1. Kakav nameran faul , za zatvor.
    Sivonja.
    (ljubomilko, 13. maj 2022 16:22)

    # Link komentara

  2. Dončić je pravi mvp, a ne ona mečka Božana!
    (menađer, 13. maj 2022 11:29)

    # Link komentara

  3. Cist faul u napadu.
    (vlado, 13. maj 2022 10:38)

    # Link komentara

  4. Koliko je ovo opasno, jezivo.
    (Mano, 13. maj 2022 10:36)

    # Link komentara

  5. NBA liga je preduga i igrači se jedva vuku. Zato je fizičko stanje, da li je tim kako tako nepovređen i kako tako svež na početku PO najbitnija stvar. Bar 51%. Sledeće najbitnije od preostalih 49% je korisnost i upotreba "nebitnih" igrača.
    Majami je bio umoran i loš. Sva tri strelca (Hero, Robinson, Lowry) povređeni. (A Moris još od kad ga je Nikola gurnuo...) Ali je Filadelfija bila ispražnjena i beznadežno mrtva. Ni Embid nije mogao da odigra žalopojku "nepravda, ja sam MVP", naprotiv. Iako ni on nije imao parnjaka u masi preko puta. Hasleru Batleru su bili dovoljni veteran Taker i freakin Strus - samo jer su njih trojica držali tempo. Kada je sredinom 3. četvrtine Adebajo zalepio bananu Embidu pa Hardenu presečen detinjasti pas za kontru bilo je gotovo. Hardenu i Herisu je ovo bila zadnja šansa za titulu, jer postaju izraubovani veterani.
    Iznenađuje kako je dobra odbrana Dalasa. Fanatični su i brzi. Otkriće i koliko je koristan ovaj 3 and Di tukan Bulock. Savremenoj košarci ili uopšte ne treba centar ili bar ne ako nije izuzetan. Jer? Rotacijom blokova centar ispada ili ostaje na beku. Teško da će ukupno koristiti koliko šteti ta mana. Boston, Toronto a sada i Dalas igraju to, svako preuzima svakog, i ide im. Kid je pokazao i umeće nalaženja uloge svakome, i psihološkog profilisanja "aha, najviše koristim ovako" svakog igrača. Dalas dakle nema mnogo odbrane od Ejtona pa je i Luka "naišao" na lakat. Ali nebitno - u ovoj seriji su smorili i zaustavili i Pola i Bukera.
    (znanje-imanje, 13. maj 2022 10:33)

    # Link komentara