1. @zmajognjeni pa da, tako nekako.
    (Zhol, 8. maj 2022 12:14)

    # Link komentara

  2. GSW su pre svega ekipa! Vigins koji je svugde bio crna ovca ovde je zahvalan timski igrač, pomeren sa pozicije beka na četvorku, sakrili su njegove mane u šutu za tri a dobio priliku da koristi eksplozivnost iz pika. Upravo je on sinoć bio najbolji u kriznoj prvoj četvrtini, bilo mi je jasno da kada Memfis nije iskoristio prvih šest pogođenih trojki da napravi razliku da su gotovi. Utakmicu je obeležio ogroman broj poena GSW iz reketa, zatvoren šut za tri ali onda adaptacija igre, Vigins i Kari iz prodora a kada su proradili Tompson i pogotovo Pul nastalo razbijanje.
    Morent je čudo brzine i tehnike, najatraktivniji igrač lige ali mu GSW maksimalno eksploatiše slabiji šut za tri.
    (Milan, 8. maj 2022 12:06)

    # Link komentara

  3. GS ce osvojiti prsten.
    Nema odbrane od ovoga.
    (@, 8. maj 2022 12:04)

    # Link komentara

  4. A Bjelica smoren na klupi, stvarno je mislio da će igrati u plej-ofu...
    (kfd, 8. maj 2022 11:58)

    # Link komentara

  5. Tipičan GSW koji te razbije šutem spolja a ti nisi ni trepnuo. Nego zanimljiv je kriterijum suđenja u ovom doigravanju. Na jednoj utakmici je nešto faul u napadu, na drugoj se ništa ne svira a na trećoj je to faul odbrane. Dodati još sviranje odnosno ne sviranje pogrešnog vođenja. Kao da su u pitanju utakmice različitih košarkaških liga u različitim državama. Jesu sudije u NBA i dalje zaštićene kao beli medvedi jer nema nikakvih konsekvenci po njih makar sudili sve pogrešno? To bi u jednu ruku objasnilo ovakvo suđenje.
    (smeh, 8. maj 2022 11:20)

    # Link komentara

  6. Nisam gledao mec, ali koliko vidim po statistici, da je ko god iz gsw sinoc pokusao smederevac da baci, proterao bi ga kroz kos nekako
    (Zhol, 08. maj 2022 08:20)

    Naplatili su promasaje iz prosle utakmice.
    (zmajognjeni, 8. maj 2022 10:16)

    # Link komentara

  7. -Dza Morent je strasno atraktivan igrač, način na koji vodi loptu sa kojom lakoćom to radi... Veoma skočan a voli zakucavanja a nije visok i ta sakucavanja oruvlače publiku. Ima tu stvari koje nisu dobre često zasrlja kad ga udvoje pri ulazu...
    -Memfis nema sta da trazi protiv Voriorsa. Voriorsi su strasni u sutu za 3 a ako im krene mogu vezati 3,4 trojke i unistiti svaki tim. Protiv njihovih ispucavanja sa 8,9 metara nema odbrane.Glavni su favoriti za prsten.
    -Mislim da Dalas isto nema sanse protiv Finiksa. Očekujem finale Vorios Finiks.
    -Istok je zanimljiv
    Boston i Milvoki strasan duel, sve prsti.
    Majami i Fila i tu je svasta moguće.
    Zanimljivo u Nba
    (zoran, 8. maj 2022 09:51)

    # Link komentara

  8. @laganica
    Indijanac običan koji je zapravo light varijanta vestbruka sa podjednako lošim šutem... znači ni blizu tako dobar kakvim se 'progurava'. Frizura za instagram i počupane obrve "na opasno" po vertikali, pleše tako što gazi po logou minesote nakon pobede... Piše gluposti nakon što je ona sirovina bruks upropastio pejtonu možda i celu karijeru..
    (Vladimir, 8. maj 2022 09:21)

    # Link komentara

  9. Po meni je GS ubedljivi favorit za prsten.
    Postoje načini da se igra protiv njih, ali timovi to ne koriste jer se štede u odbrani, da bi parirali u napadu.
    (Poznavalac, 8. maj 2022 09:13)

    # Link komentara

  10. Razlika u klasi ocigledna izmedju dva tima i to ocigledno frustira neke u Memfisu. Relatizovanje onog pokolja nad Pejtonom iz prosle utakmice je proizvod te frustracije.
    (XXX, 8. maj 2022 08:55)

    # Link komentara

  11. Ova serija ide GSWu samo je pitanje kojim rezultatom, sunca protiv ratnika i Milvoki/Boston protiv Hita, e to bi bila sjajna finala.
    (da se ja pitam ja bi protero autobus ovuda, 8. maj 2022 08:25)

    # Link komentara

  12. Uzima GS i Beli sa njima ako Bog da.
    (Kupler Majstor, 8. maj 2022 08:21)

    # Link komentara

  13. Morant dobar igrac, ali mora da smanji drustvene mreze, eno mu se 90% NBA svijeta sprda jer je odma po odlasku u svlacionicu tvitovao snimak kako ga je Pul povrijedio tako sto ga je Pul zakacio rukom po koljenu. I tto jos ironicno, koristeci rijeci koje je Ker izgovorio nakon onog faula Bruksa nad Pejtonom i izjednacavajuci onaj mesarski faul sa ovom gluposcu. Kasnije je izbrisao, ali u svijetu drustvenih mreza to sve ostane zauvijek zabiljezeno. Na terenu zvijezda, van njega se mora konsolidovati.
    (laganica, 8. maj 2022 08:21)

    # Link komentara

  14. Nisam gledao mec, ali koliko vidim po statistici, da je ko god iz gsw sinoc pokusao smederevac da baci, proterao bi ga kroz kos nekako
    (Zhol, 8. maj 2022 08:20)

    # Link komentara

  15. Voriorsi ovo završavaju u pet eventualno šest susreta. A onda kidanje sa Finiksom. Dža je igrač tipa Derek Rouz i takav stil igre je poguban po telo, pogotovo kolena, čak i u ovakvoj 'mekšoj' NBA košarci. Voleo bih da grešim, ali verovatno će proći slično kao Rouz.
    (DukiNS, 8. maj 2022 08:19)

    # Link komentara