1. Када следеће године будемо имали гарантованог представника у ЛШ о којој смо до пре само неколико година маштали, сви лепо једно велико хвала Бену. Од свих играча он је најзаслужнији за велики напредак српске лиге.
    (my way, 14. maj 2022 19:00)

    # Link komentara

  2. Ben igra dobro ali ono što sam primetio jeste da neželi da se vrača i trči pa nam kompletna odbrana ulazi napred i ispadamo kad znaš da Pavkov nemože da trči a onda još 2-3 napadača odluče da stanu posebno me iznervira kad igrač koji je izgubio loptu neželi da se sprintom vratti natrag jer to može biti ključno obrana uvek ostavi vremena da se igrači vrate i spreče gol upravo zbog toga mi je drago što igra Ohi nije lenj vrši pritisak i sve što može odigra na prvu Ohi odlično vrši pritisak napred ali ga igrači neisprate i zato svaka ekipa protiv nas igra mirno po zemlji od samog gola što je nedpustivo posebno u evropi u prošlom kolu videlo se koliko znači kad igra Petar Stanič ovaj mladi igrač je vrh i mora da se pronađe mesto za Staniča kad god je igrao nikad me nije razočarao vidi se da je tehnički potkovan i brzo se snalazi sa loptom u gužvi ima dobar pregled kao i Kanga trči nerkrije se več traži loptu.Za Staniča se mora pronači mesto u 11.Erakovič igra kao profesor.
    (slaviša šmigič, 14. maj 2022 13:37)

    # Link komentara

  3. Ben igra dobro ali ono što sam primetio jeste da neželi da se vrača i trči pa nam kompletna odbrana ulazi napred opasno je kad znaš da Pavkov nemože da trči a onda još 2-3 napadača odluče da stanu posebno me iznervira kad igrač koji je izgubio loptu neželi da se sprintom vratti natrag jer to može biti ključno obrana uvek ostavi vremena da se igrači vrate i spreče gol upravo zbog toga mi je drago što igra Ohi nije lenj vrši pritisak i sve što može odigra na prvu Ohi odlično vrši pritisak napred ga igrači neisprate i zato svaka ekipa protiv nas igra mirno po zemlji od samog gola što je nedpustivo posebno u evropi u prošlom kolu videlo se koliko znači kad igra Petar Stanič ovaj mladi igrač je vrh i mora da se pronađe mesto za Staniča kad god je igrao nikad me nije razočarao vidi se da je tehnički potkovan i brzo se snalazi sa loptom u gužvi ima dobar pregled kao i Kanga trči i traži loptu što je posebno važno Erakovič igra kao profesor pozadi.
    (slaviša šmigič, 14. maj 2022 13:30)

    # Link komentara

  4. Dobar igrac i dobar covek pre svega.Jednostavno Ben je zasluzio sve lepo u zivotu.
    (zex, 14. maj 2022 12:27)

    # Link komentara

  5. Odličan za naše uslove. Njegovim dolaskom Zvezda se rehabilitovala jer smo taman u tim momentu i prodali decu za velike novce, ušli u LŠ pa standardno LE.

    Kada bi našli novog takvog mladjeg koji bi tu bio 5 godina, bila bi milina.
    (Dusanovo carstvo!, 14. maj 2022 11:42)

    # Link komentara

  6. Najbolji stranac u istoriji Zvezde.
    (toboparaliza, 14. maj 2022 10:49)

    # Link komentara

  7. obozavam moreiru, ali je ben najbolji stranac ikada u jsl. bolji i od marina.
    (crnobeli, 14. maj 2022 10:43)

    # Link komentara

  8. Najbolji stranac u Zvezdinoj istoriji!
    (miroslav, 14. maj 2022 10:30)

    # Link komentara

  9. Naš je Ben bolji od Manea
    (Hamurabi, 14. maj 2022 10:28)

    # Link komentara