1. Sad videh kakvu nebulozu sam napisala xD Al Horford igra kao da mu je 25 a ne 35 godina. :D
    (Aleks, 4. maj 2022 15:21)

    # Link komentara

  2. Janisu je pripremljen specijal, preslikali su Toronto od pre 3.godine. Kada krene u prodor, igrač odbrane se ukopava i prima udarac, ne sklanja se, drugi igrač nailazi iz drugog plana i poklapa Janisa koji je, uglavnom, malo van balansa. U životu nisam video toliki broj gadjanja sredine ili vrha table od jednog igrača! Ok, par takvih bacanja je imalo za ideju da ih pokupi od table i zakuca ( kao u G1) ali je konstantno bio van balansa ispod koša, jer se odbrana nije sklanjala. Kao da gledaš lava kojeg hijene čereče! Pri tome, dva igrača uz čeonu liniju ne skupljaju i zatvaraju izlazni pas na oba ćoška.
    Bravo!
    Moraće Janis da krene da šutira ( i pogadja!!) ili mogu da se oproste od ove serije.
    (Grdoje, 4. maj 2022 14:32)

    # Link komentara

  3. "Detroit 90-ih je bio ekipa bez nekog posebnog talenta, osim Thomasa. Igrali su pokvareno, zastrasivali protivnike tucama i prljavim potezima. Dobijali utakmice na misice.

    To nije bila odbrana, vec huliganizam na terenu."

    Lupio i ostao ziv.

    Da, igralo se cvrsce, da Bed Bojsi su odskakali u tome, da bili su prljavi, radili sve samo da pobede. Ali ko iole malo prati NBA zna da treba 1000 stvari da se poklopi pa da neka ekipa bude sampion - a ti Pistonsi su bili sampioni 2x zaredom. I sad ti kazes da su bili sampioni samo zato sto su se bolje i vise tukli od drugih.. daj molim te! Zbog cega onda Lebron i ekipa u Majamiju na suvi talenat i kvalitet nisu uspeli da pobede gerijatriju u Dalasu, sve 35+ godina pocevsi od Dzejsona Kida, Terija, Novickog i drugih vec ih je Dalas isprasio u finalu.
    (zeljan, 4. maj 2022 11:39)

    # Link komentara

  4. Brate ovaj @JeRemija koji si ti zaludan lik. Vec ponavljam da ne igra nijedna ekipa istu odbranu i da se ne moze na osnovu jedne ili dve ekipe pricati o celoj ligi a jos gore o celoj eri. Niko ne igra odbranu kao Boston trenutno i Milvoki. 45 poena Luke Doncica protiv Finixa izgledaju kao setnja u parku,tu nije bilo JeRemije da komentarise,posto su skoro svi poeni izgledali lagano ili ih mozda dobar igrac cini takvima? Obicno pojmasi na osnovu jedne utakmice iskomentarisu celu eru,recimo 80te su bile poznate kao ofanzivna era i timovi su igrali sa protokom lopte,Bad Boysi su novom filozofijom i mnogo tvrdjom igrom stali na put Bostonu i Lejkersima,njih su pratili Bullsi,Knicksi a vremenom takvi postali i svi ostali. Sijetl Sonixi su igrali zescu odbranu od Pistonsa sto se moze videti na onom videu Sonix defense on Jordan,razlika sto su Bullsi 96 bili bolji tim nego 89,90 i oni sami su igrali zestoku odbranu. Sunsi su na primer bili ofanzivna ekipa a Knicksi tvrda,dok ovde ako vide jednu ekipu iskomentarisu ceo jedan period. A ovo da Pistonsi nisu imali talenta,oni su bili ofanzivna ekipa dok odjednom nisu promenili filozofiju,ako Rodman nije bio talentovan za odbranu,ko je bio? On je na koledzu imao 27ppg,a ovamo se opredelio za odbranu,Dumars mvp finala 89,Dantley jedan od najboljih skorera 80tih,Bill Laimber je sutirao trojke,mid range,sutirao 83% sa linije bacanja,ovde ga znaju samo ko mesara,V.Dzonson sesti igrac i najbolji skorer s klupe u ligi,Aguirre skorer.
    (vince carter, 4. maj 2022 11:04)

    # Link komentara

  5. Mene samo zanima koji su to "ljubitelji Milvokija" potcenili Boston? Od njih se nije ni očekivalo da u G1 odigraju onako kriminalno u napadu. Na osnovu svoje trenutne forme su čak i blagi favoriti u odnosu na Bakse, koji će celu seriju igrati bez Midltona.
    Noćas sam gledala samo prvo poluvreme, jednostavno nije zanimljivo kada jednoj ekipi ulazi svaki šut a drugoj ne (isključila bih i G1 ali bio je evropski termin :D). S druge strane, igraš koliko ti protivnik dozvoli.
    Horford i Vilijams su zaključali Janisa. U G1 je on to iskoristio i pravio blokove i asistirao, ali sinoć je izgleda bio ubeđen da može da protrči kroz njih. Prilično neinteligentno za njegov standard. Al igra kao da mu je 35 a ne 25 godina (zvučaću kao vince carter ali ovo je za one koji kažu da igrači iz prošlih era ne bi mogli da igraju danas, zaključa čovek najboljeg igrača lige :D), vrhunska odbrana i odličan napad. Braun odigrao kao superstar i iskupio se za G1, Tejtuma nigde nije bilo ali dovoljno. Na drugoj strani igrači Milvokija nisu ništa mogli da ubace, Seltiksi su brutalno uzvratili za onaj prvi poraz. Odbrana prejaka na obe strane i meni je bilo uživanje gledati. Za Bakse je najbitnije da su uzeli jedan brejk a sada treba odbraniti HC.
    (Aleks, 4. maj 2022 11:02)

    # Link komentara

  6. Boston im je dopuatio reket kad su videli da im trojke ulaze ! Natrpali 20 komada, čak 43 pokušaja ! Baksi pak za tri ništa nisu mogli da ubodu, 3/18… Taman malo da smire živce onima sto su već najavljivali metlu Bostonu kao i Memfisu !
    (JPR24, 4. maj 2022 09:40)

    # Link komentara

  7. Detroit 90-ih je bio ekipa bez nekog posebnog talenta, osim Thomasa. Igrali su pokvareno, zastrasivali protivnike tucama i prljavim potezima. Dobijali utakmice na misice.

    To nije bila odbrana, vec huliganizam na terenu.
    (MHS, 4. maj 2022 09:25)

    # Link komentara

  8. "Pored toga, Braun je imao nekoliko sjajnih poteza, poput krosovera kojim je bacio na parket Grejsona Alena."

    Ovaj Alen jeste prljav igrač, ali nije ispao u ovoj situaciji, već je očito fauliran.
    (Manu, 4. maj 2022 09:14)

    # Link komentara

  9. Sta bi sa onim silnim komentarima lagana metal Milvokija, Boston nema sanse...
    (Vaše ime, 4. maj 2022 08:56)

    # Link komentara

  10. Pravo u lice ljubiteljima Milvokija koji su nipodistavali Boston neki dan. Boston uzima ovu seriju jer je jednostavno bolji.
    (Dragan RS, 4. maj 2022 08:47)

    # Link komentara

  11. Šta ovaj Horford radi u odbrani prevari Janisu, hahahhah. Janis koš ne može da postigne, ni u prvoj, a ni u drugoj utakmici. Pravo je čudo kako ovaj lik uopšte se nalazi u top 10 igrača. Mada, lako je dominirati kad niko odbranu ne igra, a evo sad smo videli kako to izgleda kad se odbrana igra. Boston je zid.
    (milos, 4. maj 2022 08:39)

    # Link komentara

  12. Iako u ovoj seriji tek blago navijam za Boston i vise uzivam u kosarci, ne mogu ne naglasiti kako je divno sto je Braun oribao pod bas sa ovim pokvarenjakom.
    (Brkajlo, 4. maj 2022 08:21)

    # Link komentara

  13. Braun bio odličan, dobiše ih bez Smarta. Koliko sam razumeo Midlton propušta ovu seriju. Ide ovo verovatno sve do sedme utakmice.
    (DukiNS, 4. maj 2022 08:06)

    # Link komentara

  14. Ovo su svilene odbrane naspram odbrana devedesetih...Niko od ovih igrača ne bi mogao da igra devedesetih jer je to bila prava muška košarka.

    Ukucajte bad boys detroit pa ćete dve videti
    (JeRemija, 4. maj 2022 07:53)

    # Link komentara