1. Samo nek se kolju. Dosta je bilo baleta u regularnom delu sezone. Najzad ozbiljna kosarka.
    (danny, 9. maj 2022 11:26)

    # Link komentara

  2. Nije išao na loptu.
    Faul ne izgleda naročito grub, moguće da je povreda uzrokvana ranijim doskokom.
    Pul ne deluje ubedljivo pri davanju izjave.
    Plej-of je vreme krljanja, nije vreme za balerine.
    (basket majstor NS, 9. maj 2022 09:09)

    # Link komentara

  3. Ne vidim problem, pa oni su značajno bolje igrali bez Moranta ove sezone, imali skor 20-5.
    (fokus, 9. maj 2022 08:26)

    # Link komentara

  4. Opet svaljujete krivicu na Pula. Prvo, Morent je akciju pre toga nezgodno doskocio na pokusaju blokade trojke Thompsona. Drugo, Pul nije prljav igrac i lepo se vidi da je isao na loptu i da Morent pravi pokret nogom koji na zalost postavlja koleno ispred ruke Pula. Takodje, koga zanima vise moze na Youtube-u da nadje doktora koji komentarise ovu situaciju i procenjuje da li je stvarno bilo prljavo igranje. Koga mrzi da trazi, evo sumiracu vam: Pul povlaci koleno ka spolja, a posle se Morent drzi za unutrasnji deo kolena, tako da i da je hteo da ga povredi, povlacenjem nije moguce povrediti taj deo kolena. Pul i da je hteo da ga povredi morao bi mnogo jace da povuce nego sto se vidi na snimku, a ako usporite snimak i zumirate videcete da kontakt uopste nije bio toliko snaznog hvata i da je bio veoma brz. Veca je sansa da se povredio prilikom gorepomenutog doskoka ili, eventualno, kontakta koleno o koleno Pula i Morenta sekund pre nego sto ga Pul povuce (cest kontakt, ali nezgode se desavaju). Takodje, Morentova igra i skocnost ostavlja velika opterecenja na njegova kolena. Neki se vec plase da nece biti novi Derik Rouz (nadamo se da nece). Dalje, poredjenje Bruksa i Pula je sramotno. U jednoj situaciji imate nekoga ko je imao vremena da razmisli i opet je svom snagom skocio na nekoga u vazduhu, a u drugoj igraca koji pokusava da ide na loptu, koji i da je hteo da povredi morao je tu odluku doneti u milisekundi i napraviti tranziciju od pokusaja kradje lopte u pokusaj povrede.
    (..., 9. maj 2022 00:29)

    # Link komentara

  5. Namerno ga Pul povredio ,Woriorsi su od tog trenutka preokrenuli ceo mec ,do tad je bilo +20 za Memfis i sve su drzali u svojim rukama,sram ga bilo
    (Urox, 9. maj 2022 00:27)

    # Link komentara

  6. Naravno da treba unapred otpisati Memfis jer i sa njim nisu mogli nista GS-u. Bez Adamsa i Moranta Memfis ne moze vise.
    (pastasuta, 9. maj 2022 00:05)

    # Link komentara

  7. Floper
    (Legolas, 8. maj 2022 23:56)

    # Link komentara

  8. Žao mi je što se momak povredio, kao i Geri Pejton. Ali nemojte porediti te dve situacije, ovo je splet nesrećnih okolnosti jer ovakvih kontakata ima gomila svaku utakmicu, a ono je bio krvnički udarac sa leđa bez želje da se ide na loptu već da se spreče laki poeni. I slažem se da Stiv Ker nema prava da pametuje jer u ekipi ima Drejmonda koji redovno bije koga stigne, ali ovo nije za poređenje. Nadam se da će Dža ipak zaigrati, mada ove sezone bez njega imaju skor 20-5, tako da nije da treba unapred otpisati Memfis.
    (Jim Beam, 8. maj 2022 23:44)

    # Link komentara