1. Dobar je Kovington ali nije za Denver jer je nešto izmedju 3 i 4, skoro ista pozicija kao gordon.
    Igrači te visine nemaju brzinu da se jure sa protivničkim bekovima, setimo se kako je Jordan Poole bežao Gordonu, a i to je posao bekova.
    Denveru je potreban point of attack defender, igrač tipa Marcus Smart defanzivac godine koji je naravno nedostupan.
    Lu Dort iz Oklahome će biti slobodan i Denver bi trebalo da pokuša neku sign and trade kombinaciju.
    (losmi, 7. maj 2022 07:58)

    # Link komentara

  2. Kovington je korektan igrač,nista vise od toga. Javnost koja govori da je bas on taj sraf ili ga nije gledala ili je pod utiskom pojedinih analitičara čije izjave mediji prenose. Denveru,pre svega treba bolja igra u odbrani njegovih nosioca igre,pa ako se to desi,zdravi,mogu do prve tri ekipe na Zapadu,onda bi jedno ili dva pojačanja imali efekta. Problem Denvera iako razumem potez u tom trenutku je maksimalni ugovor za Portera.
    (Kole, 6. maj 2022 12:29)

    # Link komentara

  3. Slušam poslednjih 5 godina sa svih strana kako je Kovington bitan šraf svake ekipe i presudan igrač u borbi za prsten, a redom Filadelfija ništa nije uradila a on je zakazao kada je bilo potrebno, Minesotu nije pogurao do plejofa iako je predstavljen kao šraf koji im je nedostajao, Hjuston ga onda "ukrao" za šaku kikirikija i bili su lošiji nego godinu pre, pa je otišao u Portland koji se raspao.

    Sada je u Klipersima, i dalje svi pričaju o njemu kao da je mali LeBron i baš ono što im je trebalo, a ja ne vidim na osnovu čega se pravi toliki hype oko ovog momka. Pet ekipa je promenio, u svakoj je javnost mislila da je presudan igrač, a ekipe ga se olako odricale. Dobio je dobre pare od Klipersa, ali Lenard i Džordž upravo igraju na njegovim pozicijama i ne vidim kako on može biti presudan faktor u takvoj situaciji.
    (Jim Beam, 6. maj 2022 11:19)

    # Link komentara

  4. Sve vreme razmišljam o njemu i nadao sam se da će Denver da ga uzme. Igrač koji bi promenio ceo tim.
    (Lexussis, 6. maj 2022 09:35)

    # Link komentara

  5. Vlasnik klipersa svjesno ide u poslovni rizik i plaćanje skoro 60 miliona dolara extra poreza samo da pokuša osvojiti naslov. Ako svi igrači budu zdravi biće klipersi jako opasni u idućoj sezoni.
    (Arm, 6. maj 2022 09:26)

    # Link komentara

  6. Šteta, Kavinton bi sjajno legao Denveru...
    (Bonzi Hiland, 6. maj 2022 09:20)

    # Link komentara

  7. Čovek zadatka. Nešto poput Bridžisa iz Finiksa. Odličan timski igrač. Bilo bi lepo videti zdrave Kliperse dogodine, bez obzira voleli ih ili ne.
    (Dag Kristi, 6. maj 2022 09:08)

    # Link komentara

  8. Eh, 12 milki po sezoni. A za to vreme u Denveru...
    A baš im jedan ovakav igrač treba.
    Samo što bi ih verovatno koštao 15-20 po sezoni, i opet je pitanje da li bi i za te pare došao, iz stalno toplijeg proleća u LA, u "nešto" hladniji Denver.
    (posmatrač, 6. maj 2022 09:02)

    # Link komentara