52)

    # Link komentara

  176. Najveći svih vremena sa 30 % svog najboljeg tenisa uzeo Rim. Ako poboljša igru na 50 % u RG uzima lagano GS.
    (pop, 15. maj 2022 17:52)

    # Link komentara

  177. Gotovo je!!!Cicipas ni ovog puta nije uspeo da zaustavi najboljeg svetskog tenisera.Bravo Nole!
    (Leo Getz, 15. maj 2022 17:51)

    # Link komentara

  178. Kralj se vraca na mesto zlocina
    (EUFORIJA, 15. maj 2022 17:51)

    # Link komentara

  179. Osvojio turnir gde nema dva najbolja igrača (Alcaraz i Nadal) jedino tako može i osvojiti, realno. Hahhhahhahh.
    (mm, 15. maj 2022 17:51)

    # Link komentara

  180. Srećno u Parizu Novače!
    (Dare, 15. maj 2022 17:51)

    # Link komentara

  181. Novaka može pobijediti samo on “sam” što će danas i uraditi I pored dobijenog prvog seta!!
    (Goran, 15. maj 2022 17:17)
    ma naravno
    (navijaci cityja, 15. maj 2022 17:51)

    # Link komentara

  182. I šta ćemo sad..... ajmo Noleeeee
    (milos00, 15. maj 2022 17:50)

    # Link komentara

  183. Kad na kraju, moraš reći hvala bogu i odahnuti
    (vukica, 15. maj 2022 17:49)

    # Link komentara

  184. Broj 1 teniser ne moze da pogodi prvi servis skoro pola sata. Ja se na njega ne bi kladio da ce vise uzeti grand slem sa ovakvom toplo hladnom igrom.
    (Udarnik, 15. maj 2022 17:26)

    Da, da, tako ste pričali i kad je imao manje od deset, neće osvojiti ni deset...
    (auh!!, 15. maj 2022 17:48)

    # Link komentara

  185. Ne daj im Novace da vide treci set!
    (Todor, 15. maj 2022 17:48)

    # Link komentara

  186. The King of Masters 1000
    (Dule, 15. maj 2022 17:45)

    # Link komentara

  187. Zasto ovoliko oscilacija, a nama kidanja zivaca
    (vukica, 15. maj 2022 17:41)

    # Link komentara

  188. katastrofa
    (Saša, 15. maj 2022 17:38)

    # Link komentara

  189. udri ga Cici!
    (loo, 15. maj 2022 17:36)

    # Link komentara

  190. Hrvatski dubl Paović-Mektić opet osvojili Rim.
    (Mili, 15. maj 2022 17:36)

    # Link komentara

  191. Priznajte da ste se poNADALi hahahaha
    6:0 7:5 doviđenja prijatno.
    (Vuk, 15. maj 2022 17:33)

    # Link komentara

  192. Idemooo breeeee 💪🏻💪🏻��🏻
    (hladisa, 15. maj 2022 17:32)

    # Link komentara

  193. 7:5 Djokovic.
    To je taj gubitnicki mentalitet Cicipasa.
    (Kole, 15. maj 2022 17:30)

    # Link komentara

  194. Novak nam godinama kida zivce, ali sve se zavrsava srecnim krajem kod njega
    (Aleksa, 15. maj 2022 17:28)

    # Link komentara

  195. Broj 1 teniser ne moze da pogodi prvi servis skoro pola sata. Ja se na njega ne bi kladio da ce vise uzeti grand slem sa ovakvom toplo hladnom igrom.
    (Udarnik, 15. maj 2022 17:26)

    # Link komentara

  196. Bice 7:5 u drugom setu za Noleta
    Nemojte mi se kasnije uopste izvinjavati ako mi ne verujete
    (Dalibor, 15. maj 2022 17:25)

    # Link komentara

  197. Stvarno, šta se dešava!?
    (Czv, 15. maj 2022 17:25)

    # Link komentara

  198. Krene meč super, a onda u drugom setu čovek se prosto raspadne i prestane da igra. Ja zaista ne znam koji je njegov problem?
    (iskreno, 15. maj 2022 17:06)

    35 godina, rodjaci. Dogadjalo se Federeru, dogadja se Nadalu, logicno je da bude tako i Djokovicu. Prosla su ta vremena kad su imali po 22,3 i kad su cepali po 4,5 sati bez padova u snazi i koncentraciji.
    (Mikii, 15. maj 2022 17:21)

    # Link komentara

  199. Nema lakih finala, sta je vama ljudi? Novak igra pod pritiskom i ako ima sve zivo osvojeno.Nije igrao pola godine.Titula mu je na dohvat ruke, nije lako izboriti se sa time.
    (zex, 15. maj 2022 17:21)

    # Link komentara

  200. Ovim visokim, kvalitetnim igracima se NE SME poklanjati brejk. Vratio ga je Novak u zivot, izgubice drugi set...
    (xyz, 15. maj 2022 17:21)

    # Link komentara

  201. Krene meč super, a onda u drugom setu čovek se prosto raspadne i prestane da igra. Ja zaista ne znam koji je njegov problem?
    (iskreno, 15. maj 2022 17:06)

    trener.
    (neutral felš, 15. maj 2022 17:21)

    # Link komentara

  202. Samo da ne bude nikakve drame i da se mec zavrsi sto pre!
    (Jednom bar da sacuvam trosnu srcku dok gledam Noleta!, 15. maj 2022 16:53)

    Pre ce Federer osvojiti jos neki GS, nego da mi odgledamo Novaka bez nerviranja.
    (..., 15. maj 2022 17:19)

    # Link komentara

  203. Stara je kajla Đoković, ako se sečate prošlogodišnjeg finala Rima kada je isprašio Nadala u drugom setu 6:1 i onda stao i pustio da pobedi. A onda na RG u polufinalu ga je razmontirao.
    Mislim da i sada Đoković proba različite taktičke varijante spremajući se za RG jer su mu Cicipas, Nadal i Alkaraz potencijalni protivnici u završnici.
    (Z, 15. maj 2022 17:19)

    # Link komentara

  204. 2. set poklonjen, ali 3. set ce biti repriza 1.
    (Shomi, 15. maj 2022 17:18)

    # Link komentara

  205. Novaka može pobijediti samo on “sam” što će danas i uraditi I pored dobijenog prvog seta!!
    (Goran, 15. maj 2022 17:17)

    # Link komentara

  206. Krene meč super, a onda u drugom setu čovek se prosto raspadne i prestane da igra. Ja zaista ne znam koji je njegov problem?
    (iskreno, 15. maj 2022 17:06)

    Godine ?
    Nema više 20 i nešto čoveče
    (VOSAK, 15. maj 2022 17:15)

    # Link komentara

  207. Krene meč super, a onda u drugom setu čovek se prosto raspadne i prestane da igra. Ja zaista ne znam koji je njegov problem?
    (iskreno, 15. maj 2022 17:06)

    U pravu si, zato Novak Đoković ništa nije osvojio u karijeri, čak jedva ima 1.000 pobeda.
    (Sića, 15. maj 2022 17:14)

    # Link komentara

  208. Neshvatljivo je sta se događa u Novakovoj glavi i zasto uporno poklanja poene drop šotovima, koje retko odigra dobro.
    (Pera, 15. maj 2022 17:14)

    # Link komentara

  209. Opusteno, Novaku samo zao da publika gleda manje od sat vremena tenisa :)
    (nekatamo, 15. maj 2022 17:13)

    # Link komentara

  210. sta je sa Novakom??? poceo sam da gledam na 1:1 u drugom setu, odjednom kanal.. jel ima neki problem?
    (realno, 15. maj 2022 17:11)

    # Link komentara

  211. Tenis po ko zna koji put pokazuje koliko je cudan i koliko se sve za sekund moze preokrenuti.
    (Sinke, 15. maj 2022 17:11)

    # Link komentara

  212. Nikad ovo necu razumeti kod Novaka...
    (Darco, 15. maj 2022 17:10)

    # Link komentara

  213. Ne može Nolo bez drame ?!
    (Mile voli disco, 15. maj 2022 17:06)

    # Link komentara

  214. Krene meč super, a onda u drugom setu čovek se prosto raspadne i prestane da igra. Ja zaista ne znam koji je njegov problem?
    (iskreno, 15. maj 2022 17:06)

    # Link komentara

  215. Cicipas je bio potpuno u nokdaunu,i Novak ga je greskama vratio u igru,sto znaci da Novak ipak ne moze vise konstantno da igra od pocetka do kraja,kao sto je to nekada bio slucaj....A to je zbog godina.....Zato vise ne mozemo kao ranije da govorimo da ce sigurno osvojiti Rolan Garos,Vimbldon,jer su oscilacije sve cesce.
    (Asteriks, 15. maj 2022 17:06)

    # Link komentara

  216. Da ne bude preokret kao na RG, samo na drugu stranu.
    (Marinko, 15. maj 2022 17:05)

    # Link komentara

  217. Uzima ovo Grk sigurno.
    (godraK, 15. maj 2022 17:05)

    # Link komentara

  218. cicipasa je vec pregazio. ako nastavi ovako osvaja rg 100%!
    (mile, 15. maj 2022 17:05)

    # Link komentara

  219. Dobija Novak ovaj set sa 6:4
    Samo gledajte...
    (Coa, 15. maj 2022 17:05)

    # Link komentara

  220. Počeo Cipiripi da ga delje..
    (NS, 15. maj 2022 17:03)

    # Link komentara

  221. na kom kanalu je prenos?
    (lili, 15. maj 2022 17:02)

    # Link komentara

  222. Ноле не може да одигра меч а да нам не покида живце.
    (Ivan, 15. maj 2022 17:02)

    # Link komentara

  223. Dejvis kup atmosfera na stadionu. Bukvalno svi u glas Ci ci pas, Ci ci pas. Pa cekajte, je li to ta Italija koja obozava Nolu jer prica italijanski? Hahahahahaha
    (Mikii, 15. maj 2022 17:02)

    # Link komentara

  224. Cicipas preokrece ovo. Nije mu prvi put da obrce Noloa kao na traci.
    (Mohikanac_'91., 15. maj 2022 17:01)

    # Link komentara

  225. Nesto nije u redu sa Cicipasom,to je jasno.....
    (Sinke, 15. maj 2022 16:52)

    I kazem Nole napravio,da cici nije u redu.
    (Red, 15. maj 2022 17:01)

    # Link komentara

  226. kao što sam juče napisao,ovaj još stoji u nekom mračnom ćošku posle Novakovog razbijanja,a sada će tu izgleda,ostati malo duže
    (1976, 15. maj 2022 17:01)

    # Link komentara

  227. Ide ovo u 3 seta,Novak ne moze bez drame.
    (Stefan, 15. maj 2022 17:00)

    # Link komentara

  228. Kakva steta sto nije Alkaraz tu da gledamo pravo finale. Cici je zalutao ovde.
    (Pero, 15. maj 2022 16:59)

    # Link komentara

  229. Zverev,Medvedev,Cicipas su igraci koji mogu igrati lose,ali ih servis moze drzati u igri...Tako da paznja,zna to Novak jako dobro i mora biti oprezan....Jedan brejk i tok meca se potpuno promijeni.
    (Asteriks, 15. maj 2022 16:56)

    # Link komentara

  230. pametan onaj Zverev. Znao je da u finalu sledi razvaljivanje i zato jednostavno pobegao sa bojnog polja...dezertirao
    (Kunta Kinte, 15. maj 2022 16:55)

    # Link komentara

  231. Napred Cicipas.
    (K.Zoranic Np, 15. maj 2022 16:54)

    # Link komentara

  232. Truba od tenisera je ovaj Cicipas...
    (Gashko, 15. maj 2022 16:53)

    # Link komentara

  233. Samo da ne bude nikakve drame i da se mec zavrsi sto pre!
    (Jednom bar da sacuvam trosnu srcku dok gledam Noleta!, 15. maj 2022 16:53)

    # Link komentara

  234. Koncentracija! Nije još gotovo. Naprotiv.
    (Pera Perić, 15. maj 2022 16:53)

    # Link komentara

  235. Nesto nije u redu sa Cicipasom,to je jasno.....
    (Sinke, 15. maj 2022 16:52)

    # Link komentara

  236. Uzivajmo ljudi jos koju godinu dok Nole igra i dok je na vrhu.
    Definitivno najveci ikada u Srbiji i u tenisu svih vremena.
    (Uros, 15. maj 2022 16:51)

    # Link komentara

  237. Доминатор. Звер се пробудила.
    (Оги, 15. maj 2022 16:51)

    # Link komentara

  238. Mozda od ovih 6-0 je vaznije da je uzeo sesti gem i set sa svojim servisom
    (Miki, 15. maj 2022 16:48)

    # Link komentara

  239. Ovo danas je Novak u onim izdanjima kada ga ne bi dobila 2 Alkaraza, Nadala itd.
    Jeste da ovaj nervozni Cicipas ne igra dobro ali Novakov prvi set je bio brutalan. Idemo po titulu Nole
    (Neđo Valderama, 15. maj 2022 16:47)

    # Link komentara

  240. Koja se pesma čula u pauzi posle 1. seta, da li neko zna? Hvala unapred.
    (Six, 15. maj 2022 16:47)

    # Link komentara

  241. Idemo Cici, slomi ga u prvom setu!
    (Domaćin, 15. maj 2022 16:26)
    Neka ga u drugom slomi ko' u prvom i svi zadovoljni....
    (Really good, 15. maj 2022 16:46)

    # Link komentara

  242. Cicipas sramota koji je to nivo tenisa. Ja ne mogu da verujem sa kojom lakoćom ga dere Nole.
    (Bilboa, 15. maj 2022 16:46)

    # Link komentara

  243. Šta bi ovo?
    (Dragan, 15. maj 2022 16:45)

    # Link komentara

  244. Ovo je mozda njdominantniji set u Noletovoj karijeri.
    Za Cicipasa ovo mozda bude najsramotniji poraz u njegovoj karijeri.
    (Lazar, 15. maj 2022 16:45)

    # Link komentara

  245. Sta radi bre ovaj covek!! Ne gresi, leti, stize sve. Uopste Cicipas nije toliko los koliko se Djokovicu ocigledno ne zadrzava na terenu.
    (nekatamo, 15. maj 2022 16:45)

    # Link komentara

  246. Samo gazi Nole! Kako su samo svi bili sretni da pokupe neke mrve do pre par meseci!
    (Petar, 15. maj 2022 16:45)

    # Link komentara

  247. krompir za mladog Grka...
    idemo!!!!!
    (matori, 15. maj 2022 16:44)

    # Link komentara

  248. Кромпир....гази Новаче....до победе!
    (mlekadžijа, 15. maj 2022 16:44)

    # Link komentara

  249. Cicipas igra sad svoji najbolji tenis u karijeri i pobedice
    Ovo kako on trenutno igra na sljaci je svemirski tenis
    (Mile, 15. maj 2022 15:10) # Link komentara

    Evo prvi set odigrao zaista svemirski Cicipas.
    (Sale, 15. maj 2022 16:44)

    # Link komentara

  250. Novak dao Cicipasu isto koliko i Grčka nama sinoć... 0!
    (Antihepi, 15. maj 2022 16:43)

    # Link komentara

  251. Opa
    (titi, 15. maj 2022 16:43)

    # Link komentara

  252. Ima tipova koji su prema Novaku izrazavali nepostovanje i kao coveku i kao vrhunskom teniseru,a ovaj je u top 5 takvih.Razbijaj ga Novace gde i kad god budes stigao.
    (Nikola, 15. maj 2022 16:43)

    # Link komentara

  253. @kopenhagen
    Polako, nemoj vec u 2 setu da krene da gubi, onda cemo i onu drugu vasu stranu videti, kada ga vi pljujete. "Vratio se"??? Nemoj kod sledeceg poraza da ga pljujete.
    (Goksi, 15. maj 2022 16:42)

    # Link komentara

  254. Grci ce u sportu zauvek imati komplekse od nas
    (Zoran, 15. maj 2022 16:41)

    # Link komentara

  255. Uspori crni Novače! Cicko će se rasplakati!
    (CroFed, 15. maj 2022 16:40)

    # Link komentara

  256. Movak ne smije da se opusti,zna on to dobro....Samo jako do nove titule.
    (Sinke, 15. maj 2022 16:39)

    # Link komentara

  257. Bilo je napeto prva dva poena.
    (Vuk, 15. maj 2022 16:39)

    # Link komentara

  258. Krenuo novak da oducava od tenisa
    (lev, 15. maj 2022 16:38)

    # Link komentara

  259. Idemo Cici, slomi ga u prvom setu!
    (Domaćin, 15. maj 2022 16:26) # Link komentara

    Evo slomio je reket
    (dare slovenac, 15. maj 2022 16:35)

    # Link komentara

  260. Grk nema motiv. Da mu je sa druge strane GOAT Rafa, vise bi se trudio.
    (klub mali sa Kalemegdana, 15. maj 2022 16:34)

    # Link komentara

  261. Kako će da ih lomi redom ba RG ! Idemo!
    (Pridjen, pozdravin se, 15. maj 2022 16:34)

    # Link komentara

  262. Vratio se Nole, hvala ti Šampione!
    Idemo po RG!
    (kopenhagen, 15. maj 2022 16:33)

    # Link komentara

  263. Hocemo da se danas u Rimu slusa Boze pravde bas kao pre 7 godina kada je na istom mestu pobedio Federera
    (Filip, 15. maj 2022 16:33)

    # Link komentara

  264. Sta je tenis docekao... Rudove, Zvereve i Cicipase, suverene top 10 igrace. 4:0 u finalu jednog mastersa, nakon jedva 15 minuta. Pa ovi bi bukvalno poene skupljali na sljaci protiv onog Nadala od pre 13,14 godina.
    (Mikii, 15. maj 2022 16:33)

    # Link komentara

  265. @Domacin,krenuo je, slomio je za sada samo reket... Zver se probudila...
    (Skeptik, 15. maj 2022 16:32)

    # Link komentara

  266. Ajmo hejteri, da vas čujem.
    (Pridjen, pozdravin se, 15. maj 2022 16:32)

    # Link komentara

  267. Полако бре Новаче,Циципас је потребан светском тенису.Тек почело а ти га одучаваш од тениса.Попусти мало или Цици оде да игра голф.Шалим се,изуј га из патика.
    (Мислим,стварно, 15. maj 2022 16:32)

    # Link komentara

  268. Kad je Nole na Vaskrs izgubio od Rubljova napisao sam ovde da je tako bilo i prošle godine kada je gubio od Karaceva u Beogradu i da je na RG "vaskrsao" i da se nadam da će tako biti i ove godine.

    Kako je meč počeo, izgleda da će se ponoviti scenario od prošle godine.

    Ipak je GOAT u pitanju.
    (Dušan, 15. maj 2022 16:29)

    # Link komentara

  269. Idemo Cici, slomi ga u prvom setu!
    (Domaćin, 15. maj 2022 16:26)

    # Link komentara

  270. Nolo ne uzima RG i Wimbledon ove godine.
    (Neplivač, 15. maj 2022 16:25)

    # Link komentara

  271. đoksara nestvarne reternove na servis ima
    (ludilo, 15. maj 2022 16:22)

    # Link komentara

  272. Osvajanjem titule bi sa 38 mastersa pobegao Nadalu(36) na samo 2 razlike
    A od Federera bi bio udaljen na čak 10 više(28)

    2010. godine
    Nadal 18 mastersa
    Federer 17
    Đoković 5

    12 godina kasnije
    Đoković 38 danas
    Nadal 36
    Federer 28

    Što znači da je od 2011. godine do danas osvojio 33 mastersa, Nadal je 18 a Federer 11
    (Vlade, 15. maj 2022 16:21)

    # Link komentara

  273. slab servis cicipasa na početku, ako ovako bude ceo meč nema šta da traži protiv GOAT-a.
    (out!, 15. maj 2022 16:19)

    # Link komentara

  274. Ja sam vec u prva dva poena video Novakovu pobedu na kraju :)
    (Darko, 15. maj 2022 16:14)

    # Link komentara

  275. Novaku malo fali da upadne u svoju zonu... ta zona je iznad ostalih i onda će biti uglavnom neuhvatljiv.
    (Hagiano, 15. maj 2022 16:13)

    # Link komentara

  276. ИДЕМО НОВАЧЕ по 1001-у! ��🇸✊
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 15. maj 2022 16:12)

    # Link komentara

  277. Idemo Nole, oderi ga...
    (VojČan, 15. maj 2022 16:11)

    # Link komentara

  278. Ajmo Cicipas do titule.
    (Kaiser Roger, 15. maj 2022 16:09)

    # Link komentara

  279. Cici predaje!
    (lola, 15. maj 2022 16:08)

    # Link komentara

  280. Legenda naša uz tebe smo!???
    (bodža, 15. maj 2022 15:08)

    Nismo! Pričaj za sebe
    I nije legenda!
    (Srbenda, 15. maj 2022 16:08)

    # Link komentara

  281. Novak uzima RG i Wimbledon ove godine.
    (Gloria, 15. maj 2022 16:07)

    # Link komentara

  282. Sta najbolji na svetu, Zverev i Cicipas vezare u tenisu.
    (Milorad, 15. maj 2022 16:06)

    # Link komentara

  283. Nadam se da će Grk imati motiv jer igra sa večitim trećim u borbi za Goata a ne protiv istinskog Goata Rafe.
    (Perivoje, 15. maj 2022 16:03)

    # Link komentara

  284. Ako pobijedi grk, nije veliki neuspjeh za Novaka. Jer ulaskom u finale je vec ispunio svoj cilj. Bravo Novak za još jedno finale. Samo tako naprijed, šta bude da bude. Bravo za dobru igru do sada.
    (Stojan, 15. maj 2022 15:54)

    # Link komentara

  285. Cici,čestitam unapred.
    (Gerhard fon Novaković, 15. maj 2022 15:54)

    # Link komentara

  286. Nole je posle jučerašnje pobede postao prvi favorit na kladionicama za osvajanje RolandGarosa
    Njegova igra je vrhunska i opet sam odlučuje jer kad je na ovom nivou sve je do njega
    (Napo Leon, 15. maj 2022 15:51)

    # Link komentara

  287. Prenos...
    (milorad, 15. maj 2022 15:48)

    # Link komentara

  288. A ovi igraju jos dubl, jaooo al ce cika dok oni ne zavrse da se na…. Ceka…
    (dejan godecevo, 15. maj 2022 15:48)

    # Link komentara

  289. Hoce Nolo biti bolestan ako izgubi? Pitam za druga.
    (Dare, 15. maj 2022 15:44)

    # Link komentara

  290. @Mile


    mile ne lupaj, gde je bio u Španiji i dokle je stigao
    (milan, 15. maj 2022 15:38)

    # Link komentara

  291. Gde ima prenos?
    (kecman iz svlacionice, 15. maj 2022 15:36)

    # Link komentara

  292. @ Neplivač a šta Vi uzimate gospodine ? Bromazepam?
    (kapetan Mickey, 15. maj 2022 15:34)

    # Link komentara

  293. Dobija Cicipas. Nista zlonamerno, samo mi je zanimljivo da dam prognozu i ne trazim izgovore nakon meca ako nije bila tacna (tipa "vazan je samo GS, tempira se forma, bolje ovde da izgubi nego u Parizu itd).
    (Robert, 15. maj 2022 15:30)

    # Link komentara

  294. I ko je pobedio?:)
    (Prinsx7, 15. maj 2022 15:29)

    # Link komentara

  295. Očekujem dug meč na 3 seta.Nadam se i Novakovoj pobedi.
    (Ja, 15. maj 2022 15:28)

    # Link komentara

  296. aajde nolee legendo ziva
    (znalacvrhunski, 15. maj 2022 15:14)

    # Link komentara

  297. Idemo Nole!!!
    (DaLanik, 15. maj 2022 15:11)

    # Link komentara

  298. Novak ga danas još jednom šalje po giros
    (Bogdan, 15. maj 2022 15:11)

    # Link komentara

  299. Cicipas igra sad svoji najbolji tenis u karijeri i pobedice
    Ovo kako on trenutno igra na sljaci je svemirski tenis
    (Mile, 15. maj 2022 15:10)

    # Link komentara

  300. Sjajna uvertira za Rolan Garos
    Srecno No1e!
    (Shomi, 15. maj 2022 15:09)

    # Link komentara

  301. 38. masters - 6. Rim
    No tu bed.
    (Igor, 15. maj 2022 15:08)

    # Link komentara

  302. Legenda naša uz tebe smo!???
    (bodža, 15. maj 2022 15:08)

    # Link komentara

  303. Ciciban, Ciciban ako hoces kupi mi na dar...
    (Nemanja, 15. maj 2022 15:07)

    # Link komentara

  304. Još jedna tacna za Cipiripasa
    (Milan, 15. maj 2022 15:05)

    # Link komentara

  305. Nolo ne uzima RG i Wimbledon ove godine.
    (Neplivač, 15. maj 2022 15:00)

    # Link komentara

  306. Hajde i Cicipas jednom da pobedi Nola na sljaci.
    (anon, 15. maj 2022 15:00)

    # Link komentara

  307. Ajde brate moj!
    (Coa, 15. maj 2022 14:59)

    # Link komentara

  308. Više volim da izgubi nego leba jedem.
    (Djido, 15. maj 2022 14:52)

    I ja!
    (Srbenda, 15. maj 2022 14:57)

    # Link komentara

  309. Više volim da izgubi nego leba jedem.
    (Djido, 15. maj 2022 14:52)

    # Link komentara

  310. najveci ikad
    (miljevici, 15. maj 2022 14:39)

    # Link komentara