Drejmond Grin izbačen VIDEO

Drejmond Grin izbačen je iz prve utakmice polufinala zapadne konferencije NBA lige između Golden Stejt Voriorsa i Memfis Grizlisa.

SS Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Pricajte sta hocete, niko se u medju igračima, sem naravno Memfisovih, ne slaze sa ovom odlukom. Pogledajte komentare stranih medija, NBA igraca ili analiticara, ovo nije bilo za iskljucenje. Sta vise, prozivaju ovu odluku jer cini ligu previse mekom,a to nije daleko od istine. Ovde velicate 90te kao najbolju eru kosarke, a tamo ste imali ovih faulova koliko hocete. A od Grina je bilo i ludjih i prljavijih igraca, nego danas nema nekih takvih igraca kao on pa se on istice. Liga ce cak ovo razmatrati i moguce je da ce je spustiti na Flagrant 1.
  (..., 2. maj 2022 12:49)

  Ako mu za ovo smanje na flagrant 1, ond abi trebalo za neke prethodne da mu dodaju kaznene poene. Svi ti koji kazu da je prestrogo slucajno ili namerno zanemaruju jedan detalj. Uporno pricaju da je Grin vukao Klarka za dres da bi mu ublazio pad, a ne pominju da ga je, nakon prvog udarca po licu, dodatno povukao za dres zbog cega Klark i jeste pao, a pad je mogao da bude vrlo opasan. Dakle 2 nepotrebno gruba faula, jedan po licu, jedan koji je mogao ozbiljno da povredi igraca. Prekrsaji slicni drugom se u NFLu kaznjavaju sa 10 (druga kategorija kazni po tezini), a slicni prvom sa 15 jardi (najteze kazne), a NFL bi trebalo da je mnogo grublji od kosarke.
  (Milan, 2. maj 2022 21:32)

  # Link komentara

 2. Pricajte sta hocete, niko se u medju igračima, sem naravno Memfisovih, ne slaze sa ovom odlukom. Pogledajte komentare stranih medija, NBA igraca ili analiticara, ovo nije bilo za iskljucenje. Sta vise, prozivaju ovu odluku jer cini ligu previse mekom,a to nije daleko od istine. Ovde velicate 90te kao najbolju eru kosarke, a tamo ste imali ovih faulova koliko hocete. A od Grina je bilo i ludjih i prljavijih igraca, nego danas nema nekih takvih igraca kao on pa se on istice. Liga ce cak ovo razmatrati i moguce je da ce je spustiti na Flagrant 1.
  (..., 2. maj 2022 12:49)

  # Link komentara

 3. Vidi Drejmonda i džokera pozovi Silvera. Koliko ste vas dvojica dobri? Sve nam reci...
  (Obrad, 2. maj 2022 12:37)

  # Link komentara

 4. Ovako je protiv Denvera trebalo da bude iskljucen bar sa 3 utakmice. Naravno da nije.
  (Mare, 2. maj 2022 10:18)

  # Link komentara

 5. Sledeći put Memfis da uvede Adamsa za jedan bodiček na početku utakmice i biće miran Drejmond do kraja serije.
  (kfd, 2. maj 2022 10:15)

  # Link komentara

 6. Da, da, slučajno ga zakacio... Opcenito igra opasno i divlje i to mu se uglavnom toleriše. I onaj prst u oko Jokića - tipican primer opasne igre, ucek maše rukama 3 cm ispred lica igrača i onda pre ili kasnije u nekoj situaciji dođe do toga...
  (Milan11, 2. maj 2022 10:09)

  # Link komentara

 7. Hahaha, a tacno sam znao da ce opet ici na onu "pridrzao sam ga da se ne razbije" pricu. Ajde da je prvi ili treci put, ali ovo je vec hiljaditi put da ovako prljavo reaguje i ocekuje da ga sudije puste bez kazne...
  (Kozuki Oden, 2. maj 2022 09:48)

  # Link komentara

 8. A nisu prikazali kako ga prvo udara u lice?
  (sone, 2. maj 2022 09:44)

  # Link komentara

 9. Ove fudbalske manire povlacenja za dres i to u skoku zaista ne zelim da gledam u kosarci.Iskljucenje
  zasluzeno kao zalog za buducnost da se ne prolazi samo sa namernom za ovakve faulove.Igraci kao Grin su zlata vredni u timovima gde se igra lepa,suterska kosarka,ali time je i Grinova odgovornost veca da ih ne pamte po njegovim svinjarijama.
  (Ranko, 2. maj 2022 09:36)

  # Link komentara